Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Kαι εγω ετσι εκανα.Οπως λες.Ολα τα ζιπουνακια απο τζαμπο και τα ρουχα απο orchestra.Αφου σε 3 μηνες παλι για ρουχα θα ειμαστε!

Eπειδη εχω κοντα μου orchestra, η γραμμη του τι θεωρειται?Σε σχεση με τα μαδερκεαρ αν ξερετε...

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eπειδη εχω κοντα μου orchestra, η γραμμη του τι θεωρειται?Σε σχεση με τα μαδερκεαρ αν ξερετε...

Eπειδη δουλευα κάποτε σε αυτη την εταιρεια (για λιγο μην φανταστεις) θυμαμαι να τα αλλαζουν γτ ειχαν μικρη φορμα δηλ μην παρεις για 1 μηνων θα το φορεσει το πολυ μια εβδομαδα θα παρεις για 3ων κ 6 μηνων κ ας του ειναι λιιιγο μεγαλα!!!

Εγω πηρα τα μισα για 3ων κ τα αλλα μισα για 6:D:D:D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Ηρέμησα με δωμάτιο μωρού και όλα τα συναφή και τώρα φτιάχνω λίστα για το μαιευτήριο!!

Θα γεννήσω Ιασώ, έχουμε άλλη μανούλα για Ιασώ; Τι βάζουμε στην βαλίτσα μας αγαπημένες εμείς που πάμε σε ιδιωτικά μαιευτήρια;

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!Φουσκωμένες και χαρούμενες :)

Cookie mother εγω θα γεννήσω Ιασώ . Χθες άρχισα να ετοιμάζω την βαλίτσα μου εγω πήρα 2 γευγάρια πιζάμες, ενα νυχτικακι, παντόφλες, σαγιονάρες λαστιχένιες για το μπάνιο, το νεσεσέρ μου με τα καλλυντικά μου, μια πετςετα μπάνιου , μια πάνα για το μωρακι ώστε αν μου το φέρνουν να το τυλίγω με αυτή και πανακια για τον ώμο σε περίπτωση που βγάλει γάλα . Αααα μην ξεχάσω πήρα κ επιθέματα στήθους . Ρώτησα την μαία κ μου ειπε μην πάρω εσώρουχα μιας χρήςης και σερβιέτες γιατί δίνουν στο Ιασω . Εσυ πήρες κάτι άλλο ;;;

Κοριτσια δεν σας δινουν την λιστα με τα απαραίτητα???

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Στα μεγάλα ιδιωτικά των Αθηνών δεν δίνουν λίστα γιατί δεν χρειάζεται....

Νυχτικά/πυτζάμες, εσώρουχα για τη μαμά και ρούχα εξόδου για το μωρό. Τίποτε άλλο δεν χρειάζεται καθώς ακόμα και είδη υγιεινής διατίθενται (με χρέωση εννοείται).

Εγώ σήμερα κουράστηκα πολύ με τις δουλειές, ξάπλωσα όλο το απόγευμα, ήπια και ένα μαγνήσιο και κάπως συνήλθα. Πωπω νιώθω απολύτως άχρηστη πλέον...

Καλό βράδυ να έχουμε, πάω να κοιμίσω τη μικρή μου!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Eπειδη δουλευα κάποτε σε αυτη την εταιρεια (για λιγο μην φανταστεις) θυμαμαι να τα αλλαζουν γτ ειχαν μικρη φορμα δηλ μην παρεις για 1 μηνων θα το φορεσει το πολυ μια εβδομαδα θα παρεις για 3ων κ 6 μηνων κ ας του ειναι λιιιγο μεγαλα!!!

Εγω πηρα τα μισα για 3ων κ τα αλλα μισα για 6:D:D:D

Σε ευχαριστω!Οποτε αν ειναι θα παρω για 3 μηνων..Ελεγα να παρω απο εκει τα βελουτε για πιο οικονομικα απο τα μαδερκεαρ..ειδα στο σαιτ και τα απλα βαμβακερα φορμακια αλλα τα περισσοτερα ανοιγουν με κουμπακια απο πισω:?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω!Οποτε αν ειναι θα παρω για 3 μηνων..Ελεγα να παρω απο εκει τα βελουτε για πιο οικονομικα απο τα μαδερκεαρ..ειδα στο σαιτ και τα απλα βαμβακερα φορμακια αλλα τα περισσοτερα ανοιγουν με κουμπακια απο πισω:?

Ναι οντως στο ορχηστρα τα νουμερα πανε 0,1,2,3 κ.λπ

Μου ειπαν και μενα τα κοριτσια εκει οτι πραγματι εχουν μικρη φορμα.Το 0 δεν το πηρα καθολου.Απο 1 και πανω ξεκινησα αλλα ειναι πολυ καλης ποιοτητας.Πηρα 4 βελουτε νουμερο 1 παντως γιατι οσο να'ναι το πρωτο μηνα θελουν τα μικροτερα νουμερα μεχρι να τσουπωθουν λιγο.Ασε που οσο ειναι πολυ μικρουλια δε θελω να επιπλεει στα ρουχα και χανεται μεσα.Αργοτερα ας ειναι κ λιγο μεγαλυτερα δε με πειραζει.

ZpmAp3.png

Κορίτσια γεια σας!Εγώ ψωνίζω χρόνια από το ORCHESTRA και επιβεβαιώνω οτι έχουν πολύ μικρή φόρμα.Εγώ πήρα 3 μηνών για να τη βγάλω από το μαιευτήριο.Τα MOTHERCARE αντίθετα έχουν μεγάλη φόρμα.

Κι εγώ Ιασώ γεννάω.Η giouli16 μια χαρά είπε τι χρειάζεται να έχει η βαλίτσα μας.Θα συμπληρώσω τα ρούχα εξόδου από το μαιευτήριο και για μας και για το μωρό,ένα σκουφάκι βαμβακερό και κουβερτούλα για την έξοδο μας.Εγώ θα πάρω και μία ρόμπα γιατί όταν θα έρθει η μεγάλη μου η κόρη να με δει θα κατέβω στην καφετέρια γιατί δεν επιτρέπονται τα παιδιά στους ορόφους.

Να σας πω για άλλη μια φορά οτι βράζει ο τόπος στο ΙΑΣΩ. Όπως σας είπα ήμουν εκεί πριν λίγες μέρες λόγω της αποκόλλησης που είχα.Ενώ είχα καλοκαιρινές πυτζάμες μαζί μου,έβραζα ζωντανή ακόμα και με αυτές!Την έβγαλα με μποξεράκι και κοντομάνικο φανελάκι και σκεπασμένη μόνο με σεντόνι.(Κι όχι μόνο εγώ αλλά και οι άλλες κοπέλες που ήταν μαζί μου στο δωμάτιο)Σας το λέω για όσες πήρατε χοντρές πυτζάμες να ξέρετε τι θα συναντήσετε...Μπορεί κάποιες να βρεθούμε τις ίδιες μέρες στο ΙΑΣΩ...Πλάκα θα έχει!

Κορίτσια γεια σας!Εγώ ψωνίζω χρόνια από το ORCHESTRA και επιβεβαιώνω οτι έχουν πολύ μικρή φόρμα.Εγώ πήρα 3 μηνών για να τη βγάλω από το μαιευτήριο.Τα MOTHERCARE αντίθετα έχουν μεγάλη φόρμα.

Κι εγώ Ιασώ γεννάω.Η giouli16 μια χαρά είπε τι χρειάζεται να έχει η βαλίτσα μας.Θα συμπληρώσω τα ρούχα εξόδου από το μαιευτήριο και για μας και για το μωρό,ένα σκουφάκι βαμβακερό και κουβερτούλα για την έξοδο μας.Εγώ θα πάρω και μία ρόμπα γιατί όταν θα έρθει η μεγάλη μου η κόρη να με δει θα κατέβω στην καφετέρια γιατί δεν επιτρέπονται τα παιδιά στους ορόφους.

Να σας πω για άλλη μια φορά οτι βράζει ο τόπος στο ΙΑΣΩ. Όπως σας είπα ήμουν εκεί πριν λίγες μέρες λόγω της αποκόλλησης που είχα.Ενώ είχα καλοκαιρινές πυτζάμες μαζί μου,έβραζα ζωντανή ακόμα και με αυτές!Την έβγαλα με μποξεράκι και κοντομάνικο φανελάκι και σκεπασμένη μόνο με σεντόνι.(Κι όχι μόνο εγώ αλλά και οι άλλες κοπέλες που ήταν μαζί μου στο δωμάτιο)Σας το λέω για όσες πήρατε χοντρές πυτζάμες να ξέρετε τι θα συναντήσετε...Μπορεί κάποιες να βρεθούμε τις ίδιες μέρες στο ΙΑΣΩ...Πλάκα θα έχει!

Mιας και γενναω και εγω ΙΑΣΩ, καποες ερωτησεις...ο μπαμπας επτρεπεται να μεινει το βραδυ?Θα ειμαι σε δικλινο, rooming in.Κ με τους επισκεπτες, υπαρχει καποιο control η ..χαμος?:roll:

Το 3 μηνων του orchestra ειναι το 1 νουμερο?Ποσα κιλα βγηκε και χρειαστηκε το 3 μηνων?Για να ξερω και εγω τι να παρω...

F4oIp2.png

Mιας και γενναω και εγω ΙΑΣΩ, καποες ερωτησεις...ο μπαμπας επτρεπεται να μεινει το βραδυ?Θα ειμαι σε δικλινο, rooming in.Κ με τους επισκεπτες, υπαρχει καποιο control η ..χαμος?:roll:

Το 3 μηνων του orchestra ειναι το 1 νουμερο?Ποσα κιλα βγηκε και χρειαστηκε το 3 μηνων?Για να ξερω και εγω τι να παρω...

Καλημεραααα!!

Εμενα το 3 μου φαινοταν πολυυυυ μεγαλο για νεογεννητο.Εγω πηρα το 1 που ειναι και για 54 cm μωρακι.Αν θες να τα'χεις και αργοτερα βεβαια και να του ειναι λιγο μπολικα παρε το 3.Περιμενω και εγω να δω τι θα μα πει η baby2 αλλα και παλι ρε γμτ αλλα μωρακια μπορει να ειναι πιο ψηλα,αλλα να εχουν αλλες διαστασεις στις πλατουλες,γενικως σιγουρα ολες θα πεσουμε λιγο εξω στα νουμερα.

ZpmAp3.png

Καλημερααα

Κοιταξτε εγω θυμαμαι οτι το 1 δεν το επαιρνε καμια ειναι σχεδον για προωρα γτ μην ξεχνατε θα τα πλυνετε κιολας οσο να ναι θα μαζεψουν κ λιγο δεν μπορει...

Rock me περιπου 52-54cm γεννιουνται αν του παρεις σε φορμακι την ιδια διασταση σε μια εβδομαδα δεν θα του κανει...παρε 1-2 κομματια σε 1 αλλα τα αλλα παρτα μεγαλα!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααα

Κοιταξτε εγω θυμαμαι οτι το 1 δεν το επαιρνε καμια ειναι σχεδον για προωρα γτ μην ξεχνατε θα τα πλυνετε κιολας οσο να ναι θα μαζεψουν κ λιγο δεν μπορει...

Rock me περιπου 52-54cm γεννιουνται αν του παρεις σε φορμακι την ιδια διασταση σε μια εβδομαδα δεν θα του κανει...παρε 1-2 κομματια σε 1 αλλα τα αλλα παρτα μεγαλα!!

Nαι ε?? Οχι ενταξει ευτυχως πηρα μονο 4 για τις πρωτες μερες.Τα αλλα τα πηρα και εγω μεγαλυτερα.Ευτυχως!!

ZpmAp3.png

Καλημέρα στα κορίτσια!

Εγώ δεν ξαναλέω τη γνώμη μου για τον ρουχισμό, με βαρέθηκα η ίδια! :-P

Όσον αφορά τη βαλίτσα σας, κορίτσια βάλτε μέσα ότι θα παίρνατε μαζί σε μια εκδρομή 4ημερη η οποία όμως θα περιελάμβανε μόνο διαμονή στο δωμάτιο χαχαχαχαχα

Δηλαδή εσώρουχα, ρούχα ύπνου, είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, οδοντόβουρτσα, βούρτσα μαλλιών κ.λπ.), πετσέτες (πάντα χρησιμοποιώ τις δικές μου). Στον 1ο τοκετό που έγινε σε ιδιωτικό των Αθηνών, είχα πάρει δυο πάνες για να ακουμπάω το μωρό στο κρεβάτι μου ή για να το παίρνει αγκαλιά η γιαγιά και ο μπαμπάς και πανάκια για τις γουλίτσες. Ρούχα εξόδου δικά μου και της μικρής, επιθέματα στήθους και υγρά πανάκια καθαρισμού ή μωρομάντηλα. Ότι χρειαζόμουν για να αισθάνομαι άνετα κατά τη διαμονή μου εκεί.

Σήμερα είμαι ευτυχώς καλύτερα και αυτό που έμεινε απ τη χθεσινή κούραση είναι το καθαρό σπιτάκι. Καλά, και σήμερα κάνω κάποιες δουλειές αλλά ας μη το κάνουμε θέμα χεχε

Συνεχίζω τον στολισμό του σπιτιού μας και μαζί με τη μικρή μου φτιάχνουμε κάποιες κατασκευές για το χριστουγεννιάτικο bazaar του σχολείου της, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πήρα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο αιματοκρίτης σταθερά στο 32 και κάτι και κάποια αποτελέσματα εκτός ορίων που δεν ξέρω αν έχουν κάποια σημασία. Ήταν οι τελευταίες εξετάσεις και ήταν κάπως εξεζητημένες (πήξη αίματος κ.λπ).

Την Τρίτη έχω ραντεβού με τον γιατρό και ελπίζω όλα να είναι καλά!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπερα κ απο Μενα !!! Ειμαι Καινουρια εδω κ πιστευω να γραφω στο σωστο μερος . . Πρωτα ο Θεος Γενναω κ Εγω το 3το ΜΟυ Ζουζουνι βαση ΠΗΤ 26/01/2015 Αλλα επειδη παω για Καισαρικη θα ειναι σιγουρα Νωριτερα !!! Ευχομαι Σε Ολες να Ειμαστε Τελειομηνες !!!

Καλημέρα στα κορίτσια!

Εγώ δεν ξαναλέω τη γνώμη μου για τον ρουχισμό, με βαρέθηκα η ίδια! :-P

Όσον αφορά τη βαλίτσα σας, κορίτσια βάλτε μέσα ότι θα παίρνατε μαζί σε μια εκδρομή 4ημερη η οποία όμως θα περιελάμβανε μόνο διαμονή στο δωμάτιο χαχαχαχαχα

Δηλαδή εσώρουχα, ρούχα ύπνου, είδη προσωπικής υγιεινής (σαμπουάν, οδοντόβουρτσα, βούρτσα μαλλιών κ.λπ.), πετσέτες (πάντα χρησιμοποιώ τις δικές μου). Στον 1ο τοκετό που έγινε σε ιδιωτικό των Αθηνών, είχα πάρει δυο πάνες για να ακουμπάω το μωρό στο κρεβάτι μου ή για να το παίρνει αγκαλιά η γιαγιά και ο μπαμπάς και πανάκια για τις γουλίτσες. Ρούχα εξόδου δικά μου και της μικρής, επιθέματα στήθους και υγρά πανάκια καθαρισμού ή μωρομάντηλα. Ότι χρειαζόμουν για να αισθάνομαι άνετα κατά τη διαμονή μου εκεί.

Σήμερα είμαι ευτυχώς καλύτερα και αυτό που έμεινε απ τη χθεσινή κούραση είναι το καθαρό σπιτάκι. Καλά, και σήμερα κάνω κάποιες δουλειές αλλά ας μη το κάνουμε θέμα χεχε

Συνεχίζω τον στολισμό του σπιτιού μας και μαζί με τη μικρή μου φτιάχνουμε κάποιες κατασκευές για το χριστουγεννιάτικο bazaar του σχολείου της, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πήρα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο αιματοκρίτης σταθερά στο 32 και κάτι και κάποια αποτελέσματα εκτός ορίων που δεν ξέρω αν έχουν κάποια σημασία. Ήταν οι τελευταίες εξετάσεις και ήταν κάπως εξεζητημένες (πήξη αίματος κ.λπ).

Την Τρίτη έχω ραντεβού με τον γιατρό και ελπίζω όλα να είναι καλά!

Ρε γαμωτο εμενα το χαρτι μου λεει να εχω 2 πετσετες για μενα μπανιου και αλλες 4 μικροτερες για την ευαισθητη περιοχη, την ιδια ποσοτητα για τη μπεμπα και 5-6 πανες για αγκαλια αυτες που λες και εσυ.Μηπως ειναι πολλα?Εχουν φουσκωσει οι βαλιτσες.Μηπως να παρω και εγω μονο 2 πανες αγκαλιας και οχι 4 που εβαλα τελικα μεσα?Πετσετες ποσες θα βαλεις?

ZpmAp3.png

Καλησπερα κ απο Μενα !!! Ειμαι Καινουρια εδω κ πιστευω να γραφω στο σωστο μερος . . Πρωτα ο Θεος Γενναω κ Εγω το 3το ΜΟυ Ζουζουνι βαση ΠΗΤ 26/01/2015 Αλλα επειδη παω για Καισαρικη θα ειναι σιγουρα Νωριτερα !!! Ευχομαι Σε Ολες να Ειμαστε Τελειομηνες !!!

Καλως ηρθες και με το καλο!!Εισαι παλια αρα και πιο εμπειρη χεχε!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...