Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Μου προτεινε ο ιδιος να παω τον Δεκεμβριο,γιατι θα εχει περισσοτερα σχεδια,αλλα κυριως για να δουμε ακριβως το νουμερο που θα χρειαστω,αφου μεχρι τοτε θα εχει μεγαλωσει κι αλλο η κοιλια μου και πολυ πιθανον να εχω παρει κι αλλα κιλα.

Για πες που είναι αυτή η βιοτεχνία...Είναι όντως πολύ οικονομικές με τα 15 ευρώ που είπες!!!Αν δεν επιτρέπεται,στείλε μου π.μ

Κι εμένα ο μπαμπάς μου έχει ζάχαρο (κάνει ινσουλίνη).Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πάντως δεν είχα τίποτα!Τώρα έχω από όλα:θρομβοφιλία,θυρεοειδή και ζάχαρο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!

Ψωνιζω και γω σιγα σιγα για τον μπέμπη! Απο φορμακια.εσωρουχα, σαλιαρες, σελτεδακια , καλτσακια, σκουφακια εχω τελειωσει. Σεντονακια μαλλον πρεπει να παρω 2 σετακια ακομα και μια παπλωματοθηκη ακομη. Κουβερτούλες μαλλον θα μου της παρουν δωρο κατι συγγενεις και το σκεφτομαι...ισως μια για να τον βγάλω απο το μαιευτηριο. Αυτές οι πανούλες ειναι για πολλες χρησεις...(για να κραταμε το μωρο, να στρωνουμε στην αλλαξιερα, στο καθισμα αυτοκινητου στο ριλαξ!)Χρειαζομαστε πολλες, συμφωνω με τον αριθμο 10.Καποιες πιο χονρες για την αγκαλια και καποιες πιο ψιλες για να τις στρωνουμε. Μου ηρθε από τη mam μια πιπιλα 0-2 , δωρο πολύ ωραία!

Το επόμενο ραντεβου να δουμε το μωρο σε μια εβδομάδα!

Συζητησαμε το κοστος με τον γυναικολογο για τη γεννα και μου φανηκε πολυ...Δεν εχω κανενα παραπονο απο το γιατρο μου, αλλα σκεφτομαι σοβαρα να βρω γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο. Θα γεννησει καμια απο εσάς σε δημοσιο νοσοκομειο-μαιευτηριο?

Καλημέρα σε όλες! Διαβάζω μέρες τώρα που αναφέρετε γονείς με διαβήτη και το συνδέετε με τυχόν δικό σας διαβήτη κύησης. Δεν έχει καμία σχέση η κληρονομικότητα νομίζω.

Ζωή εγώ θα γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο. Νομίζω πολύ καθυστέρησες να μάθεις για την αμοιβή του... Δεν ξέρω αν θα τολμούσα να αλλάξω γιατρό στον 7ο μήνα αλλά και πάλι γιατί όχι; Απλά θεωρώ πολύ δύσκολο να βρεις γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο άμεσα. Δυστυχώς έχουμε γίνει έτσι ώστε η αναμονή για ραντεβού να φτάνει τους 2 μήνες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Ψωνιζω και γω σιγα σιγα για τον μπέμπη! Απο φορμακια.εσωρουχα, σαλιαρες, σελτεδακια , καλτσακια, σκουφακια εχω τελειωσει. Σεντονακια μαλλον πρεπει να παρω 2 σετακια ακομα και μια παπλωματοθηκη ακομη. Κουβερτούλες μαλλον θα μου της παρουν δωρο κατι συγγενεις και το σκεφτομαι...ισως μια για να τον βγάλω απο το μαιευτηριο. Αυτές οι πανούλες ειναι για πολλες χρησεις...(για να κραταμε το μωρο, να στρωνουμε στην αλλαξιερα, στο καθισμα αυτοκινητου στο ριλαξ!)Χρειαζομαστε πολλες, συμφωνω με τον αριθμο 10.Καποιες πιο χονρες για την αγκαλια και καποιες πιο ψιλες για να τις στρωνουμε. Μου ηρθε από τη mam μια πιπιλα 0-2 , δωρο πολύ ωραία!

Συζητησαμε το κοστος με τον γυναικολογο για τη γεννα και μου φανηκε πολυ...Δεν εχω κανενα παραπονο απο το γιατρο μου, αλλα σκεφτομαι σοβαρα να βρω γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο. Θα γεννησει καμια απο εσάς σε δημοσιο νοσοκομειο-μαιευτηριο?

Καλησπερα , εμεις σε δημοσιο θα γεννησουμε λογω κοστους, για ιδιωτικο που ρωτησαμε το κοστος ηταν πολυ μεγαλο. Αν βρεις καποιον γιατρο να σου εμπνεει εμπιστοσυνη τα δημοσια δεν εχουν κατι να ζηλεψουν απο τα ιδιωτικα κατα την γνωμη μου τουλαχιστον.baby2? Εχεις δικιο δεν θα της παρω πιο μικρα και γω χαμενα πιστευω οτι θα πανε τα 0-1 μηνων.

uOZHp12.png

Καλημέρα τι κάνετε;;

Μαμά Κων/νου καλά ειμαι αλλά όχι τελείως βασανίζομαι ακόμα λίγο χθες έκανα κ εξέταση ούρων ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε ουρολοίμωξη...

S.ria κ εγώ πήρα από το h&m εσώρουχα κ τα πήρα 1-2 μηνων γτ μου φάνηκαν πολυ μικρά τα 0-1.

Baby2 εννοείτε να φωνάξεις βοήθεια μην ζοριστεις κ σιγά σιγά προσπάθησε να τα βάλεις σε μια σειρά...

Την βαλίτσα την έχετε ετοιμάσει;; Εγώ από εβδομάδα θα φτιάξω τα πράγματα θα τα έχω έτοιμα πλυμένα σε ένα ντουλάπι για κάθε ενδεχόμενο...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα τι κάνετε;;

Μαμά Κων/νου καλά ειμαι αλλά όχι τελείως βασανίζομαι ακόμα λίγο χθες έκανα κ εξέταση ούρων ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε ουρολοίμωξη...

S.ria κ εγώ πήρα από το h&m εσώρουχα κ τα πήρα 1-2 μηνων γτ μου φάνηκαν πολυ μικρά τα 0-1.

Baby2 εννοείτε να φωνάξεις βοήθεια μην ζοριστεις κ σιγά σιγά προσπάθησε να τα βάλεις σε μια σειρά...

Την βαλίτσα την έχετε ετοιμάσει;; Εγώ από εβδομάδα θα φτιάξω τα πράγματα θα τα έχω έτοιμα πλυμένα σε ένα ντουλάπι για κάθε ενδεχόμενο...

Εγω δεν την εχω ετοιμασει.Τελη Δεκεμβριου με αρχες Γεναρη θα την ετοιμασω,αλλωστε δεν εχω ψωνισει ακομα αυτα που χρειαζομαι για την βαλιτσα.

Εν τω μεταξυ εχθες κοιταγα στο internet για το τι χρειαζεται να παρουμε μαζι μας,λες και δεν εχω ξαναγεννησει...δεν θυμαμαι και πολλα απο αυτα που ειχα παρει,εκτος απο τα βασικα...το ατσχαιμερ μου χτυπαει την πορτα...:rolleyes::tongue:

Καλημερα κοριτσια!

Καλησπερα , εμεις σε δημοσιο θα γεννησουμε λογω κοστους, για ιδιωτικο που ρωτησαμε το κοστος ηταν πολυ μεγαλο. Αν βρεις καποιον γιατρο να σου εμπνεει εμπιστοσυνη τα δημοσια δεν εχουν κατι να ζηλεψουν απο τα ιδιωτικα κατα την γνωμη μου τουλαχιστον.baby2? Εχεις δικιο δεν θα της παρω πιο μικρα και γω χαμενα πιστευω οτι θα πανε τα 0-1 μηνων.

Ζωη νομιζω πως ειναι καθαρα θεμα γιατρου για το που θα πας να γεννησεις,αν δηλαδη βρεις ενα καλο γιατρο που μπορεις να του εχεις εμπιστοσυνη καν'το.

s.ria δεν συμφωνω απολυτα μαζι σου.Τι εννοω:Οτι στα ιδιωτικα μαιευτηρια η φροντιδα που εχεις ειναι μεγαλυτερη,ειδικα οταν γεννας με καισσαρικη μετα πονας αρκετα τις πρωτες μερες και χρειαζεσαι μια βοηθεια παραπανω.

Οταν γεννησα ημουν σε ενα δωματιο με αλλες 2 κοπελες που ειχαν γεννησει φυσιολογικα,σηκωνοντουσαν συνεχεια να κανουν το μπανιο τους,να πανε εναν περιπατο κτλ.Εγω την πρωτη μερα δεν μπορουσα να σηκωθω καθολου,ερχοντουσαν συνεχεια οι κοπελες να πλυνουν και να με περιποιηθουν,και μετα σηκωνομουν μονο οσο επρεπε για να περπατησω και να αρχισω να επανερχομαι.

Βεβαια νομιζω πως ολα αυτα ειναι σχετικα,παιζει ρολο τι οργανισμος εισαι(ξερω κοπελες που γεννησαν με καισσρικη και δεν πονεσαν καθολου),τι γιατρο εχεις,σε τι μαιες θα πεσεις,ανεξαρτητα απο το που εισαι,εχω ακουσει δηλαδη και καλα και κακα λογια και για τα ιδιωτικα αλλα και για τα δημοσια.

Για πες που είναι αυτή η βιοτεχνία...Είναι όντως πολύ οικονομικές με τα 15 ευρώ που είπες!!!Αν δεν επιτρέπεται,στείλε μου π.μ

Κι εμένα ο μπαμπάς μου έχει ζάχαρο (κάνει ινσουλίνη).Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πάντως δεν είχα τίποτα!Τώρα έχω από όλα:θρομβοφιλία,θυρεοειδή και ζάχαρο!!!

Σου εστειλα π.μ.

Mama kostantinou ναι εννοειται που θα πεσεις ειναι και γω συμφωνω στο οτι υπαρχουν και καλα και κακα σε ιδιωτικα και σε δημοσια μαιευτηρια...την βαλιτσα απο τον αλλο μηνα θα την ετοιμασω και γω σαν πρωταρα θα ρωτησω πρωτα τι χρειαζεται να εχουμε μαζι.. η αληθεια ειναι οτι 2 προσφατα περιστατικα γνωστων γεννησαν νωριτερα απο το αναμενομενο οποτε η μανα μου με εφαγε να παμε να τα ψωνισουμε και να τα ετοιμασουμε μεχρι τελη Νοεμβρη.

uOZHp12.png

Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας κοριτσια.

Οσο και αν ακουγεται τρελλο, δουλευα σαν γραμματεας στον γυναικολογο που ηδη εχω και ηξερα τις τιμες του.Οταν στην αρχη τον ρωτησαμε για τα οικονομικα...μου απαντησε<<οπως τα ξερεις >>.Αλλα δυστυχως βρεθηκαμε προ εκπληξεως!

Ειμαι μαια (στην Πρωτοβαθμια φροντιδα υγειας διορισμενη) , αλλα εχω αρκετες συναδελφισες στο νοσοκομειο που σκεφτομαι σαν εναλλακτικη , ετσι ωστε να μου κανονισουν να μιλησω με ττους γιατρους χωρις να περιμενω, πριν αποφασισω τι θα κανω.

Ειναι μεγαλη αποφαση παντως...

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια?εγω καλα ,κανω βολτες και ψαχνω και για γυναικολογο εδω ,βρηκα μια στο χωριο που μενουμε και θα παρω τηλ για ραντεβου..εγω πηρα υπνοσακο 0-6, αφρολουτρο,σαμπουαν ,γαντακια,σκουφακι, πιπιλες, και πηρα και μαξιλαρι θηλασμου το περιμενω να ερθει αυτη την εβδομαδα ελπιζω να βοηθησει στον υπνο γιατι πιανομαι παντου..απο φορμακια εγω τα πηρα για 2-4 μηνων γιατι τα 0 νουμερο μου φανηκαν πολυ μικρα ειδικα αν κανω μεγαλουτσικο μωρο που λεει ο γιατρος..για εμενα πηρα 1 νυχτικια και 2 ζευγαρια πιτζαμες..τωρα μενουμε σε δωματιο και ακομα ψαχνουμε σπιτι και δεν βρησκουμε δεν εχει πολλα που να νοικιαζονται, ευτηχως το δωματιο εχει δικη του τουαλετα και κουζινα..ελπιζω να βρουμε συντομα για να ετοιμασω και το παιδικο ..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Κοριτσια οι πρωτομανουλες εχετε βρει παιδιατρο?Εγω τον Δεκεμβρη ελεγα να βγω στη γυρα, ακομα μαζευω προτασεις..Θα ειναι υπερβολη να πηγαινω απο εκει να μιλησουμε λιγο πριν καταληξω?Οι γονεις μου οταν τους το ειπα με κοιταζαν σαν χανοι, και ελεγαν οτι παιδιατρο θα βρω στο ΙΑΣΩ που θα γεννησω..

F4oIp2.png

Καλημέρα σε όλες! Στην 1η μου εγκυμοσύνη ρώτησα φίλους που είχαν μωρά και κατέληξα σε έναν παιδίατρο χωρίς να μιλήσω μαζί του πριν. Αποδείχθηκε ο καλύτερος που είχα ποτέ (τώρα έχουμε τον 3ο κατά σειρά). Εκ των υστέρων κατάλαβα πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να μιλήσεις μαζί του πριν γεννήσεις. Κι αυτό γιατί πολύ απλά θα σου φανεί μια χαρά. Τι θα γίνει όμως όταν δεν απαντά τα τηλέφωνα, όταν είναι απότομος, όταν είναι πολύ χαλαρός ή πολύ των άκρων γενικά σε μια κατάσταση; (πχ εύκολη συνταγογράφηση ή καθόλου φάρμακα). Γι αυτό θα πρότεινα να κάνεις μια έρευνα. Που πηγαίνουν τα παιδιά τους οι γνωστοί σου; Είναι ικανοποιημένοι απ τον παιδίατρό τους; Είναι απόλυτα ικανοποιημένοι ή υπάρχουν θέματα που ανέχονται; Και ποια είναι αυτά τα θέματα (γιατί μπορεί αυτοί να θέλουν να τα ανέχονται αλλά για σένα να ναι ανεπίτρεπτα). Και πάλι σου μιλώ εκ πείρας, το πόσοι είναι ευχαριστημένοι από έναν γιατρό, δεν σημαίνει αυτόματα πως θα σου κάνει κι εσένα. Ο 2ος γιατρός μου παρακολουθεί τα παιδάκια όλης της παρέας μας. Ε εγώ τσακώθηκα άσχημα μαζί του γιατί απλά είναι απαράδεκτος. Εκ των υστέρων οι φίλοι μας αποδείχθηκε πως ανέχονται πράγματα που εγώ δεν ανέχομαι απλά και μόνο επειδή δεν έχει κάνει κάποιο ιατρικό λάθος.

Στα λοιπά, απ το μέτωπο των αγορών, χθες βρήκα πολύ οικονομικά προϊόντα frezyderm για το μωρό και τα παρήγγειλα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Όσον αφορά τις διαφορές ιδιωτικών και δημοσίων νοσοκομείων για τον τοκετό να πω κι εγώ την άποψή μου (είναι γνωστό πως όλοι έχουμε μια!).

Το 1ο μου παιδί το γέννησα σε μεγάλο ιδιωτικό της Αθήνας. Ήμουν σε τετράκλινο και έκανα καισαρική με επισκληρίδιο. Σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονο απ τη φροντίδα που έλαβα αλλά δε μπορώ να πω πως ήταν τόσο καλή ώστε να πανηγυρίζω. Δεν βοηθήθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ στον θηλασμό και θεωρώ πως ήταν ο λόγος που δεν τα κατάφερα τελικά. Τι να το κάνω το να έχω πχ σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή και να μην υπάρχει κατάρτιση για τον θηλασμό;

Απ την άλλη, η πόλη μου διαθέτει 2 δημόσια νοσοκομεία. Το 1ο, μπορεί να έχει τον βαρύγδουπο τίτλο του "Πανεπιστημιακού νοσοκομείου" αλλά απ όσα έχω ζήσει ως συνοδός ασθενών (μεταξύ άλλων και λεχώνας βέβαια) δεν θα το επέλεγα ποτέ για τον τοκετό. Σημασία δεν έχει μόνο ο γιατρός (που παντού μπορείς να βρεις έναν καλό γιατρό) αλλά και οι καλές και ανθρώπινες μαίες.

Επέλεξα λοιπόν το 2ο νοσοκομείο, τον 2ο τη τάξει γιατρό (μετά τον διευθυντή της μαιευτικής) και κυρίως το ανθρώπινο περιβάλλον και τις τέλειες μαίες. Γιατί για μένα έχει σημασία αυτή τη φορά να καταφέρω να θηλάσω. Επίσης έχει σημασία για μένα να ακούω μια γλυκιά κουβέντα τη στιγμή που πονάω απ την καισαρική και έχω και το μωρό μου δίπλα. Γιατί θα ξέρω πως αν τυχόν χρειαστεί, μια μαία θα ναι στο πλευρό μου για να με βοηθήσει. Και αυτά όλα τα ξέρω και πάλι ούσα συνοδός λεχώνας.

Προτιμώ λοιπόν, τα 5.000 ευρώ που έδωσα σε γιατρό και μαιευτήριο (ΜΟΝΟ για την γέννα) ΑΝ τα είχα (που δεν τα έχω) να τα έδινα στο παιδί μου για το μέλλον του.

Γιατί εν τέλει, η φίλη μου που επίσης γέννησε το 1ο παιδί σε ιδιωτικό της Αθήνας και το 2ο εκεί που θα γεννήσω εγώ, μου είπε ξεκάθαρα "Εκεί πλήρωσα και δεν ήξερα να το πιάσω. Εδώ δεν πλήρωσα και έμαθα να θηλάζω!"

Όλα μα όλα είναι σχετικά. Μα όλα. Σημασία έχει να το ψάχνουμε όσο μπορούμε ώστε η απόφασή μας να εμπεριέχει τα λιγότερα ρίσκα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα κορίτσια!Να σας πω κι εγώ την άποψή μου για τα μαιευτήρια: Την πρώτη μου κόρη τη γέννησα στο ΛΗΤΩ και από το προσωπικό έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη.Η προισταμένη μαία στον όροφο που ήμουν ήταν εξαιρετική κι ήταν από πάνω μου μέχρι να τα καταφέρω με το θηλασμό.Όλες οι κοπέλες ήταν χαμογελαστές και πρόθυμες να βοηθήσουν.Όσο αφορά το δωμάτιο όχι καμία πολυτέλεια ,το οικονομικότερο τρίκλινο.Τότε όμως είχα ιδιωτική ασφάλεια κι έτσι πλήρωσα ελάχιστα από την τσέπη μου.Η γυναίκα του αδερφού μου και τα 3 της παιδιά τα γέννησε στο Αλεξάνδρας(το τρίτο πριν ένα χρόνο),στην καινούρια πτέρυγα κι ήταν σούπερ το δωμάτιο:δίκλινο ή μονόκλινο.Είχε όμως εξαιρετική γιατρό που δυστυχώς δεν είναι πια στη ζωή διαφορετικά με κλειστά μάτια θα επέλεγα αυτή τη γιατρό και αυτό το νοσοκομείο για αυτή μου τη γέννα.Ο μόνος λόγος που θα ξαναγεννήσω σε ιδιωτικό νοσοκομείο (στο ΙΑΣΩ )αυτή τη φορά είναι ο τωρινός γιατρός μου που μετά από 5 χρόνια προσπαθειών για δεύτερο παιδί βρήκε το πρόβλημα,μου έκανε ένα καθαρισμό ενδομητρίου και εγώ μέσα σε 8 μήνες έμεινα έγκυος 2 φορές!Ο γιατρός που είχα στην κόρη μου ,μου το είχε ξεκόψει:Οτι δεν υπήρχε περίπτωση να ξαναμείνω έγκυος γιατί ορμονικά δεν ήμουν πια γόνιμη και μπούρδες!Μακάρι να ήταν ο καινούριος μου γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο:πάρτυ θα έκανα!!!

Συνεπώς,βασικός λόγος επιλογής μαιευτηρίου για μένα είναι ο γιατρός πρώτα και η τσέπη μας.Κανόνισα πάντως να τα δώσω σε δόσεις τα χρήματα,τι να κάνω;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...