Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Τι κανετε?

Σημερα δεν ειμαι στα καλα μου,σαν αρρωστη νιωθω,σαν καταβεβλημενη...

Καλημέρα κορίτσια...

mama konstantinou και Calliope*ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση... Πρέπει να ανακτήσω τις δυνάμεις μου.. Τόσα και τόσα πέρασα, δεν θα με λυγίσει τώρα η πείνα...

Μπραβοοο!!!Ετσι θελω να σε ακουω!Θετικη και αισιοδοξη!!!Τι εμεινε?1 1/2 μηνας,αντε και λιγο παραπανω

;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

.οπως επισης την ιδια θερμη και πορωση εχω δει στις μαμαδες με τα σλινγκ...δεν λεω, οποια την βολευει καλα κανει!αλλα οχι τωρα να προσπαθουμε να το επιβαλλουμε αυτο!και οτι ειναι το καλυτερο για το μωρο διοτι ακουει την καρδια της μαμας ολη την ωρα και ηρεμει κλπ κλπ..το καλυτερο για το μωρο ειναι αυτο που κανει την μαμα ηρεμη! δλδ εμεις που δεν ημασταν σε σλινγκ τι παθαμε??ειμαστε παραπεταμενα?νιωθουμε μειονεκτικα?μην τρελαθουμε τωρα!!προσωπικα δεν με ενθουσιαζει η ιδεα του σλινγκ διοτι θεωρω οτι το μωρο μετα αντε να κοιμηθει μονο του χωρις να ειναι πανω σου..και επισης δεν θα ηθελα να το εχω 24ωρες το 24ωρο πανω μου, οπου κ αν παω..υπαρχει και το καροτσι και το ρηλαξ και η κουνια και το πορτ μπεμπε,χιλια δυο!καλως η κακως περα απο μαμαδες ειμαστε και συζυγοι, γυναικες, εργαζομενες, νοικοκυρες κλπ!

Ανεξαρτητα απο αυτο που γραφεις,θελω να σας πω την γνωμη μου για το σλινγκ.Αν οικονομικα μπορειτε να το προμηθευτειτε,να το κανετε.Πραγματικα θα σας βολεψει πολυ,γιατι με το καροτσι δεν ειναι παντα ευκολα τα πραγματα...π.χ. παρκαρισμενα αυτοκινητα στο πεζοδρομιο(το πρωτο καιρο μεχρι να συνηθισω ξεκιναγα για μια βολτα και κατεληγα να τσακωνομαι με τους οδηγους που παρκαρα, οπου ηθελαν και αναγκαζομουν να κατεβασω το καροτσι στο δρομο και στο τελος ενας απλος περιπατος, μου εβγαινε ξινος),μαγαζακια πολυ μικρο που δεν χωραει μεσα το καροτσι,προσβαση σε διαφορα μερη οπως οι τραπεζες(βεβαια οι υπαλληλοι με βοηθουσαν ανοιγοντας μου την πισω πορτα αλλα ενιωθα αβολα).

Εγω ειχα μαρσιπο αλλα αν ξανααγοραζα θα επερνα σλινγκ γιατι μπορεις να το χρησιμοποιησεις απο την πρωτη στιγμη,αντιθετα με το μαρσιπο πρεπει να περιμενεις λιγο τους πρωτους μηνες.

Ανεξαρτητα απο αυτο που γραφεις,θελω να σας πω την γνωμη μου για το σλινγκ.Αν οικονομικα μπορειτε να το προμηθευτειτε,να το κανετε.Πραγματικα θα σας βολεψει πολυ,γιατι με το καροτσι δεν ειναι παντα ευκολα τα πραγματα...π.χ. παρκαρισμενα αυτοκινητα στο πεζοδρομιο(το πρωτο καιρο μεχρι να συνηθισω ξεκιναγα για μια βολτα και κατεληγα να τσακωνομαι με τους οδηγους που παρκαρα, οπου ηθελαν και αναγκαζομουν να κατεβασω το καροτσι στο δρομο και στο τελος ενας απλος περιπατος, μου εβγαινε ξινος),μαγαζακια πολυ μικρο που δεν χωραει μεσα το καροτσι,προσβαση σε διαφορα μερη οπως οι τραπεζες(βεβαια οι υπαλληλοι με βοηθουσαν ανοιγοντας μου την πισω πορτα αλλα ενιωθα αβολα).

Εγω ειχα μαρσιπο αλλα αν ξανααγοραζα θα επερνα σλινγκ γιατι μπορεις να το χρησιμοποιησεις απο την πρωτη στιγμη,αντιθετα με το μαρσιπο πρεπει να περιμενεις λιγο τους πρωτους μηνες.

Για θεμα παρκινγκ κ προσβασης, αν καποιος εχει προβλημα, μπορω να φανταστω την ευκολια του σλινγκ.Δηλαδη για εξω απο το σπιτι. Για μεσα ομως δεν καταλαβαινω την χρησιμοτητα.Που δηλαδη?Στο μαγειρεμα?Και για το αλλο πυο εγραψα, οτι μαθαινει στην non-stop αγκαλια και μετα αντε να το αφησεις να κοιμηθει στην κουνια του,δεν ισχυει? Φανταζομαι εγω τωρα, δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα ξερω απο φιλες και συγγενεις οτι το μωρο μαθαινει στην αγκαλια (μην παρεξηγηθω, την συνεχομενη εννοω) και μετα αντε να το κανεις καλα...

F4oIp2.png

Κοριτσια πριν λιγο μιλαγα με μια μανουλα 2 αγοριων 6 και 4 ετων και εγκυο στο 3ο αγορακι τωρα..Την ρωτησα για το θηλασμο και μου ειπε οτι θηλασε αποκλειστικα 6 μηνες, τηρωντας ομως προγραμμα.Δηλαδη την ημερα ανα 3μισι ωρες και το βραδυ ( μετα τις πρωτες 20 μερες) θηλασε στις 12 και στις 5 μετα.

Της λεω οτι ειχα διαβασει οτι αν κανεις προγραμμα και δεν βαζεις το μωρο συνεχεια στο στηθος οποτε κλαιει, οτι κοβεται σιγα σιγα το γαλα...Μου ειπε οτι ειναι βλακειες αυτα, οτι αν το βαζεις συνεχεια μεα το εχει το στηθος σαν πιπιλα κ δεν γινεται 24 ωρες το 24ωρο να εισαι με το βυζι εξω!

Τωρα να πω οτι μπερδευτηκα χειροτερα..? :confused:

Αλλιως τα λενε οι συμβουλοι θηλασμου..

F4oIp2.png

Κοριτσια πριν λιγο μιλαγα με μια μανουλα 2 αγοριων 6 και 4 ετων και εγκυο στο 3ο αγορακι τωρα..Την ρωτησα για το θηλασμο και μου ειπε οτι θηλασε αποκλειστικα 6 μηνες, τηρωντας ομως προγραμμα.Δηλαδη την ημερα ανα 3μισι ωρες και το βραδυ ( μετα τις πρωτες 20 μερες) θηλασε στις 12 και στις 5 μετα.

Της λεω οτι ειχα διαβασει οτι αν κανεις προγραμμα και δεν βαζεις το μωρο συνεχεια στο στηθος οποτε κλαιει, οτι κοβεται σιγα σιγα το γαλα...Μου ειπε οτι ειναι βλακειες αυτα, οτι αν το βαζεις συνεχεια μεα το εχει το στηθος σαν πιπιλα κ δεν γινεται 24 ωρες το 24ωρο να εισαι με το βυζι εξω!

Τωρα να πω οτι μπερδευτηκα χειροτερα..? :confused:

Αλλιως τα λενε οι συμβουλοι θηλασμου..

Καλα λενε οτι τελικα μπερδευεσαι με τοσες πληροφοριες διαφορετικες. Οι συμβουλοι θηλασμου για μενα τα λενε πολυ απολυτα ολα και πολυ φανατικα.Οντως δε γινεται να εισαι με το βυζι ολη μερα εξω αλλα παρολα αυτα οι συμβουλοι αυτο πιστευουν.Και μενα μου φαινονται πολυ τραβηγμενα ολα αυτα. Αποφασισα να το προσπαθησω αλλα να μην αφησω κανεναν να μου τριβελισει το μυαλο με φανατικες αποψεις.

Υ.Γ Οι στιγμιαιες σουβλιες-τσιμπηματα κατω χαμηλα είναι απο τη μητρα που μεγαλωνει?Το τελευταιο μισαωρο με εχει ταραξει..ειτε ορθια ειτε καθιστη!

ZpmAp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά, συμφωνούμε όλες!!

Θέλουμε κ θα προσπαθήσουμε να θηλασουμε,αλλά αν δεν τα καταφέρουμε δε θα τρελαθουμε κι όλας!!

Να θέσω κ ενα ακόμη θέμα. Έχετε σκεφτεί καθόλου για βλαστόκύτταρα? Θα κρατήσετε?

Σε δημόσια ή ιδιωτική τράπεζα?????

Έχω διαβάσει κ έχω ακούσει πολλά.. Προσανατολιζομαστε στη δωρεά στη δημοσια τράπεζα. Η άποψη του γυναικολόγου μου ηταν να δώσω σε ιδιωτική τράπεζα. Είναι κ αρκετά τα χχρήματα. Υπάρχει κ η λύση της φύλαξης σε ιδιωτική τράπεζα του εξωτερικού.

Για πείτεκ εεσείς.

tt1ac959.aspx

Καλα λενε οτι τελικα μπερδευεσαι με τοσες πληροφοριες διαφορετικες. Οι συμβουλοι θηλασμου για μενα τα λενε πολυ απολυτα ολα και πολυ φανατικα.Οντως δε γινεται να εισαι με το βυζι ολη μερα εξω αλλα παρολα αυτα οι συμβουλοι αυτο πιστευουν.Και μενα μου φαινονται πολυ τραβηγμενα ολα αυτα. Αποφασισα να το προσπαθησω αλλα να μην αφησω κανεναν να μου τριβελισει το μυαλο με φανατικες αποψεις.

Υ.Γ Οι στιγμιαιες σουβλιες-τσιμπηματα κατω χαμηλα είναι απο τη μητρα που μεγαλωνει?Το τελευταιο μισαωρο με εχει ταραξει..ειτε ορθια ειτε καθιστη!

Δεν ξερω αν με κανει κακια μανα, αλλα αν ειναι να ειμαι 20 ωρες το 24ωρο με το μωρο αγκαλια, να πιπιλαει η να θηλαζει, η εστω να το κραταω αγκαλια για να μην κλαιει, θα τρελαθω...Θα σκοτωθω με τον αντρα μου, με ολους και θα παθω καταθλιψη..απαπα... Σουβλιες δεν ξερω αλλα εγω, συνηθως μες τη νυχτα θα μου κανει μια φορα για κανα 10λεπτο εναν πολυ εντονο πονο οχι σαν τραβηγμα προς τα κατω αλλα σαν να ποναει η κοιλια οταν ( με το συμπαθειο) εχουμε κρυωσει στην κοιλια και παμε για διαρροια..Αλλα αυτο το 10 λεπτο απο τον πονο δεν μπορω να παρω ανασα!Αυριο που θα παω γι ατην καμπυλη ζαχαρου θα ρωτησω τον γιατρο μου..

F4oIp2.png

Δεν ξερω αν με κανει κακια μανα, αλλα αν ειναι να ειμαι 20 ωρες το 24ωρο με το μωρο αγκαλια, να πιπιλαει η να θηλαζει, η εστω να το κραταω αγκαλια για να μην κλαιει, θα τρελαθω...Θα σκοτωθω με τον αντρα μου, με ολους και θα παθω καταθλιψη..απαπα... Σουβλιες δεν ξερω αλλα εγω, συνηθως μες τη νυχτα θα μου κανει μια φορα για κανα 10λεπτο εναν πολυ εντονο πονο οχι σαν τραβηγμα προς τα κατω αλλα σαν να ποναει η κοιλια οταν ( με το συμπαθειο) εχουμε κρυωσει στην κοιλια και παμε για διαρροια..Αλλα αυτο το 10 λεπτο απο τον πονο δεν μπορω να παρω ανασα!Αυριο που θα παω γι ατην καμπυλη ζαχαρου θα ρωτησω τον γιατρο μου..

Aπαπα και εγω θα τρελαθω αν καταληξει ετσι το πραγμα...

Τον πονο που περιγραφεις δεν τον εχω νιωσει οποτε δε ξερω να σου πω καθολου!

ZpmAp3.png

Για θεμα παρκινγκ κ προσβασης, αν καποιος εχει προβλημα, μπορω να φανταστω την ευκολια του σλινγκ.Δηλαδη για εξω απο το σπιτι. Για μεσα ομως δεν καταλαβαινω την χρησιμοτητα.Που δηλαδη?Στο μαγειρεμα?Και για το αλλο πυο εγραψα, οτι μαθαινει στην non-stop αγκαλια και μετα αντε να το αφησεις να κοιμηθει στην κουνια του,δεν ισχυει? Φανταζομαι εγω τωρα, δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα ξερω απο φιλες και συγγενεις οτι το μωρο μαθαινει στην αγκαλια (μην παρεξηγηθω, την συνεχομενη εννοω) και μετα αντε να το κανεις καλα...

Θα σου πω πως χειριστηκα εγω το θεμα αγκαλιας,χωρις να σημαινει πως αυτο ηταν το σωστο.

Κατ'αρχην να σου πω οτι ο μικρος μου ηταν ενα πολυ καλοβολο και συνεργασιμο μωρακι,ετρωγε καλα,κοιμοταν πολυ καλα αλλα ηταν αγκαλιτσας.Αυτο που εκανα ηταν να τον ακολουθω,δηλαδη οταν μου ζηταγε αγκαλια τον επερνα,δεν τον αφησα να κλαιει,ομως εγω γενικοτερα δεν μπορω την γκρινια,δηλαδη χιλιες φορες να εχω το μωρο αγκαλια ολη μερα παρα να το ακουω να κλαιει,νομιζω πως θα βαραω το κεφαλι στον τοιχο....

Και απλα τον ακολουθουσα,οταν κοντευε να χρονισει προσπαθησα να το βαλω σε μια σειρα,δηλαδη να μην το νανουριζω,να μην τρεχω να το παρω αγκαλια οταν με φωναζε αλλα πηγαινα αμεσα.

Ομως η καθε μαμα ρυθμιζει τις καταστασεις αναλογα με το πως ιδια μπορει καλυτερα δεν σημαινει δηλαδη οτι αν δεν το εχεις αγκαλια δεν θα εισαι καλη μαμα!

απο την εμπειρια μου πιστευω πως τα μωρα ακολουθουν τους γονεις τους π.χ. και εγω και ο αντρας μου ειμαστε υπναραδες,και ο μικρος απο 2 μηνων κοιμοταν 9 το βραδυ με 9 το πρωι,οχι οτι ειναι απολυτο βεβαια πως συμβαινει με ολα τα μωρα.

Και κατι αλλο που ηθελα να σου πω:Μην αγχωνεσαι και τα σκεφτεσαι απο τωρα,γιατι οταν γεννησεις ισως για καποια πραγματα να νιωθεις διαφορετικα.π.χ. τωρα σκεφτεσαι θα μπορω αραγε να βγω εστω και λιγο με τον αντρα μου?ενω τοτε μπορει να σκεφτεσαι δεν μπορω να απομακρυνθω απο κοντα του,ή θελω να το εχω ολη μερα στην αγκαλια μου και να φιλαω,χαιδευω κτλ.Τα συναισθηματα αλλαζουν λιγο.

Και σιγουρα ολα θα παρουν το ρυθμο που ταιριαζει στην δικη σας οικογενεια;)

Οσο για την κοπελα που μιλαγες για το θηλασμο,εγω εχω σκοπο αυτη τη φορα να ακολουθησω το ενστικτο μου και ευχομαι και ελπιζω να πανε ολα καλα.Την προηγουμενη φορα ακολουθησα κατα γραμμα τις οδηγιες της παιδιατρου και πηγαν ολα χαλια...

Καλημερα

Λοιπον διαβαζω αυτα που γραφεται κ αυτο που θελω να πω ειναι οτι αλλιως σκεφτομαστε τωρα αλλιως οταν θα το κραταμε στην αγκαλια μας!!

Νομιζω οτι το μωρο θα φτιαξει το προγραμμα μας στην αρχη κ μετα εμεις το δικο του αν θηλασει θα εχει αλλο προγραμμα αν οχι παλι ενα αλλο διαφορετικο εχει να κανει κ ποσο συνεργαζεται το παιδι το ποσο θα φαει αν ειναι τεμπελικο δραστηριο υπναρουδικο ολα θα παιξουν ρολο..

Τωρα για την αγκαλια δεν ειμαι πολυ υπερ αλλα δεν νομιζω οτι αν κλαιει θα προτιμησω να το αφησω να πλανταξει θα το παρω αγκαλια πιστευω μεγαλωνοντας θα αλλαξει ολο αυτο αλλα οσο ειναι μωρακι θελει την ζεστασια μας!!! Μην ξεχναμε οτι δημιουργηθηκε στην κοιλια, στην ζεστασια και φυσικα στην δικη μας μυρωδια!!!:P:p

Τωρα στα δικα μου τι θα κανω που ολο ζαλιζομαι??? χθες 2 φορες πηγα να λυποθημησω!!!:confused::confused:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Ακριβώς αυτό που λέει η μαμά του Κωνσταντίνου. Σας το έγραψα και πιο πάνω. Η κοπέλα που είναι πρώτη φορά σε ενδιαφέρουσα, δεν έχει ΙΔΕΑ τι θα ακολουθήσει. Και δεν μιλάω ούτε για αλλαγή στη ζωή της, ούτε για την κούραση. Μιλάω για το τι θα νιώσει κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά της. Το ξαναλέω και θα με θυμηθείτε. Θα φτάσετε να λέτε ότι κι εγώ "Τι χαζή που ήμουν; Τι φανφάρες ξεστόμιζα και τις πίστευα κιόλας;" Αφήστε να γεννήσετε με το καλό και όλα θα βρουν το δρόμο τους.

Καλλιόπη νομίζω προχθές που συζητάγαμε για τον αιματοκρίτη είπες πως και ο δικός σου είναι χαμηλός. Μήπως να μιλήσεις με τον γιατρό σου; Εγώ προχθές αισθάνθηκα πολύ πολύ άσχημα, απίστευτη δυσφορία και αίσθημα λιποθυμίας. Ξεκίνησε ενώ έκανα μπάνιο με καυτό νερό, κλειστή πόρτα και το στεγνωτήριο να δουλεύει. Προφανώς σε συνδυασμό με τον χαμηλό αιματοκρίτη συνέβη αυτό.

Υπομονή, λίγος καιρός έμεινε.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Πολυ χαιρομαι που εχει αυτες τις αποψεις μια μανουλα που θηλασε για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα και δεν εγινε ταλιμπαν του θηλασμου!! Συγχαρητηρια και απο μενα!μια ερωτηση μονο, για το πρακτικο του πραγματος.Σχετικα με αυτα που γραφεις και στο εκανα με εντονα γραμματα.Οταν λες ενιωθες εγκλωβισμενη και δεν μπορουσες να πας πουθενα, τι εννοες?Οτι επρεπε να το εχεις πανω σου συνεχως διοτι αλλιως εκλαιγε?Πχ ενα σινεμα, μια βραδινη εξοδο, εναν γαμο, ηταν δυσκολο να τα πας?Στα λεω διοτι και εγω, οκ, δεν σκεφτομαι να αρχισω να σουλατσαρω απο τον 1ο μηνα ( μη με περασετε καμια σουρτουκω :oops:) αλλα θελω οταν το μωρο θα ειναι 3-4 μηνων να μπορω να λειψω ενα 2ωρο-3ωρο η το καλοκαιρι πχ εχω γαμο και δεν μπορω να μην παω, ειναι η κουμπαρουλα μου!Θα πρεπει η να κουβαλαω μαζι το μωρο η να μην παω, διοτι θα θελει να ειναι συνεχεια πανω μου? Οσο για τον βραδινο υπνο, επειδη πρωτα ο Θεος το μωρο θα παει στο δωματιο του οταν πια δεν θα χωραει στην καλαθουνα , θα χασω τελειως τον βραδινο υπνο μου, μιας και δεν θα κοιμαται διπλα μου? Να υποθεσω ο υπνος σου διακοπτοταν οταν μετα τον θηλασμο το αλλαζες πανα,σωστα?

Καλημέρα LITTLE STAR! Η αλήθεια είναι ότι έκανα πάνω από χρόνο για να βγω μόνη μου χωρίς το μωρό και δεν μιλάμε για βράδυ, γιατί εκεί μου πήρε περισσότερο καιρό! Δεν ήταν όμως θέμα θηλασμού. Μεγάλωσα το παιδί μου μόνη μου, χωρίς βοήθεια από γιαγιάδες κλπ και ήμασταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί. Εκεί πιστεύω ότι ήταν το πρόβλημα. Ο μικρός δεν έμαθε να είναι με κάποιο άλλο άτομο, οπότε όταν προσπαθούσα να τον αφήσω κάπου σπάραζε στο κλάμα. Μπορώ να σου πω ότι και τώρα που είναι 4 ετών, δύσκολα θα μπορέσω να τον αφήσω με κάποιον άλλο εκτός από τον μπαμπά του για να βγω ένα βράδυ, οπότε σίγουρα δεν ήταν το πρόβλημα ο θηλασμός. Έχω φίλη που θήλασε πολύ περισσότερο από εμένα, αλλά κατάφερε και συνέχισε κανονικά την δουλειά της σαν ελεύθερος επαγγελματίας, έβγαινε έξω και γενικά δεν ζορίστηκε καθόλου. Έκανε από νωρίς τράπεζα γάλακτος και έμαθε από νωρίς το μωρό της να πίνει το γάλα της και από το μπιμπερό και έμαθε το μωρό της να μπορεί να μένει και με άλλα άτομα, αυτή βέβαια είχε τους γονείς τησ δίπλα της. Η άποψή μου είναι ότι αν μπορείς να το μάθεις από πολύ μωρό να είναι και με άλλους ανθρώπους, αυτό θα σε βοηθήσει πολύ. Και όχι, δεν χρειαζόταν να το έχω όλη μέρα πάνω μου γιατί αλλιώς θα έκλαιγε, απλά έπρεπε να είμαι στον ίδιο χώρο όπου θα μπορεί να με βλέπει. Το άλλο μεγάλο λάθος που έκανα ήταν ότι άφηνα το μωρό όταν θήλαζε να το παίρνει ο ύπνος στο στήθος, έτσι έμαθε ότι για να κοιμηθεί έπρεπε να θηλάσει...Αυτό ήταν το πιο δύσκολο...Γιατί πέρα από τη δικιά μου σωματική και ψυχολογική κούραση που μου προκαλούσε αυτό το γεγονός, έπρεπε να αντιμετωπίσω και τους γύρω μου. Τέλος όσο για τον βραδινό ύπνο, μπορώ να πω ότι συνήθως το άλλαζα μια φορά μόνο το βράδυ κι αυτό συνέχιζε και κοιμόταν. Είναι ανάλογα στο μωρό. Εμένα και τον αδερφό μου για παράδειγμα, η μαμά μου δεν μας θήλασε σχεδόν καθόλου και εφάρμοσε τα ίδια και στους δυο μας. Εγώ κοιμόμουν ελάχιστα, έτρωγα λίγο και γενικά ήμουν πολύ γκρινιάρα, ενώ ο αδερφός μου από 40 ημερών κοιμόταν μόνος στο κρεβατάκι του από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 9 το πρωί χωρίς να ξυπνάει(!), έτρωγε πολύ και γενικά ήταν πολύ χαρούμενο μωρό!

Δεν ξέρω αν σε βοήθησα καθόλου, αλλά οτιδήποτε χρειαστείς πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω!

Μικρουλάκι είναι little star!

Ο δικός μου 24η εβδομάδα ήταν 750 γρ και τώρα στην 30η είναι 1500 γρ

Nαι? Δεν μου σχολιασε κατι, λεει μια χαρα.. να ανησυχησω?:confused:

Παντως αντιθετως με το μωρο, η μαμα του εχει μαζεψει 10 ωραιοτατα κιλακια, αισιως χτυπησα τα 66....

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...