Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημέρα LITTLE STAR! Η αλήθεια είναι ότι έκανα πάνω από χρόνο για να βγω μόνη μου χωρίς το μωρό και δεν μιλάμε για βράδυ, γιατί εκεί μου πήρε περισσότερο καιρό! Δεν ήταν όμως θέμα θηλασμού. Μεγάλωσα το παιδί μου μόνη μου, χωρίς βοήθεια από γιαγιάδες κλπ και ήμασταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Εκεί πιστεύω ότι ήταν το πρόβλημα. Ο μικρός δεν έμαθε να είναι με κάποιο άλλο άτομο, οπότε όταν προσπαθούσα να τον αφήσω κάπου σπάραζε στο κλάμα. Μπορώ να σου πω ότι και τώρα που είναι 4 ετών, δύσκολα θα μπορέσω να τον αφήσω με κάποιον άλλο εκτός από τον μπαμπά του για να βγω ένα βράδυ, οπότε σίγουρα δεν ήταν το πρόβλημα ο θηλασμός. Έχω φίλη που θήλασε πολύ περισσότερο από εμένα, αλλά κατάφερε και συνέχισε κανονικά την δουλειά της σαν ελεύθερος επαγγελματίας, έβγαινε έξω και γενικά δεν ζορίστηκε καθόλου. Έκανε από νωρίς τράπεζα γάλακτος και έμαθε από νωρίς το μωρό της να πίνει το γάλα της και από το μπιμπερό και έμαθε το μωρό της να μπορεί να μένει και με άλλα άτομα, αυτή βέβαια είχε τους γονείς τησ δίπλα της. Η άποψή μου είναι ότι αν μπορείς να το μάθεις από πολύ μωρό να είναι και με άλλους ανθρώπους, αυτό θα σε βοηθήσει πολύ. Και όχι, δεν χρειαζόταν να το έχω όλη μέρα πάνω μου γιατί αλλιώς θα έκλαιγε, απλά έπρεπε να είμαι στον ίδιο χώρο όπου θα μπορεί να με βλέπει. Το άλλο μεγάλο λάθος που έκανα ήταν ότι άφηνα το μωρό όταν θήλαζε να το παίρνει ο ύπνος στο στήθος, έτσι έμαθε ότι για να κοιμηθεί έπρεπε να θηλάσει...Αυτό ήταν το πιο δύσκολο...Γιατί πέρα από τη δικιά μου σωματική και ψυχολογική κούραση που μου προκαλούσε αυτό το γεγονός, έπρεπε να αντιμετωπίσω και τους γύρω μου. Τέλος όσο για τον βραδινό ύπνο, μπορώ να πω ότι συνήθως το άλλαζα μια φορά μόνο το βράδυ κι αυτό συνέχιζε και κοιμόταν. Είναι ανάλογα στο μωρό. Εμένα και τον αδερφό μου για παράδειγμα, η μαμά μου δεν μας θήλασε σχεδόν καθόλου και εφάρμοσε τα ίδια και στους δυο μας. Εγώ κοιμόμουν ελάχιστα, έτρωγα λίγο και γενικά ήμουν πολύ γκρινιάρα, ενώ ο αδερφός μου από 40 ημερών κοιμόταν μόνος στο κρεβατάκι του από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 9 το πρωί χωρίς να ξυπνάει(!), έτρωγε πολύ και γενικά ήταν πολύ χαρούμενο μωρό!

Δεν ξέρω αν σε βοήθησα καθόλου, αλλά οτιδήποτε χρειαστείς πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω!

Μαλιστα! Καταρχας σε ευχαριστω πολυ που εκατσες να μου απαντησεις!Αρα, τα μυστικα, αν μπορουμε να το πουμε ετσι, ειναι, επαφη απο μικρο και με αλλον κοσμο (κυριως αν υπαρχουν παππουδογιαγιαγες που πιθανο να στο κρατανε λιγακι κανα βραδυ) και να μην κοιμαται στο στηθος..Δηλαδη θα πρεπει να κανω τραπεζα γαλακτος αν θελω να βγω ενα βραδυ κατα τη διαρκεια του 6μηνου θηλασμου (που ελπιζω να κρατησω)?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nαι? Δεν μου σχολιασε κατι, λεει μια χαρα.. να ανησυχησω?:confused:

Παντως αντιθετως με το μωρο, η μαμα του εχει μαζεψει 10 ωραιοτατα κιλακια, αισιως χτυπησα τα 66....

Είπα να ανησυχήσεις καλέ; Απλά σημείωσα πως είναι μικρούλι. Ή πως το δικό μου είναι μεγάλο. Γιατί να ανησυχήσεις για οτιδήποτε αν ο γιατρός σου λέει μια χαρά; Μην αγχώνεστεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

YqE6p2.png

IqItp3.png

ravT του το εχω πει το θεμα ειναι οτι δεν το εχω συνεχεια παρα μονο το πρωι μολις ξυπνησω καμια ωριτσα μετα!!!

Σημερα θα παω να κανω καλλλιεργεια κολπικου οποτε θα του το ξανα πω!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Μαλιστα! Καταρχας σε ευχαριστω πολυ που εκατσες να μου απαντησεις!Αρα, τα μυστικα, αν μπορουμε να το πουμε ετσι, ειναι, επαφη απο μικρο και με αλλον κοσμο (κυριως αν υπαρχουν παππουδογιαγιαγες που πιθανο να στο κρατανε λιγακι κανα βραδυ) και να μην κοιμαται στο στηθος..Δηλαδη θα πρεπει να κανω τραπεζα γαλακτος αν θελω να βγω ενα βραδυ κατα τη διαρκεια του 6μηνου θηλασμου (που ελπιζω να κρατησω)?

Δεν ξέρω αν αυτά είναι τα "μυστικά", πάντως εγώ για μένα αυτά τα συμπεράσματα έβγαλα!

Πιστεύω ότι αν είναι για να βγεις μια φορά έξω, μπορείς να αντλήσεις γάλα, να το κρατήσεις στο ψυγείο και να του το δώσει κάποιος το βράδυ. Το θέμα όμως είναι ότι θα πρέπει να το έχεις επιχειρήσει κι άλλες φορές πιο πριν για να σιγουρευτείς ότι πίνει και από μπιμπερό. Και να ξέρεις ότι δύσκολα θα δεχτεί από εσένα μπιμπερό και ότι το γάλα που θα βγάλεις με το θήλαστρο δεν αντιπροσωπεύει το πόσο γάλα παράγει το στήθος σου (σου τα λέω για να μην απογοητευτείς!). Εγώ προσωπικά σκέφτηκα να νοικιάσω θήλαστρο κι αφού σαραντίσω και εδραιωθεί ο θηλασμός, θα αντλώ και θα κάνω τράπεζα κι επειδή πάλι δεν θα έχω κανέναν να αφήνω το μωρό, θα φροντίσω ένα γεύμα να του το δίνει ο μπαμπάς του για να μάθει να τρώει και από άλλους. Γενικά έκανα κι εγώ πολλά λάθη στο πρώτο μου και προσπαθώ να μάθω μέσα από αυτά. Αλλά πάλι σου το λέω εξαρτάται από το παιδί. Θα δεις τι ταιριάζει σε εσάς. Μπορείς να διαβάσεις, να ενημερωθείς, χωρίς να χρειαστεί να υιοθετήσεις κάποια άποψη, και στην πορεία να μπορέσεις να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πως είσαστε σήμερα? Εγώ κοιμήθηκε συνεχόμενα όλη νύχτα κ μου φάνηκε σα να κοιμάμαι αιώνες!

Δε μου απάντησε καμία για τα βλαστό κύτταρα! Δεν το έχετε σκεφτεί?

tt1ac959.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Σε λίγο φεύγω για doppler! Στην κόρη μου φυλάξαμε βλαστοκύταρα σε τράπεζα του εξωτερικού. Τα είχαμε και τα δώσαμε. Τώρα και δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα αλλά και άλλαξα σκέψη. Τώρα θα τα έδινα στην ελληνική τράπεζα, αλλά ζω στην επαρχία επομένως δεν μπορώ να τα μεταφέρω στην Αθήνα με τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας.

Έχοντας περάσει απ αυτή τη διαδικασία, σας λεω το εξης. Ότι και να αποφασίσετε, είναι οκ.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κορίτσια καλημέρα !!! Εγω έκανα Doppler την Τρίτη κ ειναι ολα καλα η μικρούλα μου έφτασε το 1,700 ! Μονο μια απότομη μείωση του τραχήλου έγινε έπεσε στο 2,2 κ μου είπε ο γιατρος όσο μπορω να ξεκουράζομαι μην έχουμε κάποιο απροόπτο κ αγχώθηκα αρκετά . Εσείς έχετε κανει μέτρηση τραχήλου τωρα σε αυτές τις εβδομάδες ;;;

Όσο για το βλαστοκύτταρα πήγα στην ενημέρωση της Ακαδημίας Αθηνών για τα βλαστοκύτταρα επειδή είχα κατέβει αθηνα στο γιατρό μου γιατι θα γεννήσω εκει κ αυτά που άκουσα με κέρδισαν . Μάλλον προς τα εκει κλείνω . Ο ενδοιασμός μου με την ιδιωτική φύλαξη άντε κ τα δίνω ειναι ο εξής : αν ποτε χρειαστούν μετα δεν πρεπει να δώσουμε κ αλλα χρήματα για την επεξεργασία ; Ισχύει αυτο ;

Φιλιά σε όλες !!!!

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Καλημερα κοριτσια

Χθες τι ειχε γινει κ ολη μερα δεν λειτουργουσε το φορουμ!!!

Θυμαστε που σας ειχα πει οτι ειχα παθει κολικο νεφρου κ 3 εβδομαδες τωρα ημουν χαλια ε χθες επεσε η πετρα ω ναι κ επιτελους δεν εχω ουτε συχνοουριες ουτε ποναω κ ειμαι μια χαρα ειναι κατι τρομερο και τις βελονιες που ενοιωθα απο την πετρα ηταν....να μην τυχει σε καμια ποσο μαλλον σε εγκυμοσυνη!!

hope εγω εχω ακουσει πολλα κ δεν θα δωσω...

1ον στο εξωτερικο ειναι πιο σιγουρο γτ υπαρχει κεντρο το οποιο στα κραταει κ ξερεις οτι δεν θα κλεισει κ να χασεις κ τα βλαστοκυτταρα κ τα λεφτα σου

2ον στην ελλαδα σε ιδιωτικο κανεις δεν σου εγγυαται οτι αν κλεισει(γτ εδω ολα κλεινουν) θα τα παρεις πισω και θα χασεις κ τα λεφτα σου

3ον σε δημοσιο τα δωριζεις ετσι απλα ή πληρωνεις καποια χρηματα για καποια χρονια

Και παλι στην ελλαδα περιμενεις την προτεραιοτητα οσον αφορα το δημοσιο σε ιδιωτικο δεν ξερω

Βεβαια σε καμια περιπτωση δεν χρησιμοποιεις τα δικα σου ετσι???

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Κορίτσια καλημέρα !!! Εγω έκανα Doppler την Τρίτη κ ειναι ολα καλα η μικρούλα μου έφτασε το 1,700 ! Μονο μια απότομη μείωση του τραχήλου έγινε έπεσε στο 2,2 κ μου είπε ο γιατρος όσο μπορω να ξεκουράζομαι μην έχουμε κάποιο απροόπτο κ αγχώθηκα αρκετά . Εσείς έχετε κανει μέτρηση τραχήλου τωρα σε αυτές τις εβδομάδες ;;;

Όσο για το βλαστοκύτταρα πήγα στην ενημέρωση της Ακαδημίας Αθηνών για τα βλαστοκύτταρα επειδή είχα κατέβει αθηνα στο γιατρό μου γιατι θα γεννήσω εκει κ αυτά που άκουσα με κέρδισαν . Μάλλον προς τα εκει κλείνω . Ο ενδοιασμός μου με την ιδιωτική φύλαξη άντε κ τα δίνω ειναι ο εξής : αν ποτε χρειαστούν μετα δεν πρεπει να δώσουμε κ αλλα χρήματα για την επεξεργασία ; Ισχύει αυτο ;

Φιλιά σε όλες !!!!

Καλως την μια χαρα η μπουμπου σου κ εσενα!!

Εμενα εκανε μετρηση αλα ηταν σε φυσιολογικα ορια 30mm ηταν...δουλευεις ή κανεις κατι που σε κουραζει?

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλως την μια χαρα η μπουμπου σου κ εσενα!!

Εμενα εκανε μετρηση αλα ηταν σε φυσιολογικα ορια 30mm ηταν...δουλευεις ή κανεις κατι που σε κουραζει?

Έλα calliope τι κανείς ;;; Εμείς μετακομίζαμε στο σπιτι μας που φτιάξαμε κ κουράστηκα κ εκτός απο αυτό έπρεπε να πλύνω κ να σιδερωσω τα ρουχαλάκια της μπέμπας . Τωρα ξεκουράζομαι κ ευτυχώς ερχεται η μαμά μου κ μαγειρεύει κ κάνει δουλειές κ τα απογεύματα ο άντρας μου. Εσυ έκανες Doppler ? εμένα ο γιατρος με βλέπει για μέσα στα Χριστούγεννα δεν βλέπει να φτάνουμε στην ΠΗΤ.

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσουδες!ολα καλα με την καμπυλη ζαχαρου μου, ευτυχως!Τι σας θυμιζω ομως,ε?Τα εχετε περασει κανα μηνα πριν εσεις αυτα...Ε, ειμαι λιγο πισω εγω ακομα... :-P

Ερωτηση,ψαχνωντας λιγο τα περι θηλασμου ενημερωθηκα οτι αν θελουμε να εδραιωσουμε αποκλειστικο θηλασμο (για οσο καιρο θελουμε) το θηλαστρο απαγορευεται πριν το 2μηνο διοτι εμποδιζει...Εκτος αν υπαρχει σοβαρο προβλημα και το χρειαστουμε αποτο μαιευτηριο κιολας..

Σκεφτομουν αν ολα πανε κατευχην με τον θηλασμο, μετα το 2μηνο να αρχισει ο μικρος να μαθαινει και κανα γευμα με μπιμπερο (μητρικο γαλα εννοω, ετσι?) ωστε να μπορουμε να βγουμε με τον συζυγο κανα βραδυ και να τον ταισει και καποιος αλλος..μου ειπαν εμπειρες μαμαδες,αν αργισω να του δωσω μπουκαλι (εννοειται μετα την εδραιωση του θηλασμου) θα δεινοπαθησω να τον αφησω καποιες ωρες χωρις εμενα διοτι δεν θα θελει το μπιμπερο με τιποτα και θα ειμαι δεσμια...

F4oIp2.png

Γεια σας κοριτσουδες!ολα καλα με την καμπυλη ζαχαρου μου, ευτυχως!Τι σας θυμιζω ομως,ε?Τα εχετε περασει κανα μηνα πριν εσεις αυτα...Ε, ειμαι λιγο πισω εγω ακομα... :-P

Ερωτηση,ψαχνωντας λιγο τα περι θηλασμου ενημερωθηκα οτι αν θελουμε να εδραιωσουμε αποκλειστικο θηλασμο (για οσο καιρο θελουμε) το θηλαστρο απαγορευεται πριν το 2μηνο διοτι εμποδιζει...Εκτος αν υπαρχει σοβαρο προβλημα και το χρειαστουμε αποτο μαιευτηριο κιολας..

Σκεφτομουν αν ολα πανε κατευχην με τον θηλασμο, μετα το 2μηνο να αρχισει ο μικρος να μαθαινει και κανα γευμα με μπιμπερο (μητρικο γαλα εννοω, ετσι?) ωστε να μπορουμε να βγουμε με τον συζυγο κανα βραδυ και να τον ταισει και καποιος αλλος..μου ειπαν εμπειρες μαμαδες,αν αργισω να του δωσω μπουκαλι (εννοειται μετα την εδραιωση του θηλασμου) θα δεινοπαθησω να τον αφησω καποιες ωρες χωρις εμενα διοτι δεν θα θελει το μπιμπερο με τιποτα και θα ειμαι δεσμια...

Τίποτα δεν απαγορεύεται. Δηλαδή η μαμά που το έχει στη θερμοκοιτίδα πρέπει να υποστεί τον πόνο στους μαστούς ή η ελεύθερη επαγγελματίας να το έχει μαζί της στη δουλειά; Εγώ που είχα επίπεδες θηλές και το μωρό δεν μπορούσε να τις πιάσει δεν έπρεπε να προσπαθήσω; Συγγενής μου με μωρό στη θερμοκοιτίδα αντλούσε και πετούσε μέχρι να πάρει το μωρό στο σπίτι. Έπειτα και θήλαζε και αντλούσε και όχι απλά εδραιώθηκε ο θηλασμός αλλά θήλασε σχεδόν 1 χρόνο. Με τη βοήθεια της τράπεζας που έφτιαξε κατάφερε να χειρουργηθεί κιόλας (δεν έπαιρνε αναβολή) και το μωρό είχε μητρικό να πίνει 3-5 μέρες που η μαμά δεν έπρεπε να θηλάσει.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Έλα calliope τι κανείς ;;; Εμείς μετακομίζαμε στο σπιτι μας που φτιάξαμε κ κουράστηκα κ εκτός απο αυτό έπρεπε να πλύνω κ να σιδερωσω τα ρουχαλάκια της μπέμπας . Τωρα ξεκουράζομαι κ ευτυχώς ερχεται η μαμά μου κ μαγειρεύει κ κάνει δουλειές κ τα απογεύματα ο άντρας μου. Εσυ έκανες Doppler ? εμένα ο γιατρος με βλέπει για μέσα στα Χριστούγεννα δεν βλέπει να φτάνουμε στην ΠΗΤ.

Ναι το εκανα την προηγουμενη εβδομαδα αλλα οπως εγραψα ηταν μια χαρα ι μετρησεις δεν εχω φοβο για προωρο τοκετο!!

Εσενα σου ειπε οτι θα γεννησεις νωριτερα?

Παλι καλα που εχεις καποιον να σε βοηθα....αλλα απο οτι φαινεται κουραστηκες πολυ τις τελευταιες μερες!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....κοριτσάκι!!

Rock_Me: ΠΗΤ 10/01/2015.....κοριτσάκι!!

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγοράκι!!

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

s.ria: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! 웃

baby2?: ΠΗΤ 14/01/201.....κοριτσάκι!!

mama-mpempouli: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! 웃

nice: ΠΗΤ 14/01/201.....κοριτσάκι!!

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!

marako: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....αγοράκι!!

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

LITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/02/2015....αγοράκι!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Σιγουρα RavT, βλεποντας και κανοντας θα παω..σαμπως ξερω κ εγω πως θα παει ο θηλασμος?Μπορει να κανω μια τρυπα στο νερο!!

Απλα λεω να μην παρω απο πριν καποιο θηλαστρο, να περιμενω τις καταστασεις να με οδηγησουν, σωστα?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...