Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 2

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Κοριτσια, τι κανετε? αντε να τελειωνουμε μια μια με την καμπυλη, να προχωραμε προς το doppler σιγα σιγα.. εμεις κοιμηθηκαμε την μιση νυχτα σημερα, την αλλη μιση ακουγαμε τα μπομπουνιτα εξω.. και μετα στις 5:30 αποφασησε ο μεγαλος πως δεν θελει να κοιμηθει αλλο, οποτε σηκωθηκαμε...:mad: ειμαι κομματια!!

Και μενα βγηκαν τα αποτελεσματα της καμπυλης, ολα καλα ευτυχως!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στις υπολοιπες ευχομαι!

Ερωτηση,ψαχνωντας λιγο τα περι θηλασμου ενημερωθηκα οτι αν θελουμε να εδραιωσουμε αποκλειστικο θηλασμο (για οσο καιρο θελουμε) το θηλαστρο απαγορευεται πριν το 2μηνο διοτι εμποδιζει...Εκτος αν υπαρχει σοβαρο προβλημα και το χρειαστουμε αποτο μαιευτηριο κιολας..

Σκεφτομουν αν ολα πανε κατευχην με τον θηλασμο, μετα το 2μηνο να αρχισει ο μικρος να μαθαινει και κανα γευμα με μπιμπερο (μητρικο γαλα εννοω, ετσι?) ωστε να μπορουμε να βγουμε με τον συζυγο κανα βραδυ και να τον ταισει και καποιος αλλος..μου ειπαν εμπειρες μαμαδες,αν αργισω να του δωσω μπουκαλι (εννοειται μετα την εδραιωση του θηλασμου) θα δεινοπαθησω να τον αφησω καποιες ωρες χωρις εμενα διοτι δεν θα θελει το μπιμπερο με τιποτα και θα ειμαι δεσμια...

σχετικα με το θηλασμο τωρα, δεδομενου του οτι ακομα και τωρα σπανια, κυριως τις νυχτες, θηλαζω ακομα τον μεγαλο που ειναι 20 μηνων, θα σου πω πως καλυτερα οσο μπορεις ειναι να αποφυγεις τα θηλαστρα,τα μπιμπερο και τις πιπιλες γενικα (λογω της συγχησης θηλων και πιθανης διαταραχης της παραγωγης σου, ο θηλασμος ειναι θεμα ζητησης και προσφορας, οποτε μπορει με λαθος χειρισμους σε τοσο ευαισθητη φαση (2-3 μηνων) να παθεις ή υπερπαραγωγη ή μειωση) , τωρα στην τρελη αναγκη λογω δουλειας ας πουμε, ή αν πρεπει να ληψεις οπωσδηποτε για καποιες ωρες,αν κανεις μια μικρη τραπεζα, αλλα με σωστο θηλαστρο και παντα αντληση μετα τον θηλασμο, θα μπορουν να δοκιμασουν να δωσουν το γαλα σου σε ποτηρακι ή καποιο αλλο σκευος, αλλα συνηθως τα μωρα αν πεινανε θα φανε, αν δεν πολυ πεινανε θα σε περιμενει να γυρησεις αν μιλαμε για κανα 2ωρο. εμενα δεν πηρε ουτε στην αρχη που ειχα κανε καποιες προσπαθειες με μπιμπερο (με δικο μου γαλα) για τους ιδιους με σενα λογους, ουτε και αργοτερα, μονο νερο επινε λιγο στο μπιμπερο μετα τους 6 μηνες. Οποτε ειναι και στο παιδι, μπορει εσυ να χτυπιεσαι κατω και αυτο εκει να μην το ανοιγει με τιποτα. Τωρα εαν επιστρεψεις στην εργασια σου νωρις, το μπιμπερο καλυτερα ειναι να το δοκιμασει καποιος αλλος, αυτος που θα σου κρατει το παιδι ισως, γιατι το πιθανοτερο ειναι να μην πιει απο τα χερια σου,γιατι θα σε μυριζει και θα μπερδευεται ( αφου ειναι δω τα βυζακια γιατι μου δινει την πλαστικιλα, θα λεει?) θα το βρεις στην πορεια μην αγχωνεσαι, απλα ενημερωσου καλα τωρα που προλαβαινεις, γιατι μετα με το ενα βυζι εξω θα ειναι κομματακι δυσκολο.. :D

μου ειπαν εμπειρες μαμαδες,αν αργισω να του δωσω μπουκαλι (εννοειται μετα την εδραιωση του θηλασμου) θα δεινοπαθησω να τον αφησω καποιες ωρες χωρις εμενα διοτι δεν θα θελει το μπιμπερο με τιποτα και θα ειμαι δεσμια...

και συνηθως το προβλημα σε τοσο μικρα μωρακια, οταν φευγει η μαμα τους μακρια δεν ειναι το γαλα-φαγητο, αλλα το στηθος, η μυρωδια, η επαφη, το δερμα, η ζεστασια της μαμας. Σε αυτη τη φαση νομιζουν πως ειναι ενα με εμας.. τα ζουζουνια.:wink:

NRjhp2.pngPZurp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ!!!

Πολύ χαιρομαι που το ακούω!

ένας από τους λόγους που στενοχωριέμαι αν αναγκαστώ να γεννήσω με καισαρική λόγω μυωπίας είναι οτι δεν ειναι εύκολο λέει να θηλάσεις.

Μακάρι να είναι ράδιο-αρβύλα αυτα που έχω ακούσει...

στο δωματιο που γεννησα ειμασταν 2 με φυσιολογικο και 2 με καισαρικη και οι 4 θηλασαμε χωρις κανενα προβλημα τουλαχιστον εκεινες τις 3 μερες στο μαιευτηριο, τωρα μετα δεν ξερω για τις υπολοιπες, αλλα συνηθως η αρχη ειναι δυσκολη... Ειναι πολυ λιγοι οι λογοι που καποια γυναικα, διαπιστωμένα, δεν μπορει ή δεν κανει να θηλασει και σιγουρα η καισαρικη δεν ειναι ενας απο αυτους.. φαντασου αφου γεννησα, ειχα μια επιπλοκη και αναγκαστικαν να μου βαλουν ολικη ναρκωση για 1,5 ωρα και ομως μετα, με το που συνηλθα μου εφεραν το μωρο να το θηλασω.. Ενημερωση απο εγκυρες πηγες και ολα καλα θα πανε.

στο facebook υπαρχουν πολλες ομαδε με πολυ υλικο στα αρχεια τους για τον θηλασμο. αν ενδιαφερεσαι μπορω να σου στειλω.

NRjhp2.pngPZurp2.png

Greta ερώτηση:

Δεδομένου ότι έκανες καισαρική είχες πρόβλημα στην αρχή με το θηλασμό;

Διάβαζα ότι μπορεί να μην μπορείς να θηλάσεις επειδή ο οργανισμός δεν ήταν προετοιμασμένος όταν γεννιέται το παιδί (σε περιπτώσεις προγραμματισμένης καισαρικής αναφέρεται υποθέτω) και ότι εφόσον αναγκαστεί στην αρχή να πάρει ξένο μετά δεν θα στέκεται να το θηλάσεις και έχω αγχωθεί λίγο [θέλω ανεξάρτητα από το αν χρειαστεί να γεννήσω με καισαρική να θηλάσω εφόσον μπορέσω] κ επειδή εσύ θήλασες...

well, μια εμψύχωση μάλλον θέλω ξέρω γω?? :|

με την αποκολληση του πλακουντα απο τα τοιχωματα της μητρας, ενεργοποιειται η εκκριση της προλακτινης και καπως ετσι ξεκιναει το μαγικο ταξιδι του θηλασμου.. τι να πουν και αυτες που γεννανε προωρα, αυτες και αν δεν ηταν προετοιμασμενες για την γεννα και ομως θηλαζουν. Οποτε ολα καλα θα πανε. θετικη σκεψη..:)

NRjhp2.pngPZurp2.png

Greta ερώτηση:

Δεδομένου ότι έκανες καισαρική είχες πρόβλημα στην αρχή με το θηλασμό;

Διάβαζα ότι μπορεί να μην μπορείς να θηλάσεις επειδή ο οργανισμός δεν ήταν προετοιμασμένος όταν γεννιέται το παιδί (σε περιπτώσεις προγραμματισμένης καισαρικής αναφέρεται υποθέτω) και ότι εφόσον αναγκαστεί στην αρχή να πάρει ξένο μετά δεν θα στέκεται να το θηλάσεις και έχω αγχωθεί λίγο [θέλω ανεξάρτητα από το αν χρειαστεί να γεννήσω με καισαρική να θηλάσω εφόσον μπορέσω] κ επειδή εσύ θήλασες...

well, μια εμψύχωση μάλλον θέλω ξέρω γω?? :|

Αθηνά μου ναι δεν δυσκολεύτηκα καθολου!Ειχα προετοιμαστει πολυ το ηθελα ππλυ δεν ξερω γιατι.Ηταν ενα στοίχημα με τον εαυτο μου παρ'το ετσι...και δεδομενου του τι τραβηξα που πραγματικα δεν θελω να μας χαλασω την ωραια διαθεση και να στα γραψω...θα μπορουσα καλλιστα να τα εχω παρατησει!Αλλα το ηθελα απο πριν και οπως αποδειχτηκε το ηθελα και μετα!Και δεν ηταν ευκολο και ματωσαν οι θηλες(δεν έχω ομως,ειναι πολυ μικρες) και εφραξε πορος αλλα τα καταφεραμε!ο μικρος παρ ολο που του εδωσαν ξενο(μην χασουν) δεν ειχε θεμα ευτυχως.θηλασε αμεσως αν και σιγουρα δυσκολεύτηκε και εκεινος με τις θηλες μου..μετα ομως δεν ξεκολλαγε!!

Μην αγχωνεσαι και μην το σκεφτεσαι καθολου οτι θα κανεις καισαρικη!δεν θα κανείς, θα το δεις!!!:D :D

Παιδια και εγω επιθυμω να θηλασω αποκλειστικα για ενα 6μηνο, αλλα δεν θα τρελαθουμε κιολας αν δεν αμς κατσει, ετσι?Δοξα το Θεο, τα παιδακια του κοσμου μια χαρα μεγαλωνουν ολα!Ας μην αγχωνομαστε, οπως μας παει το πραγμα! Μακαρι να μας ερθει ομαλα!

Εχω ξαναγραψει(ως μανα και οχι παντογνωστης:tongue:)οτι για να ειναι καλα το μωρο πρεει πρωτα να ειναι η μαμ!Ναι η φυση οριζει τον θηλασμο αλλα και μωρακια που δεν θηλασαν μια χαρά μεγαλωσαν!!

με την αποκολληση του πλακουντα απο τα τοιχωματα της μητρας, ενεργοποιειται η εκκριση της προλακτινης και καπως ετσι ξεκιναει το μαγικο ταξιδι του θηλασμου.. τι να πουν και αυτες που γεννανε προωρα, αυτες και αν δεν ηταν προετοιμασμενες για την γεννα και ομως θηλαζουν. Οποτε ολα καλα θα πανε. θετικη σκεψη..:)

Αυτο βλεπω στους εφιάλτες μου και με λουζει κρυος ιδρωτας!!Τι να πεις γι αυτες τις γυναικες???ππυ εχουν τα μωρα στην ΜΕΝΝ μεχρι και δυο μηνες και εκει συνεχιζουν και αντλουν γαλα να μην σταματησει η παραγωγη και καταφερνουν και θηλαζουν αποκλειστικα!!Ε,εγω τις θαυμαζω και υποκλινομαι!!!!

Αυτες αξιζουν συγχαρητηρια...Ειναι πολυ δυσκολο αυτο!

Γι αυτο και εγω θα πω να πανε ολα καλα σε ολες μας και ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο ολα θα γινουν!!

Παρεμπιπτόντως και εδω μπουμπουνιζε την νυχτα τοσο πολυ που ξυπνησα και ακουγα την βροχη μετα για κανα μισαωρο!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα φιλες απο το διαγνωστικο :(

Αλλη μια αιμοληψια μας εμεινε!δεν λιποθυμισα δεν εκανα εμετο!

Ο αντρας μου μολις εφυγε να φερει τον μικρουλη μας γιατι τον κραταει η μαμα μου και μετα εχουμε δουλιτσες διαφορες!!

Μιλαμε εχω πεθανει της πεινας!!!!!

little star εμενα μου εφερε η ξαδερφη μου ενα ππυ το χρησιμοποιώ και τωρα στον υπνο..ειναι χειροποιητο το εχει φτιαξει μονη της!Αλλα δεν ξερω διαφορες να σου πω ολα ιδια μου φαινονται!

Σας φιλω κοριτσαρες να εχουμε ενα τελειο σ/κ!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

και πως τα αναφέρει γιατί εμένα δεν γράφει τίποτα.αν γίνεται σας παρακαλώ το συντομότερο απαντήστε μου..

Καλημέρα tina_88, την έκανα πριν ένα μήνα στο Ιασώ, στη πρώτη σελίδα γράφει Μήκος μηριαίου (FL), και στη δεύτερη αριστερού και δεξιού βραχιονίου. Αυτά γράφει για τα άκρα.

1S7cp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κόρες, τι μου κάνετε;

Μ'αρέσει που πέφτει ησυχία στο forum το Σ/Κ, αυτό σημαίνει ότι κοιτάμε τις οικογένειές μας :tongue:

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες δεν ήμουν στα καλύτερά μου. Είχα έντονους πόνους στη κοιλιά και σουβλιές, καμία διάθεση να βγω έξω και γενικά ήμουν κάπως. Τελικά οι πόνοι είναι αναμενόμενοι, το μωρό έχει αλλάξει θέση και κλωτσάει προς τα κάτω και οι αιμοληψίες με έριξαν πολύ. Ευτυχώς ο άντρας μου με ξεκόλλησε και από το Σάββατο είμαι πολύ καλύτερα. Βγήκαμε και το βράδυ και κάπως ανέβηκα.

Η κουβερτούλα από τη Ν.Ζηλανδία ήρθε και είναι πολύ όμορφη, η πεθερά μου εντυπωσιάστηκε. Ωραία πλέξη και πολύ καλό ποιοτικά μαλλί. Επίσης ήρθε ένα κούτι με δείγματα απο το Care Direct και είχε πολύ ωραία πραγματάκια σήμερα. Δεν ήξερα ότι η NUK έχει και απορρυπαντικο για τα ρούχα! Θα το δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις.

Greta, όλα καλά τελικά με την καμπύλη, το άντεξες απ'οσο κατάλαβα.

Tina και έμενα όπως και στα κορίτσια τα γράφει

Για το θέμα του θηλασμού που αναφέρατε, ναι, καλά θα είναι να θηλάσω αν κάτσει αλλά το κυριότερο και για μένα και για το παιδί μου είναι να μπορώ ψυχικά να ανταποκριθώ στις ανάγκες του. Γιατί, καλός ο θηλασμός αλλά και οι ιστορίες που διαβάζω του στυλ "πονούσα, οι θηλές μου μάτωναν, έκλαιγα και ένιωθα ότι θα καταρρεύσω από την αϋπνία αλλά δεν το έβαλα κάτω" εμένα μου βγάζουν μια αντίδραση του στυλ "και τι θες, να σου δώσουμε το βραβείο της καλύτερης μάνας;" Πριν από κάποιους μήνες το έψαχνα πολύ αλλά πλέον έχω ακούσει και από τις 2 πλευρές απόψεις και έπαψα να ασχολούμαι. Όπως μας κάτσει. Άλλωστε δεν μπορώ πραγματικά να κάνω τίποτα γι'αυτό, αυτή τη στιγμή.

Πάλι στη πολυλογία το έριξα :)

Καλό βράδυ κοιλίτσες και καλή εβδομάδα να έχουμε!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλησπερα κοριτσιααα!!

Εμεις καναμε πολλες βολτες!!

Επισης σημερα ο αντρας μου πηγε για ψαρεμα και ψησαμε ψαρακια φρεσκα κι φαγαμε!

Βασω μου γιατι κοριτσακι μου επεσε η ψυχολογια σου?παλι καλα που κρατησε λιγο!Παντως και εμενα με κλοτσαει πολυ και παντου το μωρο!νομιζω οτι κανει σβυρες.Πραγματικα ποναω,απο σουβλιες μεχρι κλοτσιες στα πλευρα!

Με γεια η κουβερτουλα σας!

Για τον θηλασμο καλα κανεις και σκεφτεσαι ετσι!Βασικα καλα κανείς που δεν σκεφτεσαι καθολου γενικα μεχρι να ερθει η κατάλληλη στιγμη!Τωρα να κοιτας να απολαμβάνεις την εγκυμουνη σου!!

Αυτα απο μας!Εγω ετοιμαζομαι για υπνο.ευχομαι να κοιμηθω γιατι εχω 3 βραδια που δεν κοιμαμαι γιατι ο μικρος ξυπναει καθε μιση ωρα ουρλιαζει,χτυπιεται,χτυπαει εμας,ειναι μουσκέμα στον ιδρωτα οποτε κανω χαλια υπνο!

Ευχομαι να ειναι απο κανενα δοντι..

Ευχομαι σε ολες ενα ησυχο βραδυ!Ονειρα γλυκα κοιλιτσες

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Μια γλυκιά κ όμορφη καλημέρα σαν το τσουρέκι του τερκενλη με την Λευκη σοκολάτα που μολις έφαγα!!

Τι κάνετε ομορφιές; Πως ειναι τα παιδάκια σας;

Βάσω με γεια την κουβερτουλα!!

Τίνα κ μένα μια απο τα ίδια γράφει!ευχομαι ολα καλα!

Εμείς το σκ ήσυχα το περάσαμε με μια αποτυχημένη κιμαδοπιτα... Τσάμπα ο κιμάς ρε παιδι μου! Τεσπα να σας ρωτησω κοριτσια τα μωρά σας πως τα νιώθετε; Μάλλον που τα νιώθετε; Γιατι Μ φαίνεται πως εχει 2-3 μερες που την νιωθω πολυ χαμηλα να με κλωτσάει στο έντερο πραγμα πολυ εκνευριστικο και την νιωθω να με κλωτσάει εκει...στην έξοδο... Νομίζω οτι καμία φορα θα ξεπροβάλλει κατιτις...δεν ξέρω αν με κατάλαβαινετε τι εννοώ. Κ με κλωτσάει επίσης εκει σαα κόκαλα π έχουμε στο πλάι της λεκάνης ειναι...αφήστε π αυξήθηκαν κατα πολυ οι επισκέψεις στην τουαλέτα! Λέτε να κατέβηκε...την Τετάρτη εχω γιατρο.

Αυτά...

KMwEp3.png

Καλημέρα όμορφες!!!

τι κάνετε;;;

Καταρχάς tina και σε εμένα όπως στα κορίτσια από ότι θυμάμαι τα λέει. θα το ξανακοιτάξω το απόγευμα.

Bασω με γεια την κουβερτούλα!

Εμείς περάσαμε ενα πολύ κουραστικό Σάββατο (κέντρο το πρωι για δουλειές και το απόγευμα έπρεπε να βγάλουμε μια υποχρέωση και τρέχαμε στα νότια για επισκέψεις) οπότε με αυτά και με αυτα κουράστηκα πολύ με αποτέλεσμα την Κυριακή να βγω τελείως off. Σηκώθηκα το πρωί σιδέρωσα και μαγείρεψα (ένα καταπληκτικό χοιρινό με πατάτες ... Παίζει να είναι και η πρώτη φορά που μου βγήκε τόσο καλό, αν και μάλλον επειδή δεν είχα κουράγια το άφησα επιτέλους να ψηθεί σωστά για αυτό κατάφερα και το πέτυχα :rolleyes:) και ... αυτα... Μετά το επόμενο που θυμάμαι είναι να με σηκώνει ο άντρας μου από τον καναπέ (που υποτίθεται κάθησα να δω την ταινεία στο star πριν τα "φιλαράκια") και να με ...σέρνει να κοιμηθώ στο κρεβάτι. 8 η ώρα σηκώθηκα ίσα να φάω, να κάνω ένα μπάνιο, να πάρω τα χάπια μου και να ... ξανακοιμηθώ.

Το κακό ειναι ότι μετά από τόσο ύπνο ακόμα δεν νιώθω ξεκούραστη σαν να γύρισα στον Αύγουστο (που κοιμόμουν μονίμως!) νιώθω :(. Ελπίζω να στρώσει γιατί δεν θα την παλέψω :(.

kashmam μας κόλασες πρωινιάτικα :cool:, λυπήσου μας :mrgreen:

Το μωρο το Σάββατο κι εγώ το ένιωθα χαμηλά να σας πω την αμαρτία μου αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι η φυσιολογική του θέση για την εποχή. Την άλλη Δευτέρα έχω γιατρό εγώ...

Αυτό με την τουαλέτα όμως ισχύει... Στιγμές στιγμές νιώθω ότι έχει βάλει το πόδι του (χέρι του, κεφάλι του.. ό,τι έχει πρόχειρο τέσπα!) στην κύστη και προσπαθεί να δει αν... τρυπάει δεν εξηγείται αλλιώς :tongue:

Άντε καλή μας εβδομάδα :D

Tsufp2.png0RVqp2.png

Μια γλυκιά κ όμορφη καλημέρα σαν το τσουρέκι του τερκενλη με την Λευκη σοκολάτα που μολις έφαγα!!

Τι κάνετε ομορφιές; Πως ειναι τα παιδάκια σας;

Βάσω με γεια την κουβερτουλα!!

Τίνα κ μένα μια απο τα ίδια γράφει!ευχομαι ολα καλα!

Εμείς το σκ ήσυχα το περάσαμε με μια αποτυχημένη κιμαδοπιτα... Τσάμπα ο κιμάς ρε παιδι μου! Τεσπα να σας ρωτησω κοριτσια τα μωρά σας πως τα νιώθετε; Μάλλον που τα νιώθετε; Γιατι Μ φαίνεται πως εχει 2-3 μερες που την νιωθω πολυ χαμηλα να με κλωτσάει στο έντερο πραγμα πολυ εκνευριστικο και την νιωθω να με κλωτσάει εκει...στην έξοδο... Νομίζω οτι καμία φορα θα ξεπροβάλλει κατιτις...δεν ξέρω αν με κατάλαβαινετε τι εννοώ. Κ με κλωτσάει επίσης εκει σαα κόκαλα π έχουμε στο πλάι της λεκάνης ειναι...αφήστε π αυξήθηκαν κατα πολυ οι επισκέψεις στην τουαλέτα! Λέτε να κατέβηκε...την Τετάρτη εχω γιατρο.

Αυτά...

Καλημερα κοριτσαρες, και εμενα τα ιδια ετοιμο να βγει, ειδικα τα βράδια, νομιζω οτι θα βγει κανα χερι, αλλα εμενα εχει κατεβει, μου το ειοε ο γιατρουλης μου. Αφηστε που πρεπει να πηρε βαρος αποτομα και δεν μπορω να κουνηθω, νομιζω οτι θα σκασω.!!!!

Χθες ηταν η πρωτη κυριακη μετα απο 1 μηνα σχεδον που ειχαμε τον μπαμπα στο σπιτι, οποτε του αλλαξαμε τα φωτα.. τι παιχνιδι, τι καφεδες στην αυλη, τι δουλειες τον βαλαμε να κανει.. χαχαχα τον ξεπατωσαμε... αλλα το ευχαρηστηθηκε!

Και εμενα στη Β' επιπεδου τα ιδια γραφει με των κοριτσιων.

NRjhp2.pngPZurp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...