Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Εμενα μου εφεραν δωρο ενα παρομοιο Βασω!!

Εχω συμπληρωσει τα πιο πολλα αλλα μενει μονο μα εκτυπωσουμε φωτο και να κολλησω ωστε να το τελειωσουμε!

Να αγορασετε κοριτσια αξιζει!

(Εγω εχω κρατησει και ενα τουφακι απ τα μαλλακια του και τον αφαλο του!)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!! τι κάνετε?

εμείς καλά είμαστε. Και εμένα στιγμές στιγμές κλωτσάει πολύ, αφήστε που με ξυπνάει και καθε πρωί ... μάλλον με προετοιμάζει!!!

Πολύ ωραίο το ημερολόγιο που βάλατε ...

Λοιπόν, εγώ έχω ένα θέμα... το στήθος έχει μεγαλώσει πολύ... και φοβάμαι τι θα γίνει μετά την γέννα που λένε ότι μεγαλώνει κι άλλο. Βρήκα στο ίντερνετ αυτο: http://ohbaby.gr/carriwell-seamless-nursing-bra.html , λέτε να είναι καλό???

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μετά από πολλές μέρες κοιμήθηκα επιτέλους σερί και ένα βράδυ! Ήρθε η μανούλα μου χθες με προίκα για το μωρό, από τη νονά μου, από τις φίλες της, όλα πολύ πολύ όμορφα. Νομίζω ότι από εσώρουχα και φορμίτσες έχουμε κλείσει. Μας μένουν μερικές περιφερειακά ακόμα (κανά σεντονάκι, σελτές, τέτοια). Τα χάζευα χθες τα τοσοδούλικα, δε μπορώ να το φανταστώ βρε κορίτσια πως θα είναι να γυρνάμε σπίτι με ένα ψυχουλάκι τόσο δα!

Greta μου, αυτό θέλω να κάνω και εγώ, γι'αυτό μου άρεσαν τα συγκεκριμένα λευκώματα. Αν είδες, έχουν κάρτες για να γράψουν η μαμά και ο μπαμπάς τις πρώτες τους ευχές, θηκούλες για τα μαλλάκια, γενικά τα βρήκα πολύ καλοφτιαγμένα. Τα περισσότερα έχουν απλά λευκό χαρτόνι και ριζόχαρτο.

Little_star αν βρεις κάτι παρόμοιο σε οικονομικότερο πες μου! Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα δεν βρήκα κάτι (είναι και τα μεταφορικά στη μέση).

Nasia, εγώ και το θέμα σουτιέν είμαστε μαλωμένοι :( το μόνο που ανέχομαι είναι ένα θηλασμού από τα H&M και αυτό για κάποιες ώρες. Το έχω πάρει απόφαση ότι όσο είμαι έγκυος, μάλλον δε θα καταφέρω να βάλω. Ελπίζω μετά, που να επανέλθω στα κανονικά μου, να βρω κάποιο θηλασμού που να με βολέψει. Για τα Carriwell έχω ακούσει τα καλύτερα είναι αλήθεια, αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει.

Έχετε χαθεί όλες, μόνο εγώ και η Greta θα μείνουμε στο τέλος :evil:

Δε χαλιέμαι, θα το κάνουμε πριβέ το μαγαζί.

Άντε έφτασε και η Παρασκευή!

wohoo_its_friday.gif

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημερα κοριτσια(Βασω+Αθηνα)αχαχα :P

Ετσι θα λεω απο δω και περα!Δεν γραφει και καμμια αλλη!Ατε βρε κοριτσια μαζευτειτε!Το πιο ησυχο καφε εχουμε...

Βασω ναι υπεροχο βιβλιαρακι!Τωρα πρεπει να παρω και δευτερο!

Λοιπον πριν κανα μηνα ειχα παει στο carrefour και στα παιδικα ρουχα-παιχνιδια που εχει ειχε και ενα τετοια φανταστικο βιβλιαρακι!Θυμαμαι ειχα σκεφτει οτι κοιτα να δεις το δικο μου μια αποτυχια μπροστα του!!!!

Και η τιμη πολυ πιο κατω απο 20?(δεν θυμαμαι ακριβως)

Ψαξτε το κοριτσια αν ψωνιζετε απο κει!Νομιζω θα σας αρεσει.Αρκει να ειναι μεγαλο καταστημα.

Καλα τι κρυο εβαλε παλι ρε γαμωτο!Βγηκα να απλωσω ενα πλυντήριο ντυμενη με μαλλινη ζακετα και νομιζα οτι θα μεινω αγαλμα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Νασια εγω βολευτικα πολυ του jumbo!Δεν θα το πιστευα με τιποτα αν μου το ελεγε καποιος..και τα εχω παρει μεγαλυτερο νουμερο απ οτι φοραω τωρα για να μου κανουν και μετα!Οντως μεγαλωνει κ αλλο οταν κατεβει το γαλα!

Αν δεν μου κανουν το πολυ πολυ να παρω αλλα!Η τιμη τους ειναι εξευτελιστικη!

Βασω με γεια τα πραγματακια σας!Εδω δεν το πιστευω εγω οτι θα εχουμε ενα μωρακι παλι,που ηδη το εζω ζησει!!καταλαβαινω πως νοιωθεις!Δεν υπαρχει μεγαλυτερη χαρα!!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα !!!!

Εγώ δεν έβρισκα πουθενά, δεν μπήκα καν στον κοπο να δω στα h&m γιατί το στήθος μου είναι μεγάλο και ήμουν σίγουρη ότι δεν θα μου έκαναν (δυσκολεύομαι και φυσιολογικά να βρω). Τώρα φοράω θηλασμού της Mothercare τα οποία δεν είναι τέλεια, απλώς κάνω την δουλειά μου για να μην φοράω μπανέλα, γιατί με φόβησαν ότι μπορεί να μην έχω γάλα. Τελοσπαντων θα δω..... :?

Εγώ χθες έριξα ενα ματσ με τη μαμα μου γιατι θεωρεί ότι δεν πρέπει να πάμε να ψωνίσουμε για το παιδι πιο νωρίς, να πάμε να πάρουμε λίγα πράγματα και τα υπόλοιπα όταν γεννηθεί. Φοβάται για γρουσουζιά..... :evil:

NGf6p2.png

AFi6p3.png

καλημέεερα κόΖμε!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΗΗΗΗ!!!

Nαι ήθελα να περάσει αυτή η εβδομάδα δεν την πάλευα καθόλου σε περίπτωση που δεν είναι αντιληπτο χαχαχχαχα!!!

Τι κάνετε όμορφες;;

Εγώ κοιμάμαι ορθή καθότι χτες το ...σπλάχνο μου αποφάσισε να μην με αφήσει να κοιμηθώ από τις 2:30 και μετά...αφού με έστειλε εκτάκτως στην τουαλέττα εκείνη την ώρα μετά δεν είχε ... όρεξη για ύπνο είτε ανάσκελα γύρναγα, ειτε στο πλαί ταμπούρλο την είχε κάνει την κοιλιά της μανούλας... Πέρασα βέβαια 2 Level στο candy crash νυχτιάτικα ψέμματα να μην πω :mrgreen::tongue::tongue:

Άλλαξα και το ραντεβού μου με το ΙΚΑ για μια βδομάδα νωρίτερα (9/12 αντί για 16/12). Δεν ξέρω έχω αρχίσει να έχω ανασφάλειες τελευταία που δεν είχα πιο παλιά... Προχθές μου είπε ο άντρας μου ότι θα λείπει την βδομάδα 15-20/12 με τη δουλειά του και εμένα με έπιασε ανασφάλεια να πάω στο γιατρό και να μην είναι εδω (ναι γελαστε ελευθερα δεν έχω πρόβλημα 33 χρονών γαϊδάρα που μένει μόνη της και αυτοσυντηρειται από τα 18 ΤΩΡΑ μου βγήκαν όλες οι ανασφάλειες!)...

Περιμένω και την LITTLE_STAR σήμερα να δω πως είναι αυτή η ...διαβόητη εξέταση στο ΙΚΑ :tongue:

Καλημέρα σε όλες :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Γεια σας κοριτσια! Ειμαι και εγω εδω και γραφω..δεν ειστε τοσο λιγες τελικα οσο νομιζετε!;) Αυτο με τη μπανελα δεν το ηξερα οτι επηρεαζει μετα...μονο τετοια φοραω, μιας και τα σουτιεν που ειχα και πριν μου κανουν ακομα..:?

F4oIp2.png

Γεια σας κοριτσια! Ειμαι και εγω εδω και γραφω..δεν ειστε τοσο λιγες τελικα οσο νομιζετε!;) Αυτο με τη μπανελα δεν το ηξερα οτι επηρεαζει μετα...μονο τετοια φοραω, μιας και τα σουτιεν που ειχα και πριν μου κανουν ακομα..:?

Κοριτσάκι μου έτσι μου είπαν και εμένα .... δεν ξέρω αν όντως ισχύει, δεν το πολυέψαξα...

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Νασια δεν νομιζω να ίσχυει αυτο με την μπανελα και το γαλα!Εγω δεν το εχω ξανα ακουσει.Αντασου στη πρωτη εγκυμοσυνη μου ειχα αγορασει κανονικα σουτιεν απλα μεγαλυτερο νουμερο,και ειχα γαλαααα μπολικοοο ;););)

Για τα ρούχα και τα ψωνια γενικα του μωρου αυτο που λεει η μαμα σου ισχυει για τον πρωτο καιρο νομιζω,αλλα τωρα ειμαστε σχεδον 7μηνων.Σιγα σιγα πρεπει να νομίζω να ξεκινησουμε τις αγορες.

Και χτυπα ξυλο μας παει κατι στραβα(προς Θεου μιλω γενικα μην παρεξηγηθω) φαντασου να μην εχουμε ουτε τα ρούχα ετοιμα!Εξηγησε το καπως ετσι στην μαμα σου μπας και αλλαξει γνωμη!

Αθηνα παιζεις candy crash???καλα μεγαλο κολλημα εγω αλλα απο τοτε που έμεινα εγκυος το παρατησα το αθλημα!

Μην εχεις αγχος βρε για το Ικα νομιζω δεν ειναι τίποτα! Αν εχεις ολα τα χαρτια που ζητανε δεν θα εχεις θεμα!

Πολυ ηλιθια μερα σημερα!Βαριεμαιιιιι

Πρεπει και να μαγειρεψω!Εχω να κανω φασολαδα!

Το απογευμα λεμε να παμε στο golden hall μια βολτα γιατι θα αναψουν το Χριστουγγενιατικο δεντο και ειπα να παμε για τον μικρο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αθηνα παιζεις candy crash???καλα μεγαλο κολλημα εγω αλλα απο τοτε που έμεινα εγκυος το παρατησα το αθλημα!

είχα καιρό να παίξω η αλήθεια είναι αλλά χτες το ξαναθυμήθηκα :cool:

¨Ενα φεγγάρι είχα φάει τεράστιο σκάλωμα :rolleyes:

Καλά να περάσετε στο Golden!!! Είμαι σίγουρη ότι ο μικρός θα ενθουσιαστει!!!

Μην εχεις αγχος βρε για το Ικα νομιζω δεν ειναι τίποτα! Αν εχεις ολα τα χαρτια που ζητανε δεν θα εχεις θεμα!

κι αμα κάτι δεν τους αρέσει? κι αμα κάτι δεν έχω καταλάβει εγώ σωστά;;

δεν είχα ποτέ επαφές με το ... άθλημα (από γονείς ήμουν στο δημόσιο και πηγαίναμε σε συγκεκριμένους συμβεββλημένους μεν γιατρούς, ιδιώτες δε οπότε ήταν ... έυκολα όλα, συν στην Κέρκυρα όλα είναι πιο ευκολα και "οικογενειακά" γενικώς!) και από όταν άρχισα έφυγα από τους γονείς ήμουν στο ΤΣΜΕΔΕ που (το αλλάξαν βέβαια πλέον κι αυτό) πήγαινα σε όποιο γιατρό ή8ελα και μετά "απλώς" πήγαινα μια βόλτα στο κέντρο και έπαιρνα πίσω ένα 20αρικο και τέλος. Δεν έχει χρειαστεί ποτέ ως τώρα να μπλέξω με το ΙΚΑ και... το τρέμει η ψυχή μου :?

Από φίλες μου που γέννησαν η μία ήταν άνεργη, η άλλη Ελ.Επαγγελματίας οπότε δεν είχε τετοια και η τριτη όταν γέννησε πήγε μέσω του ταμείου του ΟΤΕ οπότε πάλι δεν ήξερε να μου πει...

(ντάξει ξέρω κλαίγομαι τώρα αλλά αφήστε με λίγο να κλαφτώ δεν τα μπορώ αυτααααααα :-(:-(:cry:)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Μπα! Έπρεπε να γκρινιάξουμε για να μαζευτείτε εεεεε??

Nasia & Little_Star, επειδή στο θέμα του σουτιέν έχω κάνει διατριβή, έχω να καταθέσω τα εξής. Όπως βολεύεται η καθεμία. Ούτε το γάλα θα κοπεί αν έχει μπανέλα, ούτε θα έχει πρόβλημα με το θηλασμό αν δεν φοράς καθόλου. Το θέμα είναι να μη νιώθεις ότι πιέζεσαι. Μερικά wired όπως λέγονται, είναι όντως πολύ σκληρά. Ωστόσο σε μερικά στήθη βολεύουν πολύ περισσότερο από τα άλλα. Εμένα τώρα στην εγκυμοσύνη, όλα μου δημιουργούν αφόρητη πίεση στον θώρακα και ούτε μεγάλο θώρακα έχω, ούτε κανά τεράστιο στήθος. Να πιεστώ να φορέσω και μετά να νιώθω άσχημα; Και επειδή μιλάω με στοιχεία, διαβάστε αυτό http://www.nhs.uk/ipgmedia/national/breast%20cancer%20care/assets/breastchangesduringandafterpregnancybcc22pages.pdf και ειδικά στη σελίδα 11 που μιλάει αναλυτικά για το θέμα. Επιβεβαιώνει ότι η σύνδεση μπανέλας με πρόβλημα στον θηλασμό, είναι μύθος.

Για τα ρούχα μην αγχώνεσαι, έχεις χρόνο. Αλλά και πάλι υπερβολική είναι η μαμά σου. Εδώ που φτάσαμε μια χαρά θα πάνε όλα. Πάρε κατιτίς μόνη σου να το χαίρεσαι και ας την. Όπως λέει και η Greta, αχρείαστα να'ναι!

Αθηνά, μια από τα ίδια και εγώ. Του δικού μου του είπα μαζί θα πάμε. Βέβαια εγώ ξέρω από πριν ότι θα πέσω σε ηλίθιο στο ΙΚΑ και την χρειάζομαι την υποστήριξη. Το candy crash έχει απεγκατασταθεί από το κινητό μου γιατί κρίνεται άκρως εθιστικό (κοινώς "θα το κλείσεις επιτέλους να κοιμηθούμε;")

Greta στα Carrefour δεν πάω γιατί αυτά στη γειτονιά μου αν και τεράστια, είναι πανάθλια! Έχουν ελάχιστη ποικιλία, προϊόντα οριακά στη λήξη και βασικά μια δυο φορές που έκανα το πείραμα να υπολογίζω τιμές, πάντα στο ταμείο είχα διαφορά. Καλέ που το είδες το κρύο; Εγώ βγήκα πριν λίγο με το αυτοκίνητο για μια δουλειά και έβγαλα τη μπέμπελη! Ωστόσο, γιουβαρλάκια σήμερα στο μενού.

Κορίτσια τώρα θα βγάλω τα παράπονά μου σας ειδοποιώ. Drama queen alert! Με εκνεύρισε απίστευτα ο πεθερός μου χθες γιατί άρχισε τις γκρίνιες στη μάνα μου του στυλ, δε θα βάλουμε πετρέλαιο φέτος γιατί πρέπει να πάρουμε λάδι! Γενικά μιλούσε χθες με πολύ απαξίωση για όλα, πολύ μαυρίλα και ευτυχώς που γύρισε η πεθερά μου από την εκκλησία και ελάφρυνε λίγο το κλίμα. Κάθε χρόνο κατεβαίνουν Πελοπόννησο και βρίσκουν εργοστάσιο να παραγγείλουν λάδι για όλη τη χρονιά, τους βγαίνει ο κούκος αηδόνι γιατί ακούν τον κάθε απατεώνα (φέτος είναι και ακριβό), ουσιαστικά αγοράζουν μη τυποποιημένο (άρα δεν έχει καμία ασφάλεια) τους το στέλνουν σε 17κιλους τενεκέδες που δεν μπορούν να σηκώσουν για να το ρίξουν στη δεξαμενή (ναι έχουν και δεξαμενή!) και φέτος θα δώσουν και 300 ευρώ για να πάρουν λέει αντλία! Και έχουν ήδη 100 κιλά από πέρυσι. Μα καλά, τόσο λάδι τι το κάνουν; Λούζονται;

Στεναχωρέθηκε η μάνα μου, μου λέει να σου πάρω μια σομπίτσα για το δωμάτιο που θα έχεις το μωρό; Της είπα να μην ανησυχεί, θα βάλουμε μόνοι μας πετρέλαιο (πάλι καλά που από κεντρική το γυρίσαμε στην αυτόνομη) και οι υπόλοιποι ας τρώνε λάδι να ζεσταίνονται. Κάποιες φορές ρε παιδί μου βγάζουν μια κακία, ειδικά ο πεθερός μου, άλλο πράγμα. Και να πεις ότι δυσκολεύονται οικονομικά, καμία σχέση. Καλή σύνταξη, σπίτι δικό τους αλλά κοινωνική ζωή μηδέν. Την έκφραση "βγαίνω έξω για φαγητό" δεν την ξέρουν και την υποτιμούν κιόλας. Το καταλαβαίνω από το ύφος τους ότι τη ζωή που κάνουν οι δικοί μου αλλά και εμείς, την κατακρίνουν (έχουμε παρέες, πάμε διακοπές το καλοκαίρι, θα τραπεζώσουμε κόσμο ή θα πάμε σε τραπέζια). Όλος ο κόσμος τους είναι το σπίτι τους. Γι'αυτούς θα πρέπει να είμαστε σπίτι-δουλειά, να μην ξοδεύουμε τίποτα πέρα από τα απαραίτητα και να αποταμιεύουμε στις τράπεζες ότι έχουμε και δεν έχουμε και αυτό. Μεγάλη διαφορά νοοτροπίας με τους δικούς μου. Δεν είναι σπάταλοι, κάθε άλλο, αλλά την χαίρονται τη ζωή τους (και καλά κάνουν). Κάθε Κυριακή είχαμε βόλτα, πότε σε σπίτια φίλων ή σε συγγενείς, πότε αυτοί σε εμάς ή ημερήσιες εκδρομούλες (πικ νικ στο βουνό ή στη θάλασσα). Δυστυχώς ρε γμτ οι άνθρωποι που έχω γνωρίσει από Πελοπόννησο σε σχέση με Βόρεια Ελλάδα, κυρίως οι μεγάλες ηλικίες, ε μέρα με τη νύχτα. Πολύ συμφεροντολόγοι και κλειστοί. Θα με πείτε ρατσίστρια τώρα αλλά δε πειράζει :mrgreen: Άλλωστε Πελοποννήσιο παντρεύτηκα :mrgreen: Τα έλεγα σήμερα στον άντρα μου και μου είπε (όπως πάντα) "Εσύ φταις που κάθεσαι και μιλάς μαζί τους. Στο έχω πει, οι δικοί μου είναι μ@#$$%! μη δίνεις σημασία και μην ασχολείσαι. Δε ξέρω ρε παιδί μου, εμένα μου φαίνεται άσχημο να έχεις τέτοια γνώμη για τους δικούς σου (όχι ότι δεν έχει δίκιο βέβαια). Τι να πω; Ίσως να είναι έτσι μόνο οι συγκεκριμένοι. Εnd alert :mrgreen:

A81Mp3.pngk1NRp2.png

είχα καιρό να παίξω η αλήθεια είναι αλλά χτες το ξαναθυμήθηκα :cool:

¨Ενα φεγγάρι είχα φάει τεράστιο σκάλωμα :rolleyes:

Μονο ενα φεγγαρι???:P πολλα φεγγαρια εγω...

Χεχε

Καλά να περάσετε στο Golden!!! Είμαι σίγουρη ότι ο μικρός θα ενθουσιαστει!!!

Σ ευχαριστουμε Αθηνα!!!Για να δουμε το ευχομαι και εγω να ξεσκασει λιγο γιατι απο περυσι δεν νομιζω να θυμαται Χριστουγεννα..ηταν μικρος

κι αμα κάτι δεν τους αρέσει? κι αμα κάτι δεν έχω καταλάβει εγώ σωστά;;

δεν είχα ποτέ επαφές με το ... άθλημα (από γονείς ήμουν στο δημόσιο και πηγαίναμε σε συγκεκριμένους συμβεββλημένους μεν γιατρούς, ιδιώτες δε οπότε ήταν ... έυκολα όλα, συν στην Κέρκυρα όλα είναι πιο ευκολα και "οικογενειακά" γενικώς!) και από όταν άρχισα έφυγα από τους γονείς ήμουν στο ΤΣΜΕΔΕ που (το αλλάξαν βέβαια πλέον κι αυτό) πήγαινα σε όποιο γιατρό ή8ελα και μετά "απλώς" πήγαινα μια βόλτα στο κέντρο και έπαιρνα πίσω ένα 20αρικο και τέλος. Δεν έχει χρειαστεί ποτέ ως τώρα να μπλέξω με το ΙΚΑ και... το τρέμει η ψυχή μου :?

Από φίλες μου που γέννησαν η μία ήταν άνεργη, η άλλη Ελ.Επαγγελματίας οπότε δεν είχε τετοια και η τριτη όταν γέννησε πήγε μέσω του ταμείου του ΟΤΕ οπότε πάλι δεν ήξερε να μου πει...

(ντάξει ξέρω κλαίγομαι τώρα αλλά αφήστε με λίγο να κλαφτώ δεν τα μπορώ αυτααααααα :-(:-(:cry:)

Τι να μην τους αρεσει παιδι μου?Δε ειναι μπαμπουλες καλε :-D:tongue: μ@%@κες ειναι!!!:twisted::twisted:

Αδικα στεναχωριεσαι και αγχωνεσαι,θα δεις!

Μπα! Έπρεπε να γκρινιάξουμε για να μαζευτείτε εεεεε??

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Nasia & Little_Star, επειδή στο θέμα του σουτιέν έχω κάνει διατριβή, έχω να καταθέσω τα εξής. Όπως βολεύεται η καθεμία. Ούτε το γάλα θα κοπεί αν έχει μπανέλα, ούτε θα έχει πρόβλημα με το θηλασμό αν δεν φοράς καθόλου. Το θέμα είναι να μη νιώθεις ότι πιέζεσαι. Μερικά wired όπως λέγονται, είναι όντως πολύ σκληρά. Ωστόσο σε μερικά στήθη βολεύουν πολύ περισσότερο από τα άλλα. Εμένα τώρα στην εγκυμοσύνη, όλα μου δημιουργούν αφόρητη πίεση στον θώρακα και ούτε μεγάλο θώρακα έχω, ούτε κανά τεράστιο στήθος. Να πιεστώ να φορέσω και μετά να νιώθω άσχημα; Και επειδή μιλάω με στοιχεία, διαβάστε αυτό http://www.nhs.uk/ipgmedia/national/breast%20cancer%20care/assets/breastchangesduringandafterpregnancybcc22pages.pdf και ειδικά στη σελίδα 11 που μιλάει αναλυτικά για το θέμα. Επιβεβαιώνει ότι η σύνδεση μπανέλας με πρόβλημα στον θηλασμό, είναι μύθος.

Για τα ρούχα μην αγχώνεσαι, έχεις χρόνο. Αλλά και πάλι υπερβολική είναι η μαμά σου. Εδώ που φτάσαμε μια χαρά θα πάνε όλα. Πάρε κατιτίς μόνη σου να το χαίρεσαι και ας την. Όπως λέει και η Greta, αχρείαστα να'ναι!

Αθηνά, μια από τα ίδια και εγώ. Του δικού μου του είπα μαζί θα πάμε. Βέβαια εγώ ξέρω από πριν ότι θα πέσω σε ηλίθιο στο ΙΚΑ και την χρειάζομαι την υποστήριξη. Το candy crash έχει απεγκατασταθεί από το κινητό μου γιατί κρίνεται άκρως εθιστικό (κοινώς "θα το κλείσεις επιτέλους να κοιμηθούμε;")

Βρε παιδι μου τελικα πανω κατω τα ιδια στα περισσοτερα σπιτια...Εγω ειχα γκρινιααα!!Δεν τολμουσα δε να αναφερω κατι του τύπου"Νυσταζω σημερα"γιατι τα ακουγα..."Ε,βεβαια αφου εχεις αλλες ασχολιες τα βραδυα που ολοι κοιμουνται,πως να μην νυσταζεις:tongue::tongue:

Greta στα Carrefour δεν πάω γιατί αυτά στη γειτονιά μου αν και τεράστια, είναι πανάθλια! Έχουν ελάχιστη ποικιλία, προϊόντα οριακά στη λήξη και βασικά μια δυο φορές που έκανα το πείραμα να υπολογίζω τιμές, πάντα στο ταμείο είχα διαφορά. Καλέ που το είδες το κρύο; Εγώ βγήκα πριν λίγο με το αυτοκίνητο για μια δουλειά και έβγαλα τη μπέμπελη! Ωστόσο, γιουβαρλάκια σήμερα στο μενού.

Εγω κρυωνα δεν ξερω γιατι!Απο χθες το βραδυ βασικα!Γενικα ειμαι κρυουλιαρα ομως!Τωρα με το s.m.αυτο ενα θα σου πω ο αντρας μου καθε φορα.που φτανουμε στο ταμειο και μας λενε το ποσό τους λεει:Φαρμακειο ειστε!!!χαχαχ εγω τρεχω να εξαφανιστω!!😹😹

Εγω ηθελα να κανω φακες αλλα ο αντρας μου τις σιχαινεται,ηθελα φασολαδα!!!

Κορίτσια τώρα θα βγάλω τα παράπονά μου σας ειδοποιώ. Drama queen alert! Με εκνεύρισε απίστευτα ο πεθερός μου χθες γιατί άρχισε τις γκρίνιες στη μάνα μου του στυλ, δε θα βάλουμε πετρέλαιο φέτος γιατί πρέπει να πάρουμε λάδι! Γενικά μιλούσε χθες με πολύ απαξίωση για όλα, πολύ μαυρίλα και ευτυχώς που γύρισε η πεθερά μου από την εκκλησία και ελάφρυνε λίγο το κλίμα. Κάθε χρόνο κατεβαίνουν Πελοπόννησο και βρίσκουν εργοστάσιο να παραγγείλουν λάδι για όλη τη χρονιά, τους βγαίνει ο κούκος αηδόνι γιατί ακούν τον κάθε απατεώνα (φέτος είναι και ακριβό), ουσιαστικά αγοράζουν μη τυποποιημένο (άρα δεν έχει καμία ασφάλεια) τους το στέλνουν σε 17κιλους τενεκέδες που δεν μπορούν να σηκώσουν για να το ρίξουν στη δεξαμενή (ναι έχουν και δεξαμενή!) και φέτος θα δώσουν και 300 ευρώ για να πάρουν λέει αντλία! Και έχουν ήδη 100 κιλά από πέρυσι. Μα καλά, τόσο λάδι τι το κάνουν; Λούζονται;

Στεναχωρέθηκε η μάνα μου, μου λέει να σου πάρω μια σομπίτσα για το δωμάτιο που θα έχεις το μωρό; Της είπα να μην ανησυχεί, θα βάλουμε μόνοι μας πετρέλαιο (πάλι καλά που από κεντρική το γυρίσαμε στην αυτόνομη) και οι υπόλοιποι ας τρώνε λάδι να ζεσταίνονται. Κάποιες φορές ρε παιδί μου βγάζουν μια κακία, ειδικά ο πεθερός μου, άλλο πράγμα. Και να πεις ότι δυσκολεύονται οικονομικά, καμία σχέση. Καλή σύνταξη, σπίτι δικό τους αλλά κοινωνική ζωή μηδέν. Την έκφραση "βγαίνω έξω για φαγητό" δεν την ξέρουν και την υποτιμούν κιόλας. Το καταλαβαίνω από το ύφος τους ότι τη ζωή που κάνουν οι δικοί μου αλλά και εμείς, την κατακρίνουν (έχουμε παρέες, πάμε διακοπές το καλοκαίρι, θα τραπεζώσουμε κόσμο ή θα πάμε σε τραπέζια). Όλος ο κόσμος τους είναι το σπίτι τους. Γι'αυτούς θα πρέπει να είμαστε σπίτι-δουλειά, να μην ξοδεύουμε τίποτα πέρα από τα απαραίτητα και να αποταμιεύουμε στις τράπεζες ότι έχουμε και δεν έχουμε και αυτό. Μεγάλη διαφορά νοοτροπίας με τους δικούς μου. Δεν είναι σπάταλοι, κάθε άλλο, αλλά την χαίρονται τη ζωή τους (και καλά κάνουν). Κάθε Κυριακή είχαμε βόλτα, πότε σε σπίτια φίλων ή σε συγγενείς, πότε αυτοί σε εμάς ή ημερήσιες εκδρομούλες (πικ νικ στο βουνό ή στη θάλασσα). Δυστυχώς ρε γμτ οι άνθρωποι που έχω γνωρίσει από Πελοπόννησο σε σχέση με Βόρεια Ελλάδα, κυρίως οι μεγάλες ηλικίες, ε μέρα με τη νύχτα. Πολύ συμφεροντολόγοι και κλειστοί. Θα με πείτε ρατσίστρια τώρα αλλά δε πειράζει :mrgreen: Άλλωστε Πελοποννήσιο παντρεύτηκα :mrgreen: Τα έλεγα σήμερα στον άντρα μου και μου είπε (όπως πάντα) "Εσύ φταις που κάθεσαι και μιλάς μαζί τους. Στο έχω πει, οι δικοί μου είναι μ@#$$%! μη δίνεις σημασία και μην ασχολείσαι. Δε ξέρω ρε παιδί μου, εμένα μου φαίνεται άσχημο να έχεις τέτοια γνώμη για τους δικούς σου (όχι ότι δεν έχει δίκιο βέβαια). Τι να πω; Ίσως να είναι έτσι μόνο οι συγκεκριμένοι. Εnd alert :mrgreen:

Απαραδεκτο τον βρισκω!Την στιγμη που εσυ θα χρειαζεσαι πιο πολυ απο ποτε την θερμανση γιατι θα εχεις ενα νεογέννητο στο σπιτι μες στο καταχειμωνο!!Το μπαινακης-βγαινακης το γνωριζεις??Νομιζω θα συμφωνησω με τον σύζυγο σου!Δεν εχει νοημα μερικες φορες να χαλιομαστε!Δεν αξιζει!Το ιδιο να κανεις και εσυ!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta να περάσετε πολύ ωραία!!! Άντε να μας πεις και αν φαίνεται η κοιλιά της Μενεγάκη :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

vtgian μην στεναχωριέσαι...ο άντρας σου έχει δίκιο και τουλάχιστον καταλαβαίνει ότι είναι λάθος οι δικοί του. Μην τους δίνεις σημασία!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...