Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΒΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΥΠΟΨΙΝ!ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΕΣ.

1.ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΤΑ ΦΑΡΔΥΛΑΙΜΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΝΟΓΑΛΑ.ΔΛΔ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΛΗΣΗ?

2.ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΟΜΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ?ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΓΑΛΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΛΙΓΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ..

3.ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΑΡΑΚΙ ΦΥΛΑΞΗΣ ΜΠΙΜΠΕΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΟΛΑ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΑ..ΠΕΡΙΤΤΟ ΛΕΤΕ?ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΛΕΝΑΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΑΤΕ Κ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ?

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΣΤΕΛΝΩ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ..

F4oIp2.png

Καλημέρα σε όλες!

Αν και πάλι "δεν ενδείκνυται" διαβάζω, το προσπερνώ...

Θα πω απλά την εμπειρία μου. Στην κόρη μου είχαμε μισό μισό στρώμα, κοκοφοίνικα και λάτεξ μαζί. Τώρα αγοράσαμε και πάλι το ίδιο στρώμα για τον γιο μου.

Μια χαρά στρώμα είναι.

Επίσης για το παρκοκρέβατο είχαμε σπαστό σκέτο κοκοφοίνικα και το ίδιο αγοράσαμε και τώρα.

Στα υπόλοιπα τώρα, σήμερα θα καθίσω να τσεκάρω τι άλλο χρειάζομαι. Χθες βρήκαμε και babylino με 50% προσφορά και πήραμε 2 πακετάκια.

Καλημέρα να έχουμε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Δεν αντεχω αλλο παλι κουραστηκα...

Πηγα στο ικα να κανω τα χαρτια για το επιδομα κ εχω να πω οτι αλλιως λειτουργουν εδω αλλιως στην Αθηνα;;;

Μια γνωστη μου στην Αθηνα της ειπαν ποσα θα παρει εμενα οχι να περιμενω λεει να βγει η αποφαση....Οτι να ναι...

Χθες το βραδυ κοριτσια ειχα εναν εντονο πονο φοβηθηκα γτ λειπει κ ο αντρας μου....ευτυχως κρατησε λιγο κ περασε βεβαια ειχα μια κουραστικη μερα...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλλιόπη, εκ πείρας μιλώντας, πρέπει να κόψουμε ταχύτητα πια. Είμαστε στον 8ο και θα πρέπει να προσέχουμε. Μέχρι τώρα υπερέβαλλα τον εαυτό μου με τις δουλειές. Σήμερα ήθελα να πάω μια βόλτα στα τζάμπο να χαζέψω τα χριστουγεννιάτικα αλλά με τον άνδρα μου εκτός πόλης δεν το τόλμησα. Κουράζομαι πολύ πλέον και δεν θέλω να ρισκάρω, ειδικά αν είμαι μόνη μου.

Όσο για τις δουλειές, τις έχω ελαττώσει. Περιορίζομαι πολύ αλλά δε γίνεται αλλιώς.

Κατέγραψα τις ελλείψεις που έχουμε για το μωρό και ευτυχώς είναι λίγα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλλιόπη, εκ πείρας μιλώντας, πρέπει να κόψουμε ταχύτητα πια. Είμαστε στον 8ο και θα πρέπει να προσέχουμε. Μέχρι τώρα υπερέβαλλα τον εαυτό μου με τις δουλειές. Σήμερα ήθελα να πάω μια βόλτα στα τζάμπο να χαζέψω τα χριστουγεννιάτικα αλλά με τον άνδρα μου εκτός πόλης δεν το τόλμησα. Κουράζομαι πολύ πλέον και δεν θέλω να ρισκάρω, ειδικά αν είμαι μόνη μου.

Όσο για τις δουλειές, τις έχω ελαττώσει. Περιορίζομαι πολύ αλλά δε γίνεται αλλιώς.

Κατέγραψα τις ελλείψεις που έχουμε για το μωρό και ευτυχώς είναι λίγα.

Κ εγω jumbo πηγα χθες μονη μου βεβαια κ εκατσα καμια ωρα...ευτυχως ειναι κοντα στο σπιτι μου....αλλα κ να καθομαι σπιτι δεν μπορω ρε παιδι μου....

Απο δουλειες δεν κανω τπτ σχεδον παρα 1 φορα την εβδομαδα με την βοηθεια του αντρα μου δεν εχω βρει κ γυναικα ακομα....

Κ εγω λιγες ελειψει εχω να φερω την κουνια που εχω κλεισει το στρωμα αλλα δεν με βιαζουν γτ εχω ετοιμο το λικνο..

Την περιποιηση μωρου δικη μου....κ να τελειωσω την βαλιτσα την μιση την εχω ετοιμασει....

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Μια απο τα ιδια και εδω μονο που εγω κανω δουλειες ακομα.Δε μπορω να το κοψω. Δεν εχω και βοηθεια κοντα και θελω να μη γινει χαλια το σπιτι και αντε να μαζευτει μετα.Βλακεια μου βεβαια γιατι απο χθες πραγματικα δυσκολευομαι στο περπατημα. Αυτα τα jumbo δεν τα βαριεμαι ποτε.Και εγω θα παω μια βολτα αυριο.Να παρω και το καθισματακι αυτοκινητου να τελειωνω.Βρηκα στα λητω ενα 0-25 κιλα(δεν κυκλοφορουν πολλα) και νομιζω ειναι πιο βολικο απο το να αγορασω δευτερο μετα απο λιγα χρονια.Κατα τα αλλα τις κουβερτουλες και τα σεντονακια που ραβει περιμενω απο τη πεθερα μου και θα κλεισω και εγω βαλιτσες.

ΥΓ. Τι σερβιετες λοχειας θα χρησιμοποιησετε? Εγω ειπα αυριο να παρω τις τενα discreet.Μου φαινονται διακριτικες και ασφαλεις.Παμπερς πηρα μια μικρη συσκευασια απο το ομωνυμα ισα ισα για το νοσοκομειο και μετα βλεπω.Διαβασα και στην πλειοψηφια προτιμουν babylino η libero.Ισχυει?

ZpmAp3.png

καλησπερα..τι κανετε?εμεις πηγαμε γιατρο σημερα ακομα δεν την συνηθισα εδω την καινουργια..εξετασεις ουρων και αιματος καλες..μου εκαναν καρδιοτοκογραφο ηταν καλος..και υπερηχο και κολπικη μετρηση τραχηλου και ηταν μια χαρα κλειστος λεει ο τραχηλος..ο μπεμπης ειναι 1950γρ. και ακομα με τον ποπο κατω δεν πηρε θεση γι αυτο μου ειπε να περπαταω και να πινω πολλα νερα λεει γιατι βοηθαει ..αγχωθηκα για τα κιλα γιατι με συνιθησε να παιρνει παραπανω ο μπεμπης και τωρα πηρε 200γρ σε 3 εβδομαδες η γιατρος λεει μια χαρα ειναι αλλα επειδη δεν θα κανω γ επιπεδου ουτε ντοπλερ μου εκανε αγχωθηκα μηπως δεν τρεφεται σωστα ..αλλα για να λεει αυτη ολα καλα κατι δεν θα ξερει? απο κιλα εβαλα 1 μονο ευτηχως ,αρα ειμαι στα +12 μεχρι τωρα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

καλησπερα..τι κανετε?εμεις πηγαμε γιατρο σημερα ακομα δεν την συνηθισα εδω την καινουργια..εξετασεις ουρων και αιματος καλες..μου εκαναν καρδιοτοκογραφο ηταν καλος..και υπερηχο και κολπικη μετρηση τραχηλου και ηταν μια χαρα κλειστος λεει ο τραχηλος..ο μπεμπης ειναι 1950γρ. και ακομα με τον ποπο κατω δεν πηρε θεση γι αυτο μου ειπε να περπαταω και να πινω πολλα νερα λεει γιατι βοηθαει ..αγχωθηκα για τα κιλα γιατι με συνιθησε να παιρνει παραπανω ο μπεμπης και τωρα πηρε 200γρ σε 3 εβδομαδες η γιατρος λεει μια χαρα ειναι αλλα επειδη δεν θα κανω γ επιπεδου ουτε ντοπλερ μου εκανε αγχωθηκα μηπως δεν τρεφεται σωστα ..αλλα για να λεει αυτη ολα καλα κατι δεν θα ξερει? απο κιλα εβαλα 1 μονο ευτηχως ,αρα ειμαι στα +12 μεχρι τωρα..

Μια χαρα ειναι ο μικρουλης σου.Δεν τρεφονται καθε βδομαδα το ιδιο.Εμενα τις προηγουμενες 2 εβδομαδες πηρε μολις 100 γραμμαρια.Οποτε μην αγχωνεσαι!Μια χαρα ειναι,καλα λεει η γιατρος σου :D

ZpmAp3.png

Γεια σας κορίτσια !!! Να ρωτήσω κάτι ! Όσες γεννήσαμε σε ιδιωτικό μαιευτήριο ξέρετε Αν δίνουν εσώρουχα μιας χρήσης κ σερβιέτες λοχείας ;;; Εσείς ποιες σερβιέτες λοχείας θα πάρετε ; Εχετε κάνει καμία έρευνα ;

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρα ειναι ο μικρουλης σου.Δεν τρεφονται καθε βδομαδα το ιδιο.Εμενα τις προηγουμενες 2 εβδομαδες πηρε μολις 100 γραμμαρια.Οποτε μην αγχωνεσαι!Μια χαρα ειναι,καλα λεει η γιατρος σου :D

αγχωθηκα γιατι με ειχε συνηθισει να παιρνει πολυ και σκεφτηκα χιλια δυο σεναρια μονη ..μην δεν τρεφεται σωστα ,μην εχει κατι η γιατρος ειπε οτι ολα ειναι καλα αλλα ειμαι και φοβιτσιαρα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

κολπικη καλλιεργεια και εγω πρωτη φορα εδω εκανα γερμανια ..εμενα σημερα που μου εκανε καρδιοτοκογραφο ηταν καλος μου ειπε ειχα απο 30-40 εγραφε..συσπασεις νιωθω και εγω παντως συνηθως βραδυ πετρωνει η κοιλια μου και χτυπαει στην μεση για ενα λεπτο και μετα φευγει..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Εγω παντως λαχανιαζω κ κουραζομαι αλλα ακομη κανω δουλειες βρε παιδια, δεν μπορω να τα βλεπω χαλια...για την μπεμπα τα εχω παρει ολα μονο κανα ζιπουνακι ισως ακομη αν χρειαστω...Σιγουρα μεχρι αρχες Δεκεμβρη θα εχω τακτοποιησει τα παντα ,θα εχω στρωσει κιολας...

Σερβιετες κ γω δεν ξερω ποιες να παρω εσεις τι προτεινετε το εχετε ψαξει καθολου..

Ασχετο αλλα εχετε να προτεινετε τι θερμαντικο σωμα να παρουμε εχω ακουσει καλα λογια για κονβεκτορες, θα εχουμε καλοριφερ αλλα σιγουρα θα χρειαστει και κατι αλλο καθως μονο στο πολυ κρυο μας το αναβουν..

uOZHp12.png

Εμας στα μαθηματα μας ειπαν να παρουμε τις tena lady maxi για τις πρωτες μερες κ σερβιετες απλες νυχτος για μικροτερη ροη....

Δεν ξερω αν σας βοηθησα εγω αυτες θα παρω κ βλεπουμε...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

s.ria Για τους κονβεκτορες δε ξερω αλλα οσο το ειχα ψαξει περισυ τα κλιματιστικα ειναι τα αποδοτικοτερα και πιο οικονομικα.Ψαξτο ομως.Εμεις περισυ ζεσταθηκαμε με καλοριφερ λαδιου αλλα καιει το ατιμο.Δεν ειναι ανθρωποι που μπορεις να συννενοηθεις για το καλοριφερ?Βρεφακι θα εχετε στο σπιτι.Αν ειναι σαν τους δικους μου....χεσε μεσα!Εμας δε θα εβαζαν καθολου αλλα τους πιασαμε και τους ειπαμε οτι θα χουμε μωρο.Βεβαια εχουμε αυτονομη.

Calliope* tena lady maxi ε?Α! απλες σερβιετες δηλαδη. Θα τις κοιταξω και αν δεν μου κατσουν στο ματι θα παρω τις τενα discreet για να μη χρειαστω και εσωρουχα μιας χρησης.Θα δω...

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...