Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Μπα, αποστειρωτη και τετοια δε μου ζητανε αλλα π.χ θελουν 8 φορμακια και 6 πετσετες μονο για τη μπεμπα.Αλλες 6 πετσετες για μενα.Μονο τις πετσετες και τις κουβερτες της μπεμπας να βαλεις (θελουν μια μαλλινη,μια αγκαλιας,5-6 βαμβακερες πανες και 2 σεντονια)που να χωρεσουν τα ερμα?χαχα Χωρια τα υπολοιπα!!!

Και εγω χαμηλα νιωθω το κεφαλι (προφανως) και τα ποδια κατω απο το στηθος. Τσιμπηματα εχω και εγω ομως στον κολπο παροτι η κοιλια μου ειναι ψηλα ακομη.Κατι στιγμιαια αλλα ενοχλητικα.Εχει πεσει η κοιλια σου?Νομιζω οτι θα εβλεπες διαφορα και στο περπατημα αν ειχε κατεβει πολυ ο μικρουλης.

Η αληθεια ειναι οτι εχω δει διαφορα δηλ περπαταω λιγο κ μετα νοιωθω περιεργα απο κατω δεν ξερω πως να το πω!!

Τι εννοεις αν εχει πεσει η κοιλια?

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η αληθεια ειναι οτι εχω δει διαφορα δηλ περπαταω λιγο κ μετα νοιωθω περιεργα απο κατω δεν ξερω πως να το πω!!

Τι εννοεις αν εχει πεσει η κοιλια?

Ακριβως το ιδιο και εγω.Θα προσπαθησω να το περιγραψω σαν ενα τραβηγμα κυριως δεξια η και αριστερα χαμηλα στη κοιλια.Πολυ χαμηλα.Τραβηγμα που με ενοχλει να περπατησω.Μολις περπατησω λιγο και μετα οπως ειπες ακριβως.Αυτο ενιωσα και νομιζα οτι κατεβηκε πολυ η μπεμπα,ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε οχι καμια σχεση.απλα ειναι το κεφαλακι της που πιεζει και ενοχλει.

Οταν πλησιαζει η ωρα μας η κοιλια δεν ειναι στητη (τουρλα που λενε :tongue:) αλλα αρχιζει και πεφτει προς τα κατω.

ZpmAp3.png

Ακριβως το ιδιο και εγω.Θα προσπαθησω να το περιγραψω σαν ενα τραβηγμα κυριως δεξια η και αριστερα χαμηλα στη κοιλια.Πολυ χαμηλα.Τραβηγμα που με ενοχλει να περπατησω.Μολις περπατησω λιγο και μετα οπως ειπες ακριβως.Αυτο ενιωσα και νομιζα οτι κατεβηκε πολυ η μπεμπα,ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε οχι καμια σχεση.απλα ειναι το κεφαλακι της που πιεζει και ενοχλει.

Οταν πλησιαζει η ωρα μας η κοιλια δεν ειναι στητη (τουρλα που λενε :tongue:) αλλα αρχιζει και πεφτει προς τα κατω.

Ε εγω μαλλον γενναω κ δεν το ξερω αχααχαχαχαχα η κοιλια μου ειναι προς τα κατω!!!:roll::roll::roll::roll::roll:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Ε εγω μαλλον γενναω κ δεν το ξερω αχααχαχαχαχα η κοιλια μου ειναι προς τα κατω!!!:roll::roll::roll::roll::roll:

Πάρε τον γιατρο σου και κανονισε το ραντεβου σου λιγο νωριτερα.Για να εισαι σιγουρη και να μην αγχωνεσαι τζαμπα!

ZpmAp3.png

Πάρε τον γιατρο σου και κανονισε το ραντεβου σου λιγο νωριτερα.Για να εισαι σιγουρη και να μην αγχωνεσαι τζαμπα!

Μολις εμαθα οτι μια κοπελα που καναμε μαζι μαθηματα ανωδυνου τοκετου γεννησε στις 33 εβδομαδες!!!

Μπαααα δεν τον ενοχλω επειδη ειμαι εγω φοβιτσιαρα θα παω κανονικα στο ραντεβου κ θα μου πει!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Calliope κ εγω όπως λέει η rock me νιώθω , περπατάω λιγο κ νομίζω οτι θα μου πέσουν τα γυναικολογικά μου ! Σήμερα πήγα στο νοσοκομειο είχα nst κ μετρηση τραχηλου κ ήμουν αρκετή ωρα όρθια περιμένοντας σειρα... Ε απο την πολύ ορθοστασία σε κάποια φάση ένιωθα να με τραβάει κάτι προς τα κάτω , πολυ χάλια αίσθηση . Δεν την πάλευα καθόλου . Αντε να πας στο γιατρο να ηρεμήσεις κ να μην αγχώνεσαι . Ευτυχώς εμένα ο τραχηλος παρέμεινε στο 2.5 με την ξάπλα κ το nst καλό. Αντε να σπρώχνουμε τον καιρό να παίρνει μέρες κ βάρος το μωράκι μας.

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Γεια σας! Αυτο με το αγορι οτι βγαινει νωρις το ακουσα και εδω στην δουλεια, αλλα δεν το πολυπιστευω... Εγω να φανταστειτε γεννηθηκα με το μπηκε η μητερα μου στον 9ο, οποτε....:roll:

Ηρθε η ωρα να σας παραθε τη λιστα μου για τον ρουχισμο του μωρου!Ρουχαλακια από mothercare θα παρω.Οποτε οσες γνωριζουν, ας μου πουν αν είναι οκ η λιστα μου η όχι.. (Τα εσωρουχα τα πουλανε είναι σε 5αδες και τα φορμακια σε 3αδες.

5 κοντομάνικα εσώρουχα νουμερο newborn 20?

6 μακρυμάνικα κορμάκια εξώρουχα με τα ποδαράκια μέσα newborn 50?

15 κοντομάνικα εσώρουχα νούμερο 0-3 66?

15 μακρυμάνικα κορμάκια εξώρουχα με τα ποδαράκια μέσα 0-3 125?

4 ζακετάκια βαμβακερά 0-3 80? (είναι πακετο των 2)

6 ζευγάρια καλτσάκια για νεογέννητο

1 υπνόσακο 50?

1 ολοσωμη φορμα εξόδου 50? (χρειαζεται και 2η?)

2 καπελακια 6,5?

2 φορμακια εξωρουχα βελουτε 25?

Μηπως να παρω και μακριμανικα εσωρουχα?Και αν ναι, σε newborn η 0-3?

F4oIp2.png

Γεια σας! Αυτο με το αγορι οτι βγαινει νωρις το ακουσα και εδω στην δουλεια, αλλα δεν το πολυπιστευω... Εγω να φανταστειτε γεννηθηκα με το μπηκε η μητερα μου στον 9ο, οποτε....:roll:

Ηρθε η ωρα να σας παραθε τη λιστα μου για τον ρουχισμο του μωρου!Ρουχαλακια από mothercare θα παρω.Οποτε οσες γνωριζουν, ας μου πουν αν είναι οκ η λιστα μου η όχι.. (Τα εσωρουχα τα πουλανε είναι σε 5αδες και τα φορμακια σε 3αδες.

5 κοντομάνικα εσώρουχα νουμερο newborn 20?

6 μακρυμάνικα κορμάκια εξώρουχα με τα ποδαράκια μέσα newborn 50?

15 κοντομάνικα εσώρουχα νούμερο 0-3 66?

15 μακρυμάνικα κορμάκια εξώρουχα με τα ποδαράκια μέσα 0-3 125?

4 ζακετάκια βαμβακερά 0-3 80? (είναι πακετο των 2)

6 ζευγάρια καλτσάκια για νεογέννητο

1 υπνόσακο 50?

1 ολοσωμη φορμα εξόδου 50? (χρειαζεται και 2η?)

2 καπελακια 6,5?

2 φορμακια εξωρουχα βελουτε 25?

Μηπως να παρω και μακριμανικα εσωρουχα?Και αν ναι, σε newborn η 0-3?

Εγω πηρα και μακρυμανικα 3-4 οχι πολλα.Πωπω πανακριβο το mothercare.Εγω τον υπνοσακο τον πηρα 17.Την ολοσωμη φορμα σιγουρα θα προλαβεις να τη βαλεις στο μωρο πριν ανοιξει ο καιρος?

ZpmAp3.png

Εγω πηρα και μακρυμανικα 3-4 οχι πολλα.Πωπω πανακριβο το mothercare.Εγω τον υπνοσακο τον πηρα 17.Την ολοσωμη φορμα σιγουρα θα προλαβεις να τη βαλεις στο μωρο πριν ανοιξει ο καιρος?

Μακριμανικα σε τι μεγεθος πηρες κοριτσακι? Ασε, τρελλαθηκα και εγω με τις τιμες... Αλλα λενε οτι αντεχουν πολυ και ειναι και ανετα, ξερω γω..καλα, οχι πως για παντα θα του παιρνω απο εκει...τωρα μονο, στην αρχη... Αν γεννησω τελη Γεναρη λες να παει τσαμπα? Ελεγα οταν σαραντισει να βγαινουμε καμια βολτα με το καροτσι.. ο παιδιατρος στο σπιτι τις πρωτες 40 μερες απο οτι ξερω..

F4oIp2.png

Μακριμανικα σε τι μεγεθος πηρες κοριτσακι? Ασε, τρελλαθηκα και εγω με τις τιμες... Αλλα λενε οτι αντεχουν πολυ και ειναι και ανετα, ξερω γω..καλα, οχι πως για παντα θα του παιρνω απο εκει...τωρα μονο, στην αρχη... Αν γεννησω τελη Γεναρη λες να παει τσαμπα? Ελεγα οταν σαραντισει να βγαινουμε καμια βολτα με το καροτσι.. ο παιδιατρος στο σπιτι τις πρωτες 40 μερες απο οτι ξερω..

Βασικα εγω τα πηρα ολα σε διαφορα νουμερα αλλα μικρες ποσοτητες γιατι μεγαλωνουν πολυ γρηγορα.Σιγουρα τωρα εστιασα περισσοτερο στα newborn sizes.

Μπορει να ειναι καλα αλλα περα απο 1-2 μηνες δε θα τα βαλει.Εγω ψωνισα απο το orchestra και μου φανηκαν πολυ καλα αλλά και οικονομικα για τοσο λιγο που θα τα βαλει.Ελπιζω μονο να προλαβω να της τα βαλω ολα χαχα.

40 μερες λενε αλλα σχετικο ειναι.Διαβαζω οτι οι περισσοτερες τα βγαζουν νωριτερα γιατι σαλταρουν μεσα στο σπιτι.Λογικο μου ακουγεται.Και οι παιδιατροι ξερω οτι σου λενε οτι μπορεις να βγεις και νωριτερα αλλα οχι σε πολυσυχναστους χωρους.Και σκεφτομαι οτι αν εσυ το βγαλεις Φεβρουαριο μηπως παει χαμενο μετα γιατι μετα απο Μαρτιο δε μπορεις να το βαλεις.Ανοιγει ο καιρος.Ετσι σκεφτηκα κ εγω και δεν πηρα τελικα οσο και να μου αρεσαν.Ετσι κ αλλιως σκεφτηκα τοσο μικρουλια που θα ειναι θα βαζουμε κουβερτα και βαμβακερη πανα απο μεσα για να βγουμε οποτε θα ηταν πολυ βαρυ και με τη φορμα ενω με ενα απλο βελουτε φορμακι και ενα ζακετακι μου φαινεται πιο νορμαλ.Δεν ξερω απλα ετσι σκεφτηκα.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα αποψη μου ειναι να μην παρεις new born δεν θα προλαβεις να τα βαλεις κ δεν ξερεις κ τι μεγεθος θα βγει οποτε καλυτερα να παρεις μεγαλυτερα κ ας του πεφτουν μεγαλα...αλλα αν θες τετοιο μεγεθος καλυτερα παρε απο jumbo ή orchestra που ειναι οικονομικα κ δεν θα σπαταλησεις λεφτα!!!

Εγω φορμα εξοδου πήρα 20? απο τα orchestra!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Επισης εγω πηρα μακρυμανικα κ κοντομανικα...γτ εχω ζεστο σπιτι με την σομπα οποτε μπορω να του βαζω το ζιπουνακι με μακρυ μανικι κ ενα πιτζαμακι απο κατω με καλτσουλες!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Επισης εγω πηρα μακρυμανικα κ κοντομανικα...γτ εχω ζεστο σπιτι με την σομπα οποτε μπορω να του βαζω το ζιπουνακι με μακρυ μανικι κ ενα πιτζαμακι απο κατω με καλτσουλες!!

Kαι εγω ετσι εκανα.Οπως λες.Ολα τα ζιπουνακια απο τζαμπο και τα ρουχα απο orchestra.Αφου σε 3 μηνες παλι για ρουχα θα ειμαστε!

ZpmAp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Ηρέμησα με δωμάτιο μωρού και όλα τα συναφή και τώρα φτιάχνω λίστα για το μαιευτήριο!!

Θα γεννήσω Ιασώ, έχουμε άλλη μανούλα για Ιασώ; Τι βάζουμε στην βαλίτσα μας αγαπημένες εμείς που πάμε σε ιδιωτικά μαιευτήρια;

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!Φουσκωμένες και χαρούμενες :)

tt1b1872.aspx

Cookie mother εγω θα γεννήσω Ιασώ . Χθες άρχισα να ετοιμάζω την βαλίτσα μου εγω πήρα 2 γευγάρια πιζάμες, ενα νυχτικακι, παντόφλες, σαγιονάρες λαστιχένιες για το μπάνιο, το νεσεσέρ μου με τα καλλυντικά μου, μια πετςετα μπάνιου , μια πάνα για το μωρακι ώστε αν μου το φέρνουν να το τυλίγω με αυτή και πανακια για τον ώμο σε περίπτωση που βγάλει γάλα . Αααα μην ξεχάσω πήρα κ επιθέματα στήθους . Ρώτησα την μαία κ μου ειπε μην πάρω εσώρουχα μιας χρήςης και σερβιέτες γιατί δίνουν στο Ιασω . Εσυ πήρες κάτι άλλο ;;;

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...