Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!Τι κανετε????Χαθηκα λιγο αλλα ειχε ο αντρας μου αδεια αυτες τις ημερες,οποτε ειμασταν συνεχεια ολοι μαζι και τριγυρναγαμε δεξια και αριστερα σε βολτουλες!Τωρα εχουν βγει οι δυο τους και εγω πινω χαλαρα το καφεδακι μου και μπηκα να σας διαβασω!:P

Λοιπον τα νεα μου:Εκανα ντοπλερ,ολα καλα,το μικρουλη μου μεγαλωνει μια χαρα!!!Εχει παρει θεση το καλο μου με το κεφαλακι κατω και ετοιμαζεται...Τωρα μου ειπε πως θα παω αφου μπω στον μηνα μου για με βαλει στο nst(σωστα το λεω?:rolleyes:).Ποπο κοριτσια μπηκαμε στην τελικη ευθεια!!!!

Ειναι δυο μερες τωρα που πλενω τα ρουχαλακια του!Τα κοιταω στην απλωστρα και απο την μια γελαω και απο την αλλη συγκινουμε....Και απο την αλλη θελω να κλαιω με μαυρο δακρυ οταν σκεφτομαι το σιδερο που εχω να ριξω:tongue:,αν και μαλλον θα ερθει η μαμα μου γιατι η μεση μου δεν ειναι για πολλα....

Για το θεμα υπνου και μεσης ευτυχως πανε καλυτερα!Η μεση ποναει πολυ λιγο με την προυποθεση οτι δεν κουραζομαι αλλιως με πεθαινει...οποτε παιζω το κοροιδο για πολλα και ευτυχως εχω πααααρα πολυ βοηθεια απο τον αντρουλη μου!Απο χθες νιωθω μια πιεση στα κοκκαλα και ποναω,και ευτυχως κοιμαμαι καλα!

Μπραβο!!!!!Πολυ χαιρομαι baby2 που ολα πανε καλα!!!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα κοριτσια

picgifs-good-morning-431175.gif

Να σας πω το ιδιο παθαινω χθες πηγαμε σε μια γιορτη στις 9 κ 11:30 λεω στον αντρα μου παμε να φυγουμε....:(:(

Εγω στον υπνο μονο να γυρισω δεν μπορω ο μικρος μου εχει ηδη μαλλον προγραμμα (ελπιζω να το διατηρησει με βολευει) και απο τις 12-1 το βραδυ μεχρι τις 5-6 που ισα κουναει λιγο δεν ξυπναει κ στις 9-10 ξεκιναει τις τουμπες!!!:D:D:D:D:D

baby2? Τι ωραια νεα ειναι αυτα επιτελους να χαρεις λιγο!!!

Και η μπεμπα σου μεγαλωσε πολυ!!

Κυκλωπάκι θα βγει το παιδί μου!Ας όψεται ο μπαμπάς!

Κι εγώ βόλτα τα πάω τα ρούχα κορίτσια!Φροντίζω να απλώνω πρωί ώστε κατά τις 5 το απόγευμα να βγαίνω να οσφρίζομαι την ατμόσφαιρα σα λαγωνικό και με την πρώτη υποψία τζακιού ουπς τα μαζεύω!Αν δεν έχουν στεγνώσει τα ξανααπλώνω το πρωί!

Ερώτηση:Από ρεύμα καίει πολύ το στεγνωτήριο;

Γιατί δε χρειάζονται σιδέρωμα τα ρούχα μετά;Γιατί κατά κάποιο τρόπο έχουν απολυμανθεί ή δεν είναι και τσαλακωμένα;

Και εγω περα απο το σιδερο ειχα βαρεθει αυτο το πηγαινε ελα με τα ρουχα το χειμωνα μεσα εξω. Λογαριασμο τωρα περιμενω να μου ρθει μιας και το χω κανα μηνα μολις.Ας μας απαντησει η rav4 που το εχει πιο πολυ καιρο.Αν και με ενεργειακη κλαση Α που εχουν ολα τωρα δε νομιζω να καιει. Δεν τα σιδερωνω γιατι πρωτον τα βγαζει καυτα οποτε αποστειρωνονται και δευτερον γιατι δεν τα βγαζει και τσαλακωμενα. Μονο τη προικα της μπεμπας μου εβγαλε τσαλακωμενη γιατι ηταν η πρωτη πλυση που εκανα και δεν ειχα βρει ακόμα τα κολπα του.Αλλα και παλι το να σιδερωνω και 2-3 σεντονια ΜΟΝΟ το μηνα δεν ειναι τιποτα.

ZpmAp3.png

Γεια σας κοιλουμπες!Βλεπω εχετε αρχισει ολες σιδερωματα κλπ κλπ..:D

Αντε, εγω αυτα τον αλλον μηνα τετοιες μερες, ανυπομονω!

Εβαλε πολυ κρυο,οχι αστεια!φανταζομαι στα Γιαννενα...

F4oIp2.png

Γεια σας κοιλουμπες!Βλεπω εχετε αρχισει ολες σιδερωματα κλπ κλπ..:D

Αντε, εγω αυτα τον αλλον μηνα τετοιες μερες, ανυπομονω!

Εβαλε πολυ κρυο,οχι αστεια!φανταζομαι στα Γιαννενα...

Εγω τα'πλυνα εδω και 2-3 βδομαδες να'μαι σιγουρη χαχαχα. Τρομερη αισθηση παρεπιπτοντως!! :D Θα το καταλαβεις χιχι

-2 εδω ειχε σημερα στις 8 το πρωι.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Τι κάνετε?

Χάθηκα εδώ και μέρες, αλλά ειχαμε κάποια τρεχαματα με τον αντρουλη μου. Όλα στραβά μας πάνε τελευταία. Ευτυχώς είναι κάτι που αντιμετωπίζεται.

Στα δικά μου τώρα. Το ζαχαρο καλά κρατεί. Το παλευω πολύ με τη διατροφή, αλλά έχω μειώσει κατά πολύ το περπατημα , γιατί κουραζομαι πολύ πιο εύκολα.

Πριν μια εβδομάδα πήγα στο γιατρό. Η μπεμπα ηταν δυο κιλά και μια χαρά. Όλα τα βρήκε οκ.

Το πρόβλημα είναι οτι την παρασκευή έκανα εξετάσεις ούρων κ μου βρήκαν λεύκωμα κ οξονη. Η οξονη είναι πιθανότατα λογω του διαβήτη, αλλά το λεύκωμα είναι ενα απο τα σημάδια προεκλαμψίας. Ο μικροβιολόγος με έστειλε κατευθείαν στο γυναικολόγο, ο οποίος μου ζήτησε επανάληψη εξετάσεων, εξέταση ούρων 24ωρου, καθημερινή μέτρηση της πιεσης μου και να ελέγχω μήπως πρηστω. Μου επιβεβαίωσε την καισαρικη. Οποτε, σε περιπου ενα μήνα, μπορεί κ λιγοτερο, θα γεννησω. Ευτυχώς η πίεση μου , προς το παρόν είναι καλη κ απο πρήξιμο νομιζω είμαι στα φυσιολογικά.

Ουφ!!!! Κουραστηκα!

tt1ac959.aspx

Εχω κ εγω στεγνωτηριο αλλα εμενα ειναι 2σε 1 κ δυστυχως μου τα βγαζει τσαλακωμενα δεν ξερω τι λαθος κανω...εσας ειναι μονο στεγνωτηριο;;;

Εμενα ο λογαριασμος μια χαρα χαμηλος ερχετε...σε πολυ λογικα πλαισια κ βαζω αρκετα πλυντηρια + τα στεγνωτηρια χρονια τωρα...

Hope περαστικα σου μα τι εχει γινει με εσενα κοριτσι μου;;;

Η προεκλαμψια τι ειναι;;

Κοριτσια νοιωθω εντονα τσιμπηματα τι ειναι αυτο τωρα;;;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Εχω κ εγω στεγνωτηριο αλλα εμενα ειναι 2σε 1 κ δυστυχως μου τα βγαζει τσαλακωμενα δεν ξερω τι λαθος κανω...εσας ειναι μονο στεγνωτηριο;;;

Εμενα ο λογαριασμος μια χαρα χαμηλος ερχετε...σε πολυ λογικα πλαισια κ βαζω αρκετα πλυντηρια + τα στεγνωτηρια χρονια τωρα...

Hope περαστικα σου μα τι εχει γινει με εσενα κοριτσι μου;;;

Η προεκλαμψια τι ειναι;;

Κοριτσια νοιωθω εντονα τσιμπηματα τι ειναι αυτο τωρα;;;

Και μενα δυο σε ενα ειναι.Ανακαλυψα οτι δε θελει πολλα ρουχα ο καδος στο στεγνωμα. Επισης δεν χρησιμοποιω τα ηδη ολοκληρωμενα προγραμματα που εχει.Βαζω στεγνωμα μονο 60 λεπτα και ανοιγω και τα ελεγχω.Οσα στεγνωνουν τα βγαζω κ τα υπολοιπα τα ξαναβαζω.Τα μεγαλα προγραμματα που εχει εμενα τα εβγαζε τσαλακωμενα.

Πρεπει να ειναι η μητρα που μεγαλωνει αυτα τα τσιμπηματα.Τα εχω καιρο και συμβαινουν σπανια κ στιγμιαια.

Hope δυστυχως ταλαιπωρεισαι αλλα τουλαχιστον φτανουμε στο τελος.Υπομονη!Προεκλαμψια νομιζω ειναι η υψηλη πιεση κατι τετοιο ε?

ZpmAp3.png

Και μενα δυο σε ενα ειναι.Ανακαλυψα οτι δε θελει πολλα ρουχα ο καδος στο στεγνωμα. Επισης δεν χρησιμοποιω τα ηδη ολοκληρωμενα προγραμματα που εχει.Βαζω στεγνωμα μονο 60 λεπτα και ανοιγω και τα ελεγχω.Οσα στεγνωνουν τα βγαζω κ τα υπολοιπα τα ξαναβαζω.Τα μεγαλα προγραμματα που εχει εμενα τα εβγαζε τσαλακωμενα.

Πρεπει να ειναι η μητρα που μεγαλωνει αυτα τα τσιμπηματα.Τα εχω καιρο και συμβαινουν σπανια κ στιγμιαια.

Hope δυστυχως ταλαιπωρεισαι αλλα τουλαχιστον φτανουμε στο τελος.Υπομονη!Προεκλαμψια νομιζω ειναι η υψηλη πιεση κατι τετοιο ε?

A λες;; θα το δοκομασω.....:rolleyes:

Δεν ξερω τι ειναι αλλα σημερα ειμαι ασχημα!!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλημέρα στα κορίτσια! Καλλιόπη ελπίζω όλα να ναι καλύτερα σήμερα.

Hope νομίζω με καλή παρακολούθηση όλα θα πάνε καλά!

Εγώ είμαι καλύτερα σήμερα απ τη μέση μου, ελπίζω να παραμείνω έτσι.

Αυτή την εβδομάδα έχω τρεξίματα με τις εξετάσεις, άλλες θα κάνω σε διαγνωστικό, άλλες στο νοσοκομείο (την καλλιέργεια), πρέπει να πάω να τις γράψω, να πάω να τις κάνω, να πάω να τις πάρω πφφφφφφφφφφφφφ κουράστηκα και μόνο στη σκέψη!

Πρέπει να πάω να πάρω και εσώρουχα αυτές τις μέρες καθώς και να προχωρήσω την κατασκευή για το δώρο της μικρής μου (απ τον Άη Βασίλη βεβαίως!)

Όσο για το στεγνωτήριο, είναι ξεχωριστή συσκευή (είχα πλυντήριο και επίσης δεν έχω διαβάσει καλά λόγια για τα 2 σε 1), το έχω 4 χρόνια και μακριά του υποφέρω! αχαχαχαχαχ!

Εγώ βάζω κανονικά τα πλυντήριά μου και τα βάζω ως έχουν στο στεγνωτήριο και μάλιστα στο μεγαλύτερο πρόγραμμα. Το κλειδί είναι να μη βάζεις τα σεντόνια μαζί με άλλα ρούχα. Τα σεντόνια τσαλακώνονται και παρασέρνουν και τα υπόλοιπα ρούχα.

Προτιμώ λοιπόν τα σεντόνια να τα στεγνώνω χωριστά (γι αυτό και τα πλένω χωριστά) καθώς έτσι κι αλλιώς θα θέλουν σιδέρωμα. Έτσι όμως δεν θα θέλουν σίδερο και τα υπόλοιπα ρούχα.

Το ιδανικό για να μη τσαλακώνονται, είναι να είσαι στο σπίτι όταν τελειώνει ο κύκλος στεγνώματος. Τα βγάζω ένα - ένα και τα διπλώνω αμέσως όπως αν θα τα σιδέρωνα. Έτσι παίρνουν τη φόρμα που πρέπει χωρίς ζάρες και δεν χρειάζονται σίδερο.

Πλέον σιδερώνω μόνο σεντόνια- μαξιλαροθήκες και τα ρούχα που δεν βάζω στο στεγνωτήριο (πλεκτά).

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααα και απο μενα. Η μπεμπα δεν σταματησε ολο το βραδυ.Με το ζορι κοιμηθηκαμε στις 5 μιση το πρωι. Και εγω σημερα σαν να νιωθω κατι πολυ ελαφρια πονακια περιοδου.Σχεδον ανυπαρκτα. Δεν ξερω μπορει να ναι στο μυαλο μου.

Εχω διαβασει και εγω οτι η ξεχωριστη συσκευη ειναι καλυτερη αλλα λογω χωρου δεν με επαιρνε.Και εγω ετσι τα βαζω παντως.Σεντονια ξεχωριστα ακριβως οπως τα πες και ειδα διαφορα.

Εγω σημερα παω να παραλαβω το καθισμα αυτοκινητου και να τελειωσω μ κατι τελευταια ψωνια (μπιμπερο,χτενακι,ψαλιδακι).Μετα στόλισμα και εμεις!!!

Καλη μερα να χετε!!Θα τα πουμε παλι αργοτερα!!

ZpmAp3.png

Κορίτσια γεια σας σας διαβάζω εδώ και καιρό αλλά δεν είχα τολμήσει να γράψω είμαι κι εγώ μέλλουσα μανούλα Ιανουαρίου (δεν θέλω να αναφέρω ΠΗΤ και φύλο μιας και βρισκόμαστε στο διαδίκτυο) αλλά έχω ένα τεράστιο θέμα. Να μείνω σπίτι μου μόνη μου μόλις γεννήσω και να με βοηθάει ο σύζυγος όταν γυρίζει από την δουλειά ή να μετακομίσω στους γονείς μου; Αν μείνω σπίτι μου θα έχω την ησυχία μου ενώ αν πάω στους γονείς μου θα έχω μεν βοήθεια στο φαγητό και στο πλύσιμο αλλά θα με πρήζουν συνέχεια κάνε εκείνο κάνε το άλλο κ.ο.κ. Αφήστε που έχουμε ούτως ή άλλως προστριβές με τους γονείς μου και η συγκατοίκηση μετά από χρόνια θα είναι με το παραμικρό ένας μίνι πόλεμος. Είμαι τόσο πελαγωμένη και σκέφτομαι ότι πρέπει να βάλλω πάνω από όλα το καλό του μωρού μου. Συγνώμη αν σας κούρασα.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κορίτσια γεια σας σας διαβάζω εδώ και καιρό αλλά δεν είχα τολμήσει να γράψω είμαι κι εγώ μέλλουσα μανούλα Ιανουαρίου (δεν θέλω να αναφέρω ΠΗΤ και φύλο μιας και βρισκόμαστε στο διαδίκτυο) αλλά έχω ένα τεράστιο θέμα. Να μείνω σπίτι μου μόνη μου μόλις γεννήσω και να με βοηθάει ο σύζυγος όταν γυρίζει από την δουλειά ή να μετακομίσω στους γονείς μου; Αν μείνω σπίτι μου θα έχω την ησυχία μου ενώ αν πάω στους γονείς μου θα έχω μεν βοήθεια στο φαγητό και στο πλύσιμο αλλά θα με πρήζουν συνέχεια κάνε εκείνο κάνε το άλλο κ.ο.κ. Αφήστε που έχουμε ούτως ή άλλως προστριβές με τους γονείς μου και η συγκατοίκηση μετά από χρόνια θα είναι με το παραμικρό ένας μίνι πόλεμος. Είμαι τόσο πελαγωμένη και σκέφτομαι ότι πρέπει να βάλλω πάνω από όλα το καλό του μωρού μου. Συγνώμη αν σας κούρασα.

Kαλησπέρα,

δεν εχω εμπειρια απο προηγουμενο παιδακι αλλα συμβουλη μου ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ειναι να μεινεις σπίτι σου και να έρχεται εκει η μαμα σου καποιες ωρες να σε βοηθαει.Μπορει να δυσκολευτεις τις πρωτες ημερες μιας και ο συζυγος σου δουλευει αλλα η φυση της μητροτητας εχει προνοησει και θα τα καταφερεις.Γνωμη μου παντα.Θα σου δωσουν απόψεις και άλλες κοπέλες.

ZpmAp3.png

ravT δεν ξερω εχω συνεχεια πονακια ποθ ερχονται κ φευγουν...ενω θελω να βγω εξω προτιμω να καθομαι σπιτι μου κ να μην σηκωνομαι!!

Το εχω ακουσει κ εγω αυτο οτι το σκετο στεγνωτηριο κανουν καλυτερη δουλεια κ το βλεπω απο της πεθερας μου πως τα βγαζει!!! αλλα κ εγω για λογω χωρου το πηρα ετσι βεβαια ειναι κ πιο παλιο μοντελο κ ισως να μην ειναι τοσο καλο!!

Rock_Me Εγω Σαββα/κο θα κατσω να στολισω οχι κατι το ιδιαιτερο ομως!!

enseignante καλως ηρθες αλλα γτ δεν θες να μας πεις ετσι κ αλλιως με ψευδωνυμο εισαι κανεις δεν θα ξερει ποια εισαι αποψη μου!!

Οσο για το θεμα σου καλο ειναι κατα την δικη μου γνωμη παντα οτι πρεπει το παιδι να ειναι με τους γονεις του κ τους δυο οχι μονο τον εναν κ τους παπουδες μονο κ μονο για να εχεις βοηθεια + οπως ειπες κ εσυ θα σου λενε τι να κανεις!! Ολες μονες μας θα ειμαστε οταν θα δουλευουν οι αντρες μας...:wink::wink::wink:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...