Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

hello μαμάδες!!

σήμερα πήγα στη συνάντηση θηλασμού στα Βριλήσσια του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος!

Ήταν καμιά σας εκεί??

Ήταν και πολλά μωράκια εκεί με τις μανούλες τους που θήλαζαν σκέτες γλύκες!!!

Ήταν κι ένας μπέμπης 15 ημερών σαν γατάκι τον είδα και αγχώθηκα, σε δυο μήνες θα έχω ένα τέτοιο.. ααααααααααααα :wink::wink::wink:

Εγώ πήρα έναν υπνόσακο από τα orchestra που θα μπαίνει μέσα το φυστικάκι μιας και απ ότι έμαθα απ όλους μετά το πάπλωμα δεν κάνει κι ας το πήρα σετ :(

Καλλιόπη γιατί σου κάνει καλλιέργειες?? είχες κάποια ένδειξη από την εξέταση ούρων ας πούμε? με προβλημάτισες γιατί εμένα ποτέ δεν μου έχει κάνει... κι αν έχω κάτι τόσο καιρό ας πούμε δεν θα το ξέρω :twisted:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ένα άλλο φόρουμ είχα δει μια λίστα από διάφορα site με βρεφικά προϊόντα και εκείνη τη στιγμή ήμουν διαθέσιμη κ έκανα εγγραφή σχεδόν σε όλα.. Έλεγαν τα κορίτσια ότι στέλνουν πακετάκι με διαφημιστικά έντυπα και δείγματα από προϊόντα... Δεν ξέρω αν συνεχίζουν να στέλνουν ή καταργήθηκαν λόγο της γενικότερης οικονομικής κρίσης, θα φανεί, πάντως μέχρι στιγμής δεν ήρθε τίποτα :(

Για το ψαλιδάκι έχεις δίκιο, έχω ακούσει κ γω για νυχάκια, γι'αυτό άλλωστε πήρα κ γαντάκια... Οπότε στην λίστα προσθέτω κ το ψαλιδάκι :)

Την λιστα την ειχα ανεβασει κ εγω εδω στις αρχες...μην φανταστεις οτι εχουν στειλει πολλες μονο 3-4 κατι χαζα δωρακια...:tongue::tongue:

hello μαμάδες!!

σήμερα πήγα στη συνάντηση θηλασμού στα Βριλήσσια του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος!

Ήταν καμιά σας εκεί??

Ήταν και πολλά μωράκια εκεί με τις μανούλες τους που θήλαζαν σκέτες γλύκες!!!

Ήταν κι ένας μπέμπης 15 ημερών σαν γατάκι τον είδα και αγχώθηκα, σε δυο μήνες θα έχω ένα τέτοιο.. ααααααααααααα :wink::wink::wink:

Εγώ πήρα έναν υπνόσακο από τα orchestra που θα μπαίνει μέσα το φυστικάκι μιας και απ ότι έμαθα απ όλους μετά το πάπλωμα δεν κάνει κι ας το πήρα σετ :(

Καλλιόπη γιατί σου κάνει καλλιέργειες?? είχες κάποια ένδειξη από την εξέταση ούρων ας πούμε? με προβλημάτισες γιατί εμένα ποτέ δεν μου έχει κάνει... κι αν έχω κάτι τόσο καιρό ας πούμε δεν θα το ξέρω :twisted:

Εμενα ειναι 2 μηνες τωρα που μου κανει κ πρεπει να κανεις ειδικα αν γεννησεις φυσιολογικα γτ πρεπει να ειναι καθαρος κ κολπος απο μικροβια...

Εγω ειχα κατι ενοχλησεις αλλα ειχα κ παλιοτερα κ οι εξετασεις ηταν καθαρες..αλλα αυτη την φορα δεν ηταν

FqBWp2.pngNRyFp2.png

nice Α ωραια θα κοιταξω και εγω μηπως βρω τετοιο φανελακι γιατι μεσα στο νοσοκομειο ειναι φουρνος.Θηλες δεν παιρνω.Αν χρειαστει βλεπουμε.Αρα θα παρω και εγω μια πιπιλα αλλα θα προσπαθησω να μη την δωσω ευκολα.

Κρεμα συγκαματος τελικα πηρα της Frezyderm σημερα.Ειναι ηπια και για καθημερινη χρηση. Η sudocream μου φαινεται πολυ βαρια για μικρουλι μωρακι.

Calliope* 2 φορες πηρα αντιβιωση απο κολπικη καλλιεργεια.Για αλλου ειδους μικροβιο βεβαια.Συνηθισμενο στις γυναικες μου ειπε, βγαινει και φευγει αλλα σε καταλαβαινω.Ειναι σε χαπι τουλαχιστον η ειναι καμια αλοιφη κολπικη?

Και εγω ολη τη σειρα της Frezyderm ηθελα να παρω αλλα πολυ ακριβα μου εβγαιναν και ετσι πηρα μονο τη κρεμουλα για το συγκαμα.

Οσο για τα δειγματα και εγω ολο ακουω αλλα δεν...Ειμαι ασχετη και δεν ηξερα που να απευθυνθω χεχε!

giouli16 Επειδη καλλιεργεια κολπικου κανω καθε μηνα απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου εμενα μου την κανει μονο με μπατονετα.κολποδιαστολεα δεν χρησιμοποιησε ουτε μια φορα.2 φορες μονο χρησιμοποιησε το αλλο το μαραφετι δε ξερω πως το λενε με την καμερα αλλα αυτο ηταν μια στην αρχη της εγκυμοσυνης για να δουμε λιγο καλυτερα τον σακο οσο ηταν μικρος και μια για να δει τον τραχηλο και να τον μετρησει πριν κανα διμηνο.Κολποδιαστολεα σε απλη κολπικη καλλιεργεια σε μενα ποτε.

Στη μεση εχω πολυ πονο και εγω οταν κουραζομαι αλλα συσπασεις δεν νομιζω να εχω νιωσει και δεν ξερω και αν θα το καταλαβω. Εσυ πως ενιωσες?Καταλαβες οτι ηταν συσπασεις?

mama-mpempouli Και εγω απο το orchestra τον πηρα τον υπνοσακο και δειχνει πολυ βολικος.

Βασικα για τις κολπικες καλλιεργειες ξερω οτι ο καθε γιατρος ειναι διαφορετικος. Βεβαια δεν συναντησα καποια κοπελα που να μην εχει κανει καθολου. Ισως οπως λες να βλεπει απο τα ουρα,δε ξερω αλλα για μενα ρωτησε τον. Δεν χανεις τπτ.Kαι νομιζω εχει δικιο η Καλλιοπη παραπανω.Αν γεννησεις φυσιολογικα και εγω ξερω οτι πρεπει να ειναι καθαρος ο κολπος.

ZpmAp3.png

Κορίτσια που λέτε με πονούσε χαμηλα η κοιλια σαν γλυκούς πόνους περιόδου κ λιγο κ η μέση μου . Την Παρασκευή θα παω να ξανακάνω nst να δούμε για τις συσπάσεις . Άχ κορίτσια με εχει πιάσει ενα άγχος να ξέρατε . Φοβάμαι μην γεννήσω σύντομα . Για τα καλλυντικά που λέτε εγω πήρα frezyderm κ μυρίζουν τέλεια . Η frezyderm παρεπιπτόντως ειναι η μόνη εταιρεία που μου έστειλε δείγματα απο όλες όσες έκανα εγγραφή . Για ψαλιδάκι εγω πήρα κ βούρτσα με χτενούλα για τα μαλλάκια του . Επίσης πήρα 2 μπιμπερό των 125 κ 2 των 260 κ 2 πιπίλες να υπάρχουν κ βλέπουμε .

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Rock_Me για φυσιολογικό τοκετό πάμε ναι... ξέρω πως σου κάνει καλλιέργεια ο γιατρός ναι για να μην κολλήσει το μικρόβιο το μωρό καθώς βγαίνει αλλά απ όταν μπεις στον μήνα σου...

κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κολλάς το μωρό??

Calliope* πήρες όλη την σειρά ή μόνο τα αφρόλουτρα της frezyderm?? έχει κάτι λάδια κάτι γαλακτώματα και δεν ξέρω τι να πάρω απ όλα.

στρωματάκι για την κούνια πήρατε? εμείς λέμε να πάρουμε το μισό κοκοφοίνικα και μισό λατέξ μετά από πολύ διάβασμα στο ίντερνετ!!!:confused:

Διαφημίσεις

giouli16 Αχ δεν ξερω αν θα τις καταλαβω αυτες τις ρημαδοσυσπασεις.Προσπαθησε να μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε καλα.Θετικη ενεργεια και σκεψη!!!!Και εγω μολις ανοιξα να μυρισω τη κρεμα συγκαματος της Frezyderm και μυρισαν τα χερια μου απο τη συσκευασια και μονο.Επαθα πλακα. Θα παω να παρω και την κρεμουλα που εχουν για αλλαγμα εκτος σπιτιου που δε θελει απαραιτητα ξεβγαλμα με νερο.Αρκει ενα χαρτομαντηλο.Σου εστειλε δειγματα ε?Πωπω δεν το ξερα..

mama-mpempouli Κατα την διαρκεια εχω ακουσει και αλλες κοπελες που δεν τους ζητησαν.Εμενα με κουρασε καθε μηνα γιατι ειναι και τρομερα αβολη εξεταση. Ρωτησε τον παντως γιατι τωρα θα πρεπει να σου κανει.

Στρωματακι εμενα ητανε δωρο με τη κουνια και ειναι ορθοπεδικο αρκετα καλο.

ZpmAp3.png

Και μεις πηραμε φρεζιντερμ για τα συγκαματα...εμενα σε οσες εκανα εγγραφη μου εστειλαν εχω μαζεψει ενα κουτακι σχεδον με αρκετα οχι οτι θα τα χρησιμοποιησουμε ολα αλλα χαμενα δεν θα πανε...

uOZHp12.png

Εμενα απο τον προηγουμενο μηνα ξεκινησε να μου κανει καλλιεργεια...γτ μπαινοντας στον μηνα σου αν βρεθει μικροβιο πρεπει να παρεις αντιβιωση αν ομως γεννησεις νωριτερα θα προλαβεις να γινεις καλα;; οποτε τωρα ειναι ο καλυτερος μηνας να ψαχτειτε...

Το μωρο οχι δεν κολαει τωρα κατι μονο σε φυσιολογικη γεννα...

Mama mpoempouli για στρωμα θα ελεγα σκετο λατεξ εχουμε φιλο αυτον που εχει εδω τα media strom κ μας ειπε οχι στον κοκοφοινικα....αλλα σκετο λατεξ.....τωρα καλυτερα να πας κ να ρωτησεις απο κοντα αλλα προσεξε γτ καποιοι θελουν απλα κ να πρωοθησουν....

Δεν εχω παρει ακομα αλλα θα παρω τον αλλο μηνα ευτυχως αυτος που εχει το φαρμακειο θα ειναι ο νονος του παιδιου κ θα τα παρουμε σε τιμη κοστους ..

giouli16 εχω κ εγω μερικες φορες πονακια περιοδου κ εντονα μερικες φορες κ η μεση μου...να ανησυχησω;;;

s.ria εσενα ποιες εταιρειες σου εστειλαν;;;

Rock_Me επειδη δεν εχω το λαπτοπ σε 2-3 μερες που θα τον εχω θα σου στειλω την λιστα κ ποιες μου εστειλαν

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Εμεις πηραμε στρωμα πριν λιγες μερες λατεξ οχι κοκκοφοινικα μας ειπαν δεν ενδεικνυται..καλο ειναι να ρωτησεις και να το ψαξεις οσο περισσοτερο μπορεις για να βρεις κατι καταλληλο κ οικονομικο καταλληλο..

Καλλιοπη μας στειλαν απο mam, proderm, caredirect ,babyspace,frezyderm, τενα, πανες Chicco, sudocrem-novalac 12μηνων κ ανω, και απο την libero μου δωσαν οταν εκανα σεμιναρια θηλασμου.

Rock me αν βρω το μειλ θα στο στειλω για να στειλεις μνμ για δειγματακια

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

Calliope μην ανησυχείς αν οι πόνοι δεν ειναι συνεχόμενοι κ για πολύ ωρα . Απο οτι κατάλαβα ο συνεχόμενος πονος ειναι ο επικίνδυνος . Εγω οταν πήγα στο νοσοκομειο είχα 50αρες συσπάσεις που απο οτι κατάλαβα πρέπει να ναι μικρότερες για την εβδομάδα που ειμαςτε . Εγω δεν ξέρω νιώθω κ ενα βαρος χαμηλα οταν κάθομαι πολυ ωρα όρθια το νιώθεις εσυ ;;;

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Calliope μην ανησυχείς αν οι πόνοι δεν ειναι συνεχόμενοι κ για πολύ ωρα . Απο οτι κατάλαβα ο συνεχόμενος πονος ειναι ο επικίνδυνος . Εγω οταν πήγα στο νοσοκομειο είχα 50αρες συσπάσεις που απο οτι κατάλαβα πρέπει να ναι μικρότερες για την εβδομάδα που ειμαςτε . Εγω δεν ξέρω νιώθω κ ενα βαρος χαμηλα οταν κάθομαι πολυ ωρα όρθια το νιώθεις εσυ ;;;

Ευτυχως δεν εναι συνεχομενα μονο μια φορα ηταν αλλα δεν με αγχωσαν ....:confused:

Εμενα εξαρχης το μωρο ηταν παντα χαμηλα κ νομιζω στριμωγμενο οποτε το βλεπω...τις πιο πολλες φορες τον νοιωθω κατω χαμηλα...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Εμεις πηραμε στρωμα πριν λιγες μερες λατεξ οχι κοκκοφοινικα μας ειπαν δεν ενδεικνυται..καλο ειναι να ρωτησεις και να το ψαξεις οσο περισσοτερο μπορεις για να βρεις κατι καταλληλο κ οικονομικο καταλληλο..

Καλλιοπη μας στειλαν απο mam, proderm, caredirect ,babyspace,frezyderm, τενα, πανες Chicco, sudocrem-novalac 12μηνων κ ανω, και απο την libero μου δωσαν οταν εκανα σεμιναρια θηλασμου.

Rock me αν βρω το μειλ θα στο στειλω για να στειλεις μνμ για δειγματακια

για την φρεζιντερμ τωρα θυμηθηκα εδω ειχα στειλει: http://www.frezyderm.com/gr/epikoinonia/

Βρε κοριτσια εγω συσπασεις μεχρι τωρα δεν εχω νοιωσει κ δεν ξερω πως ειναι..εχω νοιωσει τραβηγματα στην κοιλια κ εντονη συχνοουρια πολυ εντονη ομως μερικες φορες..αλλα τπτ αλλο προς το παρον. Εντονο πονο μονο εχω κατω απο το στηθος ομως σαν κατι να με σπρωχνει με δυναμη τοση που μ προκαλει δυσπνοια..

uOZHp12.png

Ευχαριστωωωω!!! Εστειλα και εγω για δειγματακια.

Ουτε εγω ενιωσα μεχρι τωρα καθολου πονους περιοδου. Παρολα αυτα και εγω την μπεμπα αρκετα χαμηλα την ενιωθα σχεδον απο την αρχη.Την προηγουμενη Παρασκευη που ρωτησα το γιατρο μου ειπε οτι εχει γυρισει κιολας με το κεφαλι κατω αλλα επειδη ειναι νωρις ακομα δεν σημαινει κατι.Μπορει να κανει αρκετες γυροβολιες ακομη.

giouli16 Το βαρος που λες το νιωθω σημερα οληηηη μερα και μου προκαλει και δυσκολια στην αναπνοη αλλα και φουσκωμα σαν να εχω φαει τα παντα ολα.Ουτε τη φορμα μου δεν μπορουσα να φορεσω σημερα.

ZpmAp3.png

για την φρεζιντερμ τωρα θυμηθηκα εδω ειχα στειλει: http://www.frezyderm.com/gr/epikoinonia/

Βρε κοριτσια εγω συσπασεις μεχρι τωρα δεν εχω νοιωσει κ δεν ξερω πως ειναι..εχω νοιωσει τραβηγματα στην κοιλια κ εντονη συχνοουρια πολυ εντονη ομως μερικες φορες..αλλα τπτ αλλο προς το παρον. Εντονο πονο μονο εχω κατω απο το στηθος ομως σαν κατι να με σπρωχνει με δυναμη τοση που μ προκαλει δυσπνοια..

Ευχαριστωωω!!!

Ουτε εγω εχω νιωσει. Στην αρχη αγχωθηκα αλλα τελικα δε ειναι και απαραιτητο να τις νιωσουμε τις προπαρασκευαστικες.Αλλες τις εχουν αλλες οχι.Συχνοουρια κλασσικα και εγω,τραβηγματα στη κοιλια οχι μονο κατι στιγμιαια τσιμπηματα απο κατω που πρεπει να ειναι απο τη μητρα.Κατω απο το στηθος αυτο που λες δεν το ξερω,προφανως ειναι το νινι σου που σε σπρωχνει.Εγω πιο πολυ εκει νιωθω σαν ενα καψιμο η μουδιασμα εξωτερικο αλλα πρεπει να ειναι απο το τσιτωμα της κοιλιας.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...