Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες! Nice εγώ ψώνισα από ιστοσελίδα με λευκά είδη. Αν είναι γνωστή η εταιρία, γιατί να μην την εμπιστευθείς; Επίσης να διαβάζεις τη σύνθεση ώστε να είσαι βέβαιη πως είναι βαμβάκι πχ.

Όσον αφορά το πλύσιμο, να διαβάσεις το ταμπελάκι καλύτερα. Το στεγνωτήριο είναι περίεργη υπόθεση, σπάνια θα δεις σε ταμπελάκι ρούχου πως επιτρέπεται να μπει στο στεγνωτήριο. Εγώ λόγω υγρασίας και βροχών (και αναμμένων τζακιών) το χρησιμοποιώ σε όλα. Τώρα μιλάς για προίκα όμως και εγώ δεν ξέρω αν θα έβαζα το πάπλωμα στο στεγνωτήριο, λόγω του γεμίσματός του. Όσο για την πάντα, σκοπεύω να τη βάλω διπλωμένη ρολό στο πλυντήριο στα ευαίσθητα (έχω πρόγραμμα μεταξωτά που κάνει πολύ απαλή πλύση) και έως 400 στροφές. Στο στεγνωτήριο, ανάλογα τον καιρό θα τη βάλω και πάλι ξεκινώντας απ το ελαφρύ πρόγραμμα και βλέποντας και κάνοντας.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα εγω σημερα κοιμηθηκα λιγο παραπανω!!!

Nice θασου στειλω π.μ....

Τωρα οσο για το πλυσιμο θα σου πω οτι μας ειπαν στα μαθηματα γτ κ εγω δεν ηξερα

Σε προγραμμα για ευαισθητα στους 60 βαθμους αλλα μου φαινεται υπερβολη οποτε εγω τα εβαλα στους 40..για το σεγνωτηριο ειπαν οτι εφοσον τα καιει τα ρουχα εκε δεν χρειαζονται ουτε καν σιδερο ποσο μαλλον μεσα εξω απλα να προσεχεις να μην αφηνει υγρασια το στεγνωτηριο....την προικα ακομα δεν την εχω πλυνει αλλα την ιδια λογικη θα ακολουθησω..

Τα επιπλα τα καθαρισα με νερο κ ξυδι...

Hope καλοριζικο το δωματιο....εγω ακομα δεν το εχω φτιαξει μονο το βαψαμε..τωρα πρεπει να το αδειασουμε γτ τον αλλο μηνα θα βαλουμε την κουνια κ την συρταριερα.

FqBWp2.pngNRyFp2.png

γεια σας!χρονια πολλα στην εορταζουσα!

στο ιασω παντως που θα γεννησω, εχει σεμιναριο για φροντιδα νεογεννητου και θηλασμο...δυσκολευομαι να κατεβαινω μεχρι το Ελενα η αληθεια ειναι...:?

F4oIp2.png

Αλήθεια εχουν μαθήματα ;;

Ξερεις ποτε;

Πρώτη φορα το ακούω :(

γεια σας!χρονια πολλα στην εορταζουσα!

στο ιασω παντως που θα γεννησω, εχει σεμιναριο για φροντιδα νεογεννητου και θηλασμο...δυσκολευομαι να κατεβαινω μεχρι το Ελενα η αληθεια ειναι...:?

Κοριτσια help!

Ποσα ζιμπουνακια για απο μεσα να του παρω;

10 φτάνουν ;

Μακρυμανικα ολα;

Μέγεθος ; 0-3 ή ενός μηνα ;;

Εχει παραγγείλει καμια απ τα next?

Ελεγα να του τα παρω ολα σε λευκο για τα βαζω και στους 60 άφοβα και μιας που θα εχει το φορμακι του απεξω και δεν θα φαίνονται ..

Τι λετε; Εσεις τι πήρατε ;

Διαφημίσεις

Θελω να ρωτησω κατι τις δευτερομανουλες ή και τις υπολοιπες αν ξερουν!!

Νοιωθω ολη μερα κατι βελονιες κατω χαμηλα στην ουρηθρα καπου διαβασα οτι το νοιωθουν συνηθως οι ετοιμογεννες ακουμπαει το μωρο τον τραχηλο ισχυει να αγχωθω???

mama-mpempouli εγω εχω κοντομανικα κ μακρυμανικα....

Μακρυμανικα εχω 7 1-2 μηνων κ 7 3-6 μηνων και τωρα πηρα και κοντομανικα το ιδιο 5 0-3 μηνων και 8 3-6 μηνων επιλογη μου να εχω τοσα για να μην πλενω ολη την ωρα!!! οχι οτι χρειαζονται ολα αυτα.....

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Νοιωθω ολη μερα κατι βελονιες κατω χαμηλα στην ουρηθρα καπου διαβασα οτι το νοιωθουν συνηθως οι ετοιμογεννες ακουμπαει το μωρο τον τραχηλο ισχυει να αγχωθω???

Μακρυμανικα εχω 7 1-2 μηνων κ 7 3-6 μηνων και τωρα πηρα και κοντομανικα το ιδιο 5 0-3 μηνων και 8 3-6 μηνων επιλογη μου να εχω τοσα για να μην πλενω ολη την ωρα!!! οχι οτι χρειαζονται ολα αυτα.....

Calliope* μήπως είναι καμία ουρολοίμωξη; Στο λέω γιατί λες οτι είναι όλη μέρα.Ενώ αν είναι από την πίεση του μωρού στην ουρήθρα θα είναι περιστασιακά.Εγώ που και που (κανα δυο φορές την εβδομάδα)αισθάνομαι κάτι σουβλιές μέσα στον κόλπο που τις ένιωθα όταν γεννούσα την κόρη μου.Στο γιατρό που το είπα μου είπε οτι δεν τον ανησυχεί.Προετοιμάζεται ο τράχηλος για φυσιολογικό τοκετό μιας και το έχει ξαναζήσει.Εγώ άλλωστε γεννούσα φυσιολογικά,είχα φτάσει στις εξωθήσεις με τέλεια διαστολή απλά επειδή έπεσαν οι παλμοί της μικρής αποφάσισαν να μην το ρισκάρουν και μου την πήραν τρέχοντας με καισαρική...Ενδέχεται πάντως αν η μπέμπα δεν ακολουθήσει την προγραμματισμένη καισαρική που έχουμε κατά νου κι ας πούμε έρθει μια δυο μέρες νωρίτερα από μόνη της (π.χ να μου σπάσουν τα νερά όπως έγινε στην πρώτη μου κόρη)να γεννηθεί φυσιολογικά μιας και το σώμα μου το έχει ξαναζήσει όλο αυτό...Έτσι μου είπε ο γιατρός και να σου πω δε με χαλάει ...να δω βρε παιδί μου πως είναι και το τέλος στον φυσιολογικό τοκετό γιατί μέχρι το παραπέντε έφτασα!;)

Calliope* μήπως είναι καμία ουρολοίμωξη; Στο λέω γιατί λες οτι είναι όλη μέρα.Ενώ αν είναι από την πίεση του μωρού στην ουρήθρα θα είναι περιστασιακά.Εγώ που και που (κανα δυο φορές την εβδομάδα)αισθάνομαι κάτι σουβλιές μέσα στον κόλπο που τις ένιωθα όταν γεννούσα την κόρη μου.Στο γιατρό που το είπα μου είπε οτι δεν τον ανησυχεί.Προετοιμάζεται ο τράχηλος για φυσιολογικό τοκετό μιας και το έχει ξαναζήσει.Εγώ άλλωστε γεννούσα φυσιολογικά,είχα φτάσει στις εξωθήσεις με τέλεια διαστολή απλά επειδή έπεσαν οι παλμοί της μικρής αποφάσισαν να μην το ρισκάρουν και μου την πήραν τρέχοντας με καισαρική...Ενδέχεται πάντως αν η μπέμπα δεν ακολουθήσει την προγραμματισμένη καισαρική που έχουμε κατά νου κι ας πούμε έρθει μια δυο μέρες νωρίτερα από μόνη της (π.χ να μου σπάσουν τα νερά όπως έγινε στην πρώτη μου κόρη)να γεννηθεί φυσιολογικά μιας και το σώμα μου το έχει ξαναζήσει όλο αυτό...Έτσι μου είπε ο γιατρός και να σου πω δε με χαλάει ...να δω βρε παιδί μου πως είναι και το τέλος στον φυσιολογικό τοκετό γιατί μέχρι το παραπέντε έφτασα!;)

Οχι δεν εινα ουρολοιμωξη την προηγουμενη εβδομαδα εκα εξετασεις.....τωρα μου περασε!!!

Α πας για φυσιολογικο μετα απο καισαρικη;;;

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Να ρωτησω, απο ποιο μαγαζι θα τα παρεις?Επειδη μπερευομαι λιγο με τα νουμερα..τι θελω να πω, το 3-6 μακριμανικο εσωρουχο θα σου χρειαστειι?Εννοω το παιδακι θα ειναι 3-6 μηνων τους μηνες απριλιο-ιουνιο. Φορανε εκεινους τους μηνες μακριμανικα εσωρουχα?:? Εγω σκεφτομουν 7 0-3 μακριμανικα και 7 κοντομανικα απο MOTHERCARE..οχι ακομα δλδ τα 3-6

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Καλή εβδομάδα να έχουμε! Εγώ ανυπομονώ για το αυριανό ραντεβού με τον γιατρό μου!

Αλήθεια εχουν μαθήματα ;;

Ξερεις ποτε;

Πρώτη φορα το ακούω :(

Όλα τα μαιευτήρια διοργανώνουν σεμινάρια ανώδυνου και μητρικού θηλασμού. Όλα.

Κοριτσια help!

Ποσα ζιμπουνακια για απο μεσα να του παρω;

10 φτάνουν ;

Μακρυμανικα ολα;

Μέγεθος ; 0-3 ή ενός μηνα ;;

Εχει παραγγείλει καμια απ τα next?

Ελεγα να του τα παρω ολα σε λευκο για τα βαζω και στους 60 άφοβα και μιας που θα εχει το φορμακι του απεξω και δεν θα φαίνονται ..

Τι λετε; Εσεις τι πήρατε ;

Αν και τα χουμε ξαναπεί, 0-1 ή 1 μήνα δεν χρησιμεύουν. Σκεφθείτε πως το 0-1 είναι για ύψος 50 εκατοστά. Η κόρη μου γεννήθηκε 52 εκατοστά, είναι κορίτσι και γεννήθηκε και στις 38 εβδομάδες. Άρα λογικά να το δεις, το παιδί δε θα τα φορέσει ποτέ.

Εγώ έχω και αμάνικα και κοντομάνικα απ το 1ο μου παιδί και θα πάρω και μια 7αδα μακρυμάνικα. 0-3 αυτά. 3-6 μακρύ δεν θα πάρω.

60 βαθμούς δεν μπαίνει τίποτα βάσει των οδηγιών κορίτσια... Και δεν χρειάζεται κιόλας.

Δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω. Κάνε ένα τηλέφωνο στον γιατρό σου αν ανησυχείς.

Πάντως για τα ρούχα, θα εκπλαγείτε απ το ΠΟΣΑ χρειάζονται! Λίγο να κάνει διαρροή η πάνα, λίγο οι γουλίτσες, λίγο τα σαλάκια, χρειάζονται συχνές αλλαγές.

Να ρωτησω, απο ποιο μαγαζι θα τα παρεις?Επειδη μπερευομαι λιγο με τα νουμερα..τι θελω να πω, το 3-6 μακριμανικο εσωρουχο θα σου χρειαστειι?Εννοω το παιδακι θα ειναι 3-6 μηνων τους μηνες απριλιο-ιουνιο. Φορανε εκεινους τους μηνες μακριμανικα εσωρουχα?:? Εγω σκεφτομουν 7 0-3 μακριμανικα και 7 κοντομανικα απο MOTHERCARE..οχι ακομα δλδ τα 3-6

Γιατί μπερδεύεσαι με τα νούμερα; Ξεκινάς με 0-3. Για το 3-6 θα αναλογιστείς τι εποχή θα είναι. Κατά την άποψή μου, τα δικά μας μωρά δεν θα χρειαστούν μακρυμάνικο ως ΕΣΩΡΟΥΧΟ αλλά μπορείς να θες να του τα φορέσεις αντί για ολόσωμο φορμάκι με ένα παντελονάκι. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα πάνε χαμένα. Αλλά ως εσώρουχο δεν θα τα χρησιμοποιήσεις τα 3-6.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημερα ravT! Εννοεις δεν θα χρειαστομε μακριμανικα εσωρουχα 3-6, η δεν θα χρειαστουμε γενικα μακριμανικα εσωρουχα?Εγω εχω πητ 11/2.

Αρα με 2 εφταδες ζιπουνακια 0-3 (κοντομανικα+μακριμανικα_ ειμαι οκ?

Και καμμια 7αρα φορμακια 0-3? Η χρειαζονται παραπανω απο δαυτα?

F4oIp2.png

καλημερα..τι κανετε?ευχαριστω για τις ευχες σας, και εσεις με το καλο τα μωρακια σας..

μια και λετε για πλυντηρια θελω να σας ρωτησω..εδω που μενω εχουμε πλυντηριο και στεγνωτηριο κοινοχρηστο με αλλους 3..για τα μωρουδιακα θελω να πλυνω τα φορμακια που πηρα αλλα φοβαμαι για μικροβια τα δικα μου τα πλενω αλλα σκεφτομαι του μωρου να βαλω πρωτα ενα αδειο πλυντηριο στους 90 βαθμους με απορρηπαντικο και μετα να βαλω τα μωρουδιακα να πλυθουν και να τα βαλω και στο στεγνωτηριο και μετα σιδερωμα ..μια χαρα δεν θα ειναι ετσι?

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλημερα ravT! Εννοεις δεν θα χρειαστομε μακριμανικα εσωρουχα 3-6, η δεν θα χρειαστουμε γενικα μακριμανικα εσωρουχα?Εγω εχω πητ 11/2.

Αρα με 2 εφταδες ζιπουνακια 0-3 (κοντομανικα+μακριμανικα_ ειμαι οκ?

Και καμμια 7αρα φορμακια 0-3? Η χρειαζονται παραπανω απο δαυτα?

Αφού το γράφω βρε! Όσο για το 3-6 τα δικά μας μωρά δε νομίζω να χρειαστούν γιατί θα ναι άνοιξη.

Όταν λες φορμάκια εννοείς ολόσωμα; Δεν φτάνουν 7 κορίτσι μου...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...