Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Ποπο φανταζομαι πως θα νιωθεις...Υπομονη και θα περασει ο καιρος....

24,2????:shock:Ποσο σιδηρο περνεις?Εχεις το στιγμα?

Η μεση ειναι καλυτερα!Ποναει αλλα λιγο,αυτες τις μερες εκατσα και δεν εκανα απολυτως τιποτα και ετσι ηρεμισε.Ακομα και στον υπνο μου νιωθω πως κοιμαμαι καλυτερα απο θεμα πιασιματος...Εχω αλλοθι για να τεμπελιαζω;):tongue:

Δεν έχω στίγμα...Αλλά γενικά έχω χαμηλό αιματοκρίτη λόγω αναιμίας.Είχα 26,7 και με την αιμορραγία έπεσε στο 24,2.Εδώ κι ένα μήνα παίρνω 3 LEGOFER αλλά όπως φαίνεται δεν τα απορροφά ιδιαιτέρως ο οργανισμός μου.Αύριο το απόγευμα θα πάρω τις απαντήσεις και Σάββατο πρωί θα πάω στο γιατρό να δούμε πως είναι το μωρό.

Τεμπέλιασε τώρα που μπορείς!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Μπήκα στον 8ο σήμερα και πολύ χαίρομαι! Βαραίνω κι άλλο βέβαια αλλά τουλάχιστον μπαίνουμε στην τελική ευθεία!

Τις ψευτοθηλές τι της θες; Ως μαμά με επίπεδες θηλές που φυσικά δεν μπορούσε να θηλάσει ένα μωρό 2.600, μου συστάθηκε απ το μαιευτήριο να πάρω ψευτοθηλές. Ένα θα πω και τίποτα άλλο Α-ΧΡΗ-ΣΤΕΣ!

Για τα υπόλοιπα τα έχουμε ξαναπεί και γινόμαστε βαρετές αλλά απ ότι φαίνεται δεν τα έχετε διαβάσει...

Η sudocream είναι πολύ βαριά κρέμα, χρησιμοποιείται σε ασθενής σε κατάκλιση, τι άλλο να πω; Είναι για πολύ βαριά συγκάματα και σίγουρα όχι για νεογέννητα. Υπάρχουν φαρμακευτικές για τα μωρά ΑΝ χρειαστεί.

Όπως έχω ξαναπεί, στο 1ο μωρό δεν είχα ιδέα. Έτσι ψώνιζα όπως εσείς απ το σουπερ μάρκετ. Σταδιακά άνοιγα τα μάτια μου και όσο μάθαινα τι χημικά έχουν όλα αυτά, τα άλλαζα με φαρμακευτικά. Η κόρη μου κοντεύει 6 και ακόμα χρησιμοποιεί frezyderm.

Το ψαλιδάκι θα το χρειαστείς πριν τη χτένα και τη βούρτσα οπότε είναι καλό να προμηθευτείς.

Χαμομήλι (που επαναλαμβάνω ΔΕΝ είναι αυτό που πίνουμε εμείς) το δικό μου παιδί δεν χρειάστηκε ποτέ οπότε γιατί να το χω;

Πιπίλα τώρα είχα αγοράσει και στην κόρη μου και τώρα. Δεν θυμάμαι πότε την πρόσφερα 1η φορά αλλά να ξέρετε πως είναι στο παιδί. Η μεγάλη μου δεν την κράτησε καθόλου στην ουσία. Ίσως ελάχιστα για να την πάρει ο ύπνος και μετά την έφτυνε. Και αυτό μέχρι το έτος.

Λοιπόν ,για τις θηλές να πω οτι κι εμένα μου τις έδωσαν πρώτη φορά στο μαιευτήριο(ούτε ήξερα οτι υπάρχουν) γιατί είχα επίπεδες θηλές και δεν μπορούσε να τις πιάσει το μωρό.Με έσωσαν!Τις αποστείρωνα μαζί με τα μπιμπερό και τις χρησιμοποιούσα καθημερινά σχεδόν ένα μήνα.Μετά δεν τις χρειαζόμουν πια γιατί από το θηλασμό έφτιαξαν οι θηλές μου και δεν είχαμε πρόβλημα.Άρα η κάθε δευτερομανούλα εδώ καταθέτει την προσωπική της εμπειρία στις πρωτομανούλες που έτσι θα ενημερωθούν για το τι βοηθήματα ,εξαρτήματα υπάρχουν που μπορεί (μπορεί και όχι )να τους φανούν χρήσιμα.

Γεια σας κορίτσια !!! Να ρωτήσω κάτι ! Όσες γεννήσαμε σε ιδιωτικό μαιευτήριο ξέρετε Αν δίνουν εσώρουχα μιας χρήσης κ σερβιέτες λοχείας ;;; Εσείς ποιες σερβιέτες λοχείας θα πάρετε ; Εχετε κάνει καμία έρευνα ;

Για την Αθήνα θα σου μιλήσω:Και στο Ιασώ και στο Λητώ δίνουν και σερβιέτες λοχείας και εσώρουχα μιας χρήσης (κάτι βρακάκια από δίχτυ είναι)Τα χρησιμοποιήσεις δεν τα χρησιμοποιήσεις στα χρεώνουν ως υγειονομικό υλικό.(την προηγούμενη εβδομάδα έκανα πενθήμερες "διακοπές " στο ΙΑΣΩ και ήταν ακριβώς έτσι!)

Τι κουραση παλι θεε μου!!!

Κοριτσια κοιταξτε εγω ειμαι ασχετη σε πολλα παρακολουθησα καποια μαθηματα κ μου ειπαν καποια πραγματα τα οποια αναφερω κ εδω μεσα τι ειναι οντως σωστο κ λαθος δεν ξερω απο το να κατσω να το ψαξω θα λαβω υποψιν μου οτι μου λενε εκει γτ μετα αν χρειαστω κατι θα με συμβουλεψουν....

Την γνωμη μας λεμε για αυτο ειναι το φορουμ....ο καθενας ομως κανει οτι θεωρει σωστο για τον ιδιο....:):)

Καλλιόπη μου στην πρώτη μου εγκυμοσύνη παρακολούθησα μαζί με τον άντρα μου μαθήματα ανώδυνου και φροντίδας βρέφους.Όταν γυρίσαμε σπίτι από το μαιευτήριο κι έπεσαν πάνω μας οι γιαγιάδες να μας κάνουν τις δασκάλες ,τις κάναμε πέρα και ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες της μαίας μας που μας έκανε τα μαθήματα.Μας είχε δείξει μία σούπερ "λαβή" με την οποία ασφαλίζεις το μωρό με το ένα σου χέρι και το ξεπλένεις με το άλλο (π.χ μετά το άλλαγμα της πάνας που το ξεπλένεις στο νιπτήρα)Εγώ δε θυμάμαι την τεχνική ΄ο άντρας μου λέει τα θυμάται όλα.Θα δείξει...πάντως μας είχε καταβολέψει!

Καταλαβαίνω λοιπόν γιατί ακολουθείς πιστά ο,τι σου είπαν στα μαθήματα.Κι εγώ αυτό έκανα!

Πάντως κορίτσια,οι γνώμες σε κάποια θέματα διίστανται ακόμα και μεταξύ ειδικών!Όταν το 2007 βγαίναμε από το ΛΗΤΩ ,η μαία που μας έντυσε το μωρό μας έδωσε και κάποιες βασικές οδηγίες φροντίδας.Είπε να τη βάζουμε για ύπνο στο πλαί με σφηνάκι ή με μία τυλιγμένη σε ρολό κουβερτούλα στην

πλάτη(κι αυτό έκανα)Η παιδίατρος που ήρθε σπίτι να δει το μωρό είπε να το βάζουμε ανάσκελα κι όταν 3,5 μηνών τρέχαμε στο Παίδων γιατί το παιδί παρουσίασε αλλεργία στο γάλα (αλλά δεν το κατάλαβαν και νόμιζαν οτι είχε πνιγεί στον ύπνο του) με έβρισαν κανονικότατα και μου είπαν:"Εσείς οι νέες μανάδες που βάζετε τα παιδιά να κοιμηθούν ανάσκελα και θα τα πνίξετε!Μπρούμυτα να τα βάζετε!"

Άντε βγάλε άκρη τώρα...Το γεγονός οτι η κόρη μου 3,5 μηνών στριφογύρναγε στην κούνια κι αλλιώς την έβαζες,αλλιώς την έβρισκες το αντιπαρέρχομαι!

Αλήθεια,εσένα τι σου είπαν στα μαθήματα;Πως να βάζεις το μωρό για ύπνο;

Μωρε οι διαχειριστες καλοι ανθρωποι ειναι καταλαβαινουν δεν λεω αλλα δεν εχουμε αυτονομη και ως συνηθως στις πολυκατοικιες δεν πληρωνουν ολοι οποτε σου λενε να αναβουμε συχνοτερα μεν αλλα αυτοι που δεν πληρωνουν ...οποτε να ειμαστε προετοιμασμενοι εμεις με κανα θερμαντικο σωμα...καλου καλου.

Baby? Και σε μας στα μαθηματα μας ειπαν να βαζουμε μια πετσετουλα ρολο να μην ειναι εντελως ανασκελα, σιγουρα ο καθενας διαφοροποιηται αναλογα με το τι ακουει κ τι συμβουλες παιρνει, κ μεις μιας που παρακολουθησαμε τα μαθηματα και λογω ελλειψης εμπειριας θα ακολουθησουμε τις συμβουλες της μαιας πιστευω οτι ηταν πολυ βοηθητικες οι συμβουλες της, θα δειξει κ στην πραξη...:D

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

Μωρε οι διαχειριστες καλοι ανθρωποι ειναι καταλαβαινουν δεν λεω αλλα δεν εχουμε αυτονομη και ως συνηθως στις πολυκατοικιες δεν πληρωνουν ολοι οποτε σου λενε να αναβουμε συχνοτερα μεν αλλα αυτοι που δεν πληρωνουν ...οποτε να ειμαστε προετοιμασμενοι εμεις με κανα θερμαντικο σωμα...καλου καλου.

Baby? Και σε μας στα μαθηματα μας ειπαν να βαζουμε μια πετσετουλα ρολο να μην ειναι εντελως ανασκελα, σιγουρα ο καθενας διαφοροποιηται αναλογα με το τι ακουει κ τι συμβουλες παιρνει, κ μεις μιας που παρακολουθησαμε τα μαθηματα και λογω ελλειψης εμπειριας θα ακολουθησουμε τις συμβουλες της μαιας πιστευω οτι ηταν πολυ βοηθητικες οι συμβουλες της, θα δειξει κ στην πραξη...:D

Κι εγώ αυτό θα κάνω!Το μπρούμυτα και το ανάσκελα με τρομάζει!

Όσο για το καλοριφέρ...πίκρα!Αν κι έχουμε αυτονομία δεν έχουμε λειτουργήσει το καλοριφέρ εδώ και 3 χειμώνες γιατί οι περισσότεροι δεν πληρώνουν να βάλουμε πετρέλαιο.Θα τη βγάλουμε λοιπόν όπως πέρσι:τζάκι,κλιματιστικά και μία σόμπα με λάμπες χαλαζία που μας πήρε δώρο η πεθερά μου.

Kαλημερες!!!

Ευτυχως εμεις τους πιασαμε και τους ειπαμε για το καλοριφερ γιατι ουτε εμας θα αναβαν φετος.Και εμεις δεν εχουμε ουτε τζακι ουτε κλιματιστικα.Ευτυχως βαλαμε πετρελαιο κ με τη μειωση και το επιδομα καπως αντεχετε οικονομικα φετος.

δυο φιλες μου που ρωτησα πως βαζανε για υπνο τα μικρα τους μου ειπανε μια απο το ενα πλευρο και μια απο το αλλο.

ZpmAp3.png

baby2 μας ειπα οτι πλεον οι παιδιατροι συνιστουν να κοιμουνται ανασκελα!!

Τωρα μας ειπε να το βαζουμε στο πλαι με μια πετσετα και οπως παει μονο του αν πεσει ανασκελα να μην αγχωθουμε αλλα ΟΧΙ μπρουμυτα!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Μόλις γυρισαμε απο γιατρο! Ευτυχως οι εξετασεις μου ηταν μια χαρα. Η μικρη συνεχιζει να ειναι με το κεφαλι κατω και εφτασε τα 2200.Μηπως ειναι πολλα?Εκει που τις 2 προηγουμενες βδομαδες πηρε μολις 100 γραμμαρια αυτες τις δυο πηρε μισο κιλο.Σε 2 βδομαδες ξεκιναω και τα non stress μου ειπε αλλα αυτη απο τα μαθηματα ανωδυνου ακομα δεν με ειδοποιησε.Εσεις εχετε ξεκινησει ολες?Οχι τπτ αλλο αλλα ειναι να παρει κ το χαρτι ο αντρας μου που θα του επιτρεψει να ειναι μεσα.

ZpmAp3.png

Καλησπέρα σε όλες! Τα έφτυσα σήμερα! Και κουράστηκα με τις εβδομαδιαίες δουλειές του σπιτιού και εκνευρίστηκα στα mothercare που πήγα να τους τα σκάσω! Απαράδεκτη συμπεριφορά, απαράδεκτη πολιτική, κανένας σεβασμός στον πελάτη... Αν και εξακολουθώ να πιστεύω πως τα ρουχαλάκια του είναι ασύγκριτης ποιότητας, απίθανο να ξαναψωνίσω από δαύτους!

Για τον ύπνο που λέτε, το χω αναφέρει ξανά αλλά ας το ξαναπώ. Ο παιδίατρος που είχαμε στη νεογέννητη τότε κόρη μου, μας είπε "όλα είναι βάσει στατιστικών από έρευνες. Τώρα αν για 0,001% διαφορά αξίζει να ξεβολεύεται το μωρό, εσείς θα το αποφασίσετε. Άποψή μου είναι το μωρό να κοιμάται όπως βολεύεται."

Εμείς επιλέξαμε -και ευτυχώς βόλεψε το παιδί- βάσει λογικής να κοιμάται στα δυο πλευρά. Απλά μας είχε πει ο γιατρός να ισομοιράζεται ο ύπνος απ το κάθε πλευρό. Η πετσετούλα σε ρολό βοήθησε να κρατιέται η πλατούλα της. Το ίδιο θα κάνω και τώρα στον μπέμπη.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Rock me μια χαρά το νινί σου! Μεγαλούτσικο όντως! Εμένα στην 30η εβδομάδα 1.5 κιλό μου το έδειξε.

Non stress κι εμένα απ τη 35η εβδομάδα μου είπε. 15 Δεκεμβρίου θα κάνω το 1ο.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Rock me μια χαρά το νινί σου! Μεγαλούτσικο όντως! Εμένα στην 30η εβδομάδα 1.5 κιλό μου το έδειξε.

Non stress κι εμένα απ τη 35η εβδομάδα μου είπε. 15 Δεκεμβρίου θα κάνω το 1ο.

Αλλες βδομαδες παιρνει περισσοτερο αλλες λιγοτερο.Με τρομαζει μη δυσκολευτω αν ειναι μεγαλουτσικη. Εμεις και οι δυο (μαμα μπαμπας)κατω απο 3 κιλα γεννηθηκαμε.Ειδωμεν.

Εγω απο mothercare και λητω δεν πηρα τπτ (περα απο το καθισμα αυτοκινητου που θα παραγγειλω σημερα).Δεν ετυχα σε κακη συμπεριφορα απλα θεωρω απαραδεκτα υπερβολικες τις τιμες τους (οχι σε ολα τα προιοντα βεβαια).32,50 ενα φανελακι θηλασμου ειδα σημερα? Αν ειναι δυνατον!!Καλα εκανα και τα μισα τα πηρα απο Θεσσαλονικη και τα υπολοιπα απο εξωτερικο.

ZpmAp3.png

Κορίτσια καλησπέρα ! Να ρωτήσω κάτι , σήμερα έκανα καλλιέργεια κολπικού γιατί είχα να κανω απο τον πέμπτο μηνα , είπα να παω στο νοσοκομειο εδώ της πόλης μου για καλυτερα για να μου την κάνει κ μαία κ όχι στο μικροβιολογικό . Με πόνεσε τόσο πολύ που πηγαίνω κ στην ούρηση με τσούζει κ με σφάζει κ στο σκούπισμα εχω ροζ αιμα . Σας εχει τύχει ποτε ;;; Την ηλίθια . Όσες φορές πήγαινα εκτός νοσοκομείου ποτε δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο .

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Κορίτσια καλησπέρα ! Να ρωτήσω κάτι , σήμερα έκανα καλλιέργεια κολπικού γιατί είχα να κανω απο τον πέμπτο μηνα , είπα να παω στο νοσοκομειο εδώ της πόλης μου για καλυτερα για να μου την κάνει κ μαία κ όχι στο μικροβιολογικό . Με πόνεσε τόσο πολύ που πηγαίνω κ στην ούρηση με τσούζει κ με σφάζει κ στο σκούπισμα εχω ροζ αιμα . Σας εχει τύχει ποτε ;;; Την ηλίθια . Όσες φορές πήγαινα εκτός νοσοκομείου ποτε δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο .

Με μπατονετα απλη δεν σου την πηρε?Το εβαλε βαθεια πολυ?Πως το ενιωσες?

ZpmAp3.png

Με μπατονετα απλη δεν σου την πηρε?Το εβαλε βαθεια πολυ?Πως το ενιωσες?

Ναι με μπατονέτα απλή . Ναι αφού με πόνεσε το κατάλαβα οτι ήταν βαθιά . Δεν ξέρω τι να κανω , ο άντρας μου λέει να παμε στο νοσοκομειο και να τους ρωτήσουμε . Το μονο καλο ειναι οτι μετα την καλλιέργεια έκανα κ έναν υπέρηχο είδα το μωρακι μου κ κολπικό για τον τραχήλο. Αλλά με το ροζ αιμα δεν παύω να ανησυχώ .

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...