Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες τις ανήσυχες μανούλες!

Εγώ σήμερα πήγα για καλλιέργεια κολπικού και την είχα μεγααααααααααλο άγχος! Ευτυχώς η μαία ήταν εξαιρετική. Μου έβαλε μεν κολποδιαστολέα αλλά έναν μικρούλη και έκανε πήρε πολύ πολύ γρήγορα το επίχρισμα. Να ναι καλά. Ούτε πόνο ούτε αίμα ευτυχώς.

Έπειτα πήγα και συνταγογράφησα τις τελευταίες εξετάσεις και τα τελευταία φάρμακα και ξέγνοιασα! Κορίτσια, είμαστε στην τελική ευθεία!

Οι υπόλοιπες εξετάσεις θα γίνουν την Πέμπτη μάλλον και την Τρίτη έχω ραντεβού με τον γιατρό.

Πήγα και ψώνισα εσώρουχα που χρειαζόμουν, βρήκα και οικονομικά σουτιέν θηλασμού και ηρέμησα κι απ αυτή την εκκρεμότητα.

Κάτι καταστήματα με τρενάρουν με τις παραδόσεις πραγμάτων για το μωρό και έχω έναν εκνευρισμό αλλά θέλω να ελπίζω πως όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Για το στήθος που λέτε, κι εμένα έχει πάψει εδώ και μήνες να πονάει αλλά έχει μεγαλώσει. Και τα δικά σας είμαι σίγουρη πως έχουν μεγαλώσει αλλά η απουσία πόνου σας κάνει να πιστεύετε πως δεν είναι πρησμένα. Έχω μήνες που δεν ανέχομαι σουτιέν και φοράω μόνο θηλασμού όποτε βγαίνω απ το σπίτι. Οι θηλές είναι σκούρες πολύ όπως και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ενώ η γραμμή δεν έχει φανεί ακόμα.

Τώρα που το λες ...Κι εμένα θα έχει μεγαλώσει αφού δεν ανέχομαι τα παλιά μου σουτιέν παρά μόνο αυτά της εγκυμοσύνης και του θηλασμού που είναι και πολύ μαλακά βαμβακερά.Απλά επειδή δεν πονάνε μου φαίνεται οτι δεν είναι πρησμένα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια εμένα δε μου είπε να κάνω κολπική καλλιέργεια παρά μία μόνο στην αρχή.Ενώ στην πρώτη μου κόρη θυμάμαι είχα κάνει και στην 36 η εβδομάδα και μάλιστα στο μαιευτήριο γιατί δεν αναλάμβανε η μικροβιολόγος να την κάνει σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη.Τώρα δε μου έχει πει τίποτα.Μήπως γιατί δε θα γεννήσω κολπικά ;

Εγω κοριτσια ακομα τα κανονικα σουτιεν φοραω κ μου κανουν μια χαρα...

Rock me απο ποιο site πηρες οικονομικα;;;

Από το e bay τα παρηγγειλα.Απο Αγγλια. Κάπου 15 ευρω τα δύο μου βγηκαν και ειναι πολυ καλα.Εισαι τυχερη που φορας τα ιδια,εγω ουτε κατα διανοια....

ZpmAp3.png

Βρε κορίτσια εμένα δε μου είπε να κάνω κολπική καλλιέργεια παρά μία μόνο στην αρχή.Ενώ στην πρώτη μου κόρη θυμάμαι είχα κάνει και στην 36 η εβδομάδα και μάλιστα στο μαιευτήριο γιατί δεν αναλάμβανε η μικροβιολόγος να την κάνει σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη.Τώρα δε μου έχει πει τίποτα.Μήπως γιατί δε θα γεννήσω κολπικά ;

Δεν εχω ιδεα. Καλυτερα να μαθεις απο καμια κοπελα που εχει ηδη γεννησει με καισαρικη. Εγω αυτη τη ρημαδα την εκανα καθε μηνα αλλα ειναι γιατροι που δεν την ζητανε τοσο συχνα.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια..τι κανετε?αυτο με τον υπνο μεγαλο ζορι και εγω πριν μονο μπρουμητα κοιμομουν και τωρα στο πλαι που κοιμαμαι ολο πιανομαι..οταν γεννησω λεω θα ριξω ενα καλο τεντωμα και θα κοιμηθω μπρουμητα..

εδω nst σου κανουν καθε φορα που εχεις ραντεβου στο γιατρο και κολπικη καλλλιεργεια και εξεταση ουρων..ολα τα μωρακια σας γυρισαν μονο ο δικος μου ακομα ειναι με το κεφαλι επανω, να δω αν θα εχει γυρισει στο επομενο ραντεβου που θα εχω μπει στο μηνα μου ..μου ειπε περπατημα και πολυ νερο για να εχω πολυ αμνιακο και να γυριζει..

Και εμένα ανάποδα είναι, με τα πόδια κάτω...Ενω είχε πάρει θεση και όλα καλά, πριν μια βδομάδα περίπου είχα λίγο αίμα...πηρα τηλ το γιατρο και μου είπε να ξεκουραστώ. Μετά από 2 μερες πάλι αίμα...Πήγαμε για υπερηχο και τελικα μας είπε ο γιατρος οτι είναι αναποδα και επειδή το κατω μερος της κοιλιας είναι πιο ευαισθητο με κλωτσαει και προκαλει μικρο-τραυματισμους η μπεμπα. Ούτε για αστείο περπατημα, 5 λεπτα ορθοστασία το πολυ, καταχωρήθηκε σαν αμφιβολου θεσεως αλλα μαλλον παμε για καισαρικη 9 γεναρη!

Καλημέρα στα κορίτσια! Μουντή μέρα σήμερα αλλά ξύπνησα με καλή διάθεση!

Εγώ έκανα 3 φορές έως τώρα στην εγκυμοσύνη αλλά στην 1η βρέθηκε μικρόβιο. Αν δεν είχε βρεθεί, ίσως να είχα κάνει μόνο δυο. Πάντως δε νομίζω πως έχει σχέση με την κολπική γέννα καθώς κι εγώ με καισαρική θα γεννήσω. Αν σε παρηγορεί, αντίθετα από σένα, στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα κάνει μόνο μια φορά στον προγεννητικό.

Και εμένα ανάποδα είναι, με τα πόδια κάτω...Ενω είχε πάρει θεση και όλα καλά, πριν μια βδομάδα περίπου είχα λίγο αίμα...πηρα τηλ το γιατρο και μου είπε να ξεκουραστώ. Μετά από 2 μερες πάλι αίμα...Πήγαμε για υπερηχο και τελικα μας είπε ο γιατρος οτι είναι αναποδα και επειδή το κατω μερος της κοιλιας είναι πιο ευαισθητο με κλωτσαει και προκαλει μικρο-τραυματισμους η μπεμπα. Ούτε για αστείο περπατημα, 5 λεπτα ορθοστασία το πολυ, καταχωρήθηκε σαν αμφιβολου θεσεως αλλα μαλλον παμε για καισαρικη 9 γεναρη!

Κι εγώ 9/1 έχω πιθανή ημερομηνία καισαρικής! Όλα να πάνε καλά για όλες μας!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Πως πάτε από άγχη κορίτσια ;; Όσο πλησιάζει ο καιρός με πιάνουν τα υπαρξιακά μου αν θα τα καταφέρω , αν θα πάνε όλα καλά κ.ο.κ. ευτυχώς μετά μου περνάνε και δεν διαρκούν όλη την μέρα. Αφήστε που σκέφτομαι ότι θα μου λείπει η κοιλίτσα μου μετά. Για πείτε κι εσείς συναισθήματα , σκέψεις κτλπ.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Kαλησπερα και απο μενα!

Όντως πολυ μουντη μερα αλλα και μενα μ'αρεσει.Ειμαι του χειμωνα τελικα!!

Σημερα ξυπνησα τελειως ξεκουραστη και σηκωθηκα μια χαρα απο το κρεβατι.Απο τις λιγες φορες που δεν πονουσα.Οσο για συναισθηματα μια φοβος μια ανακουφιση για να επιστρεψει το σωμα μου στα φυσιολογικα του. Ελπιζω τα μαθηματα να με κανουν λιγο παραπανω ατρόμητη για τη μεγαλη μερα.

Aαα παρεπιπτοντως αλλαζετε και εσεις 2-3 εσωρουχα την ημερα λογω αυξημενων υγρων?

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια..εμενα το στηθος μου ειναι πρησμενο και πολυ βαρυ απο τον 3 μηνα φοραω μονο σουτιεν θηλασμου με βολεψαν..και για την γραμμη στην κοιλια που λετε εχω πολυ σκουρη εντονη απο τον 3 μηνα ..

για το μωρο που λετε οταν και εγω δεν το νιωθω συνεχεια αγχωνομαι πολυ..υγρα εχω και εγω πολλα..

εγω πηρα επιθεματα στηθους και ψαλιδακι χτενουλα ,πανες, μωρομαντηλα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

καλησπερα κοριτσια..εμενα το στηθος μου ειναι πρησμενο και πολυ βαρυ απο τον 3 μηνα φοραω μονο σουτιεν θηλασμου με βολεψαν..και για την γραμμη στην κοιλια που λετε εχω πολυ σκουρη εντονη απο τον 3 μηνα ..

για το μωρο που λετε οταν και εγω δεν το νιωθω συνεχεια αγχωνομαι πολυ..υγρα εχω και εγω πολλα..

εγω πηρα επιθεματα στηθους και ψαλιδακι χτενουλα ,πανες, μωρομαντηλα..

Και εγω αυτα που ειπες εχθες τα πηρα.για τα επιθεματα διαβασα οτι καποια μπορει να αφηνουν χνουδια στο στηθος και ετσι εγω θα τα χρησιμοποιησω εξω απο τις αποστειρωμενες γαζουλες οι οποιες δεν αφηνουν ιχνη.Ψαλιδακι κ χτενακι πηρα της chicco.Εσυ?Μωρομαντηλα εχω διαφορες μαρκες,τωρα ποια ειναι τα καταλληλα δεν εχω ιδεα.

ZpmAp3.png

να μαι κι εγω!

σήμερα είδαμε τον μικρό και ειναι 2.200! στην 33η εβδομάδα... θρεφταράκι ε?? πολύ δεν είναι?? έχει και κάτι μαγουλήθρες... χαχχαχα!

θέση έχει πάρει με το κεφαλι κάτω αλλά είναι πολύ ψηλά ακόμη με τράχηλο κλειστό στα 33.

νορμαλ όλα αυτα??

κολπική δεν μου έχει κάνει καμία!

όταν μπούμε στο μήνα λέει μην το σκάλιζουμε χωρίς λόγο!

ετσι μου ρχεται να πάω να κάνω μόνη μου!

κι εμένα το στήθος μου δεν έχει μεγαλώσει ιδιαίτερα.. ή τουλάχιστον δεν του φαίνεται και πολύ μιας που είναι η κοιλιά τούρλα από κάτω! και φοράω ακομη τα σουτιέν που φόραγα - μόνο που έχει σκουρήνει.

ψαλιδάκι χτενάκι βούρτσα λέω να πάρω της nuk... πήρε καμία??

να μαι κι εγω!

σήμερα είδαμε τον μικρό και ειναι 2.200! στην 33η εβδομάδα... θρεφταράκι ε?? πολύ δεν είναι?? έχει και κάτι μαγουλήθρες... χαχχαχα!

θέση έχει πάρει με το κεφαλι κάτω αλλά είναι πολύ ψηλά ακόμη με τράχηλο κλειστό στα 33.

νορμαλ όλα αυτα??

κολπική δεν μου έχει κάνει καμία!

όταν μπούμε στο μήνα λέει μην το σκάλιζουμε χωρίς λόγο!

ετσι μου ρχεται να πάω να κάνω μόνη μου!

κι εμένα το στήθος μου δεν έχει μεγαλώσει ιδιαίτερα.. ή τουλάχιστον δεν του φαίνεται και πολύ μιας που είναι η κοιλιά τούρλα από κάτω! και φοράω ακομη τα σουτιέν που φόραγα - μόνο που έχει σκουρήνει.

ψαλιδάκι χτενάκι βούρτσα λέω να πάρω της nuk... πήρε καμία??

χεχε μεγαλουτσικο κ εσενα.Εμενα ηταν τοσο την παρασκευη που μας περασε.Δε θελω να ξερω τωρα....χαχαχα.Τις επομενες δυο βδομαδες μπορει να παρουν λιγοτερα θα δουμε και εγω και εσυ.Για τον τραχηλο δε ξερω να σου απαντησω.Μονο με την καμερα δεν το βλεπουν αυτο κολπικα?αν ναι εχω 2-3 μηνες να κανω.Οσο για τη κολπικη ουτε να ακουω δε θελω.Ασε να κανεις στο μηνα σου καλα σου ειπε.Αν αγχωνεσαι βεβαια κανε.

ZpmAp3.png

Mama mpempouli μια χαρα μεγαλο μωρακι...εγω αν θυμαμαι καλα στην 30η εβδομαδα ηταν 30mm ο τραχηλος .. Εσενα την προηγουμενη φορα που πηγες ποσο ηταν κ σε ποια εβδομαδα;;

Κ εγω της nuk πηρα..

Αν εχεις καποια υποψια οτι μπορει να εχεις κατι κανε εγω ειχα ενοχλησεις για αυτο εκανα αλλιως θα μου εκανε τον επομενο μηνα...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...