Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

τι κανετε κοριτσια ?εγω χθες πηγα εδω σε μια γυναικολογο ,καμια σχεση με ελλαδα..εδω μου πηραν ιστορικο μου μετρησε πιεση, κιλα ,ουρα που τα βγαζουν την ιδια ωρα τα αποτελεσματα και αιμα..μου εκανε καρδιοτοκογραφο η μαια ηταν καλος και μετα πηγα μεσα στην γιατρο μου εδωσε κατι βιταμινες και μου εκοψε το σαλοσπιρ γιατι εδω λεει δεν τα δινουν αυτα προληπτικα δεν ειναι ελλαδα λεει εδω..μετα με πηγε για υπερηχο και μου εκανε κολπικη καλλιεργεια εδω λεει καθε φορα ετσι κανουν..μου βρηκε μικροβιο και μου εδωσε αντιβιωση ..ο μπεμπης ειναι πολυ μεγαλος μου ειπε 1750γρ και θα γεννηθει μεγαλος και με μαλωσε για τα κιλα ειμαι 60 κιλα τωρα εβαλα συνολο 11 κιλα μου ειπε να μην τρωω πολυ και οχι βραδυ πατατες μακαρονια και πιτσες και μου ειπε να πινω πολλα νερα..ραντεβου παλι σε 3 εβδομαδες..ο κολπικος μονο δεν μου αρεσε αλλα τι να κανω..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλη την παρέα! Εγώ αυτές τις μέρες ξεκουράστηκα καθώς είχα τους γονείς μου εδώ. Τους χαρήκαμε, μας βοήθησαν πολύ με τις δουλειές του σπιτιού και κάναμε ψώνια για τον μπέμπη! Πλέον μου λείπουν ελάχιστα πράγματα. Από αύριο ξεκινάνε οι φθινοπωρινές εκπτώσεις και σκέφτομαι να επωφεληθώ για τις δικές μου αγορές.

Καλημερα σε ολη την παρεα...

Κοριτσια παλι εξαφανηστηκε χθες κ ολη μερα οχι απλα για λιγες ωρες για αυτο χθες το βραδυ πηγα στον γιατρο αλλα ολα καλα...κ συνεχιζει κ σημερα να μην ασχολειται μαζι μου!!! γτ ετσι?:confused::confused::confused::(:(:(

2 μερες πλενω κ σιδερωνω τα ρουχαλακια του κ ολη την προικα του!!

Μήπως κουράζεσαι πολύ και δεν ξαπλώνεις μες την ημέρα; Έχουν υπάρξει μέρες που έχω κουραστεί πολύ, δεν έχω προλάβει να ξαπλώσω μες την ημέρα και δεν έχω νιώσει καθόλου το μωρό. Μόλις ξάπλωνα, χάϊδευα την κοιλιά μου και έτρωγα καμιά σοκολατίτσα, έκανε την εμφάνισή του.

τι κανετε κοριτσια ?εγω χθες πηγα εδω σε μια γυναικολογο ,καμια σχεση με ελλαδα..εδω μου πηραν ιστορικο μου μετρησε πιεση, κιλα ,ουρα που τα βγαζουν την ιδια ωρα τα αποτελεσματα και αιμα..μου εκανε καρδιοτοκογραφο η μαια ηταν καλος και μετα πηγα μεσα στην γιατρο μου εδωσε κατι βιταμινες και μου εκοψε το σαλοσπιρ γιατι εδω λεει δεν τα δινουν αυτα προληπτικα δεν ειναι ελλαδα λεει εδω..μετα με πηγε για υπερηχο και μου εκανε κολπικη καλλιεργεια εδω λεει καθε φορα ετσι κανουν..μου βρηκε μικροβιο και μου εδωσε αντιβιωση ..ο μπεμπης ειναι πολυ μεγαλος μου ειπε 1750γρ και θα γεννηθει μεγαλος και με μαλωσε για τα κιλα ειμαι 60 κιλα τωρα εβαλα συνολο 11 κιλα μου ειπε να μην τρωω πολυ και οχι βραδυ πατατες μακαρονια και πιτσες και μου ειπε να πινω πολλα νερα..ραντεβου παλι σε 3 εβδομαδες..ο κολπικος μονο δεν μου αρεσε αλλα τι να κανω..

Για να μη τα ισοπεδώνουμε όλα, και εδώ ο σωστός γιατρός παίρνει ιστορικό την 1η φορά που τον επισκέπτεσαι το οποίο εμπλουτίζει σε κάθε επίσκεψη με τις νέες εξετάσεις καθώς επίσης ΚΑΘΕ φορά παίρνει πίεση, μετρά βάρος και ακούει παλμούς του μωρού. Το μόνο σουπερ ουάου για μένα ήταν τα άμεσα αποτελέσματα των εξετάσεων. Όλα τα άλλα τα κάνει και ο γιατρός μου στο δημόσιο νοσοκομείο της ελληνικής επαρχίας...

Καλλιέργεια κολπικού υγρού έκανα ήδη 2 φορές και θα κάνω ακόμα μια 3η προς το τέλος. Άρα και αυτό θα έπρεπε να το έχεις ήδη κάνει στην Ελλάδα.

Για τα κιλά τώρα, δεν είσαι υπέρβαρη βεβαίως αλλά η σύσταση σε ΟΛΕΣ τις εγκυμονούσες είναι να μην υπερβαίνουν τα 12 κιλά. Σε εμένα ας πούμε που έχω ήδη παραπανίσια κιλά, η οδηγία ήταν να μείνω στα επίπεδα της 1ης εγκυμοσύνης, δηλαδή έως 6 κιλά. Δεν έχω πάρει ούτε 2 μέχρι τώρα.

Εύχομαι όλα να σας πάνε καλά στο νέο σας "σπίτι"!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπερα Κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Εχθες εκανα και εγω την καμπυλη ζαχαρου,σημερα πηρα τα αποτελεσματα και ειναι πολυ καλα,τα εστειλα και με fax στον γιατρο μου και μου ειπε οτι ολα ειναι τελεια!!!Ποσο χαρηκα!!!Την ειχα μεγαλο βαρος αυτην εξεταση... πηγα σε μια μικροβιολογο ακριβως απεναντι απο το σπιτι μου και επειδη ηταν τοσο κοντα μου επετρεψε να επιστερφω στο σπιτι μου,ρωτησα και τον γιατρο μου και μου το επετρεψε κι αυτος οποτε δεν ταλαιπωρηθηκα πολυ!

Πριν απο λιγο με επιασε ενας πολυ εντονος πονος,σαν πονος περιοδου και τρομαξα λιγο γιατι ηταν αρκετα εντονος αλλα ευτυχως μετα απο λιγο περασε,οποτε μαλλον ολα ειναι ολα καλα.

Μπραβο Κορινα!Φανταζομαι θα σου εφυγε μεγαλο βαρος που τακτοποιηθηκες απο θεμα γιατρου!Σιγα-σιγα ολα περνουν μια σειρα;)Οντως λιγο αβολο καθε φορα να κανεις κολπικη καλλιεργεια...αλλα τι να κανεις αφου ετσι ειναι εκει τα πραγματα.

Καλημερα σε ολη την παρεα...

Κοριτσια παλι εξαφανηστηκε χθες κ ολη μερα οχι απλα για λιγες ωρες για αυτο χθες το βραδυ πηγα στον γιατρο αλλα ολα καλα...κ συνεχιζει κ σημερα να μην ασχολειται μαζι μου!!! γτ ετσι?:confused::confused::confused::(:(:(

2 μερες πλενω κ σιδερωνω τα ρουχαλακια του κ ολη την προικα του!!

Βρε συ μην αγχωνεσαι...απλα σου κανει καψονια ο μπομπιρακος για να σε "καψουρεψει" περισσοτερο...:tongue::tongue:

Ο γιατρος σου τι σου ειπε?Μου ειχε τυχει και μενα μια φορα στον μεγαλο μου και ετρεχα στο γιατρο και ηταν ολα καλα.

Ποπο!!!ξεκινησες τα πλυσιματα-σιδερωματα?Καλο κουραγιο....Πολυ ομορφη διαδικασια αλλα κουραστικη.....τωρα με την μεση μου δεν το αντεχω με τιποτα το σιδερο...

Διαφημίσεις

Μανούλες κ κοιλίτσες τι κάνετε?

Νομίζω πως η συζήτηση για τις σοκολάτες/ σοκολατόπιτες/ μερέντες πρέπει να σταματήσει!!!!!!

Ευτυχώς κάποιος ήρωας ανακάλυψε την αγία στέβια!!!!!!!!!!!! μεγάλο ζόρι το ζάχαρο. Έχει πάρει την ανηφόρα και πορεύεται κατά βούληση.Από εχθές αύξησα κι άλλο τη δόση της ινσουλίνης. Για να δούμε.

Όσον αφορά τα μαιευτήρια, εγώ επέλεξα ιδιωτικό γιατί ο γιατρος που εμπιστεύομα, είναι εκει κ γιατί είχα κάποιες οικονομίες στη άκρη. Αν ήξερα κάποιον ανάλογα καλό γιατρό στο δημόσιο της πόλης μου θα πήγαινα εκεί. Θεωρώ ότι οι γιατροί του δημοσίου έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία.

Όσον αφορα το μουκάλι, εγώ θα αγοράσω μόνο ένα γυάλινο, αλλά όχι γάλα. Θα το παλέψω όσο μπορώ με το θηλασμό και δε θέλω να έχω γάλα στο σπίτι, για να μη λυγίσω.

Σφηνάκι δε θα αγοράσω. Σε περίπτωση που θεωρήσω ότι το χρειάζομαι θα τυλίξω μια πετσετουλα ρολό.

Κορίτσια είμαι στην 31η εβδομάδα. Εχω 2 μέρες που μπήκα στον 8ο.

Από ο, τι φαίνεται θα πάω για καισαρική νωριτερα από την ΠΗΤ, λόγω του διαβήτη. Αυτό σημαίνει ότι ο καιρός πλησιάζει. Ουσιαστικά έχω ακόμη μπροστά μου περίπου 1 1/2 μήνα!!!!!!!!

Έχω αγχωθεί λίγο γιατί έχω ακόμη βασικές ελλείψεις από ψώνια, αλλά πιστεύω προλαβαίνω. Παρεπιπτόντως, από εβδομάδα ξεκινούν οι εκπτώσεις Νοεμβρίου.

Hope πες μου λιγο για την στεβια.Τι ακριβως ειναι?

Νομιζω πως ειναι ενα βοτανο που γλυκιζει και μπορει να αντικατασει την ζαχαρη?Σωστα?Που την βρισκεις και σε τι μορφη?

καλημερα κοριτσια ..εγω ξυπνησα με στομαχοπονο μπορει απο την αντιβιωση που πηρα τωρα πρεπει να πιω πολλα νερα..πηρα τηλ τον γιατρο μου ελλαδα γιατι εδω ολα μου φαινονται καινουργια και μου ειπε συνεχιζω σαλοσπιρ μεχρι 34 εβδομαδα οπως ειχαμε πει ..τον εμπιστευομαι πολυ με παρακολουθει απο την αρχη ενω αυτη εδω τωρα με γνωρισε..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Hope πες μου λιγο για την στεβια.Τι ακριβως ειναι?

Νομιζω πως ειναι ενα βοτανο που γλυκιζει και μπορει να αντικατασει την ζαχαρη?Σωστα?Που την βρισκεις και σε τι μορφη?

Η στεβια είναι φυσική γλυκαντική ουσία. Προέρχεται απο κάποιο φυτο. Την βρίσκεις σε μορφή σκονης ( σαν την κανονική ζάχαρη). Δεν εχει σχεδον καθόλου θερμίδες. Επιτρέπεται κ όταν εχεις ζαχαρο γιατί έχει πολύ χαμηλό γλυκαιμικο δείκτη. Είναι πολύ πιο γλυκιά απο τη ζάχαρη. Δηλ.αν βάζεις στον καφέ σου μια κουτάλια ζάχαρη, με τη στεβια θα βάλεις μισή. Είναι λίγο ακριβή, αλλά Σκέψου οτι χρειάζεται τη μισή ποσότητα.

Εγώ φτιάχνω κ γλυκά με στεβια. ( πριν την εγκυμοσυνη)

Τώρα τελευταια έχω ανακαλύψει κ τη ζάχαρη καρύδας. Είναι επίσης φυτικό προϊόν. Έχει πολύ ωραία γεύση. Δεν είναι τόσο γλυκιά όσο η στεβια. Είναι όσο η ζάχαρη. Δεν είναι τόσο ακριβή όσο η στεβια, αλλά πιο ακριβή απο τη ζάχαρη. Δεν έχει σχεδόν καθολου θερμιδες.

Εαν καταφέρω να θηλάσω, θα συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ, για να αποφεύγω τη ζάχαρη, που προκαλει υπερδιέγερση.

Κορινα., εγώ στη θέση σου θα ακολουθουσα τη συμβουλή του Έλληνα γιατρού, που σε έχει παρακολουθήσει τόσους μήνες.

tt1ac959.aspx

Καλημέρα σε όλες! Εγώ από αύριο ξεκινάω πλυσίματα-σιδερώματα ώστε να είναι έτοιμα όλα τα πραγματάκια του μωρού. Πρέπει να καθαρίσουμε και τα μεταλλικά (πορτ μπεμπέ, παρκοκρέβατο, ριλάξ) οπότε πρέπει να ξεκινήσουμε!

Κορίνα επειδή κι εγώ είχα μικρόβιο (ουρεόπλασμα), πήρα αντιβίωση (rulid) και με πόνεσε το στομάχι μου, η σύσταση του γιατρού μου ήταν απ το να μη την πάρω καθόλου, να την παίρνω μετά το φαγητό και όχι με άδειο στομάχι (όπως έλεγε στις οδηγίες). Έτσι, κατάφερα να πάρω 5 απ τα 8 χάπια (και πάλι κατόπιν συμβουλής του γιατρού).

Τώρα αν μου επιτρέπεις, επειδή αντιμετωπίζω ένα παρόμοιο ζήτημα, θα έλεγα να ακολουθείς τις οδηγίες της εκεί γιατρού. Εκεί θα γεννήσεις, αυτή μπορείς να βλέπεις όποτε χρειάζεται. Ο γιατρός απ την Ελλάδα τι μπορεί να σου κάνει από τέτοια απόσταση;

Ζούσα στην Αθήνα και το 1ο μου παιδί το γέννησα εκεί. Όταν μετακόμισα, ένας απ τους λόγους που καθυστερούσα τη 2η εγκυμοσύνη, ήταν επειδή δεν ήθελα να αποχωριστώ τον γιατρό μου στην Αθήνα, πράγμα αναγκαίο λόγω της απόστασης. Τα χρόνια πέρασαν και το πήρα απόφαση. Εδώ ζω, εδώ θα βρω γιατρό και αυτόν θα εμπιστευτώ.

Μου χει τύχει να πάρω τον γιατρό στην Αθήνα τηλέφωνο για μια συμβουλή αλλά προ εγκυμοσύνης. Τώρα, ακολουθώ τον γιατρό που έχει την ευθύνη της εγκυμοσύνης και του επερχόμενου τοκετού μου. ΔΕΝ συγκρίνω γιατρό με γιατρό στην εγκυμοσύνη. ΔΕΝ μου το επιτρέπω. Δεν κερδίζεις τίποτα όταν είσαι στη μέση.

Η στέβια είναι φυσική γλυκαντική ουσία και συναντάται σε σκόνη, σε "χαπάκια" όπως άλλες γλυκαντικές ουσίες, αλλά και σε υγρό.

Την εβδομάδα που μας έρχεται θα πάω κι εγώ για τις μηνιαίες εξετάσεις μου, μεταξύ αυτών και η 2η καμπύλη που κάνω. Ελπίζω να είναι όλα καλά. Σε 10 μέρες θα δω και τον μπέμπη στο ραντεβού με τον γιατρό. Ελπίζω να αποκτήσω και μια εικόνα για την ημερομηνία τοκετού αλλά και γενικά για τη γέννα (είδος αναισθησίας κ.λπ.).

Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

rav εδω δεν δινουν χαπια ευκολα και προληπτικα λεει η γιατρος εγω ομως φοβαμαι να σταματησω το σαλοσπιρ που παιρνω απο την αρχη ο γιατρος μου ελλαδα μου ειπε να το παιρνω ακομα 3 εβδομαδες για το καλο μου θα ακουσω αυτον γιατι κατι θα ξερει για να μου το εδωσε ..στα αλλα ολα την ακουσα και αντιβιωση που μου εδωσε , η αντιβιωση ηταν ενα φακελακι που το βαζεις στο νερο 3000mg για μια μερα μονο..το πηρα χθες βραδυ και μου ειπε να πιω 3 λιτρα νερο την αλλη μερα..μου εδωσε και υποθετα για αντιβιωση..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Ναι κορίτσι μου το κατάλαβα απλά είπα τι έκανα εγώ στην αντίστοιχη περίπτωση. Γενικά στο εξωτερικό είναι διαφορετική η ιατρική αντιμετώπιση. Όταν γέννησα την κόρη μου, δίπλα μου μια κυρία γιατρός η ίδια (άλλη ειδικότητα), με μαιευτήρα βρετανικής εκπαίδευσης και φιλοσοφίας (όχι φάρμακα), έκανε καισαρική και δεν της έδωσαν αντιβίωση. Η γυναίκα φυσικά σήκωσε υψηλό πυρετό και έπρεπε να φτάσει 40 για να της δώσει αντιβίωση ώστε να πάρει και εξιτήριο. Δεν είμαι αυτής της φιλοσοφίας σαφώς.

Η αντιβίωση που σου έδωσε ήταν απίστευτα δυνατή. Εγώ που έχω πρόβλημα με το στομάχι μου αν είχα πάρει τέτοιο πράγμα θα είχα πάθει γαστροραγία...

Καλώς δέχτηκες τα πραγματάκια του μωρού σου!

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημερα κοριτσια ..εγω ξυπνησα με στομαχοπονο μπορει απο την αντιβιωση που πηρα τωρα πρεπει να πιω πολλα νερα..πηρα τηλ τον γιατρο μου ελλαδα γιατι εδω ολα μου φαινονται καινουργια και μου ειπε συνεχιζω σαλοσπιρ μεχρι 34 εβδομαδα οπως ειχαμε πει ..τον εμπιστευομαι πολυ με παρακολουθει απο την αρχη ενω αυτη εδω τωρα με γνωρισε..

Εχεις δικιο βρε Κορινα μου και εγω στην θεση σου το ιδιο θα εκανα...ειναι λογικο να νιωθεις μεγαλυτερη ασφαλεια με τον γιατρο που σε παρακολουθουσε στην Ελλαδα,εκει ειναι ολα πολυ φρεσκα τα πραγματα.

ηρθε και το κρεβατακι με το στωμα που πηρα, τωρα μου εμεινε να παρω μπανιερα ,ρηλαξ, και οινοπνευμα γαζες, και κανα μπουρνουζακι ακομα..

Καλοριζικα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...