Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλα βρε!!!!χαχαχαχ απιστευτο οντως!!

Α θα μπεις προγραμματισμενη δλδ?Γιατι σε δυο βδομαδες?Εγω τον γιατρο τον βρηκα απο την κολλητη μου που τον ειχε.Τρομερος ανθρωπος,πάντα διαθεσιμος και ποτε δεν εχω κλεισει ραντεβου μαζι του στο νοσοκομειο.Μιλαμε μονο στο κινητο του.

Λαθος διατυπωση σε 2 εβδομαδες θα φυγω που θα ειμαι 35η εβδομαδα . Με υπολογιζει να γεννησω 37 με 38 γιατι εχω ενα αυτοανοσο κ φοβαται να με αφησει παραπανω. Στο πανεπιστημιακο θα γεννησεις ? Ετσι οπωσ μου τον περιγραφεις τον γιατρο μαλλον μπορει να ναι κ ο δικος μου αυτος που εχω εδω στα Γιαννενα. Οπως καταλαβες χθες την καλλιεργεια την εκανα στο πανεπιστημιακο νοσοκομειο κ εγινε οτι εγινε.

b3GMp2.png

0lJgp2.png

ravT αχαχαχαχα 3 μανι μανι? Απιστευτο!!!

giouli16 Ε δεν το πιστευω!Πανεπιστημιακο ειμαι ναι και εχω τον Τσαναδη. Πωπω και κανω εκει καλλιεργειες καθε μηνα απο την αρχη.Δεν πιστευω να σου την πηρε μαθητουδι.Εμενα λιγο πολυ ολοι μου εχουν παρει εκει μεσα σε τοσους μηνες αλλα οχι μαθητες.Πωπω πως δεν μου τυχε κ μενα τπτ?φτου φτου!Α οποτε εσυ παραπλησιαζεις στην ωρα σου!! Η πρωτη θα εισαι για να μας πεις εμπειρια χεχε.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

ravT αχαχαχαχα 3 μανι μανι? Απιστευτο!!!

giouli16 Ε δεν το πιστευω!Πανεπιστημιακο ειμαι ναι και εχω τον Τσαναδη. Πωπω και κανω εκει καλλιεργειες καθε μηνα απο την αρχη.Δεν πιστευω να σου την πηρε μαθητουδι.Εμενα λιγο πολυ ολοι μου εχουν παρει εκει μεσα σε τοσους μηνες αλλα οχι μαθητες.Πωπω πως δεν μου τυχε κ μενα τπτ?φτου φτου!Α οποτε εσυ παραπλησιαζεις στην ωρα σου!! Η πρωτη θα εισαι για να μας πεις εμπειρια χεχε.

Rock_me τον Τσαναδη εχω και εγω εδω στα Γιαννενα!!!! Απιστευτο! Απλα εγω κ λογω του αυτοανοσου κ επειδη ο γιατρος μου στην Αθηνα ηξερε ολο το ιστορικο ειπα να μην το ρισκαρω κ παω στα τυφλα! βεβαια ο ανθρωπος μου εχει φερθει πολυ καλα και μου κανει κ ολους τους υπερηχους και τις μετρησεις. Ναι και μαλλον μαθητουδι ηταν με την καλλιεργεια χθες ! Rock_me εμεις μαλλον θα τα πουμε κ απο κοντα οπως φαινεται!!!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Rock_me τον Τσαναδη εχω και εγω εδω στα Γιαννενα!!!! Απιστευτο! Απλα εγω κ λογω του αυτοανοσου κ επειδη ο γιατρος μου στην Αθηνα ηξερε ολο το ιστορικο ειπα να μην το ρισκαρω κ παω στα τυφλα! βεβαια ο ανθρωπος μου εχει φερθει πολυ καλα και μου κανει κ ολους τους υπερηχους και τις μετρησεις. Ναι και μαλλον μαθητουδι ηταν με την καλλιεργεια χθες ! Rock_me εμεις μαλλον θα τα πουμε κ απο κοντα οπως φαινεται!!!

χαχαχα τελικα δεν ειναι μονο ο κοσμος μικρος αλλα και το ιντερνετ.χαχα!Ημουν χθες εκει για υπερυχο.Παω παντα παρασκευες μεσημερακι. Ειμαι τρομερα ευχαριστημενη με αυτον τον ανθρωπο και δεν παιρνει φραγκο.Εχει παρα πολυ κοσμο κ σε φαση που και κατι να του τυχει στον τοκετο μου και να λειπει δε θα μας πειραξει.Βλεπει πααααρα πολυ κοσμο καθε μερα.Ανθρωπος ειναι κ αυτος.Καλα κανεις και πας εκει που νιωθεις πιο σιγουρη δεν το συζητω!Εχει κ το ιστορικο σου,λογικο το βλεπω!!

ZpmAp3.png

χαχαχα τελικα δεν ειναι μονο ο κοσμος μικρος αλλα και το ιντερνετ.χαχα!Ημουν χθες εκει για υπερυχο.Παω παντα παρασκευες μεσημερακι. Ειμαι τρομερα ευχαριστημενη με αυτον τον ανθρωπο και δεν παιρνει φραγκο.Εχει παρα πολυ κοσμο κ σε φαση που και κατι να του τυχει στον τοκετο μου και να λειπει δε θα μας πειραξει.Βλεπει πααααρα πολυ κοσμο καθε μερα.Ανθρωπος ειναι κ αυτος.Καλα κανεις και πας εκει που νιωθεις πιο σιγουρη δεν το συζητω!Εχει κ το ιστορικο σου,λογικο το βλεπω!!

Μα Rock_me και εγω ημουν εκει το πρωι χθες που εκανα την καλλιεργεια κ τον υπέρηχο!!!! Ναι δεν παιρνει φράγκο κ ειναι πολύ καλός, εμενα παρόλο που θα φύγω με προσεχει πάρα πολυ! Οντως έχει τόσες πολλές κοπέλες, καμια φορά τον βλέπεις κουρασμένο ! Ακομα δουλευεις εσυ? εγω έχω πάρει αδεια τώρα κ μου είχε δωσει κ ένα μηνα πιο πριν αναρρωτικη γιατι είχα θέμα.

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Μα Rock_me και εγω ημουν εκει το πρωι χθες που εκανα την καλλιεργεια κ τον υπέρηχο!!!! Ναι δεν παιρνει φράγκο κ ειναι πολύ καλός, εμενα παρόλο που θα φύγω με προσεχει πάρα πολυ! Οντως έχει τόσες πολλές κοπέλες, καμια φορά τον βλέπεις κουρασμένο ! Ακομα δουλευεις εσυ? εγω έχω πάρει αδεια τώρα κ μου είχε δωσει κ ένα μηνα πιο πριν αναρρωτικη γιατι είχα θέμα.

χαχαχα εγω παω παντα κατα τις 12μιση με 1 γτ ο καλος μου δουλευει μεχρι αργα και μεχρι να καταφερω να τον ξυπνησω....αστα! Ε τοτε λογικα εχουμε βρεθει! Τον αντρα μου ισως να θυμασαι ολοι αυτον θυμουντε επειδη εχει μακρια μαλλια και μουσια κοντουλης.Και εμεις τον λυπομαστε πολλες φορες.Δεν δουλευα εγω ουτε πριν.Βοηθουσα τους γονεις μου στο μαγαζι που εχουμε στο χωριο τπτ σαββατοκυριακα.Οποτε για μενα ειναι ευκολο γιατι καθομαι ολη μερα.

ZpmAp3.png

κ εμενα με το κεφαλι προα τα κατω ειναι κ μου πιεζει συνεχεια την κυστη μου κ ολα τα γεννητικα!!!

giouli δηλ θα ανεβεις στην 35η για να σε εχει απο κοντα αλλα θα γεννησεις ποτε?? γτ μπερδευτηκα...οποτε θα κανεις καισαρικη..

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

κ εμενα με το κεφαλι προα τα κατω ειναι κ μου πιεζει συνεχεια την κυστη μου κ ολα τα γεννητικα!!!

giouli δηλ θα ανεβεις στην 35η για να σε εχει απο κοντα αλλα θα γεννησεις ποτε?? γτ μπερδευτηκα...οποτε θα κανεις καισαρικη..

Tωρα καταλαβα τι ειναι να πηγαινω σαν παπια χαχαχα

ZpmAp3.png

Tωρα καταλαβα τι ειναι να πηγαινω σαν παπια χαχαχα

Λιγο περπαταω και δεν μπορω νοιωθω ενα βαρος αλλο πραγμα...κουραζομαι κ πολυ πονανε μεση ποδια ολα μου....φοβαμαι μην μου μεινει ψυχολογικο!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue::tongue:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Λιγο περπαταω και δεν μπορω νοιωθω ενα βαρος αλλο πραγμα...κουραζομαι κ πολυ πονανε μεση ποδια ολα μου....φοβαμαι μην μου μεινει ψυχολογικο!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχα σε νιωθω.Ποσες φορες σκεφτομαι ποτε θα ερθει η ωρα που θα μπορω να τρεξω και το βασικο να αλλαξω πλευρο σε ενα δευτερολεπτο???Καλα λεει ο αντρας μου "θα σου δεσω ενα σκοινι κοντα στο κρεβατι να το τραβας για να σηκωθεις οταν θες"χαχαχα

ZpmAp3.png

Calliope θα παω αθηνα την 35η εβδομαδα κ ο γιατρος με βλεπει για 37-38. θα παω με προκληση εκτος αν εχουν προλαβει και με εχουν πιασει οι πονοι. Ουτως η αλλως εχει αρχισει και κονταινει εμενα ο τραχηλος δεν εφτανα ετσι κ αλλιως τις 39-40 εβδομαδες. Ειναι λιγο δυσκολο με αυτόν τον τράχηλο. Εσύ αν θυμάμαι καλά θα πας με καισαρική?

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Παιδια κ μενα στην τελευταια επισκεψη με το κεφαλακι κατω ηταν αλλα οχι τοσο χαμηλα ..θα δουμε την Τεταρτη τωρα που εχω ξανα ραντεβου...η αληθεια ειναι οτι τα ποδια πρεπει να ειναι κατω απο το στηθος κ με πεθαινει στον πονο μερικες φορες μιλαμε για σπρωξιμο κ κλωτσια τοσο που μου κοβεται η αναπνοη..

Ασχετο εμεις αθηνα μενουμε αλλα καταγωγη εχουμε κ μεις απο Γιαννενα μερια..χαχαχ

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...