Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλως ηρθες!

Ρηλαξ δεν ειχα αγορασει,γιατι ειχα αγορασει ενα καροτσι 3 σε 1 και το καθισματακι αυτοκινητου ηταν και ριλαξ,και με ειχε βολεψει αρκετα.

Καλημερα, αν επιτρεπεται ποιο καροτσι εχεις?Πηρα το Inglesina trilogy,μηπως ειναι κ αυτο ρηλαξ??

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλώς σας βρήκα κορίτσια!

ούτε εγώ έχω ξεκινήσει τα πλυσίματα.. λίγο νωρις δεν ειναι?

αν σκεφτείτε οτι γεννάω μέσα γενναρη...

ακόμα δεν μου έχουν έρθει τα επιπλάκια του κι έλεγα οταν τα έχω να κάνω αυτές τις δουλειές για να τα βάλω και μέσα.. τι λέτε??

τώρα, απορία: τα ζιμπουνάκια απο μέσα που κουμπώνουν απο κάτω να είναι μακρυμάνικα ή κοντομάνικα?

στα μωρα έχεις το καλοριφερ στους στανταρ 20 βαθμους ετσι δεν ειναι?

με δύο μακρυμανικα ( αφού θα έχει και το φορμάκι απο έξω) δεν θα σκασει το καημένο??

(σ.σ. πως μου φαινεται πως ειμαι πρωτομάνα, ε?? :tongue::tongue::tongue::tongue:)

Γεια σου!πρωτομανα και εγω..εχοντας την ιδια ερωτηση, σκεφτηκα να παρω μια εφταδα κοντομανικα και μια μακρυμανικα φανελακια!

F4oIp2.png

Καλημερα κοριτσια!

Λοιπον, ηρθε η ωρα για την λιστα μου σχετικα με μπανιο-καλλυντικα!Περιμενω γνωμες!

ΜΠΑΝΙΕΡΑ ONDA EVOLUTION με βαση στηριξης

4 ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΟΠΕΤΣΕΤΕΣ- ΚΑΠΑ ΜΕΧΡΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ,οχι τις βρεφικες..

9 πετσετες μικρες

2 αντιολισθητικες πετσετες για την μπανιεριτσα (που τις βρισκω ρε παιδια?χρειαζονται?απευθυνομαι σε οσες εχουν το συγκεκριμενο μπανακι)

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ CHICCO

ΒΟΥΡΤΣΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΟΣ CHICCO

ΨΑΛΙΔΑΚΙ NUK

ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ 70 ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΓΑΖΟΥΛΕΣ ΑΦΑΛΟΥ

ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ MUSTELLA

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ FREZYDERM

ΚΡΕΜΑ ΣΥΓΚΑΜΑΤΟΣ SUDOCREAM η FREZYDERM?

WELEDA η FREZYDERM ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ-ΣΑΜΠΟΥΑΝ?

ΓΙΑ ΝΙΝΙΔΑ FREZYDERM ABC ΛΑΔΑΚΙ

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΣΕ ΑΜΠΟΥΛΕΣ CLINOFAR,ΣΥΡΙΓΓΕΣ, DEPON,ΒΡΕΦΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΑ

ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ CHICCO

ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ PAMPERS sensitive (ειναι καλα?)

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ + ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ PRODERM

ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΙΑΤΩΝ PRODERM

ΑΣΠΡΟ ΞΥΔΙ ΓΙΑ ΑΛΑΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ

ΠΙΠΙΛΑ DR.BROWN (2ΤΜΧ) ΚΑΙ ΠΙΠΙΛΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ FREEFLOW 0-6 ΜΗΝΩΝ AVENT- ΧΩΡΙΣ BPA, ετσι για να βρισκονται..

ΡΙΝΙΚΟΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΗΡΑΣ OTRISALIN KAI ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ (μηπως ξερετε καποια αλλη μαρκα?)

ΠΑΝΑΚΙΑ ΠΕΤΣΕΤΕ ΓΙΑ ΓΟΥΛΙΕΣ 20

F4oIp2.png

Καλημερα κοριτσια!

Λοιπον, ηρθε η ωρα για την λιστα μου σχετικα με μπανιο-καλλυντικα!Περιμενω γνωμες!

ΜΠΑΝΙΕΡΑ ONDA EVOLUTION με βαση στηριξης

4 ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΟΠΕΤΣΕΤΕΣ- ΚΑΠΑ ΜΕΧΡΙ 2 ΧΡΟΝΩΝ,οχι τις βρεφικες..

9 πετσετες μικρες

2 αντιολισθητικες πετσετες για την μπανιεριτσα (που τις βρισκω ρε παιδια?χρειαζονται?απευθυνομαι σε οσες εχουν το συγκεκριμενο μπανακι)

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΣΩΜΑΤΟΣ CHICCO

ΒΟΥΡΤΣΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΟΣ CHICCO

ΨΑΛΙΔΑΚΙ NUK

ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ 70 ΒΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΓΑΖΟΥΛΕΣ ΑΦΑΛΟΥ

ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ MUSTELLA

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ FREZYDERM

WELEDA η FREZYDERM ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ-ΣΑΜΠΟΥΑΝ?

ΓΙΑ ΝΙΝΙΔΑ FREZYDERM ABC ΛΑΔΑΚΙ

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΣΕ ΑΜΠΟΥΛΕΣ CLINOFAR,ΣΥΡΙΓΓΕΣ, DEPON,ΒΡΕΦΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΑ

ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ CHICCO

ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ PAMPERS sensitive (ειναι καλα?)

ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ + ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ PRODERM

ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΙΑΤΩΝ PRODERM

ΑΣΠΡΟ ΞΥΔΙ ΓΙΑ ΑΛΑΤΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ

ΠΙΠΙΛΑ DR.BROWN (2ΤΜΧ) ΚΑΙ ΠΙΠΙΛΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ FREEFLOW 0-6 ΜΗΝΩΝ AVENT- ΧΩΡΙΣ BPA, ετσι για να βρισκονται..

ΡΙΝΙΚΟΣ ΑΠΟΦΡΑΚΤΗΡΑΣ OTRISALIN KAI ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ (μηπως ξερετε καποια αλλη μαρκα?)

ΠΑΝΑΚΙΑ ΠΕΤΣΕΤΕ ΓΙΑ ΓΟΥΛΙΕΣ 20

-Για το μπανάκι που λες δεν ξέρω, προσωπικά δεν τα θεωρώ ασφαλή αυτά τα μπανιερά με βάση στήριξης. Πήρα απλό μπανιερό που ακουμπάει στη μπανιέρα. Σκύβω αλλά το μωρό είναι ασφαλές. Επίσης έχει τάπα την οποία αφαιρείς μετά το μπάνιο, το νερό χύνεται μες τη μπανιέρα και δεν έχεις να σηκώνεις τόσο βάρος για να το χύσεις.

-Αν οι μπουρνουζοπετσέτες έχουν μανίκια δεν θα σε βολέψουν.

-Τι εννοείς μικρές πετσέτες; Χεριών; Για ποιο λόγο τόσες πολλές;

-Δεν έχω ιδέα τι είναι οι αντιολισθητικές πετσέτες. Στο μπανιερό που έχω, βάζω μια πετσετέ βάση στήριξης του μωρού και τίποτα άλλο.

-Η sudocream είναι πολύ δυνατή κρέμα, ενδείκνυται για πολύ βαριά συγκάματα και όχι για χρήση σε κάθε αλλαγή πάνας.

-Καλλυντικά όπως λάδι, ενυδατική είναι απολύτως προαιρετικά

-Λάδι για νινίδα, υπόθετα, σύριγγες, φυσιολογικοί οροί, αποφρακτήρας μύτης και δε συμμαζεύεται για ποιο λόγο να τα έχεις; Το 1ο δεν το εμφανίζουν όλα τα μωρά, η κόρη μου δεν είχε ποτέ. Όλα τα άλλα, αν το μωρό δεν αρρωστήσει, δεν χρειάζονται. Γιατί να τα έχεις από πριν;

YqE6p2.png

IqItp3.png

-Για το μπανάκι που λες δεν ξέρω, προσωπικά δεν τα θεωρώ ασφαλή αυτά τα μπανιερά με βάση στήριξης. Πήρα απλό μπανιερό που ακουμπάει στη μπανιέρα. Σκύβω αλλά το μωρό είναι ασφαλές. Επίσης έχει τάπα την οποία αφαιρείς μετά το μπάνιο, το νερό χύνεται μες τη μπανιέρα και δεν έχεις να σηκώνεις τόσο βάρος για να το χύσεις.

-Αν οι μπουρνουζοπετσέτες έχουν μανίκια δεν θα σε βολέψουν.

-Τι εννοείς μικρές πετσέτες; Χεριών; Για ποιο λόγο τόσες πολλές;

-Δεν έχω ιδέα τι είναι οι αντιολισθητικές πετσέτες. Στο μπανιερό που έχω, βάζω μια πετσετέ βάση στήριξης του μωρού και τίποτα άλλο.

-Η sudocream είναι πολύ δυνατή κρέμα, ενδείκνυται για πολύ βαριά συγκάματα και όχι για χρήση σε κάθε αλλαγή πάνας.

-Καλλυντικά όπως λάδι, ενυδατική είναι απολύτως προαιρετικά

-Λάδι για νινίδα, υπόθετα, σύριγγες, φυσιολογικοί οροί, αποφρακτήρας μύτης και δε συμμαζεύεται για ποιο λόγο να τα έχεις; Το 1ο δεν το εμφανίζουν όλα τα μωρά, η κόρη μου δεν είχε ποτέ. Όλα τα άλλα, αν το μωρό δεν αρρωστήσει, δεν χρειάζονται. Γιατί να τα έχεις από πριν;

Kαταρχας ευχαιρστω για την αμεση απαντηση!:oops:

Λοιπον: Μπουρνουζοπετσετες ειναι χωρις μανικια,απλα ειναι μεχρι 2 χρονων..

Πετσετε βαση στηριξης, αυτο εννοω...που το βρηκες? Αρκει μια? Η πρεπει να εω κ αλλες σαν μπαλαντερ?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Την πήρα από Λητώ αλλά έχει και στα mothercare και στα jumbo. Μπορείς να πάρεις μια απ τα 2 πρώτα και μια απ το 3ο (που είναι οικονομική) σε περίπτωση που δεν προλάβει να στεγνώσει. Εγώ έτσι θα κάνω!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημερα, αν επιτρεπεται ποιο καροτσι εχεις?Πηρα το Inglesina trilogy,μηπως ειναι κ αυτο ρηλαξ??

Καλησπερα!Ειχα παρει αυτο http://www.fatsulesmoda.gr/karotsakia1.html,

αυτο που εχεις παρεις δεν ξερω ποιο ειναι,κοιταξε το αν κανει απο κατω σαν κουρμπα και αν μπορει να κουνηθει ή παρε τηλ στο μαγαζι που το πηρες γιια να τους ρωτησεις;)

Για τις πετσετουλες που λες,εγω εκανα το εξης:Οταν αγορασα την μπανιερα ειχε την βαση που ακουμπας το μωρο και μαζι την πετσετουλα της βασης.

Ομως σκεψου οτι καθε μερα θα κανεις μπανιο το μωρο σου και συνηθως κανουν τσισακια κατα την διαρκεια του μπανιου(περισσοτερο τα αγορακια),οποτε θα πρεπει καθε μερα να αλλαζεις πετσετουλα ωστε να ειναι καθαρη και αποστειρωμενη(εγω τουλαχιστον ετσι εκανα),και δεν θα εχεις το κουραγιο καθε μερα να πλενεις την πετσετουλα και να την σιδερωνεις,πηρα πετσετες προσωπου ειχα αρκετες καινουργιες στο σπιτι και την τυλιγα σφιχτα γυρω απο την βαση και εκανε την ιδια δουλεια.

επισης εμενα η αποψη μου ειναι οτι καλα εκανες και πηρες συριγγες να εχεις προληπτικα στο σπιτι,εγω παντα ειχα και ακομα εχω μαζι με ντεπον,γιατι αν καποια στιγμη χρειαστεις να του δωσεις λιγο ντεπονακι(αν και αυτο υποθετω πως θα γινει πολυ-πολυ αργοτερα),και ειναι ωρα που ειναι κλειστα τα φαρμακεια να μην τρεχεις.Φυσιολογικους ορους τους θεωρω απαραιτητους,τωρα υποθετα δεν αγορασα ποτε ουτε και τα χρειαστηκα ποτε.

Καλημερα κοριτσια!

Λοιπον θα σου πω την γνωμη μου για την κρεμα συγκαματος,βαση αυτων που ειχαμε μαθει στη σχολη.Πολλες φορες ειναι υπευθυνες για ουρολοιμωξεις.Καλο θα ειναι να μην χρησιμοποιεις σε καθε αλλαγη,δεν ειναι απαραιτητο.Οταν δεις οτι εχει ερεθιστει λιγακι τοτε του βαζεις.

Ειναι καποια παιδακια που συγκαιγονται παρα πολυ.Υπερβικα ομως,σε βαθμο να λες πως καποιος το εχει ξεχασει- παραμελησει,ομως ειναι το δερματακι τους τετοιο ή μπορει να εχει φαει κατι και τα ουρα του να ειναι πιο καυστικα ή το εχει ενοχλησει η πανα.Αν δεν το εβλεπα με τα ματια μου δεν θα το πιστευα...Σε τετοιες περιπτωσει η sudocream πραγματικα χρειαζεται,στις αλλες περιπτωσεις καλυτερα να του βαζεις κατι πιο απαλο.

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Εγώ σήμερα μπήκα στην 32 η εβδομάδα. Αυτό σημαίνει οτι μπήκα στον 8ο!!!!!! Πέρασε ο καιρός!

Εχθες πήγα για υπέρηχο στο γιατρό μου μετα απο ένα μήνα!!! Η μπεμπα είναι τέλεια!! Μεγάλωσε παρα πολύ. Ο γιατρός είπε οτι είναι περιπου 1500 γραμμάρια. Δεν το πιστεύω!! Όλα τα είδε πολύ καλά. Το σημαντικότερο είναι οτι δεν έχει επηρεαστεί καθόλου απο το ζάχαρο. Το βάρος της είναι πολύ φυσιολογικό. Αυτό σημαίνει οτι αν συνεχίσω να ελέγχω το ζάχαρο σε αυτά τα επίπεδα μπορεί να γλιτωσω την καισαρική. Θα ξαναπαω σε 15 μέρες. Ρώτησα το γιατρό για τ Ντόπλερ κ μου είπε οτι αν χρειαστεί θα κάνουμε. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι μου ζήτησε να πάω στον καρδιολόγο για καρδιογράφημα. Δεν έχω ακούσει να το ζητάνε οι γιατροί ως εξέταση ρουτίνας.

Για την κρέμα στο αλλαγμα η μαία στα σεμινάρια μας είπε οτι δε χρειαζεται σε κάθε αλλαγμα κ ειδικα για τα κοριτσάκια. Μια λύση είναι το αμυγδαλελαιο. Επίσης, για τη νινιδα μας πρότεινε το βούρτσισμα με τη βρεφική βούρτσα και ροδονερο.

tt1ac959.aspx

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!Πω,πω με αγχώνετε που ετοιμάζετε ήδη τα ρούχα του μωρού.Εγώ ,αν πάνε όλα σύμφωνα με το πλάνο μας ,σε κανά μήνα θα κάνω αυτή τη δουλειά...Μες στο Σαβ/κο αδειάζαμε το δωμάτιο που θα βάλουμε το μωρό και κάναμε τις απαραίτητες μετακινήσεις πραγμάτων,επίπλων σε άλλα δωμάτια.Μετά θέλει και βάψιμο...Τελοσπάντων,χτες έκανα πολλά πράγματα ,σήμερα όμως από το πρωί σερνόμουνα...Είχα και μία μελαγχολία,όλη μέρα ήθελα να κλάψω...Να΄ναι καλά ο άντρας μου που προσπαθούσε να με ανακουφίσει.Ορμονικό να είναι;Το έχετε πάθει;

Έχω απογοητευτεί και με το ζάχαρο.Τρώγοντας ακριβώς τα ίδια πράγματα ,το ένα πρωινό είναι 91 και το άλλο είναι 100!!Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται!

Αύριο θα πάω στο νοσοκομείο στο τμήμα διαιτολογία να μου δώσουν διατροφή για το ζάχαρο. Αν θέλεις σου την στελνω.

tt1ac959.aspx

Καλησπερα κοριτσια!Εδω ειμαι παλι!

Το απογευμα πηγαμε και αγορασαμε πραγματακια για τον μπεμπακο μας,του πηραμε 5 φορμακια(που εχουν μια υπεροχη μυρωδια απο πουδρα),τα τρια ειναι βελουτε,2 πιπιλες,και 2 μπιμπερο.Πηραμε και για μενα επιθεματα στηθους και αγορασαμε και για τον Κωνσταντινουλη μου ενα παιχνιδι για να μην ζηλευει....

καλημερα κοριτσια ..τι κανετε?

εμεις πηγαμε βολτα το σαββατο και αγορασαμε στον μπεμπη 2 σετακια παντελονακι μπλουζα πουκαμισο..

hope μια χαρα τα νεα σου 1500 ε? πωπω τελικα ο δικος μου θα βγει μεγαλος στις 29 εβδομαδες ηταν 1750..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Αχ τι ωραιες που ειναι οι αγορες για τα μωρακια μας πολυ μου αρεσουν!!

Εγω αυρο εχω ραντεβου με τον γιατρο μου να δω επιτελους τον μπεμπη μου πολυ μου ελειψε!!

Σημερα ξεκινησα κ μαθηματα τοκετου δωρεαν!! Μας εδωσε την λιστα για το μαιευτηριο!!! Μας ειπε οτι μερικες φορες αλλα ζητανε στη λιστα κ τελικα χρειαζεσαι κ κατι εξτρα κ τρεχεις τελευταια στιγμη!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπέρα! 29η εβδομάδα σήμερα και πολύ χαίρομαι που προχωράμε και όλα βαίνουν καλώς! Αυτές τις μέρες είμαι μες τα πλυσίματα και τα σιδερώματα! Σήμερα παρέλαβα και τις πετσετούλες και τα σεντονάκια του και πολύ μου έφτιαξε η διάθεση! Αύριο- μεθαύριο πηγαίνω για τις μηνιαίες εξετάσεις (συν καμπύλη!) και την Τρίτη ραντεβού με τον γιατρό (και τον μπέμπη :wink: )

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...