Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Παιδια κ μενα στην τελευταια επισκεψη με το κεφαλακι κατω ηταν αλλα οχι τοσο χαμηλα ..θα δουμε την Τεταρτη τωρα που εχω ξανα ραντεβου...η αληθεια ειναι οτι τα ποδια πρεπει να ειναι κατω απο το στηθος κ με πεθαινει στον πονο μερικες φορες μιλαμε για σπρωξιμο κ κλωτσια τοσο που μου κοβεται η αναπνοη..

Ασχετο εμεις αθηνα μενουμε αλλα καταγωγη εχουμε κ μεις απο Γιαννενα μερια..χαχαχ

Πολυ μωρο τα Γιαννενα χαχαχαχα!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα σε νιωθω.Ποσες φορες σκεφτομαι ποτε θα ερθει η ωρα που θα μπορω να τρεξω και το βασικο να αλλαξω πλευρο σε ενα δευτερολεπτο???Καλα λεει ο αντρας μου "θα σου δεσω ενα σκοινι κοντα στο κρεβατι να το τραβας για να σηκωθεις οταν θες"χαχαχα

εγω να κοιμηθω μπρουμυτα θελωωωωωω:-D:grin::-D:grin:

Calliope θα παω αθηνα την 35η εβδομαδα κ ο γιατρος με βλεπει για 37-38. θα παω με προκληση εκτος αν εχουν προλαβει και με εχουν πιασει οι πονοι. Ουτως η αλλως εχει αρχισει και κονταινει εμενα ο τραχηλος δεν εφτανα ετσι κ αλλιως τις 39-40 εβδομαδες. Ειναι λιγο δυσκολο με αυτόν τον τράχηλο. Εσύ αν θυμάμαι καλά θα πας με καισαρική?

Ναι καισαρικη 38+ θα γεννησω αν προλαβω!!!

Εντωμεταξυ πεφτει η εβδομαδα πανω στην Πρωτοχρονια ελπιζω να μην εχει άλλα σχεδια ο μικρος με τοσα που εχω ακουσει μεχρι στιγμης καμια γνωστη μου δεν γεννησε στην ωρα της!!!:confused::confused::confused:

Παιδια κ μενα στην τελευταια επισκεψη με το κεφαλακι κατω ηταν αλλα οχι τοσο χαμηλα ..θα δουμε την Τεταρτη τωρα που εχω ξανα ραντεβου...η αληθεια ειναι οτι τα ποδια πρεπει να ειναι κατω απο το στηθος κ με πεθαινει στον πονο μερικες φορες μιλαμε για σπρωξιμο κ κλωτσια τοσο που μου κοβεται η αναπνοη..

Ασχετο εμεις αθηνα μενουμε αλλα καταγωγη εχουμε κ μεις απο Γιαννενα μερια..χαχαχ

Εχω φαει ξυλο στο δεξι πλευρο!!! ουτε εμενα ειναι χαμηλα πολυ απλα ειναι με το κεφαλι προς τα κατω!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλλιοπη και γω απο δεξια 2 μηνες τωρα τρωω κλωτσια δεν λεγεται...καθιστη γερνω αριστερα για να βολευτω ...οσο για τον υπνο πικρα...κ μενα το μπρουμυτα μ λειπει βρε κοριτσια μεχρι τον 4ο μονο ετσι βολευομουν....τωρα ομως κ τεχνικα δεν γινεται..

uOZHp12.png

ειναι το επισης λεγομενο ως nst η καρδιοτοκογραφημα.Ξαπλωνεις και σου βαζουνε ακουστικα στη κοιλια και απλα παρακολουθουντε οι παλμοι της καρδιας του μωρου και γινεται κυριως στο τριτο τριμηνο της εγκυμοσυνης.

Α,μάλιστα!Μου κάνανε τέτοιο όταν πήγα στο Ιασώ.Μέτραγε και τις συσπάσεις της μήτρας νομίζω...

Διαφημίσεις

Καρπερά τα Γιάννενα κορίτσια!Είναι ένα μέρος που δεν έχω πάει ποτέ.Όποτε το κανόνιζα κάτι γινόταν .Είναι στο πρόγραμμα για τα επόμενα χρόνια.

Λοιπόν κορίτσια,είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα!Πήγα στο γιατρό,η αποκόλληση έχει κλείσει,η μπέμπα έχει θεριέψει (2200γρ.) ,ο αιματοκρίτης μου από 25,6 όταν βγήκα από το νοσοκομείο έχει πάει στο 30(απίστευτο νούμερο για μένα!!) και κυρίως ..τέλος η κατάκλιση!!!!!Μου είπε οτι μπορώ να κυκλοφορώ απλά να προσέχω πολύ,να μην κουράζομαι και γενικώς όλα χαλαρά!Οπότε σήμερα ντύθηκα ,στολίστηκα και πήγα σε μια γιορτή,μίλησα,γέλασα το ευχαριστήθηκα!!!

Κι εμένα η μπέμπα είναι με το κεφάλι κάτω και ώρες ώρες νιώθω μία πίεση στην κύστη που νομίζω θα σπάσει!Είναι στιγμιαίο όμως,μάλλον ρίχνει κεφαλιές εκείνη τη στιγμή:P

Στον ύπνο κοιμάμαι αναγκαστικά ανάσκελα κι αν πιαστώ και γυρίσω στο πλάι με ταράζει στις κλωτσιές γιατί μάλλον δεν της αρέσει...Ανυπομονώ κι εγώ να ξανακοιμηθώ μπρούμυτα!Καληνύχτα σε όλες!

Kαι εγω βγηκα αποψε αλλα δεν το ευχαριστηθηκα οπως μεχρι τον εβδομο.Τωρα ποναει η πλατη μου στη καρεκλα.Θελω να βγω και για ρεβεγιον τρομαρα μου....

baby2? Ναι μπραβο, θυμαμαι που το ειχες γραψει οτι σου το κανανε για τις συσπασεις. Πολυ χαιρομαι που εισαι καλυτερα.Καλα εκανες και το ευχαριστηθηκες και να το επαναλαβεις.Όσο για τον υπνο?Και μενα ετσι και κανει και ξυπνησει ουτε δεξια με αφηνει να γυρισω ουτε αριστερα κ αναγκαστικα πολλες φορες ξυπναω απο τα αγρια χαραματα χαχα.

ZpmAp3.png

Kαλημερα κοριτσια

picgifs-good-morning-431175.gif

Να σας πω το ιδιο παθαινω χθες πηγαμε σε μια γιορτη στις 9 κ 11:30 λεω στον αντρα μου παμε να φυγουμε....:(:(

Εγω στον υπνο μονο να γυρισω δεν μπορω ο μικρος μου εχει ηδη μαλλον προγραμμα (ελπιζω να το διατηρησει με βολευει) και απο τις 12-1 το βραδυ μεχρι τις 5-6 που ισα κουναει λιγο δεν ξυπναει κ στις 9-10 ξεκιναει τις τουμπες!!!:D:D:D:D:D

baby2? Τι ωραια νεα ειναι αυτα επιτελους να χαρεις λιγο!!!

Και η μπεμπα σου μεγαλωσε πολυ!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!Τι κανετε????Χαθηκα λιγο αλλα ειχε ο αντρας μου αδεια αυτες τις ημερες,οποτε ειμασταν συνεχεια ολοι μαζι και τριγυρναγαμε δεξια και αριστερα σε βολτουλες!Τωρα εχουν βγει οι δυο τους και εγω πινω χαλαρα το καφεδακι μου και μπηκα να σας διαβασω!:P

Λοιπον τα νεα μου:Εκανα ντοπλερ,ολα καλα,το μικρουλη μου μεγαλωνει μια χαρα!!!Εχει παρει θεση το καλο μου με το κεφαλακι κατω και ετοιμαζεται...Τωρα μου ειπε πως θα παω αφου μπω στον μηνα μου για με βαλει στο nst(σωστα το λεω?:rolleyes:).Ποπο κοριτσια μπηκαμε στην τελικη ευθεια!!!!

Ειναι δυο μερες τωρα που πλενω τα ρουχαλακια του!Τα κοιταω στην απλωστρα και απο την μια γελαω και απο την αλλη συγκινουμε....Και απο την αλλη θελω να κλαιω με μαυρο δακρυ οταν σκεφτομαι το σιδερο που εχω να ριξω:tongue:,αν και μαλλον θα ερθει η μαμα μου γιατι η μεση μου δεν ειναι για πολλα....

Για το θεμα υπνου και μεσης ευτυχως πανε καλυτερα!Η μεση ποναει πολυ λιγο με την προυποθεση οτι δεν κουραζομαι αλλιως με πεθαινει...οποτε παιζω το κοροιδο για πολλα και ευτυχως εχω πααααρα πολυ βοηθεια απο τον αντρουλη μου!Απο χθες νιωθω μια πιεση στα κοκκαλα και ποναω,και ευτυχως κοιμαμαι καλα!

Καρπερά τα Γιάννενα κορίτσια!Είναι ένα μέρος που δεν έχω πάει ποτέ.Όποτε το κανόνιζα κάτι γινόταν .Είναι στο πρόγραμμα για τα επόμενα χρόνια.

Λοιπόν κορίτσια,είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα!Πήγα στο γιατρό,η αποκόλληση έχει κλείσει,η μπέμπα έχει θεριέψει (2200γρ.) ,ο αιματοκρίτης μου από 25,6 όταν βγήκα από το νοσοκομείο έχει πάει στο 30(απίστευτο νούμερο για μένα!!) και κυρίως ..τέλος η κατάκλιση!!!!!Μου είπε οτι μπορώ να κυκλοφορώ απλά να προσέχω πολύ,να μην κουράζομαι και γενικώς όλα χαλαρά!Οπότε σήμερα ντύθηκα ,στολίστηκα και πήγα σε μια γιορτή,μίλησα,γέλασα το ευχαριστήθηκα!!!

Κι εμένα η μπέμπα είναι με το κεφάλι κάτω και ώρες ώρες νιώθω μία πίεση στην κύστη που νομίζω θα σπάσει!Είναι στιγμιαίο όμως,μάλλον ρίχνει κεφαλιές εκείνη τη στιγμή:P

Στον ύπνο κοιμάμαι αναγκαστικά ανάσκελα κι αν πιαστώ και γυρίσω στο πλάι με ταράζει στις κλωτσιές γιατί μάλλον δεν της αρέσει...Ανυπομονώ κι εγώ να ξανακοιμηθώ μπρούμυτα!Καληνύχτα σε όλες!

Μπραβο!!!!!Πολυ χαιρομαι baby2 που ολα πανε καλα!!!!!

Στις περισσοτερες εχει παρει θεση τελικα.Για να δουμε..

Εγω για το θεμα σιδερου πηρα στεγνωτηριο.Εβαλα 6 πλυντηρια της μπεμπας και το μονο που σιδερωσα ηταν η προικα για την κουνια.Μηπως να σκεφτεις για στεγνωτηριο?Εγω το βλεπω λυτρωση μιας και ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ το σιδερο.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Είχα δυο μέρες που υπέφερα στην περιοχή της λεκάνης. Πιθανολογώ πως είναι η "πληρωμή" της καθαριότητας της Παρασκευής...

Σήμερα είμαι ευτυχώς καλύτερα!

Χθες ξεκινήσαμε να στολίζουμε, μας τρέλανε η μικρή! Η 1η φορά που δεν συμμετέχω ενεργά και μου κακοφαίνεται...

Rock Me, εμείς εδώ πάνω κατ ανάγκη έχουμε στεγνωτήριο. Ήταν το 1ο πράγμα που αγόρασα μόλις μετακομίσαμε και ακόμα σήμερα δεν διανοούμαι τη ζωή μου χωρίς αυτό! Ούτε το καλοκαίρι δεν θέλω να το αποχωρίζομαι!

Και φυσικά σώθηκα και απ το σίδερο. Ζήτημα κάθε εβδομάδα να έχω πάνω από μισή ώρα σιδέρωμα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Στις περισσοτερες εχει παρει θεση τελικα.Για να δουμε..

Εγω για το θεμα σιδερου πηρα στεγνωτηριο.Εβαλα 6 πλυντηρια της μπεμπας και το μονο που σιδερωσα ηταν η προικα για την κουνια.Μηπως να σκεφτεις για στεγνωτηριο?Εγω το βλεπω λυτρωση μιας και ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ το σιδερο.

Αααααααχχχχχχ!!!!!!το θελω!!!!!!!το θελω τρελα!!!!!!!αλλα στην συγκεκριμενη φαση δεν ειμαστε για εξοδα,οποτε.....απλωστρα αγαπη μου.....:tongue::tongue::tongue:

Να φανταστεις εχθες το βραδυ απλωσα μεσα στο σπιτι ενα πλυντηριο γιατι εξω βρωμαει απο τα τζακια,το πρωι τα εβγαλα εξω και τωρα αρχισε να ψιχαλιζει και τα ξαναφερα μεσα...Κοινως τα παω βολτα....

Καλημέρα κορίτσια !!! Ούτε εγω εχω στεγνωτήριο κ δυστυχώς τα σιδέρωσα ολα κ μου εχει μείνει ενα τελευταίο πλυντήριο . Μέσα στην εβδομάδα θα μαζέψω κ βαλίτσες να ειναι έτοιμες γιατί εχω κ ταξιδι κ πρέπει να τα εχω νωρίτερα έτοιμα. Οσο για τον ύπνο ποσο εχω πεθυμήσει να κοιμηθώ μπρούμυτα . Δεν μπορω στο πλευρό δεν την παλευω!!!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Αχ αυτη η λεκανη.Και εγω δεν την αντεχω αλλο. Αυριο θα ερθει και μενα η αδελφη μου να στολισουμε και περιμενω πως πως.Μονη μου ουτε εγω θα μπορουσα. Καλα ναι εδω ο καιρος ειναι πολυ χαλια και ομολογω οτι αργησα να το αγορασω αλλα σωθηκα και εγω πραγματικα.Εχεις απολυτο δικιο.

Παντως mama konstantinou επειδη και εμεις καναμε πολλα εξοδα αυτον τον καιρο και δεν ξεραμε πως να το αγορασουμε μας βολεψε ο Κωτσοβολος που ειναι ο μονος που κανει ακομα "παραδοσιακες δοσεις"και οχι με πιστωτικες και βλακειες κ ετσι το πηραμε.Σου ευχομαι παντως να το αποκτησεις πολυ συντομα οπως και να'χει.

ΥΓ χαχαχαχα "Κοινως τα παω βολτα".Μ εκανες και γελασα!

ZpmAp3.png

Κι εγώ βόλτα τα πάω τα ρούχα κορίτσια!Φροντίζω να απλώνω πρωί ώστε κατά τις 5 το απόγευμα να βγαίνω να οσφρίζομαι την ατμόσφαιρα σα λαγωνικό και με την πρώτη υποψία τζακιού ουπς τα μαζεύω!Αν δεν έχουν στεγνώσει τα ξανααπλώνω το πρωί!

Ερώτηση:Από ρεύμα καίει πολύ το στεγνωτήριο;

Γιατί δε χρειάζονται σιδέρωμα τα ρούχα μετά;Γιατί κατά κάποιο τρόπο έχουν απολυμανθεί ή δεν είναι και τσαλακωμένα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...