Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα εμενα ακομη με ταλαιπωρει η ιωση περισσοτερο βηχας κ φλεματα.. να σας ρωτησω ακουω οτι ετοιμασατε βαλιτσουλες σιγα σιγα το σκεφτομαι κ γω τα εχουμε ψωνισει ολα απλα μου φαινοταν νωρις για να την ετοιμασω πιστευω οτι μεχρι τελος του μηνα θα τα τακτοποιησω κ γω...ποσα φορμακια θα παρετε μαζι?? Καλτσακια κ γω της πηρα 2-3 ζευγαρακια..σκουφακι θα χρειαστει λετε??.

uOZHp12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια καλησπερα εμενα ακομη με ταλαιπωρει η ιωση περισσοτερο βηχας κ φλεματα.. να σας ρωτησω ακουω οτι ετοιμασατε βαλιτσουλες σιγα σιγα το σκεφτομαι κ γω τα εχουμε ψωνισει ολα απλα μου φαινοταν νωρις για να την ετοιμασω πιστευω οτι μεχρι τελος του μηνα θα τα τακτοποιησω κ γω...ποσα φορμακια θα παρετε μαζι?? Καλτσακια κ γω της πηρα 2-3 ζευγαρακια..σκουφακι θα χρειαστει λετε??.

Kαλησπέρα!!!!!

Εμένα απο το νοσοκομειο μου ειπανε να παρω 6 φορμακια και 7-8 ζιπουνακια. Μου φανηκαν πολλα κ ετσι εβαλα 5 φορμακια και 5 ζιπουνακια.Επισης μου ειπανε να εχω σκουφακι και για την ωρα που θα γεννηθει και γενικως όσο θα ειμαστε μεσα. Αρα εβαλα δυο. :D

ZpmAp3.png

Α μαλιστα καταλαβα!!

Ε ναι δεν μπορεις να κανεις τπτ...

Υπαρχει περιπτωση την Παρασκευη να σου πει οτι εισαι καλα κ να μπορεις να σηκωθεις!!!:):):)

Μακάρι!!Γιατί δεν την παλεύω...

Kαλησπέρα!!!!!

Εμένα απο το νοσοκομειο μου ειπανε να παρω 6 φορμακια και 7-8 ζιπουνακια. Μου φανηκαν πολλα κ ετσι εβαλα 5 φορμακια και 5 ζιπουνακια.Επισης μου ειπανε να εχω σκουφακι και για την ωρα που θα γεννηθει και γενικως όσο θα ειμαστε μεσα. Αρα εβαλα δυο. :D

Ευχαριστω πολυ κοπελα μ για την απαντηση..εγω υπολογιζα να παρω 4-5 φορμακια κ 5-6 ζιπουνακια. οποτε θα της παρω κ κανα σκουφακι τοτε να ειμαστε καλυμμενοι κ απο κει..:D

uOZHp12.png

Ευχαριστω πολυ κοπελα μ για την απαντηση..εγω υπολογιζα να παρω 4-5 φορμακια κ 5-6 ζιπουνακια. οποτε θα της παρω κ κανα σκουφακι τοτε να ειμαστε καλυμμενοι κ απο κει..:D

Mια χαρα πιστευω ειναι ετσι !!:D

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

cokkie mother μεγεια τα πραγματα ..με το καλο να τα χρησιμοποιηση ο μπεμπης..

εγω περιμενω αυριο να ερθει η συρταριερα..επισης και εγω τρωω συνεχεια και πολλα γλυκα φοβαμαι μην παθω ζαχαρο στο τελος, πριν τρεις εβδομαδες που ειχα παει γιατρο ημουν στα +11 κιλα και με μαλωσε να δουμε τωρα την πεμπτη ποσα θα ειμαι ,βεβαια ξεκινησα πολυ αδυνατη 49 κιλα ημουν..

Καλημερα! Εγω στις 26+2 ημουν 10 κιλα πανω, αλλα καμπυλη ζαχαρου αψογη κ ο γιατρος δεν μου ειπε κατι αρνητικο..Και η βλακεια ειναι οτι δν τρωω συνεχεια, ουτε πολλα γλυκα...:confused: πως μπαινουν τα διαβολεμενα??Να ειναι ορμονικο?

F4oIp2.png

Καλημέρα κι από εμένα κορίτσια! Εγώ ξεκίνησα 50 κιλά. Μέχρι και πριν 1 μήνα είχα βάλει 7 κιλά στην αρχή και 15/10 που ζυγίστηκα είδα ότι είχα χάσει 1 κιλό. Το είπα στον γιατρό και με τρόμαξε λίγο, μου είπε ότι δεν πρέπει να χάνω καθόλου, αλλά αντίθετα να βάζω έστω και 400-500γρ. Από τότε μέσα σε 2 εβδομάδες ξαφνικά έβαλα 7 κιλά χωρίς να αλλάξω κάτι στην διατροφή μου! Τώρα που πήγα προχθές να ζυγιστώ στο φαρμακείο(εκεί ζυγίζομαι) για να δω πόσα έχουν μπει τελικά για να το πω στον γιατρό αύριο που έχω ραντεβού, ατύχησα! Η ζυγαριά είχε σπάσει κι έτσι δεν ξέρω πόσα έχω πάρει! Τι να πω! Κι αυτά τα άτιμα τα 7 κιλά πως μπήκαν έτσι!

Βρε παιδια μας εχουν αγχωσει αρκετα με τα κιλα εγω ξεκινησα στα 70 βεβαια ειμαι σχετικα ψηλη 1,74 ενω τους 4 πρωτους μηνες δεν ειχα παρει γραμμαριο την τελευταια φορα ο ενδοκρινολογος μου φωναξε καθως σε 2μηνες κ κατι χωρις να αλλαξω την διατροφη μ πηρα 8 κιλα..τωρα συνολικα ειμαι στα 10,5 κιλα επιπλεον..ζαχαρο δεν εχω κ η καμπυλη ηταν μια χαρα..τι να πω προσεχω οσο μπορω στο φαγητο αλλα εχω παθει μια μανια με τα γλυκα...πιεζομαι να μην φαω..

uOZHp12.png

Τι να κανουμε..θελω να πιστευω θα επανελθουμε ευκολα :rolleyes:

Να σας ρωτησω, την Παρασκευη εχω κλεισει στο Σταθμο μανας και παιδιου για την βεβαιωση της ΠΗΤ μιας και ο γιατρος μου δεν ειναι του ΙΚΑ.Θα ειμαι 27+3.

Θα παω με την β επιπεδου, την γνωματευση του γιατρου μου και το βιβλιαριο μου. Απο την προσφατη εμπερια σας, γραφουν την ΠΗΤ της βεβαιωσης απευθειας η κοιτουν και της Β'επιπεδου?

Διοτι εχω μια αποκλιση 6 ημερων ημερολογιακα απο υπερηχογραφικα.. Στην βεβαιωση μου εβαλε την ημερολογιακη πητ που ειναι 17/2 ενω η υπερηχου ειναι 11/2.

Θα εχω προβλημα αν πχ μου βαλει 17/2 και εγω γεννησω λεμε τωρα στις 12/1(με του που θα εχω μπει δλδ στον μηνα μου υπερηχογραφικα)?

Και μετα για το επιδομα τοκετου παω παλι στο Σταθμο μανας και παιδιου?

F4oIp2.png

Καλημερα και απο μένα. Και εγω 70 ξεκινησα (ημουν και σε διατροφη εκεινη την περιοδο τρομαρα μου) και τωρα ειμαι +11. Το πρωτο τριμηνο ουτε εγω πηρα αλλα μπηκαν μετα μαζεμενα.Ακομα "ολα τελεια" τα βλεπει ο γιατρος μου! Εγω πάλι με βλεπω βοδι. Και μενα η Β επιπεδου μου εδωσε 3 μερες νωριτερα ΠΗΤ δλδ 7 Γεναρη αλλά ο γιατρος μου μου ειπε να ακολουθω την δικη του ΠΗΤ στις 10/1.Δε θα με χαλαγε στις 7 γτ γιορταζουν και τα δυο αδελφια μου εκεινη τη μερα και μου αρεσουν οι σημαδιακες ημερομηνιες αλλά οποτε θελει ας ερθει. ΑΥΤΗ αποφασιζει!!!!!:D

Υ.Γ Εσεις μετρατε καθε μερα την πιεση σας?Εμενα μου ειπε να τη μετραω καθε μερα αλλα καποια στιγμη βαρεθηκα και τωρα τη μετραω μια στο τοσο. Παντα η ιδια ηταν.10-11 η μεγαλη,6-7 η μικρη.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ ξεκίνησα 69 κιλά κι είμαι τώρα +7 κιλά...

Με την πείνα που τραβάω θα πλακωθώ στο φαί αφού γεννήσω και ρωτήστε με μετά πόσα κιλά θα πάρω.Αλήθεια,μετά που θα μιλάμε να ανταλλάζουμε εμπειρίες και απόψεις για τα νινάκια μας;Εδώ πάλι φαντάζομαι...

Είδα σήμερα που άνοιξε και θέμα "Μανούλες Ιουλίου 2015" και μιλάνε οι κοπέλες για τα θετικά τεστ εγκυμοσύνης...Ό,τι λέγαμε κι εμείς πριν 7 μήνες.Πως πέρασε ο καιρός και μεγάλωσε η παρέα μας!

Να δούμε ποια θα ανοίξει πρώτη το δρόμο για "γεννητούρια"...

Λοιπόν κι εγώ στο Ιασώ πρώτα ο θεός γεννάω γύρω στην Πρωτοχρονιά(καλώς εχόντων των πραγμάτων).Μπορεί κάποιες να βρεθούμε τις ίδιες μέρες εκεί!

Καλησπερα κοριτσιααα εγω κουραστηκα πολυ σημερα πηγα στο μαθημα τοκετου μετα να αλλαξω ενα δωρο...μου πηραν εναν υπνοσακο αλλα μικρο κ τωρα δεν θα τον χρησιμοποιησω οποιτε θα παει χαμενος κ πηρα μια φορμα εξοδου μιας κ δν ειχα...μετα πηγα κ πηρα εσωρουχα....και στη δουλεια μου για να μου φτιαξουν το χαρτι για την αδεια κυοφοριας...

Μια γωνια περπατουσα κ κουραζομουν λαχανιαζα απαπαπα

Little star κ εγω την ιδια απορια εχω αλλα ευτυχως μου εκανε κ ο γιατρος μου β επιπεδου οποτε θα κρατω αυτη..

Κοριτσια μην μιλατε για κιλα σας εχω περασει ολες 14 παρακαλω αλλα εγω τρωω γλυκα πολλα κ πολυ απ εξω δεν προσεχω...:mrgreen::mrgreen:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσιααα εγω κουραστηκα πολυ σημερα πηγα στο μαθημα τοκετου μετα να αλλαξω ενα δωρο...μου πηραν εναν υπνοσακο αλλα μικρο κ τωρα δεν θα τον χρησιμοποιησω οποιτε θα παει χαμενος κ πηρα μια φορμα εξοδου μιας κ δν ειχα...μετα πηγα κ πηρα εσωρουχα....και στη δουλεια μου για να μου φτιαξουν το χαρτι για την αδεια κυοφοριας...

Μια γωνια περπατουσα κ κουραζομουν λαχανιαζα απαπαπα

Little star κ εγω την ιδια απορια εχω αλλα ευτυχως μου εκανε κ ο γιατρος μου β επιπεδου οποτε θα κρατω αυτη..

Κοριτσια μην μιλατε για κιλα σας εχω περασει ολες 14 παρακαλω αλλα εγω τρωω γλυκα πολλα κ πολυ απ εξω δεν προσεχω...:mrgreen::mrgreen:

Δεν θα του βαλεις υπνοσακο?Νομιζα οτι ειναι πρακτικος, αντι για σκεπασματα και κουβερτες...

F4oIp2.png

Δεν θα του βαλεις υπνοσακο?Νομιζα οτι ειναι πρακτικος, αντι για σκεπασματα και κουβερτες...

Εμενα μου ειπαν στα μαθηματα οτι δεν ενδεικνυεται για τοσο μικρα οποτε μετα θα ανοιξει ο καιρος κ θα ειναι αχρηστος!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...