Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

Μανουλες ιανουαριου 2015

korina89

Recommended Posts

Αχ κορίτσια... Εχθές πήρα τα αποτελέσματα από την γενική αίματος που έκανα. Μετά από 10 ημέρες αντιβίωση, τα λευκά μου όχι μόνο δεν κατέβηκαν, αλλά ανέβηκαν ακόμη πιο πολύ! Έφτασαν τα 19.300! Αφού νομίζω ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. Τώρα ο γιατρός μου είπε θα πάρω για άλλες 10 ημέρες πιο βαριά αντιβίωση (augmentin 1gr) και θα τα ξαναδούμε.

Μήπως ξέρετε κανέναν καλό αιματολόγο Θεσ/νίκη? Δεν θέλω να παίρνω στα τυφλά αντιβίωση χωρίς να ξέρω την αιτία από την οποία ανεβαίνουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δικλινο?Σουπερ!!!!!Να σου πω,εγω θα προτιμουσα να μην ειναι μονοκλινο αλλα δικλινο,να εχεις και παρεουλα,να λες και καμια κουβεντα να περασουν οι μερες πιο γρηγορα,εκτος αν εχεις το μωρο σου μαζι σου.

Πριν πολλα χρονια,6-7?ισως και παραπανω ειχα παει στο Ιασω επισκεψη και γινοταν στα δωματιο χαμος,ηταν υποτιθεται τρικλινο,αλλα στην ουσια ειχε 6 κρεβατια και στην μεση τα χωριζε παραβαν,ειχα παει σε ωρες επισκεπτηριου και γινοταν πανικος...οταν γεννησα πριν χρονια,ειχαν φτιαξει τρικλινα κανονικα αλλα το ενα κρεβατι διπλα στο αλλο,γι'αυτο και επελεξα ενα τρικλινο που ηταν λιγο καλυτερο,ειχε περισσοτερο χωρο,ανεση και τωρα που τους πηρα τηλ και τους ρωτησα μου ειπαν οτι τα εχουν καταργησει τα απλα τρικλινα και τα εχουν κανει ολα ετσι.

Αυτη η κλινικη που θσ γεννησω εχει μονο 2κλινα κ μονοκλινα αλλα με βολευει να μην εχω καμια στο δωματιο γτ θα κοιμαται κ ο αντρας μου εκει το βραδυ...κ το μωρο οχι δεν θα το εχω στο δωματιο λενε ειναι καλυτερα γτ πρεπει να ξεκουραζομαι!!!

Αχ κορίτσια... Εχθές πήρα τα αποτελέσματα από την γενική αίματος που έκανα. Μετά από 10 ημέρες αντιβίωση, τα λευκά μου όχι μόνο δεν κατέβηκαν, αλλά ανέβηκαν ακόμη πιο πολύ! Έφτασαν τα 19.300! Αφού νομίζω ότι κάποιος μου κάνει πλάκα. Τώρα ο γιατρός μου είπε θα πάρω για άλλες 10 ημέρες πιο βαριά αντιβίωση (augmentin 1gr) και θα τα ξαναδούμε.

Μήπως ξέρετε κανέναν καλό αιματολόγο Θεσ/νίκη? Δεν θέλω να παίρνω στα τυφλά αντιβίωση χωρίς να ξέρω την αιτία από την οποία ανεβαίνουν.

Ελα μα γτ ετσι???παρε κ μια 2η γνωμη καλυτερα πριν παρεις την αντιβιωση!!! θα ρωτησω μια φιλη μου απο θεσ/κη κ θα σου πω αν ξερει!!!

baby2? εμενα οταν πετρωνει η κοιλια μου να σου πω την αληθεια εκτος οτι κραταει ωρα νοιωθω οτι δεν μπορω να παρω ανασα κ εμενα επισης ξεκινησε απο νωρις!!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Σου εχω στειλει π.μ.

FqBWp2.pngNRyFp2.png

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....κοριτσάκι!!

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγοράκι!!

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! 웃

baby2?: ΠΗΤ 14/1/201.....κοριτσάκι!!

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

bibitsou: ΠΗΤ 24/01/2015 .....κοριτσάκι!!

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....αγοράκι!!

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Σου εχω στειλει π.μ.

Και ξανά ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Α!!! Άλλαξε μου και την ΠΗΤ γιατί μου είπαν στην Β' επιπέδου ότι επειδή συνεχίζει το μωρό και βγαίνει μία εβδομάδα μεγαλύτερο θα έχω την υπερηχογραφική ΠΗΤ: 18/01/2015.

Διαφημίσεις

Δηλαδή αυτό σημαίνει οτι έχεις κάποια λοίμωξη;Εσύ όμως δεν έχεις άλλα συμπτώματα;Καλά το σκέφτεσαι να πας σε έναν αιματολόγο που είναι ειδικός.Καλά αποτελέσματα να έχεις!

Εμενα αυτη η τιμη ειναι σε δικλινο που συνηθως μιας κ θα εναι χειμωνας μου ειπαν προσπαθουν να αφηνουν μια μανουλα σε καθε δωματιο κατι σαν μονοκλινο!!!

Κοιτα πολλα δεν μου φαινονται αυτα που ζητανε για την βαλιτσα με βαση τι ζητανε αλλα μαιευτηρια!!!

Σούπερ είναι για δίκλινο.Εγώ η τιμή που σου είπα είναι για τα τρίκλινα που σου λέει η mama konstantinou.(το πιο φτηνό δηλαδή).Την κόρη μου την είχα γεννήσει στο ΛΗΤΩ .Ήμουν τότε σε ένα πολύ άνετο τρίκλινο δωμάτιο και ήταν πολλοί αυστηροί με τους επισκέπτες για να μη δημιουργείται συνωστισμός.Εμένα πολύ μου άρεσε εκεί.Αν στο ΙΑΣΩ γίνεται χαμός πολύ θα μου κακοφανεί...:cry:

Δηλαδή αυτό σημαίνει οτι έχεις κάποια λοίμωξη;Εσύ όμως δεν έχεις άλλα συμπτώματα;Καλά το σκέφτεσαι να πας σε έναν αιματολόγο που είναι ειδικός.Καλά αποτελέσματα να έχεις!

Σημαίνει ότι έχω κάποια λοίμωξη ή φλεγμονή. αλλά συμπτώματα δεν έχω καθόλου. Σ' ευχαριστώ baby2, κι εγώ ελπίζω να βγάλω γρήγορα κάποια άκρη.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά αποδείχτηκε ότι είμαι πολύ "προβληματική" και σας έχω ζαλίσει!:tongue:

hope1234: ΠΗΤ 06/01/2015.....κοριτσάκι!!

korina89: ΠΗΤ 12/01/2015.....αγοράκι!!

giouli16: ΠΗΤ 12/01/15.....κοριτσάκι!!

Calliope*: ΠΗΤ 14/01/2015.......αγοράκι!! 웃

gioulie: ΠΗΤ 14/01/2015.....αγοράκι!! 웃

baby2?: ΠΗΤ 14/1/201.....κοριτσάκι!!

bibitsou: ΠΗΤ 18/01/2015 .....κοριτσάκι!!

cookie_mother: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

Οhbaby2015: ΠΗΤ 19/01/2015.....αγοράκι!!

rodo83: ΠΗΤ 21/01/2015.....κοριτσάκι!!

ravT: ΠΗΤ 21/01/2015.....αγοράκι!!

mama kon/ou: ΠΗΤ 27/01/2015 .....αγοράκι!!

Ζωή*: ΠΗΤ 27/01/2015....αγοράκι!!

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια καλο μηνα να εχουμε κ πιο φουσκωμενες κοιλιτσες....:D:D:D:D:D

bibitsou δεν κανει κατι απλα δεν εχω νεωτερα να σου πω...μολις εχω θα σου στειλω π.μ. ... σου αλλαξα την πητ

οι υπολοιπες πως ειστε???

εγω πολυ κουρασμενη εχω να πω:confused::confused::confused::confused:

FqBWp2.pngNRyFp2.png

Τι κάνετε κορίτσια μου? Εγω ετοιμαζομαι σιγα σιγα για γερμανια..σε δυο εβδομαδες θα ειμαι με τον αντρουλη μου ..γεμισα την μια βαλιτσα και αρχισα την δευτερη..επλυνα τα μωρουδιακα και τις κουβερτουλες τα σιδερωσα και τα εβαλα σε σακουλα αποθηκευσης και μεσα στην βαλιτσα..ανυπομωνω να παω γερμανια να δω τον αντρα μου εχω να τον δω δυο μηνες και να αρχισουμε και τα ψωνια του μπεμπη..ειδα τελεια ρουχαλακια στο h&m και μολις παω θα παμε να παρουμε..σε μια εβδομαδα εχω και γιατρο θα δω τον μπεμπη μου εχω να τον δω Περίπου ενα μηνα..

Εσεις τι κανετε?

m5tfp2.pngPEzvp1.png

Γεια σας κορίτσια!Καλό μήνα σε όλες μας!Εγώ είμαι καλά αν εξαιρέσεις οτι τα τελευταία 2 βράδια ξυπνάω για τουαλέτα στις 4.30 και μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ...Είμαι αυπνη...

korina89 : Άντε και πλησιάζει ο καιρός που θα δεις και τους δύο σου άντρες,μικρό,μεγάλο!

bibitsou: Αν μας έχεις ζαλίσει εσύ,εγώ τι έχω κάνει; Που πότε η baby2? δεν μπορεί πότε ο ...... της πονεί! χαχα:-)

Κορίτσια η μπέμπα κλωτσάει συνέχεια..ελάχιστα ησυχάζει.Βέβαια έχει ακόμα πολύ χώρο όπως μου είπε ο γιατρός γιαυτό κάνει τούμπες.Σε λίγο καιρό δε θα είναι τόσο έντονες οι κινήσεις της λόγω έλλειψης χώρου.Από κιλά πως πάτε;Εγώ έχω πάρει 7:-((

όλα στην κοιλιά.Άμα με δεις από πίσω δε φαίνομαι έγκυος,έχω όμως μεγάλη κοιλιά (ίσως γιατί είναι δεύτερη εγκυμοσύνη).Καλό βράδυ σε όλες!!

Καλησπερα κοριτσια καλο μηνα να εχουμε κ πιο φουσκωμενες κοιλιτσες....:D:D:D:D:D

bibitsou δεν κανει κατι απλα δεν εχω νεωτερα να σου πω...μολις εχω θα σου στειλω π.μ. ... σου αλλαξα την πητ

οι υπολοιπες πως ειστε???

εγω πολυ κουρασμενη εχω να πω:confused::confused::confused::confused:

Ευχαριστώ Calliope! Κοίτα να ξεκουράζεσαι όσο περισσότερο μπορείς γιατί μετά θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...