Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας! Πως είστε εγκυούλες;

Εγώ συνέρχομαι απ την ίωση, αν και έχω βγάλει έρπη και δεν μπορώ να τον καταπολεμήσω οπότε τον ανέχομαι.

Ραντεβού με τον γιατρό μου έχω το 1ο 15ημερο του Νοέμβρη οπότε και οι εξετάσεις θα γίνουν αρχές του μήνα.

Να σας ρωτήσω... Θα κάνετε doppler; Είναι ο λεγόμενος υπέρηχος ανάπτυξης και για να παραμείνω ήρεμη θα το κάνω και αυτό στον εμβρυολόγο που έχει κάνει όλους τους μεγάλους υπερήχους μου. Στην κόρη μου δεν είχα κάνει, πολλά δεν είχα κάνει δηλαδή αλλά τέλος πάντων.

Από αγορές, προχωράμε σιγά σιγά. Περιμένω και τους γονείς μου τέλος του μήνα ώστε να κάνουμε χοντρές δουλειές και χοντρές αγορές επίσης (στρώματα, προίκα)

Περαστικά σου ravT! Κι εγώ θα κάνω doppler εκεί που έκανα Α,Β επιπέδου και την αμνιοπαρακέντηση.Είχα κάνει και στην κόρη μου.Αρχές Νοέμβρη μου είπε ο γιατρός να το κάνω...Νομίζω το Α,Β επιπέδου και to doppler είναι οι 3 βασικές εξετάσεις που ζητάει η πλειοψηφία των γιατρών.(Να σου πω εγώ δεν ξέρω καμία που να μην έχει κάνει τουλάχιστον αυτά τα 3)Άντε καλά αποτελέσματα σε όλες μας!

Καλημέρα κορίτσια!Χθες έπεσα για ύπνο στις 9.30 και ξύπνησα σήμερα στις 7 πολύ power!Τελικά ο βραδινός ύπνος δε συγκρίνεται με τίποτα...Χθες έκανα κι εγώ την καμπύλη ζαχάρου κι εξετάσεις για το θυρεοειδή ΄θα τα πάρω όλα Δευτέρα απόγευμα.Και Τρίτη πρωί πάω στο γιατρό να δω την μπέμπα μου που έχω ένα μήνα να τη δω!

Καλώς ήρθαν τα καινούρια κορίτσια!εύχομαι σε όλες μας γερά μωρά!!!

Καλησπερα κοριτσια

Κορινα τωρα λογικα θα εισαι κοντα στον αντρα σου κ να εισαι χαρουμενη!!

Καλως ηρθαν τα νεα κοριτσια!!

Εγω ειμαι αρρωστουλα σε ελαφρια μορφη μεχρι στιγμης κ ελπιζω να γινω γρηγορα καλα γτ αυριο ταξιδευω για αθηνα κ θελω να κανω με ησυχια τα ψωνια μου!!!:confused::confused::confused::confused:

Εγω σε κιλα παραμενω σταθερα στα 10 πανω ευτυχως δεν εχω παρει αλλο!!!

Περαστικά σου Καλλιοόπη!Καλό ταξίδι και καλά ψώνια!!!

Καλησπερα κοριτσια!!!

'Τι κανετε???

Εμεις σημερα καναμε τα πρωτα μας ψωνια για τον μπεμπακο μας!!!!του πηραμε τα ρουχα που θα φορεσει στο μαιευτηριο για να επιστρεψουμε στο σπιτακι μας!!!

Του διαλεξαμε ενα λευκο ολοσωμο φορμακι βελουτε και μια γαλαζια ολοσωμη φορμα εξοδου!Πολυ το χαρηκαμε!!!!

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω ρουχα εγκυμοσυνης εχετε ψωνισει?Κι αν ναι απο που?Ψαχνω να βρω παντελονι τζιν και δεν βρισκω,θελω να ειναι και οικονομικο,δεν αξιζει να δωσω πολλα χρηματα για ενα ρουχα που θα το βαλω 3-4 μηνες...απο μπλουζακια οκ μπορω να βρω οικονομικα,γιατι περνω κανονικα αλλα να ειναι φαρδια,αλλα παντελονι????

Τα ρούχα εγκυμοσύνης είναι μια πονεμένη ιστορία...δεν ξέρω τι σωματότυπο έχεις αλλά εγώ που είμαι "γεματούλα" έχω σοβαρό θέμα, ειδικά με τα παντελόνια......Ρίξε μια ματιά στο Mothercare , έχει διάφορους τύπους τζην και κάτι σαν παντελόνι φόρμας, πολύ βολικό...και υπάρχει και ένα site , το www.mammawebshop.com/gr/ ...έχω παραγγείλει από εκεί κ τα περιμένω......δεν έχω πάει Prenatal κ Lapin οπότε δεν ξέρω τιμές κλπ....

SW8up3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!τι κανετε?

εμενα κλασσικα με ποναει η μεση μου,δεν τολμαω να κανω κατι και αρχιζει να με ποναει,απορω τι θα γινει οταν μπω στον 8ο και 9ο...

Νταλια εχει δικιο,μεγαλος μπελας αυτα τα ρουχα...ευτυχως βρηκα ενα παντελονι στα prenatal και βολευτηκα.

Κορινα τι κανεις?εφτασες?Πως σου φαινονται εκει τα πραγματα?μπες να μας πεις τα νεα σου!

Καλλιοπη πως πηγαν τα ψωνια?με την ιωσουλα ολα καλα?

baby 2 οντως ο βραδινος υπνος ειναι οτι καλυτερο!Ξεμπερδεψες και εσυ με την καμπυλη!Την τριωρη εκανες?Καλα αποτελεσματα να εχεις!

Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να είσαστε όλες καλά!

Κορίνα, περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου.

Καλλιοπη περαστικά!

Καλώς και τα καινούρια κορίτσια!

Εγώ είχα πάρει στις εκπτώσεις του Αυγούστου δύο παντελόνια από τα prenatal. Το ένα το βολεύτηκα πολύ. Το δεύτερο, το φόρεσα δύο φορές και ξεχείλωσε τόσο πολύ, που χωράει δύο σαν κ εμένα. Τώρα θα ψωνίσω από τα h&m. Είναι αρκετά οικονομικά.

Τα δικά μου νέα με το ζάχαρο δεν είναι κ τόσο καλά.

Κάνω τις ενέσεις ινσουλίνης, προσέχω πολύ τη διατροφη, περπατάω περίπου μια ώρα τη μέρα, αλλά, τοπρωί δε λέει να πέσει κάτω από τα ανώτατα όρια. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.Μάλλον θα πάω κ σε δεύτερο γιατρό να μου πάρω κ μια δεύτερη γνώμη.

Ευχομαι να κάνετε όλες τις καμπύλες σας κ να έχετε καλά αποτελέσματα. Είναι πολύ δύσκολο, γιατί στερείσαι πολλά από φαγητό και όταν δε βλεέπεις και αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό.

Σήμερα πήγα κ κομμωτήριο. Κουρεύτηκα κ χτενίστηκα μπας κ θυμηθώ πως είναι να είσαι γυναίκα!:tongue::tongue:

tt1ac959.aspx

τι κανετε κοριτσια? εγω μια χαρα..τωρα αρχισα και συνηθιζω το κλιμα εδω..το ταξιδι ηταν κουραστικο ειχε μια ωρα καθυστερηση το αεροπλανο και ειχε πολλα κενα αερος..ο αντρας μου ξετρελαθηκε με την κοιλια μου συνεχεια την φιλαει και με τον μπεμπη που συνεχεια τον κλωτσαει..καναμε πολλες βολτες αυτες τις μερες και κουραστηκα πολυ ..ψαχνω γιατρο εδω τωρα και σπιτι αλλα δεν εχει σπιτια δυσκολα βρισκεις εδω δεν θελουν παιδια ,δεν θελουν νεαρα ζευγαρια μερικοι θα βρεθει κατι που θα παει..πηγα και για ψωνια πηρα για μενα τζιν εγκυμοσυνης ,ζακετα χοντρη ,και μποτες..και για το μωρο πηρα φορμακια ,πηρα φορμα εξοδου, σαλιαρες ,γαντακια, υπνοσακο σιγα σιγα μου εμειναν μονο τα χοντρα να ψωνισω οπως κρεβατι στρωμα μπανιερα ,καροτσι πηρα απο ελλαδα και το εφερα εδω..εδω εχει απο 14-17 βαθμους και συνηθως συννεφια ωραια ειναι ομως ..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να είσαστε όλες καλά!

Κορίνα, περιμένουμε να μας πεις τα νέα σου.

Καλλιοπη περαστικά!

Καλώς και τα καινούρια κορίτσια!

Εγώ είχα πάρει στις εκπτώσεις του Αυγούστου δύο παντελόνια από τα prenatal. Το ένα το βολεύτηκα πολύ. Το δεύτερο, το φόρεσα δύο φορές και ξεχείλωσε τόσο πολύ, που χωράει δύο σαν κ εμένα. Τώρα θα ψωνίσω από τα h&m. Είναι αρκετά οικονομικά.

Τα δικά μου νέα με το ζάχαρο δεν είναι κ τόσο καλά.

Κάνω τις ενέσεις ινσουλίνης, προσέχω πολύ τη διατροφη, περπατάω περίπου μια ώρα τη μέρα, αλλά, τοπρωί δε λέει να πέσει κάτω από τα ανώτατα όρια. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.Μάλλον θα πάω κ σε δεύτερο γιατρό να μου πάρω κ μια δεύτερη γνώμη.

Ευχομαι να κάνετε όλες τις καμπύλες σας κ να έχετε καλά αποτελέσματα. Είναι πολύ δύσκολο, γιατί στερείσαι πολλά από φαγητό και όταν δε βλεέπεις και αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό.

Σήμερα πήγα κ κομμωτήριο. Κουρεύτηκα κ χτενίστηκα μπας κ θυμηθώ πως είναι να είσαι γυναίκα!:tongue::tongue:

Ποπο βρε hope ειναι λιγο δυσκολο...Τι σου ειπαν?Γιατι δεν κατεβαινει?Μηπως καποια αλλα φαρμακα σε βοηθουσαν περισσοτερο?

τι κανετε κοριτσια? εγω μια χαρα..τωρα αρχισα και συνηθιζω το κλιμα εδω..το ταξιδι ηταν κουραστικο ειχε μια ωρα καθυστερηση το αεροπλανο και ειχε πολλα κενα αερος..ο αντρας μου ξετρελαθηκε με την κοιλια μου συνεχεια την φιλαει και με τον μπεμπη που συνεχεια τον κλωτσαει..καναμε πολλες βολτες αυτες τις μερες και κουραστηκα πολυ ..ψαχνω γιατρο εδω τωρα και σπιτι αλλα δεν εχει σπιτια δυσκολα βρισκεις εδω δεν θελουν παιδια ,δεν θελουν νεαρα ζευγαρια μερικοι θα βρεθει κατι που θα παει..πηγα και για ψωνια πηρα για μενα τζιν εγκυμοσυνης ,ζακετα χοντρη ,και μποτες..και για το μωρο πηρα φορμακια ,πηρα φορμα εξοδου, σαλιαρες ,γαντακια, υπνοσακο σιγα σιγα μου εμειναν μονο τα χοντρα να ψωνισω οπως κρεβατι στρωμα μπανιερα ,καροτσι πηρα απο ελλαδα και το εφερα εδω..εδω εχει απο 14-17 βαθμους και συνηθως συννεφια ωραια ειναι ομως ..

Κορινα τι ομορφες εικονες μας μετεφερες!!!Μπραβο!Ετσι ευτυχισμενοι να ειστε παντα!!!Οσο για το σπιτι κτλ μην αγχωνεσαι,ολα θα γινουν;)Αλλωστε εισαι πολυ λιγες μερες εκει,ποσα να προλαβεις να κανεις?Σιγα-σιγα θα τακτοποιηθουν ολα;)

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια πως ειστε?

Τ δικα μου νεα ειναι απο την Αθηνα οπως σας ειχα πει οτι θα ερθω...Την κυριακη πρωι εφτασα κ το βραδυ κατα τις 10 με πιανει ενας πονος δεν μπορουσα να σταθω δεν ηξερα αν ειναι συσπασεις αλλα τελικα ηταν κολικος νεφρου (εχω ξανα παθει προ ργκυμοσυνης κ ειχα παει νοσοκομειο για ενεσεις) τωρα ηταν πιο ηπιος πονος κ τον προλαβα παιρνοντας buscopan plus μεχρι τις 2 το βραδυ πονουσα μεχρι που με πηρε ο υπνος..

2 μερες που ψωνιζα εχω να πω οτι σερνομουν και δυστυχως μου χαλασε την διαθεση...τα ψωνια μου τα εκανα οσο μπορουσα με συχνες επισκεψεις στην τουαλετα κ οπου εβρισκα..τωρα ειμαι λιγο καλυτερα ο γιατρος μου ειπε να παιρνω συστηματικα κ λιγο καιρο τα buscopan αν α12 ωρες!!

Τωρα τα νεα για το μωρο μου ειναι οτι τελειωσα με ρουχισμο κ λευκα ειδη κ ηδη μας εφυγαν 600 ευρω κ μου εχουν μεινει ελαχιστα τυπου μπιμπερο αποστειρωτες που τα παιρνω κ τον αλλο μηνα ... ψωνισα κ για μενα 2 κολαν εγκυμοσυνης κ ενα μπλουζοφορεμα κ βλεπουμε!!!

Τα ρουχαλακια του τελικα τα πηρα απο το orchestra αρκετα οικονομικα κ οσες μενετε αθηνα ή και απο το site τους εχει φοβερα επιπλα κ καροτσια επαθα πλακα κ σε πολυ καλες τιμες!!!

Αυταααα!!!

Κορινα σιγα σιγα ελπιζω να μπορεσεις να μπεις στους ρυθμους της νεας σου ζωης!!

hope1234 οπως ειπες κ εσυ καλο ειναι να το κοιταξεις κ σε αλλο γιατρο..οσο για την ανανεωση σου εγκυες ειμαστε αλλα συνεχιζουμε να ειμαστε κ γυναικες!!!;););)

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Calliope καλησπερα και με το καλο!Εγω εχω Π.Η.Τ.11/2 βεβαια, αλλα πανω-κατω τα ιδια ρουχαλακια και ελυκα ειδη θα χρειαστουμε!Θα μπορουοσες να μου πεις τι πηρες? Ειμαι πρωτομανουλα και τωρα ψαχνομαι...πχ ποσες κουβερτες, τι ειδους, και ρουχαλακια...

F4oIp2.png

Calliope καλησπερα και με το καλο!Εγω εχω Π.Η.Τ.11/2 βεβαια, αλλα πανω-κατω τα ιδια ρουχαλακια και ελυκα ειδη θα χρειαστουμε!Θα μπορουοσες να μου πεις τι πηρες? Ειμαι πρωτομανουλα και τωρα ψαχνομαι...πχ ποσες κουβερτες, τι ειδους, και ρουχαλακια...

Καταρχην δεν μας έχεις πει φύλλο!!:P

Λοιπόν πήρα

3 σετ σεντόνια + 1 λίκνου γτ στην αρχή θα έχω το λίκνο αλλά θα χρησιμοποιήσω τα μεγάλα δεν με νοιάζει

4 σετ πετσέτες

1 πάντα με πάπλωμα κ κουνουπιέρα το βρήκα σε προσφορά ολα μαζί

4σελτεδακια κ αν χρειαστώ θα πάρω κ από jumbo που έχει

Κ εκει μου έκαναν δώρο το μαξιλάρι θηλασμού το οποίος κοριτσια ειναι τέλειο να πάρετε

2 κουβέρτες 1 βελουτε κ 1 πολυ ωραία από την 1 από την μια βελουτε κ από την άλλη πλέκτη

Πάνες αγκαλιάς 8

8 φορμάκια τα 4 βελουτε κ 4 πυτζαμακια

14 εσώρουχα διαφορετικούς μήνες

Αυτά δεν θυμάμαι κάτι άλλο

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Μπράβο calliope για τις αγορές σου !! Εγω άρχισα τα ψώνια αλλά τα παράγγειλα απο τα next απο το internet τα περισσότερα k πήρα κ 2 βελουτε φορμάκια απο λητώ και σαλιάρες και σελτεδακια απο jumbo! Τωρα μου μένουν σεντονάκια , κουβερτούλες κ πάντα με πάπλωμα για την κούνια . Κ εγω τον επόμενο μηνα θα πάρω μπιμπερό πιπίλες ενδοεπικοινωνία και έναν θερμαντήρα. Ευτυχώς αποστείρωτη μου έδωσε η ξαδέρφη μου.

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Καταρχην δεν μας έχεις πει φύλλο!!:P

Λοιπόν πήρα

3 σετ σεντόνια + 1 λίκνου γτ στην αρχή θα έχω το λίκνο αλλά θα χρησιμοποιήσω τα μεγάλα δεν με νοιάζει

4 σετ πετσέτες

1 πάντα με πάπλωμα κ κουνουπιέρα το βρήκα σε προσφορά ολα μαζί

4σελτεδακια κ αν χρειαστώ θα πάρω κ από jumbo που έχει

Κ εκει μου έκαναν δώρο το μαξιλάρι θηλασμού το οποίος κοριτσια ειναι τέλειο να πάρετε

2 κουβέρτες 1 βελουτε κ 1 πολυ ωραία από την 1 από την μια βελουτε κ από την άλλη πλέκτη

Πάνες αγκαλιάς 8

8 φορμάκια τα 4 βελουτε κ 4 πυτζαμακια

14 εσώρουχα διαφορετικούς μήνες

Αυτά δεν θυμάμαι κάτι άλλο

Καλημερα, αγορακι περιμενω!

Να σε ρωτησω:

1.To set προικας το πηρες απο ΗΡΑ-ΛΗΤΩ?

2.Οι κουβερτες ειναι μεγεθους για λικνο?Η αγκαλιας?

3.Τα φορμακια και τα εσωρουχα τι μεγεθος?Τα εσωρουχα κοντομανικα?

F4oIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...