Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!:D

Και εγω στη δουλεια, αχ δεν την παλευω αλλο...θελω να κατσω...αλλα φοβαμαι οταν θα κατσω σπιτι, θα βαλω πολλααα κιλα..δεν την γλιτωνω...:|κ τωρα προσπαθω να κρατιεμαι!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας!

kashmam ελεος κοπελα μου!!!Δεν εχω και ενα βαζο με nutella να το ξεπερασω!Οποτε θα την βγαλω με μια σοκολατενια μπαρα!

Για τους πονους που λες απ οτι βλεπεις εγραφα και εγω κατι σχετικο παραπανω!Για τις κλοτσιες στα"ευαισθητα σημεια" δεν εχω να πω τίποτα! Η ψυχη μου ξερει ωρες ωρες....Επισης και εγω τον νοιωθω καππιες φορες χαμηλα αλλα οταν ξαπλωνω με κλοτσαει στο στομαχι,ανεβαινει δηλ!

Μην αγχωνεσαι ομως γιατι απ οτι βλεπω ολες μια απ τα ιδια ειμαστε!

Αθηνά αχ και εγω πολυ υπνο μιλαμε (αν με αφήσει ο γιος μου) ξεχναω να ξυπνησω!

Κοριτσια πως τα πατε με τις ραγαδες?εγω δεν εχω ακομα καινούριες αλλα εχω φαγουρα στην κοιλια!Βασικα η κοιλια με νοιάζει πιο πολυ δεν θελω να βγαλω ουτε μια!

Στην χθεσινη βολτα μας ειδα μια γνωστη εγκυο στον 5°μηνα και μου εδωσε ενα δειγματακι απο την Simulcium να δοκιμασω!Θα δω τεραστια διαφορα μου ειπε.θα νοιωσω ανακούφιση! Αν ισχυει θα την αγορασω και αυτην!Αμυγδαλελαιο συνεχιζω και βαζω κανονικοτατα!

Αυτα προς το παρον,τωα λεω να δω τι θα μαγειρεψω παλι σημερα!Καθε μερα η ιδια ιστορια!!!!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μάλλον τα μωρά μας συννενοήθηκαν, δεν εξηγείται αλλιώς!

Και εμένα έτσι ακριβώς είναι, από την Πέμπτη για την ακρίβεια. Την νιώθω χαμηλά, με χτυπάει χαμηλά επίσης και νομίζω ότι βλέπω και την κοιλιά μου πιο χαμηλά (μάλλον ιδέα μου είναι). Εννοείται ότι αν πιω λίγο παραπάνω νερό, πάω τρέχοντας για κατούρημα, δεν μπορώ καθόλου να κρατηθώ. Επίσης η κούραση έχει χτυπήσει και εμένα, έπεσα για ύπνο στις 9 και το πρωί που ξύπνησα στις 07:30 πάλι πτώμα ένιωθα. Και εκτός των άλλων, δεν μπορώ να φάω κανονικές ποσότητες, με πιάνει καούρα.

Την Τετάρτη έχω και εγώ γιατρό, άντε να δούμε τη μπέμπα πόσο μεγάλωσε. Έρχεται και η μάνα μου να κατεβάσουμε τα χειμωνιάτικα από λίγο λίγο, να φέρει προίκα για το μωρό, ωραία πράγματα!

Τελικά με τον ερεθισμό που είχα στο δέρμα, πήρα μία dactarin και ησύχασα (ο βλάκας, μου το είχε πει από την αρχή ο γιατρός αλλά εγώ κατάλαβα άλλα αντί άλλων). Υποχώρησε και το κάψιμο και ο ερεθισμός και επιτέλους νιώθω μια χαρά.

Κάπου πέτυχα στην τηλεόραση την ταινία "What to expect", μία από τις πρωταγωνίστριες μιλούσε σε κοινό από μέλλουσες μαμάδες και ενώ έπρεπε να τους πει για το θαύμα της εγκυμοσύνης, έβγαλε τα απωθημένα της λέγοντας πόσο εξαντλητικό είναι. Ταυτίστηκα, το ομολογώ :D

Kashmam δεν ξέρω σε ποια περιοχή μένεις αλλά τα καταπληκτικότερα τσουρέκια τα έχω φάει από ένα εργαστήριο πίσω από την παλιά εκκλησία του Άγιο Παύλου μετά την Άνω Πόλη, λέγεται Ζαντέ. Είναι πολύ παλιά επιχείρηση, αν ποτέ περάσεις, πάρε θα με θυμηθείς!

Greta, είμαι που είμαι από φύση αγχωτικιά, αν αρχίσω να αγχώνομαι και για πράγματα που δεν είναι στο χέρι μου, θα φάω φρίκη. Το Σάββατο που βγήκαμε με αντροπαρέα, ομολογώ ότι τα αγόρια-μπαμπάδες μου έδωσαν πολύ κουράγιο και ηρεμία. Ίσως επειδή αυτοί τα βλέπουν πιο αποστασιοποιημένα τα πράγματα. Γενικά ήταν όλοι στη φάση "θα σε οδηγήσει το μωρό, από τώρα δεν μπορείς να προϋπολογίσεις τίποτα". Επίσης όλοι μου είπαν να φροντίσω να διατηρώ θετική ψυχολογία και να μην παραδιαβάζω χα χα. Για ραγάδες που έλεγες, εγώ ακόμα δεν έχω δει κόκκινες γραμμές (ευτυχώς) αλλά χρησιμοποιώ κάθε μέρα αμυγδαλέλαιο. Κάποιες μέρες νιώθω λίγο να τραβάει αλλά με το αμυγδαλέλαιο στρώνει. Στα δείγματα που μου έστειλαν είχαν και μία αντίστοιχη κρέμα της Frezyderm, εντάξει μοσχοβολάει αλλά τίγκα στο χημικό είναι! Όλα τα paraben του κόσμου έχει! H simulcium ξέρω ότι είναι από τις καλύτερες.

Σήμερα θα πάρω και τα αποτελέσματα της καμπύλης/αίματος/ούρων, μία αγωνία την έχω, να λέγεται.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Βασω χρησιμοποιούσα στην 1η εγκυμοσυνη της freezyderm!Εχω να πω τα εξης:Πανακριβη αλλα επειδη εβαζα μονο στην κοιλια(γιατι εχω φοβια με την κοιλια,αν ηξερες την μανα μου θα καταλαβαινες,ειναι σαν χαρτης και εγινε απο εμενα ετσι) εκει δεν εκανα!δεν εβαζα στο στηθος στα μπουτια στην λεκανη πισω και στα σημεια αυτα εκανα ραγαδες!!!λιγες αλλα εκανα!

Οποτε μαλλον θωρω οτι κατι εκανα!Καλα η μυρωδια απαιχτη!Δε ξερω αν εχω μυρισει αλλη κρεμα με παρομοια μυρωδια!Τωρα για τα parabens δεν ξερω!θα τα εβαζαν σε κρεμα εγκυμοσυνης??(πολυ αφελης είμαι μαλλον :P)

Υ.Γ.καλα αποτελεσματα!!να μας ενημερωσεις!εγω παλι αυριο το απογευμα θα τις παρω!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Μάλλον τα μωρά μας συννενοήθηκαν, δεν εξηγείται αλλιώς!

Και εμένα έτσι ακριβώς είναι, από την Πέμπτη για την ακρίβεια. Την νιώθω χαμηλά, με χτυπάει χαμηλά επίσης και νομίζω ότι βλέπω και την κοιλιά μου πιο χαμηλά (μάλλον ιδέα μου είναι). Εννοείται ότι αν πιω λίγο παραπάνω νερό, πάω τρέχοντας για κατούρημα, δεν μπορώ καθόλου να κρατηθώ. Επίσης η κούραση έχει χτυπήσει και εμένα, έπεσα για ύπνο στις 9 και το πρωί που ξύπνησα στις 07:30 πάλι πτώμα ένιωθα. Και εκτός των άλλων, δεν μπορώ να φάω κανονικές ποσότητες, με πιάνει καούρα.

Την Τετάρτη έχω και εγώ γιατρό, άντε να δούμε τη μπέμπα πόσο μεγάλωσε. Έρχεται και η μάνα μου να κατεβάσουμε τα χειμωνιάτικα από λίγο λίγο, να φέρει προίκα για το μωρό, ωραία πράγματα!

Τελικά με τον ερεθισμό που είχα στο δέρμα, πήρα μία dactarin και ησύχασα (ο βλάκας, μου το είχε πει από την αρχή ο γιατρός αλλά εγώ κατάλαβα άλλα αντί άλλων). Υποχώρησε και το κάψιμο και ο ερεθισμός και επιτέλους νιώθω μια χαρά.

Κάπου πέτυχα στην τηλεόραση την ταινία "What to expect", μία από τις πρωταγωνίστριες μιλούσε σε κοινό από μέλλουσες μαμάδες και ενώ έπρεπε να τους πει για το θαύμα της εγκυμοσύνης, έβγαλε τα απωθημένα της λέγοντας πόσο εξαντλητικό είναι. Ταυτίστηκα, το ομολογώ :D

Kashmam δεν ξέρω σε ποια περιοχή μένεις αλλά τα καταπληκτικότερα τσουρέκια τα έχω φάει από ένα εργαστήριο πίσω από την παλιά εκκλησία του Άγιο Παύλου μετά την Άνω Πόλη, λέγεται Ζαντέ. Είναι πολύ παλιά επιχείρηση, αν ποτέ περάσεις, πάρε θα με θυμηθείς!

Greta, είμαι που είμαι από φύση αγχωτικιά, αν αρχίσω να αγχώνομαι και για πράγματα που δεν είναι στο χέρι μου, θα φάω φρίκη. Το Σάββατο που βγήκαμε με αντροπαρέα, ομολογώ ότι τα αγόρια-μπαμπάδες μου έδωσαν πολύ κουράγιο και ηρεμία. Ίσως επειδή αυτοί τα βλέπουν πιο αποστασιοποιημένα τα πράγματα. Γενικά ήταν όλοι στη φάση "θα σε οδηγήσει το μωρό, από τώρα δεν μπορείς να προϋπολογίσεις τίποτα". Επίσης όλοι μου είπαν να φροντίσω να διατηρώ θετική ψυχολογία και να μην παραδιαβάζω χα χα. Για ραγάδες που έλεγες, εγώ ακόμα δεν έχω δει κόκκινες γραμμές (ευτυχώς) αλλά χρησιμοποιώ κάθε μέρα αμυγδαλέλαιο. Κάποιες μέρες νιώθω λίγο να τραβάει αλλά με το αμυγδαλέλαιο στρώνει. Στα δείγματα που μου έστειλαν είχαν και μία αντίστοιχη κρέμα της Frezyderm, εντάξει μοσχοβολάει αλλά τίγκα στο χημικό είναι! Όλα τα paraben του κόσμου έχει! H simulcium ξέρω ότι είναι από τις καλύτερες.

Σήμερα θα πάρω και τα αποτελέσματα της καμπύλης/αίματος/ούρων, μία αγωνία την έχω, να λέγεται.

Εγω κοριτσια απο την αλλη, δεν εχω καθολου καουρες...λετε να βγει καραφλος ο μικρος??:roll::roll:

F4oIp2.png

Εγω κοριτσια απο την αλλη, δεν εχω καθολου καουρες...λετε να βγει καραφλος ο μικρος??:roll::roll:

Χα χα δεν ισχύουν αυτά βρε! Τα έλεγαν παλιά αλλά είναι μύθος :wink:

Αν ήταν έτσι, τέτοια αρκουδάκια που είμαστε και εγώ και ο άντρας μου, θα έπρεπε μέχρι τώρα τα μαλλιά του μωρού να έχουν βγει εκτός κοιλιάς χα χα!

Greta, εγώ ραγάδες έχω δυστυχώς στα ψωμάκια, χρόνια τώρα που πήρα κάποια στιγμή απότομα κιλά και δεν πρόσεχα καθόλου το δέρμα μου. Η αλήθεια είναι ότι τις ενυδατικές τις βαριέμαι απίστευτα!

Για τα συστατικά, επειδή το έχω το κόλλημα το κοίταξα. Ξέρω ότι πολλές μαμάδες χρησιμοποιούν προϊόντα της Frezyderm για τα μωρά αλλά άμα έχουν και εκείνα paraben, δεν έχει διαφορά να χρησιμοποιεί κανείς και της Προδέρμ, που είναι και φθηνότερα. Εγώ θα πάω πάντως από ένα φαρμακείο να μυρίσω τα μωρουδιακά της Weleda και μάλλον σε αυτά ή κάτι αντίστοιχο θα καταλήξω. Από την άλλη βέβαια έχω και τη μάνα μου που μου λέει ότι ποτέ δεν έπλυνε τα μωρουδιακά με άλλο απορρυπαντικό και μια χαρά βγήκαμε, ούτε αλλεργίες ούτε τίποτα και σκέφτομαι, μωρέ μήπως υπερβάλλουμε κιόλας;

Πάντως οι γυναικολόγοι και οι δερματολόγοι λένε ότι όσες κρέμες και να βάλουμε δεν έχει σημασία, είναι όλα θέμα ποιότητας δέρματος.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Την simulcium την εχω εγω 30? κανει ακομα ραγαδες καινούριες δεν έκανα. Στην πρωτη εγκυμοσυνη εβαζα σκέτη βάζελινη καθαρή (είχα χαλάσει ολες τις μπλούζες του αντρα μου)

Και στην 32η εβδομαδα ο γιατρός ο προηγούμενος με ειπε οτι θα γεννησω πρόωρα ετσι εγω στην 38η εβδομαδα βαρεθηκα κ σταμάτησα να βάζω βάζελινη την 39η εβδομαδα έκανα ραγαδες! Οχι άσχημες. Μικρές. Οποτε υποθέτω οτι δεν ειναι απαραίτητα θεμα δέρματος ξέρω γω;;; Τωρα θα βάζω μεχρι τέλους!!

KMwEp3.png

Βασω της weleda βγαινουν ξεχωριστα αφρολουτρο σαμπουαν η 2 σε 1?Γιατι και εγω γι αυτα ενδιαφερομαι αλλα θα ηθελα να ειναι ξεχωριστα!Κοιταω για προσφερες σε ενα site(farmakopoiosmou) αλλα νομιζω ειναι 2σε1.απο μυρωδια λιγο που διαβασα λενε αλλες μανουλες οτι δεν εχουν μυρωδια πχ οπως freezyderm.

Δεν εχω δυνατοτητα να παραγγελνω μεσω ιντερνετ και απο το site αυτα τα παραλαμβανει η ξαδερφη μου.Βασικα τους τηλεφωνει ετοιμαζουν την παραγγελια και επειδη μενει διπλα τους την εξυπηρετούν και πηγαινει εκεινη και περνει. εχω παρει και αλλες κρεμες απο κει.

kashmam και εγω πιστευω οτι αν ειναι να βγαλεις θα βγαλει αλλα αν ενυδατωνεις σε καθημερινη βαση παιζει μεγαλο ρολο.ισως βγαλεις αλλα μικρες να παλευονται καπως...

Η κρεμα που λες εγω την βρηκα στον Hondo 47? 2+1 δωρο!

Δουλευει η συνειφαδα μου εκει βασικα και εχω ενα -15%

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta μην το συζητάς τελεια τιμή για 3 κρέμες!

Στην αρχή οταν την απλωνεις γινεται άσπρη η κοιλια σ αλλα μετα την απορροφαει. Στο λέω γιατι εγω είπα ααα έβαλα πολυ μάλλον αλλα τελικα οχι.

KMwEp3.png

Διαφημίσεις

Greta μην το συζητάς τελεια τιμή για 3 κρέμες!

Στην αρχή οταν την απλωνεις γινεται άσπρη η κοιλια σ αλλα μετα την απορροφαει. Στο λέω γιατι εγω είπα ααα έβαλα πολυ μάλλον αλλα τελικα οχι.

Χαχαχα ναξ μου το ειπε η γνωστη μου χθες ακριβως ετσι!και μετα λεει νοιωθεις ευχαριστιση!!!ισχυει??

Εγω κοριτσια τελικα δεν μαγειρεψα.παρηγγειλα κοτοπουλο σε παΐδακια(συγνωμη οσες πεινατε)

Δεν εχω διαθεση για τιποτα.πραγματικά εχουμε σοβαρο θεμα με τον μικρο.δεν μας ακουει ,μας χτυπαει,φωναζει,τσιριζει κανει οτι θελει ενω του εχω εξηγησει 50φορες οτι δεν πρεπει γιατι ετσι γιατι αλλιως!τι με το καλο κ αν του μιλαμε προσπαθουμε με οσους τροπους μπορουμε αλλα ματαια.πριν με εκανε και εβαλα τα κλαμματα.δεν ξερω τι να κανω.τα γραφω και βουρκωνω.

Τωρα κοιμαται και λεω να παω να κανω ενα μπανιο μπας και ηρεμισω

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta, τέλειο το κοτόπουλο! Αχ μωρέ ίσως είναι αναστατωμένος που σε βλέπει να αλλάζεις, μπορεί και να είναι κανένα δόντι και ο συνδυασμός να χτυπάει κόκκινο. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου όταν δεν σε ακούει και μη του βάλεις ποτέ τις φωνές. Αν φωνάζει ή τσιρίζει, πες του ότι με αυτόν τον τρόπο δεν καταλαβαίνεις τι θέλει, να μιλήσει ήρεμα αλλιώς αγνόησε τον. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβει ότι είσαι δίπλα του για να τον βοηθήσεις αλλά όταν φέρεται παράλογα δεν μπορείς.

Αν κλαίει, πάρτε τον αγκαλιά ακόμα και αν διαμαρτύρεται. Η δύναμη της επαφής είναι πολύ μεγάλη, ιδιαίτερα όταν το παιδί βρίσκεται σε παροξυσμό.

Η Weleda ναι, έχει 2 σε ένα. Βρήκα κάποιες ακόμα εταιρίες, αμερικάνικες, αν πάρω θα σου πω να παραγγείλω και για σένα άμα θέλεις. Προς το παρόν παρήγγειλα ένα απορρυπαντικό για τα ρούχα, οι 32 μεζούρες βγαίνουν στα 8,5 ευρώ. Δε με νοιάζει αν βγάζει καλά τους λεκέδες γιατί το παίρνω για τις πρώτες πλύσεις. Επίσης ζήτησα ένα δείγμα από μία άλλη εταιρία για το μπανάκι του μωρού, να το δω αν μου αρέσει.

Βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης και λοιπά αιματολογικά/ούρων, να χαρώ, να στεναχωρηθώ δεν ξέρω.

Νηστείας --> 85 (Φ.Τ. <95) άρα καλό λέω

60' --> 180 (Φ.Τ. <180) δλδ στο όριο ακριβώς. Άρα να προσέχω;

120' --> 145 (Φ.Τ. < 155) άρα πάλι καλά

Αυτά δε με ανησυχούν και τόσο. Τα ούρα είναι που σκέφτομαι γιατί βρέθηκαν ίχνη αιμοσφαιρίνης και πολλά πυοσφαίρια και μικροοργανισμοί. Σε συνδυασμό με την "ευχέρεια" που έχω στην τουαλέτα φοβάμαι μην έχω κανένα μικρόβιο και πρέπει να πάρω αντιβίωση (που σημαίνει κολπίτιδα και φτου και από την αρχή). Βέβαια μπορεί να μην είναι και τίποτα και να φταίει ότι άργησα να τα πάω. Η σοφή μου μάνα μου λέει να μην ανησυχώ και να ξανακάνω την εξέταση αφού πρώτα έχω πλυθεί καλά-στεγνώσει και αφήσει λίγα ούρα να φύγουν, γιατί όλα αυτά μπορεί απλά να προέρχονται από τον κόλπο.

Θυμήθηκα τελικά ότι γιατρό έχω την Πέμπτη, όχι την Τετάρτη και τα νεύρα μου πάλι!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Greta, τέλειο το κοτόπουλο! Αχ μωρέ ίσως είναι αναστατωμένος που σε βλέπει να αλλάζεις, μπορεί και να είναι κανένα δόντι και ο συνδυασμός να χτυπάει κόκκινο. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου όταν δεν σε ακούει και μη του βάλεις ποτέ τις φωνές. Αν φωνάζει ή τσιρίζει, πες του ότι με αυτόν τον τρόπο δεν καταλαβαίνεις τι θέλει, να μιλήσει ήρεμα αλλιώς αγνόησε τον. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβει ότι είσαι δίπλα του για να τον βοηθήσεις αλλά όταν φέρεται παράλογα δεν μπορείς.

Αν κλαίει, πάρτε τον αγκαλιά ακόμα και αν διαμαρτύρεται. Η δύναμη της επαφής είναι πολύ μεγάλη, ιδιαίτερα όταν το παιδί βρίσκεται σε παροξυσμό.

Η Weleda ναι, έχει 2 σε ένα. Βρήκα κάποιες ακόμα εταιρίες, αμερικάνικες, αν πάρω θα σου πω να παραγγείλω και για σένα άμα θέλεις. Προς το παρόν παρήγγειλα ένα απορρυπαντικό για τα ρούχα, οι 32 μεζούρες βγαίνουν στα 8,5 ευρώ. Δε με νοιάζει αν βγάζει καλά τους λεκέδες γιατί το παίρνω για τις πρώτες πλύσεις. Επίσης ζήτησα ένα δείγμα από μία άλλη εταιρία για το μπανάκι του μωρού, να το δω αν μου αρέσει.

Βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης και λοιπά αιματολογικά/ούρων, να χαρώ, να στεναχωρηθώ δεν ξέρω.

Νηστείας --> 85 (Φ.Τ. <95) άρα καλό λέω

60' --> 180 (Φ.Τ. <180) δλδ στο όριο ακριβώς. Άρα να προσέχω;

120' --> 145 (Φ.Τ. < 155) άρα πάλι καλά

Αυτά δε με ανησυχούν και τόσο. Τα ούρα είναι που σκέφτομαι γιατί βρέθηκαν ίχνη αιμοσφαιρίνης και πολλά πυοσφαίρια και μικροοργανισμοί. Σε συνδυασμό με την "ευχέρεια" που έχω στην τουαλέτα φοβάμαι μην έχω κανένα μικρόβιο και πρέπει να πάρω αντιβίωση (που σημαίνει κολπίτιδα και φτου και από την αρχή). Βέβαια μπορεί να μην είναι και τίποτα και να φταίει ότι άργησα να τα πάω. Η σοφή μου μάνα μου λέει να μην ανησυχώ και να ξανακάνω την εξέταση αφού πρώτα έχω πλυθεί καλά-στεγνώσει και αφήσει λίγα ούρα να φύγουν, γιατί όλα αυτά μπορεί απλά να προέρχονται από τον κόλπο.

Θυμήθηκα τελικά ότι γιατρό έχω την Πέμπτη, όχι την Τετάρτη και τα νεύρα μου πάλι!

Βασω μου σ ευχαριστω πολυ για τις κρεμουλες που λες!Να σαι καλα!

Και ευχαριστω επισης για τις συμβουλες σου!Προσπαθω οντως οταν κανει ετσι να τον παιρνω αγκαλια απλα επειδη τωρα χτυπιεται φοβαμαι γιατι με κλοτσαει στην κοιλια.του κραταω τα ποδια για να τον αγκαλιασω.Και προσπαθω πολυ μεσα μου να μην φωναζω και του λεω ολα αυτα που λες χωρις διαφορά, τουλαχιστον προς το παρον,απλα καταλαβαινεις καποιες φορες δεν εχω υπομονη και ουρλιαζω και εγω!!

Και σκεφτομαι το μωρουλι στην κοιλια μου,το πως μπορει να νοιωθει!

Παντως λενε οτι περνανε μια φαση γνωστη ως "terrible two" και θελει πολυ υπομονη.....Και εχω σκεφτεί και αυτο που λες οτι σίγουρα καταλαβαινει την διαφορα πια και ειμαι σιγουρη οτι θα εχω χοντρο προβλημα ζηλιας!!

Τωρα για τις εξετασεις σου γιατι δεν τηλεφωνείς στον γιατρο σου?εγω ετσι κανω.δεν θα αντεχα.παρ τον μην νοιωθεις ασχημα,προς Θεου.

Επίσης η μαμα σου εχει δικιο..και εγω ετσι κανω μονο που πλενομαι καλα πριν ξαπλωσω και οχι πριν συλλεξω τα ουρα.ετσι μου εχουν πει και στο μικροβιολογικο.και φυσικα αγχωνομαι και εγω γιατί ουρησα στις 4 και τα πηγα στις 8:30 και εχω και εγω συχνοουρια,τοσο πολυ που δεν μπορω να σταθω ορθια απο τον πονο!

Τηλεφωνησε στον γιατρο σου λοιπον και περιμενω νεα σου για το αν ειναι ολα καλα!

Φιλια

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μόλις έλαβα απάντηση από τον γιατρό. Η καμπύλη λέει είναι παθολογική και πρέπει να πάω ενδοκρινολόγο. Στεναχωρέθηκα τώρα... :(

Τι σημαινει αυτο γαμωτο?ισως εχεις ζαχαρο εγκυμοσυνης? :(

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...