Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anna7190 είπε:

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημέρα σας,

Και εγώ από την προηγούμενη εβδομάδα ταλαιπωρούμε με συνάχι και πονόλαιμο. Ευτυχώς υποχορεί....Κυκλοφορεί μια ιωσούλα αυτό τον καιρό. Να προσέχετε.

Την άλλη εβδομάδα που θα πάω στον γυναικολόγο θα προγραμματίσουμε και την καμπύλη σακχάρου. Καλά αποτελέσματα hope24. Ισχύει ότι πρέπει να έχεις κάνεις ειδική διατροφή τις προηγούμενες ημέρες; Η εξέταση γίνεται σε μικροβιολογικό εργαστήριο;

Ξεκινήσαμε την έρευνα και για τις πρώτες αγορές της μικρής μας. Για καρότσι είμαστε μεταξύ του Britax Affinity και του Urbo2 των Mamas & Papas. Για λίκνο λέμε να πάρουμε το Baby Clic της Praia. Βρίσκουμε μεγάλη διαφορά στις τιμές μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού, οπότε λέμε να τα παραγγείλουμε από εξωτερικό.

Δουλεύετε ή έχετε ξεκινήσει άδεια; Εγώ δουλεύεω ακόμη αλλά σε δυο εβδομάδες θα πάρω άδεια.

Έχετε ξεκινήσει μαθήματα prenatal; Στον γυναικολόγο μου οργανώνονται μαθήματα prenatal yoga. Δυστυχώς όμως είναι πρωινά οπότε δεν μπορώ να ξεκινήσω ακόμη.

Γνωρίζετε για μαθήματα που μπορούμε να παρακολουθήσουμε; Για τον τοκετό και για την περιποίηση των μωρών μας; Την άλλη Κυριακή είναι και η ημερίδα για τον μητρικό θηλασμό. Σκέφτομαι να πάω. Εσείς;

tt1b6b18.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας,

Και εγώ από την προηγούμενη εβδομάδα ταλαιπωρούμε με συνάχι και πονόλαιμο. Ευτυχώς υποχορεί....Κυκλοφορεί μια ιωσούλα αυτό τον καιρό. Να προσέχετε.

Την άλλη εβδομάδα που θα πάω στον γυναικολόγο θα προγραμματίσουμε και την καμπύλη σακχάρου. Καλά αποτελέσματα hope24. Ισχύει ότι πρέπει να έχεις κάνεις ειδική διατροφή τις προηγούμενες ημέρες; Η εξέταση γίνεται σε μικροβιολογικό εργαστήριο;

Ξεκινήσαμε την έρευνα και για τις πρώτες αγορές της μικρής μας. Για καρότσι είμαστε μεταξύ του Britax Affinity και του Urbo2 των Mamas & Papas. Για λίκνο λέμε να πάρουμε το Baby Clic της Praia. Βρίσκουμε μεγάλη διαφορά στις τιμές μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού, οπότε λέμε να τα παραγγείλουμε από εξωτερικό.

Δουλεύετε ή έχετε ξεκινήσει άδεια; Εγώ δουλεύεω ακόμη αλλά σε δυο εβδομάδες θα πάρω άδεια.

Έχετε ξεκινήσει μαθήματα prenatal; Στον γυναικολόγο μου οργανώνονται μαθήματα prenatal yoga. Δυστυχώς όμως είναι πρωινά οπότε δεν μπορώ να ξεκινήσω ακόμη.

Γνωρίζετε για μαθήματα που μπορούμε να παρακολουθήσουμε; Για τον τοκετό και για την περιποίηση των μωρών μας; Την άλλη Κυριακή είναι και η ημερίδα για τον μητρικό θηλασμό. Σκέφτομαι να πάω. Εσείς;[/quote

την καμπυλη την εκανα σε μικροβιολογικο κ απλα μου ειχαν πει να ειμαι νηστκη απο τπ βραδυ.

Εγω κανω prenatal yoga κ ειναι πολυ ωραια. Εκανα κ δυο μαθηματα θηλασμου κ εμαθα αρκετα πραγματα. Παρακολουθησα κ ενα σεμιναριο φροντιδας νεογνου. κ εκει εμαθα πολλα.Μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης δεν θα κανω. μου φανηκαν πολλα τα λεφτα. 13 ευρω το μαθημα.δεν ξερω κ αν θα γεννησω φυσιολογικα. μια φιλη ππυ τα εκανε μου ειπε οτι εκεινη την ωρα δε θυμηθηκε τιποτα.

tt1ac959.aspx

Καλησπέρα κορίτσια.. τι κανετε?

Καλως ηρθαν τα καινουργια κορίτσια, με το καλο τα μωρακια σας..

Εγω ετοιμαζομαι για γερμανια γι αυτο δεν πολυμπαινω, σε 9 μερες θα ειμαι με τον αντρουλη μου, ανυπομονει να νιωσει τον μπεμπη να κλωτσαει εχω 2 μηνες να τον δω..

Τεταρτη θα δω και τον μπεμπη επιτελους εχω 5 εβδομαδες σχεδον να τον δω απο την β επιπεδου..αχ δεν θελω να αφησω τον γιατρο μου θα μου λειψει ειναι παρα πολυ καλος, να δω τι γιατρο θα βρω εκει..

Απο κιλα εχω παρει 9 ..τωρα ειμαι 58 και ξεκινησα 49 κιλα..τρωω πολυ και τον τελευταιο μηνα ειδικα γλυκα..τωρα που θα παω θα του πω να μου γραψει την καμπυλη να την κανω πριν φυγω ελπιζω να βγει καλη γιατι την φοβαμαι λιγο με τοσα γλυκα..

Θα παρω μαζι μου 2 βαλιτσες και το καροτσι που το αγορασα απο εδω, η μια σχεδον εχει γεμισει με μωρουδιακα κουβερτακια ,σεντονακια, πανες αγκαλιας, εσωρουχακια..ανυπομονω να παω γερμανια να αρχισουμε ψωνια για τον μπεμπη..θα παω στα h&m να παρω κατι φορμακια που ειδα και τρελαθηκα και μια φορμα εξοδου και κανα ρουχο για μενα γιατι δεν μου κανει τιποτα..

m5tfp2.pngPEzvp1.png

την καμπυλη την εκανα σε μικροβιολογικο κ απλα μου ειχαν πει να ειμαι νηστκη απο τπ βραδυ.

Εγω κανω prenatal yoga κ ειναι πολυ ωραια. Εκανα κ δυο μαθηματα θηλασμου κ εμαθα αρκετα πραγματα. Παρακολουθησα κ ενα σεμιναριο φροντιδας νεογνου. κ εκει εμαθα πολλα.Μαθηματα ψυχοπροφυλακτικης δεν θα κανω. μου φανηκαν πολλα τα λεφτα. 13 ευρω το μαθημα.δεν ξερω κ αν θα γεννησω φυσιολογικα. μια φιλη ππυ τα εκανε μου ειπε οτι εκεινη την ωρα δε θυμηθηκε τιποτα.

Μήπως θα μπορούσες να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα θηλασμού και φροντίδας νεογνού; Που τα έκανες;

tt1b6b18.aspx

Καλησπέρα στην παρεούλα! Πως είστε; Εγώ αυτές τις μέρες κουράζομαι πολύ μιας και ο καιρός κρύωσε εδώ οπότε ξεκινήσαμε γενική και στρώσιμο χαλιών δωμάτιο-δωμάτιο.

Σήμερα δεν έκανα χοντρές δουλειές μιας και είχαμε υποχρεώσεις εκτός σπιτιού. Μια απ αυτές ήταν να πάρω τα αποτελέσματα της κολπικής καλλιέργειας η οποία ήταν καθαρή! Ναι, με 4 χαπάκια rulid (τόσα κατάφερα να πάρω κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό) ρίξαμε το ουρεόπλασμα σε ύφεση! Το αναφέρω γιατί αν θυμάμαι καλά κάποια κοπέλα ταλαιπωρείται επίσης απ το παλιο-μικρόβιο!

Αύριο έχω το μηνιαίο ραντεβού με τον γιατρό μου κι ελπίζω όλα να βαίνουν καλώς.

Θα τον ρωτήσω πότε είναι να κάνω ξανά καμπύλη γλυκόζης μιας και κάθε μέρα τρώω κι από κάτι γλυκό (σοκολατοειδή, μη φαντάζεστε τίποτα πάστες) και αγχώνομαι λιγάκι.

Επίσης θα πάρω κι εγώ τη λίστα με τα απαραίτητα για τον τοκετό και θα ρωτήσω αν γίνονται μαθήματα θηλασμού. Ψυχοπροφυλακτικής γίνονται και είναι δωρεάν αλλά θηλασμού δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως βοηθούν απίστευτα μετά τη γέννα στον θηλασμό και την εδραίωσή του οπότε μπορώ να ελπίζω πως αυτό το μωρό θα το θηλάσω!

Κάθε εβδομάδα αγοράζουμε κι από κάτι ώστε να μη μας πέσουν πολλά. Τα περισσότερα υπάρχουν απ την κόρη μου επομένως κινούμαστε βάσει λίστας με το τι χρειαζόμαστε. Σήμερα του αγόρασα υπνόσακο και μια τριάδα φορμάκια επομένως από ρουχισμό υπολείπονται ελάχιστα πράγματα!

Marako το λίκνο γιατί σου είναι απαραίτητο; Έχει πολύ μικρή διάρκεια ζωής, λίγο περισσότερο απ την καλαθούνα, περίπου 6 μήνες δηλαδή.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Αν βάλουμε την κούνια στο δωμάτιο μας θα είμαστε πολύ στιμωγμένοι. Επίσης, η κούνια θα είναι πολύ μεγάλη για ένα μικρό πλασματάκι έτσι δεν είναι;;; Σκέφτομαι οταν θα θέλω να την έχω μαζί μου στο σαλόνι που θα την κοιμίζω; Οπότε η λύση ενός λίκνου που θα μπορεί να μετακινηθεί σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού θα βοηθούσε. Για καλαθούνα δεν το σκέφτομαι γιατί είναι πολύ μικρή. Δεν χωράει περισσότερο από 2-3 μήνες το μωρό.

tt1b6b18.aspx

Όπως έχουμε ξαναπεί, είναι το τι θα βολέψει κάθε μαμά. Και σίγουρα αυτό δεν το ξέρουμε από πριν, απλά προσπαθούμε να προβλέψουμε τις ανάγκες μας.

Στην κόρη μου πήραμε απευθείας κούνια η οποία σαφώς είναι μεγάλη για ένα βρεφάκι αλλά κούνια είναι, όχι ρούχο. 5 μήνες την είχαμε στην κρεβατοκάμαρά μας και -ναι- ήμασταν στριμωγμένοι. Ίσα που περνούσα να τη σηκώσω και να καθίσω στο κρεβάτι απ τη μεριά μου. Αλλά σε αυτή την κούνια το παιδί κοιμήθηκε μέχρι 2 ετών. Πολλά κοιμούνται έως 3!

Αν η κούνια έχει είτε δυο- τρία επίπεδα είτε αν ανεβοκατεβαίνουν τα κάγκελα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Έως 6-7 ετών το μωρό κοιμάται ψηλά ή με χαμηλωμένο το κάγκελο για εύκολη πρόσβαση για τους γονείς.

Το ίδιο θα πράξω και τώρα στο 2ο παιδί μου. Το μόνο που θα αλλάξω είναι το στρώμα γιατί από παιδί σε παιδί οφείλουμε να αλλάζουμε το στρώμα.

Τους πρώτους 5-6 μήνες, όταν ήθελα να το έχω μαζί μου, κοιμόταν στο πορτ μπεμπέ (μιλάω για τους υπνάκους της μέρας) το οποίο ήταν στον σκελετό του καροτσιού.

Επίσης είχαμε παρκοκρέβατο με κανονικό στρώμα (για πάρκο μεν, κανονικό δε) το οποίο ήταν στο σαλόνι μόνιμα. Αργότερα δε, έγινε ο χώρος ασφαλούς παιχνιδιού, όχι μόνο ο χώρος πρωινού ύπνου. Εννοείται πως αυτή η αγορά έγινε για να έχει το παιδί το κρεβάτι του στις διακοπές ή τις εξορμήσεις μας.

Στα λέω όλα αυτά γιατί οι λύσεις καλαθούνα-λίκνο που έχουν διάρκεια ζωής 6 μηνών για μένα που δυσκολεύομαι είναι περιττά έξοδα. Προτιμώ ότι είναι να δώσω να βγάλει τα χρήματά του και εννοείται να με βολέψει!

Και σε αυτή τη λύση, η μόνη προσθήκη θα ναι νέο στρώμα παρκοκρέβατου.

Ελπίζω να βοηθάω με τις όποιες εμπειρίες

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπερα κοριτσια..πως ειστε?

Εγω πολυ κουρασμενη αλλες 2 εβδομαδες δουλεια κ μετα αντε γεια δεν αντεχω αλλο την ορθοστασια!!

Αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο κανονικα ειχα την πεμπτη αλλα μου το αλλαξε δεν πειραζει καλυτερα!!

Εγω εχω ξεκινησει μαθηματα εδω που μενω 2 φορες την εβδομαδα κανουμε γιογκα κ 1 μαθηματα τοκετου κ οχι μονο βεβαια δεν ειναι δωρεαν αλλα ειναι πολυ ωραια!!

Απο πραγματα εχω παρει την κουνια το λικνο το καροτσι κ σε 2 εβδομαδες θα ανεβω αθηνα να ψωνισω για το μωρο ρουχισμο γενικα τα παντα γτ εδω ειναι τσιμπημενες οι τιμες κ δεν εχουν καλη εξυπηρετηση που ειναι σπουδαιο για μενα!!!

baby2 πως εισαι τωρα? μα τι ειναι κ αυτο που επαθες βρε παιδι μου!!!

Κορινα κανει να ταξιδευουμε με αεροπλανο γτ σκεφτομαι κ εγω να παω αθηνα με αυτο τον τροπο αλλα τρομαζω λιγο!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Γεια σας κορίτσια! Ελπίζω να είσαστε όλες καλά!

Baby2 πως πας με τους ιλίγγους? Περαστικά και στα κορίτσια που είναι άρρωστα. Κι εσύ korina89 σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι 9 ημέρες και να είσαι με τον αντρούλη σου!

ravT θα τρελαθώ! Καταρχήν, το rulid είναι αντιβίωση? |(ναι, εγώ είμαι αυτή έχει αυτό το χαζό μικρόβιο!) Εμένα είχε πει ότι δεν θα μου έδινε καθόλου αντιβίωση για το ουρεόπλασμα, αλλά όταν είδε τα λευκά μου να ανεβαίνουν μου έδωσε αντιβίωση για 10 ημέρες! Με το που τελείωσα την αντιβίωση πήγα και ξαναέκανα γενική για να δούμε αν έπεσαν τα λευκά, αλλά αυτά ανέβηκαν ακόμη πιο πολύ (19.300) και είπε να πάρω άλλες 10 ημέρες πιο βαριά αντιβίωση (νομίζω πως είχα ξανααναφερθεί αλλά η αμνησία μου έχει χτυπήσει εδώ και καιρό την πόρτα!)...Τελικά αποφάσισα να πάω σε αιματολόγο (αύριο έχω ραντεβού) πριν ξεκινήσω κι άλλη αντιβίωση. Εσένα τα λευκά σου ήταν ανεβασμένα με το ουρεόπλασμα?

Γεια σας κορίτσια! Ελπίζω να είσαστε όλες καλά!

Baby2 πως πας με τους ιλίγγους? Περαστικά και στα κορίτσια που είναι άρρωστα. Κι εσύ korina89 σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι 9 ημέρες και να είσαι με τον αντρούλη σου!

ravT θα τρελαθώ! Καταρχήν, το rulid είναι αντιβίωση? |(ναι, εγώ είμαι αυτή έχει αυτό το χαζό μικρόβιο!) Εμένα είχε πει ότι δεν θα μου έδινε καθόλου αντιβίωση για το ουρεόπλασμα, αλλά όταν είδε τα λευκά μου να ανεβαίνουν μου έδωσε αντιβίωση για 10 ημέρες! Με το που τελείωσα την αντιβίωση πήγα και ξαναέκανα γενική για να δούμε αν έπεσαν τα λευκά, αλλά αυτά ανέβηκαν ακόμη πιο πολύ (19.300) και είπε να πάρω άλλες 10 ημέρες πιο βαριά αντιβίωση (νομίζω πως είχα ξανααναφερθεί αλλά η αμνησία μου έχει χτυπήσει εδώ και καιρό την πόρτα!)...Τελικά αποφάσισα να πάω σε αιματολόγο (αύριο έχω ραντεβού) πριν ξεκινήσω κι άλλη αντιβίωση. Εσένα τα λευκά σου ήταν ανεβασμένα με το ουρεόπλασμα?

Bρηκες σε ποιον θα πας τελικα?

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Bρηκες σε ποιον θα πας τελικα?

Ναι Calliope, βρήκε ο άντρας μου τελικά και μου έκανε "έκπληξη"! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως για την βοήθειά σου και για το ενδιαφέρον σου!:D

Ναι είναι η πιο ήπια αντιβίωση γι αυτό το μικρόβιο και η μόνη που δίνεται σε εγκυμονούσες για το ουρεόπλασμα. Κανονικά ήταν για 7 μέρες αλλά λόγω στομάχου μου είπε να πάρω 3-4 και με γεμάτο στομάχι. Έτσι κι έκανα.

Όχι τα λευκά μου είναι μια χαρά. Γενικά οι εξετάσεις μου δεν έχουν θέμα αλλά στην αιματολόγο να το αναφέρεις το ουρεόπλασμα. Ποτέ δεν ξέρεις!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Γεια σας κοριτσάκια κ απο εμένα !! Περνάει ο καιρός κοντεύουμε κ πολυ μου αρέσει που αρχίζουμε τα ψώνια κ τις ετοιμασίες ! Καλιόπη μην αγχώνεσαι για το αεροπλάνο ήμουν το σκ Αθηνα κ εγω κ πήγα με αεροπλάνο γιατί μένω ΓΙαννενα. Πηγαίνω συχνά Αθηνα με το αεροπλάνο γιατί εκεί θα γεννήσω εκεί ειναι ο γιατρός μου γιατί εκεί εμένα μεχρι πρόσφατα . Μίλησα κ με την Aegean κ μου είπαν οτι μεχρι την 36η εβδομάδα μπορείς να ταξιδεύεις κ χωρίς βεβαίωση γιατρού . Κ εγω το σκ που ήμουν έκανα κάποια ψώνια όπως το μπανάκι του κ την αλλαξιέρα του . Ρουχαλάκια σκέφτομαι να παραγγείλω κ απο τα next ηλεκτρονικά γιατί ειναι πολυ πιο οικονομική στο εξωτερικό . Φιλιά πολλά σε όλες !

b3GMp2.png

0lJgp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πως μου είσαστε?

Εγώ μόλις γύρισα από την καμπύλη ζαχάρου. Δεν ήταν τόσο δύσκολο,όσο περίμενα. Έκανα την τρίωρη κ κουράστηκα λίγο. Είχα πάρει κ ένα βιβλίο μαζί μου κ πέρασε η ώρα. Τα αποτελέσματα θα βγουν το απόγευμα.Καινούρια αγωνία.

Την Παρασκευή είδαμε πάλι τη μπεμπούλα μας. Πέρασε ενας μήνας από την β επιπέδου.Ήταν πολύ καλή. Κουνουσε τα χεράκια της σαν να χαιρετάει. Είναι περίπου 800 γραμμάρια. Όλα καλά μας είπε ο γιατρός.Τωρα σε κανένα μήνα θα την δούμε πάλι.

Εγώ από πράγματα δεν έχω αγοράσει τπτ ακόμη.Λέω να το αφήσω για τον άλλο μήνα. Από καρότσι προσανατολίζομαι κ εγω στο inglesina trilogy. Λέω να πάρω τελικά το 3 σε 1 κ να ξεμπερδέυω. Δεν έχω σκοπό να πάρω απιοστειρωτή. Θα προσπαθήσω για αποκλειστικό θηλασμο, οπότε ίσως να φανεί αχρηστο. Θα αγοράσω όμως σίγουρα μαξιλάρι θηλασμου. Όσες το πήρανε σώθηκαν.

Να καλωσορίσω κ τα νέα κορίτσια!

Εμένα ο γιατρός δε μου έχει πει ακόμα για καμπύλη ζαχάρου κι αναρωτιέμαι μήπως το ξέχασε.Σε 15 μέρες είναι να με δει...Μαξιλάρι θηλασμού είχα πάρει κι εγώ και όντως το καταβολεύτηκα στην πρώτη μου κόρη.Κι εγώ θήλασα αποκλειστικά όμως χρειάστηκα τον αποστειρωτή για τις θηλές σιλικόνης που έβαζα στο στήθος (δεν είχα καλή θηλή στο στήθος μου και μου τις έδωσαν στο μαιευτήριο΄μετά από 40 μέρες είχε φτιάξει το στήθος μου και δεν τις χρειαζόμουν),για μικρά μπιμπερό για κανα χαμομηλάκι(η κόρη μου είχε πολλούς κολικούς) και για πιπίλες.Εγώ όλα στον αποστειρωτή τα έβαζα...

ποπο ταλαιπωρια....μου εχει τυχει και μενα πριν την εγκυμοσυνη,οντως απαισια αισθηση...ευχομαι να μην σε ξαναπιασει...περαστικα!

Ευχαριστώ πολύ!Σήμερα είμαι περδίκι!Δεν ξέρω τι ήταν αυτό!Περαστικό και αγύριστο!:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...