Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Αχ κορίτσια με ξεάγχωσαν οι απαντήσεις σας να είστε πάντα καλά εύχομαι. Το θέμα είναι πως ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου έχουμε αυτοκίνητο και είναι κάπως ανασταλτικό αυτό. Αλλά θα τα σκεφτώ όλα πολύ καλά άλλωστε έχω χρόνο ακόμα είμαι 32 εβδομάδων και 2 ημερών ενημερωτικά. Βρε κορίτσια δεν ξέρω αν σε εσάς ισχύει αλλά τώρα τελευταία όσο κοντεύει ο καιρός έτσι κι εδώ βίντεο με μωράκια ή όταν πιάνω την κοιλίτσα μου και έχει γίνει το σποράκι παιδάκι πια ποτάμι τρέχουν τα μάτια μου. Λέτε να μου μείνει κουσούρι και μετά η ευαισθησία; Και παρεπιπτόντως εγώ Αθήνα θα γεννήσω.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΨΑΧΝΑ....:tongue::tongue::tongue::tongue:

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....κοριτσάκι!!

Rock_Me: ΠΗΤ 10/01/2015.....κοριτσάκι!!

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγοράκι!!

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

s.ria: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! 웃

baby2?: ΠΗΤ 14/01/201.....κοριτσάκι!!

mama-mpempouli: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! 웃

nice: ΠΗΤ 14/01/201.....κοριτσάκι!!

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!

marako: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....αγοράκι!!

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

LITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/02/2015....αγοράκι!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

καλησπερα κοριτσια..τι κανετε?αυτο με τον υπνο μεγαλο ζορι και εγω πριν μονο μπρουμητα κοιμομουν και τωρα στο πλαι που κοιμαμαι ολο πιανομαι..οταν γεννησω λεω θα ριξω ενα καλο τεντωμα και θα κοιμηθω μπρουμητα..

εδω nst σου κανουν καθε φορα που εχεις ραντεβου στο γιατρο και κολπικη καλλλιεργεια και εξεταση ουρων..ολα τα μωρακια σας γυρισαν μονο ο δικος μου ακομα ειναι με το κεφαλι επανω, να δω αν θα εχει γυρισει στο επομενο ραντεβου που θα εχω μπει στο μηνα μου ..μου ειπε περπατημα και πολυ νερο για να εχω πολυ αμνιακο και να γυριζει..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Γεια σας κοριτσια, να σας ρωτησω, μιας και γενναμε καταχειμωνο και το μωρο θελει πολλες φορες αλλαγμα και αρα πλυσιμο στο νιπτηρα με τρεχουμενο νερο τι θα κανετε για να εχετ ζεστο νερο? εγω δεν μπορω ολη μερα θερμοσιφωνο, θα μας ερθει ο κουκος αηδονι..αφηστε που εδω που μενω, αν και εχουμε και ηλιακο, ο ηλιος εκλειπει τον χειμωνα..για πειτε καμμια λυση...

το μονο που σκεφτομαι ειναι να εχω ζεστο νερο σε κατσαρολα και οταν τον ξεπλενο να ρχνω με κανατουλα..

F4oIp2.png

Γεια σας κοριτσια, να σας ρωτησω, μιας και γενναμε καταχειμωνο και το μωρο θελει πολλες φορες αλλαγμα και αρα πλυσιμο στο νιπτηρα με τρεχουμενο νερο τι θα κανετε για να εχετ ζεστο νερο? εγω δεν μπορω ολη μερα θερμοσιφωνο, θα μας ερθει ο κουκος αηδονι..αφηστε που εδω που μενω, αν και εχουμε και ηλιακο, ο ηλιος εκλειπει τον χειμωνα..για πειτε καμμια λυση...

το μονο που σκεφτομαι ειναι να εχω ζεστο νερο σε κατσαρολα και οταν τον ξεπλενο να ρχνω με κανατουλα..

Κ εμεις αναλογο προβλημα εχουμε με κανα βραστηρα θα κανουμε δουλεια ή θερμοσιφωνα κ οσο κραταει το νερο ζεστο

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Το θεμα ειναι οτι θερμοσιφωνο θα αναβω καθε μερα 1 ωρα αλλα κατα τις 6 που επιστρεφει οσυζυγος απο την δουλεια να κανει ενα μπανιο... αραγε με βραστηρα και κανατακι, θα μπορουμε με το ενα χερι να κραταμε το μωρο και με το αλλο να ριχνουμε το νερο απο την κανατα? Και με ποιο χερι θα το ξεπλενουμε?:roll::roll:

F4oIp2.png

Το θεμα ειναι οτι θερμοσιφωνο θα αναβω καθε μερα 1 ωρα αλλα κατα τις 6 που επιστρεφει οσυζυγος απο την δουλεια να κανει ενα μπανιο... αραγε με βραστηρα και κανατακι, θα μπορουμε με το ενα χερι να κραταμε το μωρο και με το αλλο να ριχνουμε το νερο απο την κανατα? Και με ποιο χερι θα το ξεπλενουμε?:roll::roll:

Ε το μπανακι του να το κανεις βραδακι πριν κοιμηθει για να σε βοηθαει ο συζυγος τωρα τι να σου πω ειναι ενα θεμα

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσια εμεις τελικα σημερα πηγαμε κ αγορασαμε εναν κονβεκτορα...να ειμαστε προετοιμασμενοι...πηραμε κ μια μικρη βαλιτσουλα που ειχε η μαμα μ να την ετοιμασω κ ξεκιναμε γενικη για να στρωσω κιολας...πηγα για εξεταζεις το πρωι καθως Τεταρτη εχω γιατρο..η μικρη σημερα κανει παρτυ μιλαμε για πολυ κλωτσια..γι αυτο που ρωτησε μια κοπελα παραπανω συμφ ωνω οτι πλεον σαν το σπιτι μας πουθενα εμενα θα ερχεται σπιτι η μαμα μ.

Ασχετο πινω πολυ νερο τελευταια εχει τυχει σε καποια κοπελα εντονη επιθυμια για νερο..σχεδον 2λιτρα την ημερα βρε κοριτσια ειναι λογικο?

uOZHp12.png

Και εγω το σκεφτηκα αυτο η αληθεια ειναι αλλα δε θα παιδευτω με βραστηρα. Θα τον ανοιγω μονο το βραδυ τον θερμοσιφωνα και θα συμβαδισουμε και εμεις με τις δικες της ωρες. Οποτε μπανιο και εμεις εκεινες τις ωρες.Αν τωρα χρειαστει ενδιαμεσα εμας με το καλοριφερ ανοιχτο ζεσταινει και το νερο.Αλλά αναγκαστικα θερμοσιφωνα θα χρησιμοποιησουμε και εμεις.όσο για το πως θα την πλυνω θελω να ελπιζω οτι για αρχη τουλαχιστον δε θα χρειαστει να το κανω μονη μου μιας και ο αντρας μου δουλευει στο σπιτι.Για αργοτερα ελπιζω να εχω συνηθισει στο να τη πιανω και καπως θα βρουμε τις πατεντες μας.

ZpmAp3.png

Καλησπερα κοριτσια εμεις τελικα σημερα πηγαμε κ αγορασαμε εναν κονβεκτορα...να ειμαστε προετοιμασμενοι...πηραμε κ μια μικρη βαλιτσουλα που ειχε η μαμα μ να την ετοιμασω κ ξεκιναμε γενικη για να στρωσω κιολας...πηγα για εξεταζεις το πρωι καθως Τεταρτη εχω γιατρο..η μικρη σημερα κανει παρτυ μιλαμε για πολυ κλωτσια..γι αυτο που ρωτησε μια κοπελα παραπανω συμφ ωνω οτι πλεον σαν το σπιτι μας πουθενα εμενα θα ερχεται σπιτι η μαμα μ.

Ασχετο πινω πολυ νερο τελευταια εχει τυχει σε καποια κοπελα εντονη επιθυμια για νερο..σχεδον 2λιτρα την ημερα βρε κοριτσια ειναι λογικο?

Και εγω πινω πολυ νερο...λιτρα ομως.Επινα και πριν αρκετο βεβαια αλλα τωρα περισσοτερο.Μαλλον ειναι φυσικο δε ξερω. Οσο για τις κλοτσιες μια απο τα ιδια και απο οτι λενε και οι αλλες κοπελες ολες τα ιδια.Μαλλον στη φαση που ειμαστε ειναι περισσοτερο ενεργα απο ποτε τα νινακια.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Μαλλον τελικα ειναι φυσικο τοτε ,θα ρωτησω κ τον γιατρο βεβαια μιας κ νιωθω σαν να εχωφαει σαρδελες μονιμα χαχαχαχα...

Για το νερο κ μεις θερμοσιφωνα εχουμε θα δουμε πως θα τα καταφερουμε καθως ειναι ενα θεμα που δεν το ειχα πολυσκεφτει...καπως ετσι κ μεις θα συμβαδιζουμε με την μικρη...μαλλον προς το βραδυ θα τον αναβουμε περισσοτερο...και ισως και το πρωι για πολυ λιγο ευτυχως ζεσταινεται αμεσως το νερο..

uOZHp12.png

Kαλημερεςςςςςςς πως ειστε ολες σημερα?

Εγω πολυ καλυτερα.Αυτοι οι ελαφριοι πονοι περιοδου προς το παρων εξαφανιστηκαν. Ισως κουραστηκα και λιγο με τον στολισμο χθες. Αργω λιγο να ισιωσω μολις σηκωθω απο το κρεβατι αλλα με λιγο καφε ολα στρωνουν!!!!

ΥΓ Επιτελους με πηρε και η μαια για τα μαθηματα.Τα ξεκιναω τη Δευτερα!!Νόμιζα με ξεχασαν!!:D:D:D

ZpmAp3.png

Κορίτσια συγνώμη αλλά εξηγήστε μου και μένα τι είναι το convector :confused:

ειναι ενα ειδος θερμαντικου σωματος μιας κ τα καλοριφερ δεν αναβουν συνεχεια(δεν εχουμε αυτονομη)

Kαλημερεςςςςςςς πως ειστε ολες σημερα?

Εγω πολυ καλυτερα.Αυτοι οι ελαφριοι πονοι περιοδου προς το παρων εξαφανιστηκαν. Ισως κουραστηκα και λιγο με τον στολισμο χθες. Αργω λιγο να ισιωσω μολις σηκωθω απο το κρεβατι αλλα με λιγο καφε ολα στρωνουν!!!!

ΥΓ Επιτελους με πηρε και η μαια για τα μαθηματα.Τα ξεκιναω τη Δευτερα!!Νόμιζα με ξεχασαν!!:D:D:D

καλη αρχη με τα μαθηματα κοπελα μ...και γω μεχρι να σηκωθω απο το κρεβατι μετα σιγα σιγα ισιωνω...κανε λιγο υπομονη με τις δουλειες να ξαπλωνεις ενδιαμεσα να ξεκουραζεσαι..εγω ετσι κανω..

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...