Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Καλημέρα στην παρέα! Πως είμαστε; Εγώ είμαι καλά, αν εξαιρέσουμε βέβαια τους πόνους μέσης-λεκάνης.

Χθες έκανα τις αιματολογικές του μήνα και ο αιματοκρίτης ανέβηκε 2 μονάδες απ τον προηγούμενο μήνα που ξεκίνησα και 2η αμπούλα legofer.

Το αναφέρω για τις εγκυούλες με πρόβλημα στον αιματοκρίτη μπας και βοηθήσω αν και κάθε οργανισμός είναι μοναδικός.

Καλημέρα!

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα; Οέο; χαχαχαχα

Λοιπόν,μετά από τις πιέσεις μου μου έδωσε και μένα LEGOFER (μόνο 1 την ημέρα ) αλλά μαζί και τις κάψουλες MICROFER που μου έδινε (2 την ημέρα).Τον άλλο μήνα θα της ζητήσω να παίρνω μόνο LEGOFER(2 την ημέρα) και καθόλου κάψουλες....Ω,ναι!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια...πωπω πως χαθηκα ετσι!ψαχναμε σπιτι κ ημασταν λιγο παβικοβλητοι.βρηκαμε κ ηρεμησα!την αλλη βδομαδα μετακομιση.

Εκανα κ εγω τη β επιπεδου,η μπουμπου μου ειναι υγιεστατη,ψηλη κ κουκλα.το μονο αρνητικο,ειναι οτι ο γιατρος μου εβγαλε κατι ελιες κ περιμενουμε τη βιοψια μηπως ειναι κονδυλωματα κ μετα υπαρχει πιθανοτητα για καισαρικη!στενοχωρηθηκα πολυ,αλλα τωρα ειμαι πιο ψυχραιμη κ περιμενω...

Πηραμε καροτσι,κουτες παμπερς κ μας πηραν κ κατι ρουχαλακια.αχ κοριτσια,κοντευουμε...

Άντε,με το καλό η μετακόμιση!!Μην ανησυχείς για τα κονδυλώματα...η κουμπάρα μου είχε παρόμοια περίπτωση.Γέννησε με καισαρική κι όλα καλά!!

Συγχαρητήρια για την μπουμπού σου!!!

Σας διαβάζω καιρό τώρα, αλλά είχαμε τα θεματάκια μας, με εξετάσεις, αμνιοπαρακεντησεις...ταλαιπωρηθήκαμε πολύ...Διαβαζα οτι προετοιμάζεστε με αγορές για τα μωρά σας, και έλεγα πότε θα ηρεμήσουμε και εμείς για να απολαυσουμε επιτέλους την εγκυμοσύνη! rodo83 και εγω καισαρική θα κάνω μάλλον, λόγω μυωπίας. Για τα κονδυλώματα είχα ρωτήσει τον γυναικολόγο και μου είχε πει οτι δεν παίζουν κανενα ρόλο... ο καθένας τα δικά του λεει, λες και έχουν σπουδάσει άλλο αντικείμενο!

Κι εγώ έκανα αμνιοπαρακέντηση κι ευτυχώς όλα καλά!Εσύ είχες κάποια ένδειξη ή στη συνέστησαν λόγω ηλικίας ; Εμένα το δεύτερο...Η μπέμπα μου είναι υγιέστατη (βγήκαν και τα τελικά αποτελέσματα) κι αναρωτιέμαι μήπως αφού δεν είχαμε καμία ένδειξη για κάποια ανωμαλία όλο αυτό γίνεται για οικονομικούς λόγους...Από την άλλη λες ..κι αν;;;;

Τέλοσπάντων,τέλος καλό όλα καλά!!Εύχομαι να απολαύσεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη από εδώ και πέρα και να ευχαριστηθείς τις ετοιμασίες για την υποδοχή του νέου μέλους!:P

Περιμενουμε και εμεις το πρωτο μας μωρακι το 2015 και με ΠΗΤ 23/1/2015. Ειναι κοριτσακι και στη Β επιπεδου στις 10/9 ητανε 508 gr. Εχω πολυ καλη εγκυμοσυνη μεχρι στιγμης.Η μικρη μου δεν με εχει παιδεψει!!! Ανυπομονω να την ξαναδω σε δεκα μερουλες που θα παω ξανα στο γυναικολογο.

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!Με το καλό η μπέμπα σας!

Κι εγώ έκανα αμνιοπαρακέντηση κι ευτυχώς όλα καλά!Εσύ είχες κάποια ένδειξη ή στη συνέστησαν λόγω ηλικίας ; Εμένα το δεύτερο...Η μπέμπα μου είναι υγιέστατη (βγήκαν και τα τελικά αποτελέσματα) κι αναρωτιέμαι μήπως αφού δεν είχαμε καμία ένδειξη για κάποια ανωμαλία όλο αυτό γίνεται για οικονομικούς λόγους...Από την άλλη λες ..κι αν;;;;

Τέλοσπάντων,τέλος καλό όλα καλά!!Εύχομαι να απολαύσεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη από εδώ και πέρα και να ευχαριστηθείς τις ετοιμασίες για την υποδοχή του νέου μέλους!:P

Είχε βγεί οριακό το a-test. Ο γιατρός ήταν κάθετος να γίνει η αμνιοπαρακέντηση... τα πρώτα αποτελέσματα( μετα απο 5 μερες περιπου) βγήκαν μια χαρά. Τα αναλυτικά, όμως, ασ τα... μεγάλο μπέρδεμα...ξανα εξετασεις αίματος, αναμονή και ηθελαν 2η αμνιοπαρακεντηση! Την οποία δεν κάναμε βέβαια γιατί θα ήταν μεγάλο ρίσκο τη δεδομενη χρονικη στιγμή. Αυτοί μπορεί να σου συστήνουν εξετάσεις για το οικονομικό, αλλά από την άλλη... υπαρχει αυτό το αν που λες. Πάντως, οι προετοιμασίες μας γίνονται πολυ δειλά μετά από όλα αυτά... μας βλεπω να παίρνουμε κουνια μαζί με τα πρωτοχρονιάτικα δώρα!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Αυπνίες πάλι...αυπνίες! Καιρό είχα να ξυπνήσω μέσα στη νύχτα και να μην κοιμάμαι με τίποτα!

Ξεκίνησα αναζήτηση πραγμάτων για το μωρό, για βρεφικό δωμάτιο και απαραίτητα αξεσουάρ.

Για το δωμάτιο θα πάρουμε από το ΗΡΑ οσα χρειαζόμαστε, δηλαδή κούνια που μετά γίνεται κρεβατάκι ασορτί με μια αλλαξιέρα που από κάτω έχει συρτάρια, ένα μπανάκι για να αισθάνομαι ασφάλεια με το πλύσιμο του μωρού κι ένα παρκοκρέβατο καθώς έχουμε διώροφο σπίτι και σκέφτομαι το παρκοκρέβατο να είναι μόνιμα στον κάτω όροφο.

Τώρα από καρότσι προς το παρόν κλίνουμε προς το inglesina quad, ειναι 3 σε 1, πολυ ελαφρυ και ευκολο σε ανοιγμα και κλεισιμο. Θα δουμε και τα stokke αλλα καταλαβαινετε παντα εξεταζουμε και τον παραγοντα χρηματα.

Απο μικροπραγματα, θα παρω αποστειρωτη και μπιμπερό doctor brown's (απο ερευνα εχω βρει πως ο αποστειρωτης συμφερει γιατι παιρνει μπουκαλια απο ολες τις εταιρειες και το μπιμπερο επισης ειναι πολυ καλη επιλογη γιατι εχει ειδικη κατασκευη με εσωτερικο σωληνακι που προατατευει απο κολικους). Ενδοεπικοινωνια (αλλα ανεφερα πως εχουμε διωροφο σπιτι και θα χρειαστει), και τελος μια φλις κουβερτα που γινεται υπνοσακος για μεταφορα απο μαιευτηριο και λοιπες χρησεις, φορμακια, πανάκια ώμου, σελτεδάκια, σεντόνια αγκαλιάς και τα λευκά είδη κούνιας.

Ελάτε να οργανωθούμε!!Κοντεύουμε κορίτσια :))))

tt1b1872.aspx

Και εμάς το inglesina trilogy μας αρεσε!Κινηση με το ενα δακτυλο, τελειο! Αλλά μας έδωσαν ένα πρεναταλ και προς το παρον δεν αγοραζουμε... ίσως αργότερα να παρουμε inglesina, κανενα απλό όμως. Για κουνιες είδαμε 2-3 μαγαζια, αλλα μαλλον θα καταληξουμε στο anatello. Βαρυα, στιβαρη κουνια με ποικιλία σε χρώματα, σχεδια κτλ. Σελτεδακια και πανες παρηγγειλα απο mother baby, θα δω ποιοτητα και αν μου αρεσουν μπορεί να πάρω από εκεί σετ σεντονια. Χαζευω και στο spitishop, από το οποιο είχα πάρει λευκα είδη για τον γάμο, οικονομικα στην κατηγορια σε σχεση με αλλα καταστηματα και καλη εξυπηρετηση. Για μπανακι δεν ξερουμε τί να κανουμε...είχαμε σκοπο να παρουμε λεκανακι με βαση, αλλα παρακολουθησα αυτα τα online σεμιναρια της nutricia και η μαια ελεγε για τρεχουμενο νερό...οχι μπανακια...:/

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!Τι κανετε???Εχθες ειχα καλεσμενους στο σπιτι και κουραστηκα αρκετα,απο χθες το βραδυ που εφυγαν μεχρι τωρα ειναι χαλια η μεση μου....

Αυτες τις μερες ο μικρουλης μου ειναι αρκετα ησυχουλης που και που κανει κανενα "κλιτσ",και με εχει αγχωσει...Αχ αυτο το αγχος....και πριν την β'επιπεδου το ιδιο ελεγα και μου ειπαν ολα καλα,και στον Κωνσταντινο μου το ιδιο αγχος ειχα συνεχεια...

Να καλοσορισω και εγω τα καινουργια κοριτσια της παρεας μας!!!Καλως ηρθατε κοριτσια!!!Με το καλο!!!

Για μπανακι δεν ξερουμε τί να κανουμε...είχαμε σκοπο να παρουμε λεκανακι με βαση, αλλα παρακολουθησα αυτα τα online σεμιναρια της nutricia και η μαια ελεγε για τρεχουμενο νερό...οχι μπανακια...:/

Αυτο ισχυει το πρωτο καιρο,μεχρι να πεσει ο αφαλος,υστερα θα μπορεις να το κανεις μπανακι κανονικα,αλλα και μεχρι τοτε μπορεις να το βαζεις στην μπανιερα αλλα να μην βαζεις την ταπα.

Γεια σας κορίτσια!Εγώ σήμερα μαρτύρησα!Τι να σας λέω....Από τις 4.30 το πρωί που επέστρεψα στο κρεβάτι μου μετά την καθιερωμένη μου( λόγω συχνοουρίας )επίσκεψη στην τουαλέτα με έπιασαν ίλιγγοι!!Εκεί που ήμουν ξαπλωμένη αισθανόμουν το κρεβάτι να γυρίζει με ταχύτητα και πιανόμουν να μην πέσω!Δε μου έχει ξανασυμβεί ποτέ΄απαίσιο συναίσθημα!Προσπάθησα να κοιμηθώ καθισμένη΄έτσι και ξάπλωνα κανονικά γύριζαν όλα!Η πίεση μου κανονική ,δεν ξέρω τι ήταν αυτό.Κατά τη διάρκεια της μέρας επαναλήφθηκε γύρω στις 7-8 φορές και κρατούσε λίγα δευτερόλεπτα.Μετά μου ήρθε και ναυτία και εμετοί.Όλη μέρα την έβγαλα στο κρεβάτι,ο άντρας μου δούλευε 12ωρο κι η μικρή μου περιφερόταν στο σπίτι ανήσυχη που με έβλεπε έτσι.Τώρα είμαι πολύ καλύτερα.Τι ήταν πάλι αυτό;Ίωση; Ελπίζω να περάσει τελείως μέχρι αύριο.

Στο ιντερνετ διάβασα οτι η αναιμία δημιουργεί ιλίγγους αλλά το στομάχι μου που ήταν χάλια πως εξηγείται;Να με πείραξε κάτι που έφαγα;Δεν ξέρω,μακάρι να είναι κάτι απλό.Καληνύχτα σε όλες!:-(

Καλημέρα κορίτσια!

Πως μου είσαστε?

Εγώ μόλις γύρισα από την καμπύλη ζαχάρου. Δεν ήταν τόσο δύσκολο,όσο περίμενα. Έκανα την τρίωρη κ κουράστηκα λίγο. Είχα πάρει κ ένα βιβλίο μαζί μου κ πέρασε η ώρα. Τα αποτελέσματα θα βγουν το απόγευμα.Καινούρια αγωνία.

Την Παρασκευή είδαμε πάλι τη μπεμπούλα μας. Πέρασε ενας μήνας από την β επιπέδου.Ήταν πολύ καλή. Κουνουσε τα χεράκια της σαν να χαιρετάει. Είναι περίπου 800 γραμμάρια. Όλα καλά μας είπε ο γιατρός.Τωρα σε κανένα μήνα θα την δούμε πάλι.

Εγώ από πράγματα δεν έχω αγοράσει τπτ ακόμη.Λέω να το αφήσω για τον άλλο μήνα. Από καρότσι προσανατολίζομαι κ εγω στο inglesina trilogy. Λέω να πάρω τελικά το 3 σε 1 κ να ξεμπερδέυω. Δεν έχω σκοπό να πάρω απιοστειρωτή. Θα προσπαθήσω για αποκλειστικό θηλασμο, οπότε ίσως να φανεί αχρηστο. Θα αγοράσω όμως σίγουρα μαξιλάρι θηλασμου. Όσες το πήρανε σώθηκαν.

Να καλωσορίσω κ τα νέα κορίτσια!

tt1ac959.aspx

Καλημερα κοριτσια!!!Τι κανετε???

Baby 2 εισαι καλυτερα?Ελπιζω να μην σε ξαναεπιασε.

Εγω κοριτσια ειμαι κρυωμενη,νιωθω χαλια τον λαιμο μου και γενικοτερα νιωθω αρρωστη...

Σημερα το πρωι,παρελαβα το βαλιτσακι της careDirect,ειχε μεσα μια κρεμα για την προστασια των θηλων,ενα κρεμοσαπουνο dettol,ενα δειγματακι sudocream,μια πιπιλα,ενα δειγματακι με υγρο απορρυπαντικο ρουχων και καποια διαφημιστικα βιβλιαρακια.

Το ιδιο πακετο μου ειχαν δωσει και στο μαιευτηριο οταν ειχα παει για την β επιπεδου,αλλα δεν ειχε τα ιδια ακριβως πραγματακια.Παντως πριν απο καποια χρονια ειχαν περισσοτερα πραγματακια,π.χ. οταν πηγε για εξετασεις μου εδιναν μια τσαντα απο την libero που μεσα ειχε μια κανονικη συσκευασια με πανες,ενα σαν νεσεσερ ηταν και ειχε μεσα δειγματακια απο αφρολουτρα και σαμπουαν και διαφορα αλλα που δεν θυμαμαι,τωρα μας εδιναν απο την babylino ενα κουτι που ειχε μεσα μια πανα,και ενα μικρο πακετακι μωρομαντηλα,αυτο που ειναι για την τσαντα,κ ενα δειγματακι κρεμα.Τους επισε η κριση...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...