Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Κ εμενα τωρα επεσε ο αιματοκριτης στο 32 ενω ειχα σταθερα 36+ 34....

Κατερινα θα σε κανω ροζ οταν θα εχω τον υπολογιστη....οντως ειχες δυσκολες εγκυμοσυνες αλλα ολα πηγαν καλα αυτο εχει σημασια....

Εγω σημερα οολη μερα ζαλιζομαι κ κλωτσαει κ ο μικρος τοσο πολυ κ δυνατα που να σας πω την αληθεια ποναω πολυ....κ δεν το αντεχω!!!:confused:

Καλημερα Ομορφη Κυριακη Να Εχουμε Ολες μας . . Μολις Ξυπνισα κ εγω μετα απο εφιαλτικο βραδυ με πονο στην μεση κ με αυπνια της Μπουμπους που με κλοτσαγε μεχρι κ τα Ξυμερωματα . . Σε λιγο θα παρω τον Γιατρο Μου τηλ κ θα σας ενημερωσω !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς ήρθες στην παρέα μας katerina88 και με το καλό το μωράκι σου!

Μη σε ανησυχεί ο χαμηλός σου αιματοκρίτης γιατί υπάρχει πολύυυυ χαμηλότερος.Εγώ από τον 4ο μήνα έπεσα στο 29,7 ,τον 5ο στο 27,6 ,και έφτασα στον 7ο 26,7.Έπαιρνα δύο microfer την ημέρα μαζί με ένα filicine και μετά τα άλλαξα σε 2 legofer την ημέρα μήπως και τα απορρόφαγα καλύτερα.Το καμπανάκι του κινδύνου χτυπάει όταν πέσεις κάτω από 25 ( έτσι μου είπε ο γιατρός μου)και η αιμοσφαιρίνη κάτω από 8.Επειδή με παρακολουθεί και αιματολόγος κι αυτή μου είπε οτι δεν κοιτάμε μόνο τον αιματοκρίτη αλλά και τιμές της αιμοσφαιρίνης ,μέση πυκνότητα ερυθρών κλπ.

Λόγω μιας αποκόλλησης που είχα πριν λίγες μέρες είχα μεγάλη αιμορραγία κι ο αιματοκρίτης έπεσε στο 24,6 οπότε μου έκαναν μετάγγιση 2 μονάδες αίματος και τώρα ο αιματοκρίτης μου ανέβηκε στο 30,2 και παίρνω 3 legofer την ημέρα.

Εσύ δεν έχεις λόγο να ανησυχείς γιατί για κύηση μια χαρά φυσιολογικός είναι ο αιματοκρίτης σου κι άλλωστε κοντεύεις να γεννήσεις!Πόσο θα προλάβει να πέσει (αν πέσει ) ακόμα;Σίδηρο παίρνεις;Ενημέρωσε το γιατρό σου κι ίσως να σου αυξήσει το σίδηρο

Σ'ευχαριστω ΠΟλυ Σε λιγο θα παρω τον Γιατρο Κ θα ενημερωσω Σχετικα με τον Αιματοκριτη !!!

Καλημερεεεες!!

Ουτε μενα με αφησε να κοιμηθω.Νομιζω οτι οι κινησεις της πλεον ειναι πιο ΕΝΤΟΝΕΣ απο ποτε!!

Οσο για τα νουμερα στα ρουχαλακια??Πφφ καλα ελεγα εγω να κατσει η πεθερα σπιτι που μου κουβαληθηκε μαζι.Ευτυχως πηρα και μερικα μεγαλυτερα απο μονη μου γιατι με εφαγε.."μη παιρνεις το 3"!!!

ZpmAp3.png

Καλημερεεεες!!

Ουτε μενα με αφησε να κοιμηθω.Νομιζω οτι οι κινησεις της πλεον ειναι πιο ΕΝΤΟΝΕΣ απο ποτε!!

Οσο για τα νουμερα στα ρουχαλακια??Πφφ καλα ελεγα εγω να κατσει η πεθερα σπιτι που μου κουβαληθηκε μαζι.Ευτυχως πηρα και μερικα μεγαλυτερα απο μονη μου γιατι με εφαγε.."μη παιρνεις το 3"!!!

Καλημερα Κοριτσαρα Μου !!! Αχ Αυτες οι Πεθερες . . Εγω στο Πρωτο ειχα προβλημα με Κουμαντα μετα τους εστελνα εναν εναν στο σπιτακι τους . . Λες κ οταν Μεγαλωναν αυτες τα δικα τους ηξεραν . . Αλλα ετσι ειναι Παντα . . Αγορασε εσυ οτι νομιζεις πως σ χρειαζετε εσενα κ οχι οτι θελει η Πεθερα κτλ . .

Διαφημίσεις

Καλημερα Κοριτσαρα Μου !!! Αχ Αυτες οι Πεθερες . . Εγω στο Πρωτο ειχα προβλημα με Κουμαντα μετα τους εστελνα εναν εναν στο σπιτακι τους . . Λες κ οταν Μεγαλωναν αυτες τα δικα τους ηξεραν . . Αλλα ετσι ειναι Παντα . . Αγορασε εσυ οτι νομιζεις πως σ χρειαζετε εσενα κ οχι οτι θελει η Πεθερα κτλ . .

Mωρε δε χαριζω καστανα εγω χαχαχ αλλα εχε χαρη που το συγκεκριμενο καταστημα βρισκεται στην πολη οπου μενει αυτη για αυτο και κουβαληθηκε αλλιως εχω ξηγηθει,ο καθενας σπιτακι του.

Σιδηρο σε υγρο παιρνεις?Πωπω εγω παιρνω σε καψουλα και παρολα αυτα με αηδιαζει η ελαχιστη γευση που αφηνει.Μπλιαχχχ!

ZpmAp3.png

Mωρε δε χαριζω καστανα εγω χαχαχ αλλα εχε χαρη που το συγκεκριμενο καταστημα βρισκεται στην πολη οπου μενει αυτη για αυτο και κουβαληθηκε αλλιως εχω ξηγηθει,ο καθενας σπιτακι του.

Σιδηρο σε υγρο παιρνεις?Πωπω εγω παιρνω σε καψουλα και παρολα αυτα με αηδιαζει η ελαχιστη γευση που αφηνει.Μπλιαχχχ!

Ετσι Πρεπει 0αχ0αχα0χα0χ0 !!! Ναι σε υγρο το πινω κ δεν το μπορω καθολου αλλα τι να κανω πρεπει γτ ειμαι κ μια σταλια κ καταλαβαινεις πως αν δεν τα πιω θα πεσω κατω στο τελος !!!

Καλημεραααα picgifs-good-morning-102033.gif

Εγω επιτελους κοιμηθηκα σηκωθηκα μονο μια φορα και ξυπνησα πριν λιγο εκλεισα 12ωρο δεν μπορω να πω....επισης το δικο μου αγορι κρατει καλα το προγραμμα του δεν ενοχλει την μαμα το βραδυ καθολου!!

baby2? Συμφωνω μαζι σου κ εγω δεν θελω τον συνοστισμο κ ας ειναι η πρωτη μου γεννα προτιμω να ερθουν στο σπιτι...εγω που ρωτησα παντως θα το εχουν αυτοι οσοι ωρα ειναι το επισκεπτηριο και θα μου το φερνουν μετα!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλημεραααα picgifs-good-morning-102033.gif

Εγω επιτελους κοιμηθηκα σηκωθηκα μονο μια φορα και ξυπνησα πριν λιγο εκλεισα 12ωρο δεν μπορω να πω....επισης το δικο μου αγορι κρατει καλα το προγραμμα του δεν ενοχλει την μαμα το βραδυ καθολου!!

baby2? Συμφωνω μαζι σου κ εγω δεν θελω τον συνοστισμο κ ας ειναι η πρωτη μου γεννα προτιμω να ερθουν στο σπιτι...εγω που ρωτησα παντως θα το εχουν αυτοι οσοι ωρα ειναι το επισκεπτηριο και θα μου το φερνουν μετα!!!

Καλημερα Ομορφη Κυριακη !!! Να σε ρωτησω εσυ ειχες ακουσει για γεννα στισ 33 εβδομαδες ? Αν ναι για πες τι κ πως να ξερουμε !!!

Διαφημίσεις

Καλημερα Ομορφη Κυριακη !!! Να σε ρωτησω εσυ ειχες ακουσει για γεννα στισ 33 εβδομαδες ? Αν ναι για πες τι κ πως να ξερουμε !!!

Ναι δεν ξερω κατι αλλο να σου πω απλα το ακουσα!!!

Ξερω κοπελα ομως που τις εσπασαν τα νερα 35η-36η κ ολα μια χαρα!!

Επισης διαβασα καπου οτι απο τις 36+4 ειναι αφοβα να γεννησεις!! σε ποια εβδομαδα εισαι?

FqBWp2.pngNRyFp2.png

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....κοριτσάκι!!

panmarne: ΠΗΤ 07/01/2015....αγοράκι!!

Rock_Me: ΠΗΤ 10/01/2015.....κοριτσάκι!!

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγοράκι!!

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

s.ria: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! 웃

baby2?: ΠΗΤ 14/01/201.....κοριτσάκι!!

mama-mpempouli: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! 웃

nice: ΠΗΤ 14/01/201.....κοριτσάκι!!

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!

marako: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!

Katerina88: ΠΗΤ 26/01/2015 .....κοριτσάκι!!

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....αγοράκι!!

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

LITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/02/2015....αγοράκι!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Ναι δεν ξερω κατι αλλο να σου πω απλα το ακουσα!!!

Ξερω κοπελα ομως που τις εσπασαν τα νερα 35η-36η κ ολα μια χαρα!!

Επισης διαβασα καπου οτι απο τις 36+4 ειναι αφοβα να γεννησεις!! σε ποια εβδομαδα εισαι?

Εμενα στην Κορη Μου εσπασαν τα Νερα στις 36 Εβδομαδες ακριβως κ ολα ηταν μια χαρα Γεννηθικε 2.650 !!! Τωρα ειμαι 32+2

Εμενα στην Κορη Μου εσπασαν τα Νερα στις 36 Εβδομαδες ακριβως κ ολα ηταν μια χαρα Γεννηθικε 2.650 !!! Τωρα ειμαι 32+2

Σορρυ κανω κ δουλειες:D

Ε νωρίς ειναι έχεις καιρό κ όπως είπες δεν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα ... Ποτέ έχεις ραντεβού με τον γιατρό;;;

Έχεις εμπειρία πάντως κάτι θα νοιωθεις...τι να πούμε οι πρώτο μανούλες;;

:tongue:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Εμεις εχθες στολισαμε!!!!Και του χρονου να ειμαστε καλα,μαζι με τα παιδακια μας!!!!

Ολο το πρωινο βλεπαμε βιντεακια με τον μικρο μου,οταν ηταν μωρακι!!Μερικα απο αυτα δεν τα θυμαμουν καθολου και συγκινηθηκα,ανηπομονω να τα ξαναζησω!!!

Baby2 συμφωνω απολυτα μαζι σου για το επισκεπτηριο!Και εγω οταν γενναγα,ειχα πει διακριτικα στους γυρω μου οτι θα προτιμουσα να συναντηθουμε στο σπιτι μολις επιστρεψω.Βεβαια ηρθαν αρκετοι και δυστυχως οι περισσοτεροπι ηρθαν την 2η μερα που πονουσα πολυ και δεν αντεχα τους πονους σε συνδιασμο με τις επισκεψεις....Ευτυχως και οι υπολοιπες κοπελες δεν ειχαν παααααρα πολλους επισκεπτες.

Βεβαια και στο σπιτι ειχε τα αρνητικα του,γιατι μας επερναν τηλ για να ερθουν και εγω ημουν χειρουργημενη με ενα νεογεννητο και επρεπε να ψιλοσυμαζεψω το σπιτι,και δεν ειχα πολλα κουραγια.Τωρα θα προσπαθησω να τους δω αφου σαραντησω.

Κοριτσια εγω θα ηθελα πολυ να εχω rooming in αλλα φοβαμαι μηπως δεν μπορω να αντεπεξελθω,την προηγουμενη φορα την 1η μερα ημουν σαν ζαβλακωμενη,την 2η ποναγα πολυ και απο την 3η ημουν καλυτερα.

Επισης θα ηθελα πολυυυυ να ηταν ο αντρουλης μου μαζι μου τα βραδια αλλα δεν επιτρεπεται...Βεβαια θα ειναι εκει στο σαλονακι και θα τον φωναζω οποτε μου φερνουν το μωρο ,ετσι εκανα και τοτε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...