Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημέρα και απο μένα!

Και εγω εξετασεις ειχα σημερα. Πραγματικα αυτο το κολπικο καθε μηνα με εχει κουρασει, χωρια που αρχιζω να ξεχναω να παιρνω και τα συμπληρωματα.Πφ...Κατα τα αλλα πολυ πλυσιμο εχω σημερα μιας και μας φερανε 2 σακουλες αχρησιμοποιητα ρουχα-προικες-πανες-ουτε εγω δε ξερω τι αλλο και προσπαθω να τα πλυνω σιγα σιγα να τελειωνω.

hope1234 Και εγω τον ιδιο υπνο εκανα χθες σαν και σενα. Αυπνη δυο μερες η αμοιρη με τετοιο πονο σε ισχια,μεση, πλατη ολα. Οσων αφορα τα βλαστοκυτταρα δεν θα το κανω. Δεν το εχω ψαξει αλλα λογω οικονομικων οχι.

Calliope* Έχω κανει λαπαροσκοπηση και ξερω για τι πονο μιλας. Ευτυχως σου επεσε. Ολα καλα!! :)

giouli16 Τελευταια δεν μου εχει μετρησει τραχηλο για να ξερω αλλα και ετσι να ειναι με την περιπτωση σου στο μηνα σου θα εισαι.Μην αγχωνεσαι. Ετοιμο ειναι το νινι :)

LITTLE_STAR Μπραβο,χαιρομαι για τα αποτελεσματα σου!! :)). Οσο για τον θηλασμο για μενα μην καθεσαι και αγχωνεσαι αλλο. Εχουν δικιο τα κοριτσια.Δεν ξερουμε πως θα ειναι εκεινη τη στιγμη. Βλέποντας και κανοντας.

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι το εκανα την προηγουμενη εβδομαδα αλλα οπως εγραψα ηταν μια χαρα ι μετρησεις δεν εχω φοβο για προωρο τοκετο!!

Εσενα σου ειπε οτι θα γεννησεις νωριτερα?

Παλι καλα που εχεις καποιον να σε βοηθα....αλλα απο οτι φαινεται κουραστηκες πολυ τις τελευταιες μερες!!

Calliope ναι έτσι μου ειπε οτι για εκει με βλέπει 23-28 Δεκέμβρη !! Άμα εχει πάρει το βαρος του δεν με πειράζει ας γινει οτι ειναι καλύτερο . Να ρωτήσω κ κάτι άλλο καλλιέργεια κολπικη κάνετε καθε μηνα γιατί εγω 3 φορές εχω κάνει μεχρι τωρα κ θα κανω κ μια τελευταία πριν γεννήσω κατα την 35η με 36η εβδομάδα ;;;

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Calliope ναι έτσι μου ειπε οτι για εκει με βλέπει 23-28 Δεκέμβρη !! Άμα εχει πάρει το βαρος του δεν με πειράζει ας γινει οτι ειναι καλύτερο . Να ρωτήσω κ κάτι άλλο καλλιέργεια κολπικη κάνετε καθε μηνα γιατί εγω 3 φορές εχω κάνει μεχρι τωρα κ θα κανω κ μια τελευταία πριν γεννήσω κατα την 35η με 36η εβδομάδα ;;;

Εμένα ειναι στανταρ εξεταση απο τη πρωτη στιγμη που επιβεβαιωθηκε η εγκυμοσυνη μου.Καθε μηνα.Αλλα απο οτι διαβασα ειναι αναλογα τον γιατρο. Δεν την απαιτουν ολοι.

ZpmAp3.png

Eγω την εκανα χθες και εχω κανει αλλη μια φορα πριν 2 μηνες!!

Χθες ου ειπε να κλεισω να κανω κ εξεταση σε καρδιολογο...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

καλησπέρα κορίτσια!

εγώ ντόπλερ δεν θα κάνω, ρώτησα τον γιατρό και μου είπε πως εφεξής θα μου κάνει αυτός όποτε πηγαίνω... βέβαια αυτό που μου έκανε μου φάνηκε σαν απλός υπέρηχος όπως κάθε φορά.... :?

κολπικό μου έκανε την προηγούμενη φορά όπου είπε πως μειώθηκε ο τράχηλος στα 27 από τα 30 που ήταν...

Calliope* καρδιολόγο γιατί?

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια!

εγώ ντόπλερ δεν θα κάνω, ρώτησα τον γιατρό και μου είπε πως εφεξής θα μου κάνει αυτός όποτε πηγαίνω... βέβαια αυτό που μου έκανε μου φάνηκε σαν απλός υπέρηχος όπως κάθε φορά.... :?

κολπικό μου έκανε την προηγούμενη φορά όπου είπε πως μειώθηκε ο τράχηλος στα 27 από τα 30 που ήταν...

Calliope* καρδιολόγο γιατί?

Γτ εχω ζαλαδες κ δεν εχω ουτε χαμηλο σιδηρο ουτε θεμα με το ζαχαρο γτ τρωω γλυκα...επειδη ειναι λιγο χαμηλο!!!

Εχω κ ταχυκαρδιες τελευταια!!!

Επισης μου ειπε οτι η επισκεψη στον καρδιολογο ειναι αναγκαια

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Οχι δεν εινα ουρολοιμωξη την προηγουμενη εβδομαδα εκα εξετασεις.....τωρα μου περασε!!!

Α πας για φυσιολογικο μετα απο καισαρικη;;;

την καισαρική έχουμε προγραμματισμένη.Απλά μπορεί η μπέμπα να έχει άλλα σχέδια...

Πως είμαστε; Διάβασα πολλά και δεν θα πω πολλά γιατί έχω περάσει απ τη θέση σας, ούσα έγκυος για 1η φορά, χωρίς να έχω ΙΔΕΑ τι σημαίνει να είσαι μαμά...

Δεν φαντάζεσαι ότι θα ΘΕΣ να καταφέρεις να θηλάσεις και πως θα πλαντάζεις αν δεν τα καταφέρνεις με κανέναν τρόπο...

Δεν φαντάζεσαι πως αν τα καταφέρεις δεν θα ΘΕΣ να αποθηλάσεις κι ας κοροϊδεύεις τώρα τις μαμάδες που θηλάζουν 3χρονα...

Δεν φαντάζεσαι πως δεν θα ΘΕΣ να πας για δουλειά ΟΣΗ ανάγκη κι αν έχεις να εργαστείς...

Δεν φαντάζεσαι πως δεν θα ΘΕΣ να βγεις μόνη χωρίς το μωρό σου...

Όλα αυτά βέβαια δεν είναι ο κανόνας, αλλά ακόμα κι αν ήταν υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις.

Αν αγοράσεις εκ των προτέρων ότι χρειάζεται ένα μωρό που πίνει ξένο γάλα, δεν σημαίνει πως θα "λυγίσεις" στην 1η δυσκολία (και δεν θα ναι μόνο μια).

Αν δεν αγοράσεις, δεν σημαίνει πως δεν θα τα χρειαστείς.

Αν μιλήσεις με παιδίατρο πριν γεννήσεις, δε σημαίνει πως θα τα βρεις μαζί του όταν χρειαστεί να δει το μωρό σου (ακόμα κι απ την 1η επίσκεψη)

Αν δεν μιλήσεις με παιδίατρο πριν γεννήσεις, δεν σημαίνει πως θα χεις κάποιο κενό.

Ο παιδίατρος δεν είναι Θεός. ΔΕΝ ξέρει τι θήλαστρο πρέπει να χρησιμοποιήσεις. Όπως κι εσύ δεν ξέρεις αν το παιδί θα χρειαστεί πιπίλα ή χαμομήλι (και υπόψιν, δεν μιλάμε για κανονικό χαμομήλι...). Ο παιδίατρος δεν ξέρει ποιο μπιμπερό πρέπει να πάρεις γιατί πολύ απλά δεν είναι αυτός που θα κληθεί να πιει από αυτό.

Και κάτι τελευταίο... Επειδή πολλές βλέπω πως επικαλείστε την φοβία σας για να προβείτε σε επισκληρίδιο, ως μαμά που έχω κάνει επισκληρίδιο να σας πω πως πιο πολύ από οποιονδήποτε πόνο, φοβάμαι την ίδια την επισκληρίδιο. Και αμέσως πριν, φοβάμαι την ολική. Για εμένα που αναγκάζομαι να προβώ σε καισαρική, έχω μόνο αυτές τις δυο επιλογές όμως. Εσείς έχετε και μια τρίτη. Να αφήσετε τη φύση να σας οδηγήσει. Θέλω να πω πως δεν είναι πανάκεια η αναισθησία. Μην αποκλείετε λοιπόν να τα καταφέρετε χωρίς αυτή. Και προσωπικά σας το εύχομαι με όλη μου τη δύναμη!

Στα δικά μου νέα, σήμερα είδα τον μπέμπη μου. Έφτασε το 1.5 κιλό, εγώ έχω πάρει 3 απ την αρχή της εγκυμοσύνης και όλα βαίνουν καλώς. Ο αιματοκρίτης στο 32 ώθησε τον γιατρό να μου προσθέσει μια βιταμίνη κάθε μεσημέρι καθώς δεν μπορώ να λάβω 3η αμπούλα σιδήρου. Για το ασβέστιο μου είπε πως στις προγραμματισμένες καισαρικές το δίνουν με προσοχή καθώς ενδέχεται να προκαλέσει συσπάσεις. Αυτό αρκούσε για να αυξήσω τα γαλακτοκομικά και να μη το πάρω καθόλου.

Καλό απόγευμα σε όλες!

Γιατί δεν μπορείς να πάρεις 3 αμπούλες;εγώ 3 παίρνω

Αχ ρε κορίτσια, άσχετο αλλά νομίζω δεν είμαι καλά... Έχω εξαντληθεί μου φαίνεται με τη δίαιτα. Ναι μεν ρύθμισα σε γενικές γραμμές το ζάχαρο με διατροφή, αλλά τρέφομαι με πολύ λιγότερη ποσότητα από ότι αναγράφεται στη λίστα. Τα πρωινά τρώω μάλλον έτρωγα 2 φρυγανιές με μια φέτα κασέρι με μειωμένα λιπαρά. Δεν μου φτάνει αλλά βολεύομαι. Πάραυτα συνεχίζει το ζάχαρο να είναι οριακά. Οπότε σήμερα η γιατρός μου λέει κόψε κ το κασέρι μόνο μια φρυγανιά για πρωινό, παρεμπιπτόντως και το βραδινό πρέπει να το έχω φάει μέχρι τις 9... Πριν προλάβω να συνέλθω από αυτό, συνάδελφος έφερε σήμερα μελομακάρονα να κεράσει τους εργαζόμενους του γραφείου επειδή της χτύπησαν στο μάτι καθώς ερχόταν στη δουλειά... Αυτά ήταν... Ξεχείλισε το ποτήρι... Έβαλα τα κλάματα. Ακόμα δεν μπορώ να ηρεμήσω... Θέλω μια πιατέλα με μακαρόνια με κιμά + μπόλικο τριμμένο τυρί και μετά ένα ωραίο καπουτσίνο + τσιγάρα πολλά τσιγάρα... 2 μήνες πως θα περάσουν...

μακαρόνια με κιμά θέλω κι εγώ...πάντως εμένα μου επιτρέπει ένα φλιτζάνι του τσαγιού μακαρόνια ολικής ,2 κουταλιές κιμά και τυρί τριμμένο με λίγα λιπαρα 1 κουταλάκι...θα μου πεις τι να χορτλασεις από αυτό...

Γεια σας κορίτσια!Χάθηκα αυτές τις μέρες...νοσηλευόμουν στο Ιασώ.Είχαμε περιπέτειες αλλά ευτυχώς όλα καλά.Δε σας λέω λεπτομέρειες για να μην σας ανησυχήσω.Θα πρέπει να μείνω στο κρεβάτι όσο γίνεται περισσότερο.Σε μία εβδομάδα θα πάω στο γιατρό να με δει κι ελπίζω να πηγαίνουν όλα καλύτερα.Μια μικρή αποκόλληση στο πλακούντα ήταν.Αποφύγαμε ,δόξα το θεό ,τον πρόωρο τοκετό και το μωρό μας συνεχίζει να κολυμπάει αμέριμνο.Μάλλον δεν πήρε χαμπάρι τι έγινε...

Θα σας πω μόνο το εξής θαυμαστό: χτες πριν βγω από το νοσοκομείο έκανα υπέρηχο και doppler.Το μωρό είναι 2 κιλά κι έχει σφηνώσει το κεφάλι του στο σημείο της αποκόλλησης και την κρατάει κλειστή!!Πιο ιδανικά δεν μπορούσε να γίνει είπε ο γιατρός γιατί έχει πολλές πιθανότητες να κλείσει γρήγορα ή τελοσπάντων να μη μεγαλώσει άλλο.Ο στόχος μας είναι να μπούμε στην 36 εβδομάδα και βλέπουμε...

Χτες που γύρισα βρήκα το βαλιτσάκι της care direct να με περιμένει και πολύ χάρηκα : μου έστειλαν μία πιπίλα, επιθέματα στήθους,μία κρέμα για το στήθος της frezyderm,δείγμα βρεφικού απορρυπαντικού,δείγμα sudocream ένα κρεμοσάπουνο χεριών dettol κανονικό μέγεθος και διάφορα διαφημιστικά φυλλάδια.Η ινσουλίνη μου πήγε στις 10 μονάδες κάθε βράδυ και τα πράγματα είναι καλύτερα για μένα με το ζάχαρο...Βέβαια,η πείνα καλά κρατεί;)

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!Χάθηκα αυτές τις μέρες...νοσηλευόμουν στο Ιασώ.Είχαμε περιπέτειες αλλά ευτυχώς όλα καλά.Δε σας λέω λεπτομέρειες για να μην σας ανησυχήσω.Θα πρέπει να μείνω στο κρεβάτι όσο γίνεται περισσότερο.Σε μία εβδομάδα θα πάω στο γιατρό να με δει κι ελπίζω να πηγαίνουν όλα καλύτερα.Μια μικρή αποκόλληση στο πλακούντα ήταν.Αποφύγαμε ,δόξα το θεό ,τον πρόωρο τοκετό και το μωρό μας συνεχίζει να κολυμπάει αμέριμνο.Μάλλον δεν πήρε χαμπάρι τι έγινε...

Θα σας πω μόνο το εξής θαυμαστό: χτες πριν βγω από το νοσοκομείο έκανα υπέρηχο και doppler.Το μωρό είναι 2 κιλά κι έχει σφηνώσει το κεφάλι του στο σημείο της αποκόλλησης και την κρατάει κλειστή!!Πιο ιδανικά δεν μπορούσε να γίνει είπε ο γιατρός γιατί έχει πολλές πιθανότητες να κλείσει γρήγορα ή τελοσπάντων να μη μεγαλώσει άλλο.Ο στόχος μας είναι να μπούμε στην 36 εβδομάδα και βλέπουμε...

Χτες που γύρισα βρήκα το βαλιτσάκι της care direct να με περιμένει και πολύ χάρηκα : μου έστειλαν μία πιπίλα, επιθέματα στήθους,μία κρέμα για το στήθος της frezyderm,δείγμα βρεφικού απορρυπαντικού,δείγμα sudocream ένα κρεμοσάπουνο χεριών dettol κανονικό μέγεθος και διάφορα διαφημιστικά φυλλάδια.Η ινσουλίνη μου πήγε στις 10 μονάδες κάθε βράδυ και τα πράγματα είναι καλύτερα για μένα με το ζάχαρο...Βέβαια,η πείνα καλά κρατεί;)

Ελα βρε baby2,να σου πω την αληθεια μου σε σκεφτομουν αυτες τις μερες γιατι ειχες καιρο να γραψεις και μετα σκεφτηκα οτι μαλλον θα εχεις μπλεξει με δουλειες για το δωματιο,και εχθες μετα το post που εκανες διπλα ειχα ανησυχησει.Τελος καλο ολα καλα κοριτσακι μου!Και με την βοηθεια του Θεου θα πανε ολα καλα και οχι μονο θα μπεις στην 36 αλλα θα πας και παρα πανω!Στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ειλικρινα!Σκεψου θετικα!Ξαπλωσε,χαλαρωσε και τεμπελιασε οσο μπορεις γιατι μετα με 2 πριγκιπισσες στο σπιτι θα τρεχεις ολη μερα....;)

Κοριτσια οπως βλεπετε ειναι ακομα νωρις δεν με παιρνει ο υπνος καθολου ετσι απλα ξυπνησα....μαλλον κανω προβα αυπνιας δεν εξηγειται αλλιως :tongue::tongue::tongue:

Baby2 αν κ τα ειπαμε ...περαστικα να ειναι κ εφοσον το μωρο δεν επαθε τπτ εσυ κοιτα να ξεκουραστεις...:D:D

Πωπω τι θα κανω τετοια ωρα;;;:rolleyes::confused::rolleyes:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Κοριτσια οπως βλεπετε ειναι ακομα νωρις δεν με παιρνει ο υπνος καθολου ετσι απλα ξυπνησα....μαλλον κανω προβα αυπνιας δεν εξηγειται αλλιως :tongue::tongue::tongue:

Baby2 αν κ τα ειπαμε ...περαστικα να ειναι κ εφοσον το μωρο δεν επαθε τπτ εσυ κοιτα να ξεκουραστεις...:D:D

Πωπω τι θα κανω τετοια ωρα;;;:rolleyes::confused::rolleyes:

Και εγω επι δυο μερες τετοια ωρα σηκωνομουν. Ενω νυσταζα δεν με επαιρνε ο υπνος. Ευτυχως σημερα κοιμηθηκα.

Καλημερες!

ZpmAp3.png

Γιατί δεν μπορείς να πάρεις 3 αμπούλες;εγώ 3 παίρνω

Δεν ξέρω κοπέλα μου, μου είπε πως μάλλον δεν μπορώ να πάρω 3η και μου έδωσε βιταμίνη.

Εύχομαι να μη ξανα-τρομάξεις και όλα να πάνε καλά από εδώ κι έπειτα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημερα με τα πολλα κοιμηθηκα κατα τις 8 το πρωι κ ξυπνησα πριν λιγο!!!

Ασχετο αλλα καποιες δημοσιευσεις σας δεν τις βλεπω κ τις βλεπω οταν καποια το εχει κανει παραθεση αλλο και τουτο τι να πω!!

ravT Να σου πω εγω φοβαμαι τα παντα γενικα τα νοσοκομεια γιατρους οποτε θα κανω ολικη ναρκωση δεν θα αντεχα την επισκληριδιο κ μετα να καθομαι να σκεφτομαι ολο το σκηνικο ειδη ανατριχιασα με τπτ αχαχαχαχα

Εγω με αιματοκριτη παιρνω 1 σιδηρο την ημερα κ δεν μου το αυξανει επισης οσο για το ασβεστιο επαιρνα 1 την ημερα αλλα απο μονη μου το εκοψα!!!

Συγχαρητηρια και για τον μπεμπη σου!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...