Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

καλημέεερα!!!

Greta τέλειες οι μετρήσεις άντε πάει κι αυτό!

Nasia εσύ πήγες ή ακόμα;;;

Πως είστε;;

Εγώ να πω την αμαρτία μου έχω μια βαρεμάρα σήμερα θα ήθελα ΤΟΣΟ πολύ να μπορούσα να κάτσω σπίτι ...

anyway...

την καλημέρα μου σε όλες!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Greta, μια χαρά η καμπύλη σου, πάει και αυτό! Μην αγχώνεσαι για το doppler, και εύκολη εξέταση είναι και εδώ που φτάσαμε, όλα καλά θα πάνε :)

Quinsey, και εγώ βαριέμαι απίστευτα σήμερα, μόνο να ξαπλώνω και να κοιμάμαι θέλω!

Α ναι, θέλω και να πάω σπίτι να κάνω μια φακή γιατί από τότε που το λέγαμε δεν τα κατάφερα και μου έχει κάτσει.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

καλημέεερα!!!

Greta τέλειες οι μετρήσεις άντε πάει κι αυτό!

Nasia εσύ πήγες ή ακόμα;;;

Πως είστε;;

Εγώ να πω την αμαρτία μου έχω μια βαρεμάρα σήμερα θα ήθελα ΤΟΣΟ πολύ να μπορούσα να κάτσω σπίτι ...

anyway...

την καλημέρα μου σε όλες!

Την Δευτέρα έχω κανονίσει να πάω.... για να δούμε τι θα κάνουμε!!!

Πολύ καλές οι τιμές σου Greta.... :D

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Ναι καλες οι μετρησεις κοριτσια με τοση σοκολάτα(αν εχει σχεση η διατροφη) παλι καλα να λεω!

Νασια καλη επιτυχια και σε σενα ευχομαι!

Βασω τελειες οι φακες οτι πρεπει για τον καιρο αυτο!Αν και εχω διαβασει οτι για να απορροφηθει σωστα ο σιδηρος που εχουν πρεπει να συνοδευονται με ρυζι...

Βασω + Αθηνα και εγω θελω μονο ξαπλα και υπνο!εχω κουραστει τοσο πολυ.....μακαρι να δουλευω πραγματικα,καλυτερα θα ηταν απ το να ειμαι ολη μερα σπιτι και να καταφερνω να κατσω μια ωρα το μεσημερι και για να ξαπλωσω το βραδυ πρεπει να εχει παει μεσανυχτα :( :(

Αρχιζουμε και βαραινουμε σιγα σιγα μου φαινεται..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Αρχιζουμε και βαραινουμε σιγα σιγα μου φαινεται..

έτσι νομίζω κι εγώ ...

έχω αρχίσει να γίνομαι κάπως πιο .. δυσκίνητη μου φαίνεται, και να με ενοχλεί το να κάθομαι πολύ ώρα σε μια θέση, αλλά και το να ... αλλάζω θέσεις άρχισε να μου είναι κάπως πιο δύσκολο...

υποθέτω όλα έχουν τίμημα ;)

Αν και η αλήθεια είναι ότι αναρωτιέμαι πώς εσείς οι δευτερό- (τριτο τεταρτο) μανούλες τα βγάζετε πέρα που δεν έχετε την "πολυτέλεια" να σωριαστείτε στον καναπέ με ένα μικρό στο σπίτι... :/

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!!! στην τελευταια μου επισκεψη στο γιατρο κατα την διαρκεια του υπερηχου πονουσα χαμηλά προς την τομη μου!! Εκανα κολπικο υπερηχο και ειχα συσπασεις!! Μου αυξησαν τα utrogestan και μαλιστα μου προτεινε να τα παιρνω κολπικα για καλυτερα αποτελεσματα και να κοιταζω το ζαχαρο μου διοτι το αυξανουν...Ο διαβητολογος μου αυξησε τις μοναδες ινσουλινης σε 8 διοτι θελει να δει το νηστειας μου κατω απο το 90!! Απο το Σεπτεμβριο που εχουν ξεκινησει οι αναρρωτικες μου, δεν με εχουν ειδοποιησει να περασω απο επιτροπη !!! ευτυχως τον αλλο μηνα θα παρω την αδεια κυοφοριας και δεν θα εχω θεματα με τις επιτροπες!! Επισης θα πρεπει σιγα σιγα να ξεκινησω το πλυσιμο των ρουχων του μπεμπε διοτι με τις συσπασεις που εχω μπορει να βιαστεί να βγει και δεν εχω τιποτα ετοιμο!!

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012

age.png

Γειά σου Aik! Εύχομαι το μωράκι σου να είναι γερό και καθόλου βιαστικό!!!

Greta, χαίρομαι που οι μετρήσεις σου ήταν τόσο καλές!!!!

Little star, όταν ο γιος μου είχε κάτι κολικούς, τα ειχα δοκιμάσει τα Dr Brown's, αλλά δεν είχα δει ιδιαίτερη διαφορά. Στον αποστειρτή της chicco έμπαιναν, αλλά αυτό πριν από 5 χρόνια, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει μοντέλο, τί γίνεται. Επίσης, νομίζω ότι το παιδί πεινούσε και αυτά ερρεαν απίστευτα σιγά και τον εκνεύριζε αυτό. Εγώ αποστειρωτή, μπιμπερό, θήλαστρο και κουτί γάλα, είχα πάρει στο μαιευτήριο, όταν η μαία μου με διαβεβαίωσε ότι με τις θηλές που έχω, ήταν αδύνατον να θηλάσω χωρίς θήλαστρο. Μου πρότεινε να ξεκινήσω τις αντλήσεις μήπως και οι θηλές γίνουν λίγο πιο βολικές για θηλασμό, αλλά αυτό ουδέποτε συνέβη. Θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς πρώτα μια μαια και μετά να κάνεις αυτές τις αγορές, που μπορεί να σου χρειαστουν πολύ αργότερα, όταν θα φυλάς γάλα σε μπουκάλι για να πας τη δουλειά ή να βγεις καμια βολτα. Πάντως, κακά τα ψέμματα, δεν έχω γνωρίσει γυναίκα που να θηλάζει και να μην έχει κι ένα θήλαστρο για ώρα ανάγκης. Αν πάρεις, σου προτείνω της medela το ηλεκτρικό.

Όπως λέει κι η Βάσω, η κρέμα για τις θηλές είναι εντελώς αχρείαστη. Το μητρικό γάλα είναι ό, τι καλύτερο, το έχω δοκιμάσει και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Τα επιθέματα στήθους είναι απαραίτητα από ένα σημείο και μετά. Προτείνω της chicco, μου είχαν φανεί τα πιο απορροφητικά. Με το καλό!

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Hello hello!

Γύρισαμε από τον γιατρό 1071 η μπεμπα(μεγάλωσε το πουλάκι μου)

Και θυμάστε που σας έλεγα οτι ειναι με το κεφάλι κατω πολυ χαμηλα κ πρεπει να προσεχω;

Ε την ρουφιανα αποφάσισε να γυρίσει κ ειναι με τα πόδια κατω!

Ο γιατρός Μ ειπε να μην ανησυχώ θ ξαναγυρίσει αλλα εγω φοβάμαι μην παω για καισαρικη λόγω ισχιακης προβολής! Ελπίζω να γυρίσει παλι!

Κατα τα αλλα ολα τελεια!

KMwEp3.png

Καλημέρα γειτονιά με κοιλίτσες!

Kashmam συγχαρητήρια! Και εμείς τόσες γίναμε, ένα κιλάκι μωρό :) Μη φοβάσαι, έχουν να κάνουν τούμπες πολλές ακόμα!

Aik εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μη βιαστεί το μωρό σου!

Νομίζω ότι στο θέμα του θηλασμού, ό,τι και να κάνουμε, όπως και να το σκεφτόμαστε, αν δεν γεννήσουμε καμιά δεν ξέρει πως θα της κάτσει. Έχω γνωστή που ήταν αποφασισμένη να θηλάσει πάση θυσία. Έπαιρνε άδειες από τη δουλειά της για να πηγαίνει στις συναντήσεις της LLL, είχε μιλήσεις με μαίες, είχε ξεσκονίσει βιβλία και τελικά το συμπέρασμά ήταν ότι ναι μεν θήλασε αποκλειστικά (και εξακολουθεί 9 μήνες τώρα) αλλά με τον δικό της τρόπο. Χαρακτηριστικά, οι στάσεις που βολεύουν αυτήν, το στήθος της και το παιδί, θεωρούνται τελείως λάθος από τις συμβούλους θηλασμού. Άλλη γνωστή μου που επίσης ήθελε να θηλάσει, όσες προσπάθειες και αν έκαναν οι μαίες στο Έλενα (που προάγει και τον θηλάσμό στο έπακρο) παραγωγή για το παιδί δεν είχε. Ο μικρός πεινούσε πολύ και τελικά ο παιδίατρος της είπε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Και τα 2 είναι μια χαρά υγιέστατα παιδάκια. Ακόμα και στο θέμα του θήλαστρου, υπάρχουν κοπέλες που ορκίζονται στα νοσοκομειακά θήλαστρα και άλλες που δεν τα αντέχουν, προτιμούν τα χειροκίνητα. Και το αντίστροφο. Από τώρα δεν μπορείς να ξέρεις. Βλέπουμε και κάνουμε!

Αθηνά, μία από τα ίδια. Για να σηκωθώ από το κρεβάτι να πιάσω το τηλέφωνο, κάνω 7 ώρες χα χα

Κορίτσια να σας ρωτήσω, η κοιλιά σας κουνιέται; Παρατήρησα χθες ότι η δικιά μου κουνιέται πολύ, σαν να γίνεται πάρτυ εκεί μέσα και σκέφτηκα τη μπεμπούλα με γιορτινό καπελάκι και καραμούζα να χορεύει και πέθανα στο γέλιο. Καθόμουν και γελούσα μόνη μου σαν τη χαζή :lol::lol::lol:

thursday-work.jpeg?w=300&h=270&crop=1

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημέεερα!!!

aik με το καλό να τα ετοιμάσεις τα πραγματάκια αλλά αχρείαστα να σου είναι ως το Φλεβάρη εύχομαι!!! thinking of u...

kashmam τι καλά που είδατε το μωράκι σας.... Αχ δεν κρατιέμαι ως την Δευτέρα!!!

Όσο για τη θέση δεν ξέρω τι να σου πω, αλλά λογικά έχει καιρό ακομα για να πάρει θέση όχι;;;

Κ

Κορίτσια να σας ρωτήσω, η κοιλιά σας κουνιέται; Παρατήρησα χθες ότι η δικιά μου κουνιέται πολύ, σαν να γίνεται πάρτυ εκεί μέσα και σκέφτηκα τη μπεμπούλα με γιορτινό καπελάκι και καραμούζα να χορεύει και πέθανα στο γέλιο. Καθόμουν και γελούσα μόνη μου σαν τη χαζή :lol::lol::lol:

Μια απο τα ίδια... η κοιλιά μου σιγά σιγά αποκτά τη .. δική της προσωπικότητα κάνει Ο,ΤΙ θέλει...

Επίσης πλέον αν πω να ξαπλώσω ανάσκελα το βράδυ ο μικρός βαράει ταμπούρλο μέχρι να γυρίσω στο πλάι :cool:

Στο μεταξύ βρε κορίτσια με πιάσαν κλάμματα το πρωί από τα νέυρα μου... Είχα Παπαδάκη στο background να παίζει και είχε την υπόθεση κάποιας στην Κρήτη [έχει κυκλοφορήσει από χτες λεει, δεν το πήρα χαμπάρι] που ο εργοδοτης της την απείλησε να κάνει έκτρωση για να μην την απολύσει όταν έμεινε έγκυος και λέγανε για κάτι πράγματα του στυλ βάζουν να υπογράψεις συμφωνητικά ότι δεν θα μείνεις έγκυος/θα υποβάλλεις παραίτηση άμα μείνεις έγκυος και κάτι τέτοια και δεν μπορούσα να το πιστέψω... (ναι οκ, θα μου πειτε "τώρα τα μαθαίνεις αυτα; Από ποιο ροζ συννεφάκι κατέβηκες εσύ;", well ναι, δεν είχα ακούσει για τέτοιες τραγικές καταστάσεις και σίγουρα δεν της είχα ζήσει [ΕΥΤΥΧΩΣ!] και... δεν ξέρω μου φάνηκε τόσο άδικο ...

anyway μην σας μαυρίζω την ψυχή κι εσάς πρωινιάτικα...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ!ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΧΑΧΑΧΑ! ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΑ ΜΙΛΑΜΕ...ΤΙ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ-ΤΥΡΡΑΝΟΙ!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΥΠΟΨΙΝ!ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ.

1.ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΤΑ ΦΑΡΔΥΛΑΙΜΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΝΟΓΑΛΑ.ΔΛΔ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΛΗΣΗ?

2.ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΟΜΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ?ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΓΑΛΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΛΙΓΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ..

3.ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ.ΜΠΕΡΔΕΜΑ!ΜΠΟΡΩ ΑΠΛΑ, ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΑΝΤΛΗΣΗ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΩ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ?

4.ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΑΡΑΚΙ ΦΥΛΑΞΗΣ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΟΛΑ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΑ..ΠΕΡΙΤΤΟ ΛΕΤΕ?ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΛΕΝΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΑΤΕ Κ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ?

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΣΤΕΛΝΩ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ..

F4oIp2.png

Καλημερα σας!

aik ευχομαι και εγω να πανε ολα καλα και να βγει στην ωρα του το μωρακι σου!

Βασω αν κουνιεταιιιι?πριν καποιες μερες εφτιαξα καφε και καθησα στον καναπε!Ακουμπησα την κουπα στην κοιλια μου και μου εριξε μια κλοτσια το μωρουλι και αρχισε να κανει βολτες ο καφές!!! Αντε να με πιστεψετε τωρα!!δεν υπαρχουν τα μικρακια μας!που την βρισκουν την δύναμη μου λετε?

Αθηνά εμενα συμβαινει το αντιθετο με εσενα,αν τολμησω να ξαπλωσω στο πλαι γινεται πολεμος!θελει ανασκελα ο κυριος!(σαν το αδερφο του)

Μετα ανεβαίνει ψηλα μου πιεζει το διαφραγμα και δεν μπορω να αναπνευσω!!!Θυσιες που κανουμε οι μανες!!:D:D

Τωρα για την περίπτωση που ακουσες στην tv τι να σου π!δεν εχω ακουσει κατι τοσο τραβηγμένο αλλα σε μια γνωστη προσφατα της ειπε το αφεντικο της οτι και καλα πως τολμησε και θα της δειξει δεν θα παρει μια απο εκεινον και τετοια τρομερα!!!και φυσικα μην περιμενει να γυρισει στην δουλεια μολις γεννησει!η κοπελα σηκωθηκε και εφυγε!

Ευχομαι η περιπτωση που λες εσυ να μη εκανε έκτρωση. (Αλλα για να το δειξουν μαλλον στην tv λογικα δεν εκανε εκτρωση αλλα μι ωραιοτατη καταγγελία)

Τι να πεις...πως εχουμε καταντησει έτσι??

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μια απο τα ίδια... η κοιλιά μου σιγά σιγά αποκτά τη .. δική της προσωπικότητα κάνει Ο,ΤΙ θέλει...

Επίσης πλέον αν πω να ξαπλώσω ανάσκελα το βράδυ ο μικρός βαράει ταμπούρλο μέχρι να γυρίσω στο πλάι :cool:

Στο μεταξύ βρε κορίτσια με πιάσαν κλάμματα το πρωί από τα νέυρα μου... Είχα Παπαδάκη στο background να παίζει και είχε την υπόθεση κάποιας στην Κρήτη [έχει κυκλοφορήσει από χτες λεει, δεν το πήρα χαμπάρι] που ο εργοδοτης της την απείλησε να κάνει έκτρωση για να μην την απολύσει όταν έμεινε έγκυος και λέγανε για κάτι πράγματα του στυλ βάζουν να υπογράψεις συμφωνητικά ότι δεν θα μείνεις έγκυος/θα υποβάλλεις παραίτηση άμα μείνεις έγκυος και κάτι τέτοια και δεν μπορούσα να το πιστέψω... (ναι οκ, θα μου πειτε "τώρα τα μαθαίνεις αυτα; Από ποιο ροζ συννεφάκι κατέβηκες εσύ;", well ναι, δεν είχα ακούσει για τέτοιες τραγικές καταστάσεις και σίγουρα δεν της είχα ζήσει [ΕΥΤΥΧΩΣ!] και... δεν ξέρω μου φάνηκε τόσο άδικο ...

Εμάς η δικιά μας μάλλον εκνευρίζεται όταν είμαι στο πλάι γιατί τότε δίνει μια δυό γερές, ενώ ανάσκελα παίζει χαλαρά χα χα. Επίσης εκνευρίζεται με το χέρι του μπαμπά της γιατί αν πιέσει λίγο παραπάνω, του τραβάει κάτι κλώτσους :) :) :)

Ναι, το διάβασα και εγώ χθες αυτό στις εφημερίδες :( Δυστυχώς Αθηνά, συμβαίνουν πολλά τέτοια. Πριν από χρόνια, σε συνέντευξη που είχα δώσει στην Millenium Bank (καλή της ώρα) με είχαν ρωτήσει ευθέως αν σκοπεύω να κάνω παιδί και πότε! Στο parents το καλοκαίρι μία κοπέλα ρωτούσε τι μπορεί να κάνει γιατί από τότε που ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, η προϊσταμένη της (που μέχρι τότε ούτε παράπονο ούτε τίποτα) άρχισε να της φέρεται άσχημα και να λέει "δεν είμαστε ευχαριστημένοι" και "ήτανε να σε απολύσουμε ξέρεις", ψυχολογικούς εκβιασμούς και έτσι. Είναι και γυναίκα, ντροπή της! Μια χαρά είμαστε εμείς, μη μιλάμε καθόλου. Ο άντρας μου χθες μου ανακοίνωσε περιχαρής ότι η γυναίκα ενός συναδέλφου του που μένει κοντά μας, περιμένει παιδί τον Μάρτιο και θα πάρουν οι άντρες την εννιάμηνη μαζί. Αυτά είναι! Ζωάρα θα κάνουνε οι άτιμοι με τα μωρά!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

little star δυστυχως με τα μπιμπερο δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν χρησιμοποίησα καθολου!στην αρχη ειχα δυο μικρα γυαλινα που εδινα το ξενο οταν ειχαμε ικτερο και με στους κολικους λιγο χαμομηλι(ουτε καν το ηθελε).αλλα ευτυχως τα σταματησα νωρις.Εμεις πηγαμε κατ'ευθειαν σε ποτηρακι για νερο και γαλα οταν αποθηλασαμε.

Το μονο που ξερω ειναι οτι τα γυαλινα είναι καλυτερα στην αρχη γι τους κολικους.αλλα δεν ξερω αν ισχυει!

Βασω αυτο μου εχει συμβει και εμενα ΕΛΕΟΣ!ουτε αρραβωνιασμενη δεν ημουν ουτε τιποτα!και με ρωτουσαν αν θα κανω παιδι και αν σκοπευω να παντρευτω συντομα!Φυσικα τα πηρα και ειπα ΝΑΙ!Μου απαντησαν οτι θα μου τηλεφωνησουν!!ακομα περιμενω χααχαχχαχαχαχ :P:p:p:p

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Επειδή σας βλέπω πολύ ήσυχες σήμερα, έρχομαι να σας ξεσηκώσω!

Την ιδέα του βιβλίου αναμνήσεων την έχει υλοποιήσει καμιά από τις μανούλες; Από εμάς που είναι το πρώτο, θα το προσπαθήσει καμιά;

Βρήκα αυτά τα πανέμορφα λευκώματα

Για όσους δεν ξέρουν φύλο: https://www.etsy.com/listing/195464430/baby-memory-book-baby-boy-scrapbook?ref=shop_home_active_14

Για κοριτσάκια: https://www.etsy.com/listing/199860774/baby-girl-memory-book-fully-finished?ref=shop_home_active_13

Για αγοράκια: https://www.etsy.com/listing/195474421/baby-memory-book-newborn-baby-boy?ref=shop_home_active_9

Τι λέτε;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...