Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

Μανουλες Φεβρουαριου 2015

Greta

Recommended Posts

Ασχετο:

LITTLE_STAR όταν πας από το ΙΚΑ για την άδεια θυμήσου να μας πεις τι έγινε/τι σου είπανε...

έχω λίγο αγχος να τα κάνω σωστα :oops: και θα ήθελα να ξέρω τι με περιμένει :oops:

Tsufp2.png0RVqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Greta, καλέ στη Κούβα πήγαμε, όχι στα καρτέλ στο Μεξικό :D Από τις ασφαλέστερες χώρες θεωρείται, και όντως έτσι είναι. Άσε που είχε σχεδόν παντού αστυνομικούς (κάτι κούκλοι, μελαχρινοί με πράσινα μάτια, λες και ήταν στα κριτήρια πρόσληψης χα χα). Εγώ έκανα χθες μια σάλτσα κιμά (έβαλα και τους σπιτικούς κύβους που είχα φτιάξει) και σήμερα θα κάνω μια μακαρονάδα μόλις γυρίσω και θα ψήσω μερικές πατάτες στο φούρνο για αύριο. Τελικά η γυναίκα στο σπίτι μου έχει βγει αστέρι, είναι σίφουνας και καθαρίζει το σπίτι όλο σε 4 ώρες (20 ευρώ). Της είπα να έρχεται κάθε εβδομάδα να ησυχάσει το κεφάλι μου από το θέμα καθαριότητα πια!

Η μικροβιολόγος σου μου θυμίζει τον γιατρό μου στο πρώτο τρίμηνο

Εγώ-Γιατρέ επαφές επιτρέπονται;

Γιατρός-Καλό θα ήταν να μην έχετε τώρα για αρχή. Εσύ πάλι ελεύθερα (στον άντρα μου πήγαινε αυτό)

Ο άντρας μου - Αυτό μπορείτε να μου το γράψετε;

Αθηνά, μην διαβάζεις σαχλαμάρες παιδί μου, είναι κακό πράμα το ιντερνέτ, δε στο λέει η μανούλα σου;

kashmam φακές, μπράβο ωραία ιδέα! έχω να φτιάξω καιρό!

Καλέ τι μουρτζουφλίαση είναι αυτή σήμερα ο καιρός;

Οι υπόλοιπες που είναι, εεεεε;

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Με γεια τα επιπλακια σας!

Τον θυροειδη τον απεκτησες λογω εγκυμοσυνης η τον ειχες απο πριν?

Οσο για το laser απλα συστηνουν μετα τις.εγκυμοσυνες γιατι υπαρχει η πιθανοτητα να ξανα ανεβει η μυωπια.δεν ειναι σιγουρο βεβαια αλλα μετα παλι μπορει να φυγει μονη της!Εξ αλλου καποιοι γυναικολογοι τραβανε το μωρο με βεντουζα(εγω το φοβαμαι αυτο)ωστε να βοηθησουν την μαμα να μην ζοριστει πολυ!!

Ευχαριστούμε πολύ!!

Τον είχα από πριν τον θυροειδή, έχω κάνει και εγχείριση!

D_Nasia, με γεια τις αγορές! Τι κάθισμα πήρατε (όλα να τα μάθω η κουτσομπόλα της γειτονιάς); Δεν έχει σημασία που δεν είναι πακέτο, δεν τα βολεύονται όλοι τα πακέτα άλλωστε. Μια χαρά κάνεις που παίρνεις το χάπι και αφού έχει αποτέλεσμα μη μιλάς καθόλου!

Πήραμε το Britax 0-18 κιλά, μας είπαν ότι είναι από τα καλύτερα.

ηρθα!

τελικα το ξανα εκανα εμετο στο μισαωρο αλλα μ ειπαν οτι ημαστε οκ γιατι απορροφηθηκε απο τον οργανισμο κ συνεχιζουμε να παιρνουμε αιμα, δεν θ χρειαστει να το ξανακανω.

Αφού τελείωσες εντάξει... εγώ προ τα τέλη του μήνα θα πάω και έχω αγχωθεί με αυτά που περάσατε και εσεις!!!

Εγώ σπίτι σήμερα, προσπαθώ να κάνω δουλειές αν και βαριέμαι πολυυυυυυ!!!!!

NGf6p2.png

AFi6p3.png

Σχεδον ολες οι δουλειες τελειωσαν!

Σε λιγο τρωμε πουρε με κοτόπουλο (στηθος τηγανητο)

Μπηκα γιατι εφαγα φλας!!

Anirama κοπελα μου σημερα κανεις περιδεση ε?ευχομαι να πανε ολα καλα!!και να μπεις οπότε μπορεσεις να μας γραψεις!Σου στελνω την θετικη μου ενεργεια και σκεψη!!

Βασω εχει τετοιους αντρες στην Κουβα??:)

Καλα ο γιατρος σου και ο αντρας σου φοβεροι χαχα!!

Μα η μικροβιολογος δεν εκανε πλακα!!

Μα και να τον ηξερε και να τον ειχε δει με αλλη βρε αδερφε το λες αυτο σε εγκυο γυναικα????

Και ο αντρας μου φρικαρε γιατι δεν ηξερε πως το πηρα!!

Αλλα ενταξει ειπαμε δεν εχω εμπιστοσυνη στον κ@λο μου μα δεν μου εχει δωσει ποτε δικαιωμα να σκεφτω ετσι!

Τωρα αν παλι η δολια το χω φαει το κερατο ειμαι της αποψης μια του κλεφτη δυο του κλεφτη....

Τι λεω μωρε μεσημεριατικα η εγκυος γυναίκα?????? :) :)

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Ασχετο:

LITTLE_STAR όταν πας από το ΙΚΑ για την άδεια θυμήσου να μας πεις τι έγινε/τι σου είπανε...

έχω λίγο αγχος να τα κάνω σωστα :oops: και θα ήθελα να ξέρω τι με περιμένει :oops:

Οκ, την αλλη εβδομδα θα παω! Προηγειται η καμπυλη ζαχαρου αυριο...

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Οκ, την αλλη εβδομδα θα παω! Προηγειται η καμπυλη ζαχαρου αυριο...

thx :) και...GOOD LUCK! Να πάει μια χαρά ελπίζω κ να μην ξαναγυρίσει!!! :)

Μπηκα γιατι εφαγα φλας!!

Anirama κοπελα μου σημερα κανεις περιδεση ε?ευχομαι να πανε ολα καλα!!και να μπεις οπότε μπορεσεις να μας γραψεις!Σου στελνω την θετικη μου ενεργεια και σκεψη!!

anirama όλα καλα να πάνε εύχομαι!!! keep us posted!!!!

Tsufp2.png0RVqp2.png

Χα χα καλά είναι μερικοί και μερικές που πετάνε κάτι τέτοιες κοτσάνες και μετά πλακώνονται τα ζευγάρια στους καυγάδες. Γι'αυτό σου λέω πάντως, το ουρεόπλασμα μπορεί να το είχες και από γεννησιμιού σου και απλά να μην εμφανίζονταν τόσα χρόνια. Και εγώ άπειρες καλλιέργειες έχω κάνει 10 χρόνια παντρεμένη, πέρυσι εμφανίστηκε πρώτη φορά!

Τι να πω! Μαζική παράκρουση τους έπιασε τους άντρες μας και το γυρίσανε στις γκομένες :tongue: Βρε λέτε να έχουν τη ίδια όλοι :shock: :shock: :shock:

Nasia, όντως από τα καλύτερα το britax, έτσι έχω ακούσει και εγώ.

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Διαφημίσεις

Βασω εχουμε τους καλυτερους αντρες βρε!!!δεν μασαμε!!!

Εμεις ξαπλωσαμε να κοιμηθουμε αλλα εκει που πηγε να με παρει ο υπνος ξεκινησαν οι πανω να παιζουν μαλλον με κατι μπιλιες περα δωθε,ενας σπαστικος ηχος τα νευρα μου και οποτε καθομαι στο κρεβατι!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Double figures ΚΑΙ στο δικό σου countdown σήμερα ε???

ζουλεύύωωω :tongue:

Λέω να πάω την Παρασκευή τελικά (θα λείπει το αφεντικό μου οπότε θα είμαι πιο άνετη και δε θα χαλάσω το Σάββατο).

Αμα ζηλέυεις τόσο, πήγαινε εσύ για μένα βρε :tongue: :tongue: :tongue:

Βασω εχουμε τους καλυτερους αντρες βρε!!!δεν μασαμε!!!

Εμεις ξαπλωσαμε να κοιμηθουμε αλλα εκει που πηγε να με παρει ο υπνος ξεκινησαν οι πανω να παιζουν μαλλον με κατι μπιλιες περα δωθε,ενας σπαστικος ηχος τα νευρα μου και οποτε καθομαι στο κρεβατι!!

Ναι μωρέ παράπονο δεν έχω! Ωχ νεύρα! Μα τόσο δύσκολο είναι να σέβεσαι ρε γμτ τον γείτονα!

Α δε σας είπα, τελικά τα φορμάκια που πήρε η πεθερά μου δεν ήταν άσχημα. Για την ακρίβεια είναι βελουτέ αλλά 100% βαμβάκι και είναι ζεστούτσικα και πολύ μαλακά. Επίσης πήρε ένα νυχτικάκι φανελένιο που σουρώνει από κάτω, πολύ αστείο μου φαίνεται. Μπορείτε να με κράξετε άνετα :D

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Βασω θελω φωτο χαχαχα!!

Ελα μωρε για λιγες μερες!!

Με γεια και τα φορμακια σας αφου σας αρεσουν :pp

To ένα φορμάκι είναι αυτό στο πορτοκαλί του

Το άλλο είναι αυτό στο ροζ του. Είναι λέει ελληνική εταιρία από την Θεσσαλονίκη και χρησιμοποιούν ελληνικά υφάσματα. Πάντως αν και βελουτέ, είναι όντως 100% βαμβακερά και πολύ πολύ μαλακά.

Το νυχτικάκι με την σούρα είναι σαν αυτό εδώ, βαμβάκι φανελένιο λίγο διαφορετικό στη λαιμόκοψη μόνο. Αυτά είναι λέει πολύ βολικά όταν είναι νεογέννητα. Δεν είναι λίγο σαν το πουκάμισο του ψυχασθενή; :D

Κορίτσια καλημέρα, νυστάζω αφόρητα σήμερα!

A81Mp3.pngk1NRp2.png

Καλημερα και απο εμας!πολυ νυστα και απο εδω!και κοιμηθηκα αρκετα!

Βασω ειναι ωραια και το νυχτικακι αυτο το φορανε στα ιδιωτικα μαιευτηρια και ναι είναι πολυ βολικο!σουπερ την βρισκω την πεθερα!!!

tqpkp3.png

PzUbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...