Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημερα κ καλο μηνα να εχουμε κοριτσια!!

Χθες 1η μερα εκπτωσεων πηγα κ πηρα αποστειρωτη κ μπιμπερο κ τα πηρα -20% φθηνοτερα γλιτωσαμε ενα 20αρικο...

Μετα πηγαμε να παρουμε το λικνο κ το μοναδικο λικνο που ηταν σε προσφορα ηταν αυτο που ειχαμε κλεισει κ το στρωμα οποτε γλιτωσαμε κ εκει αλλα 35 ευρω μια χαρα μας εκατσε!!

Εγω τελειωσα με το πλυσιμο κ το σιδερο τα εφτιαξα κιολας στην ντουλαπα..

τωρα μενει το κρεβατι κ η συρταριερα τα οποιαθα τα παρω τον αλλο μηνα γτ μειναμε αφραγκοι!!:confused::confused:

Πολλα εξοδα βρε κοριτσια!!:confused::confused:

Κορινα καταλαβαινω οτι εχεις καλυτερη συννενοηση με τον γιατρο στην ελλαδα κ πιστευω θα σε βοηθησει κ αυτος τωρα στην αρχη αλλα εφοσον θα μενεις εκει πλεον θα πρεπει να ακολουθεις τις οδηγιες τους!!

Καλοριζικα τα πραγματα...σπιτι βρηκατε?

Την Πεμπτη ευτυχως θα δω τον μικρο μου...μου ελειψε!!!

Εκανε ευτυχως απο χθες την εμφανιση του mama konstantinou οπως λες κ εσυ καψονια απο τωρα μου κανει!!

Επισης πηγα κ σε ουρολογο να δω γτ εχω συμπτωματα ουρολοιμωξης μετα τον κολικο που περασα κ δεν εχω τπτ αυριο θα κανω υπερηχο κυστεως μηπως κ κατεβαινει καμια πετρα γτ πραγματικα ταλαιπωρουμαι...τωρα μου ειπε να παιρνω κανενα ντεπον για να ηρεμω κ να μην ποναω!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

rav το ξερω ηταν δυνατη η αντιβιωση και δεν ηθελα να την παρω πηρα τηλ τον γιατρο μου ελλαδα και μου ειπε να την παρω η ουσια που εχει μεσα λεει δεν ειναι και τοσο δυνατη..το στομαχι με πονεσε ,ηπια 3 λιτρα νερο και ολο τουαλετα ετρεχα..

καλλιοπη δεν βρηκαμε σπιτι ακομα και αυτο με στεναχωρει..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Κορίτσια καλησπέρα !! Mama-mempouli καλώς ήρθες στην παρέα μας ! Κορίτσια θέλω να ρωτήσω κάτι έχετε καθόλου ψάξει για βρεφικα καλλυντικά ;;; Ποια θα χρησιμοποιήσετε για το μωρό; Εμένα μου έστειλαν κάποια δείγματα της fresuderm κ μυρίζουν πολυ ωραία ! Τα εχει χρησιμοποιήσει καμιά δευτερομανούλα;

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Γεια σας κορίτσια!Πω,πω με αγχώνετε που ετοιμάζετε ήδη τα ρούχα του μωρού.Εγώ ,αν πάνε όλα σύμφωνα με το πλάνο μας ,σε κανά μήνα θα κάνω αυτή τη δουλειά...Μες στο Σαβ/κο αδειάζαμε το δωμάτιο που θα βάλουμε το μωρό και κάναμε τις απαραίτητες μετακινήσεις πραγμάτων,επίπλων σε άλλα δωμάτια.Μετά θέλει και βάψιμο...Τελοσπάντων,χτες έκανα πολλά πράγματα ,σήμερα όμως από το πρωί σερνόμουνα...Είχα και μία μελαγχολία,όλη μέρα ήθελα να κλάψω...Να΄ναι καλά ο άντρας μου που προσπαθούσε να με ανακουφίσει.Ορμονικό να είναι;Το έχετε πάθει;

Έχω απογοητευτεί και με το ζάχαρο.Τρώγοντας ακριβώς τα ίδια πράγματα ,το ένα πρωινό είναι 91 και το άλλο είναι 100!!Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται!

Korina89 πολύ σε καταλαβαίνω.Κι εγώ έτσι μοιρασμένη θα ήμουν ανάμεσα στους γιατρούς!

mama konstantinou Μπράβο για τα αποτελέσματα της καμπύλης!

Calliope* έχω ακούσει οτι όταν είμαστε όλη μέρα στο πόδι το μωρό νανουρίζεται από τη συνεχή κίνηση.Όταν ξεκουραζόμαστε συνήθως δίνουν ρεσιτάλ!Δεν ξέρω αν έχει βάση..σ'εμένα πάντως ισχύει.

Κορίτσια,θα κάνετε doppler? Εγώ ναι,γύρω στην 34η εβδομάδα μου είπαν όταν τηλεφώνησα για ραντεβού

Διαφημίσεις

Καλημέρα γλυκές μανούλες!

Όμορφη μέρα και η σημερινή! Χθες βγήκαμε οικογενειακώς βόλτα στην αγορά και με την ευκαιρία πήρα ένα νυχτικό και μια πυτζάμα. Μαζί με το νυχτικό που ήδη έχω, είμαι οκ. Μου λείπει ένα-δυο σουτιέν θηλασμού αλλά θα το πάρω τις τελευταίες μέρες γιατί τα σουτιέν θηλασμού που είχα στην 1η εγκυμοσύνη δεν μου κάνουν ήδη!

Μου άφησαν και οι γονείς μου μια βαλιτσούλα για το νοσοκομείο (έχω άλλη μια τέτοιου μεγέθους) και αρχίζω να χαλαρώνω!

Η σημερινή μέρα ξεκίνησε με πλυντήρια. Έπλυνα ήδη τη μια κουβερτούλα, τώρα πλένεται η 2η και ακολουθεί η 3η. Αν προλάβω θα βάλω κι ένα πλυντήριο με σεντονάκια.

Κορίτσια καλησπέρα !! Mama-mempouli καλώς ήρθες στην παρέα μας ! Κορίτσια θέλω να ρωτήσω κάτι έχετε καθόλου ψάξει για βρεφικα καλλυντικά ;;; Ποια θα χρησιμοποιήσετε για το μωρό; Εμένα μου έστειλαν κάποια δείγματα της fresuderm κ μυρίζουν πολυ ωραία ! Τα εχει χρησιμοποιήσει καμιά δευτερομανούλα;

Εγώ έχω ξαναπεί πως στο 1ο μωρό έπαιρνα καλλυντικά του εμπορίου και όταν πια ενημερώθηκα και έμαθα, μπορεί το παιδί να είχε μεγαλώσει αλλά γύρισα σε frezyderm. Ακόμα και τώρα, αυτά χρησιμοποιώ. Αυτά πήρα και για τον μπέμπη τώρα.

Γεια σας κορίτσια!Πω,πω με αγχώνετε που ετοιμάζετε ήδη τα ρούχα του μωρού.Εγώ ,αν πάνε όλα σύμφωνα με το πλάνο μας ,σε κανά μήνα θα κάνω αυτή τη δουλειά...Μες στο Σαβ/κο αδειάζαμε το δωμάτιο που θα βάλουμε το μωρό και κάναμε τις απαραίτητες μετακινήσεις πραγμάτων,επίπλων σε άλλα δωμάτια.Μετά θέλει και βάψιμο...Τελοσπάντων,χτες έκανα πολλά πράγματα ,σήμερα όμως από το πρωί σερνόμουνα...Είχα και μία μελαγχολία,όλη μέρα ήθελα να κλάψω...Να΄ναι καλά ο άντρας μου που προσπαθούσε να με ανακουφίσει.Ορμονικό να είναι;Το έχετε πάθει;

Έχω απογοητευτεί και με το ζάχαρο.Τρώγοντας ακριβώς τα ίδια πράγματα ,το ένα πρωινό είναι 91 και το άλλο είναι 100!!Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται!

Korina89 πολύ σε καταλαβαίνω.Κι εγώ έτσι μοιρασμένη θα ήμουν ανάμεσα στους γιατρούς!

mama konstantinou Μπράβο για τα αποτελέσματα της καμπύλης!

Calliope* έχω ακούσει οτι όταν είμαστε όλη μέρα στο πόδι το μωρό νανουρίζεται από τη συνεχή κίνηση.Όταν ξεκουραζόμαστε συνήθως δίνουν ρεσιτάλ!Δεν ξέρω αν έχει βάση..σ'εμένα πάντως ισχύει.

Κορίτσια,θα κάνετε doppler? Εγώ ναι,γύρω στην 34η εβδομάδα μου είπαν όταν τηλεφώνησα για ραντεβού

Αν έχεις άγχος δεν θα γίνουν οι δουλειές νωρίτερα βρε συ. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το. Προσωπικά το χω πει πως θεωρώ πως ξεκινώ νωρίς αλλά σκέφτομαι τα κουράγια μου και ξέρω πως θα μου πάρει μέρες να τα τελειώσω όλα. Έπειτα έρχονται και τα χριστούγεννα και θέλω η κόρη μου να μη στερηθεί πράγματα που συνηθίζουμε να κάνουμε επειδή έχω άλλες δουλειές.

Doppler μου είχαν πει έως 32η εβδομάδα, με ιδανική την 30η. Μπορεί να κάνω και λάθος. Θα δω τι θα μου πει ο γιατρός μου σε μια εβδομάδα και αν είναι θα το κάνω μέχρι το τέλος της (αν φυσικά ισχύει αυτό που θυμάμαι).

YqE6p2.png

IqItp3.png

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....κοριτσάκι!!

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγοράκι!!

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

s.ria: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! 웃

baby2?: ΠΗΤ 14/01/201.....κοριτσάκι!!

mama-mpempouli: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! 웃

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!

marako: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....αγοράκι!!

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

LITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/02/2015....αγοράκι!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλημερα!!!

Καλως ηρθες mama-mpempouli στην παρεα μας κ στη λιστα μας!!

giouli16 και εγω τις frezyderm καλλυντικα λεω να παρω!!

baby2? δεν νομιζω να ισχυει σε μενα αυτο γτ οταν δουλευα ηταν περισσοτερο υπερκινητικο ααχαχαχα αλλα ειναι οκ τωρα δεν σταματαει παρα μονο το βραδυ που θα κοιμηθω ή εγω κοιμαμαι βαρια κ δεν τον ακουω ποιος ξερει!!:rolleyes::rolleyes:

Επισης μην αγχωνεσαι με το σακχαρο νομιζω οτι οι τιμες σου ειναι ακομα μεσα στα φυσιολογικα απλα λιγο ανεβασμενα ...

Οι υπολοιπες πως ειστε?

Ερωτηση..... Αφορα το πλυντηριο .... εγω πριν βαλω τα πλυνω τα ρουχα του μωρου εκατσα κ το καθαρισα καλα το πλυντηριο...βεβαια αργοτερα που θα ειναι πιο συχνα τα πλυντηρια τα δικα μας κ τα δικα του πρεπει να κανω αυτη την δουλεια καθε φορα γτ εχω κατι ρουχα κ λευκα ειδη που αφηνουν χνουδια μεσα!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλλιόπη εγώ δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Το μόνο που κάνω, ανεξαρτήτως μωρού, είναι κάθε φορά που πλένω τα πατάκια ή παπούτσια/παντόφλες, η επόμενη πλύση να ναι στους 90 βαθμούς, άδειο πλυντήριο με απορρυπαντικό και λευκό ξύδι στη θήκη του μαλακτικού. Απ τη στιγμή λοιπόν που πλένω τα ρούχα στους 40, οι 90 εξοντώνουν ότι έχει μείνει στον κάδο.

Το μόνο που σκέφτηκα να κάνω (δεν το έχω κάνει ακόμα με τα σκεπάσματα, θα το κάνω όταν αρχίσω να πλένω τα ρούχα του) είναι να καθαρίσω τη θήκη του απορρυπαντικού ώστε να μην έχει υπολείματα των δικών μας απορρυπαντικών.

Όταν γεννηθεί, όπως και στην κόρη μου, συμπεριφερόμουν κανονικά. Δεν έπλενα το πλυντήριο πριν από πλύση ρούχων του μωρού. Αυτό που κάνω ακόμα και τώρα που η κόρη μου κοντεύει 6 είναι να πλένω τα ρούχα της χώρια απ τα δικά μας. Το αναφέρω γιατί πολλές μαμάδες δεν το τηρούν αυτό από μια ηλικία και έπειτα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλλιόπη εγώ δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Το μόνο που κάνω, ανεξαρτήτως μωρού, είναι κάθε φορά που πλένω τα πατάκια ή παπούτσια/παντόφλες, η επόμενη πλύση να ναι στους 90 βαθμούς, άδειο πλυντήριο με απορρυπαντικό και λευκό ξύδι στη θήκη του μαλακτικού. Απ τη στιγμή λοιπόν που πλένω τα ρούχα στους 40, οι 90 εξοντώνουν ότι έχει μείνει στον κάδο.

Το μόνο που σκέφτηκα να κάνω (δεν το έχω κάνει ακόμα με τα σκεπάσματα, θα το κάνω όταν αρχίσω να πλένω τα ρούχα του) είναι να καθαρίσω τη θήκη του απορρυπαντικού ώστε να μην έχει υπολείματα των δικών μας απορρυπαντικών.

Όταν γεννηθεί, όπως και στην κόρη μου, συμπεριφερόμουν κανονικά. Δεν έπλενα το πλυντήριο πριν από πλύση ρούχων του μωρού. Αυτό που κάνω ακόμα και τώρα που η κόρη μου κοντεύει 6 είναι να πλένω τα ρούχα της χώρια απ τα δικά μας. Το αναφέρω γιατί πολλές μαμάδες δεν το τηρούν αυτό από μια ηλικία και έπειτα.

Αυτο εκανα κ εγω με το ξυδι επλυνα κ απλα καθαριαα το λαστιχο για τυχον τριχες κ χνουδια!!

εννοειτε ειδη εχω παρει καλαθι απλυτων του παιδιου εδω τα δικα μας τα χωριζω σε ομαδες για να τα πλυνω οχι να βαλω κ του μωρου!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

καλλιοπη δεν βρηκαμε σπιτι ακομα και αυτο με στεναχωρει..

Να μην στεναχωριεσαι,οπως σου ξαναεγραψα ολα ειναι ολα πολυ φρεσκα,να δεις που σιγα-σιγα ολα θα μπουν σε μια σειρα;)

Γεια σας κορίτσια!Πω,πω με αγχώνετε που ετοιμάζετε ήδη τα ρούχα του μωρού.Εγώ ,αν πάνε όλα σύμφωνα με το πλάνο μας ,σε κανά μήνα θα κάνω αυτή τη δουλειά...Μες στο Σαβ/κο αδειάζαμε το δωμάτιο που θα βάλουμε το μωρό και κάναμε τις απαραίτητες μετακινήσεις πραγμάτων,επίπλων σε άλλα δωμάτιο.Είχα και μία μελαγχολία,όλη μέρα ήθελα να κλάψω...Να΄ναι καλά ο άντρας μου που προσπαθούσε να με ανακουφίσει.Ορμονικό να είναι;Το έχετε πάθει;

Ποπο εχεις τρεχαματα τωρα με το δωματιο,αλλα ειναι ευχαριστα τρεχαματα!

Για το ζαχαρο εχεις μιλησει με το γιατρο σου να σου πει που μπορει να ωφειλεται?Μηπως εισαι αγχωμενη-πιεσμενη?γιατι και αυτο επηρεαζει.

Σχετικα με την μελαγχολια,εμενα δεν μου εχει συμβει ακριβως αυτο απλα ειμαι πολυ ευσυγκινητη,σε βαθμο να με κοροιδευεις...και πριν ημουν αλλα τωρα εχει παραγινει το κακο...να φανταστεις οτι μεχρι και εγω με κοροιδευω...

Dopler θα κανω και εγω,μεχρι τελη Νοεμβριου.

Καλημερα!!!

Ερωτηση[/b][/color]..... Αφορα το πλυντηριο .... εγω πριν βαλω τα πλυνω τα ρουχα του μωρου εκατσα κ το καθαρισα καλα το πλυντηριο...βεβαια αργοτερα που θα ειναι πιο συχνα τα πλυντηρια τα δικα μας κ τα δικα του πρεπει να κανω αυτη την δουλεια καθε φορα γτ εχω κατι ρουχα κ λευκα ειδη που αφηνουν χνουδια μεσα!!!

Καλιοπη και εγω πλενω συχνα με σκετο ξυδι στους 90ο,αν το κανεις αυτο νομιζω πως δεν εχεις θεμα με τα μικροβια,αν σου μενουν μεσα χνουδια,εχε μια πετσετουλα και με την πλυση σκουπισε λιγο τον καδο,δεν ξερω κατα ποσο ειναι σωστο αυτο που σου γραφω αλλα εγω ετσι θα εκανα:rolleyes:τιναξε τα και καλα πριν το απλωμα και νομιζω πως θα εισαι οκ!

hello κορίτσια!

κι εγώ μπέμπη με ΠΗΤ 14/01/2015!

Καλως ηρθες!

Κοριτσια γεια σας!Ειστε καλα?

Μια ερωτηση, ποιο ρηλαξ να προτιμησω?Ξερει καμια?:rolleyes:

Ρηλαξ δεν ειχα αγορασει,γιατι ειχα αγορασει ενα καροτσι 3 σε 1 και το καθισματακι αυτοκινητου ηταν και ριλαξ,και με ειχε βολεψει αρκετα.

καλησπερα κοριτσια..τι κανετε? εγω δεν ξερω αν θα κανω doppler ,δεν ξερω αν κανουν εδω δεν μου ειπε κατι η γιατρος εδω, αν ημουν ελλαδα σιγουρα θα εκανα αφου το κανει ο ιδιος ο γιατρος μου που μου λειπει..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

καλώς σας βρήκα κορίτσια!

ούτε εγώ έχω ξεκινήσει τα πλυσίματα.. λίγο νωρις δεν ειναι?

αν σκεφτείτε οτι γεννάω μέσα γενναρη...

ακόμα δεν μου έχουν έρθει τα επιπλάκια του κι έλεγα οταν τα έχω να κάνω αυτές τις δουλειές για να τα βάλω και μέσα.. τι λέτε??

τώρα, απορία: τα ζιμπουνάκια απο μέσα που κουμπώνουν απο κάτω να είναι μακρυμάνικα ή κοντομάνικα?

στα μωρα έχεις το καλοριφερ στους στανταρ 20 βαθμους ετσι δεν ειναι?

με δύο μακρυμανικα ( αφού θα έχει και το φορμάκι απο έξω) δεν θα σκασει το καημένο??

(σ.σ. πως μου φαινεται πως ειμαι πρωτομάνα, ε?? :tongue::tongue::tongue::tongue:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...