Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Kαλημερες..

Σου ειπε ξεκουραση που το μωρακι ειναι λιγο χαμηλα? Παντως μην αγχωνεσαι και παλι ετοιμο ειναι χεχε.7/1 μου ειχε δωσει και μενα ο εμβρυολογος στη Β επιπεδου αλλα ο γιατρος μου ειπε να μετραω με τη δικια του πητ στις 10/1. Με το καλο οπως και να'χει!!!

Μου είπε ότι γενικώς η πρόγνωση για το μωρό είναι εξαιρετική και ότι δεν πρέπει να έχω άγχος (με το που αγχωθώ ή στενοχωρηθώ κάνω συσπάσεις). Σήμερα πάντως έχω κάνει 4 συσπάσεις, χωρίς πόνο - γενικώς δεν έχω πονέσει ποτέ από σύσπαση μέχρι τώρα. Παίρνω 6 τροφοκάρτ ημερησίως. Το έχω ρίξει στην ξάπλα και ελπίζω να πάρουμε τουλάχιστον άλλες 2 εβδομάδες.... Σκέψου ότι κι εγώ 7/1 γεννήθηκα...Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και εύχομαι τα καλύτερα και σε εσένα. Με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου όταν έρθει η ώρα!

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια να ρωτησω κατι?

Στο πρωτο μου παιδακι ειχα παρει θηλαστρο,το οποιο μολις εβγαζα το μπροστινο μερος,στο μπουκαλι επερνε θηλη,και εδινα στο μικρο απο εκει το γαλα οταν χρειαζοταν.Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω ετσι οπως το περιγραφω...

Τωρα πρεπει να αλλαξω θηλη?Λογικα ναι?Και που θα βρω θηλη που να εφαρμοζει στο συγκεκριμενω μπουκαλι?Εσεις τι θα κανετε?

Υ.Σ.εχθες το βραδυ χαζευα βιντεακια στο yt για το θηλασμο,σας τα βαζω μηπως θελετε να τα δειτε:

αν θελετε να το δειτε εχει 2ο,3ο,&4ο μερος.

Απιστευτο!Χτες εβλεπα τα βιντεακια της Πατσουρου!Κοιτα συμπτωση!Τωρα ελπιζω να μην το παρετε στραβα ,αλλα ρε κοριτσια, τα παρουσιασε ολα τοσο ευκολα, ροδινα και τελεια και αυτη η τοση σιγουρια εμενα προσωπικα δεν με πειθει...οπως δεν μου αρεσε το οτι συνεχως αμφισβητουσε τα λεγομενα των παιδιατρων...οκ και αυτη παιδιατρος ειναι ομως!δεν την τιμαει αυτο..:roll:

F4oIp2.png

panmarne Όταν εννοεις συσπάσεις χωρις πόνο δηλαδη τι νιωθεις? Για πες να ξερω και εγω η ασχετη. Αφου σου ειπε οτι ολα καλα τοτε να μην αγχωνεσαι.Ολα καλα θα πανε.6 τροφοκαρντ ε?Πωπω και εγω γκρινιαζω που παιρνω δυο.Αχ θα ειχες πολυ σημαδιακη ημερομηνια αν γεννιοταν και το μωρο σου τοτε.Ευχαριστω και για τις ευχες και ξεκουραση οσο μπορεις.Ολα σουπερ θα πανε!

LITTLE_STAR Μονο το πρωτο μερος προλαβα να δω μεχρι τωρα.Σε λιγο θα δω τα υπολοιπα.Οντως πολυ ονειρικα μας τα λεει αλλα δεν περιμενα και κατι αλλο.Ειναι και ο φανατισμος που λεγαμε στη μεση.Δε θα αφησω να με επηρεασουν ουτε θετικα ουτε αρνητικα.

ZpmAp3.png

panmarne Όταν εννοεις συσπάσεις χωρις πόνο δηλαδη τι νιωθεις? Για πες να ξερω και εγω η ασχετη. Αφου σου ειπε οτι ολα καλα τοτε να μην αγχωνεσαι.Ολα καλα θα πανε.6 τροφοκαρντ ε?Πωπω και εγω γκρινιαζω που παιρνω δυο.Αχ θα ειχες πολυ σημαδιακη ημερομηνια αν γεννιοταν και το μωρο σου τοτε.Ευχαριστω και για τις ευχες και ξεκουραση οσο μπορεις.Ολα σουπερ θα πανε!

LITTLE_STAR Μονο το πρωτο μερος προλαβα να δω μεχρι τωρα.Σε λιγο θα δω τα υπολοιπα.Οντως πολυ ονειρικα μας τα λεει αλλα δεν περιμενα και κατι αλλο.Ειναι και ο φανατισμος που λεγαμε στη μεση.Δε θα αφησω να με επηρεασουν ουτε θετικα ουτε αρνητικα.

Ακριως αυτο Rock me...ασε που μου θυμισε λιγο σαν αιρεση στην Αμερικη η ολη φαση..με αυτην να βαζει την μικρη της κορη να δειχνει τη σταση του σωστου θηλασμου..:confused:

F4oIp2.png

τι κανετε κοριτσια? εγω τις τελευταιες μερες εχω πολλες καουρες και με πονανε μεση και πλατη..συσπασεις νιωθω και εγω εδω και κανα μηνα πετρωνει η κοιλια και ποναει για λιγα δευτερολεπτα..η γιατρος μου ειπε να μην την χαιδευω πολυ γιατι δημιουργουνται συσπασεις οταν μπω στο μηνα μου λεει να χαιδευω οσο θελω..χτενα και εγω της nuk πηρα και ψαλιδακι της chicco..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Τυχερες όσες στολίσατε...και εγώ θέλω αλλά δε μου βγάζει κανείς το δέντρο από την αποθήκη! Τί αίσθηση σου δημιουργούν οι συσπάσεις? Είναι οι πόνοι περιοδου που λέμε?Καλημερα σε όλες!

Καλημερες και απο μενα!!

Και εγω πολλες καουρες.Πρεπει να εχω το μαξιλαρι σε καθετη θεση για να μπορεσω να κοιμηθω.Απο το θεμα συσπασεων δεν καταλαβαινω το "πετρωμα"που λετε.Εγω και πολυ οταν τρωω σκληραινει καπως μεχρι να αρχισω να χωνευω.Αυτους τους πονους περιοδου τους ενιωσα πριν 2-3 μερες που στολιζα και κουραστηκα.Το δύσκολο μου φανηκε να προσπαθησω να τους χρονομετρησω.

ZpmAp3.png

Τις καούρες τις ξεπερνάω με το γαλατάκι, 8 γουλιές πριν τον ύπνο και δε νιώθω τίποτα. Ο γιατρός μου έδωσε και κατι ζελεδακια, πήρα μερικά αλλά αφού βρήκα πιο φυσική λύση... Πάντως μου είπε οτι πρέπει να την καταπολεμαμε την καούρα, γιατί μπορεί να σου προκαλέσει πληγές στον οισοφάγο ( κάπως μου είπε και την ασθένεια αλλα δε θυμάμαι!) Να ρωτήσω μήπως εχει συμβει σε καμια... εχω τρελαθεί με τη μυρωδια του οινοπνευματος! Μολις μυρίσω οινόπνευμα, ασετον, αζαχ κτλ κτλ νιωθω οτι θελω να το πιω!!!:?

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....κοριτσάκι!!

panmarne: ΠΗΤ 07/01/2015....

Rock_Me: ΠΗΤ 10/01/2015.....κοριτσάκι!!

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγοράκι!!

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

s.ria: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! 웃

baby2?: ΠΗΤ 14/01/201.....κοριτσάκι!!

mama-mpempouli: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! 웃

nice: ΠΗΤ 14/01/201.....κοριτσάκι!!

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!

marako: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....αγοράκι!!

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

LITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/02/2015....αγοράκι!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλημερααα πως ειστε?

Εγω ειμαι καλα τελειωσα με την βαλιτσα κ μου εφυγε ενα αγχος...ισχυει οτι οταν ειναι αγορι συνηθως βγαινουν νωριτερα εσεις το εχετε ακουσει χθες μια μαια μου ειπε οτι μωρο μου ειναι χαμηλα!!

Με βλεπω να γενναω πριν την ωρα μου!!

Την Πεμπτη εχω ραντεβου με τον γιατρο μου κ ανυπομονω να δω τι θα δουμε τι θα μου πει!!!

Κορίτσια καλημέρα. Τόσο καιρό είμαι στο κλαμπ των μαμάδων που περιμένουν το Δεκέμβριο του 2014. Βέβαια έχω ΠΗΤ 7/1/2015, αλλά λόγω καισαρικής προγραμματισμένης στις 27/12/2014 με θεωρούσα σωστά τοποθετημένη στο Δεκέμβριο. Όμως μαζί σας είμαι πιο κοντά στις εβδομάδες. Κοντεύω την 35η και το μωρό "είναι λίγο χαμηλά", από ό,τι μου είπε η γιατρός χτες....Σοκ!! Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!!!!!!

Καλως ηρθες στην παρεα μας!! σε εβαλα στην λιστα μας απλα οταν μπορεσεις πες μας και τι περιμενεις αγορι ή κοριτσι?:D:D:D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααα πως ειστε?

Εγω ειμαι καλα τελειωσα με την βαλιτσα κ μου εφυγε ενα αγχος...ισχυει οτι οταν ειναι αγορι συνηθως βγαινουν νωριτερα εσεις το εχετε ακουσει χθες μια μαια μου ειπε οτι μωρο μου ειναι χαμηλα!!

Με βλεπω να γενναω πριν την ωρα μου!!

Την Πεμπτη εχω ραντεβου με τον γιατρο μου κ ανυπομονω να δω τι θα δουμε τι θα μου πει!!!

Καλως ηρθες στην παρεα μας!! σε εβαλα στην λιστα μας απλα οταν μπορεσεις πες μας και τι περιμενεις αγορι ή κοριτσι?:D:D:D

Εγω μονο της μικρης τελειωσα.Η δικια μου μεχρι τελευταιας στιγμης με τις μικρολεπτομερειες δε βλεπω να κλεινει.Αυτα περι αγορι και νωριτερα ειναι βλακειες.Εχει κατεβει η κοιλια σου?Πως το ειδε οτι ειναι χαμηλα?

ZpmAp3.png

Εγω μονο της μικρης τελειωσα.Η δικια μου μεχρι τελευταιας στιγμης με τις μικρολεπτομερειες δε βλεπω να κλεινει.Αυτα περι αγορι και νωριτερα ειναι βλακειες.Εχει κατεβει η κοιλια σου?Πως το ειδε οτι ειναι χαμηλα?

Επιασε την κοιλια μου κ με βαση την θεση της μητρας!!

Εγω μια βαλιτσα εφτιαξα σε νοσοκομειο θα γεννησεις?

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Επιασε την κοιλια μου κ με βαση την θεση της μητρας!!

Εγω μια βαλιτσα εφτιαξα σε νοσοκομειο θα γεννησεις?

Πρεπει να αρχισει να μπαινει στον κολπο για να πεις οτι μπορει να γεννησεις νωριτερα.Και μενα χαμηλα μου ειπε ειναι αλλα δεν εχει μπει σε διαδικασια να μπει στον κολπο.Θα δουμε τι θα σου πει ο γιατρος σου.Μην αγχωθεις απο τωρα.

Σε νοσοκομειο θα γεννησω ναι απλα ζητανε ενα σωρο και δεν τα επαιρνε μια μικρη που ειχα κ αναγκαστικα πηρα αλλη της μπεμπας!

ZpmAp3.png

Πρεπει να αρχισει να μπαινει στον κολπο για να πεις οτι μπορει να γεννησεις νωριτερα.Και μενα χαμηλα μου ειπε ειναι αλλα δεν εχει μπει σε διαδικασια να μπει στον κολπο.Θα δουμε τι θα σου πει ο γιατρος σου.Μην αγχωθεις απο τωρα.

Σε νοσοκομειο θα γεννησω ναι απλα ζητανε ενα σωρο και δεν τα επαιρνε μια μικρη που ειχα κ αναγκαστικα πηρα αλλη της μπεμπας!

Α για αυτο μεχρι και αποστειρωτη ζητανε στα νοσοκομεια απο οτι ξερω βασικα οοοολα τα ειδη που θελει το μωρο σπιτι ζητανε στο νοσοκομειο να τα εχεις μαζι σου!!

Κοιτα εγω τον νοιωθω πολυ χαμηλα να σου πω κ νοιωθω κ κατι τσιμπηματα στον κολπο εντονα!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Α για αυτο μεχρι και αποστειρωτη ζητανε στα νοσοκομεια απο οτι ξερω βασικα οοοολα τα ειδη που θελει το μωρο σπιτι ζητανε στο νοσοκομειο να τα εχεις μαζι σου!!

Κοιτα εγω τον νοιωθω πολυ χαμηλα να σου πω κ νοιωθω κ κατι τσιμπηματα στον κολπο εντονα!!!

Μπα, αποστειρωτη και τετοια δε μου ζητανε αλλα π.χ θελουν 8 φορμακια και 6 πετσετες μονο για τη μπεμπα.Αλλες 6 πετσετες για μενα.Μονο τις πετσετες και τις κουβερτες της μπεμπας να βαλεις (θελουν μια μαλλινη,μια αγκαλιας,5-6 βαμβακερες πανες και 2 σεντονια)που να χωρεσουν τα ερμα?χαχα Χωρια τα υπολοιπα!!!

Και εγω χαμηλα νιωθω το κεφαλι (προφανως) και τα ποδια κατω απο το στηθος. Τσιμπηματα εχω και εγω ομως στον κολπο παροτι η κοιλια μου ειναι ψηλα ακομη.Κατι στιγμιαια αλλα ενοχλητικα.Εχει πεσει η κοιλια σου?Νομιζω οτι θα εβλεπες διαφορα και στο περπατημα αν ειχε κατεβει πολυ ο μικρουλης.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...