Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anna7190 είπε:

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια εγω δυστυχως δεν εχω ιντερνετ κ μπαινω οποτε μπορω απο το κιν...χθες εκανα την καμπυλη σακχαρου κ βγηκε πολυ καλη!!!! Ειχα ενα αγχος γτ τρωω πολλα γλυκα κ δεν ηθελα να τα κοψω...:D

Για κιλα μην μιλησω καλυτερα γτ εχω παρει απο το 2ο 3μηνο 10 κιλα ο γιατρος μου δεν μου ειπε κατι γτ πολυ απλα δεν εχω παχυνει...απλα εχω μεγαλη κοιλια μεγαλη κατακρατηση υγρων κ φουλ πρηξιμο!!!! Τωρα ευτυχως δεν ειχα παρει...

Μπραβο Καλλιοπη για την καμπυλη!!!Ολα καλα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!

'Τι κανετε???

Εμεις σημερα καναμε τα πρωτα μας ψωνια για τον μπεμπακο μας!!!!του πηραμε τα ρουχα που θα φορεσει στο μαιευτηριο για να επιστρεψουμε στο σπιτακι μας!!!

Του διαλεξαμε ενα λευκο ολοσωμο φορμακι βελουτε και μια γαλαζια ολοσωμη φορμα εξοδου!Πολυ το χαρηκαμε!!!!

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω ρουχα εγκυμοσυνης εχετε ψωνισει?Κι αν ναι απο που?Ψαχνω να βρω παντελονι τζιν και δεν βρισκω,θελω να ειναι και οικονομικο,δεν αξιζει να δωσω πολλα χρηματα για ενα ρουχα που θα το βαλω 3-4 μηνες...απο μπλουζακια οκ μπορω να βρω οικονομικα,γιατι περνω κανονικα αλλα να ειναι φαρδια,αλλα παντελονι????

Εγώ ευτυχώς έχω ρούχα από την πρώτη μου εγκυμοσύνη κι έχω δανειστεί και κάτι από την αδερφή μου.Όμως έκανα μια έρευνα αγοράς...Λοιπόν ,αν δε σου πέφτει μακριά το smart park ,δίπλα στο Μac Arthour (στα Σπάτα) έχει εκεί ένα μεγάλο ORCHESTRA-premamam μαζί (στο ίδιο μαγαζί).Εκεί έχει ρούχα εγκυμοσύνης που αν έχεις και την κάρτα club του ORCHESTRA τα παίρνεις μισή τιμή..(εγώ πήρα ένα φουστανάκι 15 ευρώ από 30) .Παραδίπλα έχει και κατάστημα H&M στο οποίο μπορείς επίσης να πετύχεις οικονομικά ρούχα.Είναι ωραία βόλτα ,έχει και παιδότοπο για τον Κωνσταντίνο...

Καλησπερα κοριτσια εγω δυστυχως δεν εχω ιντερνετ κ μπαινω οποτε μπορω απο το κιν...χθες εκανα την καμπυλη σακχαρου κ βγηκε πολυ καλη!!!! Ειχα ενα αγχος γτ τρωω πολλα γλυκα κ δεν ηθελα να τα κοψω...:D

Για κιλα μην μιλησω καλυτερα γτ εχω παρει απο το 2ο 3μηνο 10 κιλα ο γιατρος μου δεν μου ειπε κατι γτ πολυ απλα δεν εχω παχυνει...απλα εχω μεγαλη κοιλια μεγαλη κατακρατηση υγρων κ φουλ πρηξιμο!!!! Τωρα ευτυχως δεν ειχα παρει...

Μπράβο Καλλιόπη για την καμπύλη...Έχω αγωνία για τη δικιά μου...Την άλλη βδομάδα θα πάω...

Εγώ ευτυχώς έχω ρούχα από την πρώτη μου εγκυμοσύνη κι έχω δανειστεί και κάτι από την αδερφή μου.Όμως έκανα μια έρευνα αγοράς...Λοιπόν ,αν δε σου πέφτει μακριά το smart park ,δίπλα στο Μac Arthour (στα Σπάτα) έχει εκεί ένα μεγάλο ORCHESTRA-premamam μαζί (στο ίδιο μαγαζί).Εκεί έχει ρούχα εγκυμοσύνης που αν έχεις και την κάρτα club του ORCHESTRA τα παίρνεις μισή τιμή..(εγώ πήρα ένα φουστανάκι 15 ευρώ από 30) .Παραδίπλα έχει και κατάστημα H&M στο οποίο μπορείς επίσης να πετύχεις οικονομικά ρούχα.Είναι ωραία βόλτα ,έχει και παιδότοπο για τον Κωνσταντίνο...

Γεια σας κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Ναι,εχω παει στο smart-park,ειναι λιγο μακρυα μου αλλα το κανουμε σαν βολτουλα οποτε δεν μας κουραζει;)

Τελικα σημερα πηγα στα prenatal και βρηκα ενα ωραιο παντελονακι,και ενα ωραιο μπλουζακι οποτε νομιζω πως ειμαι οκ!Θα χρειαστω ενα ανετο ζευγαρι παπουτσια ωστε να μπορω να τα βαζω-βγαζω ανετα.

Σημερα καθως εκανα βολτα στα μαγαζια,βρηκα ενα μαγαζι στοκ της benetton και αγορασα ενα σετακι για το μικρουλη μου,μονο με 8 ευρω και ειναι τελειο!!!

Βρε κοριτσια,ελεγα οτι δεν χρειαζομαι ρουχα για το μικρο(και οντως δηλαδη δεν χρειαζομαι, παρα μονο συγκεκριμενα πραγματακια),αλλα τα βλεπω τοσο ομορφα και γλυκα στα μαγαζια και τα θελω ολααααααα......

Καλησπέρα σε όλες!

Εγώ κρύωσα, έχω βαρβάτο συνάχι και είναι το χειρότερό μου απ όταν ήμουν παιδί! Δε μπορώ να κοιμηθώ, δε μπορώ να μαι ξαπλωμένη και όλα τα δεν!

MamaKonstantinou μην αισθάνεσαι άσχημα. Κι εγώ του ψωνίζω και επιπλέον απ ότι χρειάζομαι. Όπως λέει και η μαμά μου "τι αυτός ο καημένος όλο μεταχειρισμένα θα έχει;"

Γι αυτό αν και για τόσο μικρό ελάχιστα χρειάζομαι (τα είχα ουδέτερα λόγω αποστροφής στο ροζ!), κάθε λίγο ψωνίζω κι από κάτι! Γενικά ψωνίζω λίγα λίγα ώστε να μη δυσκολευτούμε. Από ρουχισμό μου λείπουν μόνο μακρυμάνικα ζιπουνάκια, και φόρμα εξόδου. Από προίκα, επειδή θέλω να μην είναι "ριγμένος" θα του αγοράσω ολόκληρη προίκα κούνιας και σετ πετσέτες γιατί θέλω το κάθε παιδί να έχει τις δικές του. Της κόρης μου οι πετσέτες ακόμα βγάζουν τα λεφτά τους καθώς εξακολουθεί να τις χρησιμοποιεί.

Σελτεδάκια θα πάρω επίσης καθώς και αυτά τα χρησιμοποιούμε ακόμα (ναι ακόμα, μετά το μπάνιο για να μη βραχεί το κρεβάτι της).

Τέλος, καλλυντικά (αυτή τη φορά φαρμακείου και όχι μαζικού εμπορίου - έμαθα πια- ) παίρνω ένα κάθε 2 εβδομάδες ώστε να τελειώνω και αυτές τις μέρες κάνω τη λίστα με τα απαραίτητα γενικώς. πχ θηλές- καπάκια μπιμπερό, πιπίλες, απορρυπαντικά βρεφικά κ.ο.κ.

Έτσι θα ψωνίζω από λίγα γιατί άλλο 40 ευρώ κάθε 15 μέρες, άλλο 400 ευρώ με τη μια.

Ρούχα εγκυμοσύνης δεν ψωνίζω. Έχω ένα παντελόνι απ την προηγούμενη εγκυμοσύνη που ίσως με βγάλει μέχρι τέλους. Λόγω σωματότυπου αλλά και λόγω στυλ, τον χειμώνα προτιμώ μπλουζοφορέματα και κολαν. Άρα αν ψωνίσω, θα πάρω κανονικά ρούχα, ίσως ένα μέγεθος παραπάνω.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!

Εγώ κρύωσα, έχω βαρβάτο συνάχι και είναι το χειρότερό μου απ όταν ήμουν παιδί! Δε μπορώ να κοιμηθώ, δε μπορώ να μαι ξαπλωμένη και όλα τα δεν!

MamaKonstantinou μην αισθάνεσαι άσχημα. Κι εγώ του ψωνίζω και επιπλέον απ ότι χρειάζομαι. Όπως λέει και η μαμά μου "τι αυτός ο καημένος όλο μεταχειρισμένα θα έχει;"

Γι αυτό αν και για τόσο μικρό ελάχιστα χρειάζομαι (τα είχα ουδέτερα λόγω αποστροφής στο ροζ!), κάθε λίγο ψωνίζω κι από κάτι! Γενικά ψωνίζω λίγα λίγα ώστε να μη δυσκολευτούμε. Από ρουχισμό μου λείπουν μόνο μακρυμάνικα ζιπουνάκια, και φόρμα εξόδου. Από προίκα, επειδή θέλω να μην είναι "ριγμένος" θα του αγοράσω ολόκληρη προίκα κούνιας και σετ πετσέτες γιατί θέλω το κάθε παιδί να έχει τις δικές του. Της κόρης μου οι πετσέτες ακόμα βγάζουν τα λεφτά τους καθώς εξακολουθεί να τις χρησιμοποιεί.

Σελτεδάκια θα πάρω επίσης καθώς και αυτά τα χρησιμοποιούμε ακόμα (ναι ακόμα, μετά το μπάνιο για να μη βραχεί το κρεβάτι της).

Τέλος, καλλυντικά (αυτή τη φορά φαρμακείου και όχι μαζικού εμπορίου - έμαθα πια- ) παίρνω ένα κάθε 2 εβδομάδες ώστε να τελειώνω και αυτές τις μέρες κάνω τη λίστα με τα απαραίτητα γενικώς. πχ θηλές- καπάκια μπιμπερό, πιπίλες, απορρυπαντικά βρεφικά κ.ο.κ.

Έτσι θα ψωνίζω από λίγα γιατί άλλο 40 ευρώ κάθε 15 μέρες, άλλο 400 ευρώ με τη μια.

Ρούχα εγκυμοσύνης δεν ψωνίζω. Έχω ένα παντελόνι απ την προηγούμενη εγκυμοσύνη που ίσως με βγάλει μέχρι τέλους. Λόγω σωματότυπου αλλά και λόγω στυλ, τον χειμώνα προτιμώ μπλουζοφορέματα και κολαν. Άρα αν ψωνίσω, θα πάρω κανονικά ρούχα, ίσως ένα μέγεθος παραπάνω.

Περαστικα!Σε καταλαβαινω...ετσι ημουν και εγω λιγες μερες πριν...ειδικα οταν ξαπλωνα δεν μπορουσα καθολου...

Εχω ακουσει απο πολλες κοπελες που προτιμουν να αγορασουν κανονικα ρουχα και εγκυμοσυνης και το δοκιμασα και εγω αλλα οτι παντελονια εβαζα δεν καθοντουσαν καλα επανω μου,αλλου ηταν στενα και αλλου σακουλιαζανε,ισως φταει και ο σωματοτυπος μου.Αλλα αυτο πηρα σημερα νομιζω οτι θα το βολευτω και μετα.

Όχι δε μίλησα για παντελόνια κανονικά! Δεν τα προτιμώ τα παντελόνια γενικά στο ντύσιμό μου, πόσο μάλλον τώρα που σίγουρα θα με ενοχλούν! Παντελόνια μόνο εγκυμοσύνης!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εγω θα ανεβω Αθηνα την αλλη εβδομαδα κ θα παω h&m για το μικρουλη μου!!!

Και οτι βρω για μενα παλι απο εκει εχω κ ενα γαμο βρε κοριτσια κ πραγματικα δεν ξερω τι να βαλω που τα καλοκαιρινα δεν φοριουνται πλεον κ χειμωνιατικα δεν μου κανει τπτ!!!

mama konstantinou που το βρηκες αυτο το καταστημα benetton? πηρα κ εγω το καλοακιρι που ημουν πατρα στα 7 ευρω ενα μπλουζακι κ ενα παντελονακι:D:D

ravT Περαστικουλια σου!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπέρα κι από εμένα κορίτσια!!

Κορίνα κι εγώ εχθές είχα γιατρό και τα άκουσα...Ο μπέμπης είναι ένα κιλό, μου είπε πως είνια μεν στα φυσιολογικά όρια αλλά στα ανώτερα φυσιολογικά. Έχω βάλει τέσσερα κιλά και προσέχω, η καμπύλη ζαχάρου άψογη- ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω....

Θα με δυσκολέψει λέει στον τοκετό, ίσως ελαττώσω κι άλλο τα γεύματα μου μήπως και το κουμαντάρω κάπως...

Ποιον γυναικολόγο έχεις; λες να μας κατσαδιάζει ο ίδιος;; χαχαχαχα

Εμενα μου ειπε οτι ειναι μεγαλος και αν συνεχισω ετσι θα δυσκολευτω πολυ και θα γεννηθει 4 κιλα , εγω ξεκινησα 49 κιλα και τωρα ειμαι 58.. αλλα δεν μπορω να κρατηθω οταν θελω να φαω τρωω και τρωω και πολλα γλυκα και χαζομαρουλες μαλλον γι αυτο πηρα τοσα κιλα..ο γιατρος μου ειναι Σέρρες.. εσενα?

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

'Τι κανετε???

Εμεις σημερα καναμε τα πρωτα μας ψωνια για τον μπεμπακο μας!!!!του πηραμε τα ρουχα που θα φορεσει στο μαιευτηριο για να επιστρεψουμε στο σπιτακι μας!!!

Του διαλεξαμε ενα λευκο ολοσωμο φορμακι βελουτε και μια γαλαζια ολοσωμη φορμα εξοδου!Πολυ το χαρηκαμε!!!!

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω ρουχα εγκυμοσυνης εχετε ψωνισει?Κι αν ναι απο που?Ψαχνω να βρω παντελονι τζιν και δεν βρισκω,θελω να ειναι και οικονομικο,δεν αξιζει να δωσω πολλα χρηματα για ενα ρουχα που θα το βαλω 3-4 μηνες...απο μπλουζακια οκ μπορω να βρω οικονομικα,γιατι περνω κανονικα αλλα να ειναι φαρδια,αλλα παντελονι????

Εγω πηρα χθες μια σαλοπετα αλλα οχι εγκυμοσύνης την πηρα μεγαλυτερη για να μου κανει και αργοτερα την βρηκα φθηνη και επειδη τρελενομαι για σαλοπετες και δεν εβρισκα εγκυμοσυνης την πηρα 20ε εκανε..ρουχα εγκυμοσύνης θα παρω απο γερμανια απα τα h&m εχει τζιν εγκυμοσύνης απο 20-30 ε και εχει και μπλουζες..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα.. τι κανετε? Εγω εκανα εξετασεις εχω μονο χαμηλο αιματοκρτικη 32 επεσε σε ενα μηνα πολυ..εκανα και καμπύλη ζαχαρου 2 ωρη με 100 γρ. Γλυκοζη πολυ αηδια ,αναγουλιασα..βγηκαν τα αποτέλεσματα στα 0 λεπτα νυστειας εχω 76 ζαχαρο, στα 60 λεπτα εχω 120 με φυσιολογικες τιμες 120-160 και στα 120 λεπτα εχω 121 με φυσιολογικές τιμες 70-110 ,πηρα τηλ τον γιατρο μου και μου ειπε ειναι μια χαρα απλα να προσεχω λιγο και για το ζαχαρο και για τα κιλα να μην παρω πολλα..πλησιάζουν και οι μερες τεταρτη θα ειμαι γερμανια με τον αντρουλη μου..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλησπερα.. τι κανετε? Εγω εκανα εξετασεις εχω μονο χαμηλο αιματοκρτικη 32 επεσε σε ενα μηνα πολυ..εκανα και καμπύλη ζαχαρου 2 ωρη με 100 γρ. Γλυκοζη πολυ αηδια ,αναγουλιασα..βγηκαν τα αποτέλεσματα στα 0 λεπτα νυστειας εχω 76 ζαχαρο, στα 60 λεπτα εχω 120 με φυσιολογικες τιμες 120-160 και στα 120 λεπτα εχω 121 με φυσιολογικές τιμες 70-110 ,πηρα τηλ τον γιατρο μου και μου ειπε ειναι μια χαρα απλα να προσεχω λιγο και για το ζαχαρο και για τα κιλα να μην παρω πολλα..πλησιάζουν και οι μερες τεταρτη θα ειμαι γερμανια με τον αντρουλη μου..

Εμενα μου εδωσαν 75γρ γλυκοζη στα 0λεπτα ειχα 71 με φ.τ. 70-115 στα 60` 82 κ στα 120` επεσε στα 73 και ο αιματοκριτης μου τωρα επεσε στο 34....ακομα δεν εχω παει στο γιατρο μαλλον αυριο αν προλαβω...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Γεια σας κορίτσια!!

raVT περαστικά σου κοπέλα μου!Δεν υπάρχει χειρότερο για μένα από το να μην μπορώ να πάρω ανάσα!

Κι εγώ με μπλουζοφορέματα θα τη βγάλω το χειμώνα που έτσι κι αλλιώς τα φοράω γιατί με βολεύουν..Με παπούτσια να δω τι θα κάνω...Τα πόδια μου έχουν αρχίσει να πρήζονται...ενώ οπτικά δε φαίνεται το καταλαβαίνω από τα παπούτσια.Ακόμα καλοκαιρινά φοράω...Πήγα να βάλω τις μπαλαρίνες μου που είναι ιδιαιτέρως άνετες και δεν μπορούσα να περπάτήσω...Ακόμα και τα αθλητικά μου με σφίγγουν.Και θα χρειαστώ και κανένα χειμωνιάτικο νυχτικό γιατί μόνο πιτζάμες έχω και με σφίγγουν στο λάστιχο...

Αχ,ρε κορίτσια έχουμε τόσες δουλειές να κάνουμε στο σπίτι για να ετοιμάσουμε το δωμάτιο του μωρού κι ο άντρας μου όλο δουλεύει..Πάλι δούλευε σαββατοκύριακο...Άν δεν μετακομίσουμε κάποια έπιπλα στο δωμάτιό μας ,να βάψουμε,να φτιάξουμε ντουλάπα πως θα αρχίσω εγώ να ετοιμάζω τα ρούχα του μωρού;Κουκουρούκου.....θα πάει σχολείο το μωρό κι μείς ακόμα θα μαστορεύουμε...Τελοσπάντων,σόρρυ για την γκρίνια,καλή σας νύχτα!!

Καλημέρα κορίτσια,

Έχετε ακούσει για τα “Prenatal Days”?????

Με την ενέργεια «Prenatal days» έως τις 26 Οκτωβρίου ένα δώρο περιμένει τις μέλλουσες μαμάδες σε όλα τα καταστήματα Prenatal.

Η Prenatal προσφέρει σε όλες τις γυναίκες που περιμένουν παιδί ένα Welcome Kit, πλούσιο σε πολύτιμες συμβουλές και πληροφορίες.

Κατά τη διάρκεια των Prenatal days το εξειδικευμένο προσωπικό θα είναι διαθέσιμο να σας δίνει συμβουλές και προτάσεις για τις αγορές σας. Επίσης με την έκδοση της Prenatal Card (είναι δωρεάν και σας εξασφαλίζει αποκλειστικά προνόμια και υπηρεσίες), θα προσφέρεται στις μέλλουσες μαμάδες δωρεάν ένα ειδικό Welcome Kit που περιέχει:

- ένα φυλλάδιο με όλες τις υπηρεσίες και τις πρωτοβουλίες που είναι αφιερωμένες στην περίοδο της εγκυμοσύνης

- τον πρακτικό οδηγό εγκυμοσύνης για να διανύσεις τις μέρες της αναμονής με χρήσιμες και ενδιαφέρουσες προτάσεις

- τη λίστα με τα απαραίτητα για να οργανώσεις καλύτερα τις αγορές για σένα και τα παιδιά σου

- ένα χρήσιμο φάκελο που θα μπορείς να χρησιμοποιείς για να συγκεντρώνεις τις διάφορες εξετάσεις

http://www.prenatal.gr/content/prenatal/el/news/prenatal_days.html

tt1b6b18.aspx

Καλησπερα..τι κανετε? Εγω σε 2 μερες θα ειμαι με τον αντρα μου..λετε να ειναι υψηλο το ζαχαρο μου? Αλλα δεν θα μου το ελεγε ο γιατρός? Μου ειπε μια χαρα ειναι..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...