Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!Καλό μήνα σε όλες μας!Εγώ είμαι καλά αν εξαιρέσεις οτι τα τελευταία 2 βράδια ξυπνάω για τουαλέτα στις 4.30 και μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ...Είμαι αυπνη...

Αυτό με την τουαλέτα πραγματικά είναι μαρτύριο!! Κι έχουμε μέλλον ακόμη!

bibitsou: Αν μας έχεις ζαλίσει εσύ,εγώ τι έχω κάνει; Που πότε η baby2? δεν μπορεί πότε ο ...... της πονεί! χαχα:-)

Χα χα χα!!!:mrgreen: Είμαστε εδώ για να κρατάμε ζωντανό το ενδιαφέρον!

Κορίτσια η μπέμπα κλωτσάει συνέχεια..ελάχιστα ησυχάζει.Βέβαια έχει ακόμα πολύ χώρο όπως μου είπε ο γιατρός γιαυτό κάνει τούμπες.Σε λίγο καιρό δε θα είναι τόσο έντονες οι κινήσεις της λόγω έλλειψης χώρου.Από κιλά πως πάτε;Εγώ έχω πάρει 7:-((

όλα στην κοιλιά.Άμα με δεις από πίσω δε φαίνομαι έγκυος,έχω όμως μεγάλη κοιλιά (ίσως γιατί είναι δεύτερη εγκυμοσύνη).Καλό βράδυ σε όλες!!

Κι εμένα κλωτσάει συνέχεια κι έχει και λόξυγγα πολύ συχνά. Άσε που οι κλωτσιές που δίνει είναι όλες σχεδόν προς τα κάτω λες και θέλει να ανοίξει την "πόρτα" και να βγει!

Κι εγώ 7 κιλά πρέπει να έχω πάρει (ο γιατρός δεν με ζυγίζει και η ζυγαριά στο φαρμακείο δεν δουλεύει και πολύ καλά), αλλά να σου πω δεν φαίνονται καθόλου. Ούτε κοιλιά, ούτε τίποτα! Αφού με ρωτάνε που κρύβω το μωρό! Ίσως όμως φταίει που ήμουν πολύ αδύνατη από την αρχή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα! Βάλε μας και εμάς στη λίστα σου Calliope! ΠΗΤ 23 Ιανουαρίου, κοριτσάκι...το πρώτο μας!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας mara30! Με το καλό η μπέμπα σας!

Καλημέρα στην παρέα! Πως είμαστε; Εγώ είμαι καλά, αν εξαιρέσουμε βέβαια τους πόνους μέσης-λεκάνης.

Χθες έκανα τις αιματολογικές του μήνα και ο αιματοκρίτης ανέβηκε 2 μονάδες απ τον προηγούμενο μήνα που ξεκίνησα και 2η αμπούλα legofer.

Το αναφέρω για τις εγκυούλες με πρόβλημα στον αιματοκρίτη μπας και βοηθήσω αν και κάθε οργανισμός είναι μοναδικός.

Καλημέρα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....κοριτσάκι!!

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγοράκι!!

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! 웃

baby2?: ΠΗΤ 14/01/201.....κοριτσάκι!!

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

mara30: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!

marako: ΠΗΤ 23/01/2015.....κοριτσάκι!!

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....αγοράκι!!

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια εγω ειμαι χαλια σημερα για αυτο κ δεν πηγα δουλεια ποναει αρκετα η κοιλιτσα μου!!!

μαρα καλως ηρθες πες μας μερικα πραγματα για σενα να σε μαθουμε!!!

Κορινα λιγο εμεινε κ επιτελους θα συναντησεις τον αντρουλη σου!!!

Κ εμενα κλωτσαει κ νοιωθω εντονες κινησεις του ολη μερα κ ολη νυχτα!!!

Την επομενη πεμπτη εχω ραντεβου να δω τον μπεμπη κ να δω αν εχω παρει αλλα κιλα ελπιζω πως οχι γτ ηδη εχω παρει 9 :shock::shock::shock:!!!

ravT μια χαρα νεακια εσυ!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Γεια σας κοριτσια...πωπω πως χαθηκα ετσι!ψαχναμε σπιτι κ ημασταν λιγο παβικοβλητοι.βρηκαμε κ ηρεμησα!την αλλη βδομαδα μετακομιση.

Εκανα κ εγω τη β επιπεδου,η μπουμπου μου ειναι υγιεστατη,ψηλη κ κουκλα.το μονο αρνητικο,ειναι οτι ο γιατρος μου εβγαλε κατι ελιες κ περιμενουμε τη βιοψια μηπως ειναι κονδυλωματα κ μετα υπαρχει πιθανοτητα για καισαρικη!στενοχωρηθηκα πολυ,αλλα τωρα ειμαι πιο ψυχραιμη κ περιμενω...

Πηραμε καροτσι,κουτες παμπερς κ μας πηραν κ κατι ρουχαλακια.αχ κοριτσια,κοντευουμε...

Περιμενουμε και εμεις το πρωτο μας μωρακι το 2015 και με ΠΗΤ 23/1/2015. Ειναι κοριτσακι και στη Β επιπεδου στις 10/9 ητανε 508 gr. Εχω πολυ καλη εγκυμοσυνη μεχρι στιγμης.Η μικρη μου δεν με εχει παιδεψει!!! Ανυπομονω να την ξαναδω σε δεκα μερουλες που θα παω ξανα στο γυναικολογο.

tt1b6b18.aspx

Γεια σας κοριτσια...πωπω πως χαθηκα ετσι!ψαχναμε σπιτι κ ημασταν λιγο παβικοβλητοι.βρηκαμε κ ηρεμησα!την αλλη βδομαδα μετακομιση.

Εκανα κ εγω τη β επιπεδου,η μπουμπου μου ειναι υγιεστατη,ψηλη κ κουκλα.το μονο αρνητικο,ειναι οτι ο γιατρος μου εβγαλε κατι ελιες κ περιμενουμε τη βιοψια μηπως ειναι κονδυλωματα κ μετα υπαρχει πιθανοτητα για καισαρικη!στενοχωρηθηκα πολυ,αλλα τωρα ειμαι πιο ψυχραιμη κ περιμενω...

Πηραμε καροτσι,κουτες παμπερς κ μας πηραν κ κατι ρουχαλακια.αχ κοριτσια,κοντευουμε...

Συγχαρητηρια κ σε εσενα ροδο με το καλο η μουμπου σου...γτ σου τις εβγαλε τωρα? καισαρικη γτ να κανεις?

Κοντευουμε?? εμενα μου φαινεται πολυ μακρυα αυτη η ωρα της γεννα :rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

Περιμενουμε και εμεις το πρωτο μας μωρακι το 2015 και με ΠΗΤ 23/1/2015. Ειναι κοριτσακι και στη Β επιπεδου στις 10/9 ητανε 508 gr. Εχω πολυ καλη εγκυμοσυνη μεχρι στιγμης.Η μικρη μου δεν με εχει παιδεψει!!! Ανυπομονω να την ξαναδω σε δεκα μερουλες που θα παω ξανα στο γυναικολογο.

Με το καλο κ το δικο σου μωρακι κ καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Μου τις εβγαλε για να τις στειλει για βιοψια να δει αν ειναι κονδυλωματα.αν τυχον ειναι κ ξαναβγαλω,θα πρεπει να κανω καισαρικη,γιατι αυτα δεν πρεπει να ερθουν σε επαφη με το μωρο

Διαφημίσεις

Μου τις εβγαλε για να τις στειλει για βιοψια να δει αν ειναι κονδυλωματα.αν τυχον ειναι κ ξαναβγαλω,θα πρεπει να κανω καισαρικη,γιατι αυτα δεν πρεπει να ερθουν σε επαφη με το μωρο

Συγνωμη που τις ειχες αυτες τις ελιες!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Απο κατω κομτα στον ποπο

Αααα τωρα καταλαβα...μα λεω κ εγω!!!

Ε ναι λογικο ειναι ελπιζω να ειναι καλες εξετασεις κ γεννησεις οπως επιθυμεις!!

Ποτε θα εχεις αποτελεσματα?

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Σας διαβάζω καιρό τώρα, αλλά είχαμε τα θεματάκια μας, με εξετάσεις, αμνιοπαρακεντησεις...ταλαιπωρηθήκαμε πολύ...Διαβαζα οτι προετοιμάζεστε με αγορές για τα μωρά σας, και έλεγα πότε θα ηρεμήσουμε και εμείς για να απολαυσουμε επιτέλους την εγκυμοσύνη! rodo83 και εγω καισαρική θα κάνω μάλλον, λόγω μυωπίας. Για τα κονδυλώματα είχα ρωτήσει τον γυναικολόγο και μου είχε πει οτι δεν παίζουν κανενα ρόλο... ο καθένας τα δικά του λεει, λες και έχουν σπουδάσει άλλο αντικείμενο!

Καλημέρα κορίτσια. Πως είσαστε? Εγώ σε λίγο θα πάω πάλι για εξετάσεις και θα περιμένω τα αποτελέσματα το απόγευμα και ανάλογα με αυτά θα δω και τι θα γίνει.

Calliope πως είσαι σήμερα? Γιατί πονάει η κοιλιά σου? Το είπες στον γιατρό?

rodo83 καλή επιτυχία και στις δικές σου εξετάσεις. Εύχομαι να μην είναι τίποτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...