Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ROCK ME εσυ αρχιζεις μαθηματα εγω τα τελειωσα κριμααα ηταν πολυ ωραια!!!

Εμεις ευτυχως εχουμε σομπα μικρη αλλα κανει πολυ καλη δουλεια σε σπιτι 60τμ

Έτσι ακουσα και εγω οτι ειναι πολυ βοηθητικα και σου μειωνουν καπως και τους φοβους. Για αυτο περιμενω πως και πως!:D

ZpmAp3.png

Kαλημερεςςςςςςς πως ειστε ολες σημερα?

Εγω πολυ καλυτερα.Αυτοι οι ελαφριοι πονοι περιοδου προς το παρων εξαφανιστηκαν. Ισως κουραστηκα και λιγο με τον στολισμο χθες. Αργω λιγο να ισιωσω μολις σηκωθω απο το κρεβατι αλλα με λιγο καφε ολα στρωνουν!!!!

ΥΓ Επιτελους με πηρε και η μαια για τα μαθηματα.Τα ξεκιναω τη Δευτερα!!Νόμιζα με ξεχασαν!!:D:D:D

Rock me αν μου το επιτρέψει ο γιατρος να σηκωθώ λογω του μικρού μεγέθους του τραχηλου μου που κάθομαι ξαπλωμένη θα έρθω κ εγω την Δευτέρα !!! Θα σε ενημερώσω ! Τι ωρα σας ειπε 9 ; Εγω ήδη εχω παει σε ενα με τις μαμάδες Δεκεμβρίου .επειδη θα φύγω για αθηνα της είχα ζήτησει να παω νωρίτερα αλλά μετα έγινε αυτό με τις συσπασεις κ τον τραχήλο κ δεν πήγα σε κανένα άλλο. Να σας ρωτήσω ρε κορίτσια το μωρακι μου απο χθες ειναι υποτονικό το ακούω αλλά αραιά κ με λίγη ένταση , σας εχει τύχει τωρα τελευταία κάτι τέτοιο ;;;; Ανησυχώ πολύ.

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Rock me αν μου το επιτρέψει ο γιατρος να σηκωθώ λογω του μικρού μεγέθους του τραχηλου μου που κάθομαι ξαπλωμένη θα έρθω κ εγω την Δευτέρα !!! Θα σε ενημερώσω ! Τι ωρα σας ειπε 9 ; Εγω ήδη εχω παει σε ενα με τις μαμάδες Δεκεμβρίου .επειδη θα φύγω για αθηνα της είχα ζήτησει να παω νωρίτερα αλλά μετα έγινε αυτό με τις συσπασεις κ τον τραχήλο κ δεν πήγα σε κανένα άλλο. Να σας ρωτήσω ρε κορίτσια το μωρακι μου απο χθες ειναι υποτονικό το ακούω αλλά αραιά κ με λίγη ένταση , σας εχει τύχει τωρα τελευταία κάτι τέτοιο ;;;; Ανησυχώ πολύ.

Α σου ειπε να προσεχεις λογω τραχηλου και εισαι ξαπλα? Καλυτερα μεινε οπως εισαι εκτος και αν σου το επιτρεψει οντως!! 9 θα παω ναι,οποτε αν ερθεις πες μου :D.Ξέρω ότι απο εδω και περα τα μωρακια καπως στριμωχνονται και θα τα καταλαβαινουμε λιγοτερο.Εμενα ακομα ειναι ασταματητο αλλα απο τον ογδοο και μετα αυτο ξερω οτι συμβαινει.Λογικα ολες θα το παθουμε σιγα σιγα.

ZpmAp3.png

Εγω τον ειχα χασει τις προαλες 2 μερες απλα κουραστηκε και κοιμαται!!

Ετσι μου ειπε ο γιατρος οτι καποιες φορες κοιμουνται κιολας!!!:tongue::tongue::tongue:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσιΑ τι άγχος είναι αυτό μεχρι να γεννήσουμε !!! Τι γλυκό εχω φάει απο χθες τίποτα , τι χυμό έχω πιει τίποτα . Ελπιζω σύντομα να αρχίσει τις κλωτσιές γιατί με βλέπω για υπέρηχο !!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Γεια σας κορίτσια!

enseignante Καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μωρό σου!

Εννοείται πως κι εγώ δε θα΄θελα με τίποτα να ξεσπιτωθώ λόγω του μωρού!

Χίλιες φορές καλύτερα στο σπίτι μου κι έχω και μεγαλύτερο παιδί.Το πολύ πολύ να έρθει η μαμά μου τις 2 πρώτες μέρες αν και εφ'όσον δεν καταφέρει ο άντρας μου να πάρει καμιά άδεια μέχρι να προσαρμοστούμε όλοι μας,μικροί ,μεγάλοι!

Εμείς κορίτσια έχουμε κοινόχρηστο boiler οπότε υπάρχει ζεστό νερό σε όλα τα διαμερίσματα όλο το 24ωρο.Το σκεπτικό ήταν να ζεσταίνεται το νερό με τα καλοριφέρ.Τώρα που δεν λειτουργούμε τα καλοριφέρ (για 4ο συνεχή χειμώνα)δουλεύει με τον ηλιακό και με το ρεύμα.Δε νομίζω όμως οτι είναι φθηνότερο από το να είχα ατομικό θερμοσίφωνο...

Α,δε σας είπα!Ήρθε ο νονός της κόρης μου σήμερα για να βοηθήσει τον άντρα μου με το δωμάτιο της μπέμπας και το τέλειωσαν το βάψιμο!Εκείνος είναι επαγγελματίας και το ξεπέταξε σε ένα πρωινό!Είμαι πολύ χαρούμενη!Θέλει βέβαια ΤΟ μάζεμα αλλά το δύσκολο τελείωσε!Πήρα τη γυναίκα να με υπολογίζει σε 15 μέρες από τώρα για 2 μέρες της είπα γιατί αποκλείεται να μου κάνει το γενικό που θέλω μόνο σε μια μέρα!Μέχρι τότε ευελπιστώ να έχω τελειώσει με τα ρούχα του μωρού και να τα έχω τακτοποιήσει στην ντουλάπα.Τρέμω κιόλας μην το παρακάνω κι έχουμε πάλι να τρέχουμε στα νοσοκομεία!

Να ρωτήσω κάτι;Το στήθος σας σε τι κατάσταση είναι;Εμένα μέχρι τον τρίτο μήνα ήταν πρησμένο ,έτοιμο να σπάσει αλλά από τότε λες και ξεφούσκωσε!Δε θυμάμαι καθόλου στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πως ήταν στον 8ο...

Τώρα πάντως δεν είναι καθόλου πρησμένο,δεν πονάει μόνο εδώ και κάποιους μήνες φαίνονται έντονα πράσινες φλέβες σα διακλαδώσεις πάνω στο στήθος.Έτσι είναι το φυσιολογικό;Και πότε πρήζεται με το γάλα;Με το που θα γεννήσουμε ή και πιο πριν;Θυμάμαι αφού γέννησα την κόρη μου μετά το πρώτο 24ωρο ήρθε το γάλα και φούσκωσε το στήθος.Πριν τη γέννα δε θυμάμαι:roll:

Γεια σας κορίτσια!

enseignante Καλώς ήρθες στην παρέα μας και με το καλό το μωρό σου!

Εννοείται πως κι εγώ δε θα΄θελα με τίποτα να ξεσπιτωθώ λόγω του μωρού!

Χίλιες φορές καλύτερα στο σπίτι μου κι έχω και μεγαλύτερο παιδί.Το πολύ πολύ να έρθει η μαμά μου τις 2 πρώτες μέρες αν και εφ'όσον δεν καταφέρει ο άντρας μου να πάρει καμιά άδεια μέχρι να προσαρμοστούμε όλοι μας,μικροί ,μεγάλοι!

Εμείς κορίτσια έχουμε κοινόχρηστο boiler οπότε υπάρχει ζεστό νερό σε όλα τα διαμερίσματα όλο το 24ωρο.Το σκεπτικό ήταν να ζεσταίνεται το νερό με τα καλοριφέρ.Τώρα που δεν λειτουργούμε τα καλοριφέρ (για 4ο συνεχή χειμώνα)δουλεύει με τον ηλιακό και με το ρεύμα.Δε νομίζω όμως οτι είναι φθηνότερο από το να είχα ατομικό θερμοσίφωνο...

Α,δε σας είπα!Ήρθε ο νονός της κόρης μου σήμερα για να βοηθήσει τον άντρα μου με το δωμάτιο της μπέμπας και το τέλειωσαν το βάψιμο!Εκείνος είναι επαγγελματίας και το ξεπέταξε σε ένα πρωινό!Είμαι πολύ χαρούμενη!Θέλει βέβαια ΤΟ μάζεμα αλλά το δύσκολο τελείωσε!Πήρα τη γυναίκα να με υπολογίζει σε 15 μέρες από τώρα για 2 μέρες της είπα γιατί αποκλείεται να μου κάνει το γενικό που θέλω μόνο σε μια μέρα!Μέχρι τότε ευελπιστώ να έχω τελειώσει με τα ρούχα του μωρού και να τα έχω τακτοποιήσει στην ντουλάπα.Τρέμω κιόλας μην το παρακάνω κι έχουμε πάλι να τρέχουμε στα νοσοκομεία!

Να ρωτήσω κάτι;Το στήθος σας σε τι κατάσταση είναι;Εμένα μέχρι τον τρίτο μήνα ήταν πρησμένο ,έτοιμο να σπάσει αλλά από τότε λες και ξεφούσκωσε!Δε θυμάμαι καθόλου στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πως ήταν στον 8ο...

Τώρα πάντως δεν είναι καθόλου πρησμένο,δεν πονάει μόνο εδώ και κάποιους μήνες φαίνονται έντονα πράσινες φλέβες σα διακλαδώσεις πάνω στο στήθος.Έτσι είναι το φυσιολογικό;Και πότε πρήζεται με το γάλα;Με το που θα γεννήσουμε ή και πιο πριν;Θυμάμαι αφού γέννησα την κόρη μου μετά το πρώτο 24ωρο ήρθε το γάλα και φούσκωσε το στήθος.Πριν τη γέννα δε θυμάμαι:roll:

Aντε ωραια!! Με υγεια να το χαρει το μπεμπακι σου!!!:D:D

Ναι και μενα δεν το βλεπω πολυ πρησμενο οπως στις αρχες ουτε ποναει τοσο οσο πριν.Μη σου πω καθολου. Μονο οι θηλες ειναι αρκετα πιο σκουρες και οταν πεσει νερο τις παρατηρω στο μπανιο γινονται σαν μπιμπερο χαχαχα. Ας μας πει και καμια αλλη κοπελα γιατι το εχω και εγω απορια.

ZpmAp3.png

Ρε κοριτσιΑ τι άγχος είναι αυτό μεχρι να γεννήσουμε !!! Τι γλυκό εχω φάει απο χθες τίποτα , τι χυμό έχω πιει τίποτα . Ελπιζω σύντομα να αρχίσει τις κλωτσιές γιατί με βλέπω για υπέρηχο !!

Κι εγώ την πάτησα έτσι μια μέρα που αισθανόμουν πολύ ανεπαίσθητα χτυπηματάκια κι δεν μπορούσα να φάω και κανα γλυκό λόγω ζαχάρου...

Δοκίμασα να ξαπλώσω στο πλάι (που ξέρω οτι δεν τη βολεύει και άλλες φορές με ταράζει στις κλωτσιές )και πάλι πολύ υποτονική την αισθανόμουν.Πήρα από την αδερφή μου τα ακουστικά από το κλασικό πιεσόμετρο και άκουσα τους παλμούς της πεντακάθαρα από την κοιλιά μου.Βέβαια την επόμενη μέρα άρχισε πάλι το χορό αλλιώς θα πήγαινα κι εγώ για υπέρηχο.Μάλλον κοιμόταν....

Μήπως να ενημερώσεις το γιατρό σου;

Aντε ωραια!! Με υγεια να το χαρει το μπεμπακι σου!!!:D:D

Ναι και μενα δεν το βλεπω πολυ πρησμενο οπως στις αρχες ουτε ποναει τοσο οσο πριν.Μη σου πω καθολου. Μονο οι θηλες ειναι αρκετα πιο σκουρες και οταν πεσει νερο τις παρατηρω στο μπανιο γινονται σαν μπιμπερο χαχαχα. Ας μας πει και καμια αλλη κοπελα γιατι το εχω και εγω απορια.

Α,όσο για το χρώμα εμένα δεν έχουν σκουρήνει μόνο οι θηλές αλλά όλο το στήθος έχει γίνει σοκολατί.Έχω βγάλει κι αυτή την σκούρα κατακόρυφη γραμμή που ξεκινάει ανάμεσα από το στήθος,διασχίζει όλη την κοιλιά και φτάνει μέχρι την καισαρική μου(την πρώτη).Έχει συγκεκριμένη ονομασία αυτή η γραμμή (δεν τη θυμάμαι τώρα) και δεν την εμφανίζουν όλες οι έγκυες.Εγώ πάντως την είχα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη κι "έσβησε" αρκετούς μήνες μετά τον τοκετό

Διαφημίσεις

Α,όσο για το χρώμα εμένα δεν έχουν σκουρήνει μόνο οι θηλές αλλά όλο το στήθος έχει γίνει σοκολατί.Έχω βγάλει κι αυτή την σκούρα κατακόρυφη γραμμή που ξεκινάει ανάμεσα από το στήθος,διασχίζει όλη την κοιλιά και φτάνει μέχρι την καισαρική μου(την πρώτη).Έχει συγκεκριμένη ονομασία αυτή η γραμμή (δεν τη θυμάμαι τώρα) και δεν την εμφανίζουν όλες οι έγκυες.Εγώ πάντως την είχα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη κι "έσβησε" αρκετούς μήνες μετά τον τοκετό

Τωρα που το λες και εγω πιο σκουρο το βλεπω ολο το στηθος.Οσο για τη γραμμη καλα που το πες γιατι καιρο τωρα απορουσα που ειναι η δικια μου.Μαλλον εμενα δε θα φανει!

ZpmAp3.png

Ουτε εμενα εχει πρηστει πολυ στις αρχες ηταν ετοιμο να εκραγει τα σουτιεν μου δεν μπορουσα να τα βαλω κ τωρα ολα καλα!!

baby2? εσυ κοιτα να μην κουραζεσαι ολα σιγα σιγα κ αν δεν τα εχεις τελειωσει δεν πειραζει!!

Εμεις κοριτσια το βαψαμε το παιδικο αλλα τωρα ειναι σαν αποθηκη θεέι να το αδειασουμε κ επισης να το φτιαξουμε αλλα δεν εχω ορεξη!!

Κουραζομαι κιολας τι να πω...κ φωναζα στον αντρα μου 2 μηνες πριν να το τελειωσουμε κ μου ελεγε εχουμε καιρο...:confused::confused::confused:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

και μενα το στηθος μ πρησμενο δεν το λες αλλα σκουρινε πολυ κ φαινονται οι φλεβες εντονα...

αχ αυτοι οι αντρες κ μενα μια απο τα ιδια μην αγχωνεσαι μου λεει κ εχουμε να κανουμε ενα σωρο πραγματα

uOZHp12.png

Καλησπέρα σε όλες τις ανήσυχες μανούλες!

Εγώ σήμερα πήγα για καλλιέργεια κολπικού και την είχα μεγααααααααααλο άγχος! Ευτυχώς η μαία ήταν εξαιρετική. Μου έβαλε μεν κολποδιαστολέα αλλά έναν μικρούλη και έκανε πήρε πολύ πολύ γρήγορα το επίχρισμα. Να ναι καλά. Ούτε πόνο ούτε αίμα ευτυχώς.

Έπειτα πήγα και συνταγογράφησα τις τελευταίες εξετάσεις και τα τελευταία φάρμακα και ξέγνοιασα! Κορίτσια, είμαστε στην τελική ευθεία!

Οι υπόλοιπες εξετάσεις θα γίνουν την Πέμπτη μάλλον και την Τρίτη έχω ραντεβού με τον γιατρό.

Πήγα και ψώνισα εσώρουχα που χρειαζόμουν, βρήκα και οικονομικά σουτιέν θηλασμού και ηρέμησα κι απ αυτή την εκκρεμότητα.

Κάτι καταστήματα με τρενάρουν με τις παραδόσεις πραγμάτων για το μωρό και έχω έναν εκνευρισμό αλλά θέλω να ελπίζω πως όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Για το στήθος που λέτε, κι εμένα έχει πάψει εδώ και μήνες να πονάει αλλά έχει μεγαλώσει. Και τα δικά σας είμαι σίγουρη πως έχουν μεγαλώσει αλλά η απουσία πόνου σας κάνει να πιστεύετε πως δεν είναι πρησμένα. Έχω μήνες που δεν ανέχομαι σουτιέν και φοράω μόνο θηλασμού όποτε βγαίνω απ το σπίτι. Οι θηλές είναι σκούρες πολύ όπως και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ενώ η γραμμή δεν έχει φανεί ακόμα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Και εγω απο τζαμπο γυρισα.Ελεος οποτε θελω να περπατησω του λεω να με παει εκει.Ξεφραγκιαστηκαμε παλι.Εγω ευτυχως με το δωματιο τα τελειωσα ολα αν και εμενα σαν αποθηκη ειναι τωρα μεσα με καροτσια,καθισμα αυτοκινητου,πορτ μπεμπε, βαλιτσες χαμος.Και μενα ετσι μου ελεγε ο δικος μου "εχουμε καιρο", τα ακουσε ενα χερακι και εστρωσε χαχα.Σουτιεν δεν μου κανει κανενα τη βγαζω με αθλητικα.Θηλασμου εγω παρηγγειλα απο Αγγλια.

Την αλλη Παρασκευη θα μου γραψει τις τελευταιες εξετασεις να τελειωνω και εγω.Αυτη την κολπικη την βαρεθηκααααα!!Πωπω τελειωνουμε και απο τη μια ειμαι ενθουσιασμενη απο την αλλη εχω τρομερο αγχος.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...