Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Γεια σας!Γυρισα απο την καμπυλη ζαχαρου..η γευση..ε δεν τρελαινεσαι κιολας αλλα παλευεται!Ελπιζω τα αποτελεσματα να ειναι καλα! Ο μπεμπης ειναι 890 γραμμαρια, και ειμαι στην 27η εβδομαδα...ζυγιστηκα και επαθα ενα ψιλοσοκ..ειμαι 10,5 κιλα πανω απο την αρχη...

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!Γυρισα απο την καμπυλη ζαχαρου..η γευση..ε δεν τρελαινεσαι κιολας αλλα παλευεται!Ελπιζω τα αποτελεσματα να ειναι καλα! Ο μπεμπης ειναι 890 γραμμαρια, και ειμαι στην 27η εβδομαδα...ζυγιστηκα και επαθα ενα ψιλοσοκ..ειμαι 10,5 κιλα πανω απο την αρχη...

well done! άντε πάει κι αυτό ;)

Μεγαλώνετε ε???? Έκανες και υπέρηχο εκτός από την εξέταση ε; Τυχερή... εγώ περιμένω πώς και πώς να φτάσει 24 ο μήνας που έχω ραντεβού. :)

εγώ οριακά κρατάω κάτω από διψήφιο αλλά νομίζω ότι ως την άλλη εβδομάδα [που θα είμαι 27 εβδομάδων] θα το έχω πιάσει... :cry:

Καλημέρες σε όλες!

Τι κάνετε;;;

Tsufp2.png0RVqp2.png

little star μια λιγοτερη εμεινε!!φτασατε κι ολας τα 890????τι καλααα..ανυπομονω και εγω να δω τον μικρουλη μου ποσο εχει φτασει...

Καλα αποτελεσματα να εχεις!!

Αθηνά και ειμαι λιγο πριν τον διψηφιο αλλα φυσικα και θα τον φτασω!!!και το κουλο ειναι οτι μου λενε ολοι δεν εχεις παρει τπτ :confused::confused:

Που τα βαζουμε????

Οι υπολοιπες που ειστε καλε???

Εγω εβαλα φακες και ελεγα να σχοληθω με τον εαυτο μου λιγο...silk e pil κτλ.....

Να ρωτησω κατι ασχετο γιατι νομιζω οτι εχω κανει μ@λ@κι@??!!

Τον πρωτο καιρο θα σκεπαζουμε τα μωρα με κοθβερτουλα μονο η σε υπνοσακο???και λεω εχω κανει μαλ... γιατι τον μεγαλο μου γιο(δεν μου βγαινει αυτο) με το που μπηκε χειμωνας εγω του ειχα βαλει παπλωμα (5μηνων περιπου) και τωρα διαβαζω οτι μεχρι τον χρονο απαγορευεται :shock::shock::shock::shock:

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Και εμενα ετσι μου λενε, οτι δεν φαινομαι παχια και οτι εχουν παει ολα στην κοιλια...

Κοιτα απο αποψεις (προσωπιηκ εμπερια δεν εχω) παπλωμα οχι τον 1ο χρονο λενε..εγω πηρα κουβερτουλα για την εποχη αλλα θα παρω και εναν υπνοσακο να βρισκεται... Εχεις παρει υπνοσακο και αν ναι απο που?Ελεγα απο ΜΑΔΕΡ.... μιας και εκει θα παρω τον ρουχισμο..

F4oIp2.png

Και εμενα ετσι μου λενε, οτι δεν φαινομαι παχια και οτι εχουν παει ολα στην κοιλια...

oμοίως αν και η αλήθεια είναι ότι αν θέλω να είμαι αντικειμένικη και στήθος έχω κάνει (όχι ότι είναι κακό αυτό :rolleyes::cool:) αλλά και τα πόδια μου έχουν πρηστεί/παχύνει.Απλώς με το τζην δεν ειναι εύκολο να το πει κανείς, δεν έχω κάνει τεράστια.. οπίσθια ξέρω γω...

Greta για αυτό που ρωτάς δεν μπορώ να βοηθήσω το Δεκέμβρη αρχίζει το .... τουρ για εμάς για οτιδήποτε βρεφικό.

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

Αθηνά ναι ναι βαλε κανα κιλο στο στηθος και σε μενα!!αλλα ουτε εμενα με πειραζει γιατι παντα ενοιωθα καπως με απουσια του!!:) χεχε

little star θα μου δωσει η ξαδερφη μου αλλα δεν ξερω απο που ειναι αγορασμενο.θα σας πω μολις το πραω.ξεχασε να μου το βαλει σε αυτα που εφερε..

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Και ηρθε η ωρα να σας ζητησω συγνωμη για τα λαθη μου!!τα διαβαζω μετα και απορω πως με καταλαβαίνετε.... Απλα γραφω απο κινητο και γραφω πολυυυυ γρηγορα!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Καλησπερα, κοριτσια!!! Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και την θετικη σας ενεργεια!! Απ'οτι φαινεται επιασαν και ολα πηγαν καλα!! :-) η διαδικασια δεν ηταν ουτε 5 λεπτα.. σαν μια απλη κολπικη εξεταση, ενταξη λιγο ενοχλητικη, αλλα οκ, παλευεται. Τωρα ουτε που καταλαβαινω τιποτα και δεν νιωθω αυτο το βαρος χαμηλα πια. Μου ειπε ο γιατρος μου πως δεν χρειαζεται να καθομαι στο κρεβατι συνεχεια, μπορω να κανω και καμια δουλεια, ελαφρια, οχι χαλια - κουρτινες κλπ χαχαχα. Οποτε μπορω και χαιρομαι τον μεγαλο τουλαχιστον περισσοτερο :-).

Η καμπυλη που εκανα βγηκε ψηλοπεριεργη, κανω υπογλυκαιμιες και υποταση (το σακχαρο στη 1 ωρα ηταν χαμηλοτερο απο σακχαρο νηστιας) και δεν καταλαβα καλα τελος παντων... μου ειπε να τρωω συχνα μικρα γευματα για να μην σωριαστω πουθενα.

Το μωρακι ειναι 1100γρ σχεδον και απο κιλα ειμαι +9,5κγ. Να δουμε που θα φτασω αυτην τη φορα... βαρελακι θα γινω... αυτα.. ελπιζω να ειστε καλα και εσεις, οι κοιλιτσες σας και τα μπομπιρακια οποια εχει και μεγαλυτερα ζουζουνια!!

NRjhp2.pngPZurp2.png

little star μια λιγοτερη εμεινε!!φτασατε κι ολας τα 890????τι καλααα..ανυπομονω και εγω να δω τον μικρουλη μου ποσο εχει φτασει...

Καλα αποτελεσματα να εχεις!!

Αθηνά και ειμαι λιγο πριν τον διψηφιο αλλα φυσικα και θα τον φτασω!!!και το κουλο ειναι οτι μου λενε ολοι δεν εχεις παρει τπτ :confused::confused:

Που τα βαζουμε????

Οι υπολοιπες που ειστε καλε???

Εγω εβαλα φακες και ελεγα να σχοληθω με τον εαυτο μου λιγο...silk e pil κτλ.....

Να ρωτησω κατι ασχετο γιατι νομιζω οτι εχω κανει μ@λ@κι@??!!

Τον πρωτο καιρο θα σκεπαζουμε τα μωρα με κοθβερτουλα μονο η σε υπνοσακο???και λεω εχω κανει μαλ... γιατι τον μεγαλο μου γιο(δεν μου βγαινει αυτο) με το που μπηκε χειμωνας εγω του ειχα βαλει παπλωμα (5μηνων περιπου) και τωρα διαβαζω οτι μεχρι τον χρονο απαγορευεται :shock::shock::shock::shock:

αυτο για σκεπασματα το ειχα διαβασει και γω τοτε που γεννησα τον μεγαλο, στην αρχη τον τυλιγα με μια κουβερτουλα, αλλα οταν ξαναμπηκε χειμωνας και ηταν 7-8 μηνων τον σκεπαζα με το παπλωμα μου, γιατι κοιμαμαστε μαζι απο την αρχη. Ενταξη δεν ειχαμε κανα θεμα, περισσοτερο ειναι για την κουνια η απαγορευση μεχρι τον χρονο, για να μην πνηγουν οπως τυλίγονται. εκει νομιζω η καλυτερη λυση ειναι ο υπνοσακος, για να ειναι και παντα σκεπασμενο.

NRjhp2.pngPZurp2.png

Μπραβο anirama μου!!

Ολα θα πανε τελεια θα δεις!!μπραβο και για τον μικρουλη σου που ειναι ηδη 1100!!!

Και για σενα μπραβο για τα κιλακια σου:P :p :P!ολες πανω κατω εκει ειμαστε!

Εγω ειχα την κουνια στο δωματιο μου μεχρι 6μηνων.Και δεν κοιμοταν και ολη νυχτα!ξυπναγαμε καθε τρεις και λιγο.Μετα που μετακομισαμε ηρθε στο δωματιο του(εδω γελαω γιατι ουτε τωρα καθετε στο δωματιο του)παλι ομως ξυπναγε και κατεληγε να κοιμάται μαζι μας οποτε δεν φοβηθηκα ποτέ μην μου πνιγει..

Θα έχω υπνοσακο στο μωρουλι ελπιζω να μας βολεψει!!

Υ.Γ.:Το πως εκανα αποτρίχωση με την κοιλουμπα ενας Θεος ξερει!!!θελω μετάλλιο!!Ειχα ξεχασει την διαδικασια!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα, κοριτσια!!! Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και την θετικη σας ενεργεια!! Απ'οτι φαινεται επιασαν και ολα πηγαν καλα!! :-) η διαδικασια δεν ηταν ουτε 5 λεπτα.. σαν μια απλη κολπικη εξεταση, ενταξη λιγο ενοχλητικη, αλλα οκ, παλευεται. Τωρα ουτε που καταλαβαινω τιποτα και δεν νιωθω αυτο το βαρος χαμηλα πια. Μου ειπε ο γιατρος μου πως δεν χρειαζεται να καθομαι στο κρεβατι συνεχεια, μπορω να κανω και καμια δουλεια, ελαφρια, οχι χαλια - κουρτινες κλπ χαχαχα. Οποτε μπορω και χαιρομαι τον μεγαλο τουλαχιστον περισσοτερο :-).

Η καμπυλη που εκανα βγηκε ψηλοπεριεργη, κανω υπογλυκαιμιες και υποταση (το σακχαρο στη 1 ωρα ηταν χαμηλοτερο απο σακχαρο νηστιας) και δεν καταλαβα καλα τελος παντων... μου ειπε να τρωω συχνα μικρα γευματα για να μην σωριαστω πουθενα.

Το μωρακι ειναι 1100γρ σχεδον και απο κιλα ειμαι +9,5κγ. Να δουμε που θα φτασω αυτην τη φορα... βαρελακι θα γινω... αυτα.. ελπιζω να ειστε καλα και εσεις, οι κοιλιτσες σας και τα μπομπιρακια οποια εχει και μεγαλυτερα ζουζουνια!!

Αρχιζω και αγχωνομαι...με περνας μονο 3 μερες στην ΠΗΤ και τα μωρακια μας εχουν διαφορα στο βαρος αρκετη..μηπως ειναι μπιαφρα το δικο μου?:? Οσο για τα κιλα, σε περναω με τα +10 μου.. αν επιτρεπεται ποσα ησουν οταν ξεκινησες?Εγω σχεδον 56 με 1.65 υψος..

F4oIp2.png

Μπραβο anirama μου!!

Ολα θα πανε τελεια θα δεις!!μπραβο και για τον μικρουλη σου που ειναι ηδη 1100!!!

Και για σενα μπραβο για τα κιλακια σου:P :p :P!ολες πανω κατω εκει ειμαστε!

Εγω ειχα την κουνια στο δωματιο μου μεχρι 6μηνων.Και δεν κοιμοταν και ολη νυχτα!ξυπναγαμε καθε τρεις και λιγο.Μετα που μετακομισαμε ηρθε στο δωματιο του(εδω γελαω γιατι ουτε τωρα καθετε στο δωματιο του)παλι ομως ξυπναγε και κατεληγε να κοιμάται μαζι μας οποτε δεν φοβηθηκα ποτέ μην μου πνιγει..

Θα έχω υπνοσακο στο μωρουλι ελπιζω να μας βολεψει!!

Υ.Γ.:Το πως εκανα αποτρίχωση με την κοιλουμπα ενας Θεος ξερει!!!θελω μετάλλιο!!Ειχα ξεχασει την διαδικασια!!

αααα καλα, αποτριχωση, τι ειναι αυτο?????:D:D:D εγω ειπα στον γιατρουλι μου χτες, οτι απο δω και περα θα κανω ''αναδασωση'' στην περιοχη, για να μην τρομαξει την επομενη φορα, χαχαχα. δεν μπορω αλλα ακροβατικα. δεν βλεπω την τυφλα μου εκει κατω με τη κοιλαρα!!

NRjhp2.pngPZurp2.png

iiiiiiiiiiiii τι είπατε τώρα περι αποτρίχωσης... και ήθελα να ρωτήσω...

τα ... καταφέρνετε?? :oops::oops:

Πλέον είναι σχεδόν... αδύνατο, πάει σχεδόν βάση .. μνήμης η διαδικασία και δεν νομίζω ότι οσονούπω θα είναι κι αυτό εφικτό :cool:.

Τα δάση του Αμαζονίου έρχονται για τους επόμενους 3 μήνες μου φαίνεται....

:?:rolleyes:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Αρχιζω και αγχωνομαι...με περνας μονο 3 μερες στην ΠΗΤ και τα μωρακια μας εχουν διαφορα στο βαρος αρκετη..μηπως ειναι μπιαφρα το δικο μου?:? Οσο για τα κιλα, σε περναω με τα +10 μου.. αν επιτρεπεται ποσα ησουν οταν ξεκινησες?Εγω σχεδον 56 με 1.65 υψος..

Σιγα, καλε γιατι αγχωνεσαι? εμενα μεσα σε μια βδομαδα πηρε 200γρ, ασε που ολα αυτα ειναι κατα προσεγγυση και ο γυναικολογος μου μου ειπε πως δεν παιρνουν καθε βδομαδα το ιδιο βαρος, την μια μπορει να βαλουν 100γρ και την αλλη 300γρ. Οποτε ειστε μια χαρα. Πριν την εγκυμοσυνη ημουν 61 με υψος 1.72 αλλα τα 3 απο αυτα ηταν υπολείμματα της προηγουμενης εγκυμοσυνης..:)

NRjhp2.pngPZurp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...