Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Χάθηκα για λίγο καιρό, αλλά επανήλθα! Κουράγιο στα κορίτσια με το σάκχαρο και τις αυστηρές δίαιτες, λίγο έμεινε ακόμη. Οι υπόλοιπες διαβάζω ότι είσαστε μια χαρά και πολύ χαίρομαι! Με το καλό να υποδεχτούν τα μωράκια τους και τα νέα κορίτσια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα και απο μένα.

Και εγώ όλα πληντύριο στεγνωτήριο τα έβαλα μια χαρά. Σιχαίνομαι και το σίδερο οπότε με βόλεψε. Μόνο κάτι λίγα μείνανε τώρα.

Άλλη μια απορία που έχω είναι ότι επειδή το'χω βάλει σκοπό να "προσπαθήσω"αποκλειστικο θηλασμό και μακάρι να μπορέσω κιολας αποφάσισα να μην αγοράσω καθόλου μπιμπερό και πιπίλες έτσι ώστε μη τα παρατήσω με την πρώτη δυσκολία. Εσείς τι γνώμη έχετε, πήρατε? Γενικότερα νομίζω ότι αυτές οι ερωτήσεις αφορούν και τον παιδίατρο τον οποίο επίσης δε ξέρω πότε να πάρω τηλ έτσι για την πρώτη επαφή που λένε. Εσείς πως κινείστε πάνω σε αυτό?

ZpmAp3.png

Kαλημέρα και απο μένα.

Και εγώ όλα πληντύριο στεγνωτήριο τα έβαλα μια χαρά. Σιχαίνομαι και το σίδερο οπότε με βόλεψε. Μόνο κάτι λίγα μείνανε τώρα.

Άλλη μια απορία που έχω είναι ότι επειδή το'χω βάλει σκοπό να "προσπαθήσω"αποκλειστικο θηλασμό και μακάρι να μπορέσω κιολας αποφάσισα να μην αγοράσω καθόλου μπιμπερό και πιπίλες έτσι ώστε μη τα παρατήσω με την πρώτη δυσκολία. Εσείς τι γνώμη έχετε, πήρατε? Γενικότερα νομίζω ότι αυτές οι ερωτήσεις αφορούν και τον παιδίατρο τον οποίο επίσης δε ξέρω πότε να πάρω τηλ έτσι για την πρώτη επαφή που λένε. Εσείς πως κινείστε πάνω σε αυτό?

Aυτο με ενδιαφερει και μενα!

F4oIp2.png

Aυτο με ενδιαφερει και μενα!

Για να δούμε τι απόψεις θα πάρουμε γιατί είμαι τρομερά αγχωτικό και οργανωτικό άτομο και δεν ξέρω αν έχω κάνει καλά που δεν έχω πάρει καθόλου.

ZpmAp3.png

Για να δούμε τι απόψεις θα πάρουμε γιατί είμαι τρομερά αγχωτικό και οργανωτικό άτομο και δεν ξέρω αν έχω κάνει καλά που δεν έχω πάρει καθόλου.

Xαχαχ, εγω που με την οργανωση εχω μια βιδα ( δες τις λιστες μου στα ποστ που εχω κανει εδω για να καταλαβεις!!) ετοιμαζω μια λιστα για το φαγητο του μωρου,χωρισμενη σε 2 μερη :αγορες για θηλασμο και αγορες αν δεν μας κατσει τελικα οπως ελπιζω ο θηλασμος!!

Οσο για την αποψη του παιδιατρου, μου ειχαν πει καποιες κοπελες, οτι το τι θα αγορασεις σε μπιμπερο ,μαρκα κλπ δλδ ειναι στο χερι σου..αυτος θα σου πει μετα τι και πως θα το χρησιμοποιησεις..παντως για μαρκα εχω καταληξει στο dr brown's..

αυτο που σιγορα δεν ξερω αν χρειαζεται να εχουμε η οχι ειναι το ηλεκτρικο θηλαστρο..λογω εργασιας, θα γυρισω οταν ο μπεμπης θα ειναι πλεον 9 μηνων, ενω θηλασμο επιθυμω να κρατησω μεχρι τον 6ο περιπου μηνα..αλλα, αν θελω πχ ενα βραδυ να βγω με τον αντρα μου ενα 2ωρο σε μια ταβερνα, να παμε σε ενα γαμο - κοινωνικη υποχρεωση (καλοκαιρακι θα ερχεται) θα πρεπει να ειμαι με το μωρο στο βυζι συνεχως??:oops:

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Xαχαχ, εγω που με την οργανωση εχω μια βιδα ( δες τις λιστες μου στα ποστ που εχω κανει εδω για να καταλαβεις!!) ετοιμαζω μια λιστα για το φαγητο του μωρου,χωρισμενη σε 2 μερη :αγορες για θηλασμο και αγορες αν δεν μας κατσει τελικα οπως ελπιζω ο θηλασμος!!

Οσο για την αποψη του παιδιατρου, μου ειχαν πει καποιες κοπελες, οτι το τι θα αγορασεις σε μπιμπερο ,μαρκα κλπ δλδ ειναι στο χερι σου..αυτος θα σου πει μετα τι και πως θα το χρησιμοποιησεις..παντως για μαρκα εχω καταληξει στο dr brown's..

αυτο που σιγορα δεν ξερω αν χρειαζεται να εχουμε η οχι ειναι το ηλεκτρικο θηλαστρο..λογω εργασιας, θα γυρισω οταν ο μπεμπης θα ειναι πλεον 9 μηνων, ενω θηλασμο επιθυμω να κρατησω μεχρι τον 6ο περιπου μηνα..αλλα, αν θελω πχ ενα βραδυ να βγω με τον αντρα μου ενα 2ωρο σε μια ταβερνα, να παμε σε ενα γαμο - κοινωνικη υποχρεωση (καλοκαιρακι θα ερχεται) θα πρεπει να ειμαι με το μωρο στο βυζι συνεχως??:oops:

χαχαχαχχα σε καταλαβαινω απόλυτα. Η αλήθεια είναι ότι αυτό με το ότι ίσως χρειαστεί να ΜΕ θηλάσω με τρομάζει λίγο. Δε σκέφτομαι καν ότι μπορεί να το χρειαστώ το θήλαστρο αν και πολλές λένε ότι χρειάζεται. Εγώ μιας και δε δουλεύω προτιμώ να χω τη μπέμπα όλη μέρα στο στήθος χαχαχα.

Όσο για τις μάρκες ναι ασε, άλλο πρόβλημα αυτό. Πιπίλα με σιλικόνη η καουτσουκ, μπουκάλι μεγάλο?μικρό?γυάλινο?πλαστικό? Δεν εχω ιδέα. Έλεος. Θα ρίξω μια ματια στη μάρκα που ανέφερες πάντως να το εχς υπόψην.

ZpmAp3.png

Κοιτα, δεν νομιζω οτι πρεπει και να τρομαζουμε αν δεν τα καταφερουμε με το θηλασμο!Δεν ηρθε και το τελος του κοσμου!Εμεις θα κανουμε ο,τι καλυτερο μπορουμε και απο εκει και περα η φυση θα μας δειξει τι θα γινει..

Εχω ακουσει για καταστασεις υστεριας, να εχει πεσει ο παιδιατρος πανω στη μανα και να της λεει να δωσει συμπληρωμα διοτι το βρεφακι δεν εχει σιτιστει καθολου 3 μερες και ειναι στα ορια αφυδατωσης και εκεινη να κλεινει τα αυτια της θεωροντας τον υπονομευτη του θηλασμου..Λες και ο γιατρος θελει το κακο του μωρου της, αλλη δουλεια δεν ειχε..οκ,σιγουρα μπορει να πρωθουν το γαλα-σκονη,αλλα παιδια, οταν μιλαει ενας γιατρος, δεν παυει να ειναι γιατρος και οχι απλα γνωστης θηλασμου! Στο κατω κατω, και μια πελατισα του να μην παρει σκονογαλα δεν θα πεσουν εξω τα καραβια του!Οποτε ας μην ειμαστε τοσο καχυποποπτοι..στην τελικη, αν κατι παθει το βρεφος,οτιδηποτε λογω του οτι εμεις αρνηθηκαμε το ξενο γαλα, η ευθυνη και οι τυψεις θα βαραινουν εμας.Εγω προσωπικα δεν θα μπορουσα να ζω με τετοιες τυψεις.. Ας μην ειμαστε των ακρων,σωστα? Αν πετυχει ο θηλασμος, τελεια!Αν δεν πετυχει, δεν πειραζει, το μωρακι μια χαρα θα επιβιωσει και ετσι, μην τρελαθουμε! Η μητρικη αγαπη δεν περιοριζεται στον θηλασμο!

F4oIp2.png

Εννοείται αυτό και συμφωνω απόλυτα. Ούτε εγώ θήλασα. Μια χαρά επιβίωσα και έτσι! Τραγικό το παράδειγμα που έδωσες και σε καμια των περιπτώσεων δεν θα εφτανα ως εκει. Έχεις απόλυτο δίκιο.

ZpmAp3.png

Κορίτσια, όσον αφορα το θηλασμό η δική μου αποψη είναι η εξής:

Θα κάνω ο, τι μπορώ για να τα καταφέρω. Ήδη έχω κάνει δυο μαθήματα θηλασμου με μαια εξειδικευμένη σε ζητήματα θηλασμου. Θα ήθελα πολύ να τα καταφέρω. Αν όμως δω ότι δεν τα καταφέρνω ή το βασικότερο, αν καταλαβω ότι το μωρό δεν χορταίνει με το γάλα μου θα φωνάξω πρώτα τη μαία στο σπίτι να με βοηθήσει κ αν πάλι δεν τα καταφέρω, θα το σταματήσω χωρίς καθόλου τύψεις. Το θεωρώ πολύ σκληρό να αφήνεις το παιδί σου να πεινάει. Εχω περάσει μεγάλες πείνες στη εγκυνμοσύνη με το θέμα του διαβήτη κ δεν έχω σκοπό να υποβάλλω το παιδί σε αυτή την ταλαιπωρία.

Στο σπίτι θα έχω αγοράσει ένα μπουκάλι, γυάλινο, αλλά οχι γάλα. Αν φτάσω στο σημείο να δώσω ξένο, θα στείλω τον αντρα μου σε ένα φαρμακείο να αγοράσει κ γάλα.

Φυσικά θήλαστρο κ αποστειρωτή δεν θα αγοράσω. Βλέποντας κ κάνοντας. αν τα χρειαστώ θα πεταχτώ να πάρω.Προς το παρόν, όμως, έχω κάνει την έρευνα αγοράς μου, ώστε να ξέρω εκείνη τη στιγμη τι να προτιμήσω.

Όσον αφορα στους παιδιάτρους, προτιμώ να μη μπαίνω σε ξένα χωράφια, αλλά πιστεύω ότι και ο κάθε γιατρός έχει τη δική του φιλοσοφία. ε Ελπίζω να βρώ κάποιον που ταιριάζει με τα δικά μου πιστεύω.

tt1ac959.aspx

Εννοείται αυτό και συμφωνω απόλυτα. Ούτε εγώ θήλασα. Μια χαρά επιβίωσα και έτσι! Τραγικό το παράδειγμα που έδωσες και σε καμια των περιπτώσεων δεν θα εφτανα ως εκει. Έχεις απόλυτο δίκιο.

Εγω θηλασα 40 μερες και διοτι εκεινη την εποχη οι μαμαδες δεν ειχαν την μαια απο πανω να τους δειξει πως και τι και η μανα μου ειχε τραυαμτισμενες θηλες και ποναγε οικτρα,ματωνε και πετρωσε και το στηθος..φανταστειτε δεν υπηρχε θηλαστρο να ηρεμησει λιγο το στηθος την εβαζαν και το πιεζε μονη με το χερι και τα ειχε δει ολα...και επισης επρεπε να γυρισει στην εργασια της οταν 40ησε..

Αλλα δεν επαθα κατι...ισα ισα, η μικρη αδερφη μου που δεν θηλασε καθολου ( η μανα μου μετα την τρομακτικη εμπειρια της 1ης φορας μου ειπε οτι δεν ηθελε να ξαναπερασει τα ιδια, εφοσον παλι θα γυρναγε στη δουλεια..και δεν μιλαμε για δουλεια 8 ωρη, αλλα με βαρδιες μεχρι ις 10 τη νυχτα...) ειναι πολυ πιο γερο σκαρι απο μενα!

Χαιρομαι που συμφωνεις!Ε μα, εν ετει 2014 να θεωρουμε τον γιατρο μπαμπουλα!Με αυτη την λογικη να μην κανουμε ουτε εμβολια στα παιδια,διοτι τα τσεπωνονται οι φαρμακευτικες εταιριες!Για ονομα του θεου!

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Συμφωνώ απόλυτα και με τις δυο σας. Είχα μέχρι τώρα μια εγκυμοσύνη χωρίς συμπτωματα.Πολύ εύκολη γενικά και φαντάζομαι ότι οσες ειχατε θέματα με διαβητη θα ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Πρόλα αυτά ούτε εγώ πρόκειται να ρισκάρω για τη μικρή μου. Μια χαρα είναι και το ξένο στη τελική. Η προσπάθεια μετράει!!

ZpmAp3.png

Θα ρωτησω για αυτο και τον γυναικολογο μου που θα εχει τη δικια του μαια να πληρωσω στον τοκετο, να μου πει πως να οργανωθουμε!Σκεφτομαι,οταν με το καλο γυρισω με το μωρο σπιτι, να φερω μια 2 φορες τη μαια σπιτι να με δει πως τα παμε...Ενα μονο,ε?Εγω λογω βιδας στον εγκεφαλο λεω να παρω 4 γυαλινα και 2 μικρα για χαμομηλι..ετσι για να υπαρχουν..τωρα αν ειμαι τοσο θεα και δεν τα χρειαστω,χαλαλι τα λεφτα..Αποστειρωτη θα παρω, μαζι με τα μπιμπερο..Θηλαστρο αρχικα οχι..Διοτι και να το χρειαστω θα πρεπει να μου πει γιατρος ποιο να παρω.Για πες, που κατεληξες?Και εγω θα προσπαθησω να βρω καποιον υπερμαχο θηλασμου..θα δουμε...

F4oIp2.png

Γεια σε ολες τις κοιλιτσες πως ειστε?

Λοιπον εγω εχω παρει αποστειρωτη κ μπιμπερο...η αληθεια με το θεμα θηλασμου ειμαι μπερδεμενη θα το προσπαθησω αλλα οντως αν δεν μπορεσω δεν θα εχω τυψεις κ εμενα η μανα μου δεν με θηλασε δεν μπορεσε αλλα μια χαρα ειμαι...

Σημερα καναμε μαθηματα για τον θηλασμο!!!

Εγω μεχρι 6 μηνες θα το θηλασω οχι παραπανω δεν θελω η αληθεια ειναι!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Γεια σε ολες τις κοιλιτσες πως ειστε?

Λοιπον εγω εχω παρει αποστειρωτη κ μπιμπερο...η αληθεια με το θεμα θηλασμου ειμαι μπερδεμενη θα το προσπαθησω αλλα οντως αν δεν μπορεσω δεν θα εχω τυψεις κ εμενα η μανα μου δεν με θηλασε δεν μπορεσε αλλα μια χαρα ειμαι...

Σημερα καναμε μαθηματα για τον θηλασμο!!!

Εγω μεχρι 6 μηνες θα το θηλασω οχι παραπανω δεν θελω η αληθεια ειναι!!!

Και εγω 6μηνες λεω..ερωτηση, θα μπορουμε να βγυομε κανα βραδυ εξω ρε παιδια αν θηλαζουμε?:?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...