Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Εξαρτάται πόσο συχνά θα βάζετε πλυντήριο και αν έχετε στεγνωτήριο. Γιατί μιλάμε για χειμώνα που τα ρούχα δε στεγνώνουν εύκολα και μιλάμε για μωρό. Ακόμα και μια φορά την ημέρα να το αλλάζετε (που δεν θα ναι μια), η εβδομάδα έχει 7 μέρες. Άρα είστε στο όριο. Τώρα αν θέλετε να το ρισκάρετε και να πλένετε κάθε 3-4 μέρες θεωρείστε πως σας φτάνουν. Εγώ και στεγνωτήριο που έχω, έχω τουλάχιστον 15 φορμάκια...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίνα μια χαρά το σκέφτεσαι. Αν μπορείς να βρεις και λίγο λευκό ξίδι να βάλεις στην πλύση με άδειο κάδο, ακόμα καλύτερα. Το στεγνωτήριο ήδη κάνει δουλειά, το σιδέρωμα αποτελειώνει. Για έξτρα σιγουριά τα εσωρουχάκια μπορείς να τα σιδερώσεις και απ την ανάποδη.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κορίνα μια χαρά το σκέφτεσαι. Αν μπορείς να βρεις και λίγο λευκό ξίδι να βάλεις στην πλύση με άδειο κάδο, ακόμα καλύτερα. Το στεγνωτήριο ήδη κάνει δουλειά, το σιδέρωμα αποτελειώνει. Για έξτρα σιγουριά τα εσωρουχάκια μπορείς να τα σιδερώσεις και απ την ανάποδη.

ωραια ετσι θα κανω..μετα απο στεγνωτηριο και σιδερο δεν νομιζω να εχει μικροβια ε?ξυδι εχω κανονικο ..κανει?

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια

Εγω απο εσωρουχα εχω πολλα για αυτο τον λογο κ βρηκα κ αλλαααα ας τα εχω μπολικα δεν με νοιαζει!!! Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να καθομαι να πλενω ολη την ωρα..

Τωρα εγω πηρα μακρυμανικα 3-6 γτ εχουν μικρη φορμα και θα τα φορεσει ανετα οταν θα ειναι 2-3 μηνων που ακομα θα ειναι κ χειμωνας επισης ποτε δεν ξερουμε το μεγεθος του μωρου κ δεν θελω να τρεχω τελευταια στιγμη κατι που θα πιουν με το στεγνωτηριο...πιστευω χαμενα δεν θα πανε!!

Τωρα φορμακια εξωτερικα δεν πηρα και εγω πολλα..8 εχω και αν δω οτι ζοριζομαι θα παρω κ αλλα απλα το εχω αφησει να δω και τι θα μου παρουν!!!

Rock_Me Καλως ηρθες στην παρεα μας!!!:D:D:D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....κοριτσάκι!!

Rock_Me: ΠΗΤ 10/01/2015.....κοριτσάκι!!

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγοράκι!!

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

s.ria: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! 웃

baby2?: ΠΗΤ 14/01/201.....κοριτσάκι!!

mama-mpempouli: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! 웃

nice: ΠΗΤ 14/01/201.....κοριτσάκι!!

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!

marako: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....αγοράκι!!

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

LITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/02/2015....αγοράκι!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Γεια σας και απο μένα. Άργησα αλλα σας βρήκα. Εγώ ΠΗΤ 10-1-2015.

Απο οτι πρόλαβα να διαβάσω μέχρι τώρα όλες στα πλυσίματα είμαστε!!! :P

Γεια σου σε εβαλα στη λιστα μας αλλα αν θελεις πες μας και τι περιμενεις???:D:D

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Eυχαριστώ κορίτσια! Κοριτσάκι περιμένουμε με το καλο. Ακόμα μαθαίνω έτσι ώστε να μπορώ να σας επισημαινω σε μηνυματα μου.

όσο για τα ρουχαλάκια και εγώ πήρα διάφορα μεγέθη ώστε να είμαι σίγουρη. Τα εσωρουχάκια τα πήρα κυρίως σε αμάνικα η με κοντό μανικάκι και ελάχιστα με μακρυ μιας και μου φαίνεται πολυ φορτωμένο το μωρό μετά. Εξωτερικά φορμάκια ακόμα 3 εχω πάρει μόνο. Νομίζω οτι τα μικροσκοπικα φορεμάτακια και φουστίτσες που πηρα ηδη ειναι πολυ περισσότερα χεχε.

Αυτό που δεν κατάλαβα απο το χαρτί του νοσοκομειου ώστε να το πάρω είναι οι "5-6 βαμβακερές πάνες". What's that????

ZpmAp3.png

Eυχαριστώ κορίτσια! Κοριτσάκι περιμένουμε με το καλο. Ακόμα μαθαίνω έτσι ώστε να μπορώ να σας επισημαινω σε μηνυματα μου.

όσο για τα ρουχαλάκια και εγώ πήρα διάφορα μεγέθη ώστε να είμαι σίγουρη. Τα εσωρουχάκια τα πήρα κυρίως σε αμάνικα η με κοντό μανικάκι και ελάχιστα με μακρυ μιας και μου φαίνεται πολυ φορτωμένο το μωρό μετά. Εξωτερικά φορμάκια ακόμα 3 εχω πάρει μόνο. Νομίζω οτι τα μικροσκοπικα φορεμάτακια και φουστίτσες που πηρα ηδη ειναι πολυ περισσότερα χεχε.

Αυτό που δεν κατάλαβα απο το χαρτί του νοσοκομειου ώστε να το πάρω είναι οι "5-6 βαμβακερές πάνες". What's that????

Ειναι οι πανες αγκαλιας κ απο αυτες κοιτα να παρεις αρκετες!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Rock_Me, με το καλό η κορουλα σας!

οι πάνες ειναι βαμβακερα ή φανελένια σαν σεντονακια που ακουμπας το μωρο επανω όταν το βάζεις σε κρεβάτι πχ ή σε καναπέ ή οταν το παίρνουν αγκαλιά οι συγγενείς για προστασία από τα μικρόβια και επειση ειναι πολύ μικρουλιιιιιι!

κάποιες τα φασκιώνουν μ αυτα κιολας για να νιωθουν πιο ασφαλή τα μωράκια!

καλημερα..τι κανετε?ευχαριστω για τις ευχες σας, και εσεις με το καλο τα μωρακια σας..

μια και λετε για πλυντηρια θελω να σας ρωτησω..εδω που μενω εχουμε πλυντηριο και στεγνωτηριο κοινοχρηστο με αλλους 3..για τα μωρουδιακα θελω να πλυνω τα φορμακια που πηρα αλλα φοβαμαι για μικροβια τα δικα μου τα πλενω αλλα σκεφτομαι του μωρου να βαλω πρωτα ενα αδειο πλυντηριο στους 90 βαθμους με απορρηπαντικο και μετα να βαλω τα μωρουδιακα να πλυθουν και να τα βαλω και στο στεγνωτηριο και μετα σιδερωμα ..μια χαρα δεν θα ειναι ετσι?

Μου φαινεται πολυ ο.κ. αυτό πυ σκέφτεσαι. Εδώ στο forum έχω διαβάσει ότι μερικές, όταν θέλουν να καθαρίσουν το πλυντήριο, βάζουν μια πλύση με μαγειρική σόδα στη θέση του απορρυπαντικού και λευκό ξύδι στη θλεση του μαλακτικου και στους 90 βαθμους.

tt1ac959.aspx

Γεια σας και απο μένα. Άργησα αλλα σας βρήκα. Εγώ ΠΗΤ 10-1-2015.

Απο οτι πρόλαβα να διαβάσω μέχρι τώρα όλες στα πλυσίματα είμαστε!!! :P

Καλώς ήρθες με το καλό και εσένα το μωράκι σου!!!!

tt1ac959.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...