Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Βάσω μου μη στεναχωριέσαι!!! Στη αρχη είναι λίγο δύσκολο, αλλά μετα γινεται συνήθεια!

Κορίτσια εμείς όλα καλά, απλά έπεσε λίγη δουλίτσα παραπάνω αυτες τις μέρες...:rolleyes:

FEJKp3.png

zHIYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μίλησα με την φίλη που έχουμε τον ίδιο γιατρό και την είχε στείλει επίσης στην ενδοκρινολόγο (αλλά αυτή είχε εκτός ορίων τιμές) και μου είπε ότι μάλλον ο γιατρός μας είναι ψείρας και θέλει να είμαστε σίγουροι. Το πολύ πολύ θα φάω την ταλαιπωρία να τρυπιέμαι για μέτρηση για 2 εβδομάδες και βλέπουμε.

Το είχα παρακάνει και εγώ με τα γλυκά :rolleyes:

Papagalia, καλό κουράγιο, ένας μήνας δουλειάς ακόμα μας έμεινε! Χαίρομαι που είσαι καλά!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω αν επειδη ειναι στα ορια σημαινει οτι εχειζ διαβητη κυησης!

Βασω υπομονη!μακαρι να μην ισχυει τελικα..δεν ξερω τι να πω,ειναι οντως ζορικο αλλα τι να κανεις!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρα κούκλες!

Βάσω μου ευχομαι να ειναι ολα καλα κ να μην έχεις διαβήτη οχι τπτ αλλο απλα επειδη ειναι ταλαιπωρία. Κ ποτε θα ξέρεις αν τελικα ειναι διαβητης ή οχι;

Greta ναι ανακουφίζεται με την κρέμα ειναι όντως καλη!

Εχθές πήγα jumbo κ ξαναπήραν οτι άφησα την προηγούμενη φορα δεν Μ γλίτωσαν!

Ανυπομονώ να περασει η μερα να παω αυριο γιατρο εχω τοοοοσες ερωτήσεις!

Α Greta κανε λιγο υπομονη με τον μικρούλη λένε μεχρι τα 3 μαθαίνει οτι ειναι να μάθει απο τους γονείς (κατάλαβες τι εννοώ) ;

Αν και δεν ξέρω κατα ποσο εισαι της τιμωρίας τ τύπου κάτσε στο δωματιο σ να σκεφτείς τι έκανες κ να ηρεμήσεις κ μιλάμε μετα. Του ξύλου δεν ειμαι αλλα εχει φάει μερικές ωρες ωρες κ ατον Πωπω κ στο πρόσωπο κ αυτί τράβηξα αλλα πλέον με είχε φερει στα όρια μου. Κ τα άτιμα τα δοκιμάζουν τα όρια σ! Εσυ συνέχισε να τ μιλάς όπως τ μιλάς το μονο που θ σ προτινα εγω (ταπεινή Μ γνώμη δεν θελω να παρεξηγηθώ) ειναι οταν τσιρίζει κ κλαίει κ χτυπιέται κ σας χτυπάει,μην τον παιρνεις αγκαλιά, αν θέλεις πήγαινε τον κάπου να καθίσει κ πες τ πως θα μιλήσετε μονο οταν ηρεμήσει κ οσο πάρει. Βέβαια μεσα σ θ εισαι να σκασεις απο την στεναχώρια αλλα ολα για καλο γίνονται.

Τα κλάματα Μ εχει ερθει κ μένα να α βαλω αλλα λέω οχι δεν θελω να καταλάβει οτι μπορει ο άτιμος να με κανει ν κλαίω γιατι μετα την πατήσαμε!

Δεν λέω οτι αυτο ειναι το σωστό λέω απλα μια γνώμη κ αν θες την ακολουθείς. Η καθε μαμα ξέρει καλυτερα απο όλους τι ειναι πιο σωστό για το παιδι της.

Πραγματικά δεν θελω να στο παίξω έξυπνη!

KMwEp3.png

Καλημερα σε ολες!

Τι ταρακουνημα ηταν αυτο χθες??Ξυπνησα σαν τρελη αρχισε να πετρωνει η κοιλια μου να κουνιεται το μωρο,φρικαρε το καημενο.ο αντρας μου δεν ηξερε απο που του'ρθε....(είναι λιγο του υπνου :P)

Τεσπα αργησα λιγο να κοιμηθω αλλα παει περασε!

kashmam το εχω δοκιμασει και αυτο αλλα κανει χειροτερα ρε παιδι μου..περασατε τετοια φαση εσεις?αν ναι του περασε?σ ευαριστω πολυ για τις συμβουλες σου.σε καμμια περιπτωση δεν βλεπω οτι μου το παίζεις εξυπνη,γι αυτο και το εγραψα για να με βοηθησετε,εστω να ακουσω οτι το περνανε και αλλες μανουλες γιατι εχω αγανακτησει πραγματικα.

Με γεια τα πραγματακια σας και εμεις σημερα θα παμε jumboooo!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέεερα!!

Βασούλα ελπίζω να μην είναι τπτ κακό (ή τέσπα το λιγότερο δυνατο κακό) αυτό το αποτέλεσμα και όλα να πάνε καλά! Πότε θα πας στον ενδοκρινολόγο;;;

kashmam με γεια τα πραγματάκια!!! Ήμουν σίγουρη ότι θα ... επέστρεφες στον τόπο του εγκλήματος χαχαχα! :tongue:

Greta στενοχωριέμαι με αυτά που διαβάζω... Εμπειρια δεν έχω αλλά η αλήθεια είναι ότι θυμάμαι την αδερφή μου να περνάει αρκετά ζόρικα με τον ανηψιό μου όταν ήταν στην αντίστοιχη ηλικία με τον μεγάλο σου [ το εντυπωσιακό βέβαια ήταν ότι στον παιδικό ή σε εμάς/μπροστά σε κόσμο γενικά ήταν .. υποδειγμα στο σπίτι πάλι της έβγαζε την ψυχή...].. να είναι η ηλικία;; Ποιός ξέρει... Θα περάσει που θα πάει... ΥΠΟΜΟΝΗ!!! :bighug:

Όσο για το σεισμο εννοείται τον ένιωσα!!! Δεν έχω και εμπειρία από σεισμούς (στην Κέρκυρα δεν έχουμε σεισμούς και στην Αθήνα ήρθα μετά τον σεισμό του'99 οπότε εμπειρία 0 ΕΥΤΥΧΩΣ!) και όταν ένιωσα το κρεβάτι να τραντάξεται ...τα χρειάστηκα! Αφού ξύπνησα τον άντρα μου (που είχε ήδη μισοξυπνήσει) και του λέω "πρέπει να σηκωθούμε?!" ο οποίος όμως ... έβαλε τα γέλια [εντάξει αυτός ήταν Αθήνα στους μεγάλους σεισμούς :cool:]

Βρε, κορίτσια ... ξαναμπερδεύτηκα με το ΙΚΑ... εκτός από το να πάω στο γιατρό στο κέντρο μάνας και παιδιού για να βγω σε άδεια (αυτο το 56 μέρες πριν τον τοκετό) θα περάσω μετά και από επιτροπή;; Άρα το έκλεισα αργά το ραντεβού στις 16/12 [αν ειναι να πάρω άμεσα να προλάβω να το αλλάξω για πιο νωρίς], δεδομένου ότι κανονικά η μέρα πέφτει 26/12 (δλδ 24/12 τελευταία εργάσιμη) και είναι και μέσα σε γιορτές άρα σιγά μην βρίσκω επιτροπή και άνθρωπο...

Έχω μπερδευτεί πάλι :(

Tsufp2.png0RVqp2.png

Κοριτσια, μια και ακουω για JUMBO,σκεφτομουν να αγοραω τα εξης παιχνιδακια για τον μικρο μου να εχει.

ενα μομπιλε κουνιας, ενα καροτσιου, ενα μασητικο οδοντοφυιας και τον κλασσικο φωτεινουλη. καλα δεν ειναι για αρχη?

F4oIp2.png

καλημερα κοριτσια !! μπηκα και εγω στο κλαμπ Του φεβρουαριου! πρωτη φορα θα γινω μανουλα και περιμενουμε το κοριτσακι μας 27/2 !!! επισης αυτες τις ομορφες υπογραφες που λεει ποσοων εβδομαδων ειστε μοταν γραφετε που τις βρισκετε?

Keep calm and be excited my princess is coming!:D

καλημερα κοριτσια !! μπηκα και εγω στο κλαμπ Του φεβρουαριου! πρωτη φορα θα γινω μανουλα και περιμενουμε το κοριτσακι μας 27/2 !!! επισης αυτες τις ομορφες υπογραφες που λεει ποσοων εβδομαδων ειστε μοταν γραφετε που τις βρισκετε?

Καλώς ήρθες!!!

Άντε κι άλλο κοριτσάκι στο κλάμπ... Για την ώρα υπερέχουν τα αγοράκια :tongue:

Με το καλό το κοριτσάκι σου!!!

Για τις υπογραφές πάτα σε όποια σου αρέσει και θα σε πάει στη σελίδα που τις φτιάχνεις... Βάζεις τις δικές σου ημερομηνίες και μετά κάνεις copy το url που θα σου βγάλει στην υπογραφή σου και εμφανίζεται. :)

Tsufp2.png0RVqp2.png

Princess καλώς μας ήρθες!! Υπάρχει άνθρωπος π γεννάει μετα απο μένα γιουπιιιιι!!κ έλεγα θ ειμαι η τελευταία κ δεν θ βρίσκω ούτε έναν στο φόρουμ να γκρινιάζω....Χαχαχαχα

Με το καλο κοριτσι μου σ ευχομαι ολα τελεια! Εσυ την έκανες την καμπυλη ζαχαρου;

Quinsey κ βέβαια ξαναγύρισα κ θα ξαναπάω εκει κοντά στις αρχές το Δεκέμβρη να πάρω κι αλλα χριστουγεννιάτικα!

Little star μια χαρά ειναι αυτά που γράφεις για αρχή αλλα εντάξει δεν νομίζω να χρειαζεται να τα παρεις απο τωρα ειδικά αυτο για την οδοντοφυια κάτσε πρωτα να γεννήσεις να σαραντησεις κ τα περνεις μετα.(γνώμη Μ) για μα μην σε πιάνουν κ χώρο αυτά τα στριφογύριστα.το λέω γιατι τον πρώτο μηνα νομίζω πως δεν θ σ χρειαστούν εσυ παλι αν θες να τα παρεις γιατι ειναι πανέμορφα παρτα!!

Greta μου οχι εμείς τέτοια φάση δεν περάσαμε δεν ξέρω αν φταίει γιατι έμαθε την τιμωρία απο πολυ νωρίς ή γιατι απλα ειναι βολικοτατο παιδάκι (φτου φτου Παναγία μου) μονο τωρα με τον παιδικο που ωρες ωρες κανει το εξής σ γυρνάει την πλάτη οταν πας να τον μαλλωσεις κ οταν τ λες γυρνά απο δω να σ μιλήσω κουνάει το κεφάλι αρνητικά κ πως Μ την δίνειειειει!

Σιγουρα φάση ειναι κ θα περασει! Μπορει να βγάζει κ αντίδραση για το καινούριο μωρο π υπάρχει μεσα σ.

Εν τω μεταξύ οταν σ έγραψα μετα κοιμήθηκα κ όντας αγχωμένη μην παρεξηγήθεις είδα ατον υπνο Μ οτι μαλλωνα τον γιο Μ κ ηρθε μια άγνωστη κ Μ φώναζε κ Μ έλεγε οτι δεν ειναι σωστό κ να μην τον μαλλωνω κ αλλα τέτοια κ Μ έλεγε τι πρεπει να κανω!

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοιλίτσες όμορφες!! Τι κάνετε???

Εμείς καλά είμαστε... Σήμερα πήγα για γιόγκα, γύρισα και τώρα ψιλομαζεύω το σπίτι!! Πήγα και διάλεξα την κουρτίνα για το δωμάτιο του μικρού μας :D

Καλως ήρθες Princess Sinderella στην παρέα μας!! Με το καλό η κουκλίτσα σας !!!!

Την Δευτέρα θα πάω για την καμπύλη σακχάρου, τι προετοιμασία κάνατε? Το προηγούμενο βράδυ καθόλου φαγητό ή ελαφρύ, π.χ. ένα γάλα???

Εμείς την επόμενη Πέμπτη έχουμε γιατρό και γυρνώντας θα σταματήσουμε και εμείς στα Jumbo για τα χριστουγεννιάτικα χι χι χι!! Για το παιδί έχετε ψωνίσει τίποτα από εκεί??? Διστάζω πάρα πολύ να ψωνίσω από εκεί :?

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Καλημέρα!

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεστε!

Έχει ώρα που μπήκα στο γραφείο και άλλα βρήκα χρόνο να σας γράψω. Τελικά ο γιατρός αν και είχαμε ραντεβού την Πέμπτη, μου ζήτησε να πάω σήμερα πρωινιάτικα για υπέρηχο και για να μου δώσει παραπεμπτικό για το ενδοκρινολογικό. Όπως καταλαβαίνετε, φοβήθηκα για να μου λέει να μην περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη, άντε να κοιμηθώ. Ίσα που με πήρε ο ύπνος, πλακώσαν οι σεισμοί, άιντε να κοιμηθείς μετά. Ξυπνήσαμε κατά τις 06:30, 08:00 είμαστε για υπέρηχο. Καλομαθημένη εγώ να πηγαίνω τα απογεύματα, πήγα για υπέρηχο και δεν το ευχαριστήθηκα, γιατί μου τον έκανε ένας άλλος και ούτε που την είδα καλά καλά την μπέμπα! Μια χαρά, κουνιστή και λυγιστή, έχει φτάσει 1047gr! Πήγα μετά στον γιατρό μου, μου λέει μην ανησυχείς, δεν είναι τίποτα, απλά επειδή η μία τιμή είναι οριακή, να το προσέξουμε από τώρα για να μην παρουσιάσει μετά πρόβλημα. Φιου! Με έστειλε βέβαια στο ενδοκρινολογικό, μου άνοιξαν καρτέλα και μου είπαν ότι δε χρειάζεται να μετριέμαι, απλά να προσέξω τη διατροφή μου γιατί τα 7 κιλά που έχω πάρει είναι πολλά και δεν θέλουμε να πάρω πάνω από 2-3 κιλά ακόμα (αυτό πως θα το καταφέρω δεν ξέρω). Σε 2 εβδομάδες θα ξαναπάω για υπέρηχο (γιατί από τον υπέρηχο του μωρού καταλαβαίνουν).

Οπότε τέλος καλό, όλα καλά, αν και λίγο άγχος (και πολύ κούραση) μου έχει μείνει. Πάντως, παρ'όλη την γκρίνια μου, έχω να πω ότι οι γιατροί στο Έλενα τελικά σκίζουν. Καλύτερα να είναι έτσι ψείρας ο γιατρός παρά να τα περνάει στο ντούκου. Η δε ενδοκρινολόγος, ήταν μια γλυκύτατη κοπέλα αλλά αυστηρή εκεί που έπρεπε, χωρίς να σε αγχώνει. Και αν σκεφτεί κανείς ότι πήγα χωρίς ραντεβού, με είδαν τρεις γιατροί και ξεμπέρδεψα σε 2,5 ωρίτσες, μια χαρά.

Princess Sinderella, καλώς μας ήρθες και με το καλό η κορούλα σου! Εγώ είμαι η Βάσω, επίσης πρώτη φορά έγκυος και περιμένουμε επίσης κοριτσάκι. Σε λίγο θα σε προσθέσω και στο πινακάκι μας. Έχεις αποφασίσει σε ποιο μαιευτήριο θα γεννήσεις;

Αθηνά, όχι δεν περνάς από επιτροπή, ποιος σου είπε τέτοιο πράγμα; Ο γυναικολόγος στο Μάνας-Παιδιού αρκεί. Θα σου δώσει την βεβαίωση να την πας στον εργοδότη για υπογραφή και μετά απλά την ξαναπας στο ΙΚΑ (δεν χρειάζεσαι ραντεβού γι'αυτό, πας στο μητρώο) για να την πρωτοκολλήσουν και να ξεκινήσουν την διαδικασία καταβολής του επιδόματος. Για να μην αγχώνεσαι, κλείσε και ραντεβού νωρίτερα, δε χάνεις κάτι. Άλλωστε τα ραντεβού στο ΙΚΑ είναι 10 λεπτα χα χα!

kashmam με γεια τα πραγματάκια και καλά στολίσματα!

Greta ίσως να είναι αυτά τα terrible two που λένε. Η αλήθεια είναι ότι η δοκιμή των ορίων γίνεται σε όλες τις ηλικίες. Θέλουν να μαθαίνουν μέχρι που τα παίρνει και πόσο έχουν την υποστήριξη των γονιών. Σας έχω πει την ιστορία με τη δικιά μας και τον μπαμπά όταν ήταν τριών-τεσσάρων;

-Να φάω μία καραμέλα (ζελεδάκι);

-Να φας.

Μετά από λίγο...

-Να φάω ακόμα μία;

-Να φας

Μετά από λίγο

-Θέλω και άλλη

-Θα σε πονέσει η κοιλιτσα άμα φας κι'αλλες.

-Δε θα με πονέσει

-Καλά, εγώ στο είπα ότι θα σε πονέσει. Άμα θέλεις να φας, φάε

Το σενάριο επαναλαμβάνεται. Αφού έχει φάει 5 καραμέλες

-(Μυξοκλαίγοντας) Μπαμπά η κοιλιά μου...

-Δε σου είπα ότι θα σε πονέσει άμα φας πολλές;

-Και τι μπαμπάς είσαι εσύ που με άφησες;:shock::shock::shock:

Άρπα την του λέω του άντρα μου, που θέλεις να το παίζεις φίλος με το παιδί. Μπαμπά χρειάζεται να του βάζει όρια.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

♒ Τα υδροχοάκια

Marianna P.: 05/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Papagalia: 06/02/2015 baby-girl.png

Greta: 08/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αλεξάνδρα

anna 1999: 08/02/2015baby-boy-icon.png

Little_Star: 11/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

spourgitaki: 11/02/2015 baby-girl.png

Boulitsa: 12/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ιασώ

Anirama: 14/02/2015 baby-boy-icon.png

Έλενα: 14/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Νοσοκομείο Μυτιλήνης

D_Nasia: 15/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

fotini_s: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Ρέα

estel_: 15/02/2015 baby-girl.png ➜ Αρεταίειο

♓ Τα ψαράκια

vtgian: 19/02/2015 baby-girl.png ➜ Έλενας Βενιζέλου

Adamanta: 19/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Ρέα

Quinsey: 20/02/2015 baby-boy-icon.png

elpida5390: 20/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ Αττικό

Kashmam: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γέννεσις

Tina_88: 23/02/2015 baby-girl.png ➜ Γενική Κλινική

Aik: 23/02/2015 baby-boy-icon.png ➜ ΠΕΠΑΓΝΗ

Princess Sinderella: 27/02/2015 baby-girl.png

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπέρα κοιλίτσες όμορφες!! Τι κάνετε???

Εμείς καλά είμαστε... Σήμερα πήγα για γιόγκα, γύρισα και τώρα ψιλομαζεύω το σπίτι!! Πήγα και διάλεξα την κουρτίνα για το δωμάτιο του μικρού μας :D

Καλως ήρθες Princess Sinderella στην παρέα μας!! Με το καλό η κουκλίτσα σας !!!!

Την Δευτέρα θα πάω για την καμπύλη σακχάρου, τι προετοιμασία κάνατε? Το προηγούμενο βράδυ καθόλου φαγητό ή ελαφρύ, π.χ. ένα γάλα???

Εμείς την επόμενη Πέμπτη έχουμε γιατρό και γυρνώντας θα σταματήσουμε και εμείς στα Jumbo για τα χριστουγεννιάτικα χι χι χι!! Για το παιδί έχετε ψωνίσει τίποτα από εκεί??? Διστάζω πάρα πολύ να ψωνίσω από εκεί :?

Γεια σου κοιλιτσα!Λοιπον για την καμπυλη εγω απλα εκανα τελευταιο γευμα 12 ωρες πριν και ηταν προς το ελαφρυ...αυτα...την επομενη μερα μονο νερακι μεχρι να ξεμπερδεψουμε..Οσο για τα Jumbo, μονο για κανα παιχνιδι εγω προσωπικα, τουλαχ,μεχρι να μεγαλωσει λιγο το παιδι και μετα βλεπουμε..

F4oIp2.png

Greta στενοχωριέμαι με αυτά που διαβάζω... Εμπειρια δεν έχω αλλά η αλήθεια είναι ότι θυμάμαι την αδερφή μου να περνάει αρκετά ζόρικα με τον ανηψιό μου όταν ήταν στην αντίστοιχη ηλικία με τον μεγάλο σου [ το εντυπωσιακό βέβαια ήταν ότι στον παιδικό ή σε εμάς/μπροστά σε κόσμο γενικά ήταν .. υποδειγμα στο σπίτι πάλι της έβγαζε την ψυχή...].. να είναι η ηλικία;; Ποιός ξέρει... Θα περάσει που θα πάει... ΥΠΟΜΟΝΗ!!! :bighug:

Όσο για το σεισμο εννοείται τον ένιωσα!!! Δεν έχω και εμπειρία από σεισμούς (στην Κέρκυρα δεν έχουμε σεισμούς και στην Αθήνα ήρθα μετά τον σεισμό του'99 οπότε εμπειρία 0 ΕΥΤΥΧΩΣ!) και όταν ένιωσα το κρεβάτι να τραντάξεται ...τα χρειάστηκα! Αφού ξύπνησα τον άντρα μου (που είχε ήδη μισοξυπνήσει) και του λέω "πρέπει να σηκωθούμε?!" ο οποίος όμως ... έβαλε τα γέλια [εντάξει αυτός ήταν Αθήνα στους μεγάλους σεισμούς :cool:]

Αθηνα απο Κερκυρα εισαι???τι ωραιααααααα!!:)

Παντως και εγω που εχω συνηθισει τους σεισμους εδω το ιδιο ειπα στον αντρα μου χθες,σηκω να φυγουμε και φυσικα γελουσε...Μου εκανε αερα μου εφερε νερο τρελαθηκα σας λεω!κολλαει το μυαλο μου!σεισμοφοβια!!!

Για τα μικρουλια και τις συμπεριφορες τους εχω ακουσει και εγω αντιστοιχες ιστοριες ππυ εξω ειναι υποδειγμα ενω στο σπιτι σου βγαζουν το λαδι!

Σιγουρα πιστευω περναει φαση δεν εξηγειται αλλιως απλα με ενοχλει πιο πολυ οτι δεν με αφηνει να ηρεμισω και φοβαμαι για το μωρο μου μηπως του κανω κακο οταν νευριαζω και με γενικα ερχομαι σε μια δυσκολη κατάσταση!

Καλως ηρθες στην παρεα μας σου ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και να σου πανε ολα καλα!

Κοριτσια, μια και ακουω για JUMBO,σκεφτομουν να αγοραω τα εξης παιχνιδακια για τον μικρο μου να εχει.

ενα μομπιλε κουνιας, ενα καροτσιου, ενα μασητικο οδοντοφυιας και τον κλασσικο φωτεινουλη. καλα δεν ειναι για αρχη?

Ειναι νωρις για τα μασητικα ασε που μπορει να μην τα θελει κι ολας.εμενα δεν τα ηθελε ποτε.μην γεμιζεις το μυαλο σου με τετοια αγχη.Νομιζω απ οσο σε διαβαζω δηλ οτι εισαι πολυ αγχωτικη(χωρις παρεξηγηση)απλα θελω να σου πω οτι δεν σου κανει καλο ουτε τωρα ουτε αργοτερα..Για αρχη χρειαζονται καποια πραγματα οπωσδηποτε φυσικα αλλα με μετρο,γιατι προς Θεου τα Jumbo,Λητω,mothercare ολα εκει θα ειναι αν χρειαστεις κατι..οππτε χαλαρωσε και απολαυσε τον λιγο καιρο που μας εμεινε!:D :D

Greta μου οχι εμείς τέτοια φάση δεν περάσαμε δεν ξέρω αν φταίει γιατι έμαθε την τιμωρία απο πολυ νωρίς ή γιατι απλα ειναι βολικοτατο παιδάκι (φτου φτου Παναγία μου) μονο τωρα με τον παιδικο που ωρες ωρες κανει το εξής σ γυρνάει την πλάτη οταν πας να τον μαλλωσεις κ οταν τ λες γυρνά απο δω να σ μιλήσω κουνάει το κεφάλι αρνητικά κ πως Μ την δίνειειειει!

Σιγουρα φάση ειναι κ θα περασει! Μπορει να βγάζει κ αντίδραση για το καινούριο μωρο π υπάρχει μεσα σ.

Εν τω μεταξύ οταν σ έγραψα μετα κοιμήθηκα κ όντας αγχωμένη μην παρεξηγήθεις είδα ατον υπνο Μ οτι μαλλωνα τον γιο Μ κ ηρθε μια άγνωστη κ Μ φώναζε κ Μ έλεγε οτι δεν ειναι σωστό κ να μην τον μαλλωνω κ αλλα τέτοια κ Μ έλεγε τι πρεπει να κανω!

Εισαι πολυ τυχερη τοτε ειλικρινα!και εγω νομιζω οτι εχει καταλαβει(οχι 100%)οτι θα ερθει ενα μωρο στο σπιτι.Δεν περναει απαρατήρητη η κοιλια μου.Πιο πριν ασχολιόταν την χαιδευε μιλαγε στο μωρο ενω τωρα που κανει μπαμ η κοιλια ασχολείται σπάνια. Δεν αφηνει κανεναν να την χαιδευει(αυτο το εχω απαγορεψει κι ολας σε ολους ακομα και στον μπαμπα μας μπροστα του) και ολα αυτα με κανουν να καταλαβω οτι ζηλευει.

Α!και εχει κολλησει πολυ πανω μου,χθες τον πηρε ο αντρας μου να κατεβουν στην αποθήκη και μετα να πηγαιναν μια βολτα με τα πόδια και στο 3λεπτο μου τον ανεβασε πανω γιατι του ελεγε,μαμα πιτι(σπιτι)Νοιωθω οτι με τον τρόπο του οτι νομιζει οτι θα με χασει,δεν τα εκανε πιο μικρος αυτα!

Αχ τι αλλο να πω δεν ξερω,εύχομαι να περασει γρηγορα οτι κ αν ειναι και αποφευγω να σκεφτομαι τι με περιμενει οταν γεννησω!

Μακαρι το μυαλο μου να μεινει στην θεση του γιατι δεν θελει και πολυ ο ανθρωπος...ηδη μια μελαγχολια την εχω :(

Σας επριξα παλι φευγω.......

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...