Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Αχ καταλαβαινω απολυτα την τρομαρα που πηρες...Το εχω παθει και εγω πολλες φορες και στον Κωνσταντινο μου αλλα και τωρα.Συνηθως δεν ειναι κατι,μπορει και να κουνιεται αλλα να εχει παρει τετοια θεση προς τα μεσα και μην το νιωθεις.Αν σου ξανατυχει ξαπλωσε να ηρεσεις,χαιδεψε την κοιλιτσα σου,φαε και λιγη σοκολατα και συνηθως κουνιουνται και τα καταλαβαινεις;)

Οσο για το γιατρο,ναι πρεπει να το εξετασει αμεσα παιδιατρος,δεν θυμαμαι ποσες μερες ακριβως(γυρω στις 9?:rolleyes:),μπορεις να το πας και στο γιατρειο του αλλα επειδη θα ειναι πολυ μωρουλι ειναι προτιμοτερο να ερθει αυτος σπιτι,ωστε να μην ερθει σε επαφη με ιωσεις,αρρωστα παιδακια κτλ.

Με το που γεννηθουν τα περνουν οι παιδιατροι, τα εξεταζουν και κανουν καποιες μετρησεις στα αντανακλαστικα τους,μετα απο καποιες μερες πρεπει να τα ξαναελεγξουν γιατι αυτες οι μετρησεις αλλαζουν.

Για το σφηνακι μην αγχωνεσαι,το πρωτο καιρο δεν θα μπορει να γυρισει,οπως θα το αφηνεις ετσι θα το βρισκεις,αλλα αν σε κανει πιο ηρεμη να το προμηθευτεις;)

Εμεις επειδη εχουμε ενα θεμα με τα νεφρακια του ισως μου δωσουν αλλου ειδους οδηγιες!!!

απλα δεν ηξερα οτι κανουν κατοικον επισκεψεις!!!

Καλε με τοση σοκολατα που τρωω ολη μερα την εχει συνηθισει αχαχαχχα

Και τι δεν εκανα ολα τα εκανα τπτ μαλλον ειναι αυτο που λες θα ειχε αλλη θεση απο αυτη που εχω συνηθισει!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγω ετσι ακιρβως ειμαι,καλου κακου θελω να εχω τα μπιμπερο και τα συμπραγκαλα τους και ας ειναι αχρειαστα!

Αλλα η ερωτηση ειναι, γυαλινα η πλαστικα? Λενε αν θηλαζεις πρεπει πλαστικα,αλλιως χανονται καποια θρεπτικα συστατικα στα γυαλινα μπουκαλια...

Θηλαστρο θα παρετε? Εγω ευτυχως στη δουλεια θα επιστρεψω οταν ο μπεμπης θα ειναι καπου 9 μηνων, οποτε θα εχω κοψει τον θηλασμο νωριτερα (ελπιζω να τον κρατησω το πρωτο 6μηνο!)

.Εφοσον θα ειμαι λοιπον με το μωρο, χρειαζεται θηλαστρο?Η ειναι βοηθητικο αν εχεις λιγο γαλα η αν θες πχ να βγεις ενα βραδυ με τον συζυγο και το μωρο να εχει γαλα σπιτι?

Απ'οσο εχω ακουσει πρεπει να εχεις γυαλινα τον πρωτο καιρο λογω αποστειρωσης.Δεν το εχω ξανακουσει αυτο που λες για τα θρεπτικα συστατικα.

Θηλαστρο ειχα παρει για λογους σιγουριας.Χρειαζεται σε περιπτωση που εχεις παρα πολυ γαλα και μπορει να θελεις να αποφορτισεις το στηθος σου και να αποθηκευσεις το γαλα ή αν δεν εχεις γαλα να κανεις καποιες χρησεις για να το αυξησεις.Αν θελεις τη γνωμη μου μην δωσεις στο μικρουλη σου γαλα(δικο σου) με το μπιμπερο,ειδικα το πρωτο καιρο,γιατι μπερδευονται και νομιζω πως δεν βοηθαει στο να εδραιωθει ο θηλασμος,οταν θα αποκτησει ενα φυσιολογικο ωραριο στην διατροφη του,τοτε θα μπορεις να οργανωνεσαι για τις υποχρεωσεις σου-εξοδους σου συμφωνα και με το ωραριο του,οσο μπορεις.

Εμεις επειδη εχουμε ενα θεμα με τα νεφρακια του ισως μου δωσουν αλλου ειδους οδηγιες!!!

απλα δεν ηξερα οτι κανουν κατοικον επισκεψεις!!!

Καλε με τοση σοκολατα που τρωω ολη μερα την εχει συνηθισει αχαχαχχα

Και τι δεν εκανα ολα τα εκανα τπτ μαλλον ειναι αυτο που λες θα ειχε αλλη θεση απο αυτη που εχω συνηθισει!!!

χαχα!!!!και εγω μια απο τα ιδια ειμαι με την σοκολατα...κοντευω να γινω επιτιμο μελος του Παυλιδη(αυτη με την φραουλα):tongue:

ΜΙΑΜΜΜ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ!!Τι μου κανετε και ειμαι στη δουλειααα...:oops:

Για αποθηκευση του μητρικου αρκουν τα μπουκαλια?Διοτι καπου ειχε παρει το ματι μου κατι σακουλακια αποθηκευσης..

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

ΜΙΑΜΜΜ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ!!Τι μου κανετε και ειμαι στη δουλειααα...:oops:

Για αποθηκευση του μητρικου αρκουν τα μπουκαλια?Διοτι καπου ειχε παρει το ματι μου κατι σακουλακια αποθηκευσης..

Ναι υπαρχουν ειδικα σακουλακια που τα αποθηκευεις.

Δεν υπαρχει κανενα περιπτερο εκει κοντα????Κανε ενα διαλειμμα,κανε ενα Κιτ-Κατ!!:tongue:(την θυμαστε αυτη τη διαφημηση???)

Τι σοκολατες εγω χθες εφαγα σοκολατοπιτα με παγωτο!!!αχαχχαχαχα

τι κρουασαν σοκολατες ολα και μερεντα με το κουταλι φυσικα!!!

Ασε και εγω τα ιδια κανω...αφου σκεφτομαι οτι το μωρο απο μεσα ή που θα κανει παρτυ ή που θα με βριζει με αυτα που τρωω...

Καλα την μερεντα την εχω τσακισει.....εχει μαθει και ο μικρος και μου λεει "ελα μαμα να φαμε σοκολατενια κουταλιτσα..."

Εχω ερωτηση απο αυτα που διαβαζω ερχεται ο παιδιατρος σπιτι τις πρωτες μερες? δεν το εχω ξανα ακουσει!!

Σφηνακι επισης θα παρω εμενα τουλαχιστον μου ειπαν οτι δεν κανει να κοιμαται μπρουμυτα κ αν μου γυρισει παλι ειμαι τοσο αγχωδης κ φοβιτσιαρα οποτε ας εχω ησυχο το κεφαλακι μου!!

Φυσικά και κάνουν επισκέψεις κατ οίκον! Όλοι οι γιατροί, πόσο μάλλον οι παιδίατροι! Απλά συνήθως υπάρχει το ανάλογο τίμημα (περισσότερο απ το ιατρείο εννοώ). Εγώ πάλι δεν έχω ακούσει κανέναν να πηγαίνει το νεογέννητο στο ιατρείο, ο γιατρός κάνει πάντα την 1η επίσκεψη στο σπίτι. Συνήθως στο 10ημερο απ το εξιτήριο.

Ανέφερα ήδη για τις στάσεις ύπνου. Πάντως μεταξύ μας, όταν τα μωρά αρχίζουν να γυρνάνε, δεν τους σταματάνε τα σφηνάκια! Απ ότι θυμάμαι, τον πρώτο καιρό καλό είναι να κοιμούνται στο πλαι (αν και τονίζω πως τα έχω γράψει ήδη παραπάνω) απλά πρέπει η μαμά να φροντίζει να χρησιμοποιούνται και οι 2 πλευρές. Το "σφηνάκι" κάθε τύπου λοιπόν, βοηθάει όταν μπαίνει στην πλατούλα ώστε να μη γυρνά ανάσκελα αλλά να παραμένει στο πλάι.

Και εγω ετσι ακιρβως ειμαι,καλου κακου θελω να εχω τα μπιμπερο και τα συμπραγκαλα τους και ας ειναι αχρειαστα!

Αλλα η ερωτηση ειναι, γυαλινα η πλαστικα? Λενε αν θηλαζεις πρεπει πλαστικα,αλλιως χανονται καποια θρεπτικα συστατικα στα γυαλινα μπουκαλια...

Θηλαστρο θα παρετε? Εγω ευτυχως στη δουλεια θα επιστρεψω οταν ο μπεμπης θα ειναι καπου 9 μηνων, οποτε θα εχω κοψει τον θηλασμο νωριτερα (ελπιζω να τον κρατησω το πρωτο 6μηνο!)

.Εφοσον θα ειμαι λοιπον με το μωρο, χρειαζεται θηλαστρο?Η ειναι βοηθητικο αν εχεις λιγο γαλα η αν θες πχ να βγεις ενα βραδυ με τον συζυγο και το μωρο να εχει γαλα σπιτι?

Στον αποστειρωτή δεν μπαίνουν (ή δεν πρέπει να μπαίνουν τέλος πάντων) πλαστικά μπιμπερό επομένως πως θα αποστειρώνεις; Γυάλινα θα πάρεις. Αν θηλάζεις και ΘΕΣ για οποιοδήποτε λόγο (αυξημένη παραγωγή/ επιστροφή στη δουλειά κ.λπ.) θήλαστρο, να νοικιάσεις νοσοκομειακό. Τα ηλεκτρικά που πωλούνται για μένα αποδείχτηκαν άχρηστα.

Αν λοιπόν πάρεις θήλαστρο και αντλείς πρέπει πρώτα να ενημερωθείς για τη σωστή διατήρηση του μητρικού γάλακτος και εγώ δεν είμαι ικανή να σε βοηθήσω.

Στη συνυφάδα μου νοίκιασα νοσοκομειακό θήλαστρο, αγοράσαμε μπιμπερό συλλογής γάλακτος (είναι με καπάκι αλλά μπαίνει και πιπίλα) αλλά και σακουλάκια συλλογής για την κατάψυξη. Της έκανε πολύ πολύ καλό.

Εγώ που δεν θήλασα λόγω προβλήματος των θηλών, με το απλό ηλεκτρικό δεν κατάφερα απολύτως τίποτα. Τώρα στο 2ο, θα προσπαθήσω πρώτα με τη βοήθεια των μαιών στο νοσοκομείο όπως έχω αναφέρει σε άλλο ποστ και αν τα καταφέρω ενδεχομένως θα νοικιάσω κι εγώ νοσοκομειακό θήλαστρο για να βοηθήσω την κατάσταση. Δεν με ενδιαφέρει η αποθήκευση γάλακτος, με ενδιαφέρει να αρκεί η παραγωγή στο μωρό.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Μανούλες κ κοιλίτσες τι κάνετε?

Νομίζω πως η συζήτηση για τις σοκολάτες/ σοκολατόπιτες/ μερέντες πρέπει να σταματήσει!!!!!!

Ευτυχώς κάποιος ήρωας ανακάλυψε την αγία στέβια!!!!!!!!!!!! μεγάλο ζόρι το ζάχαρο. Έχει πάρει την ανηφόρα και πορεύεται κατά βούληση.Από εχθές αύξησα κι άλλο τη δόση της ινσουλίνης. Για να δούμε.

Όσον αφορά τα μαιευτήρια, εγώ επέλεξα ιδιωτικό γιατί ο γιατρος που εμπιστεύομα, είναι εκει κ γιατί είχα κάποιες οικονομίες στη άκρη. Αν ήξερα κάποιον ανάλογα καλό γιατρό στο δημόσιο της πόλης μου θα πήγαινα εκεί. Θεωρώ ότι οι γιατροί του δημοσίου έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία.

Όσον αφορα το μουκάλι, εγώ θα αγοράσω μόνο ένα γυάλινο, αλλά όχι γάλα. Θα το παλέψω όσο μπορώ με το θηλασμό και δε θέλω να έχω γάλα στο σπίτι, για να μη λυγίσω.

Σφηνάκι δε θα αγοράσω. Σε περίπτωση που θεωρήσω ότι το χρειάζομαι θα τυλίξω μια πετσετουλα ρολό.

Κορίτσια είμαι στην 31η εβδομάδα. Εχω 2 μέρες που μπήκα στον 8ο.

Από ο, τι φαίνεται θα πάω για καισαρική νωριτερα από την ΠΗΤ, λόγω του διαβήτη. Αυτό σημαίνει ότι ο καιρός πλησιάζει. Ουσιαστικά έχω ακόμη μπροστά μου περίπου 1 1/2 μήνα!!!!!!!!

Έχω αγχωθεί λίγο γιατί έχω ακόμη βασικές ελλείψεις από ψώνια, αλλά πιστεύω προλαβαίνω. Παρεπιπτόντως, από εβδομάδα ξεκινούν οι εκπτώσεις Νοεμβρίου.

tt1ac959.aspx

Τι σοκολατες εγω χθες εφαγα σοκολατοπιτα με παγωτο!!!αχαχχαχαχα

τι κρουασαν σοκολατες ολα και μερεντα με το κουταλι φυσικα!!!

Λυπηθείτε κι εμένα με το παλιοζάχαρο!!!Έχω χάσει 1,5 κιλό σε μία βδομάδα και δε σταθεροποιείται το άτιμο!Τρέμω να πάρω το γιατρό να του πω τις μετρήσεις γιατί θα μου δώσει ινσουλίνη!

Διαφημίσεις

Μανούλες κ κοιλίτσες τι κάνετε?

Νομίζω πως η συζήτηση για τις σοκολάτες/ σοκολατόπιτες/ μερέντες πρέπει να σταματήσει!!!!!!

Ευτυχώς κάποιος ήρωας ανακάλυψε την αγία στέβια!!!!!!!!!!!! μεγάλο ζόρι το ζάχαρο. Έχει πάρει την ανηφόρα και πορεύεται κατά βούληση.Από εχθές αύξησα κι άλλο τη δόση της ινσουλίνης. Για να δούμε.

Όσον αφορά τα μαιευτήρια, εγώ επέλεξα ιδιωτικό γιατί ο γιατρος που εμπιστεύομα, είναι εκει κ γιατί είχα κάποιες οικονομίες στη άκρη. Αν ήξερα κάποιον ανάλογα καλό γιατρό στο δημόσιο της πόλης μου θα πήγαινα εκεί. Θεωρώ ότι οι γιατροί του δημοσίου έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία.

Όσον αφορα το μουκάλι, εγώ θα αγοράσω μόνο ένα γυάλινο, αλλά όχι γάλα. Θα το παλέψω όσο μπορώ με το θηλασμό και δε θέλω να έχω γάλα στο σπίτι, για να μη λυγίσω.

Σφηνάκι δε θα αγοράσω. Σε περίπτωση που θεωρήσω ότι το χρειάζομαι θα τυλίξω μια πετσετουλα ρολό.

Κορίτσια είμαι στην 31η εβδομάδα. Εχω 2 μέρες που μπήκα στον 8ο.

Από ο, τι φαίνεται θα πάω για καισαρική νωριτερα από την ΠΗΤ, λόγω του διαβήτη. Αυτό σημαίνει ότι ο καιρός πλησιάζει. Ουσιαστικά έχω ακόμη μπροστά μου περίπου 1 1/2 μήνα!!!!!!!!

Έχω αγχωθεί λίγο γιατί έχω ακόμη βασικές ελλείψεις από ψώνια, αλλά πιστεύω προλαβαίνω. Παρεπιπτόντως, από εβδομάδα ξεκινούν οι εκπτώσεις Νοεμβρίου.

Hope1234 βοήθα με λίγο!Με τι τιμές σου ξεκίνησε ινσουλίνη ο γιατρός;Εγώ μέσα σε μία εβδομάδα είχα ζάχαρο νηστείας 96,94,86,89,98,100,91,99 και 1 ώρα μετά το μεσημεριανό είχα 90,91,110,111,110,116,141. (είναι μετρήσεις μιας εβδομάδας) Ρωτάω για να ξέρω τι με περιμένει!!!

Καλημερα πως ειμαστε σημερα?

Καλα χθες τα ειδα ολα ο μικρος εξαφανηστηκε μεχρι κ το απογευμα δεν κουνιοταν παρα μονο ελαχιστα καποια στιγμη τον ενοιωσα το μεσημερι...αλλα ολα καλα εκανε την εμφανιση του το βραδυ κ μαλιστα για τα καλα!!!

Εχω ερωτηση απο αυτα που διαβαζω ερχεται ο παιδιατρος σπιτι τις πρωτες μερες? δεν το εχω ξανα ακουσει!!

Eγω παντως μπιμπερο κ αποστειρωτη θα παρω κ οτι χρειαζεται το μωρο γτ αν οντως δεν μπορω να θηλασω δεν μπορω τελευταια στιγμη στο αγχος μου γτ σιγουρα θα εχω να τρεχω να παρω..

Σφηνακι επισης θα παρω εμενα τουλαχιστον μου ειπαν οτι δεν κανει να κοιμαται μπρουμυτα κ αν μου γυρισει παλι ειμαι τοσο αγχωδης κ φοβιτσιαρα οποτε ας εχω ησυχο το κεφαλακι μου!!

Calliope* όταν με το καλό γυρίσετε από το μαιευτήριο μέσα στις επόμενες μέρες καλείς παιδίατρο στο σπίτι και εξετάζει τα αντανακλαστικά του παιδιού και τη γενικότερη κλινική του εικόνα.Ρωτάς και ο,τι απορίες έχεις μετά από τις πρώτες μέρες συμβίωσης με το μωρό.Εγώ έτσι έκανα και στη μεγάλη μου κόρη.Βέβαια,δεν είχαμε συνεχίσει με εκείνο το γιατρό μόνο και μόνο γιατί βρήκα άλλη πολύ καλή που ήταν κοντά στο σπίτι μου(με τα πόδια πήγαινα).

Ήταν και συμβεβλημένη με το ταμείο μου και δεν πλήρωνα τίποτα για επίσκεψη οπότε είχα καταβολευτεί.Από το 2011 όμως που έγινε ο ΕΟΠΠΥ δεν είναι πια συμβεβλημένη,ακρίβηνε και την επίσκεψη πολύ κι έφυγα.Ευτυχώς που είχαμε τελειώσει με τα τακτικά εμβόλια.Τα τελευταία χρόνια πήγαινα όταν χρειαζόταν (ευτυχώς σπάνια) στο ΙΚΑ που ήταν μια πολύ καλή κοπέλα και μας εξυπηρετούσε άψογα.Από το Μάρτη όμως που έγινε το ΠΕΔΥ έφυγε κι αυτή από το ΙΚΑ(α,ρε Άδωνι!!) και θα μας βλέπει ιδιωτικά στο ιατρείο της με πολύ οικονομική επίσκεψη.Αυτή θα φέρω και στο σπίτι όταν με το καλό γεννήσω...

Hope1234 βοήθα με λίγο!Με τι τιμές σου ξεκίνησε ινσουλίνη ο γιατρός;Εγώ μέσα σε μία εβδομάδα είχα ζάχαρο νηστείας 96,94,86,89,98,100,91,99 και 1 ώρα μετά το μεσημεριανό είχα 90,91,110,111,110,116,141. (είναι μετρήσεις μιας εβδομάδας) Ρωτάω για να ξέρω τι με περιμένει!!!

Οι τιμες νηστείας δεν διέφεραν πολύ απο τις δικές σου. Κυμαίνονταν απο 92 έως 99.

Βέβαια μια ωρα μετα το πρωινό ανέβαιναν παντα πανω απο 125. Έφτασαν μέχρι 145, παρα τη δίαιτα. Περπατας καθόλου? Το περπάτημα βοηθάει πολύ.

Πάντως μη σε τρομάζει η ινσουλίνη. Δεν είναι τίποτα. Δεν ποναει σχεδόν καθόλου. Το τρυπημα για τη μέτρηση πονάει περισσότερο κ μπορείς να φας κ λίγο παραπανω. Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δυσκολη μου φαίνεται η διατροφή. Πόσες φορες μετριέσαι τη μέρα?

tt1ac959.aspx

Οι τιμες νηστείας δεν διέφεραν πολύ απο τις δικές σου. Κυμαίνονταν απο 92 έως 99.

Βέβαια μια ωρα μετα το πρωινό ανέβαιναν παντα πανω απο 125. Έφτασαν μέχρι 145, παρα τη δίαιτα. Περπατας καθόλου? Το περπάτημα βοηθάει πολύ.

Πάντως μη σε τρομάζει η ινσουλίνη. Δεν είναι τίποτα. Δεν ποναει σχεδόν καθόλου. Το τρυπημα για τη μέτρηση πονάει περισσότερο κ μπορείς να φας κ λίγο παραπανω. Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο δυσκολη μου φαίνεται η διατροφή. Πόσες φορες μετριέσαι τη μέρα?

Μετριέμαι 3 φορές τη μέρα.Μία νηστική,μία ώρα μετά το πρωινό και μία ώρα μετά το μεσημεριανό.Από ο,τι μου είπε και ο γιατρος οι τιμές της νηστείας είναι οι τσιμπημένες.Μου είπε να τον πάρω από βδομάδα να του πω τιμές και θα δούμε πως θα συνεχίσουμε.Κάνω ήδη μία αντιπηκτική ένεση κάθε πρωί (λόγω θρομβοφιλίας)και θα΄θελα να μη χρειαστεί να κάνω κι άλλες ενέσεις!Σε ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες!

Καλημερα σε ολη την παρεα...

Κοριτσια παλι εξαφανηστηκε χθες κ ολη μερα οχι απλα για λιγες ωρες για αυτο χθες το βραδυ πηγα στον γιατρο αλλα ολα καλα...κ συνεχιζει κ σημερα να μην ασχολειται μαζι μου!!! γτ ετσι?:confused::confused::confused::(:(:(

2 μερες πλενω κ σιδερωνω τα ρουχαλακια του κ ολη την προικα του!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...