Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια πριν αρκετη ωρα γυρισαμε κ μεις απο τον γιατρο 2100 ειναι η μικρη μας κ μας μεγαλουτσικο μωρο μας ειπε..μου εγραψε κ κολπικη καλλιεργεια...ψιλοφοβηθηκα ειναι η αληθεια με αυτα που ακουω για τον κολποδιαστολεα...ελπιζω να βρω καποιο μικροβιολογικο που θα κανει χωρις...

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια πριν αρκετη ωρα γυρισαμε κ μεις απο τον γιατρο 2100 ειναι η μικρη μας κ μας μεγαλουτσικο μωρο μας ειπε..μου εγραψε κ κολπικη καλλιεργεια...ψιλοφοβηθηκα ειναι η αληθεια με αυτα που ακουω για τον κολποδιαστολεα...ελπιζω να βρω καποιο μικροβιολογικο που θα κανει χωρις...

Μια χαρα ειναι απο βαρος!Σουπερ!Και μενα με τρομαζει ο κολποδιαστολεας αλλα δε μπορω να καταλαβω γιατι τον χρησιμοποιουν σε μια απλη κολπικη καλλιεργεια.Μια μπατονετα φτανει.Ποτε δεν μου εχουν χρησιμοποιησει σε απλη κολπικη.Ρωτησε το.Μπορει να μη χρειαστει τιποτε αλλο περα απο τη μπατονετα.

ZpmAp3.png

Αααα κ εσενα μεγαλο το μωρο σου....

Τι να σας πω εμενα δεν μου εβαλε ο γιατρος μου...με την μπατονετα πηρε το δειγμα...ρωτα το...μηκος τραχηλου σου ειπε;;;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Αχ κορίτσια ούτε θελω να ακούω για κολπίκη καλλιέργεια μετα απο αυτό που έπαθα πειν λίγες μέρες με το αίμα . Με απλή μπατονέτα μου πήραν δείγμα κ είχα 2 μέρες αίμα . Που λέτε για ψαλιδάκι κ βούρτσα εγω πηρα ενα set της aventπου τα έχει ολα αυτά κ θερμόμετρο και νυχοκόπτη .

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Αχ κορίτσια ούτε θελω να ακούω για κολπίκη καλλιέργεια μετα απο αυτό που έπαθα πειν λίγες μέρες με το αίμα . Με απλή μπατονέτα μου πήραν δείγμα κ είχα 2 μέρες αίμα . Που λέτε για ψαλιδάκι κ βούρτσα εγω πηρα ενα set της aventπου τα έχει ολα αυτά κ θερμόμετρο και νυχοκόπτη .

Καλα με το δικιο σου εσυ.Αυτη τη φορα θα εχω το νου μου και αν μου στειλουν μαθητουδι θα απαιτησω καποιον εμπειρο.Και μονο στην ιδεα οτι το επαθες στον ιδιο χωρο που θα ειμαι μια φοβια την εχω.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Για τον τραχηλο οχι δεν μου ειπε, βασικα δεν ρωτησα κιολας ,τον βομβαρδισα με ενα σωρο αλλες ερωτησεις..καλα εσυ γιουλη μ εισαι δικαιολογημενη...λογικο να μην θες να ακουσεις με τους ασχετους αφου τωρα εισαι καλα εσυ κ το μικρο σ αυτο μετραει...τι να πω βρε κοριτσια ειναι που θα πεσεις..ελπιζω να πεσω σε καποιον που ξερει...

Ψαλιδακι κ μεις nuk πηραμε κ βουρτσα χτενα της chicco.

uOZHp12.png

Καλημέρα κορίτσια!Και σήμερα μουντή και κρύα μέρα!Ό,τι πρέπει για ύπνο!Και κοιτάζω γύρω μου το χαμό και λέω:"Άντε σήκω να μαζέψεις τίποτα"

Χτες μου βγήκε η γλώσσα,με πέθανε μετά η μέση μου.Τελικά όσο περνάει ο καιρός τόσο λιγότερες οι αντοχές μου.

Κάνει καμία αντιπηκτικές ενέσεις στην κοιλιά λόγω θρομβοφιλίας;Κι αν ναι ,δε δυσκολεύεστε τώρα που η κοιλιά είναι τούρλα;Άσε που φοβάμαι μην κάνω καμιά ζημιά στο μωρό...Όποτε το λέω στο γιατρό γελάει...Όμως τελευταία όποτε κάνω την ένεση και πρέπει να τραβήξω το δέρμα ανάμεσα στα δάχτυλα (πράγμα δύσκολο τόσο που έχει τεντώσει) το μωρό χοροπηδάει ΄Δεν μπορεί ,κάτι θα καταλαβαίνει

Κορίτσια καλημέρα. Τόσο καιρό είμαι στο κλαμπ των μαμάδων που περιμένουν το Δεκέμβριο του 2014. Βέβαια έχω ΠΗΤ 7/1/2015, αλλά λόγω καισαρικής προγραμματισμένης στις 27/12/2014 με θεωρούσα σωστά τοποθετημένη στο Δεκέμβριο. Όμως μαζί σας είμαι πιο κοντά στις εβδομάδες. Κοντεύω την 35η και το μωρό "είναι λίγο χαμηλά", από ό,τι μου είπε η γιατρός χτες....Σοκ!! Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!!!!!!

iOBZp3.png

IYXNp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!Τι κανετε???

Εμεις εχουμε μπει σε χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα στο σπιτι,αν και δεν εχουμε στολισει ακομα,αλλα φτιαχνουμε στολιδακια,ζυμωνουμε,βαφουμε κτλ....

Εσεις στολισατε?

Σας γραφω και το μικρουλη μου κανει τουμπες!!!

Πως ειστε κοριτσια???Εγω νυσταζωωωωωωωωωω......και εχω ενα σωρο δουλειες αλλα σερνομαι.....

Κορίτσια καλημέρα. Τόσο καιρό είμαι στο κλαμπ των μαμάδων που περιμένουν το Δεκέμβριο του 2014. Βέβαια έχω ΠΗΤ 7/1/2015, αλλά λόγω καισαρικής προγραμματισμένης στις 27/12/2014 με θεωρούσα σωστά τοποθετημένη στο Δεκέμβριο. Όμως μαζί σας είμαι πιο κοντά στις εβδομάδες. Κοντεύω την 35η και το μωρό "είναι λίγο χαμηλά", από ό,τι μου είπε η γιατρός χτες....Σοκ!! Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!!!!!!

Kαλημερες..

Σου ειπε ξεκουραση που το μωρακι ειναι λιγο χαμηλα? Παντως μην αγχωνεσαι και παλι ετοιμο ειναι χεχε.7/1 μου ειχε δωσει και μενα ο εμβρυολογος στη Β επιπεδου αλλα ο γιατρος μου ειπε να μετραω με τη δικια του πητ στις 10/1. Με το καλο οπως και να'χει!!!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!Τι κανετε???

Εμεις εχουμε μπει σε χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα στο σπιτι,αν και δεν εχουμε στολισει ακομα,αλλα φτιαχνουμε στολιδακια,ζυμωνουμε,βαφουμε κτλ....

Εσεις στολισατε?

Σας γραφω και το μικρουλη μου κανει τουμπες!!!

Πως ειστε κοριτσια???Εγω νυσταζωωωωωωωωωω......και εχω ενα σωρο δουλειες αλλα σερνομαι.....

Καλημερααααα!!!

Και εγω στολισα.Μ'αρεσει αυτη η ατμοσφαιρα με τα πολλα φωτακια. Ριξε και και κανεναν ενδιαμεσο υπνο, αλλιως θα σερνεσαι μονιμως!!!:wink:

ZpmAp3.png

Πως πάτε από άγχη κορίτσια ;; Όσο πλησιάζει ο καιρός με πιάνουν τα υπαρξιακά μου αν θα τα καταφέρω , αν θα πάνε όλα καλά κ.ο.κ. ευτυχώς μετά μου περνάνε και δεν διαρκούν όλη την μέρα. Αφήστε που σκέφτομαι ότι θα μου λείπει η κοιλίτσα μου μετά. Για πείτε κι εσείς συναισθήματα , σκέψεις κτλπ.

Α!Παααααααρα πολλες σκεψεις και αγχοι....Αν θα τα καταφερω να ειμαι καλη μαμα με δυο παιδια,αν θα καταφερω να ασχοληθω και με το 2ο παιδακι μου τοσο πολυ οσο ασχοληθηκα και με το 1ο,αν θα ζηλευει το μεγαλο μου και πως θα το χειριστω,αν θα πανε ολα καλα με την καισσαρικη,αν οικονομικα πανε ολα καλα,αν,αν,αν,αν....αλλα με σκεφτομαι οτι θα ο Θεος μου εμπιστευεται και 2ο αγγελουδι και χαμογελαω σαν χαζη και μου φευγουν ολα....

Βρε κορίτσια εμένα δε μου είπε να κάνω κολπική καλλιέργεια παρά μία μόνο στην αρχή.Ενώ στην πρώτη μου κόρη θυμάμαι είχα κάνει και στην 36 η εβδομάδα και μάλιστα στο μαιευτήριο γιατί δεν αναλάμβανε η μικροβιολόγος να την κάνει σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη.Τώρα δε μου έχει πει τίποτα.Μήπως γιατί δε θα γεννήσω κολπικά ;

Και εγω μια στην αρχη εκανα,δεν ξερω αν ειναι σωστο η λαθος αλλα βρε κοριτσια δεν την θελω καθολου αυτη την εξεταση.οποτε εχω βολευτει...Αν θυμαμαι καλα γεννας Ιασω?στειλε μου μην ποιο γιατρο εχεις μηπως εχουμε τον ιδιο?

Κορίτσια γεια σας σας διαβάζω εδώ και καιρό αλλά δεν είχα τολμήσει να γράψω είμαι κι εγώ μέλλουσα μανούλα Ιανουαρίου (δεν θέλω να αναφέρω ΠΗΤ και φύλο μιας και βρισκόμαστε στο διαδίκτυο) αλλά έχω ένα τεράστιο θέμα. Να μείνω σπίτι μου μόνη μου μόλις γεννήσω και να με βοηθάει ο σύζυγος όταν γυρίζει από την δουλειά ή να μετακομίσω στους γονείς μου; Αν μείνω σπίτι μου θα έχω την ησυχία μου ενώ αν πάω στους γονείς μου θα έχω μεν βοήθεια στο φαγητό και στο πλύσιμο αλλά θα με πρήζουν συνέχεια κάνε εκείνο κάνε το άλλο κ.ο.κ. Αφήστε που έχουμε ούτως ή άλλως προστριβές με τους γονείς μου και η συγκατοίκηση μετά από χρόνια θα είναι με το παραμικρό ένας μίνι πόλεμος. Είμαι τόσο πελαγωμένη και σκέφτομαι ότι πρέπει να βάλλω πάνω από όλα το καλό του μωρού μου. Συγνώμη αν σας κούρασα.

Να σου πω την αληθεια μου εγω δεν θα αντεχα να ξεβολευτω απο το σπιτι μου,ουτε θα μπορουσα να εχω καποιο ανθρωπο να μου λεει καντ'το ετσι ή αλλιως...θα εσπαγαν τα νευρα μου,δεν θα μπορουσε να ερθει η μαμα σου λιγο στο δικο σου σπιτι να σε βοηθησει?

Καλως ηρθες στην παρεα μας και με το καλο το μωρακι σου!!!!

Να ρωτήσω κάτι;Το στήθος σας σε τι κατάσταση είναι;Εμένα μέχρι τον τρίτο μήνα ήταν πρησμένο ,έτοιμο να σπάσει αλλά από τότε λες και ξεφούσκωσε!Δε θυμάμαι καθόλου στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πως ήταν στον 8ο...

Τώρα πάντως δεν είναι καθόλου πρησμένο,δεν πονάει μόνο εδώ και κάποιους μήνες φαίνονται έντονα πράσινες φλέβες σα διακλαδώσεις πάνω στο στήθος.Έτσι είναι το φυσιολογικό;Και πότε πρήζεται με το γάλα;Με το που θα γεννήσουμε ή και πιο πριν;Θυμάμαι αφού γέννησα την κόρη μου μετά το πρώτο 24ωρο ήρθε το γάλα και φούσκωσε το στήθος.Πριν τη γέννα δε θυμάμαι:roll:

Και εμενα το πρωτο τριμηνο ηταν πολυ πρισμενο και με πονουσε αρκετα αλλα τωρα ειναι μια χαρα αλλα λιγο πιο μεγαλο,μη φανταστεις τρελη διαφορα,αλλα εγω το καταλαβαινω,εχει γεμισει και μενα φλεβες και εχει σκουρηνει αρκετα

και εχει τυχει 2 φορες να εχει ελαχιστη υγρασια.Την γραμμη την ειχα στον Κωνσταντινο μου αλλα τωρα δεν εχει εμφανιστει.Απο τον Σεπτεμβριο φοραω σουτιεν εγκυμοσυνης και θηλασμου,δεν μπορουσα να ανεχτω τα κανονικα.

Καλημερααααα!!!

Και εγω στολισα.Μ'αρεσει αυτη η ατμοσφαιρα με τα πολλα φωτακια. Ριξε και και κανεναν ενδιαμεσο υπνο, αλλιως θα σερνεσαι μονιμως!!!:wink:

Και του χρονου!!!Οντως υπεροχη ατμοσφαιρα!!!και εγω ανυπομονω να στολισουμε!!!

Αχ!!!σου λεω πολυ νυστααααααα.......

Κοριτσια να ρωτησω κατι?

Στο πρωτο μου παιδακι ειχα παρει θηλαστρο,το οποιο μολις εβγαζα το μπροστινο μερος,στο μπουκαλι επερνε θηλη,και εδινα στο μικρο απο εκει το γαλα οταν χρειαζοταν.Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω ετσι οπως το περιγραφω...

Τωρα πρεπει να αλλαξω θηλη?Λογικα ναι?Και που θα βρω θηλη που να εφαρμοζει στο συγκεκριμενω μπουκαλι?Εσεις τι θα κανετε?

Υ.Σ.εχθες το βραδυ χαζευα βιντεακια στο yt για το θηλασμο,σας τα βαζω μηπως θελετε να τα δειτε:

αν θελετε να το δειτε εχει 2ο,3ο,&4ο μερος.

Κοριτσια να ρωτησω κατι?

Στο πρωτο μου παιδακι ειχα παρει θηλαστρο,το οποιο μολις εβγαζα το μπροστινο μερος,στο μπουκαλι επερνε θηλη,και εδινα στο μικρο απο εκει το γαλα οταν χρειαζοταν.Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω ετσι οπως το περιγραφω...

Τωρα πρεπει να αλλαξω θηλη?Λογικα ναι?Και που θα βρω θηλη που να εφαρμοζει στο συγκεκριμενω μπουκαλι?Εσεις τι θα κανετε?

Υ.Σ.εχθες το βραδυ χαζευα βιντεακια στο yt για το θηλασμο,σας τα βαζω μηπως θελετε να τα δειτε:

αν θελετε να το δειτε εχει 2ο,3ο,&4ο μερος.

Για το θηλαστρο δεν εχω ιδεα να σε βοηθησω μιας και δεν προκειται να παρω μεχρι να δω οτι το χρειαζομαι αλλα τα βιντεακια θα τα τιμησω!!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...