Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!Τι κανετε???

Baby 2 εισαι καλυτερα?Ελπιζω να μην σε ξαναεπιασε.

Εγω κοριτσια ειμαι κρυωμενη,νιωθω χαλια τον λαιμο μου και γενικοτερα νιωθω αρρωστη...

Σημερα το πρωι,παρελαβα το βαλιτσακι της careDirect,ειχε μεσα μια κρεμα για την προστασια των θηλων,ενα κρεμοσαπουνο dettol,ενα δειγματακι sudocream,μια πιπιλα,ενα δειγματακι με υγρο απορρυπαντικο ρουχων και καποια διαφημιστικα βιβλιαρακια.

Το ιδιο πακετο μου ειχαν δωσει και στο μαιευτηριο οταν ειχα παει για την β επιπεδου,αλλα δεν ειχε τα ιδια ακριβως πραγματακια.Παντως πριν απο καποια χρονια ειχαν περισσοτερα πραγματακια,π.χ. οταν πηγε για εξετασεις μου εδιναν μια τσαντα απο την libero που μεσα ειχε μια κανονικη συσκευασια με πανες,ενα σαν νεσεσερ ηταν και ειχε μεσα δειγματακια απο αφρολουτρα και σαμπουαν και διαφορα αλλα που δεν θυμαμαι,τωρα μας εδιναν απο την babylino ενα κουτι που ειχε μεσα μια πανα,και ενα μικρο πακετακι μωρομαντηλα,αυτο που ειναι για την τσαντα,κ ενα δειγματακι κρεμα.Τους επισε η κριση...

Εγώ δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα...Και γράφτηκα παντού όταν ανήρτησε η Calliope* τη λίστα με τις εταιρείες.Αυτό το βαλιτσάκι γράφτηκες και στο έστειλαν ή πήραν τα στοιχεία σου στο μαιευτήριο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!Είμαι πολύ καλά σήμερα, σας ευχαριστώ!Εγώ νομίζω οτι ήταν μια ιωσούλα με στομαχικές διαταραχές που σε συνδυασμό με την αναιμία μου ,δημιούργησε αυτούς τους ιλίγγους...Το λέω γιατί σήμερα η κόρη μου παραπονέθηκε για την κοιλιά της,δεν ήθελε να φάει και δεν την έστειλα σχολείο.Τη βγάλαμε με φιδέ κι ελαφριά σνακ και οι δύο αν κι εγώ σήμερα μετά τη χτεσινή νηστεία κατέβαζα και γουρουνόπουλο από την πείνα μου!!

Φιλιά σε όλες!!

Καλημέρα κορίτσια!

Βγήκαν εχθές τα αποτελέσματα της καμπύλης.Καθόλου καλά.Πήγα κατευθείαν στο γιατρό κ με έστειλε σε ενδοκρινολόγο. Πήγα κι όλας σήμερα το πρωί. Διαβήτης κύησης!

Μου έγραψε μηχανάκι να μετριέμαι 4 φορές τη μέρα κ μου είπε τι να προσέξω στη διατροφή. Σε μια εβδομάδα θα ξαναπάω κ θα δούμε πως θα πάει. Σρτην πορεία θα φανείαν θα χρειαστει ινσουλίνες!

tt1ac959.aspx

Καλημέρα κορίτσια,

Σήμερα δήλωσα συμμετοχή στα μαθήματα που γίνονται στο Μαρούσι στο My New Baby Center. Γίνονται 4 ενότητες κάθε Τρίτη και Πέμπτη 16:00-18:00 :

- Σημάδια έναρξης τοκετού, στάδια τοκετού

- Αναπνοές ανώδυνου τοκετού, πόνοι, εξώθηση, επισκληρίδιος

- Θηλασμός

- Φροντίδα και περιποίηση νεογέννητου

Μου είπαν ότι θα ειδοποιήσουν να μπω στην ομάδα που θα ξεκινήσει αρχές Νοέμβριου.

Αν σας ενδιαφέρει μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στο τηλ 210 8067782.

tt1b6b18.aspx

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε???

Εγω συνεχιζω να ειμαι κρυωμενη αλλα σημερα ειμαι λιγο καλυτερα.

Πως πατε?Εγω κλασσικα συνεχιζω να αγχωνομαι για το αν ολα πανε καλα με το μικρουλη μου,εχθες το ενιωθα πολυ λιγο και το απογευμα εφαγα μια σοκολατα και τρελαθηκε στις τουμπες....Και σημερα ομως νιωθω αρκετα!Νομιζω πως αν ειχα την δυνατοτητα θα εκανα καθε μερα υπερηχο για να βλεπω οτι μεγαλωνει σωστα...τοσο αγχος.....(και οχι τιποτ'αλλο αλλα ειναι τσαμπα τοσο αγχος γιατι δεν συντρεχει καποιος λογος για να ανησυχω....)

Εγώ δεν έχω λάβει τίποτα ακόμα...Και γράφτηκα παντού όταν ανήρτησε η Calliope* τη λίστα με τις εταιρείες.Αυτό το βαλιτσάκι γράφτηκες και στο έστειλαν ή πήραν τα στοιχεία σου στο μαιευτήριο;

Τους πηρα τηλεφωνο τελος Αυγουστου,ομως αργουν να το στειλουν.Υπολογισε μετα απο 2μηνες αφοτου γραφτηκες.Το ιδιο βαλιτσακι με λιγες διαφορες μου εδωσαν και στο Ιασω οταν εκανα την Β'επιπεδου.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Βγήκαν εχθές τα αποτελέσματα της καμπύλης.Καθόλου καλά.Πήγα κατευθείαν στο γιατρό κ με έστειλε σε ενδοκρινολόγο. Πήγα κι όλας σήμερα το πρωί. Διαβήτης κύησης!

Μου έγραψε μηχανάκι να μετριέμαι 4 φορές τη μέρα κ μου είπε τι να προσέξω στη διατροφή. Σε μια εβδομάδα θα ξαναπάω κ θα δούμε πως θα πάει. Σρτην πορεία θα φανείαν θα χρειαστει ινσουλίνες!

Ελα βρε hope...εσυ ενιωθες οτι κατι δεν πηγαινε καλα?Τι σου ειπαν οτι ηταν θεμα οργανισμου ή θεμα διατροφης?Οταν εκανες τις μηνιαιες εξετασεις δεν φαινοταν τιποτα?ή ειναι κρυφο σακχαρο?

Αχ βρε κοριτσια εγω δεν την θελω καθολολυ αυτη την εξεταση....Μονο που σκεφτομαι οτι πρεπει να πιω αυτη την αηδια...μπλιαχ...και να περιμενω ακει τρεις ολοκληρες ωρες...Αυτη την φορα εχει ανοιξει ενα μικροβιολογικο ακριβως απεναντι απο το σπιτι mου,θα απευθυνθω σε αυτην οταν ερθει η ωρα μηπως και με αφησει να πηγαινω-ερχομαι...

Για ποιο λόγο έκανες τρίωρη; Εγώ έχω ήδη κάνει τον Ιούλιο την μονόωρη και αυτό τον μήνα θα κάνω πάλι μονόωρη. Ήταν πολύ καλή η πρώτη και ελπίζω και αυτή.

Εγώ πήγα σήμερα στον γιατρό, όλα ήταν καλά.

Πήρα και τη λίστα με τα απαραίτητα για τον τοκετό. Θέλουν σχεδόν τα πάντα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Ελα βρε hope...εσυ ενιωθες οτι κατι δεν πηγαινε καλα?Τι σου ειπαν οτι ηταν θεμα οργανισμου ή θεμα διατροφης?Οταν εκανες τις μηνιαιες εξετασεις δεν φαινοταν τιποτα?ή ειναι κρυφο σακχαρο?

Αχ βρε κοριτσια εγω δεν την θελω καθολολυ αυτη την εξεταση....Μονο που σκεφτομαι οτι πρεπει να πιω αυτη την αηδια...μπλιαχ...και να περιμενω ακει τρεις ολοκληρες ωρες...Αυτη την φορα εχει ανοιξει ενα μικροβιολογικο ακριβως απεναντι απο το σπιτι mου,θα απευθυνθω σε αυτην οταν ερθει η ωρα μηπως και με αφησει να πηγαινω-ερχομαι...

δεν ειχα κανενα συμπτωμα.καθε φορα στην απλη εξεταση ζαχαρου τα αποτελεσματα ηταν οκ. Λογικο, αφου το νηστειας ηταν καλο.

Ενταξει,προσπαθω να το παρω χαλαρα,γιατι ξερω οτι το αγχος ανεβαζει.

Η εξεταση δε μου φανηκε τοσο δυσκολη. διαβαζα κ το βιβλιο μου κ περασε η ωρα.

Παντως απο σημερα ξεκινησαν μεγαλες πεινες!

tt1ac959.aspx

Δυστυχώς ο διαβήτης κύησης είναι ύπουλος. ΔΕΝ φαίνεται στην απλή εξέταση σακχάρου, γι αυτό και κάνουμε καμπύλη γλυκόζης. Στην 1η μου εγκυμοσύνη, το ήξερα αυτό, το έλεγα στον γιατρό και επέμενε πως δεν χρειάζεται. Έτσι, στην 1η εγκυμοσύνη δεν έκανα ούτε μια φορά καμπύλη!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Δυστυχώς ο διαβήτης κύησης είναι ύπουλος. ΔΕΝ φαίνεται στην απλή εξέταση σακχάρου, γι αυτό και κάνουμε καμπύλη γλυκόζης. Στην 1η μου εγκυμοσύνη, το ήξερα αυτό, το έλεγα στον γιατρό και επέμενε πως δεν χρειάζεται. Έτσι, στην 1η εγκυμοσύνη δεν έκανα ούτε μια φορά καμπύλη!

Ποπο!Τυχερη εισαι που την γλυτωσες!Βεβαια ειναι ρισκο να μην την κανεις,γιατι ποτε δεν ξερεις.Εμενα παλι με εβαλε να την κανω(στην πρωτη μου εγκυμοσυνη) γιατι οπως λες πολυ σωστα δεν φαινεται παντα απο τις μηνιαιες εξετασεις.Την φοβαμαι πολυ αυτη την εξεταση γιατι εχει ο μπαμπας μου σακχαρο και πολλες φορες ειναι και θεμα κληρονομικοτητας.

Διαφημίσεις

δεν ειχα κανενα συμπτωμα.καθε φορα στην απλη εξεταση ζαχαρου τα αποτελεσματα ηταν οκ. Λογικο, αφου το νηστειας ηταν καλο.

Ενταξει,προσπαθω να το παρω χαλαρα,γιατι ξερω οτι το αγχος ανεβαζει.

Η εξεταση δε μου φανηκε τοσο δυσκολη. διαβαζα κ το βιβλιο μου κ περασε η ωρα.

Παντως απο σημερα ξεκινησαν μεγαλες πεινες!

Καλα κανεις και προσπαθεις να χαλαρωσεις,απ'τη στιγμη που το βρηκατε και εχεις μπει σε διαδικασια αντιπετωπισης,δεν χρειαζεται να ανησυχεις!Το μωρακι σου δεν θα επηρεαστει σε κατι,θα ταλαιπωρηθεις μονο λιγο εσυ με την διατροφη.

Ποπο!Τυχερη εισαι που την γλυτωσες!Βεβαια ειναι ρισκο να μην την κανεις,γιατι ποτε δεν ξερεις.Εμενα παλι με εβαλε να την κανω(στην πρωτη μου εγκυμοσυνη) γιατι οπως λες πολυ σωστα δεν φαινεται παντα απο τις μηνιαιες εξετασεις.Την φοβαμαι πολυ αυτη την εξεταση γιατι εχει ο μπαμπας μου σακχαρο και πολλες φορες ειναι και θεμα κληρονομικοτητας.

Χμ δεν το βλέπω έτσι. Τυχερή είμαι που δεν είχα διαβήτη κύησης γιατί αν είχα πολύ απλά δεν θα το γνώριζα (με ότι αυτό συνεπάγεται!)

Πάντως μια ιδέα είναι. Η ωριαία που έκανα και θα ξανακάνω δεν είναι τίποτα. Απλά πίνω σιγά σιγά γιατί ανακατεύομαι. Σα να πίνεις λιωμένο υποβρύχιο (βανίλια) είναι...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Χμ δεν το βλέπω έτσι. Τυχερή είμαι που δεν είχα διαβήτη κύησης γιατί αν είχα πολύ απλά δεν θα το γνώριζα (με ότι αυτό συνεπάγεται!)

Πάντως μια ιδέα είναι. Η ωριαία που έκανα και θα ξανακάνω δεν είναι τίποτα. Απλά πίνω σιγά σιγά γιατί ανακατεύομαι. Σα να πίνεις λιωμένο υποβρύχιο (βανίλια) είναι...

εννοουσα οτι εισαι τυχερη που γλυτωσες την διαδικασια,και οχι που δεν την εκανες απο ιατρικη αποψη,γι'αυτο και σου γραφω πιο πανω οτι ειναι ρισκο να μην την κανεις γιατι ποτε δεν ξερεις.

Εμενα παλι δεν μου ηταν και τοσο ανετο να την κανω οταν ηπια αυτο το πραγμα,ανακατευομουν για πολυ ωρα και ενιωθα οτι ειχε κολλησει στον λαιμο μου και συνεχεια εβηχα,αλλα το σκοτωμα ηταν οτι επρεπε να μεινω εκει τρεις ολοκληρες ωρες.Οκ,βεβαια δεν ειναι κατι τραγικο αλλα ειναι ταλαιπωρια.

Καλημέρα κορίτσια!

Από ενοχλήσεις δεν είχες τίποτα;Μόνο από τα αποτελέσματα της εξέτασης το κατάλαβαν;Μην ανησυχείς πάντως.Απλά θα πρέπει να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες για τη διατροφή.Καλή συνέχεια!

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε???

Εγω συνεχιζω να ειμαι κρυωμενη αλλα σημερα ειμαι λιγο καλυτερα.

Πως πατε?Εγω κλασσικα συνεχιζω να αγχωνομαι για το αν ολα πανε καλα με το μικρουλη μου,εχθες το ενιωθα πολυ λιγο και το απογευμα εφαγα μια σοκολατα και τρελαθηκε στις τουμπες....Και σημερα ομως νιωθω αρκετα!Νομιζω πως αν ειχα την δυνατοτητα θα εκανα καθε μερα υπερηχο για να βλεπω οτι μεγαλωνει σωστα...τοσο αγχος.....(και οχι τιποτ'αλλο αλλα ειναι τσαμπα τοσο αγχος γιατι δεν συντρεχει καποιος λογος για να ανησυχω....)

Τους πηρα τηλεφωνο τελος Αυγουστου,ομως αργουν να το στειλουν.Υπολογισε μετα απο 2μηνες αφοτου γραφτηκες.Το ιδιο βαλιτσακι με λιγες διαφορες μου εδωσαν και στο Ιασω οταν εκανα την Β'επιπεδου.

Α,μάλιστα!Εγώ δεν πήρα κανένα τηλέφωνο.:(Μόνο στα sites γράφτηκα.Θα πάρω αύριο κιόλας.Και ζητάω να μου το στείλουν; Άργησα,μέχρι να το στείλουν θα έχω γεννήσει.Αλλά δεν πειράζει...

Περαστικά σου εύχομαι!Τώρα με την αλλαγή της εποχής δεν ξέρεις πως να ντυθείς βρε παιδί μου!Πάω σχολείο τη μικρή,φοράω ζακετούλα,ζεσταίνομαι .τη βγάζω ,φυσάει ένα δροσερό αεράκι και τσουπ,να το μπούκωμα!Πολύ θέλει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...