Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημερα.....

Εχω μαξιλαρι θηλασμου το μεγαλο κ πιστευω αν δεν το ειχα θα ημουν πολυ χειροτερα....κ μασαζ μου κανει....χθες του αλλαξα κ μερια στο κρεβατι:tongue::tongue:....

Ραγαδες δεν εχω κανει κ ακομα δεν με τραβαει το δερμα μου...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερες και απο μένα.Απο τις 7 στριφογυριζω.Τελικα καταφερα να κοιμηθω μεχρι τωρα.

nice Αυτο ειναι το θεμα ρε γαμωτο οτι ενας μηνας δεν ειναι και λιγο.Ποτε θα δεις αν σου κανει και ο καινουριος?Ερχεται η ωρα να γεννησεις μετα.Δε ξερω, κανε οτι σε κανει να αισθανεσαι πιο ανετα αλλα γνωμη μου ειναι αφου εφτασες μεχρι εδω λιγο εμεινε τωρα.Πανω απο 10 λεπτα το μηνα η ανα δυο βδομαδες δεν τους βλεπουμε. Και μενα βρεθηκε καποια να μου πει οτι ο δικος μου γιατρος δεν παραβρεθηκε στη γεννα της γιατι καπου ειχε παει και δε προλαβε να γυρισει. Να σου πω την αληθεια ουτε σε μενα ουτε στον αντρα μου θα κακοφανει αν μας συμβει αυτο.Βλεπουμε καθε φορα που παμε οτι εχει πολυυυυ κοσμο που βλεπει,ειναι παντα εκει και δικαιουται και αυτος να χρειαστει να παει καπου μια φορα.Ειναι δυσκολη και η δουλεια τους.Χωρια οτι ανα πασα στιγμη μπορει να τους παρει καποια οτι γενναει οποτε τρεχουν οτι ωρα να ναι.Εγω ετσι την εχω δει με το θεμα.

Calliope* Μαξιλαρι δεν εχω βαλει γενικως στον υπνο γιατι σκεφτομαι οτι που στριφογυρναω θα πρεπει να τα συναρμολογω καθε φορα που γυρναω. Οσο για μερια και εμεις αλλαξαμε χθες πρωτον για να μαι πιο κοντα στη τουαλετα και δευτερον γιατι η κοιλια εβρισκε στις ντουλαπες χαχαχα.Ραγαδες ευχομαι καμια να μη βγαλει.Και μενα στον 7 εμφανιστηκαν.Εχω σταματησει απο τοτε να κοιταω τη κοιλια μου.Απογοητευση...

ZpmAp3.png

Καλημέρα στα κορίτσια! Κι εγώ υποφέρω με τη μέση μου και το πόδι μου, κι εγώ δυσκολεύομαι να βολευτώ και να σηκωθώ. Υπομονή, δυο μήνες μάξιμουμ μας έμειναν.

Αντιλαμβάνομαι ότι οι γιατροί του δημόσιου νοσοκομείου έχουν να κάνουν με πολλές γυναίκες αλλά όταν δεν σε δέχεται πρωί μαζί με όλα τα υπόλοιπα περιστατικά της ημέρας, αλλά σε καλεί σε απογευματινό ραντεβού, για το οποίο καταβάλλεις στο ταμείο του νοσοκομείου 60 ολόκληρα ευρώπουλα, από τα οποία ένα μέρος πηγαίνει επισήμως στη τσέπη του (βλέπεις δεν είναι από αυτούς που παίρνουν φακελάκι) περιμένεις μια διαφορετική μεταχείριση. Τέλος πάντων είναι αργά για να τον αλλάξω τώρα, οπότε θετική σκέψη, θα τον κρίνω από το αποτέλεσμα που ελπίζω να είναι καλό...

Αμ δεν το ανέφερες αυτό! Εγώ επίτηδες δεν ρώτησα ποτέ για απογευματινό (ενώ ξέρω πως κάνει και πόσο πάει το μαλλί). Ήθελα να τον τσεκάρω κατά πόσο δίνει τον χρόνο και το ενδιαφέρον που αρμόζει σε μια έγκυο που τον έχει ΕΠΙΛΕΞΕΙ για τον τοκετό της. Και δεν έχω κανένα παράπονο δεδομένων όλων των συνθηκών.

Σαφώς και αν πληρωνόταν και με ξεπέταγε θα κοβόταν! Αλλά κι εσύ κορίτσι άργησες να στραφείς σε νοσοκομειακό γιατρό. Δεν ήξερες οτι εκεί θα γεννήσεις; Εγώ άφησα τον ιδιώτη στον 2ο μήνα κιόλας αφού θα γεννούσα σε δημόσιο.

Όσο για τα περί τοκετού, ένα άλλο που εκτίμησα ήταν η ειλικρίνεια. Επειδή η πιθανή ημερομηνία της καισαρικής είναι από 1η έως 9 Ιανουαρίου, τον ρώτησα αν θα έχει άδεια τότε. Η απάντηση; "Που να ξέρω από τώρα; Λογικά θα είμαι εδώ γιατί ανοίγουν τα σχολεία". Θα μπορούσε να μου πει ψέματα και να ψάχνομαι. Απ τη συζήτηση που ακολούθησε, ηρέμησα ξέροντας πως θα παρακολουθεί τα non stress και θα κατευθυνθώ αναλόγως. Ξέρω δε πως αν θα λείψει, θα φροντίσει για τον αντικαταστάτη του.

Όλα μια ιδέα είναι!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εμενα κοριτσια μου παιρνει πολυ λιγοτερα σε επισκεψη κ παιρνει κ λιγα για την γεννα κ φανταστειτε οτι εδω στα Χανια ειναι ενας απο τους πιο καλους γιατρους...τον ρωτησα για ημερομηνια και μου ειπε κ εμενα οτι απο 1-9 το αργοτερο να αποφασισω εγω ποτε θελω...

nice Κοιτα θα μπορουσες να τον εχεις βρει νωριτερα τον νοσοκομειακο κ να ειχες κ τους 2 ετσι εκανε κ μια φιλη μου μολις μπηκε στον 7ο βρηκε κ εναν στο νοσοκομειο αλλα κρατησε τον ιδιωτη γτ ειχε καλυτερα μηχανηματα του ειχε πιο πολυ εμπιστοσυνη!!!

Εγω ξερω οτι στο νοσοκομειο το πρωι ειναι με σειρα προτεραιοτητας κ το απογευμα ειναι με ραντεβου οπου πληρωνεις κιολας!!

Τωρα δεν πειραζει αλλα πρεπει να μιλησεις μαζι του!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

ΑΠΟΡΙΑ

Μόνο εγω κανω γενικη στο σπιτι σχεδον καθε βδομαδα μην εθει η μπεμπα και μου πει "ρε μανα εδω σου ξεφυγε..."? Ξυπναω και το πρωτο που σκεφτομαι ειναι Τι θα πλυνω σημερα.Εχω αρχισει και βλεπω σκνιπα στη κρεβατοκαμαρα απο το σαλονι.Νομιζω οτι το σπιτι δεν ειναι ποτε καθαρο παρολα αυτα. Και τωρα θελω να το ετοιμασω για Χριστουγεννα και σκεφτομαι μηπως ειναι νωρις?Αλλα θα μπορω αργοτερα που θα βαρυνουμε κι αλλο?Πως χειριζεστε το θεμα σπιτι?Και απορω πως το χειριζονται οι ηδη μανουλες.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εγω καθαριζω καθε Κυριακη οχι τρελα πραγματα ομως γτ δεν μπορω ο αντρας μου κανει σκουπισμα κ εγω τα υπολοιπα.....για γενικη φωναζω γυναικα βασικα ψαχνω γτ δεν εχω τωρα γτ αυτη που ειχε ερθει επαιρνε πολλα!!

Αλλα μην τρελαινεσαι με την καθαριοτητα γτ οταν ερθει το μωρο δεν θα προλαβαινεις κ πολλα!!!

Κ εγω φετος θελω να στολισωωωω αλλα δεν με αφηνει ο αντρας μου ακομα τελος του μηνα μου εδωσε το οκ αχαχαχαχχα

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Εγω καθαριζω καθε Κυριακη οχι τρελα πραγματα ομως γτ δεν μπορω ο αντρας μου κανει σκουπισμα κ εγω τα υπολοιπα.....για γενικη φωναζω γυναικα βασικα ψαχνω γτ δεν εχω τωρα γτ αυτη που ειχε ερθει επαιρνε πολλα!!

Αλλα μην τρελαινεσαι με την καθαριοτητα γτ οταν ερθει το μωρο δεν θα προλαβαινεις κ πολλα!!!

Κ εγω φετος θελω να στολισωωωω αλλα δεν με αφηνει ο αντρας μου ακομα τελος του μηνα μου εδωσε το οκ αχαχαχαχχα

χαχαχα και μενα η αδελφη μου θα ερθει να στολισει την αλλη βδομαδα. Εγω δεν ηθελα η αληθεια ειναι μονο και μονο επειδη οταν θα πρεπει να ξεστολιστει ειναι να γεννησω και σκεφτομουν οτι βλεπω να το χουμε στολισμενο μεχρι το πασχα χαχαχα. Τελικα αντρουλης και αδελφη με πεισανε! Και εγω γυναικα ειπα να παρω για τα Χριστουγεννα. Ουτε εγω ξερω ποσα θα μου παρει γιατι θα ειναι πρωτη φορα που παιρνω αυτη.Το οτι δε θα προλαβαινω μετα το φανταζομαι.Εμενα ευτυχως μαγειρευει αρκετα.Τωρα εμαθε να τα πλενει κιολας μετα οποτε κομπλε!:tongue:

ZpmAp3.png

χαχαχα και μενα η αδελφη μου θα ερθει να στολισει την αλλη βδομαδα. Εγω δεν ηθελα η αληθεια ειναι μονο και μονο επειδη οταν θα πρεπει να ξεστολιστει ειναι να γεννησω και σκεφτομουν οτι βλεπω να το χουμε στολισμενο μεχρι το πασχα χαχαχα. Τελικα αντρουλης και αδελφη με πεισανε! Και εγω γυναικα ειπα να παρω για τα Χριστουγεννα. Ουτε εγω ξερω ποσα θα μου παρει γιατι θα ειναι πρωτη φορα που παιρνω αυτη.Το οτι δε θα προλαβαινω μετα το φανταζομαι.Εμενα ευτυχως μαγειρευει αρκετα.Τωρα εμαθε να τα πλενει κιολας μετα οποτε κομπλε!:tongue:

Αυτο δεν το σκεφτηκα αλλα νομιζω θα καταφερω να το μαζεψω μετα!!

Να την ρωτησεις ποσα παιρνει πριν ερθει κανονικα πλεον παιρνουν 5-6 ευρω την ωρα εμενα επαιρνε 7-8 ευρω την ωρα...ηταν ακριβη

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Αυτο δεν το σκεφτηκα αλλα νομιζω θα καταφερω να το μαζεψω μετα!!

Να την ρωτησεις ποσα παιρνει πριν ερθει κανονικα πλεον παιρνουν 5-6 ευρω την ωρα εμενα επαιρνε 7-8 ευρω την ωρα...ηταν ακριβη

Ειναι η μαμα της κομμωτριας μου και ψιλομασαω να ρωτησω να σου πω την αληθεια. Λεω δε βαριεσαι για μια φορα θα'ναι.Και εγω για 5-6 ηξερα. 7-8 ειναι όντως πολλα.

ZpmAp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Και μια απο τα ιδια....απο την Δευτερα και μετα εχω βαρυνει πολυ,δεν τολμαω να κανω το οτιδηποτε και ποναω πολυ στην μεση και πλατη...χθες ειδικα ηταν πολυ χαλια...

Κατα τις 5:30 ξυπνησα και μεχρι τις 7 λαγοκοιμομουν,και κατα τις 7 σηκωθηκαμε τον αντρα μου και καναμε καφεδακια ενω σερνομουν και κατεληξα να κοιμαμαι στην αγκαλια στον καναπε....

Το σπιτι ειναι μεγαλο θεμα...οτι βλεπω ή νιωθω κατι που δεν ειναι ετσι οπως το θελω μου χτυπανε καμπανακια και τωρα απλα τα κοιταω....κανω ελαχιστα πραγματα αλλα ευτυχως με βοηθαει και ο αντρας μου πολυ στα καθημερινα και το κραταμε σε ενα πολυ καλο επιπεδο,ερχεται και η μανα μου και μου κανει σιδερο οποτε καπως την παλευουμε...

Το αλλο σκ λεμε να στολισουμε αλλα το θεμα ειναι οτι εχουμε σαν εθιμο-συνηθειο μια εβδομαδα πριν να κανουμε κατασκευες και χειροποιητα στολιδακια με τον μικρο μου και χαιρεται πολυ και το περιμενει πως και πως αλλα δεν το πολυ εχω....

Η αληθεια ειναι οτι αυτη η εγκυμοσυνη ειναι πολυ πιο δυσκολη απο την προηγουμενη...Ισως μεγαλωνω,ισως ειναι και οι απαιτησεις του μικρου,δεν ξερω...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!Καλά που σας έχω παρέα και σας διαβάζω γιατί το κρεβάτι δεν παλεύεται κορίτσια!!Ο σύζυγος δούλευε νυχτερινός και τώρα κοιμάται.Στις 7 θα ξαναφύγει για δουλειά και θα βαριέμαι τη ζωή μου πάλι.Κανόνισα να πάει το απόγευμα κι η μικρή σε μια φίλη της γιατί έχει παλαβώσει μες στο σπίτι.Έχουμε τόσες δουλειές που πρέπει να γίνουν και δεν μπορώ να κάνω τίποτα που τρελαίνομαι!!!Ο άντρας μου λέει:"Μην ανησυχείς,έχουμε χρόνο"

Πότε καλέ;Εδώ παραλίγο να είχα ήδη γεννήσει...

Έλεγα μέχρι τέλος του μήνα να έχουμε τελειώσει με το δωμάτιο,να φέρω τη γυναίκα ,να στρώσουμε γιατί θα βάλει κρύο και θα ξυλιάσουμε μέχρι τότε και μετά να ετοιμάσω τα ρούχα του μωρού...Τώρα,θα το επιτρέψει η μπέμπα;Δεν ξέρω.Ας πάνε όλα καλά κι ας μη μου βγει το πλάνο με τις δουλειές.:(

Κοριτσια εγω κοπελα δεν φωναζω για 2 λογους:

πρωτον για οικονομικους λογους...

δευτερον ειμαι πολυ ιδιοτροπη και νομιζω πως μονο εγω τα κανω καλα...:roll:(δεν παω καλα...το ξερω:tongue:)

Μονο μια φορα φωναξα μια,στο γαμο μου μια μερα μερα πριν το κρεβατι,το σπιτι ηταν καθαρο απλα ηθελα να το φρεσκαρει,δεν ειχε να κανει και παρα πολλα και ετσι μεσα 3 ωρες ειχε τελειωσει και μου πηρε 50 ευρω!!!!

ΑΠΟΡΙΑ

Μόνο εγω κανω γενικη στο σπιτι σχεδον καθε βδομαδα μην εθει η μπεμπα και μου πει "ρε μανα εδω σου ξεφυγε..."? Ξυπναω και το πρωτο που σκεφτομαι ειναι Τι θα πλυνω σημερα.Εχω αρχισει και βλεπω σκνιπα στη κρεβατοκαμαρα απο το σαλονι.Νομιζω οτι το σπιτι δεν ειναι ποτε καθαρο παρολα αυτα. Και τωρα θελω να το ετοιμασω για Χριστουγεννα και σκεφτομαι μηπως ειναι νωρις?Αλλα θα μπορω αργοτερα που θα βαρυνουμε κι αλλο?Πως χειριζεστε το θεμα σπιτι?Και απορω πως το χειριζονται οι ηδη μανουλες.

Κάνε κράτει κοπέλα μου με τη γενική!Καταλαβαίνω οτι θες να είναι το σπίτι στην εντέλεια αλλά προέχει να είσαι καλά εσύ και το μωρό που πρέπει να έρθει στην ώρα του!Μήπως να αλλάξεις προτεραιότητες;

Και στο λέω εγώ που μου ήρθε η αποκόλληση απο το πουθενά!Κι ενώ άλλα σαβ/κα μπορεί να έκανα και καμιά φασίνα το συγκεκριμένο ήμουν πολύ χαλαρή.Φαντάζεσαι τι τύψεις θα ένιωθα αν είχα ξεσηκώσει το σπίτι και μετά μου συνέβαινε αυτό;

Rock_Me αν ειναι γνωστη σιγουρα θα σου παρει λιγοτερα ειναι αναλογως βεβαια αλλα αν ειναι για μια φορα οκ!!

mama konstantinou ενταξει να μαζευομαστε ολες εκεινη την ωρα να τα λεμε εγω παντως στο ταμπλετ την βγαζω εκεινες τις ωρες γτ ξυπναω για τουαλετα κ μετα δεν βολευομαι μονο χθες που αλλαξα μερια!!

Αχ αυτο το σιδερο το σιχαινομαιιιι!!!:twisted::twisted::twisted:

Νομιζω οτι πρεπει να βρεις δυναμη και να κανεις χαρουμενο τον μικρο σου μην του το στερησεις αν κ σε καταλαβαινω!! μην κανετε πολλα απλα ετσι για το εθιμο...:D:D:D

Για 3 ωρες 50 ευρωωωω:shock::shock::shock::shock: παρα πολλα και δεν ειχε κ τι να κανει???

Εγω δεν ειμαι τοσο φαντασου ποσο καλα το ειχε κανει το σπιτι που διατηρηθηκε περισσοτερο καιρο καθαρο!!!

baby2? και εμενα ετσι λεει κ να σου πω την αληθεια εχω αγχωθει τουλαχιστον να ετοιμασω την βαλιτσα γτ απο οτι εχω δει ολες νωριτερα γενανε τι εχει γινει???

FqBWp2.pngNRyFp2.png

mama konstantinou Όλες ετσι λαγοκοιμομαστε απ οτι βλεπω. Εμενα μανα πεθερα ειναι μακρια οποτε δεν υπαρχουν σαν λυση. Θα μπορουσε η πεθερα βεβαια μιας και η μαμα μου δουλευει αλλα για να ερθει να βοηθησει θα πρεπει να θρονιαστει και κανα μηνα.Οποτε να μου λειπει...

Σίδερο το εχω καταργησει εδω και χρονια. Ειναι το μονο που σιχαινομαι. Για τη μπεμπα πηρα το στεγνωτηριο το οποιο τα βγαζει σουπερ και ησυχασα.

Εσεις που εχετε κι αλλα παιδακια πραγματικα πρεπει να ειστε ηρωιδες. Σε καταλαβαινω οτι εισαι κουρασμενη.Ενα μικρο παιδακι σιγουρα εχει πολλες απαιτησεις.

baby2?

Εσυ κι αν εισαι ηρωιδα! Εμενα ο δικος μου δουλευει εδω στο σπιτι οποτε εχω παρεα.Ειλικρινα δε ξερω τι θα κανα αν δουλευε εξω. Αφου ειναι να φερεις γυναικα μια χαρα. Και εγω θα αγχωνομουν για το θεμα χρονου αλλα κοιτα να πανε ολα καλα και ολα γινονται.Οι δουλειες δε τελειωνουν ποτε.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...