Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημερα, αγορακι περιμενω!

Να σε ρωτησω:

1.To set προικας το πηρες απο ΗΡΑ-ΛΗΤΩ?

2.Οι κουβερτες ειναι μεγεθους για λικνο?Η αγκαλιας?

3.Τα φορμακια και τα εσωρουχα τι μεγεθος?Τα εσωρουχα κοντομανικα?

Ωραία όταν βρεθώ σε υπολογιστή να το σημειώσω στη λίστα...

1.το set το πήρα από ένα πρατήριο στην Αθήνα mother baby λέγεται έχει κ eshop έχει πολυ οικονομικά πράγματα δυστυχώς τα λητω κ τα ήρα τα είχαν πανάκριβα..

2.οι κουβέρτες ειναι για κούνια-λίκνο

3. Μακρυμανικα τα εσώρουχα τα 7 μεχρι 2μηνων κ τα αλλά 7 αν θυμάμαι καλά για 6 μηνων γτ ειναι από τα orchestra κ εκει έχουν μικρή φόρμα.

Τα φορμάκια πήρα τα μισά για 3 μηνων κ τα αλλά για 6 πάλι από τα orchestra... Γτ αυτά που έλεγαν για 1 μηνων ήταν παρά πολυ μικρα

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραία όταν βρεθώ σε υπολογιστή να το σημειώσω στη λίστα...

1.το set το πήρα από ένα πρατήριο στην Αθήνα mother baby λέγεται έχει κ eshop έχει πολυ οικονομικά πράγματα δυστυχώς τα λητω κ τα ήρα τα είχαν πανάκριβα..

2.οι κουβέρτες ειναι για κούνια-λίκνο

3. Μακρυμανικα τα εσώρουχα τα 7 μεχρι 2μηνων κ τα αλλά 7 αν θυμάμαι καλά για 6 μηνων γτ ειναι από τα orchestra κ εκει έχουν μικρή φόρμα.

Τα φορμάκια πήρα τα μισά για 3 μηνων κ τα αλλά για 6 πάλι από τα orchestra... Γτ αυτά που έλεγαν για 1 μηνων ήταν παρά πολυ μικρα

Εχεις καθολου αποψη για τα ρουχαλακια του MOTHERCARE? Διοτι απο εκει σκεφτομαι να τα παρω..αρα μακριμανικα εσωρουχα, ε?Διοτι παντου μου εχουν πει κοντομανικα, λενε με τα μακριμανικα ειναι ταλαιπωρια το βαλε-βγαλε..

F4oIp2.png

Το mothercare κατά την άποψή μου έχει τα πιο ποιοτικά ρούχα. Απαλά, φιλικά στα ευαίσθητα δέρματα, μεγάλη ανοχή στο πλύσιμο και λόγω της μεγάλης φόρμας τους κρατάνε περισσότερο καιρό(δηλαδή το 0-3 μηνών το φοράει σίγουρα μέχρι και 4ων μηνών).

Τα μωρά μας θα ναι χειμωνιάτικα άρα τα εσώρουχα μάλλον πρέπει να ναι μακρυμάνικα. Εγώ έχω αμάνικα και κοντομάνικα και θα πάρω και μια 7αδα μακρυμάνικα ώστε να είμαι καλυμμένη σίγουρα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Το mothercare κατά την άποψή μου έχει τα πιο ποιοτικά ρούχα. Απαλά, φιλικά στα ευαίσθητα δέρματα, μεγάλη ανοχή στο πλύσιμο και λόγω της μεγάλης φόρμας τους κρατάνε περισσότερο καιρό(δηλαδή το 0-3 μηνών το φοράει σίγουρα μέχρι και 4ων μηνών).

Τα μωρά μας θα ναι χειμωνιάτικα άρα τα εσώρουχα μάλλον πρέπει να ναι μακρυμάνικα. Εγώ έχω αμάνικα και κοντομάνικα και θα πάρω και μια 7αδα μακρυμάνικα ώστε να είμαι καλυμμένη σίγουρα.

Α,ωραια!Οποτε να μην παρω 3-6 σωστα?Με 0-3 εσωρουχακια και φορμακια θα ειμαι ok,σωστα?

F4oIp2.png

Εγώ στο 1ο παιδί έπαιρνα όλα τα νούμερα. Απλά τα φόραγε περισσότερο. Έχω και 0-3 και 3-6 κ.ο.κ. Δεν είπα πως το 0-3 το φοράει μέχρι 6 μηνών. Είπα ότι το φοράει μέχρι 4 μηνών. Και φυσικά παίζει ρόλο το παιδί ε.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Σημερα πηγα για υπερηχο και ειδα το μικρουλη μου!!!Ειναι μια χαρα και αναπτυσεται μια χαρα!!!Πολυ χαρηκα που τα το ειδα!!!Σε ενα μηνα παλι θα το δω....

Καλλιοπη με γεια τα πραγματακια!!!Να τα χαρει το μικρουλη σου!!!600ε:shock:...και γω πανω-κατω τοσα ειχα δωσει στον Κωνσταντινο μου...τωρα ευτυχως τα εχω σχεδον ολα ετοιμα!

Βρε κοριτσια εγω προσπαθω να συμαζεψω τα μυαλα μου και να οργανωθω για το τι μικροπραγματακια θα χρειαστω ωστε το Νοεμβριο να ψωνισω,γιατι μετα εχουμε Δεκεμβριο=γιορτες αρα αυξημενα εξοδα,μετα Γενερη γενναμε,οποτε πρεπει να οργανωθω....

Πηγα σημερα σε βιοτεχνια κοντα στο σπιτι μου και ειδα για πυζαμες,ηταν καποια σχεδιακα ψιλοενδιαφερον(δεν ξετρελαθηκα ομως...),σε πολυ καλες τιμες και βαμβακερες,γυρω στα 15ε η μια,και μου ειπε να παω Δεκεμβριο,ωστε να αποφασισω ποια ακριβως θελω και να τα ραψει στα χρωματα που θελω και με οσα κουμπια χρειαζομαι για το θηλασμο,οποτε μαλλον θα παω εκει,στον μικρο μου(μεγαλο μου:rolleyes:)ειχα παρει απο λητω 60ε η μια.

Εγώ στο 1ο παιδί έπαιρνα όλα τα νούμερα. Απλά τα φόραγε περισσότερο. Έχω και 0-3 και 3-6 κ.ο.κ. Δεν είπα πως το 0-3 το φοράει μέχρι 6 μηνών. Είπα ότι το φοράει μέχρι 4 μηνών. Και φυσικά παίζει ρόλο το παιδί ε.

Καλα ναι,σιγουρα παιζει ρολο το παιδι..γιαυτο και θα περιμενω μεχρι να μου πει ο γιατρος το βαρος που βλεπει να γεννιεται..εχω καιρο ακομα...:)

ερωτηησ, τι στρωμα θα εχετε στην κουνια?

F4oIp2.png

Συμφωνώ για τα mothercare αλλά κ για τα λητω απλά ειναι κάπως ακριβά... Εγώ επειδή είχα πολλα να πάρω προτίμησα να πάρω όσο μπορω οικονομικά επίσης ειναι δοκιμασμένα κ μεχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό...

Για αυτό κ εγώ πήρα διαφορετικά νούμερα κ βλέπουμε ειναι ανάλογα το παιδί κ αν δω ότι δεν του κάνουν κάτι θα ακόμα θα πάρω να δω κ τι θα μου πάρουν...

Μαμά Κων/νου μπράβο το παιδάκι σου τα παει τέλεια εγώ στις 6/11 έχω πάλι ραντεβού...

Εγώ πήρα 1 νυχτικια κ 1 σετ πυτζαμουλα δεν ξερω τι βολεύει καλύτερα για πείτε εσείς που ξέρετε να δω τι άλλο θα πάρω..

Εμενα μακρυμάνικα μου είπαν κ στην κλινική...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Συμφωνώ για τα mothercare αλλά κ για τα λητω απλά ειναι κάπως ακριβά... Εγώ επειδή είχα πολλα να πάρω προτίμησα να πάρω όσο μπορω οικονομικά επίσης ειναι δοκιμασμένα κ μεχρι στιγμής δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό...

Για αυτό κ εγώ πήρα διαφορετικά νούμερα κ βλέπουμε ειναι ανάλογα το παιδί κ αν δω ότι δεν του κάνουν κάτι θα ακόμα θα πάρω να δω κ τι θα μου πάρουν...

Μαμά Κων/νου μπράβο το παιδάκι σου τα παει τέλεια εγώ στις 6/11 έχω πάλι ραντεβού...

Εγώ πήρα 1 νυχτικια κ 1 σετ πυτζαμουλα δεν ξερω τι βολεύει καλύτερα για πείτε εσείς που ξέρετε να δω τι άλλο θα πάρω..

Εμενα μακρυμάνικα μου είπαν κ στην κλινική...

Τις πρωτες 2 μερες εμενα με ειχε βολεψει η νυχτικια και τις υπολοιπες πυτζαμα.Νομιζω πως θα χρειαστεις και μια ρομπα,ωστε να μπορεις να την φορας πανω απο τις πυτζαμες οταν θα θελεις να περπατησεις λιγο ή να κατεβεις στο μαγαζι του μαιευτηριου.

Τα λητώ είναι καλά για άλλα πράγματα. πχ σελτεδακια, σεντόνια, πετσέτες ( η μάρκα του η baby star νομίζω) είναι αθάνατα, η κόρη μου τα χρησιμοποιεί ακόμα και κοντεύουν 6 χρόνια! Για φορμάκια δεν το συνιστώ γιατί είναι ακριβό. Όταν 1 φορμάκι έχει 16-17 ευρώ, είναι πανάκριβο. Και η ποιότητά του δεν με καλύπτει. Απ όταν γνώρισα την ποιότητα mothercare (και έπειτα των marks & spencer) δεν με καλύπτει τίποτα άλλο για ρουχισμό μωρού.

Έβγαλα τα ρούχα της κόρης μου τα βρεφικά και είναι σαν καινούργια. Σα να μη τα φόρεσε κανείς ποτέ.

Για τα δικά μας, μαμά Κωνσταντίνου βρήκες πολύ καλή τιμή για τις πυτζάμες σου αλλά εγώ δεν θα περίμενα άλλο. Θα τις έπαιρνα αμέσως.

Τις πρώτες 2 μέρες, όσες πάνε με καισαρική κυρίως, βολεύονται με νυχτικό καλύτερα. Και το χαρτί απ το νοσοκομείο που πήρα, νυχτικό για την 1η μέρα λέει. Έπειτα μπλούζες με κουμπάκια για την διευκόλυνση του θηλασμού.

Εγώ στο Λητώ και το Mothercare δεν πάω να δώσω τόσα χρήματα που ζητάνε. Θα πάω σε κατάστημα που πιστεύω πως με μάξιμουμ 30 ευρώ θα βρω. Έχω ήδη ένα νυχτικό απ την 1η μου γέννα οπότε δεν θα τρελαθώ.

Στρώματα στο 1ο μου παιδί είχα πάρει Greco strom και αυτά θα προτιμήσω και πάλι. Σε λίγες μέρες θα πάμε να τα πάρουμε. Στην κούνια κοκοφοίνικα και λάτεξ μαζί και στο παρκοκρέβατο μόνο κοκοφοίνικα. Και είναι και σχετικά οικονομικά.

Χθες ρίξαμε μια πιο προσεκτική ματιά στα υπάρχοντά μας ( :-P ) και ανακάλυψα πως έχω 3 μικρά και 1 μεγάλο μπιμπερό τα οποία χρειάζονται μόνο θηλή. Έτσι, έχω να πάρω ακόμα 1-2 μπιμπερό για αρχή.

Με τις αγορές μας ευελπισθώ πως θα ξεμπερδέψω αυτό τον μήνα καθώς ο Δεκέμβρης είναι δύσκολος και πρέπει να προετοιμάσουμε την τσέπη μας για τον τοκετό!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!Χάθηκα λίγο γιατί αρχίσαμε μαστορέματα και δεν ήταν εύκολη η πρόσβαση στον υπολογιστή.Το σπίτι μας είναι σα θάλαμος εκστρατείας...ένα κρεβάτι στο σαλόνι για τον άντρα μου ,η κόρη μου σε ένα ντιβάνι στο γραφείο κι εγώ στο δωμάτιό της που είναι νορμάλ το κρεβάτι!Τι να σας πρωτοπώ...Η καμπύλη ζαχάρου έδειξε ανεβασμένο το ζάχαρο στη νηστεία:είχα 99 ενώ για τις εγκύους πρέπει να είναι κάτω από 92...Οπότε ο ενδοκρινολόγος μου έδωσε διατροφή και μηχανάκι να μετριέμαι το πρωί νηστική,1 ώρα μετά το πρωινό και 1 ώρα μετά το μεσημεριανό.Σε μία εβδομάδα θα του πω τις μετρήσεις να δει πως θα πάει κι αν θα χρειαστώ ινσουλίνη...Δύο μέρες τώρα το πρωί νηστική είχα 96 και σήμερα 94.Ελπίζω να συνεχίσει να κατεβαίνει έστω αργά αλλά σταθερά.Τις άλλες ώρες της ημέρας έχω μες στα φυσιολογικά όρια.

Την Τρίτη πήγα και είδα την μπέμπα μου...είναι 1500γρ.και ο υπέρηχος τη βγάζει 2 εβδομάδες μεγαλύτερη.Μια χαρά είναι πάντως..ο γιατρός είπε απλά να έχω το νου μου να την ακούω καλά καθημερινά(αυτή χοροπηδάει όλη την ώρα) αλλιώς να του τηλεφωνήσω...Αυτά τα νέα μου...

Korina 89 καλή προσαρμογή στην καινούρια σας ζωή!!

Χαίρομαι που ακούω για τα ψώνια σας....εγώ θα ασχοληθώ με τα ρούχα του μωρού όταν τελειώσουμε με τα μαστορέματα.Δηλαδή θα ανεβάσω από την αποθήκη ο,τι έχω από την κόρη μου ,θα τα πλύνω ,θα τα σιδερώσω και θα τα τακτοποιήσω στην ντουλάπα...Η πιο ευχάριστη διαδικασία είναι αυτή...αλλά έτσι όπως βλέπω το σπίτι μου μου φαίνεται πολύ μακρινή!!

Εγώ κορίτσια στο μαιευτήριο θα έχω κοντομάνικες πυτζάμες (με κουμπάκια το από πάνω) και μία ρόμπα με μακρύ μανίκι.Από πείρα σας λέω οτι βράζει ο τόπος μέσα στα μαιευτήρια.Στην πρώτη μου κόρη είχα μαρτυρήσει,κόλλαγαν οι πυτζάμες πάνω μου ,ήθελα να γδυθώ και να μη φοράω τίποτα!!!

Φιλιά σε όλες!!

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....κοριτσάκι!!

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγοράκι!!

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

s.ria: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! 웃

baby2?: ΠΗΤ 14/01/201.....κοριτσάκι!!

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!

marako: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....αγοράκι!!

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

LITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/02/2015....αγοράκι!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλημερα απο τα βροχερα Χανια επιτελους!!

Εγω σημερα εκαν εξετασεις αιματος κ ουρων για να δουμε!!

baby2? Ενταξει δεν ειναι ανησυχητικα υψηλα πιστευω κ οτι με λιγη προσοχη θα πανε ολα καλα!!!

Καλε αντεχεις με ολο αυτο τον χαμο στο σπιτι σε αυτη την εβδομαδα γτ εγω τα ρουχα του μπεμπη θελω να πλυνω κ δεν εχω αντοχη καθολου:confused::confused::confused:

Κοιτα εγω πηρα μια νυχτικια με μακρυ μανικι κ ενα σετ πυτζαμακια με τιραντακι κ εχει ζακετακι απο πανω τωρα δεν ξερω τι να παρω θελω να βρω νυχτικια με ρομπα αλλα οικονομικη γτ μεχρι στιγμης δεν εχω βρει!!

ravT απο τα λητω πηρα σεντονακι για το λικνο μονο αλλα κ τα ρουχα του μου αρεσαν επισης νομιζω οτι στα mothercare βρηκα πιο ακριβα ρουχαλακια!!:rolleyes::rolleyes:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Στα mothercare η 3αδα φορμάκια στα μικρά νούμερα κοστίζει 27 ευρώ (ή max. 35 ευρώ, άρα 11,5 ευρώ το ένα). Αυτό σημαίνει 9 ευρώ το ένα. Ξαναλέω η προσωπική μου άποψη είναι πως τα ρούχα αυτής της εταιρίας δεν τα αλλάζω. Τα χρησιμοποιώ επί 6 χρόνια σχεδόν. Φέτος μόνο δεν πήρα πυτζάμες της κόρης μου από εκεί και πραγματικά το χω μετανοιώσει.

Όπως έχω ξαναπεί, είναι τι θα βολέψει την κάθε μαμά. Τίποτα δεν είναι απόλυτο.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εννοειτε η καθε μια εχει την δικη της γνωμη και απλά την μεταφερουμε...

Απο τα mothercare πάντως πήρα την κούνια και το λίκνο τον άλλο μηνα θα τα παρω σπιτι να έχω τεέιωσει με το παιδικο δωματιο κ μετ ανα τοποθετησω τα έπιπλα!!

Βρηκα και τι θεμα θα βάλω στον τοιχο του δωματίου!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...