Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Νασια μου πρεπει ελαφρυ γευμα το βραδυ(το δικο μου δεν θυμαμαι να ηταν και τοσο ελαφρυ) επισης να μην παρεις τα συμπληρωματα ουτε το βραδυ ουτε το πρωι!αυτα νομιζω!Καλη επιτυχία!

Απ'το jumbo καλυτερα οχι ρουχα και τετοια..(αππψη μου βεβαια)

Βασω μου αντε μακαρι να ξεμπερδεψεις με λιγη προσοχη μονο!

Εγω εχω παρει πιο πολλα κιλα απο σενα.δηλ τι σημαινει αυτο,οτι οταν εχεις θεμα πρεπει να προσεχεις η ειναι γενικο?Εμενα μετα τις 6 θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα και εχω σκασει δεν φανταζεσαι!

Καλα η κορη του αντρα σου και η απαντηση της μ εστειλε!!δεν υπαρχουν τα παιδια,δεν ξερεις πως να φερθεις ωρες ωρες...

Ωραιο και το πινακακι μας βρε Βασω αλλα ουτε οι μισες δεν γραφουν :( :(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νασια μου πρεπει ελαφρυ γευμα το βραδυ(το δικο μου δεν θυμαμαι να ηταν και τοσο ελαφρυ) επισης να μην παρεις τα συμπληρωματα ουτε το βραδυ ουτε το πρωι!αυτα νομιζω!Καλη επιτυχία!

Απ'το jumbo καλυτερα οχι ρουχα και τετοια..(αππψη μου βεβαια)

Βασω μου αντε μακαρι να ξεμπερδεψεις με λιγη προσοχη μονο!

Εγω εχω παρει πιο πολλα κιλα απο σενα.δηλ τι σημαινει αυτο,οτι οταν εχεις θεμα πρεπει να προσεχεις η ειναι γενικο?Εμενα μετα τις 6 θα ειναι ετοιμα τα αποτελεσματα και εχω σκασει δεν φανταζεσαι!

Καλα η κορη του αντρα σου και η απαντηση της μ εστειλε!!δεν υπαρχουν τα παιδια,δεν ξερεις πως να φερθεις ωρες ωρες...

Αυτο για τα συμπληρωματα ας ρωτησει καλυτερα τον γιατρο της, διοτι εμενα μου ειχε πει να τα παρω κανονικοτατα και το πρωι (φολικο οξυ και σιδηρο)

F4oIp2.png

Greta μου, δεν ξερω αν δινω την εντυπωση της πολυ αγχωτικης, αλλα η αληθεια ειναι οτι φτιαχνοντας τις λιστες μου και παιρνοντας γνωμες απο εδω μεσα μου λυνονται οι αποριες..διοτι δεν εχω αλλον να μου τις λυσει...οι φιλες οχι παιδια, ουτε δεσμευμενες δεν ειναι, οι γονεις δεν θυμουνται τιποτα οποτε πρεπει μονη να κοψω το λαιμο μου και να τα μαθω! Ειμαι και απο φυση μου οργανωτικη και αρκετα τελειομανης, οποτε δενει το γλυκο...Αφου σας βρηκα ευκαιρες εδω, σας ξεζουμιζω!

F4oIp2.png

Greta μου, δεν ξερω αν δινω την εντυπωση της πολυ αγχωτικης, αλλα η αληθεια ειναι οτι φτιαχνοντας τις λιστες μου και παιρνοντας γνωμες απο εδω μεσα μου λυνονται οι αποριες..διοτι δεν εχω αλλον να μου τις λυσει...οι φιλες οχι παιδια, ουτε δεσμευμενες δεν ειναι, οι γονεις δεν θυμουνται τιποτα οποτε πρεπει μονη να κοψω το λαιμο μου και να τα μαθω! Ειμαι και απο φυση μου οργανωτικη και αρκετα τελειομανης, οποτε δενει το γλυκο...Αφου σας βρηκα ευκαιρες εδω, σας ξεζουμιζω!

Καλα οι γονεις μας λιγο δυσκολο να μας βοηθησουν γιατι εχουν αλλάξει τοσο πολυ οι εποχες...

Οντως εδω βοηθαμε η μια την αλλη απο πολλες αποψεις!καλα κανεις και ετοιμαζεσαι ειναι απο τις πιο ωραιες διαδικασιες,αλλο ηθελα να πω.Για πραγματα που το μωρο θα χρειαστει πολυ αργοτερα μην αγχωνεσαι απο τωρα.Να κοιτας για ρουχα κουνια καροτσι και για τα αλλα εχεις καιρο και πιστεψε με δεν θα σταματησεις να αγοραζεις γιατι παντα ολο κατι θελουν(λεφτα να εχεις) ;);)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

μου αντε μακαρι να ξεμπερδεψεις με λιγη προσοχη μονο!

Νομίζω ότι εξαρτάται και από τα κιλά με τα οποία άρχισες. Εγώ π.χ. ξεκίνησα αρκετά δεμένη στα 69,5. Βασικά αυτό που μου είπε η ενδοκρινολόγος είναι ότι τα κιλά που έχω πάρει είναι οριακά και σε συνδυασμό με την οριακή τιμή στη μία ώρα, αν δεν προσέξω την ποιότητα της διατροφής μου μπορεί να παρουσιάσω διαβήτη κύησης και να χρειαστώ ινσουλίνη. Η εγκυμοσύνη είπε είναι crash test για το σώμα μιας γυναίκας. Όλα δουλεύουν στο μάξιμουμ της αντοχής τους και άρα πρέπει να προσέχουμε να μην "κάψουμε" το μηχάνημα. Κάτι που μπορεί να συμβεί αν συνεχίσω να τρώω απρόσεκτα. Δε μου είπε να κάνω δίαιτα απλά κομμένη η ζάχαρη και οι μεγάλες ποσότητες.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Το βλέπω ότι δεν γράφουν, κάτσε να πιάσουμε τον 8ο που δεν θα μπορούμε να σηκώσουμε τον απαυτό μας και να δεις πως θα μαζευτούνε :mrgreen: :mrgreen:

D_Nasia εμένα οι οδηγίες του γιατρού μου ήταν νηστική τις τελευταίες 12 ώρες και όχι λήψη των συμπληρωμάτων. Ούτε νερό δεν ήπια και στο διαγνωστικό μου είπαν αν διψάσω να πιω λίγο. Δε μου έδωσε κάποια ιδιαίτερη διατροφή για πριν την εξέταση.

Little_star δεν είναι υπερβολικά νωρίς για μασητικό; Εντάξει, εγώ έβγαλα δόντια στον πρώτο μήνα, αλλά είμαι και περιπτωσάρα :roll: Τα μόμπιλε μου έχουν πει ότι όντως απασχολούν όμορφα τα μωρά, ειδικά αυτά που έχουν φώτα (τα μεγάλα για τις κούνιες). Φωτεινούλη εννοείς εκείνη την κούκλα που πιέζεις και ανάβει (κάτι τέτοια θυμάμαι παλιά έλεγαν έτσι). Αν ναι, τι να το κάνει από τώρα το μωρό;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

D_Nasia εμένα οι οδηγίες του γιατρού μου ήταν νηστική τις τελευταίες 12 ώρες και όχι λήψη των συμπληρωμάτων. Ούτε νερό δεν ήπια και στο διαγνωστικό μου είπαν αν διψάσω να πιω λίγο. Δε μου έδωσε κάποια ιδιαίτερη διατροφή για πριν την εξέταση.

Εμένα μου είχε πει τπτ 12 ώρες πριν την εξέταση [ούτε συμπληρώματα, ούτε φαγητό], ό,τι δλδ ισχύει για μια οποιαδήποτε εξέταση αίματος.

Little_star δεν είναι υπερβολικά νωρίς για μασητικό; Εντάξει, εγώ έβγαλα δόντια στον πρώτο μήνα, αλλά είμαι και περιπτωσάρα :roll: Τα μόμπιλε μου έχουν πει ότι όντως απασχολούν όμορφα τα μωρά, ειδικά αυτά που έχουν φώτα (τα μεγάλα για τις κούνιες). Φωτεινούλη εννοείς εκείνη την κούκλα που πιέζεις και ανάβει (κάτι τέτοια θυμάμαι παλιά έλεγαν έτσι). Αν ναι, τι να το κάνει από τώρα το μωρό;

Επίσης όλα αυτα [ειδικά ο Φωτεινούλης] δεν είναι τίγκα στο πλαστικό; Είναι καλό αυτό για το μωρό;;

Δεν ξέρω βέβαια και τι περιθώρια θα έχεις μετά [πχ. μπορεί να μην έχεις κάποιον να σου κρατάει το παιδί οπότε να θέλεις να καλύψεις πχ όλο το πρώτο εξάμηνο της ζωής του για παν ενδεχόμενο] αλλά αν έχω καταλάβει καλά και από όσα μου έχουν πει όταν γεννηθεί πραγματικά .. κοιμάται όλη μέρα και δεν ενδιαφέρεται για τπτ από όλα αυτα οπότε - θεωρώ - ότι ειδικά στο σκέλος "παιχνίδια" έχεις ένα γεμάτο δίμηνο [αφήνοντας στην άκρη τι πιθανον να σου φέρουν ως δώρο] πριν .. εξορμήσεις :).

Προσωπικά πριν να γεννηθεί ο μικρός δεν σκοπεύω να του πάρω τπτ τέτοιο [οκ, εκτός κι αν κάτι μου κάνει τρελό "κλικ" τύπου το ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ (!)] γιατί νομίζω είναι πολύ νωρίς...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις! Θα πάρω νωρίς το βράδυ το σίδηρο και το πρωί που παίρνω για τον θυροειδή δεν θα το πάρω γιατί θα κάνω και εξετάσεις αίματος έτσι και αλλιώς!! Θα έρθει και ο αντρούλης μαζί γιατί έχω ψιλοφοβηθεί!!

Εγώ κοντά στα Χριστούγεννα θα πάω να ψωνίσω τα ρουχαλάκια για το παιδί, να πλυθούν και αμέσως να τακτοποιηθούν....

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Κοριτσια, ετσι για να αλλαξουμε λιγο διαθεση απο τους σεισμους και τις πεινες και τα πονακια μας, θα σας παραθεσω τη λιστα μου με τα της διατροφης του μωρου που εχω φτιαξει.Εννοειται προτασεις, διορθωσεις, εμπειρια καλοδεχουμενα!:)

2 ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΘΗΛΕΣ PURELAN

ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΘΟΥΣ 5?

1 ΚΟΥΤΙ ΓΑΛΑ (ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ)

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ DR BROWN

2 ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΙΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙ 120ML DR BROWN

6 ΓΥΑΛΙΝΑ ΓΙΑ ΓΑΛΑ 240 ML DR BROWN

ΘΗΛΕΣ ΓΙΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΤΕΛΑΡΑΚΙ ΦΥΛΑΞΗΣ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

ΛΑΒΙΔΑ

ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ

ΦΥΛΑΞΗ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΘΕΡΜΟΣ

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ

Η ερωτηση μου ειναι, αν ξερει καμια τα dr brown, χρειαζεται να παρω τον δικο τους αποστειρωτη η κανει και αλλος και αν ναι, ποιος? Επισης, με φαρδυ η στενο λαιμο τα μπιμπερο?:rolleyes:

F4oIp2.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις! Θα πάρω νωρίς το βράδυ το σίδηρο και το πρωί που παίρνω για τον θυροειδή δεν θα το πάρω γιατί θα κάνω και εξετάσεις αίματος έτσι και αλλιώς!! Θα έρθει και ο αντρούλης μαζί γιατί έχω ψιλοφοβηθεί!!

Εγώ κοντά στα Χριστούγεννα θα πάω να ψωνίσω τα ρουχαλάκια για το παιδί, να πλυθούν και αμέσως να τακτοποιηθούν....

Καλη επιτυχια ευχομαι!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Καλη επιτυχια ευχομαι!

Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Πόσο οργανωμένη είσαι!!!!!!!! Μπράβο!!!!! Εγώ δεν ξέρω να σε ενημερώσω για τον αποστειρωτή αλλά εκεί που πουλάνε τα συγκεκριμένα μπιμπερό θα ξέρουν να σου απαντήσουν!

Να ρωτήσω και εγώ κάτι.... τι γνώμη έχετε για τη σειρά για βρέφη της apivita?????

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλημέρα στην παρέα!

Τι υγρασία είναι αυτή ρε κορίτσια! Τα πλυντήρια δε στεγνώνουν με τίποτα! Η απλώστρα έχει πάρει μόνιμη θέση κάτω από το air-condition :D

D_Nasia την Apivita την χρησιμοποιώ χρόνια για τα δικά μου σαμπουάν, για προσωπική υγιεινή αλλά και για κρέμα προσώπου και είμαι πολύ πολύ ευχαριστημένη. Θυμάμαι ότι η ξαδέλφη μου έκανα μασαζάκι στον μπέμπη της με ένα λαδάκι της εταιρίας που είχε και λεβάντα και το μωρό το ευχαριστιόταν. Γενικά για τα βρεφικά δεν ξέρω, σαν εταιρία πάντως την εμπιστεύομαι.

Little_Star δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ. Έχω ακούσει ότι κάποιοι αποστειρωτές παίρνουν όλα τα μπουκάλια και επίσης κάποιους μπορείς μετά να τους χρησιμοποιήσεις σαν ατμομάγειρα. Οι γνωστές μου πάντως μου είπαν να πάρω 2 μικρά μπιμπερό για αρχή γιατί δεν ξέρω αν πραγματικά θα χρειαστώ και άλλα αν θηλάσω. Επίσης, θερμαντήρα τι να τον κάνεις αν θηλάσεις; Άχρηστος θα σου μείνει. Νομίζω τα μόνα σίγουρα είναι τα σουτιέν θηλασμού και τα επιθέματα. Μην πάρεις αλοιφή μάρκας για τις θηλές, οι σύμβουλοι γαλουχίας θα σου πουν ότι το καλύτερο γιατρικό είναι το ίδιο το μητρικό γάλα και κεραλοιφές με λανολίνη που δεν επηρεάζουν το μωρό.

Quinsey σωστή σε βρίσκω! Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα παιδικά παιχνίδια είναι συνώνυμα του πλαστικού. Στο etsy έχει πολλά ξύλινα ή πάνινα αλλά πρέπει να το ψάξεις γιατί συνήθως είναι ακριβά. Πάντως θυμάμαι ότι στην αδελφή μου είχαμε ένα πλαστικό κεφαλάκι σκυλιού που τράβαγες ένα κορδόνι και έκανε μια γκλινκ γκλινκ μουσική και κουνούσε τα ματάκια του. Ασχημούλι το έλεγες αλλά η μουσική του ήταν πολύ ηρεμηστική. Μετά έμαθα ότι η μάνα μου το είχε από εμένα αυτό και επίσης μου άρεσε πολύ. Νομίζω ότι όσο είναι μωρά, θέλουν πολύ απλά πραγματάκια.

Φτάσαμε στη μέση της εβδομάδας κορίτσια, άλλο τόσο και την φάγαμε και αυτή!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Little star επειδη αυτο π λεει κ η Βάσω ισχύει οτι δεν ξέρουμε αν θα θηλασουμε η οχι ειναι κρίμα να παρεις αποστειρωτη (50? ο φθηνός) κ να σ μείνει ετσι, η να παρεις τόσα πολλα μπουκάλια κ επίσης να σ μείνουν θ σ προτινα καλυτερα να παρεις ενα δυο μπιμπερο να έχεις (γνώμη Μ με την μεγάλη θηλή οχι την Μικρούτσικια αυτά τα chicco ειναι πολυ καλα,αλλα οχι εκείνα που ειναι φαρδια κατω κ οσο ανεβαίνουν στενεύουν κ εχουν μικρή θηλή) κ για κουτί γάλα οι σύμβουλοι θηλασμος προτιμούν να μην υπάρχει κουτί γάλα στο σπιτι γιατι αν βρούμε τα σκούρα θ το χρησιμοποιήσουμε αμεσως κ μετα λένε παει ο θηλασμος.

Οσο για τα μπουκάλια dr brown χωράνε στον αποστειρωτη Chicco αλλα οχι στον αποστειρωτη avent επίσης στον chicco δεν χωράνε να μπούνε μεσα στις θήκες τα nuk αλλα εγω επειδη είχα ενα nuk το στερεωνα πανω στις θήκες κ μια χαρά.

KMwEp3.png

Επίσης λαβίδα εεε εντάξει δεν νομίζω να χρειαζεται ούτε αυτο το τελαρακι αφού τα μπουκάλια θα μένουν μεσα στον αποστειρωτη. Το θερμός που λες ειναι πααααρα πολυ χρήσιμος γιατι θ άποστειρωνεις το νερό κ θα το βάζεις μεσα κ θ έχεις έτοιμο νερό π θα χρειαζεται μονο κρυωμα οποτε γλιτωνεις λιγο χρόνο. Ο θερμαντηρας επίσης θ τον χρειαστείς μονο αν αντλείς το γάλα σ με θηλαστρο κ το βάζεις στο ψυγείο οποτε μετα θες κάπως να το ζεστανεις εκει μονο χρειαζεται ο θερμαντηρας. Κ τέλος θηλαστρο για μια δυο αντλήσεις της medela το ηλεκτρικό ειναι καλο αλλα αν θες να το βγάζεις συνεχεια το καλύτερο ειναι το νοσοκομειακο που το νοικιάζεις γύρω στα 60? το μηνα ηταν πριν 3 χρόνια που το νοίκιαζα εγω.

Δλδ αν δεις οτι τελικα χρειάζεσαι αποστειρωτη κ μπιμπερο πετάγεται κάποιος κ στο φέρνει.η γνώμη Μ παντα τωρα εσείς κάνετε οτι θελει η καρδούλα σας.

Little star Συγγνώμη π δεν είπα ούτε καλημέρα αλλα τα έγραφα γρηγορα για να μην τα ξεχάσω.

Καλημερα!! Σημερα εχω γιατρο!!

Πως κ πως περιμένω!!

KMwEp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!

Πως περνατε?πως ειστε?

Εμεις καλα ειμαστε και ακομα καλυτερα με τις εξετασεις!ευτυχως ολα καλα,ειχα ενα αγχος με την καμπυλη δεν περιγραφεται..

Οι τιμες μου:

νηστειας:86,00

60':99,00

120':96,00

Ο γιατρος που μιλησα ειπε μια χαρα!Τωρα μενει το αγχος του Doppler!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...