Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anna7190 είπε:

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλησπερα..τι κανετε? Εγω σε 2 μερες θα ειμαι με τον αντρα μου..λετε να ειναι υψηλο το ζαχαρο μου? Αλλα δεν θα μου το ελεγε ο γιατρός? Μου ειπε μια χαρα ειναι..

Άντε, έφτασε ο καιρός!

Επιτέλους θα δεις τον αντρούλη σου κ θα ξεκινήσετε την καινουρια σας ζωή!

Μην ανησυχείς για το ζάχαρο. Καλό είναι. Ο ενδοκρινολόγος μου είπε ότι τα 100 ml γλυκόζηε δεν είναι η φυσιολογική ποσότητα που προσλαμβάνοπυμε από τις τροφές. Επομένως, είναι φυσιολογικό να είναι ανεβασμένο στην καμπύλη.

tt1ac959.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κάνετε κορίτσια μου?

Από μεθαύριο θα έχω ιντερνετ στο σπίτι κ θα τα λέμε πιο συχνα.

Σήμερα το πρωί πήγα στον ενδοκρινολόγο κ τελικά μου έδωσε ινσουλίνη. Το Πρωινό ζάχαρο ήταν αρκετά ανεβασμένο. Παρά τη δίαιτα κ το περπάτημα. Αυτή την εβδομάδα έχασα 2 κιλά.

Εσείς πως είσαστε?

tt1ac959.aspx

Καλημερα κοριτσια..τι κανετε?? Αυριο θα ειμαι με τον αντρουλη μουυυυ..χθες εκανα βαλιτσες 2 μεγαλες και γεμισαν ειναι φουλ ετοιμες να σκασουν ισα ισα χωρεσαν με το ζορι τα μωρουδιακα ..και εχω και μια κουτα με το καροτσι..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλημερα κοριτσια..τι κανετε?? Αυριο θα ειμαι με τον αντρουλη μουυυυ..χθες εκανα βαλιτσες 2 μεγαλες και γεμισαν ειναι φουλ ετοιμες να σκασουν ισα ισα χωρεσαν με το ζορι τα μωρουδιακα ..και εχω και μια κουτα με το καροτσι..

Καλό σου ταξίδι!!Με το καλό να βρεθείτε με τον άντρα σου!Θα μας λες νέα σου από την καινούρια σου πόλη!

Κορίτσια έχω μπει στην 26η εβδομάδα!

Σε μια εβδομάδα μπαίνω στον εβδομο? Σωστά τα υπολογίζω?

Τελικά περνάει γρήγορα ο καιρός!

Αχ πολύ παρηγορήθηκα όταν διάβασα την ερώτηση σου !! Εμείς στο σπίτι έχουμε απίστευτο γέλιο, λέμε ότι θα πάω να γεννήσω κ ακόμα θα αναρωτιόμαστε σε ποιο μήνα είμαι !! Τελικά συνειδτοποίησα ότι εβδομάδες κ μήνες δεν θα συμπέσουν ποτέ γιατί απλούστατα ο γιατρός τα μετράει αλλιώς ενώ εγώ ξέρω πότε συνέλαβα.........Anyway, είμαστε στην ίδα φάση περίπου !!!!

SW8up3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχετε διαλέξει κούνια και καρότσι ?? Εμείς τώρα ξεκινήσαμε την αναζήτηση στην αγορά του Ηρακλείου Κρήτης (μετά από πολλήηηηη αναζήτηση στο ίντερνετ) και έχουμε καταμπερδευτεί !!!

SW8up3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε????

Εγω μπηκα εχθες στην 25η εβδομαδα!Την Δευτερα ζυγιστηκα και απο την αρχη της εγκυμοσυνης εχω παρει 5 κιλα.

Η μεση μου τα εχει παιξει,εχω καταπιαστει αυτες τις ημερες με τις ντουλαπες και κουραζομαι αρκετα.

Εγω θα ανεβω Αθηνα την αλλη εβδομαδα κ θα παω h&m για το μικρουλη μου!!!

Και οτι βρω για μενα παλι απο εκει εχω κ ενα γαμο βρε κοριτσια κ πραγματικα δεν ξερω τι να βαλω που τα καλοκαιρινα δεν φοριουνται πλεον κ χειμωνιατικα δεν μου κανει τπτ!!!

mama konstantinou που το βρηκες αυτο το καταστημα benetton? πηρα κ εγω το καλοακιρι που ημουν πατρα στα 7 ευρω ενα μπλουζακι κ ενα παντελονακι:D:D

Καλλιοπακη με το καλο να μας ερθεις!!!Και καλα ψωνια!!!Το καταστημα της benetton ηταν στην Ν.Ιωνια.

Καλησπερα..τι κανετε? Εγω σε 2 μερες θα ειμαι με τον αντρα μου..λετε να ειναι υψηλο το ζαχαρο μου? Αλλα δεν θα μου το ελεγε ο γιατρός? Μου ειπε μια χαρα ειναι..

Κορινα σημερα ταξιδευεις?Καλο ταξιδι να εχεις!!!!Ευχομαι ολα να σας πανε δεξια στην νεα σας αρχη!!!

Κορίτσια έχετε διαλέξει κούνια και καρότσι ?? Εμείς τώρα ξεκινήσαμε την αναζήτηση στην αγορά του Ηρακλείου Κρήτης (μετά από πολλήηηηη αναζήτηση στο ίντερνετ) και έχουμε καταμπερδευτεί !!!

Εγώ σήμερα αποφάσισα για το καρότσι.Αοφάσισα το inglesina trilogy. Είναι αρκετά ακριβό, αλλά ελπίζω ότι τα αξίζει τα λεφτά του.

Για κούνια δεν εχω σκεφτει ακόμη. Λέω να πάρω μια φτηνή με ένα καλό στρώμα.Απλά σκέφτομαι να πάρω μία που να γίνεται προεφηβικό κρεβάτι.

Πάντως, δεν έχουμε πολύ χρόνο. Σήμερα μου είπαν πως για το καρότσι χρειάζονται περίπου 40 μέρες παράδοση, εάν δεν το έχουν ετοιμοπαράδοτο

στο κατάστημα. Στην Αθήνα σίγουρα το βρίσκεις ετοιμοπαράδοτο σε κάποιο κατάστημα. Στην επαρχία πρέπει ίσως να το παραγγείλεις.

tt1ac959.aspx

Καλημέρα σας! Πως είστε εγκυούλες;

Εγώ συνέρχομαι απ την ίωση, αν και έχω βγάλει έρπη και δεν μπορώ να τον καταπολεμήσω οπότε τον ανέχομαι.

Ραντεβού με τον γιατρό μου έχω το 1ο 15ημερο του Νοέμβρη οπότε και οι εξετάσεις θα γίνουν αρχές του μήνα.

Να σας ρωτήσω... Θα κάνετε doppler; Είναι ο λεγόμενος υπέρηχος ανάπτυξης και για να παραμείνω ήρεμη θα το κάνω και αυτό στον εμβρυολόγο που έχει κάνει όλους τους μεγάλους υπερήχους μου. Στην κόρη μου δεν είχα κάνει, πολλά δεν είχα κάνει δηλαδή αλλά τέλος πάντων.

Από αγορές, προχωράμε σιγά σιγά. Περιμένω και τους γονείς μου τέλος του μήνα ώστε να κάνουμε χοντρές δουλειές και χοντρές αγορές επίσης (στρώματα, προίκα)

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

Εγώ χθες είχα ραντεβού με το γιατρό μου και είδαμε τη μικρή μας. Όλα πάνε καλά και για τις δυο μας. Το μωράκι μας έχει φτάσει τα 900γρ., ενώ εγώ έχω πάρει 6 κιλά συνολικά. Προγραμματίσαμε και την καμπύλη σακχάρου. Μου είπε να την κάνω σε 2 εβδομάδες, δηλ. στην 28η. Άντε να δούμε πως θα πάει και αυτή η εξέταση. Δεν έχουμε κάποιο ιστορικό στην οικογένεια αλλά ποτέ δεν ξέρεις.... Επίσης, προγραμματίσαμε να ξεκινήσω και μαθήματα με τη μαία, η οποία τυχαίνει να είναι και σύζυγος του γιατρού μου και είναι πάντα εκεί στους υπερήχους. Περισσότερο βοηθάει η μαία την ώρα του τοκετού παρά ο γιατρός. Ο γιατρός είναι για τα δύσκολα αν χρειαστεί. Οπότε βοηθάει νομίζω να έχεις κοντά σου κάποια που εμπιστεύεσαι και σε έχει προετοιμάσει για το πως να αντιμετωπίσεις τη στιγμή εκείνη. Δεν ξέρω τι γνώμη έχουν και όσες είναι ήδη μανούλες.

Από αγορές εμείς έχουμε μείνει λίγο πίσω. Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ τα καρότσια στους δρόμους και βλέπω ότι το inglesina trilogy κυκλοφορεί πολύ. Μεγιά σας hope1234.

tt1b6b18.aspx

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΕ ΠΗΤ 11-2 (ΟΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΠΙΑΣΩ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ!) Κ ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟTRILOGY!ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ Η ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΕΙ?

F4oIp2.png

Καλησπέρα και μεις περιμένουμε το πρώτο μας μωράκι(κοριτσάκι) με ΠΗΤ 12/01 ..Σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε και γίνεται ένας ψιλοχαμός σπίτι από μωρουδιακά,ευτυχώς τα είχαμε ήδη από μια ξαδέρφη μου που γέννησε πρόσφατα και απλά θέλουν ένα καλό φρεσκάρισμα..Ευχομαι σε όλες με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας!:)

uOZHp12.png

Καλησπέρα κοριτσάκια !

Λοιπόν, εμείς κάναμε προχτές τον υπέρηχο καρδιάς εμβρύου και δόξα τω Θεώ όλα είναι τέλεια...Βέβαια, το ραντεβού ήταν στις 10 το πρωί και η εξέταση ολοκληρώθηκε στις 2 παρά κάτι γιατί ο μικρούλης μας ήταν πολύ ήσυχος και σε ακατάλληλη θέση (μπρούμυτα) οπότε με έστειλε ο γιατρός να πιω μια πολλλλλύυυυυ γλυκιά σοκολάτα για να τον κάνουμε να ζωηρέψει;)....Στις 17 Νοέμβρη θα κάνουμε ξανά μεγάλο υπέρηχο για να δούμε το νευρικό σύστημα και τον εγκέφαλο.......αχ...τι να πω...εμένα η μαμά μου όταν ήταν έγκυος σε μένα, πήγε 2 φορές στο γυναικολόγο και μια χαρά γεννήθηκα...τώρα μας έχουν ταράξει στις εξετάσεις...δεν πειράζει όμως, ευκαιρία να βλέπουμε και τον μικρούλη μας......

Διαβάζω ότι πολλές από σας έχετε επιλέξει Inglesina trilogy...δεν ξέρω βρε κορίτσια, εγώ που έκανα μια βολτίτσα στα μαγαζιά, όλα τα καρότσια μου φαινόντουσαν πολύ βαριά....Πάντως μου έδειξαν αυτό το καρότσι που μου φάνηκε αρκετά ποιοτικό και ελαφρύ http://www.babybecool.es/en/collection/slide/ και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά.........επίσης, μου ήρθε Mail από το Τρίκυκλο και γι'αυτό το καρότσι

http://easywalker.nl/product/mosey/...Ρίξτε μια ματιά όσες ενδιαφέρεστε......

SW8up3.png

Καλησπερα κοριτσια

Κορινα τωρα λογικα θα εισαι κοντα στον αντρα σου κ να εισαι χαρουμενη!!

Καλως ηρθαν τα νεα κοριτσια!!

Εγω ειμαι αρρωστουλα σε ελαφρια μορφη μεχρι στιγμης κ ελπιζω να γινω γρηγορα καλα γτ αυριο ταξιδευω για αθηνα κ θελω να κανω με ησυχια τα ψωνια μου!!!:confused::confused::confused::confused:

Εγω σε κιλα παραμενω σταθερα στα 10 πανω ευτυχως δεν εχω παρει αλλο!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....κοριτσάκι!!

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγοράκι!!

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

s.ria: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! 웃

baby2?: ΠΗΤ 14/01/201.....κοριτσάκι!!

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

Ντάλια7: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!

marako: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....αγοράκι!!

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

LITTLE_STAR: ΠΗΤ 11/02/2015....

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...