Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Rock_Me Σε ευχαριστω Πολυ !!! Για να ειμαι Ειλικρινης παρολο που ειναι 3τη μ εγκυμοσυνη πιστεψτε με οτι ειναι η 1τη που παρακολουθω τα παντα καθως στις αλλες 2 παντα στους μεγαλους μηνες ειχα κ κατι να κανω κ ετσι απο τον 7μο κ μετα ειμαι ολο αποριες με τον Γιατρο Μου !!! Χα χα !!! Σαν πρωταρα ενα Πραμα !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Rock_Me Σε ευχαριστω Πολυ !!! Για να ειμαι Ειλικρινης παρολο που ειναι 3τη μ εγκυμοσυνη πιστεψτε με οτι ειναι η 1τη που παρακολουθω τα παντα καθως στις αλλες 2 παντα στους μεγαλους μηνες ειχα κ κατι να κανω κ ετσι απο τον 7μο κ μετα ειμαι ολο αποριες με τον Γιατρο Μου !!! Χα χα !!! Σαν πρωταρα ενα Πραμα !!!

χεχε το εχουν πει και αλλες εμπειρες μαμαδες αυτο εδω μεσα.Καμια φορα στις επομενες εγκυμοσυνες υπαρχει πιο πολυ αγχος για καποιο λογο οντως!

ZpmAp3.png

Ρε γαμωτο εμενα το χαρτι μου λεει να εχω 2 πετσετες για μενα μπανιου και αλλες 4 μικροτερες για την ευαισθητη περιοχη, την ιδια ποσοτητα για τη μπεμπα και 5-6 πανες για αγκαλια αυτες που λες και εσυ.Μηπως ειναι πολλα?Εχουν φουσκωσει οι βαλιτσες.Μηπως να παρω και εγω μονο 2 πανες αγκαλιας και οχι 4 που εβαλα τελικα μεσα?Πετσετες ποσες θα βαλεις?

Μη μπερδεύεσαι κορίτσι. Αυτά που έγραψα αφορούσαν το ιδιωτικό μαιευτήριο στο οποίο η φροντίδα του μωρού γίνεται απ το προσωπικό. Τώρα θα αναγκαστώ να ακολουθήσω τη λίστα του νοσοκομείου (στην έγραφα αλλά κάτι πάτησα και έχασα το κείμενο και τώρα βαριέμαι να την ξαναγράψω). Αυτό που θα κάνω όμως είναι στις βαλίτσες να έχω τα πρώτα απαραίτητα και για τους δυο μας και όλα τα υπόλοιπα έτοιμα στο σπίτι ώστε όταν δω πως χρειάζομαι κάτι να μου το φέρνουν οι δικοί μου. Δεν θα τρελαθώ να τα χωρέσω όλα γιατί ξέρω τι χώρο έχουμε εκεί. Μια μικρή ντουλαπίτσα είναι, δεν είναι σουίτα με γκαρνταρόμπα δυστυχώς.

YqE6p2.png

IqItp3.png

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....κοριτσάκι!!

panmarne: ΠΗΤ 07/01/2015....

Rock_Me: ΠΗΤ 10/01/2015.....κοριτσάκι!!

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγοράκι!!

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

s.ria: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! 웃

baby2?: ΠΗΤ 14/01/201.....κοριτσάκι!!

mama-mpempouli: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! 웃

nice: ΠΗΤ 14/01/201.....κοριτσάκι!!

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!

marako: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!

Katerina88: ΠΗΤ 26/01/2015 .....

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....αγοράκι!!

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

LITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/02/2015....αγοράκι!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κ απο Μενα !!! Ειμαι Καινουρια εδω κ πιστευω να γραφω στο σωστο μερος . . Πρωτα ο Θεος Γενναω κ Εγω το 3το ΜΟυ Ζουζουνι βαση ΠΗΤ 26/01/2015 Αλλα επειδη παω για Καισαρικη θα ειναι σιγουρα Νωριτερα !!! Ευχομαι Σε Ολες να Ειμαστε Τελειομηνες !!!

Kαλως ηρθες στην παρεα μας αν θες μου λες και τι περιμενεις να το συμπληρωσω στην λιστα...που οσο παει κ αυξανεται!!!:D:D:D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Μη μπερδεύεσαι κορίτσι. Αυτά που έγραψα αφορούσαν το ιδιωτικό μαιευτήριο στο οποίο η φροντίδα του μωρού γίνεται απ το προσωπικό. Τώρα θα αναγκαστώ να ακολουθήσω τη λίστα του νοσοκομείου (στην έγραφα αλλά κάτι πάτησα και έχασα το κείμενο και τώρα βαριέμαι να την ξαναγράψω). Αυτό που θα κάνω όμως είναι στις βαλίτσες να έχω τα πρώτα απαραίτητα και για τους δυο μας και όλα τα υπόλοιπα έτοιμα στο σπίτι ώστε όταν δω πως χρειάζομαι κάτι να μου το φέρνουν οι δικοί μου. Δεν θα τρελαθώ να τα χωρέσω όλα γιατί ξέρω τι χώρο έχουμε εκεί. Μια μικρή ντουλαπίτσα είναι, δεν είναι σουίτα με γκαρνταρόμπα δυστυχώς.

Παντως γενικως σε ποσοτητες σου ζητανε και σενα τοσα πολλα αυτη τη φορα?

ZpmAp3.png

Ναι ναι. Μα είναι φυσιολογικό. Το μωρό είναι στο δωμάτιο, έχεις την πλήρη φροντίδα του. Θέλει μπάνιο, άλλαγμα, θα βρέχονται τα σκεπάσματα απ τις γουλιές κ.ο.κ.

πχ 4 πάνες ζητάνε και σε εμένα. 6 φορμάκια και 6 εσώρουχα, μια κουβέρτα χοντρή μια λεπτή κ.ο.κ.

Εγώ έχω ετοιμάσει και πάνες για το μωρό αλλά και σερβιέτες για μένα γιατί ποτέ δεν ξέρεις στα νοσοκομεία...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ναι ναι. Μα είναι φυσιολογικό. Το μωρό είναι στο δωμάτιο, έχεις την πλήρη φροντίδα του. Θέλει μπάνιο, άλλαγμα, θα βρέχονται τα σκεπάσματα απ τις γουλιές κ.ο.κ.

πχ 4 πάνες ζητάνε και σε εμένα. 6 φορμάκια και 6 εσώρουχα, μια κουβέρτα χοντρή μια λεπτή κ.ο.κ.

Εγώ έχω ετοιμάσει και πάνες για το μωρό αλλά και σερβιέτες για μένα γιατί ποτέ δεν ξέρεις στα νοσοκομεία...

εμενα φορμακια και εσωρουχα μου γραφει 7-8. Κατα τα αλλα στα ιδια ειμαστε.Παμπερς μου γραφει επισης και σερβιετες λοχειας τις οποιες μου τις επισημαναν και με το στομα.Οποτε θα τα αφησω ως εχει και εγω γιατι δεν ειναι και διπλα το σπιτι μου!Ααα θα παρεις σαμπουαν και αφρολουτρο για το μωρο?Τετοια δεν μου γραφουν εμενα κ δε ξερω.

ZpmAp3.png

Πάνες και σερβιέτες δε μου γράφει αλλά εσύ στο Πανεπιστημιακό σίγουρα να πάρεις, ξέρω από συγγενή μου πως δεν είχαν να δώσουν στη λεχώνα!

Για το μωρό μου γράφουν βαμβάκι, οινόπνευμα, βρεφικό σαμπουάν και για μένα είδη προσωπικής υγιεινής.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Πάνες και σερβιέτες δε μου γράφει αλλά εσύ στο Πανεπιστημιακό σίγουρα να πάρεις, ξέρω από συγγενή μου πως δεν είχαν να δώσουν στη λεχώνα!

Για το μωρό μου γράφουν βαμβάκι, οινόπνευμα, βρεφικό σαμπουάν και για μένα είδη προσωπικής υγιεινής.

Εμενα ουτε βαμβακι ουτε οινοπνευμα ουτε σαμπουαν γραφει.Για μενα εβαλα βεβαια αλλα για το μωρο δε ξερω.Θα τα βαλω να ειμαι σιγουρη!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Cookie mother, giouli16, baby2?, LITTLE_STAR κι εγώ ΙΑΣΩ κορίτσια!

Ποιον γιατρό έχετε??

Εγώ τον Δουλγεράκη, είναι στο Ελληνικό!

χμμμμμ λέτε να συμπέσουμε??

κι εγώ σκέφτομαι room in σε δίκλινο αλλά αγχώνομαι για τον κόσμο στο επισκεπτήριο κι αν γίνεται να μας το παίρνουν αν γίνεται χαμός :?

σας δείχνω την απάντηση του ιασώ για το τι πράγματα να πάρω μαζί:

"Καλημέρα, Όσον αφορά στα προσωπικά σας είδη, το ΙΑΣΩ σας παρέχει ότι αναλώσιμα υλικά θα χρειαστείτε, αλλά μπορείτε να κρατάτε ότι εσείς νομίζετε (πιτζάμες-νυχτικά, παντόφλες και είδη προσωπικής περιποίησης για τις ημέρες διαμονής). Μετά τον τοκετό πέρα από τα παραπάνω, είναι απαραίτητα ρούχα μωρού για την παραλαβή και την έξοδο, αστυνομικές ταυτότητες μητέρας και πατέρα, καθώς και ληξιαρχική πράξη γάμου και το βιβλιάριο ασθενείας σε ισχύ (εφόσον είστε ασφαλισμένη στον ΕΟΠΥΥ). "

Rock_me Nαι οντως ετσι ειναι γτ στην Πρωτη μου εγκυμοσυνη απο 2 μηνων ειχα συσπασεις κ ημουν ξαπλα οποτε γεννησα τον Γιο Μου Προγραμματισμενα χωρις να καταλαβω τπτ απο αυτα π νιωθω τωρα . . Στην Δευτερη Εγκυμοσυνη παλυ ειχα συσπασεις μαζι με αιμα που κ που απο τον 3το μηνα επρεπε παλι να ειμαι ξαπλα με χαπια αλλα δυσκολο αφου ειδη ειχα τον Γιο ΜΟυ π ηταν 4 ετων τοτε . . Κ ετσι Γεννησα την Κορη Μου στις 36 εβδομαδες Ακριβως , ουτε μερα δεν πηρα απο τον μηνα μ παρα μονο κατι ωρες κ ΤΣΟΥΠ εσπασαν τα Νερα τα Ξυμερωματα ισως να εφτεγε π στον 7μο μηνα ειχα κανει Μετακομιση κ ειχα ΚΟυραστει . . Τωρα σε τουτη την Εγκυμοσυνη δεν ειχα ουτε συσπασεις ουτε αιμα ουτε τπτ μεχρι κ τα μεσα του 7μου π ενιωσα την πρωτη συσπαση ελαφρια βεβαια κ με την δυναμη του Θεου εχω μπει στον 8ο ειμαι στην 32 εβδομαδα κ ολα φενοντε φισιολογικα . . Αλλα οσο να ναι Εναν Φοβο τον εχω . .

Mama mpempouli ποτε γεννάς με το καλό ; Σου εχει πει ο γιατρος σου περίπου ποτε ;; Γιατί εμένα το βλέπει εκει γύρω στις 23 με 27 Δεκεμβρίου Λόγω τραχήλου . Λες να συμπέσουμε ;;; Εμένα ο γιατρος μου λέγεται Μαντούδης κ ειναι στο Χαλάνδρι . Να σε ρωτήσω σερβιέτες λοχίας κ εσώρουχα μιας χρήσης δεν πρέπει να πάρουμε ;;; Στα δίνουν εκει κ συμπεριλαμβάνονται στην τιμή ;; Εγω μάλλον για τρίκλινο σκέφτομαι προς το παρών .

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...