Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Εγώ την κόρη μου την είχα βγάλει με το πορτ μπεμπέ.Μεγάλο λάθος τώρα που το σκέφτομαι.Το πιο ασφαλές είναι το καθισματάκι αυτοκινήτου και αυτό θα προτιμήσω αυτή τη φορά.Λοιπόν θα στρώσω μία πάνα αγκαλιάς πάνω στο καθισματάκι κι ας έχω πλύνει το κάλυμμά του,θα βάλω το μωρό με τη ζώνη κι από πάνω θα ρίξω την κουβερτούλα του
ωραια ετσι θα κανω και εγω γιατι μπορει το πορτ μπεμπε να ειναι πιο ανετο αλλα δεν ασφαλιζει το παιδι μεσα.Παει περα δωθε!

Ωπα ώπα! Πρώτα απ΄όλα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως το κάθισμα αυτοκινήτου είναι το πιο ασφαλές ΑΛΛΑ τα πορτ μπεμπέ (το δικό μου τουλάχιστον- chicco) δένει κανονικά με τις ζώνες του αυτοκινήτου και έχουμε απ το 1ο παιδί αγοράσει ειδική εσωτερική ζώνη με την οποία δένετα το μωρό επομένως δεν πάει πουθενά. Επειδή θεωρώ βάρβαρο το κάθισμα για βρέφος 4 ημερών, έτσι θα επιστρέψουμε και πάλι στο σπίτι. Αν δεν υπάρχει αυτή η ζώνη, ναι εννοείται η ΜΟΝΗ λύση είναι το κάθισμα! Πάνω απ όλα η ασφάλεια.

Δηλαδή στον δικό σου έστω κ το πρωί δεν δίνεις τίποτα?? Βέβαια αν θες απαντάς ή στείλε π.μ.

Από την αρχή της εγκυμοσύνης μου το μόνο σίγουρα ήταν ότι θα γεννήσω σε κλινική και τα έξοδα θα καλύπτονταν εξ ολοκλήρου από τους γονείς μου.. Αλλά μια αρρώστια που προέκυψε και που οδήγησε σε 2 χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι στιγμής σε ιδιωτική κλινική, ετοιμαζόμαστε για το 3ο και δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκύψει στην πορεία, με έκανε έστω κ καθυστερημένα (βλέπεις η ελπίδα πεθαίνει τελευταία) να πάρω την απόφαση να γεννήσω στο νοσοκομείο.

Εγώ ούτε που τον ρώτησα αν θα είναι εδώ στις γιορτές και ποιόν θα στείλει αν λείπει. Ένας επιπλέον λόγος να αγχωθώ Κυριακάτικα.

Τα πρωινά ραντεβού πληρώνουν 5 ευρώ στο ταμείο. Δεν ξέρω σε ποιου την τσέπη μπαίνουν αλλά αυτό ισχύει για όλα τα ραντεβού σε όλους τους γιατρούς κάθε ειδικότητας. Εκτός απ αυτά τα 5 ευρώ, όχι δεν έχω δώσει δεκάρα τσακιστή.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε μας δέχεται πρωί, θέλει απόγευμα, το οποίο πάντα είναι επί πληρωμή επίσημη, στο ταμείο του νοσοκομείου.

Α δεν ειμαστε καλα!!Μα μιλαμε για νοσοκομειο. Αν ηταν ετσι εμενες στον ιδιωτη. Αυτο νομιζω ειναι παρανομο και ας με διορθωσουν και τα αλλα κοριτσια. Με τι διακιολογια δεν δεχεται πρωι δεν καταλαβα? Πωπω τρελαινομαι!

ZpmAp3.png

Ωπα ώπα! Πρώτα απ΄όλα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως το κάθισμα αυτοκινήτου είναι το πιο ασφαλές ΑΛΛΑ τα πορτ μπεμπέ (το δικό μου τουλάχιστον- chicco) δένει κανονικά με τις ζώνες του αυτοκινήτου και έχουμε απ το 1ο παιδί αγοράσει ειδική εσωτερική ζώνη με την οποία δένετα το μωρό επομένως δεν πάει πουθενά. Επειδή θεωρώ βάρβαρο το κάθισμα για βρέφος 4 ημερών, έτσι θα επιστρέψουμε και πάλι στο σπίτι. Αν δεν υπάρχει αυτή η ζώνη, ναι εννοείται η ΜΟΝΗ λύση είναι το κάθισμα! Πάνω απ όλα η ασφάλεια.

Τα πρωινά ραντεβού πληρώνουν 5 ευρώ στο ταμείο. Δεν ξέρω σε ποιου την τσέπη μπαίνουν αλλά αυτό ισχύει για όλα τα ραντεβού σε όλους τους γιατρούς κάθε ειδικότητας. Εκτός απ αυτά τα 5 ευρώ, όχι δεν έχω δώσει δεκάρα τσακιστή.

Μαλιστα,οποτε για πορτ μπεμπε θελω και ειδικη ζωνη.Καταλαβα.Οσο για τα 5 ευρω εσυ γιατι τα πληρωνεις,εισαι ανασφαλιστη?

ZpmAp3.png

Μαλιστα,οποτε για πορτ μπεμπε θελω και ειδικη ζωνη.Καταλαβα.Οσο για τα 5 ευρω εσυ γιατι τα πληρωνεις,εισαι ανασφαλιστη?

5? πληρωνεις σε οολα τα νοσοκομεια το πρωι εισαι δεν εισαι αφαλισμενος(για αυτο δεν ειμαι σιγοιυρη διορθωστε με αν κανω λαθος) κ το απογευμα πληρωνεις τον γιατρο κανονικα γτ υποτιθεται οτι εχουν τα ιατρεια τους εντος νοσοκομειου δηλ λειτουργουν οπως οι ιδιωτες απλα εγω ξερω οτι ειναι 40? κ οχι 60? η επισκεψη..

Για να μην πληρωσεις νομιζω μονο αν πας στα επειγοντα ισχυει...

Αυτα απο τα λιιιγα που ξερω:D:D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

5? πληρωνεις σε οολα τα νοσοκομεια το πρωι εισαι δεν εισαι αφαλισμενος(για αυτο δεν ειμαι σιγοιυρη διορθωστε με αν κανω λαθος) κ το απογευμα πληρωνεις τον γιατρο κανονικα γτ υποτιθεται οτι εχουν τα ιατρεια τους εντος νοσοκομειου δηλ λειτουργουν οπως οι ιδιωτες απλα εγω ξερω οτι ειναι 40? κ οχι 60? η επισκεψη..

Δεν εχω πληρωσει καθολου 5 ευρα για αυτο μου κανει εντυπωση. Ισως επειδη εχω βγαλει μια καρτα ελευθερης προσβασης για ανασφαλιστους και μαλλον τα γλιτωνω και αυτα.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Δεν εχω πληρωσει καθολου 5 ευρα για αυτο μου κανει εντυπωση. Ισως επειδη εχω βγαλει μια καρτα ελευθερης προσβασης για ανασφαλιστους και μαλλον τα γλιτωνω και αυτα.

Μμμμ αυτο δεν το ξερωωωω....αλλα ετσι λειτουργουν!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

5 ευρώ πληρώνουν ΟΛΟΙ κορίτσι μου στα πρωινά εξωτερικά ιατρεία... Για τους ανασφάλιστους δεν ξέρω τι ισχύει,αλλά προφανώς αφού είσαι χωρίς ασφάλεια κι έχεις κάρτα ελεύθερης πρόσβασης προφανώς δεν πληρώνεις...

Τα απογευματινά ιατρεία είναι η δυνατότητα στους νοσοκομειακούς γιατρούς να έχουν ιατρείο και κοστίζουν 60- 70 ευρώ. Κάποια πάνε στο νοσοκομείο και κάποια στην τσέπη τους. Ιδιωτικά ιατρεία εκτός νοσοκομείων έχουν δικαίωμα να έχουν μόνο οι πανεπιστημιακοί ιατροί.

YqE6p2.png

IqItp3.png

5 ευρώ πληρώνουν ΟΛΟΙ κορίτσι μου στα πρωινά εξωτερικά ιατρεία... Για τους ανασφάλιστους δεν ξέρω τι ισχύει,αλλά προφανώς αφού είσαι χωρίς ασφάλεια κι έχεις κάρτα ελεύθερης πρόσβασης προφανώς δεν πληρώνεις...

Τα απογευματινά ιατρεία είναι η δυνατότητα στους νοσοκομειακούς γιατρούς να έχουν ιατρείο και κοστίζουν 60- 70 ευρώ. Κάποια πάνε στο νοσοκομείο και κάποια στην τσέπη τους. Ιδιωτικά ιατρεία εκτός νοσοκομείων έχουν δικαίωμα να έχουν μόνο οι πανεπιστημιακοί ιατροί.

Εμας ειναι 40? η επισκεψη και σε κσποιες αλλες πολεις δεν ειναι στανταρ;;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια!

δευτέρα αύριο, πως πάμε για δουλειά??

έχω βαρύνει κι εγώ αρκετα, αχ πως θα περάσουν δυο μήνες και που θα φτάσει αυτή η κοιλιά??? :confused::confused::confused:

να σας πω, καλτσάκια τους παίρνουμε?

επειδη θα φοράνε τα φορμάκια με τα πόδια μέσα αναρωτιέμαι αν τους βάζουμε και καλτσάκια!

επίσης τελικά τι σας έχουν πει εσας? βρέχουμε τον αφαλο? άλλη μαια μου εχει πει ναι και άλλη οχι να μην παει νερο... με αγχώνει πολύ μέχρι να πεσει! :roll:

γεια σας κοριτσάκια!

δευτέρα αύριο, πως πάμε για δουλειά??

έχω βαρύνει κι εγώ αρκετα, αχ πως θα περάσουν δυο μήνες και που θα φτάσει αυτή η κοιλιά??? :confused::confused::confused:

να σας πω, καλτσάκια τους παίρνουμε?

επειδη θα φοράνε τα φορμάκια με τα πόδια μέσα αναρωτιέμαι αν τους βάζουμε και καλτσάκια!

επίσης τελικά τι σας έχουν πει εσας? βρέχουμε τον αφαλο? άλλη μαια μου εχει πει ναι και άλλη οχι να μην παει νερο... με αγχώνει πολύ μέχρι να πεσει! :roll:

Αυριο ειναι ανοιχτα ετσι δεν θεωρειται κατι σαν αργια??

Αν εχεις ή προκειται να παρεις φορμακια που ειναι ανοιχτα απο κατω ναι να παρεις καλτσακια!!!

Εγω απο βιντεο που εχω δει το βρεχουν κανονικα... εγω ελπιζω μεχρι να φυγω απο την κλινικη να εχει πεσει!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

5 ευρώ πληρώνουν όλοι στα πρωινά ιατρεία των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας εκτός από όσους έχουν βιβλιάριο απορίας.Τώρα,το κόστος των απογευματινών ραντεβού κυμαίνεται από 40 μέχρι 90 ευρώ ανάλογα με τη θέση του γιατρού.π.χ επιμελητής Β΄ είναι φθηνότερος από επιμελητή Α΄.Οι ακριβότεροι είναι οι διευθυντές.Ο αλλεργιολόγος που παρακολουθούσε την κόρη μου στο Παίδων έπαιρνε 60 ευρώ τόσα χρόνια και μέσα στην κρίση η επίσκεψη πήγε 75 ευρώ.Όταν ρώτησα στο ταμείο μου είπαν οτι ο γιατρός έγινε αναπληρωτής διευθυντής γιαυτό άλλαξε η τιμή της επίσκεψης.Άρχισα να πηγαίνω πρωί (και να δίνω τα 5 ευρώ)κι η αλήθεια είναι οτι μας εξυπηρετούσε ακριβώς όπως και το απόγευμα που τον χρυσοπλήρωνα.Απλά το απόγευμα βρίσκεις πιο γρήγορα ραντεβού (π.χ σε 10 μέρες)σε σχέση με τα

πρωινά (που μπορεί να βρεις σε 20 μέρες ή 1 μήνα)

Για τα καλτσακια ειχα την ιδια απορια χθες και εβαλα να δω το βιντεο που η μαια εντυνε τη μικρη της ξαδελφης μου περισυ τον Σεπτεμβρη. Της εβαλε καλτσακια παροτι το φορμακι ειχε πατουσακια. Ουτε εγς ειχα βαλει στη βαλιτσα αλλα μολις ειδα αυτο εβαλα.

ZpmAp3.png

Δεν το ήξερα αυτό για την κάρτα ανασφάλιστων...Ενδιαφέρον!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...