Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Κοριτσια Στις Εξετασεις που κανατε στον 8ο Μηνα ηταν Σχεδον Ολα Κατεβασμενα ??? Εγω χτες πηρα Τις εξετασεις που εκανα την Περασμενη εβδομαδα κ Μερικα ειναι κατω απο το Λιγοτερο . .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mama mpempouli ποτε γεννάς με το καλό ; Σου εχει πει ο γιατρος σου περίπου ποτε ;; Γιατί εμένα το βλέπει εκει γύρω στις 23 με 27 Δεκεμβρίου Λόγω τραχήλου . Λες να συμπέσουμε ;;; Εμένα ο γιατρος μου λέγεται Μαντούδης κ ειναι στο Χαλάνδρι . Να σε ρωτήσω σερβιέτες λοχίας κ εσώρουχα μιας χρήσης δεν πρέπει να πάρουμε ;;; Στα δίνουν εκει κ συμπεριλαμβάνονται στην τιμή ;; Εγω μάλλον για τρίκλινο σκέφτομαι προς το παρών .

Εμένα μου ειπε 09/01- 16/01! Τράχηλο ειχα 33 στην 33η βδομαδα. Εσυ ;

Μου ειπε πως ειναι ψηλά ο μπεμπης οποτε εχουμε καιρο λεει ..

Σου δινουν εκει αναλώσιμα ναι τωρα δεν ξερω μην δεν μας φτάσουν και πρεπει να πάρουμε κι απο το σπίτι. Παντως αυτη γράφει στο μειλ πως τα δινουν και περιλαμβάνονται στη τιμη !

Κοριτσια Στις Εξετασεις που κανατε στον 8ο Μηνα ηταν Σχεδον Ολα Κατεβασμενα ??? Εγω χτες πηρα Τις εξετασεις που εκανα την Περασμενη εβδομαδα κ Μερικα ειναι κατω απο το Λιγοτερο . .

Αχ βρε συ, πολυ δυσκολες εγκυμοσυνες,πως να μη φοβασαι τωρα? Λογικο ειναι!!Ευτυχως ολα πηγαν καλα και τοτε και τωρα θα πανε.Τον εφαγες τον γαιδαρο, η ουρα εμεινε.Πωπω αρα και εσυ για καισαρικη εισαι.Με ποια θα πω τον πονο μου η ερμη??χαχα

Δεν παρατηρησα αναλυτικα τις εξετασεις μου αλλα απ οσο θυμαμαι εμενα ηταν ητανε μεσα στα ορια.

ZpmAp3.png

Αχ βρε συ, πολυ δυσκολες εγκυμοσυνες,πως να μη φοβασαι τωρα? Λογικο ειναι!!Ευτυχως ολα πηγαν καλα και τοτε και τωρα θα πανε.Τον εφαγες τον γαιδαρο, η ουρα εμεινε.Πωπω αρα και εσυ για καισαρικη εισαι.Με ποια θα πω τον πονο μου η ερμη??χαχα

Δεν παρατηρησα αναλυτικα τις εξετασεις μου αλλα απ οσο θυμαμαι εμενα ηταν ητανε μεσα στα ορια.

Χα χα !!! Ηθελα πολυ να κανω φισιολογικο τοκετο αλλα λογο στενης λεκανης ΔΕΝ . . Εγω παλι ειδα ολυ χαμηλο Αιματοκριτη εχω 31,7 κ το Κατοτερο ειναι 37 στις αλλες εξετασεις ημουν γυρο στο 38 με 39 . .

Χα χα !!! Ηθελα πολυ να κανω φισιολογικο τοκετο αλλα λογο στενης λεκανης ΔΕΝ . . Εγω παλι ειδα ολυ χαμηλο Αιματοκριτη εχω 31,7 κ το Κατοτερο ειναι 37 στις αλλες εξετασεις ημουν γυρο στο 34 και κατι . .

Όλους τους μηνες (χτυπαω ξυλο)ολα μου ηταν οπως επρεπε (και εξετασεις και καθολου εμετους ουτε ζαλαδες τιποτα γενικως) οποτε δε ξερω να σε βοηθησω.Υπαρχουν ομως κοπελες με χαμηλο αιματοκριτη εδω οποτε ολο και καποια θα σου πει την εμπειρια της.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα μου ειπε 09/01- 16/01! Τράχηλο ειχα 33 στην 33η βδομαδα. Εσυ ;

Μου ειπε πως ειναι ψηλά ο μπεμπης οποτε εχουμε καιρο λεει ..

Σου δινουν εκει αναλώσιμα ναι τωρα δεν ξερω μην δεν μας φτάσουν και πρεπει να πάρουμε κι απο το σπίτι. Παντως αυτη γράφει στο μειλ πως τα δινουν και περιλαμβάνονται στη τιμη !

Εμένα μου τον μέτρησε παλι χθες ο γιατρος που ήμουν 33+4 και ήταν 2.5 . Τωρα ξεκουράζομαι δεν κάνω δουλειές για να μην μειωθεί άλλο . Εγω πήρα κ ενα πακέτο ακόμα να εχω για καλο κ για κακό χαμένες δεν θα πανε . Τι θα πάρεις νυχτικες ή πιζάμες ;!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Όλους τους μηνες (χτυπαω ξυλο)ολα μου ηταν οπως επρεπε (και εξετασεις και καθολου εμετους ουτε ζαλαδες τιποτα γενικως) οποτε δε ξερω να σε βοηθησω.Υπαρχουν ομως κοπελες με χαμηλο αιματοκριτη εδω οποτε ολο και καποια θα σου πει την εμπειρια της.

Εγω παλι τα ειχα ΟΟΟΛΑΑΑ μεχρι 4ρων Μηνων κ ζαλαδες κ εμετους κ κοποση αλλα οκ Παιδι θα βγαλουμε !!! Ναι μακαρι καποια κοπελα να μ πει τι εκανε με τον χαμηλο Αιματοκριτη γτ ψιλο τρομαξα . .

Κατερίνα είσαι 32η εβδομάδα και λες πως μόλις τώρα κατέβηκε απ το κατώτερο όριο. Εγώ το λέω παραπάνω, έχω 32.8 αιματοκρίτη αυτή τη στιγμή, ενώ υπάρχει κοπέλα με κάτω από 30. Σίδηρο παίρνεις; Όπως και να χει, θα δει τις εξετάσεις ο γιατρός σου και αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να σου πει κάτι. Είναι φυσιολογικό πάντως, ανάλογα τον οργανισμό κάθε ανθρώπου, οι ελλείψεις βιταμινών λόγω εγκυμοσύνης, να υπάρχουν. Σκεφτείτε πως υπάρχουν γυναίκες με χαμηλό αιματοκρίτη προ εγκυμοσύνης που ήδη λαμβάνουν συμπλήρωμα σιδήρου για να στέκονται όρθιες.

Εσύ 3η φορά μανούλα και αγχώνεσαι;

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κατερίνα είσαι 32η εβδομάδα και λες πως μόλις τώρα κατέβηκε απ το κατώτερο όριο. Εγώ το λέω παραπάνω, έχω 32.8 αιματοκρίτη αυτή τη στιγμή, ενώ υπάρχει κοπέλα με κάτω από 30. Σίδηρο παίρνεις; Όπως και να χει, θα δει τις εξετάσεις ο γιατρός σου και αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να σου πει κάτι. Είναι φυσιολογικό πάντως, ανάλογα τον οργανισμό κάθε ανθρώπου, οι ελλείψεις βιταμινών λόγω εγκυμοσύνης, να υπάρχουν. Σκεφτείτε πως υπάρχουν γυναίκες με χαμηλό αιματοκρίτη προ εγκυμοσύνης που ήδη λαμβάνουν συμπλήρωμα σιδήρου για να στέκονται όρθιες.

Εσύ 3η φορά μανούλα και αγχώνεσαι;

ε οσο να ναι ανχονομαι γτ το ειδα ξαφνικα κ επαθα κατι . . Ναι αμε πινω τα παντα . . Αυριο θα παρω τηλ. τον Γιατρο να τον ενημερωσω ετσι κ αλλιως !!!

Κ εμενα τωρα επεσε ο αιματοκριτης στο 32 ενω ειχα σταθερα 36+ 34....

Κατερινα θα σε κανω ροζ οταν θα εχω τον υπολογιστη....οντως ειχες δυσκολες εγκυμοσυνες αλλα ολα πηγαν καλα αυτο εχει σημασια....

Εγω σημερα οολη μερα ζαλιζομαι κ κλωτσαει κ ο μικρος τοσο πολυ κ δυνατα που να σας πω την αληθεια ποναω πολυ....κ δεν το αντεχω!!!:confused:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Κ εμενα τωρα επεσε ο αιματοκριτης στο 32 ενω ειχα σταθερα 36+ 34....

Κατερινα θα σε κανω ροζ οταν θα εχω τον υπολογιστη....οντως ειχες δυσκολες εγκυμοσυνες αλλα ολα πηγαν καλα αυτο εχει σημασια....

Εγω σημερα οολη μερα ζαλιζομαι κ κλωτσαει κ ο μικρος τοσο πολυ κ δυνατα που να σας πω την αληθεια ποναω πολυ....κ δεν το αντεχω!!!:confused:

Mια απο τα ιδια.Βγηκα για σουπερ μαρκετ και μου το βγαλε ξινο.Πολυ χτυπημα και κλωτσια χωρια τα τσιμπηματα απο κατω.Νομιζα οτι οποτε θα κλωτσαει θα μου ειναι ευχαριστο αλλα τελικα δεν ειναι παντα...:confused:

ZpmAp3.png

Katerina88, ravT

εγώ στο δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης είχα αιματοκρίτη 36.5 και δεν μου έδωσε τίποτα.

στον τέταρτο είχα 35.3 και μου έδωσε έναν σίδηρο την μέρα.

στον έβδομο πήγε 34.3 και μου τους έκανε δύο.

τώρα στον όγδοο πάω πάλι για εξετάσεις και βλέπουμε... :roll:

giouli16

πήρα δυο πυτζάμες που ανοίγει το πάνω για το θηλασμό γιατί νυχτικό δεν έχω βάλει ποτέ και νιώθω σαν θείτσα άμα φοράω!:mrgreen:

τώρα αν πάει κάτι στραβά και χρειαστεί καισαρική θα χρειαστώ νυχτικό απ ότι λένε οπότε λέω να πάρω ένα να βρίσκεται!

κάνουν κάτι ενημερώσεις στο ιασω για φροντίδα μωρού και σου λενε και για τις παροχές τους γιατί δεν πας?

Katerina88, ravT

εγώ στο δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης είχα αιματοκρίτη 36.5 και δεν μου έδωσε τίποτα.

στον τέταρτο είχα 35.3 και μου έδωσε έναν σίδηρο την μέρα.

στον έβδομο πήγε 34.3 και μου τους έκανε δύο.

τώρα στον όγδοο πάω πάλι για εξετάσεις και βλέπουμε... :roll:

giouli16

πήρα δυο πυτζάμες που ανοίγει το πάνω για το θηλασμό γιατί νυχτικό δεν έχω βάλει ποτέ και νιώθω σαν θείτσα άμα φοράω!:mrgreen:

τώρα αν πάει κάτι στραβά και χρειαστεί καισαρική θα χρειαστώ νυχτικό απ ότι λένε οπότε λέω να πάρω ένα να βρίσκεται!

κάνουν κάτι ενημερώσεις στο ιασω για φροντίδα μωρού και σου λενε και για τις παροχές τους γιατί δεν πας?

Δεν μένω Αθηνα τωρα, ζούσα εκει κ το που μετακόμισα στην επαρχία έμεινα εγκυος κ εχω κρατήσει τον γιατρο μου εκει . Με παρακολουθούσε σε όλη την διαρκεια της εγκυμοσυνης , κατέβαινα μια φορά τον μηνα . Τωρα θα έρθω αθηνα σε μια εβδομάδα που θα μπαίνω στην 35η εβδομάδα . Αν προλάβω θα παω στο Ιασώ στην ενημέρωση . Εγω έκανα χαζομάρα γιατί πήρα πιτζάμες κανονικές χωρίς κουμπιά και ενα νυχτικό . Ελπιζω να την παλέψω με το θηλασμό με αυτές τις πιτζάμες .

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Mιας και γενναω και εγω ΙΑΣΩ, καποες ερωτησεις...ο μπαμπας επτρεπεται να μεινει το βραδυ?Θα ειμαι σε δικλινο, rooming in.Κ με τους επισκεπτες, υπαρχει καποιο control η ..χαμος?:roll:

Το 3 μηνων του orchestra ειναι το 1 νουμερο?Ποσα κιλα βγηκε και χρειαστηκε το 3 μηνων?Για να ξερω και εγω τι να παρω...

Λοιπόν,το 3 μηνών του ORCHESTRA είναι όντως σαν το 1 σε άλλες εταιρείες.Το δικό μου το κορίτσι γεννήθηκε 3650 και 54 πόντους .Τα φορμάκια 3 μηνών της έκαναν σχεδόν μέχρι να σαραντήσει και μετά της πήρα το 6 μηνών που το φορέσαμε μέχρι που έκλεισε τους 4 μήνες.Από ο,τι θυμάμαι να έχω διαβάσει από όλες σχεδόν για το βάρος του μωρού σας στο τελευταίο υπερηχογράφημα δε νομίζω να γεννηθεί μωράκι κάτω από 3 κιλά.Οπότε νομίζω τα νούμερο 1 θα το βάλεις το πολύ 1 εβδομάδα.Αλλά πάλι θα δεις...

Συνήθως δεν επιτρέπεται να μένει ο σύζυγος μαζί σου το βράδυ αλλά κάποια γυναίκα (μητέρα,αδερφή)εκτός αν συμφωνήσει και η άλλη κοπέλα που θα μοιράζεστε το δωμάτιο και μένει και ο δικός της άντρας και σας δώσουν το Ο.Κ. Κάντους ένα τηλεφώνημα να ρωτήσεις.Με το επισκεπτήριο δυστυχώς γίνεται χαμός αλλά κατά τη γνώμη μου σε αυτό φταίνε οι ίδιες οι μανούλες που έχει κάθεμιά πάνω από το κρεβάτι της όλους τους φίλους και συγγενείς που έχει.Φαντάσου το ίδιο να συμβαίνει και με την άλλη κοπέλα που θα είστε μαζί ...Και το χειρότερο είναι οτι θα έχετε και τα μωρά μαζί σας και δεν είναι ο,τι καλύτερο για την υγεία τους αυτός ο συνωστισμός.

Ακούστε την εμπειρία μου:Μέχρι πριν να γεννήσω πρώτη φορά όποτε γένναγε κάποια φίλη έσπευδα στο μαιευτήριο με τα δωράκια μου.Από τότε που το έζησα η ίδια δεν ξαναπήγα σε καμία.Ήμουν τόσο κουρασμένη και ταλαιπωρημένη από την αυπνία ( κάθε 3 ώρες σε ξυπνάνε πότε να σου πάρουν την πίεση ,πότε να ταίσεις το μωρό,πότε να σου πάρουν θερμοκρασία)που παρακάλαγα να μην έρθει κανείς μπας και ξεκουραστώ λιγάκι.Πόσο μάλλον εσύ που θα έχεις το μωρό δίπλα σου 24 ώρες το 24ωρο!Μόνο για μπάνιο θα στο παίρνουν και θα σε φωνάξουν κάποια στιγμή να παρακολουθήσεις κι εσύ το μπανάκι του.

Εγώ λοιπόν σκοπεύω να προγραμματίσω όσο είναι δυνατό τις επισκέψεις μη μου πλακώσουν όλοι μαζί κι αν παρόλαυτά προκύψει συνωστισμός πολύ ευγενικά θα προτείνω να πάμε να καθίσουμε στο σαλονάκι ή κάτω στην καφετέρια γιατί δε χρωστάνε τίποτα και οι άλλες κοπέλες να τους ζαλίσουμε.

Νομίζω αν λειτουργούμε όλοι με σεβασμό πρώτα προς τα μωρά (και τα δικά μας και των άλλων) θα περάσουμε ευχάριστα αυτές τις πρώτες μέρες με τα μωρά μας χωρίς εντάσεις και κυρίως με ασφάλεια για τη υγεία τους!

Να ρωτήσω κάτι:Ισχύει οτι αν επιλέξεις το Rooming in είναι λιγότερο το κόστος των νοσηλείων;

Εγω παλι τα ειχα ΟΟΟΛΑΑΑ μεχρι 4ρων Μηνων κ ζαλαδες κ εμετους κ κοποση αλλα οκ Παιδι θα βγαλουμε !!! Ναι μακαρι καποια κοπελα να μ πει τι εκανε με τον χαμηλο Αιματοκριτη γτ ψιλο τρομαξα . .

Καλώς ήρθες στην παρέα μας katerina88 και με το καλό το μωράκι σου!

Μη σε ανησυχεί ο χαμηλός σου αιματοκρίτης γιατί υπάρχει πολύυυυ χαμηλότερος.Εγώ από τον 4ο μήνα έπεσα στο 29,7 ,τον 5ο στο 27,6 ,και έφτασα στον 7ο 26,7.Έπαιρνα δύο microfer την ημέρα μαζί με ένα filicine και μετά τα άλλαξα σε 2 legofer την ημέρα μήπως και τα απορρόφαγα καλύτερα.Το καμπανάκι του κινδύνου χτυπάει όταν πέσεις κάτω από 25 ( έτσι μου είπε ο γιατρός μου)και η αιμοσφαιρίνη κάτω από 8.Επειδή με παρακολουθεί και αιματολόγος κι αυτή μου είπε οτι δεν κοιτάμε μόνο τον αιματοκρίτη αλλά και τιμές της αιμοσφαιρίνης ,μέση πυκνότητα ερυθρών κλπ.

Λόγω μιας αποκόλλησης που είχα πριν λίγες μέρες είχα μεγάλη αιμορραγία κι ο αιματοκρίτης έπεσε στο 24,6 οπότε μου έκαναν μετάγγιση 2 μονάδες αίματος και τώρα ο αιματοκρίτης μου ανέβηκε στο 30,2 και παίρνω 3 legofer την ημέρα.

Εσύ δεν έχεις λόγο να ανησυχείς γιατί για κύηση μια χαρά φυσιολογικός είναι ο αιματοκρίτης σου κι άλλωστε κοντεύεις να γεννήσεις!Πόσο θα προλάβει να πέσει (αν πέσει ) ακόμα;Σίδηρο παίρνεις;Ενημέρωσε το γιατρό σου κι ίσως να σου αυξήσει το σίδηρο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...