Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zaxaroulamak είπε:

Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Θα το κοιτάξω οπωσδήποτε με τον ανδρολόγο να δω τι θα πει κ αυτός γιατί οι εμβρυολογοι μας έλεγαν πως δε το λαμβάνουν υπόψιν. Εκτος αν αξιολογούν την σοβαρότητα ανάλογα το βακτήριο. Σήμερα πάντως ο άντρας μου πήρε αρκετά συμπληρώματα για να ξεκινήσει. Περιμένω να μιλήσω και εγώ με γυναικολόγο για να πάρω τα δικά μου.

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

iiiiiiiiiiiii τι είπατε τώρα περι αποτρίχωσης... και ήθελα να ρωτήσω...

τα ... καταφέρνετε?? :oops::oops:

Πλέον είναι σχεδόν... αδύνατο, πάει σχεδόν βάση .. μνήμης η διαδικασία και δεν νομίζω ότι οσονούπω θα είναι κι αυτό εφικτό :cool:.

Τα δάση του Αμαζονίου έρχονται για τους επόμενους 3 μήνες μου φαίνεται....

:?:rolleyes:

χαχαχα, παλι καλα, θα εχουμε θερμομόνωση εκει κατω τωρα που ερχεται ο χειμωνας :D:;)

NRjhp2.pngPZurp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Little star και anirama Πωπω μεγάλα μωρά! Γερά να ειναι! Τελειώσαμε ολες με την καμπύλη ζαχαρου;;; Μια τελευταία έμεινε το Doppler και μετα αντε να μετράμε αντίστροφα!!!!

Ευτυχώς βγήκαν τα αποτελεσματα κ ολα καλα με την καμπυλη ζαχαρου ολα φυσιολογικά.

Τετάρτη εχω ραντεβού να δω κ εγω την Μπέμπα ποσο μεγάλωσε!

Οσο για τα κιλα...προχθές το βράδυ μετρήθηκα 57,3 κ εχθές παλι το βράδυ μετρήθηκα 58,2 δλδ τιιιιιι;;;; 1 κιλό την ημέρα;;;;; Α δεν πάμε καλα! Κ ξεκίνησα 53 κιλα ποσο θ φτάσω... :(

Καλημέρα σας είπα; Δεν σας είπα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ

KMwEp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Σχετικα με την αποτρίχωση που λέτε, εγώ συνεχίζω και πηγαίνω ατην αισθητικό... δεν μπορώ ξυράφι καθόλου ούτε μόνη μου κερί. Σκέφτομαι και πριν γεννήσω να πάω , αν μπορώ βέβαια με την κοιλιά!

Εγω ξεκίνησα 59 κιλά και το προηγούμενο Σάββατο ήμουν 65,7! kashmam κάθε πρωί να ζυγίζεσαι γιατί το βράδυ παίζουν πολλά.

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Επιτελους καταφερα να μπω!!εχω απο χθες το μεσημερι που δεν μπορουσα να μπω!εσκασα!εβαλα και τον αδερφο μου να μπει μηπως κατι συμβαινει μονο με εμενα,τιποτα!ειναι off μου λεει το site!Αγχωθηκα γιατι σκεφτηκα οτι σας εχασα :cry: :cry:

Anyawy καλημερα κοριτσια μου!

Greta ποιον υπνοσακο εχεις? Απο που?

Μολις τον παρω θα σου πω γιατι θα μου τον δωσει η ξαδερφη μου.(αν σε προλαβω πριν αγορασεις)

iiiiiiiiiiiii τι είπατε τώρα περι αποτρίχωσης... και ήθελα να ρωτήσω...

τα ... καταφέρνετε?? :oops::oops:

Πλέον είναι σχεδόν... αδύνατο, πάει σχεδόν βάση .. μνήμης η διαδικασία και δεν νομίζω ότι οσονούπω θα είναι κι αυτό εφικτό :cool:.

Τα δάση του Αμαζονίου έρχονται για τους επόμενους 3 μήνες μου φαίνεται....

:?:rolleyes:

Ενταξει κλαιω χαχαχ!!ιδρωσα για να τα καταφερω!και εκανα μονο μπικινι!Για το υπολοιπο κομματι θα παρω ταινιες.Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε μου αλλα επειδη το ξυραφι με ενοχλει πολυυυυυ δεν το αντεχω!(για την φαγουρα λεω που σε πιανει μετα)

χαχαχα, παλι καλα, θα εχουμε θερμομόνωση εκει κατω τωρα που ερχεται ο χειμωνας :D:;)

Κανονικα θερμομόνωση! Ευτυχως γενικως ειμαι ατριχη αλλα παλι δεν αντεχω να εχω τριχα!και δεν νοιωθω ανετα να παω σε ενα ινστιτούτο! Δεν υπαρχει περιπτωση δηλαδη το σκεφτομαι τωρα και φρικαρω :shock::shock::shock:

Little star και anirama Πωπω μεγάλα μωρά! Γερά να ειναι! Τελειώσαμε ολες με την καμπύλη ζαχαρου;;; Μια τελευταία έμεινε το Doppler και μετα αντε να μετράμε αντίστροφα!!!!

Ευτυχώς βγήκαν τα αποτελεσματα κ ολα καλα με την καμπυλη ζαχαρου ολα φυσιολογικά.

Τετάρτη εχω ραντεβού να δω κ εγω την Μπέμπα ποσο μεγάλωσε!

Οσο για τα κιλα...προχθές το βράδυ μετρήθηκα 57,3 κ εχθές παλι το βράδυ μετρήθηκα 58,2 δλδ τιιιιιι;;;; 1 κιλό την ημέρα;;;;; Α δεν πάμε καλα! Κ ξεκίνησα 53 κιλα ποσο θ φτάσω... :(

Καλημέρα σας είπα; Δεν σας είπα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ

Μπραβο κοριτσακι για τα αποτελεσματα!

Νομιζω εγω και η Βασω εχουμε μεινει,και νομιζω και οι δυο θα παμε αυριο το πρωι!

Εγω δεν ζυγιζομαι στο σπιτι.εχουν μεγαλη απόκλιση οι ζυγαριες.ειναι οτι να ναι!στο μαιευτηριο ζυγιζομαι μονο!θα σας πω οταν ξαναπαω.λογικα μολις παρω τα αποτελεσματα θα παω και εγω!ζηλευω που δεν ξερω ποσα γρ ειναι ο μπεμπουλης μου!!! ;)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Αχ ναι θα πηγαινε σημερα ειπε για να μην χαλασει το Σάββατο! Το ξεχασα τελειως.Αρα εγω εχω μεινει για αυριο..

Νασια μπορεις να πας σε αισθητικο.ειναι η κουμπαρα μου αισθητικος και οταν ηταν σε ινστιτούτο πηγαιναν εγκυες ετοιμογεννες!!

Εγω ειμαι ντροπαλη δεν παιζει να παω!εδω καταρχάς εκεινη εχει τα επαγγελματικα εργαλει για αποτρίχωση και δεν της λεω να μου κανει!!(Θα λεγε τωρα η Βασω:Βρε ας ειχα εγω δικο μου ανθρωπο και θα σου λεγα...χαχαχα)

Παρασκευη επιτελους ναι!!!

Ζουμε για ενα σ/κ ρε γαμωτο και μου την σπαει αυτο!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλημέρες!!!!

Καμπύλη ζαχάρου τέλος! Τα καταφέραμε! Τελικά ήταν τελείως ανώδυνο, ήμουν πολύ τυχερή. Τους είπα ότι έχω πρόβλημα με τις φλέβες και με ανέλαβε μία κοπέλα πολύ σούπερ. Μου πέρασε μία πεταλούδα σε τέτοιο σημείο που δεν ενοχλούσε καθόλου και δε χρειάστηκε να τσιμπιέμαι συνέχεια. Μου πήρε αίμα και μετά ήπια το ζαχαρόνερό μου, δύο πλαστικά ποτηράκι full. Εντάξει, έχω πιει και πολύ χειρότερα πράγματα. Βέβαια είμαι ο άνθρωπος που μπορώ να πιω σκέτο ζαχαρούχο (όχι αραιωμένο) οπότε δε χαλάστηκα. Και στη συνέχεια, ούτε αναγούλες είχα, ούτε ζαλάδες, η κοπέλα μου είπε ότι μάλλον έχω πολύ καλή ανοχή στη γλυκόζη. Έκανε και άλλες 2 αιμοληψίες ανα ώρα και τέλος. Αποτελέσματα την Δευτέρα.

Πήγαμε και χτυπήσαμε κάτι τυρόπιτες με τον άντρα μου και το μεσημέρι θα πάμε να πάρουμε την κόρη από το σχολείο. Ουφ, ησύχασα και από αυτό!

Καλά Greta, δε μιλάω! Η μία έχει φίλη κομμώτρια, η άλλη μανικιουρίστα, εσύ αισθητικό, δε με χ3ζτ3@1 λέω εγώ! Που έχω αναγάγει την εύρεση ινσττιτούτου σε επιστήμη, είμαι και ιδιότροπη και καμία δε μου αρέσει! Πάντως, τώρα μετανιώνω που δεν έκανα τόσα χρόνια laser μπικίνι... Αλλά είπα να τελείωσω πρώτα με τα εμφανή (πρόσωπο). Με την εγκυμοσύνη με βλέπω να καταντάω έτσι

ds_img_direct.php?i=hairy-woman.jpg&t=8&d=gur4yeu9fq&x=360&y=480&l1=381&l2=662

Μεγαλώνουν τα μπεμπάκια μας κορίτσια, πλησιάζει δειλά δειλά ο καιρός!

Έχουμε χάσει τη Boulitsa & την Papagalia και ανησυχώ :(

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Ούτε εγώ κορίτσια έχω κάνει την καμπύλη ακόμη.. την παραλλη βδομάδα το έχω προγραμματίσει...

Θα την κανεις και εσυ δεν την γλιτωνεις :tongue::tongue:

Καλημέρες!!!!

Καμπύλη ζαχάρου τέλος! Τα καταφέραμε! Τελικά ήταν τελείως ανώδυνο, ήμουν πολύ τυχερή. Τους είπα ότι έχω πρόβλημα με τις φλέβες και με ανέλαβε μία κοπέλα πολύ σούπερ. Μου πέρασε μία πεταλούδα σε τέτοιο σημείο που δεν ενοχλούσε καθόλου και δε χρειάστηκε να τσιμπιέμαι συνέχεια. Μου πήρε αίμα και μετά ήπια το ζαχαρόνερό μου, δύο πλαστικά ποτηράκι full. Εντάξει, έχω πιει και πολύ χειρότερα πράγματα. Βέβαια είμαι ο άνθρωπος που μπορώ να πιω σκέτο ζαχαρούχο (όχι αραιωμένο) οπότε δε χαλάστηκα. Και στη συνέχεια, ούτε αναγούλες είχα, ούτε ζαλάδες, η κοπέλα μου είπε ότι μάλλον έχω πολύ καλή ανοχή στη γλυκόζη. Έκανε και άλλες 2 αιμοληψίες ανα ώρα και τέλος. Αποτελέσματα την Δευτέρα.

Πήγαμε και χτυπήσαμε κάτι τυρόπιτες με τον άντρα μου και το μεσημέρι θα πάμε να πάρουμε την κόρη από το σχολείο. Ουφ, ησύχασα και από αυτό!

Καλά Greta, δε μιλάω! Η μία έχει φίλη κομμώτρια, η άλλη μανικιουρίστα, εσύ αισθητικό, δε με χ3ζτ3@1 λέω εγώ! Που έχω αναγάγει την εύρεση ινσττιτούτου σε επιστήμη, είμαι και ιδιότροπη και καμία δε μου αρέσει! Πάντως, τώρα μετανιώνω που δεν έκανα τόσα χρόνια laser μπικίνι... Αλλά είπα να τελείωσω πρώτα με τα εμφανή (πρόσωπο). Με την εγκυμοσύνη με βλέπω να καταντάω έτσι

ds_img_direct.php?i=hairy-woman.jpg&t=8&d=gur4yeu9fq&x=360&y=480&l1=381&l2=662

Μεγαλώνουν τα μπεμπάκια μας κορίτσια, πλησιάζει δειλά δειλά ο καιρός!

Έχουμε χάσει τη Boulitsa & την Papagalia και ανησυχώ :(

Μπραβο Βασωωωω!!!εγω ειχα πιει ενα μεγαλο ποτήρι με γλυκοζη!!

Και εγω αυριο θα φαω τυροπιτες πολλες μετα απ την καμπυλη!ειδικα το τυροκουλουρο απο γνωστη αλυσιδα μιαμ μιαμ!!

Εγω εχω ξαδερφη κομμωτρια,κουμπαρα αισθητικο και νυχια μαζι!μαλλον εμενα εννοειες,τα χω ολα αλλα τι να το κανεις αφου δεν τα αξιοποιω.....:)

Εν τω μεταξυ χανονται ολες σ αυτο το καφε!η λιστα εχει 20κοριτσια και μιλαμε με το ζορι 6-7

Αντε καλέ που χανεστε!!!???

Πριν λιγο τελειωσα με το παστιτσιο,το εκανα πιο πολυ για να εχουμε και αυριο!και τωρα ξαπλωσα λιγο στον καναπε και απολαμβανω τον λόξυγκα του μωρου!:D:D

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Και μενα βγηκαν τα αποτελεσματα της καμπυλης, ολα καλα ευτυχως!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στις υπολοιπες ευχομαι!

Ερωτηση,ψαχνωντας λιγο τα περι θηλασμου ενημερωθηκα οτι αν θελουμε να εδραιωσουμε αποκλειστικο θηλασμο (για οσο καιρο θελουμε) το θηλαστρο απαγορευεται πριν το 2μηνο διοτι εμποδιζει...Εκτος αν υπαρχει σοβαρο προβλημα και το χρειαστουμε αποτο μαιευτηριο κιολας..

Σκεφτομουν αν ολα πανε κατευχην με τον θηλασμο, μετα το 2μηνο να αρχισει ο μικρος να μαθαινει και κανα γευμα με μπιμπερο (μητρικο γαλα εννοω, ετσι?) ωστε να μπορουμε να βγουμε με τον συζυγο κανα βραδυ και να τον ταισει και καποιος αλλος..μου ειπαν εμπειρες μαμαδες,αν αργισω να του δωσω μπουκαλι (εννοειται μετα την εδραιωση του θηλασμου) θα δεινοπαθησω να τον αφησω καποιες ωρες χωρις εμενα διοτι δεν θα θελει το μπιμπερο με τιποτα και θα ειμαι δεσμια...

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Και μενα βγηκαν τα αποτελεσματα της καμπυλης, ολα καλα ευτυχως!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ στις υπολοιπες ευχομαι!

Ερωτηση,ψαχνωντας λιγο τα περι θηλασμου ενημερωθηκα οτι αν θελουμε να εδραιωσουμε αποκλειστικο θηλασμο (για οσο καιρο θελουμε) το θηλαστρο απαγορευεται πριν το 2μηνο διοτι εμποδιζει...Εκτος αν υπαρχει σοβαρο προβλημα και το χρειαστουμε αποτο μαιευτηριο κιολας..

Σκεφτομουν αν ολα πανε κατευχην με τον θηλασμο, μετα το 2μηνο να αρχισει ο μικρος να μαθαινει και κανα γευμα με μπιμπερο (μητρικο γαλα εννοω, ετσι?) ωστε να μπορουμε να βγουμε με τον συζυγο κανα βραδυ και να τον ταισει και καποιος αλλος..μου ειπαν εμπειρες μαμαδες,αν αργισω να του δωσω μπουκαλι (εννοειται μετα την εδραιωση του θηλασμου) θα δεινοπαθησω να τον αφησω καποιες ωρες χωρις εμενα διοτι δεν θα θελει το μπιμπερο με τιποτα και θα ειμαι δεσμια...

Δυστυζως δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν χρειαστικε να δωσω μπιμπερο!(ψεμα βασικα στο μαιευτηριο του εδωσαν και επειδη εκανε ικτερο μου ειπαν να δωσω ξενο γαλα και στο σπιτι,ευτυχως καταλαβα γρηγορα το λαθος και το σταματησα.μια χαρα γρηγορα επεσε ο ικτερος και με το γαλα μου.λογω αυτου του περιστατικου ο μικρος ειχε μαθει το μπιμπερο)

Δεν ξερω τι ισχυει ομως..οτι οντως αν μαθει απ την αρχη μπιμπερο το παίρνει ευκολα και αν περασει καποιο διαστημα δεν το παιρνει..

Παντως μην αγχωνεσαι θα σε καθογησει μονο του το πραγμα!Οταν γεννηθει το μωρο σου θα δεις τι θες να κανεις!Μπορει να μην θες καν να βγαινεις απ το σπιτι,και στο λεει αυτο ανθρωπος που δεν τον εβλεπε το σπιτι του!ειμαι του εξω!θεωρω οτι δεν ειμαστε προορισμένοι να κλειμομαστε σε κλουβια και πως δεν ηθελα να πηγαινω πουθενα χωρις τον μικρο!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Δεν σου λεω οτι ειναι το σωστο φυσικα,ηταν το σωστο για μενα!

Και στο λεω το μην αγχωμεσαι γιατι θα αλλαξουν ολα εκεινη την ημερα στην ζωη σου!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Greta ερώτηση:

Δεδομένου ότι έκανες καισαρική είχες πρόβλημα στην αρχή με το θηλασμό;

Διάβαζα ότι μπορεί να μην μπορείς να θηλάσεις επειδή ο οργανισμός δεν ήταν προετοιμασμένος όταν γεννιέται το παιδί (σε περιπτώσεις προγραμματισμένης καισαρικής αναφέρεται υποθέτω) και ότι εφόσον αναγκαστεί στην αρχή να πάρει ξένο μετά δεν θα στέκεται να το θηλάσεις και έχω αγχωθεί λίγο [θέλω ανεξάρτητα από το αν χρειαστεί να γεννήσω με καισαρική να θηλάσω εφόσον μπορέσω] κ επειδή εσύ θήλασες...

well, μια εμψύχωση μάλλον θέλω ξέρω γω?? :|

Tsufp2.png0RVqp2.png

Η κουμπάρα μου που γέννησε πριν απο 40 ημερες με καισαρική μια χαρά το θηλάζει, για αποκλειστικό θηλασμό μιλάω

Greta ερώτηση:

Δεδομένου ότι έκανες καισαρική είχες πρόβλημα στην αρχή με το θηλασμό;

Διάβαζα ότι μπορεί να μην μπορείς να θηλάσεις επειδή ο οργανισμός δεν ήταν προετοιμασμένος όταν γεννιέται το παιδί (σε περιπτώσεις προγραμματισμένης καισαρικής αναφέρεται υποθέτω) και ότι εφόσον αναγκαστεί στην αρχή να πάρει ξένο μετά δεν θα στέκεται να το θηλάσεις και έχω αγχωθεί λίγο [θέλω ανεξάρτητα από το αν χρειαστεί να γεννήσω με καισαρική να θηλάσω εφόσον μπορέσω] κ επειδή εσύ θήλασες...

well, μια εμψύχωση μάλλον θέλω ξέρω γω?? :|

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Η κουμπάρα μου που γέννησε πριν απο 40 ημερες με καισαρική μια χαρά το θηλάζει, για αποκλειστικό θηλασμό μιλάω

Ευχαριστώ!!!

Πολύ χαιρομαι που το ακούω!

ένας από τους λόγους που στενοχωριέμαι αν αναγκαστώ να γεννήσω με καισαρική λόγω μυωπίας είναι οτι δεν ειναι εύκολο λέει να θηλάσεις.

Μακάρι να είναι ράδιο-αρβύλα αυτα που έχω ακούσει...

Tsufp2.png0RVqp2.png

Παιδια και εγω επιθυμω να θηλασω αποκλειστικα για ενα 6μηνο, αλλα δεν θα τρελαθουμε κιολας αν δεν αμς κατσει, ετσι?Δοξα το Θεο, τα παιδακια του κοσμου μια χαρα μεγαλωνουν ολα!Ας μην αγχωνομαστε, οπως μας παει το πραγμα! Μακαρι να μας ερθει ομαλα!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...