Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

• Καλή τύχη! 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Ειπα να σας παραθεσω τη λιστα μου με λευκα ειδη (οχι ρουχισμο ακομα) για τον μπεμπη.Να μου πειτε γνωμες και να με βοηθησετε οι πιο εμπειρες, διοτι και εγω τωρα μαθαινω... :-)

Τo λοιπον:

Στρωμα coco-latex για την κουνια

Καλυμμα στρωματος air proof και 2 σελτεδες κουνιας με λαστιχο

Αλλαξιερα υφασματινη

Παντα

Κουνουπιερα + στηριγμα

Καλαθακι καλλυντικων

Κουβερλι (ειναι στο σετ προικας,ξερετε, παντα-κουνουπιερα-κουβερλι).

Σελτες για αλλαξιερα

Κατωσεντονα με λαστιχο 3 για κουνια (μακω)

Πανωσεντονα 3 (χασε)

7 Πανες αγκαλιας φανελενιες

7 Χασεδενιες

2 πανες κουκουτσακι

1 ισπανικη κοβερτα για κουνια και 1 για πορτ μπεμπε (ισως παρω βαμβακερη αντι για ισπανιας, θα ρωτησω και εκει μαλλον)

1 φλις κουνιας και 1 για πορτ μπεμπε

2 πικεδενιες για κουνια και 2 εξοδου (το μωρο δεν θα κοιμαται στο πορτ μπεμπε το καλοκαιρι- θα εχει μεγαλωσει)

2 σετ κατωσεντονο-πανοσεντονο για το πορτ μπεμπε

7 σελτεδακια

3 μεγαλες πετσετες

2 μπουρνουζοπετσετες

8 μικρες πετσετουλες για προσωπο, πωπο κλπ

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειπα να σας παραθεσω τη λιστα μου με λευκα ειδη (οχι ρουχισμο ακομα) για τον μπεμπη.Να μου πειτε γνωμες και να με βοηθησετε οι πιο εμπειρες, διοτι και εγω τωρα μαθαινω... :-)

Τo λοιπον:

Στρωμα coco-latex για την κουνια

Καλυμμα στρωματος air proof και 2 σελτεδες κουνιας με λαστιχο

Αλλαξιερα υφασματινη

Παντα

Κουνουπιερα + στηριγμα

Καλαθακι καλλυντικων

Κουβερλι (ειναι στο σετ προικας,ξερετε, παντα-κουνουπιερα-κουβερλι).

Σελτες για αλλαξιερα

Κατωσεντονα με λαστιχο 3 για κουνια (μακω)

Πανωσεντονα 3 (χασε)

7 Πανες αγκαλιας φανελενιες

7 Χασεδενιες

2 πανες κουκουτσακι

1 ισπανικη κοβερτα για κουνια και 1 για πορτ μπεμπε (ισως παρω βαμβακερη αντι για ισπανιας, θα ρωτησω και εκει μαλλον)

1 φλις κουνιας και 1 για πορτ μπεμπε

2 πικεδενιες για κουνια και 2 εξοδου (το μωρο δεν θα κοιμαται στο πορτ μπεμπε το καλοκαιρι- θα εχει μεγαλωσει)

2 σετ κατωσεντονο-πανοσεντονο για το πορτ μπεμπε

7 σελτεδακια

3 μεγαλες πετσετες

2 μπουρνουζοπετσετες

8 μικρες πετσετουλες για προσωπο, πωπο κλπ

Eχεις πάρει την λιστα απο εκει που θα γεννησεις? Γτ εμενα με βοηθησε στην ποσοτητα ας πουμε στις πανες αγκαλιας μου ζητησαν 8-10 φανελενιες κ οχι χασε γτ ειναι καλοκαιρινες κουβερτα μου ειπαν βελουτε που ειναι πιο χοντρες ή μαλλινες ...η φλις απο εκει που ψωνισα κιολας μου ειπε οτι ειναι για πιο ανοιξιατικους μηνες εμεις θα γεννησουμε χειμωνα

Πετσετες ας πουμε παλι επειδη ειναι χειμωνας κ δεν θα προλαβαινουν να στεγνωσουν παρε αρκετες!!

Τωρα θα σου πουν κ οι πιο εμπειρες παραπανω!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Ο προβληματισμος μου ειναι στο ειδος των κουβερτων..λενε ισπανικες μονο αν το βγαλεις εξω διοτι ειναι πολυ ζεστες.

Και οτι να προτιμησω βαμβακερη ακομα και τον χειμωνα...Δεν ξερω...

Οι φλις νομιζω ειναι οκ.

F4oIp2.png

Eχεις πάρει την λιστα απο εκει που θα γεννησεις? Γτ εμενα με βοηθησε στην ποσοτητα ας πουμε στις πανες αγκαλιας μου ζητησαν 8-10 φανελενιες κ οχι χασε γτ ειναι καλοκαιρινες κουβερτα μου ειπαν βελουτε που ειναι πιο χοντρες ή μαλλινες ...η φλις απο εκει που ψωνισα κιολας μου ειπε οτι ειναι για πιο ανοιξιατικους μηνες εμεις θα γεννησουμε χειμωνα

Πετσετες ας πουμε παλι επειδη ειναι χειμωνας κ δεν θα προλαβαινουν να στεγνωσουν παρε αρκετες!!

Τωρα θα σου πουν κ οι πιο εμπειρες παραπανω!!

Θα γεννησω στο ΙΑΣΩ οποτε το μονο που ζητανε ειναι ρουχο εξοδου για το μωρο οταν φυγουμε..γιαυτο εχω πελαγωσει. Λεω 7 και 7 για να εχω και για μετα, το καλοκαιρι δλδ.. Οχι βαμβακερες δλδ το χειμωνα,ε? Μην σκασει σκεφτομαι, θα εχω και τη νυχτα καλοριφερακι λαδιου.. Πετσετες μεγαλες εννοεις να παρω παραπανω? Αληθεια, ποσο τις κραταει?Εννοω για ποσα πλυσιματα ειναι η μια μεγαλη?Δεν νομιζω να πρεπει να εχω αλλη καθε μερα,ε??

F4oIp2.png

Οι φλις κουβέρτες είναι λεπτές για τον χειμώνα. Αν και το 1ο μου παιδί ήταν ανοιξιάτικο και μέναμε στην Αθήνα (άρα σχεδόν καλοκαιρινό) θεωρώ (και απ ότι έχω δει κιόλας από γέννες συγγενών και φίλων) ιδανική τη βελουτέ κουβέρτα. Είναι ιδανικά ζεστές και απαλές. Για τις μάλλινες (ισπανικές) δεν είμαι σίγουρη. Έχω μια αλλά το μαλλί δεν ξέρω κατά πόσο ενδείκνυται για νεογέννητα από πλευράς αλλεργιών κ.λπ.

Πάνες και σεντόνια τύπου χασέ, είναι δροσερά και καθόλου ζεστά. Αν θέλετε να πάρετε, να ξέρετε ότι δεν θα τα χρησιμοποιήσετε άμεσα. Προτείνω φανελένια ή βαμβακερά. Πάνες θα χρειαστείτε αρκετές. Για να το παίρνετε αγκαλιά (αν όχι εσείς, οι υπόλοιποι που σίγουρα δεν έχουν καθαρά ρούχα), να το ακουμπάτε σε κρεβάτι/καναπέ, ακόμα και να το φασκιώνετε αν είστε υπέρμαχοι της μεθόδου (εγώ δεν είμαι)

Σελτεδάκια να έχετε αρκετά γιατί τα ατυχήματα στα μωρά είναι must οπότε θα αλλάζετε συχνά.

Για τις πετσέτες τώρα, εγώ έχω στεγνωτήριο άρα δεν θα πάρω ποσότητα. 2 σετ μόνο. Έχω και μπουρνουζοπετσέτες οπότε είμαι οκ.

Κάλυμμα κούνιας κατ ουσίαν σελτές κούνιας για να συγκρατεί τυχόν ατυχήματα.

Οι 2 πικέ κουβέρτες κούνιας θεωρώ πως είναι υπερβολή. Άλλωστε θα τις χρησιμοποιήσεις από την άνοιξη και μετά που θα στεγνώνουν εύκολα ή αν τις χρησιμοποιήσεις τώρα θα έχεις το κουβερλί που είναι ανάλογο.

Εγώ έχω μια βελουτέ, μια ισπανική κούνιας και μια πικέ αγκαλιάς/πορτ μπεμπέ/καροτσιού και θα πάρω μια πικέ κούνιας. Αργότερα θα πάρω φλισένιες.

Επίσης έχω πάρει υπνόσακο 0-6 μηνών, όχι τόσο για τον πρώτο καιρό που τα μωρά δεν ξεσκεπάζονται αλλά για αργότερα. Μπορεί να αποδειχθεί άχρηστος αλλά τον πήρα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Οι φλις κουβέρτες είναι λεπτές για τον χειμώνα. Αν και το 1ο μου παιδί ήταν ανοιξιάτικο και μέναμε στην Αθήνα (άρα σχεδόν καλοκαιρινό) θεωρώ (και απ ότι έχω δει κιόλας από γέννες συγγενών και φίλων) ιδανική τη βελουτέ κουβέρτα. Είναι ιδανικά ζεστές και απαλές. Για τις μάλλινες (ισπανικές) δεν είμαι σίγουρη. Έχω μια αλλά το μαλλί δεν ξέρω κατά πόσο ενδείκνυται για νεογέννητα από πλευράς αλλεργιών κ.λπ.

Πάνες και σεντόνια τύπου χασέ, είναι δροσερά και καθόλου ζεστά. Αν θέλετε να πάρετε, να ξέρετε ότι δεν θα τα χρησιμοποιήσετε άμεσα. Προτείνω φανελένια ή βαμβακερά. Πάνες θα χρειαστείτε αρκετές. Για να το παίρνετε αγκαλιά (αν όχι εσείς, οι υπόλοιποι που σίγουρα δεν έχουν καθαρά ρούχα), να το ακουμπάτε σε κρεβάτι/καναπέ, ακόμα και να το φασκιώνετε αν είστε υπέρμαχοι της μεθόδου (εγώ δεν είμαι)

Σελτεδάκια να έχετε αρκετά γιατί τα ατυχήματα στα μωρά είναι must οπότε θα αλλάζετε συχνά.

Για τις πετσέτες τώρα, εγώ έχω στεγνωτήριο άρα δεν θα πάρω ποσότητα. 2 σετ μόνο. Έχω και μπουρνουζοπετσέτες οπότε είμαι οκ.

Κάλυμμα κούνιας κατ ουσίαν σελτές κούνιας για να συγκρατεί τυχόν ατυχήματα.

Οι 2 πικέ κουβέρτες κούνιας θεωρώ πως είναι υπερβολή. Άλλωστε θα τις χρησιμοποιήσεις από την άνοιξη και μετά που θα στεγνώνουν εύκολα ή αν τις χρησιμοποιήσεις τώρα θα έχεις το κουβερλί που είναι ανάλογο.

Εγώ έχω μια βελουτέ, μια ισπανική κούνιας και μια πικέ αγκαλιάς/πορτ μπεμπέ/καροτσιού και θα πάρω μια πικέ κούνιας. Αργότερα θα πάρω φλισένιες.

Επίσης έχω πάρει υπνόσακο 0-6 μηνών, όχι τόσο για τον πρώτο καιρό που τα μωρά δεν ξεσκεπάζονται αλλά για αργότερα. Μπορεί να αποδειχθεί άχρηστος αλλά τον πήρα.

Οι ισπανικες ειναι βελουτε απο οτι ειδα στο ΗΡΑ, αν ηταν μαλλινες δεν θα το συζητουσα καν,δεν τις αντεχω!!Σεντονια φανελενια δεν βρηκα, πανες φανελενιες βρηκα..Αλλα αν ειναι πανω απο το σεντονι να βαλω την βελουτε κουβερτα δεν θα ειναι οκ?Τι στο καλο, ολοκληρο ΗΡΑ και ειχε μονο χασε σεντονια :mad: Υπνοσακο θα παρω και εγω, αλλα δεν τον ανεφερερα διοτι θα τον εχω στη λιστα ρουχισμου. Βαμβακερες απο οτι ειδα δεν θα παρεις,ε?Δεν βολευουν?

F4oIp2.png

Η κουβέρτα που έχω απ το 1ο παιδί και εξακολουθεί αχρησιμοποίητη, γράφει "ισπανική" και είναι μάλλινη. Η βελουτέ, είναι... βελουτέ! Χνουδένια! Βαμβακερές δεν έχω ψάξει και δεν θα ψάξω αφού είμαι καλυμμένη. Και δε μπορώ να σε βοηθήσω κιόλας γιατί δεν έχω δει ούτε ενηλίκων "βαμβακερή".

Για τα σεντόνια, προφανώς δεν θα ναι μόνα τους αλλά και πάλι τα θεωρώ πολύ πολύ δροσερά, με λεπτή πλέξη. Σκέψου ότι πήρα τέτοια για το πορτ μπεμπέ και θα πάρω και φανελένια. Είχα στην κόρη μου από τζάμπο κιόλας αλλά δεν έχω δει τελευταία.

Α μια βοήθεια σε όσες θέλετε και ακόμα δεν έχετε αγοράσει τη λεγόμενη "προίκα".

Αν θέλετε όλο το σετ, να ξέρετε πως οι περισσότερες εταιρίες τα πουλάνε σε μέρη. Δηλαδή προίκα ονομάζουν το σετ 3 τεμαχίων (πάντα/πάπλωμα/κουνουπιέρα) και για να ναι ολοκληρωμένο πρέπει να πάρεις έξτρα το σετ σεντονιών (πανωσέντονο/κατωσέντονο/μαξιλαροθήκη). Έξτρα βέβαια είναι και οι πικέ ή φλις κουβέρτες ή το κουβερλί. Επειδή ακόμα κλαίω τα χρήματα που χαμε δώσει για ολοκληρωμένο σετ στην κόρη μου, στα Λητώ (ήταν disney), αυτή τη φορά έψαξα σε ηλεκτρονικά καταστήματα λευκών ειδών. Βρήκα ένα εξαιρετικό σετ (σετ το έκανα, δεν ήταν) λοιπόν. Πάντα/ πάπλωμα/ κουνουπιέρα, σετ σεντόνια με μαξιλαροθήκη, κουβέρτα πικέ κούνιας και σετ πετσέτες με 165 ευρώ.

Επίσης σημαντικό να τσεκάρετε τις διαστάσεις των σεντονιών. Είχα βρει προίκα 6 τεμαχίων (μαζί με τα σεντόνια δηλαδή) της οποίας το κατωσέντονο θα μου ήταν άχρηστο καθώς ήταν για μικρότερου μεγέθους στρώμα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Η κουβέρτα που έχω απ το 1ο παιδί και εξακολουθεί αχρησιμοποίητη, γράφει "ισπανική" και είναι μάλλινη. Η βελουτέ, είναι... βελουτέ! Χνουδένια! Βαμβακερές δεν έχω ψάξει και δεν θα ψάξω αφού είμαι καλυμμένη. Και δε μπορώ να σε βοηθήσω κιόλας γιατί δεν έχω δει ούτε ενηλίκων "βαμβακερή".

Για τα σεντόνια, προφανώς δεν θα ναι μόνα τους αλλά και πάλι τα θεωρώ πολύ πολύ δροσερά, με λεπτή πλέξη. Σκέψου ότι πήρα τέτοια για το πορτ μπεμπέ και θα πάρω και φανελένια. Είχα στην κόρη μου από τζάμπο κιόλας αλλά δεν έχω δει τελευταία.

Α μια βοήθεια σε όσες θέλετε και ακόμα δεν έχετε αγοράσει τη λεγόμενη "προίκα".

Αν θέλετε όλο το σετ, να ξέρετε πως οι περισσότερες εταιρίες τα πουλάνε σε μέρη. Δηλαδή προίκα ονομάζουν το σετ 3 τεμαχίων (πάντα/πάπλωμα/κουνουπιέρα) και για να ναι ολοκληρωμένο πρέπει να πάρεις έξτρα το σετ σεντονιών (πανωσέντονο/κατωσέντονο/μαξιλαροθήκη). Έξτρα βέβαια είναι και οι πικέ ή φλις κουβέρτες ή το κουβερλί. Επειδή ακόμα κλαίω τα χρήματα που χαμε δώσει για ολοκληρωμένο σετ στην κόρη μου, στα Λητώ (ήταν disney), αυτή τη φορά έψαξα σε ηλεκτρονικά καταστήματα λευκών ειδών. Βρήκα ένα εξαιρετικό σετ (σετ το έκανα, δεν ήταν) λοιπόν. Πάντα/ πάπλωμα/ κουνουπιέρα, σετ σεντόνια με μαξιλαροθήκη, κουβέρτα πικέ κούνιας και σετ πετσέτες με 165 ευρώ.

Επίσης σημαντικό να τσεκάρετε τις διαστάσεις των σεντονιών. Είχα βρει προίκα 6 τεμαχίων (μαζί με τα σεντόνια δηλαδή) της οποίας το κατωσέντονο θα μου ήταν άχρηστο καθώς ήταν για μικρότερου μεγέθους στρώμα.

Οκ, σε ευχαριστω!

F4oIp2.png

Βρηκα και τι θεμα θα βάλω στον τοιχο του δωματίου!!!

Αχ!Τι ωραια!!!

Για πες????

Τι μου θυμησες...απο την χαρα μου ετοιμαζα το δωματιο του Κωνσταντινουλη μου μηηηηνες πριν...σου βαζω φωτο http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/2013/02/prince-room.html

Τωρα του εχω θεμα το διαστημα,οποτε ο μικρουλης θα το εχει ετοιμο μαζι με τον αδελφο του;)

Υ.Σ. πως εισαι με τον κολικο?Υποχωρησε?

Κορίτσια καλημέρα!!Χάθηκα λίγο γιατί αρχίσαμε μαστορέματα και δεν ήταν εύκολη η πρόσβαση στον υπολογιστή.Το σπίτι μας είναι σα θάλαμος εκστρατείας...ένα κρεβάτι στο σαλόνι για τον άντρα μου ,η κόρη μου σε ένα ντιβάνι στο γραφείο κι εγώ στο δωμάτιό της που είναι νορμάλ το κρεβάτι!Τι να σας πρωτοπώ...Η καμπύλη ζαχάρου έδειξε ανεβασμένο το ζάχαρο στη νηστεία:είχα 99 ενώ για τις εγκύους πρέπει να είναι κάτω από 92...Οπότε ο ενδοκρινολόγος μου έδωσε διατροφή και μηχανάκι να μετριέμαι το πρωί νηστική,1 ώρα μετά το πρωινό και 1 ώρα μετά το μεσημεριανό.Σε μία εβδομάδα θα του πω τις μετρήσεις να δει πως θα πάει κι αν θα χρειαστώ ινσουλίνη...Δύο μέρες τώρα το πρωί νηστική είχα 96 και σήμερα 94.Ελπίζω να συνεχίσει να κατεβαίνει έστω αργά αλλά σταθερά.Τις άλλες ώρες της ημέρας έχω μες στα φυσιολογικά όρια.

Την Τρίτη πήγα και είδα την μπέμπα μου...είναι 1500γρ.και ο υπέρηχος τη βγάζει 2 εβδομάδες μεγαλύτερη.Μια χαρά είναι πάντως..ο γιατρός είπε απλά να έχω το νου μου να την ακούω καλά καθημερινά(αυτή χοροπηδάει όλη την ώρα) αλλιώς να του τηλεφωνήσω...Αυτά τα νέα μου...

Korina 89 καλή προσαρμογή στην καινούρια σας ζωή!!

Χαίρομαι που ακούω για τα ψώνια σας....εγώ θα ασχοληθώ με τα ρούχα του μωρού όταν τελειώσουμε με τα μαστορέματα.Δηλαδή θα ανεβάσω από την αποθήκη ο,τι έχω από την κόρη μου ,θα τα πλύνω ,θα τα σιδερώσω και θα τα τακτοποιήσω στην ντουλάπα...Η πιο ευχάριστη διαδικασία είναι αυτή...αλλά έτσι όπως βλέπω το σπίτι μου μου φαίνεται πολύ μακρινή!!

Εγώ κορίτσια στο μαιευτήριο θα έχω κοντομάνικες πυτζάμες (με κουμπάκια το από πάνω) και μία ρόμπα με μακρύ μανίκι.Από πείρα σας λέω οτι βράζει ο τόπος μέσα στα μαιευτήρια.Στην πρώτη μου κόρη είχα μαρτυρήσει,κόλλαγαν οι πυτζάμες πάνω μου ,ήθελα να γδυθώ και να μη φοράω τίποτα!!!

Φιλιά σε όλες!!

Baby 2 σε σκεφτομουν που ειχες να μπεις μερες.Και εσυ ετοιμαζεσαι ε?Τι ωραια!

Και σενα το ζαχαρο ανεβασμενο?

Ποπο σε λιγο καιρο πρεπει να την κανω και εγω την εξεταση και αγχωνομαι για τον αν πανε ολα καλα,εχει και μπαμπας μου μεγαλο θεμα με το ζαχαρο του και φοβαμαι....

Εγω γεννησα καλοκαιρι,οποτε δεν ξερω τι γινεται το χειμωνα,υποθετω ομως οτι καπως ετσι θα ειναι,γιατι οταν γεννησα ειχε εξω τρομερο καυσωνα και εγω μεσα ειχα ξυλιασει απο το κλιματιστικο,να φανταστεις οτι σκεπαζομουν με κουβερτουλα πικε ενω εξω εκαιγε ο τοπος...

Διαφημίσεις

Για τα δικά μας, μαμά Κωνσταντίνου βρήκες πολύ καλή τιμή για τις πυτζάμες σου αλλά εγώ δεν θα περίμενα άλλο. Θα τις έπαιρνα αμέσως.

Μου προτεινε ο ιδιος να παω τον Δεκεμβριο,γιατι θα εχει περισσοτερα σχεδια,αλλα κυριως για να δουμε ακριβως το νουμερο που θα χρειαστω,αφου μεχρι τοτε θα εχει μεγαλωσει κι αλλο η κοιλια μου και πολυ πιθανον να εχω παρει κι αλλα κιλα.

Καλησπέρα , εμείς σήμερα στήσαμε την κούνια ήταν της ανηψιάς μου(μόνο στρώμα θα αγοράσουμε),βρε κορίτσια βλέπω τις λίστες σας και μεις σχεδόν έχουμε ολοκληρώσει τα ψώνια της μικρής το ερώτημα είναι πήρα 3 φορμάκια βαμβακερά από το h&m νούμερο από 1-2 μηνών(για τις πρώτες μέρες και για το μαιευτήριο) μήπως έπρεπε να της πάρω και κανένα από 0-1 μηνών? μεγάλη διαφορά δεν έχουν στο μέγεθος και λίγο μπόλικα να είναι θα πειράζει? την Τετάρτη 29 του μήνα θα πάμε και στον γιατρό οπότε θα δούμε και περίπου πόσο έφτασε η μικρή!

uOZHp12.png

Καλημερα απο τα βροχερα Χανια επιτελους!!

Εγω σημερα εκαν εξετασεις αιματος κ ουρων για να δουμε!!

baby2? Ενταξει δεν ειναι ανησυχητικα υψηλα πιστευω κ οτι με λιγη προσοχη θα πανε ολα καλα!!!

Καλε αντεχεις με ολο αυτο τον χαμο στο σπιτι σε αυτη την εβδομαδα γτ εγω τα ρουχα του μπεμπη θελω να πλυνω κ δεν εχω αντοχη καθολου:confused::confused::confused:

Κοιτα εγω πηρα μια νυχτικια με μακρυ μανικι κ ενα σετ πυτζαμακια με τιραντακι κ εχει ζακετακι απο πανω τωρα δεν ξερω τι να παρω θελω να βρω νυχτικια με ρομπα αλλα οικονομικη γτ μεχρι στιγμης δεν εχω βρει!!

ravT απο τα λητω πηρα σεντονακι για το λικνο μονο αλλα κ τα ρουχα του μου αρεσαν επισης νομιζω οτι στα mothercare βρηκα πιο ακριβα ρουχαλακια!!:rolleyes::rolleyes:

Εννοείται οτι ο δικός μου ρόλος περιορίζεται στο να...εμψυχώνω τον άντρα μου που μαστορεύει:P Όταν με το καλό τελειώσει θα έρθει η γυναίκα που με βοήθαγε κάποτε τακτικά :cry: να μου βάλει το σπίτι σε μία σειρά που έχει γεμίσει ασπρίλα και μετά θα την ξαναφωνάξω όταν είναι να στρώσουμε και τέλος!Τα χειμωνιάτικα της κόρης μου έχω τακτοποιήσει προς το παρόν ,τι της κάνει ,τι όχι κι έχω να φτιάξω και τα δικά μας!Ουφ,νομίζω οτι θα πάω να γεννήσω πτώμα από την κούραση!!!

Το πιτζαμάκι με το τιραντάκι και τη ζακετούλα νομίζω είναι ιδανική επιλογή!!

Καλησπέρα , εμείς σήμερα στήσαμε την κούνια ήταν της ανηψιάς μου(μόνο στρώμα θα αγοράσουμε),βρε κορίτσια βλέπω τις λίστες σας και μεις σχεδόν έχουμε ολοκληρώσει τα ψώνια της μικρής το ερώτημα είναι πήρα 3 φορμάκια βαμβακερά από το h&m νούμερο από 1-2 μηνών(για τις πρώτες μέρες και για το μαιευτήριο) μήπως έπρεπε να της πάρω και κανένα από 0-1 μηνών? μεγάλη διαφορά δεν έχουν στο μέγεθος και λίγο μπόλικα να είναι θα πειράζει? την Τετάρτη 29 του μήνα θα πάμε και στον γιατρό οπότε θα δούμε και περίπου πόσο έφτασε η μικρή!

Καθόλου δεν πειράζει που θα της είναι λίγο μπόλικα΄θα τα φορέσει περισσότερο καιρό!!Κατά τη γνώμη μου τα newborn ή 0-1 μηνών πάνε χαμένα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...