Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλλιοπη εμενα ο γιατρος μου ειπε κανει να ταξιδευψω κανονικα..ξερω πολλες που ταξιδεψαν με αεροπλανο..με πλοιο πιο πολυ θα ταλαιπωρηθεις νομιζω..

Γιουλι εσυ που ταξιδευεις με αεροπλανο περνας κανονικα απο ελεγχο? Σε βοηθανε στο αεροδρομιο με τις βαλιτσες ας πουμε? Και εγω με aegean θα ταξιδεψω..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κανετε κοριτσια?? Εγω αυριο εχω γιατρο θα δω τον μπεμπη..και σε μια εβδομαδα θα ειμαι με τον αντρα μου..

Αυτο το ζαχαρο πολυ το φοβαμαι και εγω γιατι καθε μερα και κατι γλυκο θα φαω..θα του πω να μου γραψει καμπύλη να κανω την παρασκευη πριν φυγω για να του πω και αποτελεσματα..

Εδω εχει πολυ κρυο και αρχισαμε να αναβουμε σομπα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Κορίνα με το καλο να δεις το μωράκι σου αυριο . Δεν περνάω απο έλεγχο λόγω εγκυμοσύνης . Περνάω απο δίπλα ακριβώς κ μου κάνουν σωματικό έλεγχο όχι κάτω απο το μηχάνημα . Εγω συνήθως παω για 2-3 μερες Αθηνα εχω λίγα πράγματα κ μπορω ακόμη να τα κουβαλήσω μόνη μου αλλά γενικά βοηθάνε μην ανησυχείς.

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Καλλιοπη εμενα ο γιατρος μου ειπε κανει να ταξιδευψω κανονικα..ξερω πολλες που ταξιδεψαν με αεροπλανο..με πλοιο πιο πολυ θα ταλαιπωρηθεις νομιζω..

Γιουλι εσυ που ταξιδευεις με αεροπλανο περνας κανονικα απο ελεγχο? Σε βοηθανε στο αεροδρομιο με τις βαλιτσες ας πουμε? Και εγω με aegean θα ταξιδεψω..

korina89 ,eπειδή φέτος το καλοκαίρι είχαμε πολλά πήγαινε-έλα στο αεροδρόμιο αφού και η μαμά μου και η πεθερά μου ταξίδεψαν θέλω να σου πω κάτι που έμαθα.Μπορείς να τηλεφωνήσεις στην εταιρεία με την οποία πετάς και να ζητήσεις wheeling chair.Έρχεται ένα παληκαράκι με καρέκλα και σε παραλαμβάνει από τα εκδοτήρια της κάρτας επιβίβασης ,παραδίδεις τις βαλίτσες στον έλεγχο και τη χειραποσκευή την αναλαμβάνει ο ίδιος.Μη νομίζεις οτι πρέπει να είναι κάποιος με κινητικά προβλήματα για να τον εξυπηρετήσουν με καρέκλα.Εδώ άνθρωποι χωρίς κανένα πρόβλημα κι επειδή δε θέλουν να ταλαιπωρηθούν ή δεν ξέρουν που πρέπει να πάνε ζητάνε wheeling chair.Πόσο μάλλον εσύ που είσαι και έγκυος!Ο υπάλληλος θα μεταφέρει εσένα και οι συγγενείς που τυχόν σε συνοδεύουν περπατάνε μαζί σας κανονικά μέχρι την πύλη που περνάνε μόνο όσοι ταξιδεύουν.Ο δε υπάλληλος θα σε πάει μέχρι να επιβιβαστείς στο αεροπλάνο.Εγώ αν ήταν να ταξιδέψω οπωσδήποτε θα ζήταγα καρέκλα.H alitalia δε χρέωνε τίποτα επιπλέον στο εισιτήριο για την καρέκλα.Πάρε και ρώτα στην Aegean...Καλό ταξίδι σου εύχομαι,με το καλό να συναντήσεις τον άντρα σου κι όλα να σας έρθουν βολικά!

Καλημέρα κοριτσια..σήμερα θα δω τον μπεμπη..

Ευχαριστω για τις απαντησεις..baby το αεροδρομιο της θεσ/ νικης ειναι μικρο δεν εχει πολυ περπατημα αρα δεν θα χρειαστω βοηθεια, της Φρανκφούρτης ειναι τεραστιο εκει θα δω τι θα κανω καποιος θα με βοηθησει με τις βαλιτσες αυτο με νοιαζει..ντρεπομαι να καθομαι σε καρεκλα που λες ..θα δω..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια...

Χθες ειδα τον μικρο μου ολα καλα...συζητησαμε κ τον μισθο του γιατρου 1100 μου ειπε μια χαρα μου φανηκε η τιμη!!

Αυριο εχω να κανω την καμπυλη σακχαρου κ εγω κ οντως βρε κοριτσια τραγικο να καθεσαι εκει 3 ωρες αλλα οκ ας ειναι καλα τα αποτελεσματα κ δεν πειραζει...

Ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις ευτυχως μονο θα παω με αεροπλανο μετα θα ειμαι με τον αντρα μου κ θα παρουμε δικλινη καμπινουλα κ θα ειμαστε μια χαρα μου εδωσε κ το οκ ο γιατρος!!

Εμενα απο την λιστα 3 εταιρειες μου εχουν στειλει δεν θυμαμαι ποιες αλλα τπτ σημαντικο πραγματικα ... ποιες στελνουν μπιμπερο κ τετοια ειδη δεν ξερω εμενα μια τσαντουλα οτι να ναι μου εστειλαν εναν φακελο μια αλλη εταιρεια κ κατι δειγματακι μια σταλια για μια φορα μονο!!:confused::confused::confused:

hope1234 υπομονη κοριτσι μου ειναι ζορι η αληθεια ειναι!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλημερα..τι κανετε?? Εγω πηγα χθες στον γιατρο ολα τελεια, ο μπεμπης βγαινει παλι μια εβδομάδα μεγαλύτερος και ειναι 1100 γρ πολυ μεγαλος λεει για την εβδομαδα που ειμαι και απο οτι υπολογισε αν συνεχισει ετσι θα γεννηθει 3700 ..με μαλωσε για τα κιλα γιατι εβαλα πολλα 9 εβαλα μεχρι τωρα και μου ειπε αν συνεχισω ετσι θα βαλω αλλα 15 και το μωρο θα βγει 4 κιλα και θα θελει καισαρικη..μου εγραψε και καμπύλη 2ωρη θα την κανω αυριο ελπιζω να ειναι καλη γιατι τρωω πολλα γλυκα..εσεις που πηγατε τωρα γιατρο Ποσα γραμμαρια ειναι τα μωρα σας??

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Καλημέρα! Κορίνα εγώ προχθές που έκανα υπέρηχο, 24w6d ήταν 720γραμμάρια +- 120 γραμμάρια.

Από κιλά είμαι +1,5 κιλό και πολύ χαίρομαι που δεν αυξάνεται γιατί απλά δεν πρέπει. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάει στο μαιευτήριο +5,5 κιλά και το ίδιο σκοπεύω να κάνω και τώρα. Είμαι ήδη υπέρβαρη (για το ύψος μου) και μου το έχει τονίσει εξ αρχής και ο γιατρός μου ότι πρέπει να μείνω στα +6-7 κιλά.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημερα..τι κανετε?? Εγω πηγα χθες στον γιατρο ολα τελεια, ο μπεμπης βγαινει παλι μια εβδομάδα μεγαλύτερος και ειναι 1100 γρ πολυ μεγαλος λεει για την εβδομαδα που ειμαι και απο οτι υπολογισε αν συνεχισει ετσι θα γεννηθει 3700 ..με μαλωσε για τα κιλα γιατι εβαλα πολλα 9 εβαλα μεχρι τωρα και μου ειπε αν συνεχισω ετσι θα βαλω αλλα 15 και το μωρο θα βγει 4 κιλα και θα θελει καισαρικη..μου εγραψε και καμπύλη 2ωρη θα την κανω αυριο ελπιζω να ειναι καλη γιατι τρωω πολλα γλυκα..εσεις που πηγατε τωρα γιατρο Ποσα γραμμαρια ειναι τα μωρα σας??

Κορινα αν το βραδυ ετρωγες κατι ελαφρυ μηπως σε βοηθουσε να ισσοροπησεις τα κιλα?π.χ. μια σαλατα ?Νομιζω πως μπορεις να φας οσο λαχανο θελεις(μπορεις να τριψεις μεσα και ενα καροτο)ή μαρουλι?

Εγω δεν ξερω ποσα κιλα ειμαι επανω,την τελευταια φορα που ζυγιστικα ημουν 1800 παραπανω,τωρα ομως νιωθω πως εχω παρει,δεν μου φαινεται ιδιατερα απλα εγω το νιωθω...Να σου πω την αληθεια δεν με πολυνοιαζει...μονο να μην μου δημιουργησει θεμα υγειας,στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα παρει 18 κιλα,οταν γεννησα ειχα αγχωθει για το πως θα φυγουν και τελικα εφυγαν ολα πολυ ευκολα και γρηγορα(ευτυχως....)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από εμένα κορίτσια!!

Κορίνα κι εγώ εχθές είχα γιατρό και τα άκουσα...Ο μπέμπης είναι ένα κιλό, μου είπε πως είνια μεν στα φυσιολογικά όρια αλλά στα ανώτερα φυσιολογικά. Έχω βάλει τέσσερα κιλά και προσέχω, η καμπύλη ζαχάρου άψογη- ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω....

Θα με δυσκολέψει λέει στον τοκετό, ίσως ελαττώσω κι άλλο τα γεύματα μου μήπως και το κουμαντάρω κάπως...

Ποιον γυναικολόγο έχεις; λες να μας κατσαδιάζει ο ίδιος;; χαχαχαχα

tt1b1872.aspx

Γεια σας κορίτσια!Τι κάνετε;

Εγώ έχω πάρει 8 κιλά κι ανησυχώ...Στην κόρη μου είχα πάρει 21 κιλά όμως δεν ήταν από το φαγητό και κανείς δε με πίστευε...Είχα κατακράτηση υγρών και τα πόδια μου ήταν τούμπανο...3 μήνες πριν γεννήσω δε φόραγα παπούτσια αλλά σαγιονάρες(ευτυχώς ήταν καλοκαίρι)Απόδειξη: με το που γέννησα ¨ξεφούσκωσα"...Σε 40 μέρες έχασα 17 κιλά χωρίς δίαιτα ,χωρίς τίποτα!!Ελπίζω αυτή τη φορά που ανακαλύψαμε τη θρομβοφιλία και ακολουθώ αγωγή να μην πάθω τα ίδια.Η αιματολόγος λέει οτι λόγω θρομβοφιλίας είχα πρηστεί στην πρώτη εγκυμοσύνη.Από βδομάδα θα πάω σε ενδοκρινολόγο να δούμε λίγο το Τ4 γιατί αυτό νομίζω ευθύνεται για τις ταχυκαρδίες και τα λαχανιάσματα και θα του πω να μου γράψει και την καμπύλη ζαχάρου.Το΄χω κι αυτό ένα άγχος γιατί ο πατέρας μου έχει ζάχαρο...Καλό σας βράδυ!!

Γειά σας κορίτσια!

Ελπίζω να είσαστε όλες καλά.

Την προηγούμενη εβδομάδα, που πήγα γιατρό κ είδαμε τη μπέμπα (26w&3d) ήταν περίπου 800 γραμμάρια +-150.

Λοιπόν, να μην αγχώνεστε με τα κιλά, τα γλυκά και το ζάχαρο. Εγώ μέχρι να κάνω την εξέταση είχα πάρει μόνο 2 κιλά κ έτρωγα σπάνια γλυκα. Είναι θέμα οργανισμού κ όχι διατροφής. Πιο πολύ επηρρεάζεται από το αρχικό βάρος κ λιγότερο από τα κιλά που παίρνεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Εγώ έχω ψοφήσει από την πείνα κ την κούραση.Προσέχω πολύ τη διατροφή, αλλά το παλιοζάχαρο δεν πέφτει κάτω από τα ανώτατα όρια, παρα μόνο όταν κάνω κανένα 40λεπτο γρήγορο περπάτημα.Οπότε, τρεχάτε καλά μου ποδαράκια!

Προσπαθώ να δω τη θετική πλευρα κ σκέφτομαι ότι τουλάχιστο μετά τη γέννα δε θα έχω να παλεύω κ με τα κιλά!

tt1ac959.aspx

Καλησπερα κοριτσια εγω δυστυχως δεν εχω ιντερνετ κ μπαινω οποτε μπορω απο το κιν...χθες εκανα την καμπυλη σακχαρου κ βγηκε πολυ καλη!!!! Ειχα ενα αγχος γτ τρωω πολλα γλυκα κ δεν ηθελα να τα κοψω...:D

Για κιλα μην μιλησω καλυτερα γτ εχω παρει απο το 2ο 3μηνο 10 κιλα ο γιατρος μου δεν μου ειπε κατι γτ πολυ απλα δεν εχω παχυνει...απλα εχω μεγαλη κοιλια μεγαλη κατακρατηση υγρων κ φουλ πρηξιμο!!!! Τωρα ευτυχως δεν ειχα παρει...

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!

'Τι κανετε???

Εμεις σημερα καναμε τα πρωτα μας ψωνια για τον μπεμπακο μας!!!!του πηραμε τα ρουχα που θα φορεσει στο μαιευτηριο για να επιστρεψουμε στο σπιτακι μας!!!

Του διαλεξαμε ενα λευκο ολοσωμο φορμακι βελουτε και μια γαλαζια ολοσωμη φορμα εξοδου!Πολυ το χαρηκαμε!!!!

Βρε κοριτσια να σας ρωτησω ρουχα εγκυμοσυνης εχετε ψωνισει?Κι αν ναι απο που?Ψαχνω να βρω παντελονι τζιν και δεν βρισκω,θελω να ειναι και οικονομικο,δεν αξιζει να δωσω πολλα χρηματα για ενα ρουχα που θα το βαλω 3-4 μηνες...απο μπλουζακια οκ μπορω να βρω οικονομικα,γιατι περνω κανονικα αλλα να ειναι φαρδια,αλλα παντελονι????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...